Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 23:25
- Nahlásit

Děkuji Vám dám za krásný čtení na dobrou noc .... musím říct, že vcelku poučné. Raději se nebudu vyjadřovat k tématu, ale musím říct, že večer proběhl v klídku a pohodě, asi i díky tomu, že sem si dala dvě sklenky vína Dobrou

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 01:04
- Nahlásit

šiš sem si chtěla dočíst co jste za den stvořili ale to se nedá ..ste drápalovééééééé

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 06:22
- Nahlásit

Morgén,
u nás po ránu krásně červená obloha a včera když vyšel měsíc, to bylo divadýlko, velká zářivá skoro-koule
Fifi
coz asi maly zabicky proklaty tenkyma hrebikama nedaly, nebo
no netrefili jsme se vždycky , pamatuju si to ale hodně dobře bylo to v páté tříd, udělali jsme si doma na dveře terč a stříleli...a pak nás napadlo tohle.
A jsem moc ráda, že jako ten tvůj ježek přežil
Je to tak 13 let co jsme byli v chorvatsku a ségra vzala dceru byly jí tehdy asi 3-4 roky.
A lidi úplně hotový tahali z moře mořský ježky a nechávali je vyschnout na sluníčku (toho jsem se nikdy nezúčastnila, jen jsem s ježky tiše trpěla). Byli jsme ubytovaný v empu. A ta ségry holka tam jednoho takovýho ježka viděla pod stromem a říká : "Mami, mami, mravce zožrali ježka, ale nič mu neurobili" tahle hláška se nedá zapomenout, bo chudinka viděla ježka, který vypadal živě a kolem něj houf brabenců...
Jo a musím vám písnout jak včera. Šli jsme s kámoškama z prochajdy za bytofkou jsem dala to čertovo dílo na vodítko, bo jsem věděla, že tam bude určo venku westík.
Takže do ruky pamlsek a hrózně jsem zpívala něco o šikovném pejskovi, westík vyštěkával a čertovo dílo se na něj 2x mrklo bez vrčákování ale hlídalo si pamlsek

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 08:58 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

Zdravím vespolek

včera jsem stříhala křížence od jedné paní zubajdy.Je to paní hodná,stará se o 12 koček posbíraných na ulici a jednoho křížence pudla,pěknýho teroristu

Paní má chalupu někde u Pardubek a její sousedka je tak nějak nezodpovědná a má tři křížence,z čehož dva kluci ji zdrhaj ,někde se podhrabou,ale večer prý se vraceli.Až jednou ne,že!Tak tahle paní zubajda,která má pro psy slabost,obvolala MP,obecní úřady,dala na sebe kontakt,fotky psů,že pro psy přijede,vylepila letáky.

Dlouho nic,už myslela,že se psům opravdu stalo něco špatného,až najednou opět projížděla útulky a oni byli u Tlučhoře v nabídce.Tak se pro ně rozjela s plnou mocí od majitelky,že je může vyzvednout a našla v malých kotcích,vyhublé psy,absolutně vystreslé a útulek si za 17 dní ustájení vyžádal téměř 7000,- s tím,že tam jsou už ode dne útěku a dovezla je MP.
Asik si založím útulek,je to evidentně dobrej bysnys,zvláště když jde na ruku MP.

All

Koukám,že jste měly včera nostalgickou,někteří s nádechem sadismu

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:04
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Dneska bude hásky, co si udělat piknika u vodičky?

oslavička se rodině vyvedla, ve výsledku jsme rozstřihali látku na závěsy, zjistili, že kamna se ségře pravděpodobně do kuchyně nevejdou a já si zablokovala služební telefon a Tadouch padouch zjistil, že půlka jeho nákupů provedených včera na Smíchově zmizela neznámo kde. Byl to myslím vyvedený večer. Jen vstávat mi dalo kapek fušku a vypadám jak zmuchlaný noviny

a vy ste tu zatim propichovaly žáby a střílely ježky nebo co? sadisti jste. Sem snad jediná, kdo nestřihal mouchám křidýlka a podobný věci?

