Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:07
- Nahlásit

Koukám, že jsme slavní, do tohoto města jezdím k vetovi http://www.novinky.cz/krimi/242400-hromadna-rvacka -dvaceti-proti-ctyrem-v-rumburku-jeden-skoncil-v-n emocnici.html
jo nahrnuli sem 2 busy spoluobčanů nepřizpůsobivých tak bude hůř

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:12
- Nahlásit

denyk
Si porid k Bukisovi partaka, rtw nejlepe. taky sem to zrovna cetla, jen by me zajimalo, kdo byl v pocetni prevaze.

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:17
- Nahlásit

Janiii
Prosím, mohu poprosit o recept na muffinky?

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:21
- Nahlásit

Fifi
já bydlím cca 12km od Šluknova. U nás relativně klid zatím.
No a nevím, čéče, jestli bych já zvládla rotvíka asi nee

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:23
- Nahlásit

denyk
A ze s nima neprejeli rovnou hranice... ten rtw byl ftip, ftipe vylez!

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:27
- Nahlásit

Fifi
v dojčlandu by se s nima nepárali, však se zbavili i vietnamců, dostali nějaký prašule a jupí za hranice...bohžel pro nás
ten rtw byl ftip,
jasný ich vajs

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:40
- Nahlásit

denyk
A hele, ta pojistovna ti zacaluje i letos nejaky druhy plneni? Nebo nemaj to nejak omezeny? - castkou, poctem? Kde mas pojisteno?

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:37
- Nahlásit

Fifi
nevím o tom, že by to bylo omezený , zítra tam brnknu, uvidím... mám pojistku u ČPP
paní Brůtiková, arónie je doma v kyblíku, posílám ti na ochutnávku, buď tě osloví, nebo ne už se na ní pásly vosy, některé bobule jsou vysáté ale pořád o.k.stříhala jsem to i s kratšími stonky, myslím, že je to tak lepší, protože ty plody tak zůstávají v celku no budeš mít trošku práci

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 19:51
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
díky!

Fifi
díky za mail, máš repláj

dines
recepty jsou od Brůůůtice, ale mam je zkopírovaný odtud, tak je sem zas mrsknu

Borůvkové:
250g polohrubé mouky
125g másla ( já nepoužívám žádný náhražky)
100g cukru
125g borůvek
125g mléka
2vejce
2 vanilk. cukry ( stačí ale jen jeden)
2 lžičky prášku do pečiva
Utřeme těsto a na závěr opatrně vmícháme borůvky( lze zaměnit za jiné ovoce)

Tvarohové muffíny s čokoládou či nutelou 12ks
125g másla
125g tvarohu ( vanička)
125g polohrubé mouky
125g moučkového cukru (může být i normální)
půl pytlíku prášku do pečiva ( může být i víc)
2 vejce
trocha vanilky nebo vanilkový cukr
čokoláda

Žloutky, máslo, tvaroh, cukr a vanilku umixujeme nebo ušleháme, do toho přidáme mouku s práškem na pečení. Přidáme ušlehaný sníh ze 2 bílků.
Formu vymažeme a vysypeme kokosem. Dáme 1/3 těsta a buď vmáčkneme kostičku čokolády, lžičku nutely či trochu ořechů namočených v rumu ( popř. rozinek), přidáme další 1/3 těsta. Pečeme opět na 180°C cca 20min ( do zlatova)

brut
ananasový mufínky byly dobrý. tchánovi třeba přišly takový nevýrazný, a naopak ti naši kamarádi z nich byli nadšení možná nechat ananas na větší kousky, bála jsem se, aby v tom nebyl moc tvrdý (ikdyž kompotovaný), tak jsem ho nakrájela na drobno ...

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 20:58
- Nahlásit

jsem nasraná že bych šla někomu zakroutit krkem, synáček oné rodiny která má toho úžasného NO a který to všechno zavinil protože otevřel branku vyprávěl kamarádce (se kterou chodíme téměř denně ven) že jsem si málem svého psa JÁ uškrtila tím jak jsem ho držela na vodítku. To, že celou dobu čuměl na to jak já bojuju s tím kreténským psem, o tom se nezmínil. Fakt mám sto chutí podat trestní oznámení

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 21:04
- Nahlásit

denyk
Vis, ono na takovyhle blbecky zabere fakt jen jediny. A to, ze by museli zacalovat celou tu veterinu. Pak by si psa uz ohlidali. Byla bych zla, sla bych s dokladem z veteriny na obecni urad, nahlasit psa, kterej ohrozoval tebe a nasledne psa, modrou ruku mas, tak co...

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:18
- Nahlásit

Ešusová
Promiň, my už jsme v Bosyni , protože Michal dostal na zítřek volno, tak pro nás přijel, že si užijeme i jeden společnej den.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:19
- Nahlásit

denyk
Fakt mám sto chutí podat trestní oznámení
Asi bych to taky udělala

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:24
- Nahlásit

Holky, když ono je to těžký, malá vesnice, kluk debil, člověk neví co od něj čekat, zničený auto to může bejt to nejmenší, nebo si vyhlídne když ten můj zrovna nebude doma a něco se stane, navíc chodím často sama jen se psem...začne se řešit místní vyhláška, nakonec se změní v to, že psi budou muset chodit s košem, volné pobíhání nebude existovat, víte jak to je....

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 08:23
- Nahlásit

Dobré ranko,
to zas bude vedro
brůtice kyblíček už je na poště, zítra ho očekávej budeš mít co dělat

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Hezké že?

ááách jo, proč jsou ty víkendy tak nemožně krátký? Dyk to je naprosto trapný!! Mělo by se s tim něco udělat.

Komín postaven, ale chybělo málo a jeli jsme přepadnout Janii na jejich velestavbu, páč nám chybělo kapek malty. Jsem ale mocný logistik, rozpohybovala jsem hošíčky, aby se rozeběhlI do světa, mezi své kamarády a kapek té malty sehnali. Jsou poslušní a šikovní , takže sehnali. Zrzavohubec měl trojma, páč u ségry kempujou snad vosy z celýho světa. Nicméně jednu vítězoslavně zabil a sežral. Byla už ale mrtvá, což jemu nevadí, myslí si jak je odvážnej

holky já jsem furt scíplá ešče furt se ve mě pere ta hnusoba, asi sem to nepřechodila úplně dobře. Nohy odmítaj poslouchat a nejde mi chodit vůbec třebas do schodů , nicméně se s nima neséřu a chodit musej, včera jsme vyrazili s hošikem plouti a courati polma. Ale večer jsme zdechla. Nevim co toje ? esli se mi to vrací? ASI POTŘEBUJU DOKTORÁÁÁÁÁÁÁ

Hááá tady huž se zase peče!!! a kdo upeče mně??

denyk

Je to k pos.....ní!! fakt tohle už snad ani není možný, jakou má Buki smůlu!! Já tyhlety záploťáky nesnášim!! Blbý je, že to je vždycky, když to člověk nečeká- to by musel bejt jak magor nastraženej u každýho plotu, jestli tam neni pes, jestli jsou zavřený vrátka.... achjoi!!

Holky mají s tím nahlášením pravdu. A nebo jdi aspoň k dochtoru, budou muset doložit tu veter. zprávu to je taky vopruz, budou to muset zaplatit, příště si dají třeba pozor. A hele udělej si ten výluh z toho hřebíčku jak jsem ti psala. Když předloni na mikulášský na cvičáku do Ešusa vlítnul ten ovčák, měl ešus prokousnutou zevtnitř tvář, otekla a vypadal jak šarpěj , udělala jsem si hřebíčkovej výluhu (pár hřebíčků hodíš do vroucí vody, necháš louhovat) nabrala to vždycky - hlavně po žrádle, pochopitelně - do stříkačky, opatrně mu tím napustila držku, aby se neudusil a jemně jakoby promnula tu tvář. Má to hojivý, antiseptický účinky, zubařka když mi léčila žub žahnutej naholu, dávala mi tam vložku právě s hřebíčkovým čímsi. Ešus splasknul hodně rychle.

kachna_

to je škoda, že se neuvidíme!! Mám pro tebe totiž jeden aktuální dárek a jeden neaktuální dárek. Teda vlastně ne pro Tebe ale pro Lucíše a Mrnítko

Hipík a Tonička a Rozinka

jehehéé ty fotky jsooou

ecla jsem do listí a snažila se rozdejchat moc cigaret a moc alkoholu

kořalááá, tralaláá,kořaliiiiiičkáááá

Janiii

bez Berunký ale pro ni by to nebylo bezpečný - a v těch vedrech asi dost nesnesitelný

jo to bez debaty, stačila cesta z Prahé k vám a včera zpátky a čokl byl na scípnutí, stejně jako já, snažila jsem se větrat co to dalo, ale i tak to bylo málo

Janiii

jak psala Brůtice, chtělo by to cvičáka - Hafbezobav jo, ale doporučovala bych kontaktovat - Petra Končulu (pokud to půjde) toho znám a viděla jsem, jak si se psy umí poradit. Já bych to taky nestupňovala taháním za kůži- spešl u magora raslíkatýho, ale tý separace bych se nevzdávala. Je to sprateček doma vychovanej, není to jako u Žofky, kde se neví co má za sebou. tady hošíček je předpokládám kapek rozcapenej, takže bych k tomu přistoupila klidně. S takovým tím, kdo se chová jako debil ve společnosti, tak v ní nebude. A bude v ní,až se bude chovat jako normální. Takže zavrčíš na mě? - a jeď na místo, ale mastí! Hodně by určitě pomohlo cvičení jako takový, aby si upevnili pozici, cvičení s klidem, ale důsledně - tzn. na vodítku, aby si V KLIDU mohli ten povel dotáhnout, když si z nich bude dělat čurinu. A pochopitelně na pamlsky, aby byl motivovanej, žádný zupáctví. Taky bych zavedla takovej ten výměnnej obchod. Jdeme dát misku se žrádlem, pes se šmrdolí kolem, misku dám, až si sedneš, uklidníš a podíváš se na mě. Táák je hodnej, dobře, dám misku na zem, ale chvilinku počkám, než řeknu vezmi. Není to o buzeraci, ale o tom, že pes respektuje moje pokyny a u toho krmení je to myslím o pár bodu hodnotnější, že já řeknu to vezmi! Jde se ven, pes tajtrdlíkuje (mám ho na vodítku), otevřu dveře, pes má čekej a ven jde, až já řeknu, že jdeme! a ještě líp opět - půjdem, až se na mě podíváš a budeš mě vnímat. Jsou to takový drobnosti.... S těma dětma - já bych pokud to jde a poslechnou, řekla dětem, ať si psa teď nevšímají. Vůbec. Ostatně já bych teď obecně kapek omezila pozornost, která se mu věnuje. Nemyslím kašlat na něj,a le tak jako takový to tancování kolem psa, ťuťuňuňu. Dát mu pořádně do těla venku, zavařit mu makovici cvičením a doma klid. Chválit takovým klidnějším hlasem. Zavedla bych dobrůtkovací rituál, kdy všichni členové rodiny dostanou piškot či sýr či co postupně před tím tajtrdlíkem a ten dostane jako poslední.
ale určitě ho povelovat - nesundavat z gauče, ale poslat na místo (tzn. ho pochopitelně nejdřív na to místo musej naučit chodit) a cvičit a cvičit a cvičit, až se smradovi bude z hlavy kouřit.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:18
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včera byl moc pěkný den .... odpolko přijela Hyena a šly jsme s holkama chlupatýma do lomu, kde se všechny tři řádně vykoupaly ( já tam nelezla, páč jednak byl dost blbej přístup a pak jsem necchtěla opět prostydnout... ještě jeden dva dny počkám, abych měla jistotu, že je vodička prohřátá). No a pak mě holky pruhovaný hodily autíkem do Práglu za ségrou. Jsem byly na véče a nejen, že byla výborná, ale i se skvělou obsluhou...domů jsem dorazila po půlnoci, páč mi ujel vlak, díky nějakému pitomečkovi, který si vybíral půl hodiny jízdenku a nevěděl kterou vlastně chce.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:22
- Nahlásit

Fifi
Tak dneska, dneska je vedro!!! Zlatej vcerejsek! Bleee, Palermo!
mě bylo nádherně, konečně teploučko, takže jsem se krásně prohřála

denyk
dobře jste udělali, dát si poledňáček po ko na veterině

Fifi
rtw nejlepe.
plesnivec by taky stačil ..... vypadá mírumilovně, ale není, když na to přijde. Třá Bruta se každý bojí, ale Al téměř nikdo a přitom je ona daleko horší než on...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:23
- Nahlásit

a právě sem se nasrala.

brut

brů - dlužím ti odpověď, ale nechci psát ve spěchu..

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:40
- Nahlásit

denyk
paní Brůtiková, arónie je doma v kyblíku, posílám ti na ochutnávku, buď tě osloví, nebo ne
ježííííííš, ty jsi rychlík ......... mooooooooooooc děkuju a už se těším, až ochutnám. Nemusíš se bát, ono se to u nás v každým případě slupne... buď tak nebo s něčím smíchaný.

Janiii
tchánovi třeba přišly takový nevýrazný, a naopak ti naši kamarádi z nich byli nadšení možná nechat ananas na větší kousky, bála jsem se, aby v tom nebyl moc tvrdý (ikdyž kompotovaný), tak jsem ho nakrájela na drobno ...
díky moc za info .... já bych nechala rovnou větší, kor když je kompotovaný a nebo bych ho tam dala nasekaný na jemno, ale hodně. Jsem ráda, že chutnal a vyzkouším též. Pak jsem hodím svůj pohled na jejich chuť

denyk
synáček oné rodiny která má toho úžasného NO a který to všechno zavinil protože otevřel branku vyprávěl kamarádce.........
nech je zacálovat veterinu a zmlknou ... navíc synáček asi bude dost slušný pako, tak se tím netrap. Kdo tě zná, tak ví, jak s Bukim zacházíš a kdo ne, tak ať si trhne nohou ....

brůtice kyblíček už je na poště, zítra ho očekávej budeš mít co dělat
díííííííky moc..... zítra od rána budu honit poštu, aby to nedopadlo jako vždycky a balíček neskončil někde u nich ve skládku s tím, že nikdo nebyl doma a tak ho nemohli chudáci doručit.....

PetraK
Komín postaven,
zdatní jste... moooc zdatní a šikovní

Zrzavohubec měl trojma, páč u ségry kempujou snad vosy z celýho světa. Nicméně jednu vítězoslavně zabil a sežral. Byla už ale mrtvá, což jemu nevadí, myslí si jak je odvážnej
vida, pokrok a pak že se nechá "oždibovat"

holky já jsem furt scíplá ešče furt se ve mě pere ta hnusoba, asi sem to nepřechodila úplně dobře. Nohy odmítaj poslouchat
co by se stalo, kdyby sis došla k doktorovi a nechala se prohlídnout popř. nechala si napsat nějaké prášky, aby jsi byla zase fit?

Hááá tady huž se zase peče!!! a kdo upeče mně??
ty se pečeš sama

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:41
- Nahlásit

PetraK
dlužím ti odpověď, ale nechci psát ve spěchu.
klíííídek, není kam spěchat ( i když to zrovna ty moc neumíš)
Ti k tomu ještě něco připíšu ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:55
- Nahlásit

brut

moooc zdatní a šikovní

já ne, Brtnik. Já jen dělala sutináře a uklíuzečku a vařečku

vida, pokrok a pak že se nechá "oždibova

prt pokrok, je to máčovka , jen někdy se projeví náznak nasranosti, že po nich cvakne, ale psychuje furt . Nicméně má nebetyčnou radost, když někdo jinej tu vosu zabije a von jí může sežrat

sis došla k doktorovi

ne! nikam nejdu! bojim dochtorů!

ty se pečeš sama

hm já si spíš zadělávám. zadělávám na průser

klíííídek, není kam spěcha.

tak gůt Jarkofský, ale ono je to spíš na debatu než na psaní.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:37
- Nahlásit

PetraK
máš sovu .... teda doufám,že doletěla, páč má dotaz na čtvrtek

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:44
- Nahlásit

PetraK
já ne, Brtnik. Já jen dělala sutináře a uklíuzečku a vařečku
to nevadí, bude z tebe nakonec Čert s hodností vařečky a sutináře

prt pokrok, je to máčovka , jen někdy se projeví náznak nasranosti, že po nich cvakne, ale psychuje furt
by měl být chvíli ve společnosti Bruta, Al a Hyeny, páč všichni tři vosy lověj, třá by se přiučil

víš, co se říká:"Kdo chce kam, pomozme mu tam" .... až přestaneš chodit, budeš místo apaluchy ležet v pelechu a vzdychat , tak bude pozdě....

hm já si spíš zadělávám. zadělávám na průser
škoda, jsem myslela, že na buchty

tak gůt Jarkofský, ale ono je to spíš na debatu než na psaní.
jj, taky myslím ........ a tím, že ti není úplně dobře asi nehrozí, že by jstese vypravili k nám na koupačku do lomu

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:01
- Nahlásit

Něco vám sem dám pro pobavení, doporučuju dokoukat do konce, je to moc miloučký :

http://www.youtube.com/watch?v=yDz58ccb4pE&feature =share

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:17
- Nahlásit

denyk
synáček oné rodiny která má toho úžasného NO a který to všechno zavinil protože otevřel branku vyprávěl kamarádce......... No možná bych uvažovala o pořízení paralyzéru- podle potřeby na oba dva
brut
Též děkuji za krásnou neděli a super koupačku.PetraK

by měl být chvíli ve společnosti Bruta, Al a Hyeny, páč všichni tři vosy lověj, třá by se přiučil
Ti by hošíčka určo rádi vzdělali
PetraK
neboj, sou to taky jenom lidi- a mazej !!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:32
- Nahlásit

Hyena
brut

no tak já jdu někam pořídit vosí hnízdo a uděláme piknik

Hyena
brut
neboj, sou to taky jenom lidi- a maze
víš, co se říká:"Kdo chce kam, pomozme mu tam

no jo, když já vidim bílej plášť a mám paniku, jako když hošíček slyší vosénku , počkám, třeba se to co? třeba se to rooozchodííí!

brut

Čert s hodností vařečky a sutináře

hmm, radši zvostanu u toho Čerta s hodností Braníka, to neni taková šichta , sem vařila pro šest lidijůch dospělejch a to moc neumim. Ale vytvořila jsem úžasnej vývar, nádherný pečená kuřata s kůrčičkou, obložený opečenou mrkvou, paprikou, cibulou a rajskýma a dokonalou fazolovou poblifkou s klobásou . Ale šichta no.

že na buchty

v tomto vjědru? seš magor??

asi nehrozí, že by jstese vypravili k

no tak to teda ani náhodou!! pokud bude čas - musíme koupit taky tu pracovní desku co jsme vybrali, spárovačku a jiný krávovivny. tak se rozhodně koupat pojedu!! kdy jindy než v tutěch vjědrech??
Musim to jen sesumírovat

A DNESKA BUDE MÍT HOŠIČEK RADOST. PŘIJEDE MU NÁVŠTĚVOU MACEŠKA FRIDRICHA FALCKÁ!! To se ten vůl zase pomine

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:33
- Nahlásit

brut

máš sovu ..

ty taky

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:50
- Nahlásit

Hyena
Též děkuji za krásnou neděli a super koupačku
já taky

Ti by hošíčka určo rádi vzdělali
stopro ... by se pak bál jich, jak by cvakali, a ne vos, plašan bláznivej

neboj, sou to taky jenom lidi- a mazej !!!
a některý i milý, když na to přijde

PetraK
no tak já jdu někam pořídit vosí hnízdo a uděláme piknik
aninemusíš, vos je všude hafo ... a já na ně mám alergii

když já vidim bílej plášť a mám paniku, jako když hošíček slyší vosénku , počkám, třeba se to co? třeba se to rooozchodííí!
dostaneš berlí, protože si zaděláváš zbytečně na průser

radši zvostanu u toho Čerta s hodností Braníka, to neni taková šichta

sem vařila pro šest lidijůch dospělejch a to moc neumim.
přijď k nám, tady se vaří minimálně pro šest dospělejch ..... já pro změnu neumí vařit pro dva. Všechno předimenzuju

v tomto vjědru? seš magor??
já ne, ale ty jo.... ale dala bych si plněný meruňkama nebo borůůfkama, mňáááám, mňáááám

no tak to teda ani náhodou!! pokud bude čas
tak se rozhodně koupat pojedu!! kdy jindy než v tutěch vjědrech??
Musim to jen sesumírovat

ok, dej vědět.... budu se těšit

PŘIJEDE MU NÁVŠTĚVOU MACEŠKA FRIDRICHA FALCKÁ!! To se ten vůl zase pomine
aby ho v tomhle vedru radostí nešvihlo ....

CO TEN ČTVRTEK?

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:54 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

brut
PetraK
když já vidim bílej plášť a mám paniku, jako když hošíček slyší vosénku , počkám, třeba se to co? třeba se to rooozchodííí!
dostaneš berlí, protože si zaděláváš zbytečně na průser

Nikoliv, Brutofka mi dá avízo, až budeš mět přirazit k ní- já vezmu flašku alkahůlu a bílý hadry a budeme tě socializovat

<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání