| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 21:49
- Nahlásit
Nevím, jestli jsem to sem už nedávala, ale tohle je od novináře, který pochází z míst, kde je hladomor...
http://www.standardmedia.co.ke/news/InsidePage.php ?id=2000039964&cid=159&story=Children+line+up+by+t he+road+to+beg+for+food+after+crop+failure
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 21:52
- Nahlásit
Fifi
To rozhodne jsou, proto uz nefnukam se svym pms
fakt jinej svet.
jinej, zvláštní, jednoduchý a hlavně milý, jak říkám, svým způsobem, ale zároveň neskutečně krutý....
Lvove moc pekny, to tocili z auta nebo se bezne takhle parej kolem vesnic?
točili z auta a povedlo se na jednom safari ... jinak se klidně pářej za první vesnickou chýší, hlavně, když je nikdo neruší .... ti sem ještě dám opičky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 21:54
- Nahlásit
Jo a lvi jsou z Masai Mary, podle toho prvního záběru
Tady jsou opičky:
http://www.youtube.com/user/23honzik#p/a/u/2/RVH4Q jjU2os
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 07:55
- Nahlásit
Morgen, to zas bude vedro
hafiky moc nezatěžuju, byli jsme jen na ratší prochajdě, je čilý, žere, bere tablety na bolest zítra máme jet na kontrolu. Zeptám se na rovinu, jestli mi tedaschválí to chorvatsko, jedeme za týden. Ještě 3 dny před cestou na prohlídku, no uvidíme.
Neměla jsem čas reagovat, to se fakt nedá ale koukám, že tu provozujete urino terapii v bílých pláštích ...já jsem se jednu dobu urino terapií zabývala ale nikdy nezkoušela
brut
kámoška už zavařila arónii:
z 1,5kg aronie, 1,5kg jablek, cukr dr, Otker, skořici, hřebíček, badyán, a trochu rumu
prý jí to mocinky chutnalo
a mrkněte jak my si tu žijem....bohužel je to pravda a na to, že je to článek z Blesku tak docela "měkce" napsaný, realita je bohužel mnohem drsnější
není to vůbec o tom, že by se chtěla holčina zviditelnit:
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-domaci/ 157628/tata-me-porad-bil-a-ponizoval-reziserka-pro mluvila-o-tyrani.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
R
R
R
R
R
RRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Bytem prolítlo Tornádo Lů . Dvojhlavý,zrzavý. Fšade spoušť roztahaný hračky, ale naprosto všechny co doma kdy byly a snad i nebyly, fšade kaluže vychlemtaný vody, páč Fridricha na ozdíl od Hošíčka pije, ale pije jako prasca, takže nejen, že u toho hrozně hlučí, ale pokaždý vytopí sousedy. nevim jak to dělá, když je to takovej drobínek, ale prostě voda fšade. Chlupy taky fšade, ráno sem se přizabila vo Psíčka Hurvínka, nemohla jsem najít druhou papučku, mám dvojitě poškrábaný nohy a ty dvě hovada mě ráno přivítaly tak, že jsem to málem nepřežila. Probudil mě až francouzák co mi dala Fridricha kravěna střelená Byli jsme se koupati a prouditi loukama. Když jsme byli u rybníčku, přišel tam obří mastin či co to bylo.A to jako že pes. Málem mě fláklo, začly jsme obě s Evou hulákat, ať maže domů, pak se přiřítila panička. Nemám ráda tyhle situace, ne nemám. Stejně tak jako nemám ráda, potkat sousedovic americkýho buldoka, kterej už posvačil pár pejsků a i fenku,, bez košíku. navíc s hračkou v hubě.
denyk
je čilý, žere, bere tablety na bolest z
tak alespoň že tak!! když žere mělo by to být snad dobrý.
stli mi tedaschválí to chorvatsko, jedeme za týden
a jo sakra!!!!!! to mi vůbec nespojilo!!!! Tak držím palce, ať se to dobře hojí a doktorka to odmávne.
jak my si tu žijem.
jo. tohodle je bohužel moc,víc, než by člověk čekal, vždycky vykoukne špička jen. Abych pravdu řekla, nechápu ty mámy, který tohle dovolí. Je ale pravda, že jsem v takové situaci nebyla, tak třeba se mi to kecá, ale no nevím, no. Ty děti se nemůžou bránit, nemůžou si vybrat, že v tom nechtějí žít, je to na tý ženský, aby to nedopustila. Ale co já vím, mi se to tady cintá pentle.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:47
- Nahlásit
PetraK
koukám, že se nenudíte, jak to že dáma takhle chlesce tu vodu, to jí jako nikdo nenaučil chování
Já teda asik ohaře nemám, bo ten pije fakt slušně, nikde žádné louže , pár kapek kolem misky enem
Nemám ráda tyhle situace, ne nemám
to mi povídej, budu opět chodit se svojí pěnou z chilli papriček. Je už asi 2 roky prošlá, snad bude fachčit kdyby něco.
doktorka to odmávne.
tak ona už v neděli jako říkala, že za týden to bude určo vypadat dobře, asi spíš plašim víc já. Kdyby ho šili tak jsem byla rozhodnutá nejet.
Navíc ta antibiotická injekce má účinek prý 14 dní, to by asi neměl moc na slunce, on ho moc nemusí já taky ne, tak budem chodit na prochajdy brzo ráno. Co si budem povídat, tady je to vedro víc nepříjemný jak v chorvatsku.
Na jeho cestovní stres jsem objednala aromaterapii, takže budou masáže
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:49 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
denyk
PetraK
mrkněte jak my si tu žijem....
no, to jsme si taky řikali s Michalem, že jsme ani jeden neměli nějak extra jednoduchej život, ale že proti tomu co se děje jinde...
PetraK
Ty děti se nemůžou bránit, nemůžou si vybrat, že v tom nechtějí žít, je to na tý ženský, aby to nedopustila.
tak jednoduchý to asi neni . Já spíš nechápu, že tam nevlítla sociálka za doprovodu policie a neodvedla je do nějakého azylového domu, že místo toho, aby to učitelky nějak řešily, si "klepaly na čelo"
PetraK
Bytem prolítlo Tornádo Lů . Dvojhlavý,zrzavý. Fšade spoušť roztahaný hračky, ale naprosto všechny co doma kdy byly a snad i nebyly, fšade kaluže vychlemtaný vody, páč Fridricha na ozdíl od Hošíčka pije, ale pije jako prasca, takže nejen, že u toho hrozně hlučí, ale pokaždý vytopí sousedy. nevim jak to dělá, když je to takovej drobínek, ale prostě voda fšade. Chlupy taky fšade, ráno sem se přizabila vo Psíčka Hurvínka, nemohla jsem najít druhou papučku, mám dvojitě poškrábaný nohy a ty dvě hovada mě ráno přivítaly tak, že jsem to málem nepřežila. Probudil mě až francouzák co mi dala Fridricha kravěna střelená
Chápu - těšíš se na druhopsa
Dohárala nám Mája . Včéra už to opět nebyl normální pes, ale pološílené hopsadlo a dokonce jí hospodskej udělal radost a odklidil koně z pastvin, takže měla kde lítat.
Jo a o víkendu tu budu mít Michaloneteř. Pojede se mnou posuzovat na králíkovýstavu. Chudinka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:55
- Nahlásit
Fifi
Co mi to delate, pri mem pms, to je FUJ!
zabavíš se, rozčílíš se, přijdeš na jiné myšlénky
a ten muj prst hnijici, na tabore, at si ho pocuram...
a co? počůrala?
Hyena
Zapařím ráda, kdykoliv a téměř s kýmkoliv
to je slovo chlapa!
já se fčera náhodou držela.. jen dvě sklénky. Sklénky pravda byly trochu větších rozměrů, ale, byly jen dvě
Janiii
pani nemáte kontakt na toho pána z Hafbezob?
hodim do emila nebo zavolám, až to půjde
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:56
- Nahlásit
Ramštajnvespolek
kachna_
Dohárala nám Mája
Taky slavím podobnou událost. Čuba mi konečně přestala abslovovat ranní vycházky v klusu s čumákemn větřícím kde je potenciální ženich. Její obligátní dvě mozkové buńky se už opět otloukají v lebce a ne pod ocáskem a celkově je s ní zasejc víc řeč
PetraK
Juž přemýšlíš o výměně bytu za holobyt před pořízením další malovižličky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:06
- Nahlásit
denyk
dáma takhle chlesce tu vod
dáma je magor, to se fakt musí vidět a slyšet co vona provozuje. Ale provozuje to tak vehementně, že se poté napil i hošíček je to asi velmi inspirativní
o mi povídej, budu opět chodit se svojí pěnou z chilli papriček.
já si zase hodím do ledvinky mini lak na vlasy, jenže ráno jdu jen tak, nenosívám nic. Teda NE ŽE CHODIM NAHÁ!! ale takový ty psí propriety nenosim.
, tak budem chodit na prochajdy brzo rán
no ono je to lepší i tady. jenže to ráno moc nestíhám.
Na jeho cestovní stres jsem objednala aromaterapii, takže budou masáže
von nerad cestuje? Ešus vidí auto- kolikrát i cizí a už nastupuje, páč že jako bude žůžo dobrodrůžo.
kachna_
tak jednoduchý to asi neni
já vím, proto říkám, že se mi tu cintá pentle. Takovýhle šmejdi si vždycky vyberou submisivní a poddajnou osůbku do který se jim lehce jde, jsou to sráči, holku zpracujou až si připadá jak vonuce, uvěří tomu co to hovado říká a dělá.... začarovanej kruh.
Já spíš nechápu, že tam nevlítla sociálka za doprovodu
já to nečettla celý, takže nevím, zda bylo možný aby na to někdo přišel- jestli sousedi věděli a nedělali nic a stejně tak okolí... ale co se divíš, však víš jak to bylo s tím malým klukem!!!! Bože ne končím, nebavím se o tom, jsem hrozně moc a strašlivě zase nasraná!!! Nesnášim takovýhle věci, kdy liknavost navíc nechá bezbranný v hrozný situaci.
Chápu - těšíš se na druhopsa
no... jen se trochu bojim, esli to zas neposunulo Brtnikovo náhled na věc??? Když se tam ty hovada courali v noci sem a tam , tak ... jako ... no nebyl rád, no
a odklidil koně z pastvin, takže měla kde lítat.
vypouštěla páru co?? tomu rozumím.
u budu mít Michaloneteř.
přijede zas?? No to je dobře!!
JÁ SE PRÁVĚ DOZVĚDĚLA, ŽE..... PŘÍŠTÍ VÍKEND............. DU NA SNĚŽKU!!!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:06
- Nahlásit
kachna_
ale že proti tomu co se děje jinde...
taky si říkám, navíc ten magor se pohyboval na hranici zákona asi by to nebylo nějak prokazatelné...je to fakt těžký, tu paní znám, malá štíhlá, takový tintítko, těžko si mohla pomoct...
Dohárala nám Mája
nám hárá kámoška,(psí ) uf, doufám, že ten blbeček ještě ke všemu přestane žrát ...no nic, budem muset volit jinou procházkovou trasu
Hyena
klusu s čumákemn větřícím kde je potenciální ženich
hehe to samý mám teď učokla, nasává testuje, jak je na tom nevěsta .... cvaká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:08
- Nahlásit
Hyena
Juž přemýšlíš o výměně bytu za holobyt před pořízením další malovižličky
no já myslím, že ten holobyt vybudujou dřív než stačim lusknout, měnit to ani nemusim, se postaraj sami. Brtnik chudák špulil uši, když Fridricha pochodovala bytem, v držce pana Preclika a usilovně na něj pískala, Ešus radši vodešel na balgón hrát si na drbnu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:11
- Nahlásit
PetraK
jenže to ráno moc nestíhám.
no to já bych musela vstát v půl 5 a to by mě vyfakoval i péf....
von nerad cestuje?
hodně nerad, klepe se vrtá se ke mně....není to kinetóza ale stres. Jsem si vědomá toho, že jsem to na něj přenesla já, ale to už jsem tady asik psala, že jsem měla fobii z cetování autem a podstoupila jsem regresi, já už jsem o.k. bohužel pes je ve stresu furt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:19
- Nahlásit
denyk
a to by mě vyfakoval i péf..
hm no já ať vstanu kdykoliv, tak kdybych řekla, jdeme ven! Ozve se křůůůs! jak se ten magor křůsne do makovice vo strop, kam radostně vyskočil. úplně nejvíc miluje noční procházky. Já ale taky, jenže sídlak pro ně není nejvhodnější místo. Mám ráda na chalupě, když svítí měsíc a je vidět a nehrozí že se přizabiju, jít s ním ven. To se nebojím
le to už jsem tady asik psala,
ajo, ajo, to je pravda, psala. no jo, co s ním s hošíčkem....jedině... pokaždý, když ho narvete do auta ho vodvézt za hárafkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:20
- Nahlásit
von je booooožííííí
http://www.novinky.cz/koktejl/242506-vychytraly-or angutan-se-pred-vedrem-chrani-vlhkym-rucnikem.html
já to furt řikám, že zrzavý sou mooc inteligentní
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 10:02
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem měla blbou noc a tak se cítím, jak přejetá parním válcem.
denyk
je čilý, žere, bere tablety na bolest zítra máme jet na kontrolu.
to bude dobrý, pokud žere a není otrávenej
Zeptám se na rovinu, jestli mi tedaschválí to chorvatsko, jedeme za týden. Ještě 3 dny před cestou na prohlídku, no uvidíme.
to klapne, neboj ....oni se naštěstí hojej rychle
kámoška už zavařila arónii
jsem zvědavá, kdy mi jí pošta doručí, abych tam zase nemusela dělat bububu .... nejdřív ochutnám samotný a pak se rozhodnu, co s tím dál , ale dík za recepis, možná se bude hodit
mrkněte jak my si tu žijem....bohužel je to pravda a na to, že je to článek z Blesku tak docela "měkce" napsaný, realita je bohužel mnohem drsnější
nežijete tak jen vy, ale mnoho dalších po celé republice a i mimo ní. Ono se nedá do článku napsat moc dalších info, protože bolest, ztráta sebeúcty, strach a nenávist jsou nepřenosný. Nepřijde mi článek ničím vyjímečný, snad jen tím, že selhala sociálka, která mohla holkám alespoň trochu ulehčit.
PetraK
Bytem prolítlo Tornádo Lů . Dvojhlavý,zrzavý. Fšade spoušť roztahaný hračky, ale naprosto všechny co doma kdy byly a snad i nebyly, fšade kaluže vychlemtaný vody
vítej v realitě dvou psů
Chlupy taky fšade, ráno sem se přizabila vo Psíčka Hurvínka, nemohla jsem najít druhou papučku, mám dvojitě poškrábaný nohy a ty dvě hovada mě ráno přivítaly tak, že jsem to málem nepřežila. Probudil mě až francouzák co mi dala Fridricha
vidíš, co tě čeká se dvěma bláznama? Francouzáky dnes a denně, to samý bordel a naprostý chaos
Když jsme byli u rybníčku, přišel tam obří mastin či co to bylo.A to jako že pes. Málem mě fláklo, začly jsme obě s Evou hulákat, ať maže domů, pak se přiřítila panička. Nemám ráda tyhle situace, ne nemám.
to asi nikdo....ještě, že se nerozhodl podívat na hošíčka či jeho milovanou macešku
Abych pravdu řekla, nechápu ty mámy, který tohle dovolí.
ono to tak jednoduchý není..... když tě někdo týrá, ničí od začátku sebevědomí, vyhrožuje atd., tak se dostaneš do začarovanýho kruhu a bez pomoci zvenku nemáš žádnou šanci. Však to v tom článku je jasně napsaný, že mámu chtěl otec vyhodit z patra.... nedovedeš si představit, co tohle dokáže s člověkem udělat. A bohužel je jedno, jestli je to původně nějaká uťáplá nebo sebevědomá ženská. Než si člověk uvědomí, co se děje, tak se většinou veze .....
Ty děti se nemůžou bránit, nemůžou si vybrat, že v tom nechtějí žít, je to na tý ženský, aby to nedopustila.
opět nemáš pravdu ... jestli je ta ženská "podrobená", ponížená a ještě jí chlap vyhrožuje, tak je v takovém stavu, že sotva přežívá a snaží se minimalizovat škody na dětech jen v rámci svých možností. Ono se to blbě vysvětluje, ale prostě je miluje, ale není schopná jim pomoct....
Tady selhaly další instituce.... dětská doktorka, škola, sociálka a pak taky nefunguje celoplošně krizovka, kam by se matky a děti mohly obrátit pro pomoc
kachna_
to jsme si taky řikali s Michalem, že jsme ani jeden neměli nějak extra jednoduchej život, ale že proti tomu co se děje jinde
přesně tak.... taky jsem k tomuto závěru dospěla před yx lety
Já spíš nechápu, že tam nevlítla sociálka za doprovodu policie a neodvedla je do nějakého azylového domu, že místo toho, aby to učitelky nějak řešily, si "klepaly na čelo"
tý nejstarší je šestadvacet...v tý době, kd vyrůstala nebyly azyláky pro matky s dětma. Nezapomeň, že to bylo v době komunistů a tam se tohle většinou zametlo pod koberec....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 10:12
- Nahlásit
kachna_
dohárala nám Mája
tak ještě ty dvě další a budeš mít zase na chvíli pokoj
víkendu tu budu mít Michaloneteř. Pojede se mnou posuzovat na králíkovýstavu. Chudinka
třeba jí to chytne a bude mít nějakého koníčka, který jí pomůže překonat vlastní problémy
PetraK
JÁ SE PRÁVĚ DOZVĚDĚLA, ŽE..... PŘÍŠTÍ VÍKEND............. DU NA SNĚŽKU!!!!
sem si říkala, že bych se za vámi v sobotu s AL vypravila, páč to je ten inkriminovaný víkend...
denyk
navíc ten magor se pohyboval na hranici zákona asi by to nebylo nějak prokazatelné...je to fakt těžký, tu paní znám, malá štíhlá, takový tintítko, těžko si mohla pomoct...
se i za komoušů pohyboval za hranicí zákona a určitě to prokazatelné bylo... minimálně tím, že všichni měli plno modřin a dalších viditelných zranění. A nemyslím, že by s tím měl co dělat vzhled paní... ono se to stává i korpulentnějším ženskejm
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 10:15
- Nahlásit
brut
opravdu jsem to posílala včera v 8 hodin ráno obchodní balík ti prostě MUSÍ dnes doručit
tady máš sledování zásilky, takže tam prostě je
http://www.ceskaposta.cz/cz/nastroje/sledovani-zas ilky.php?barcode=BO6117811481X&locale=CZ&go=ok&sen d.x=69&send.y=4
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 10:28
- Nahlásit
brut
Sem měla blbou noc a tak se cítím, jak přejetá parním válcem
tož vítaj f klubu děfčico, díky pozdnímu odchodu do peří a zrzavýmu hlučifci si připadám, jak když mě přejel tam a hned hodil zpátečku a přejel mě zpátky
vítej v realitě dvou psů
vidíš, co tě čeká se dvěma bláznama? Francouzáky dnes a denně, to samý bordel a naprostý chaos
myslim, že todle Brtnik nepřežije ale. asi.
ještě, že se nerozhodl podívat na hošíčka či jeho milovanou macešku
no.. a nebo že si preventivně nehájil svou hárající manželku, co mu šla v patách. Já vím, třeba byl hodnej, ale........ ty jo ne, nemám ráda takovýhle seznamování.
když tě někdo týrá, ničí od začátku sebevědomí, vyhrožuje atd., tak se dostaneš do začarovanýho kruhu a bez pomoci zvenku nemáš žádnou šanci
šak jo, dyk to taky píšu přece
opět nemáš pravdu ... jestli je ta ženská "podrobená", ponížená a ještě jí chlap vyhrožuje, tak je v takovém stavu,
no dyk řikám, že se mi tady dobře cintá pentle, když v tý situaci nejsem.
.
sem si říkala, že bych se za vámi v sobotu s AL vypravila, páč to je ten inkriminovaný víkend...
a sakra!! No my máme zaplacenej pobyt v Peci se známejma huž. Jedem ve čtvrtek večír . Kluci to domlouvali, když jsme byli v Beskydech. Já jsem doufala, že to bude lážo plážo, když mají malý dítě, ale voni plánujou provovýstup . zemřu asi. nohy nechoděj .Nechceš teda přijet aspoň teď??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 10:31
- Nahlásit
denyk
opravdu jsem to posílala včera v 8 hodin ráno obchodní balík ti prostě MUSÍ dnes doručit
ježííííš, já ti věříííím , ale naší poště vůbec ne, protože se nenamáhají zajíždět k nám a rovnou to bez avíza hoděj na hl. poštu
tady máš sledování zásilky, takže tam prostě je
děkuji ti , tohle pomůže, až zase na ně budu řvát, že jsou neschopní a že lžou, páč u nás nikdo nebyl, i když jsem celý den doma
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 10:38
- Nahlásit
PetraK
díky pozdnímu odchodu do peří a zrzavýmu hlučifci si připadám, jak když mě přejel tam a hned hodil zpátečku a přejel mě zpátky
sem ráda, že se cítíš jako já, hned je mi líp
myslim, že todle Brtnik nepřežije ale. asi.
neboj, oni se časem uklidní...tohle trvá tak tři roky
že si preventivně nehájil svou hárající manželku, co mu šla v patách
no, tak to určitě....
ty jo ne, nemám ráda takovýhle seznamování
to jsme dvě.....
šak jo, dyk to taky píšu přece
to bylo jen na vysvětlenou
no dyk řikám, že se mi tady dobře cintá pentle, když v tý situaci nejsem.
buď ráda, nikdy víc....
a sakra!! No my máme zaplacenej pobyt v Peci se známejma huž. Jedem ve čtvrtek večír
v pohodě , to vyšlápneš i za mě, ju?
Nechceš teda přijet aspoň teď??
teď nemůžu... harantííí nebudou doma a Brůtíkovec má pohotovost , takže budu mít oba plesnifce, ale neboj, dorazím s Al jindy, aby si jí Ešusek užil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 10:42
- Nahlásit
brut
sem ráda, že se cítíš jako já, hned je mi líp
SADISTO!
í...tohle trvá tak tři roky
ne. zapomínáš, že jde o vižlu. Ta se uklidní nejdřív v pěti a to ještě jen trochu.
buď ráda,
já vím
v pohodě, to vyšlápneš i za mě, ju?
no tak v pohodě určitě ne, mrzí mě to teda. a nevím jestli jí vůbec vyšlápnu, kopce mi nějak nejdou, včera s nákupem kopeček u nás za barákem = K.O.
teď nemůžu...
sakra, sakra, to je škoda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 10:54
- Nahlásit
PetraK
SADISTO!
zapomínáš, že jde o vižlu. Ta se uklidní nejdřív v pěti a to ještě jen trochu.
nezapomínám, ale za tři roky se teprve dohodnou na tom, jak to vlastně bude fungovat mezi nima a bude trochu klidu
no tak v pohodě určitě ne, mrzí mě to teda. a
neblázni, však to není poslední víkend, kdy budete na apaluše a já určitě dorazím i později. Teď si užijete krásný prodloužený víkend na horách a naberete spoustu sil
nevím jestli jí vůbec vyšlápnu, kopce mi nějak nejdou, včera s nákupem kopeček u nás za barákem = K.O.
spíš aby tě neskolila nějaká choroba, páč tohle by být nemělo, i když se k tomu musí přičíst vedro, co teď máme....
sakra, sakra, to je škoda
jj, taky je mi to líto ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 11:02
- Nahlásit
brut
neblázni, však to není poslední víkend, kdy budete na apaluše a já určitě dorazím i později.
no jo, ale že se to takhle blbě sešlo
nezapomínám, ale za tři roky se teprve dohodnou na tom, jak to vlastně bude fungovat mezi nima a bude trochu klidu
hele fakt ne, viděla jsem to teď u ohaří kámošky. Jak se čokli masili. Jenže ta má aspoň domeček
spíš aby tě neskolila nějaká choroba, páč tohle by být nemělo
no jo no, já vim, nemělo, ale tak jako co mám dělat. Já říkala, že budu sedět dole a mávat kapesníkem jim na vrchol , prej to si vem radši prostěradlo. Třeba se ke mně ještě někdo přidá a nebudu muset jít.... třá malá Klotylda by mohla taky stáfkovat
jj, taky je mi to líto .
musíme to pak nějak napravit.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 11:49
- Nahlásit
Zdravicko frajerky
Jdu vas aspon pozdravit, nejak moc nestiham, a kdyz mam cas, vetsinou skoncim u toho, ze se ozeru Bez auta se zije nejak jinak, nezvykle.
Jak je u vas? Udelejtem i nekdo vejcuc, co se kde deje, pac vas docitat je o oci )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 11:55
- Nahlásit
Denykýýýýýýýýýýýýýýýýýý, přišel kyblíček a musím říct, že mi aronie mooooc chutná. Děkujiiiiiiiiiiiiiii
Teď se jdu podívat, co vymyslím za dobrůtku, protože jinak to slupnu samotný
PetraK
no jo, ale že se to takhle blbě sešlo
to tak většinou bývá , vůbec si s tím nelámej hlavu
hele fakt ne, viděla jsem to teď u ohaří kámošky. Jak se čokli masili. Jenže ta má aspoň domeček
jo, jenže to byla Fridricha na návštěvě, to je něco jinýho, než když jsou psi stále pospolu ....
no jo no, já vim, nemělo, ale tak jako co mám dělat
odpočívat, a taky si dojít k doktorovi, aby jsi pak nemarodila půl roku...
Já říkala, že budu sedět dole a mávat kapesníkem jim na vrchol , prej to si vem radši prostěradlo.
nebo raději dvě, páč do jednoho se zamotáš a budeš vypadat jak mumie
musíme to pak nějak napravit.
ve čtvrtek zmrzlinkou a pak dalším setkáním, až budete z Kéééérkonoš zpět
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:01
- Nahlásit
Mathea
Zdravicko frajerky
už slyším Ešusku, jak moc se jí bude zamlouvat tvůj pozdrav .... jinak zdravím též
nejak moc nestiham, a kdyz mam cas, vetsinou skoncim u toho, ze se ozeru Bez auta se zije nejak jinak, nezvykle
...v alkoholovém opojení?
Udelejtem i nekdo vejcuc, co se kde deje, pac vas docitat je o oci
tetka Fifka nereferuje? Nic nového se tu neděje.... Denyky má kousnutýho Bukiho a poslala mi kyblíček aronie; Ešuska se chystá na velevýšlap na Sněžku, ale už dopředu jí bolej nohy; Hyena s ešuskou si poříděj super gatě, abych je nemohla počůrat a kachna jim dodá spešl návleky s beruškama, který mi chyběj do sbírky... No a já budu v Bohnicích s náhubkem a budou mě ty dvě venčit na flexině. Když se podíváš o kousek výš a na minulou stránku, tak tam najdeš pár videí, třá se ti budou líbit...
Tak snad jsem na nic nezapomněla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:05
- Nahlásit
Mathea
sinou skoncim u toho, ze se ozeru Bez auta se zije nejak jinak, nezvykle.
nějak jinak, nezvykle... tak jako nějak alkhoholicky
ale neboj, já zpravidla končim taky tak, že se ožeru a to auto máme
brut
to tak většinou bývá
no jo, ale je to škoda
jo, jenže to byla Fridricha na návštěvě,
neneéé, ty mi nerozumíš, já nemyslím Fridrichu u nás teď, ale mojí návštěvu u ohaří kámošky, kde jsou dva a více vižlích čoklů pohromadě. Je to sadomaso, to jako že jo, i po těch letech , ne fakt vižla je magor
odpočívat
odpočívám, ale k dochtoru nejdu, víš co, ešče by lítal někde vožralej v bílým plášti... a to já apstinent nemám zapotřebí
e zamotáš a budeš vypadat jak mumie
ne, nechci skončit v můzeju
ve čtvrtek zmrzlinkou a pak dalším setkáním, až budete z Kéééérkonoš zpět
doobráá!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:07
- Nahlásit
brut
nejak moc nestiham, a kdyz mam cas, vetsinou skoncim u toho, ze se ozeru Bez auta se zije nejak jinak, nezvykle
jehehéé shodly jsme se
No a já budu v Bohnicích s náhubkem a budou mě ty dvě venčit na flexině
Tak snad jsem na nic nezapomněla
ne to nejpodstatnější tam je
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:12
- Nahlásit
PetraK
brut
Ty jo Brutofku bych v alkoholové opojení chtěla vidět- to bych snad tu outratu i zatáhla
|