denyk

a čertovo dílo se na něj 2x mrklo bez vrčákování ale hlídalo si pamlsek

táááák je to správně, tááák sou šikovný

Fifi

Njn, tahnu si svou karu predvidavosti a neni to jednoduchy

no a já se tudle rozhodla, že už na všechno kašlu, budu ten tupohlávek a pak se budu jen divit a napravovat škody von mi totiž stejně nikdo nevěří. Ačkoliv..... když řeknu, že by nám taky mohl dojít benzín, tak dojde, že by nám mohla píchnout pjoumatika, tak píchne, že by taky mohla ta hospoda bejt zavřená..... tak je natuty zavřená...., když si povzdechnu, že bych radši z chalupy neodjížděla a jela zpátky, jako ty auta v protisměru, tak za pět minutu smykujem a jedem zpátky, páč se zjistí, že jsme tam něco nechali..... už prej nemámvůbec mluvit

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:07
- Nahlásit

Eire
.Tak se pro ně rozjela s plnou mocí od majitelky,že je může vyzvednout a našla v malých kotcích,vyhublé psy,absolutně vystreslé a útulek si za 17 dní ustájení vyžádal téměř 7000,- s tím,že tam jsou už ode dne útěku a dovezla je MP

no ty vado, tak to je slušný tohle !!!

brut

že sem si dala dvě sklenky vína

táááák je šikovnááááá tááák je to dobře. Já to furt řikám, že kudy teče, tudy lééčí. Třá takovej šedivej Rulanda, to je hotovej elixír.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:18
- Nahlásit

Ramštááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááájjjjjjjjjjjjjjjjjjjnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,

su nějaké mkvolné.... asi mám depičku co Janiii ..asi mě nakazila. A běžim běžim..bo nestíhám
až dneska sem zjistila že volala Borůůůůůfka

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:21
- Nahlásit

Eire
Dlouho nic,už myslela,že se psům opravdu stalo něco špatného,až najednou opět projížděla útulky a oni byli u Tlučhoře v nabídce.Tak se pro ně rozjela s plnou mocí od majitelky,že je může vyzvednout a našla v malých kotcích,vyhublé psy,absolutně vystreslé a útulek si za 17 dní ustájení vyžádal téměř 7000,- s tím,že tam jsou už ode dne útěku a dovezla je MP
to je neskutečný
Asik si založím útulek,je to evidentně dobrej bysnys,zvláště když jde na ruku MP.
k tomu potřebuješ taky trochu absenci citu, jinak se obávám, že zvířata by se měla jak prasata v žitě a ty vyděláš 0 (v tom nejlepším případě)
denyk
Šli jsme s kámoškama z prochajdy za bytofkou jsem dala to čertovo dílo na vodítko, bo jsem věděla, že tam bude určo venku westík.
Takže do ruky pamlsek a hrózně jsem zpívala něco o šikovném pejskovi, westík vyštěkával a čertovo dílo se na něj 2x mrklo bez vrčákování ale hlídalo si pamlsek

jste prostě šikovní
PetraK
Fifi
No, já to většinou dovodim logickou úvahou, což mě pak štve ještě víc.
Kromě toho vracení. Zapomínám věci se železnou pravidelností, je spíš zázrak, když se nevracíme
Vendulka podle toho dokonce určovala, jestli jedu na dlouho nebo jenom do práce. Nevracim se, jedu do práce, vracim se, je to na dýl

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:32
- Nahlásit

kachna_

Vendulka podle toho dokonce určovala, jestli jedu na dlouho nebo jenom do práce. Nevracim se, jedu do práce, vracim se, je to na dýl

no tak to Hošíček to má složitější. Já se vracim furt, takže neví na čem je.

Včera dostal od ségry malej kvokací plnící balonek. je nadšenej. z balonku. Brtnik neni. Nadšenej. Z balonku. Přemýšlí, jak ho vykuchat . Balonek.

Jak je to s tím tvým pobytem v Prahé?

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:44
- Nahlásit

PetraK
Jak je to s tím tvým pobytem v Prahé?
jsem od pátku do pondělí Nevím, jestli se psem. Pevně doufám, že udržim svoje nervy a pusu na uzdě a nebudu se vracet v neděli autobusem
Ale pravděpodobně pojedu s Cirem, aby se nestalo neštěstí neplánované, až si nějakej kamarád v náladě nevšimne, že holky jsou tady a Cir taky (je teda fakt, že Baty hárá 7. den, Mája 18., což by nemělo bejt eště/už kritický a už nám stojí kotec).
Oběd v pondělí pravděpodobně ale vyjde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:55
- Nahlásit

kachna_

sem od pátku do pondělí

tákže prochajda si neklapne, jestli uvařuju logicky?

Oběd v pondělí pravděpodobně ale vyjde

dobroš, tak se můžem sejít na andílku? V tescu u těch informací dole? Třebas v půl jedný? Jde to pro Tebe časově?

a nebudu se vracet v neděli autobusem

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:03
- Nahlásit

Slunce v dusi preju.
Eire
útulek si za 17 dní ustájení vyžádal téměř 7000,- s tím,že tam jsou už ode dne útěku a dovezla je MP
To jsou smejdi!!!
denyk
sikulkove!

Kous me brablenec. Velkej, skorolesni. Mam tuze velke jelito natekle, bolave, svedive.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:13
- Nahlásit

Fifi

Mam tuze velke jelito

mám hlad!! esli máš taky jitrnici, jedu.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:14
- Nahlásit

Eire
tak s tím útulkem to je taky něco, chudáci psi
Kámošce se stalo že jí zdrhnul v lese Jagteriér-tetovaný, čipovaný.....hledali, nikde nic, nakonec po třech měsících zjistili, že je v německém útulku. Jeli pro něj, útulek po nich chtěl nehoráznou sumu, bo navíc pejsek neměl nohu-takže náklady za ošetření....oni se nedali, že je budou žalovat, že jejich povinnost byla dopátrat majitele, když je tetovaný. V útulku se vymluvali na to, že mysleli, že je to ořech-(německé plemeno) takže nakonec prý neplatili téměř nic.
Proto jsem mé trdlo nechala pojistit i pro tento případ...jestli by to fungovalo nevím, nicméně zkoušet to nechci

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:17
- Nahlásit

PetraK
esli máš taky jitrnici, jedu.

Pojed a vem křen, i ovarek na sobe najdu!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:20
- Nahlásit

FČERA PŘIŠLA POŠTA.
BYLA V NÍ VOBÁLKA
VE VOBÁLCE ZASE VOBÁLKA
ZALEPENÁ IZOLEPŮ
A VÍTE CO TAM BYLO????? VÍTE CO TAM BYLO???

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:21
- Nahlásit

denyk

Ty jo tak voni v Germánsku jednou podle stejný noty jako u nás?? no to se naučili rychle

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:26
- Nahlásit

PetraK
Listky?

brut
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:30
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem mrkef, páč jsem se v noci budila a bloudila po baráku .... nejdřív štěkali psi, tak jsem šla zjistit proč, pak jsem měla pocit, že nám něco nebo někdo hází kamínky do okna... nikde nikdo, poté mě probudilo čidlo, asi sousedovic kocour chodil po zdi a nakonec jsem musela na kadibutku .... děsná noc

PetraK
táááák je šikovnááááá tááák je to dobře. Já to furt řikám, že kudy teče, tudy lééčí. Třá takovej šedivej Rulanda, to je hotovej elixír.
sem měla červený, páč po bílým je mi blbě....a musím říct, že bylo ćhuťově dobrý ... dokonce jsem včera porušila dobu večeře a ještě v půl devátý papala játro sundaný z grilu, bylo moooooc mňam, kor s tím dipem od tebe , jen moje játro hlásilo, že česnek néééé

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
dobroš, tak se můžem sejít na andílku? V tescu u těch informací dole? Třebas v půl jedný? Jde to pro Tebe časově?
super
Fifi
Listky?
ty tam byly, než to na počtě rozbalili a dali do tý druhý obálky (teda pokud to u nich na počtě funguje stejně jako v Jesenici). Takže PetraK pojede kam? na řiditelství pošt a vezme si plamenomeeet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:33
- Nahlásit

Fifi

Listky?

no ty bohužel ne. Bylo tam něco naprosto jinýho a já si řikala, která z mísního sboru růžovejch čůz to tak mohla asi poslat. Zpáteční adresa nic, podpis nic...... tak sem si zadala dneska do počitadla jedinej čitelnej údaj a to PSČ. a vyšlo mi, že

ENYKY DENYKY JE DĚSNÁ KRAFKA, PÁČ MI POSLALA RŮŽOVEJ VODZNÁČEK S RŮŽOVOU FIFINKOU!!!!!!

takže až pojedu na tu jaternici, vemu to voblkoukem na lužky a zmasakruju jí tam, takže budu mít chvilku zpoždění jo? Trochu mi to přihřej!!

brut
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:33
- Nahlásit

Eire
projížděla útulky a oni byli u Tlučhoře v nabídce.Tak se pro ně rozjela s plnou mocí od majitelky,že je může vyzvednout a našla v malých kotcích,vyhublé psy,absolutně vystreslé a útulek si za 17 dní ustájení vyžádal téměř 7000,- s tím,že tam jsou už ode dne útěku a dovezla je MP.
ani mě to nepřekvapuje ..... znám jeden útulek, kde ti psa nevydají,ani kdyby jsi se postavila na hlavu, kor, když je papírák...

na to nemáš žaludek....

brut
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:36
- Nahlásit

PetraK
ENYKY DENYKY JE DĚSNÁ KRAFKA, PÁČ MI POSLALA RŮŽOVEJ VODZNÁČEK S RŮŽOVOU FIFINKOU!!!!!!
ta je hodná ...... myslí na tebe, kudy chodí

Fifi
Kous me brablenec. Velkej, skorolesni. Mam tuze velke jelito natekle, bolave, svedive
to je to kousnutí, jak jsme spolu mluvily?

Jsi na founu? Potřebovala by jsem jednu info pro švagříky....

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:38
- Nahlásit

brut
Jj, to je ono. Jsem, tak volej hnedka, pak uz budu mizikovat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:39
- Nahlásit

kachna_

super

takže platí

Takže PetraK pojede kam? na řiditelství pošt a vezme si plamenomeeet.

plamenomet beru, ale zamířim jinam, myslim, že v Lužkách potřebujou přitopit

brut

.a musím říct, že bylo ćhuťově dobrý

jojojo, když se najde dobrý plnotučný červený, jak já řikám, tak je radost si ho dát,

a ještě v půl devátý papala játro sundaný z grilu, bylo moooooc mňam

mňááám , vona tagle debužírovala!! mmmm, závidim.

kor s tím dipem od tebe

jo je dobrej, že jo? aji tak v něm oráchat zeleninku i syrovou... chjo mám hlad a než se dostanu přes ty Lužky k Fifijový na jitrnici, tak cípnu hlady

děsná noc

co jsme se vrátili z dovči máme takhle podobný noci zatím všechny. oba. Jen s tim rozdílem, že Brtnik teda nemusí do budky a to ani když sežere půlku melouna :smik: zatimco já po melounový večeři spala celou noc v podstatě v budce , páč se nemělo ani cenu přesouvat do postele, byla jsem jak průtokáč

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:42
- Nahlásit

Fifi

pak uz budu mizikovat.

dyk to budem mít studený!! ach jo

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:52
- Nahlásit

kachna_
brut
na to nemáš žaludek....

Hmm máte pravdu,tak zase žádný lehký prachy nebudou.

denyk
.oni se nedali, že je budou žalovat, že jejich povinnost byla dopátrat majitele, když je tetovaný. V útulku se vymluvali na to, že mysleli, že je to ořech-(německé plemeno) takže nakonec prý neplatili téměř nic.

Taky síla

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:59
- Nahlásit

PetraK
no jsem ráda, že jsem ti udělala radost jsem ještě kámoškám na poště chtěla říct esli by jako mohly to razítko trochen rozmazat, ale zapomněla jsem škoda veliká, že nemám na paní Fifi-nku adrés, byla by druhá f pořadí ...

a sice je tu vedro jako kráva, tak křijeď klíďo i s plamenometem, můžem udělat steaky

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:04
- Nahlásit

PetraK
takže platí
jj, už jsem Lucce našla růžový tričko (musim ho teda zašít, protože ho Lucce prokous králík) a růžový kalhoty, aby se ti líbila

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:07
- Nahlásit

(musim ho teda zašít, protože ho Lucce prokous králík) a růžový kalhoty, aby se ti líbila

<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání