| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:43
- Nahlásit
PetraK
Klidne aj kmin svarim, to je dobre napat, sem este neslysela. Kdyztak to holt zase jisti antb. Ona bude harat kazdym dnem, asi ma pms. A to se na ni dycky neco takovyho nachyta.
A ste paka, na otocku na apaluchu, v tomhle necasi.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:50
- Nahlásit
Fifi
Vesele a hrave, to je dobre
Si teď koleduju... , ...ale i poslušné. Jak jsme byli po roce v lese, tak fakt poslouchaly na slovo i když chytily stopu... Před rokem musely obě být v lese na vodítku. Je fakt, že jsem je trochu trénovala, když na procházkách v polích uviděly zajíce... ale nijak cílevědomě jsem je odvolání od zvěře neučila. No, jsou to prostě pusinky
Jinak Žofi se myslím teď trochu bála, že odjede i s návštěvou. I když k nim byla přátelská, držela se mě jako klíště, i teď mi leží na noze. Taky bych řekla, že je víc mazlivější a začala nastavovat bříško na drbání a tak... .
Smecce blemcos na rypacky posilam
Aj já, Hipík a buchtičky, posíláme pusu tvým buchtičkám
PetraK
neni... sprcháč vo fous blíž??
No jak kde, u mě je nejblíž potůček s vodopádem, a o trochu dál kropěj fotbalový hřiště...
Fajka
Krásný fotky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:53
- Nahlásit
Fajka
..vstane a zabije ho...a ona vstala otřepala se a šlapala dál
von jí totiž vyučí
a o trochu dál kropěj fotbalový hřiště...
v tom případku ber to hřiště, páč tam bude voda nahřátá z hadice, v potůčku to bude ledárna
|
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:54
- Nahlásit
Jo, ale aspoň jsem v Praze nakoupila v DM drogerii. Mají tam bio lněný olej 250ml za 69Kč. Což je docela láce. Tak tam přifrknu trochu pšeničnýho a trochu makadamovýho oleje a začnu to dávat smečce, aby byli čupr a měli krásný vlásky...
|
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:58
- Nahlásit
PetraK
v potůčku to bude ledárna
I potůček už je vlažnej, mám tam takovej minivodopádek s trubkou zatíženou kameny, takže vlastně sprcháč...
Ale je fakt, že na fotbalovým hřišti by to mohla bejt větší sranda... Hmm, ale asi bych se za střízliva styděla, přece jenom, dny největší slávy už mám za sebou a gravitace a tak...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:01
- Nahlásit
PetraK
von jí totiž vyučí
pro dnešek jí teda minimálně docela rozhejbal bo na to jaký je vedro jsme toho ušli docela kus
díííkuju
|
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:05 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
TEN VOBRÁSEK JE PŘÍŠERNEJ
Teda jenom pro úplnost, von tam nevyskočil celej, to už by nezvlád, ale postavil se na zadní, tlapou si misku přisunul ke kraji a s hlavou zkroucenou na stranu Toniččinu misku vyžral.
Já bych to ani nezaregistrovala, ale Žofka ho naprášila, když vztekle a naříkavě ječela jak protržená, protože chtěla taky...
|
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:11
- Nahlásit
PetraK
ZELENOU, ZELENOU TU JÁ MÁM NEJRAČI...
tak na..
http://www.youtube.com/watch?v=FgAcjPyGZRo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:13
- Nahlásit
Tak tam přifrknu trochu pšeničnýho a trochu makadamovýho oleje a začnu to dávat smečce, aby byli čupr a měli krásný vlásky...
taky potřebuju mít krásný vlásky! že bych šla do DM?
Ale je fakt, že na fotbalovým hřišti by to mohla bejt větší sranda
hele von Chocholoušek je prej celkem hodnej
ale postavil se na zadní, tlapou si misku přisunul ke kraji a s hlavou zkroucenou na stranu Toniččinu misku vyžral.
pipinka malá zlodějská
ale Žofka ho naprášila
sfíííně ze sííně
protože chtěla taky...
Fajka
bo na to jaký je vedro jsme toho ušli docela kus
tak už nás nebudete potřebovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:13
- Nahlásit
PetraK
tak už nás nebudete potřebovat
ale budééééém
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:14
- Nahlásit
Fifi
Hyena
Kakace ti preda Brutice, ktery ho preda esuska. Takze maila netreba jiz.
Děkuji.
spíš Ešuska předá oběma, páč v úterý se u nás mají sejít obě dvě...v prostěradlech, se stehnem a s dobrou náladou, kterou obě dvě hýří ... budeme plašit nepřizpůsobivou menšinu
Tak, tak, pokud nás neseberou rovnou na startu.
brut
Jde sem buřina jak hrom,du sa odpójit
alespoň se vám trochu pročistí vzduch.... u nás v kotlině je děsně prašno
Prd, jenom se udělá prádelna- bude vedro a ještě vlhko. Je nutný vypnout to vedro nahoře
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:15
- Nahlásit
Hipík a Tonička a RozinkaPetraK
Tak zelenou?
http://www.youtube.com/watch?v=mtylhrvFTE8
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:16
- Nahlásit
tak na..,
JÁÁÁÁÁÁÁÁ NEEE. TO VONA!!
ale je to příšernost teda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:19
- Nahlásit
Hyena
Tak zelenou?
to je pro kachnu.
a já jdu chrápat, dobrou.
|
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:22
- Nahlásit
PetraK
taky potřebuju mít krásný vlásky! že bych šla do DM?
Lněnej olej je dobrej na různý věci :
http://www.beltina.cz/doplnek/lneny-olej/
Jinak složení lněnej o. + makadam + pšeničný o. jsem obšlehla ze složení Velcote, kterej Žofce hodně pomohl se srstí, tam jsou jěště teda vit. A, D3 a E, ale protože potřebujou jen trochu vylepšit, tak ty zatím přidávat nebudu.
|
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:30
- Nahlásit
Hyena
safra, začíná se to slibně rozjíždět.. eeeh ale já jsem dneska ouplně mrkef... tak jen zamávám na dobrou všem
http://www.youtube.com/watch?v=H4meUPp4Rvw
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 07:03
- Nahlásit
Morgén,
celou noc chcalo a bouřkovalo, navíc houkala v půl 3 siréna, tak jsem jak zbitej pes. Už je zase jasno a mně se motá šíša jak po vopici ....
Nechlastala jsem (vypila jsem nur 2 sklenky vína né ty půllitrový ale dvoudecový a k temu asik litr vody )
Cestu jsme si jako fakt užili, bo vlak měl výluku, takže půl cesty busem pak přestup do vlaku.
Vetka mu na ránu přiložila gázu ta byla ještě od krve. Říkala, že se to hojí hodně pomalu, že máme přijít v neděli nebo pondělí před dovolenou. Prý kdyby to bylo o trošičku lepší nevidí důvod proč nejet. Prý to nehnisá, je to čisté. Před odjezdem prý dostane ještě jednu injekci s antibiotiky. Přišlo mi, že čekala, že to bude lepší. Pak mi ještě volala na mobil, abych koupila Corsodyl gel a potírala mu to. Pokračovat ve vyplachování Betadinou jednou denně po jídle, víckrát ne abych tu tkáň nenarušovala. A chovat se přesně tak ak když má antibiotika člověk-spíš klidový režim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRR
RRRRRRRRRR
RRRRRRRRRR
RRRRRRRRRR
RRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
KDO SEM POSLAL V NOCI TU BUŘINU??? Sem skorem nespala!!!
Světelný efekty jak v Prátru - tma, světlo,tma,světlo,tma, světlo. vichr lomcoval barákem, musela jsem jít sundat prádlo, páč aby neulítlo a rachot jak na tankodromu to se to ne-spalo. Tak ne že by to člověk neuvítal, ale mohlo to bejt kapek umírněnější představení, aby člověk ráno nevypadal jak tři měsíce starý noviny, když vstává :smirk.
Se vochladilo, zatáhlo- zatim to na koupák teda nevypadá
denyk
že se to hojí hodně pomalu
Přišlo mi, že čekala, že to bude lepší.
no jo, když vono to tělo nedávno muselo řešit ty kapcy,, jak byl pelikán, tak je asi unavený a nejde mu to tak. Chtělo by to nějak tělu pomoct, posílit ho, ale nenapdá mě jak.
Pak mi ještě volala na mobi
je vidět, že zvířata nebere jako kusovku, když jí to takhle ještě po odchodu z ordinace jede hlavou. Tak já držím furt ty palce, ať se to lepší a lepší.
Nechlastala jsem
blbý, viď?
díky pani za odkaz, asi do toho DM hópnu dneska rovnou.
Jak jsi míchala ty tři oleje- myslím poměr? a kdes je pořídila- nebo jakou značku?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:57
- Nahlásit
PetraK
že zvířata nebere jako kusovku
sama má raslíka, tak si myslím, že se dokáže vžít do mé situace..ja to taková mladá holka, moc sympatická...ono se jich tam teda střídá víc, ale jsou prima fšici a Bukáčka milujou, on je moc chodný pacijent
posílit ho,
taky jsem myslela, na nějaký probiotika
blbý, viď?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:05
- Nahlásit
Hošíček - zde:
http://naszviretnik.net/2011/08/25/psi-esus-%E2%80 %93-sice-nejsem-vosobijec-zato-sem-trojnozka/?#com ment-86598
denyk
sama má raslíka, tak si myslím, že se dokáže vžít do mé situace.
jo to je prima, ono najít dobrýho a fajn veterináře to je sasrak!!
já nevím něco na imunitu??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:16
- Nahlásit
denyk
já nevím něco na imunitu??
hele ale ty jednoduchý na imunitu bejvaj kyselý (aktývie a tak), nešel by dávat lidskej wobenzym?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:25
- Nahlásit
denyk
Hele tady mají za studena lisovaný ostropestřec http://www.centrumkrmiv.cz/product/ostropestrecovy -olej-2-l-925/ Jen dávku na psa by sis musela urpavit.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:31
- Nahlásit
kachna_
imunitu bejvaj kyselý
ten magor to nežere
Hyena
ostropestřec
já myslela, že ostropestřec je hlavně na játra....
já mám doma lej z rakytníku řešetlákového 100%...mimo jiné hojí sliznice. Tak bych mu mohla trochen do vývaru přidat ...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:02
- Nahlásit
denyk a určitě plodožravá brutovka
á mám doma lej z rakytníku řešetlákového 100%...mimo jiné hojí sliznice. Tak bych mu mohla trochen do vývaru přidat ...
budete někdo chtít plody rakytníku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:05
- Nahlásit
kachna_
chtít plody rakytníku?
máš???
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:06
- Nahlásit
kachna_
prosím tě jak to sbíráš s teho pichlavého stromu ???!!!
Rakytníkové bobule jsou jedny z nej co se týče vitamínů a vůbec použití
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:08
- Nahlásit
denyk
ostropestřec je i celkově na posílení imunity.Jinak na hojení rand je dobrej i odvar z řepíku.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:12
- Nahlásit
Hyena
odvar z řepíku
on to má hodně vzadu, špatně se tam dostanu a vetka říkala, raději moc nevyplachovat, ať se to zacelí. Samozřejmě se nebráním přírodním prostředkům, spíš naopak.Děkuju
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:23
- Nahlásit
Sušené plody Rakytníku jsem kupovala na slovači 50g/3,20eura. Prodavač v bio-prodejně mi doporučil nejíst víc jak 8ks denně (dávám si jej do čaje)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:40
- Nahlásit
Ramštááájn, su nevyspalé mrzutééé, v noci buřina spát se nedalo ted jsem se vrátila z nemocnice, a chce se mě spááááát.... a nemůůůůžuuuuuu
denyk
on je Bukíš zase pokousanej??? a má bebí chudák? kdo ho zas pokousal ? sem to nějak nepostřehla dřív ..až ted
|