Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1377 . 1378 . 1379 . 1380 . 1381 . 1382 . 1383 . 1384 . 1385 . 1386 . 1387 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:32
- Nahlásit

Fifi
posilala sem ti na spice odkaz na dva utulkace, vsimla sis jich tam?
už jsem je přidala, dík
No teď koukám, odpověď jsem sice asi napsala, ale neposlala. Dokonce to bylo dík moc, protože jsem je fakt přehlídla (na posledního Cirečka si totiž dobře pamatuju)

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 14:37
- Nahlásit

PetraK
Ty jo, tak tohle byla dobrá smršť, stihla jsem vypít velký kafe než jsem to dočetla.
Hyena

No ale počkejte na Ešusku, tu jebne

nejebne, páč si to co?? páč si to nepůůůstíííí páč tady nemože a doma na to zapomene, páč si to nebude už pamatovat

takto tohle ani nepiš.... mi jsme ti to tady s láskou nachystaly a ty se tady blbě vymlouváš na Alzheimera

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 14:46
- Nahlásit

Hyena

mi jsme ti to tady s láskou nachystaly

jeheehéééééééééééééé jehehehééééééééééééééé s láskou!! vy! JEZINKY!! to určitě náhodou se ale nevymlouvám, páč dneska dorazim dom, otočim se na patě a tradá pryč, přídu nevim jak a nevim kdy, páč máme obchodní jednání s Ričinky to bejvá zpravidla velmi,velmi náročný a těžký jednání. Když jsme jednali ondynoj na Mikuláše, bylo mi blbě až do tří králů no a zejtra tim pádem nebudu vědět ani jak se menuju,

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 15:21 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK Hyena
mi jsme ti to tady s láskou nachystaly

Ano ano, vždycky sme si říkaly, a co tahle, jestlipak by se líbila Ešusce, ta bude mít radost až uvidí, jak to tady frčí To byl jen špás, že se ti z nás jebne, transformuješ se ve Fredyho Krugera, nameleš nás do karbanátků a sežehneš plamenometem... hahaha

denyk
Jedna dvě... Denyk jde... Éch jo, tohle jsem jednou za čas zažívala s Hipíkem taky. Nikdy to nešlo na krev, ale kdo na to má mít nervy...

Tak tady máš flastříček na nervíky
http://www.youtube.com/watch?v=sGF9k1SRRBI

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 15:39
- Nahlásit

jestlipak by se líbila Ešusce, ta bude mít radost až uvidí,

Hipíku, Hipíku. LHÁT SE NEMÁÁÁ!!!

hahaha

a huž ti někdo někdy vysvětlil starý pravdivý pořekadlo, ŽE KDO SE SMĚJE NAPOSLED, TEN SE SMĚJE POSLEDNÍ!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 15:49
- Nahlásit

denyk

Jedna dvě... Denyk jde... Éch jo, tohle jsem jednou za čas zažívala s Hipíkem taky. Nikdy to nešlo na krev, ale kdo na to má mít nervy.

znova podotýkám, že je jasný, že dít se to nemá, leč - pokud to není bitka, kdy jde tomu druhýmu psovi o život a zdraví, jsou to často takový ty psí půtky, vyměňování si názorů o tom, co a kdo. Jo je to z našeho pohledu špatně a psovi to rozhodně nesmíme dovolit, ale je to prostě určitou součástí psí komunikace - jistě do určitý míry zase, to je jasný. Píšu to proto, aby si denyk nervala vlasy a nehroutila se z toho. jo nebyla jsem u toho, odhaduju jen z toho co psala a z toho co vím co o Bukim psala. Tohle byla myslím taková ta vysírka, které se zatrhne jednoduše zatrhne tipec a nazdar.

odhaduju to i z toho, že Buki je na Tebe denyku hodně vázaný a bude se snažit jít podle toho co mu určíš. Tady si zamachroval, páč věděl, že na to má, blbeček. Nasraná buď a citýruj ho, ale neházej si z toho kšandu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 15:54
- Nahlásit

PetraK
no možná časem bude druhej hošíček
No neke, prosim tebe, kolik si musela ujit km, abys Brtnika presvedcila???

kachna_
Nedikuj, to ja jen, esli si to svym bystrym kachnim okem zahlidnula.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:01
- Nahlásit

Fifi
No neke, prosim tebe, kolik si musela ujit km, abys Brtnika presvedcila???

noooo, oni mi v tom hlavně pomohly takový čtyři vižlí holčičky, tááákhle malilinkatý, s kterejma jsme se půlku odpoledne šmrdolili u Peti. Byly naprosto úžasný, dvě si rovnou adoptovaly Brtnika pro sebe, hlavně teda jedna. Brtnik jí řikal Rorejs a tý druhý Rasírnmašíne , páč ho furt rasila a k tomu měla snahu mu voholit fšecky fousy co neměl myslim, že v určitejch partijích už mu možná nikdá nic nenaroste . Pravil tehdy, že to možná neni špatnej nápad mít štěně (možná mu nedošlo, že to jednou zase vyroste, ale to mu zatim připomínat nehodlám ) no..... a pak, když jsem se uvolila, že teda ZNOVU vylezu na tu hroznou Lysou horu, bylo to zpečětěný, páč kdysi jsem řekla, že na Lysou horu už nikdá, jedině, že bych za to dostala druhýho psa . Jenže já tehdá měla na mysli, jako že bychom vypomohli nějakýmu psu z útulku, takže to se trochu liší od toho původního záměru.

Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:04 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
Na chalupě sem chvíli chořela, pak sem se hrozně nasrala a šla mlátit zednickým kladívkem do dlaždiček

jj, to je dobrý... já v tomhle stavu srpem vyčistila strašně zarostlej kus zahrady, v normálním stavu, by si s tím poradil jen hodně silnej křoviňák...

v sobotu přijel mlaďas a přivezl mi sparingpartnerku, takže jsme s Monikou přepíjely mou chorobu do půl šestý do rána, je to silná děfčica, ta jediná neodpadla a léčebný proces se mnou dokonala

Kam nemůže panák, musí lékař....

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:06
- Nahlásit

PetraK
takže to se trochu liší od toho původního záměru.
Mno ono nez k tomu dojde, tak se mozna puvodni zamer zase vrati, nenapadne tebou podsunut hlave rodiny. A ikdyby ne, tak vizle novy jiste Esusa mooc potesi! Hlavni je, ze uz mas stendo povoleny!

Jo a videla sem dneska Balouna, uz tolika nelina a zacina vypadat uz ne jak prasivinovej, takze pilule zabiraj!

Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:11
- Nahlásit

PetraK
Pravil tehdy, že to možná neni špatnej nápad mít štěně (možná mu nedošlo, že to jednou zase vyroste, ale to mu zatim připomínat nehodlám...no..... a pak, když jsem se uvolila, že teda ZNOVU vylezu na tu hroznou Lysou horu, bylo to zpečětěný, páč kdysi jsem řekla, že na Lysou horu už nikdá, jedině, že bych za to dostala druhýho psa

Gratulace velikýýýýýý

Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:12
- Nahlásit

Fifi
Mno ono nez k tomu dojde, tak se mozna puvodni zamer zase vrati, nenapadne tebou podsunut hlave rodiny.

jj, pusť se háčku, nebo zalovím...

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

já v tomhle stavu srpem vyčistila strašně zarostlej kus zahrady

jo jasně, čék je pak mokrej jak prodojená peřina ale vono to někdy pomůže

Kam nemůže panák, musí lékař..

že jo! vzhledem k tomu, že jsem se léčila kvalitním Rulandským šedým tak to musí prostě zabrat

Fifi

A ikdyby ne, tak vizle novy jiste Esusa mooc potesi!

hehehe, jeho jo?? no to rozhodně ne, když byl mezi holčičkama, vypadal, že se pobleje, páč .... ešče se s tim nedalo hrát na taťku a mamku , bylo to malý a bylo toho moc, furt se to hlemejždilo. Tvářil se důležitě- pak dodám fotky, ale tak jako dával najevo, že teda by už rád vod toho potrhlýho drobení co nejdál. Vižlí holčičky zvyklé ze smečky ho braly jako uctivost samu. Jen když jsem mu řekla, že ať udělá mrtvý péf! a von se svalil na bok, tak si dodaly všechny 4 odvahu a začly na něj "štěkat", to ho "vyděsilo" a naznal, že je čas opustit prostor

Hlavni je, ze uz mas stendo povoleny!

voni byly bombastický!! a je úžasný moct je sledovat takhle v chumlu a tak dlouho. Já bych prostě asi dopadla tak, že bych nedala ani jedno štěně z domu

uz tolika nelina a zacina vypadat uz ne jak prasivinovej, takze pilule zabiraj!

paráda, paráda a co to má naordinovaný? Mám se ozvat Mathee s tim Amoksiklavem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:18
- Nahlásit

Gratulace velikýýýýýý

no, ešče fšeho do času, znám ho, 100x si to ešče v hlavě přehodnotí. A čurina je, že já musím všechno dělat jako hned jak mě to napadne, jak to neudělám živelně, začnu špekulovat. Teď si říkám, jestli na to budeme mít finančně?? Druhej pes v prahé je 2500,-!! a pak mám obavy z veteriny, kdyby něco, tak aby na to bylo, páč člověk neví, co mu život přinese, co když by se změnily životní podmínky................... no............

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:21
- Nahlásit

PetraK
paráda a co to má naordinovaný? Mám se ozvat Mathee s tim Amoksiklavem?
Jo tos byla ty?? Si mi psala z nakyho cisla, ktery teda ja nemamo. Ma prave ten Amoksindlav na streptokokotka a pak este neco na plisne.
no to rozhodně ne, když byl mezi holčičkama, vypadal, že se pobleje,
Sem to myslela ironicky lehce. A bude teda fenecka nebo psicek, casem, samozrejme.... ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:26
- Nahlásit

Fifi
Ma prave ten Amoksindlav na streptokokotka a pak este neco na plisne.

jo fajn, ten Amoxindl byl dobrej, plus tehdy dal Herčík homeopatika ale huž nevím jaký bylo jich hodně ale zabralo to dokonale. Tak držím palčouny!!

myslela ironicky lehce.

a tak. já mám dneska zanešený vedení rýmou
No musel by to být hošíček zase, páč jaksi v bytě erotoman s hárafkou ... to by asi nevyšlo. nemluvě o tom, že ten idijout by jí natuty votravoval i kdyby nehárala . Doufám, že když si ho vychová..... co?? že by spolu kucí mohli vycházet?????

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:29
- Nahlásit

PetraK
Doufám, že když si ho vychová..... co?? že by spolu kucí mohli vycházet?????
No jiste! Proc by nemeli? Kdyz mne se snesly 4 cuby pohromade, tak co by ne dva pindici.
A jak nad tim zacnes moc dumat, myslidlo jedno blaznivy, tak to nevydumas nikdy.

Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:38
- Nahlásit

S Šufánkem máme stejnej názor na to, jak nejlépe ztrávit dnešní den...

Ale já tu už nemám nic k jídlu, a co hůř, došly mi cigára... Nj, tak jdu do tý činy...

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:40
- Nahlásit

PetraK
Druhej pes v prahé je 2500,-!!
hmm a vadilo by ti, kdyby byl jeden tvůj pes hlášenej třeba na někoho z nás? Páč já mám psa ročně za stovku... Dostaneš známku a no a co, že se mi o něj trvale staráš, dyk budu mít dvě děti, tak je logický, že pět psů nezvládnu
No musel by to být hošíček zase, páč jaksi v bytě erotoman s hárafkou ...
tak neber prouhatku, nééé?

Auto má bebí za 6000 (doufám, že je to vono). Je to velice hloupý auto , poněvač peníze, co půjdou na jeho opravu měly jít na jeho stálé bolístky jako druhej chladič, tlumiče a ták.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:46
- Nahlásit

kachna_
Je to velice hloupý auto
Uz se vam zase zacinaj rozbijet vozidla?

Taky bych nejradeji zalezla, su zdechle, nic se mi nechce, ale musim datlovat. vcera to vypadalo nadejne, ze prijde bourka v noci a prt, par kapek jen. Pres den dusno jak v pradelne, pod mrakem a dest stale nikde.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:52
- Nahlásit

Fifi
Uz se vam zase zacinaj rozbijet vozidla?
jedno nemůžeme už tři měsíce dostat od šváry zpět (je psaný pořád na něj, takže ať s tim autem udělal cokoliv šanci nemáme ani právně) a druhýmu se vrátila ta březnová závada.
Ještě nám odešly dvě pračky naše a jedna, co jsme dostali jako funkční použitou a mikrovlnka a křoviňák. Pak má člověk něco ušetřit

Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:53
- Nahlásit

Fifi
U nás je kosa, tma a leje jak z konve... takový dušičkový počasí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kachna_
To je dost hruza, kdyz odejde tolik veci najednou. Mikrovlnku jsem pohrbila uz davno, jde to i bez ni, misto krovinaku si pozvete Hipidovou, az bude nasrata zase nekdy a ta pracka, to je velkej problem, kor kdyz bude za cas maly kachnatko. Mas v cem prat?
Tak diky, uz tu chcije.

Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:49 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

kachna_

Kachni, mě automatická pračka stojí nepoužívaná ve sklepě. Klidně ti ji půjčím. Tenhle rok na 99% už odpad vybudovat nestihnem... Písni mi kdyžtak..

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:04
- Nahlásit

Fifi
To je dost hruza, kdyz odejde tolik veci najednou.
nám prostě věci odcházejí. Né špatným zacházením, ale prostě tak. Většina jde naštěstí opravit (křoviňák, jestli to vyjde půjde opravit za pár stovek), mikrovlnku jsme taky vzdali.
dík moc, nám jakžtakž funguje ta třetí a třeba si mamča fakt koupí novou a dá mi tu starou.
I když s rodičema je to strašný - chtěj novou kuchyň, už tři roky, chtěj nový auto, už rok a půl a furt nic a tu pračku chtěj teprve tři měsíce .

Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:10
- Nahlásit

kachna_

Dobře, kdyby nevyšla varianta a) ani b), máš furt v záloze c)...

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:40
- Nahlásit

PetraK

Blahopřeji k nalomení Brtníka,teď už to bude jednoduchý..za chvilku budete pořizovat čtvrtýho psa

kachna_

nám odešly dvě pračky naše a jedna, co jsme dostali jako funkční použitou a mikrovlnka a křoviňák.

Jak ti rozumím,u nás kleklo autí,vysavač a pračka...gdyž se daří,tak se daří.

Fifi

uz tu chcije.

Tady taktéž,normální tvrdej podzim.Tma,déšť,vichr..to bylo letos vypečený léto!

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:01
- Nahlásit

esusko ahoooj,jaka Peta ma stenatka? "nase" puvodne forova Peta co ma dite a vizliho kluka co si zaboha ted nevzpomenu na jmeno,ale taky bylo nejaky divny? a pak si poridila k nemu i holku? Jinak dneska su nasrate tak jsem to zkusila vyrotopedit a ted jdu cist,pac nesmim byt ve spolecnosti,vyvolavam konflikty

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:20
- Nahlásit

PetraK
Malé vižlátko bude úžasné- gratulíruju Taky už bych si dal říct malé pruhátko, ale pořád nemohu najít někoho, kdo mě bude živit,a bych si mohla jenom hrát se zvířátky
U nás se teď vižličky namnožily- hlavně zrzavohubí samečkové. Físle je nadšená, bo má takovou spoustu džentlasů dispozici

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:27
- Nahlásit

Ábend,
Hipíkovatá...díky za píseň...Tony je prostě gut

a co se týče sviňáka fakt v týto situaci...musím se naučit jak na něj. Jak píše Ešuska, je na mě hodně fixovaný...zjistila jsem že je na sy protivný víc, když je blízko mě...ikdyž snažím dělat ťuťuťu to je kamarád, dokáže vrčákovat na 3-měsíční rotvajlerku
Když jsme chodili po Harrachově uviděl psa začal štěkat, vyvádět upozorňoval na sebe

Ešuska to myslíš vážně, že by mohlo být rezavý mimí???
a co na to Ešusek, ptala ses ho vůbec?

Paní Fifiáková (bo Mathea), vy máte co dočinění s útulkem, v září až přijedu z dovči chtěla jsem vám poslat starší deky, obojky, ručníky, misky...nějaké krmení...byl by zájem?

<< 1 ... 1377 . 1378 . 1379 . 1380 . 1381 . 1382 . 1383 . 1384 . 1385 . 1386 . 1387 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání