| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:18
- Nahlásit
Fifi
břink!! a jedna samýýýce a druháá samýýýce sou co?? Dopa to ví? jáá joooo!
už nejsem nasraná, už sem velice veselá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:42
- Nahlásit
http://www.youtube.com/user/Fajkysek#p/a/u/0/EPMdc uKwgxw
http://www.youtube.com/user/Fajkysek#p/a/u/1/-6_Zh XtlRIY
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:47
- Nahlásit
Fajka
Fajfka moje milůvaná nebohá pruhatá, von na ni séře zvysoka, skorem jí porazí, ani jí nemusim vidět do xichtu, abych si domyslela, co za text jí běží ve vočí . už jsem to jednou viděla , prostě jí převálcoval. Pošli mi jí, budu jí litovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:50
- Nahlásit
PetraK
, co za text jí běží ve vočí . už jsem to jednou viděla
jj přesně
prostě jí převálcoval. Pošli mi jí, budu jí litovat
je to pipinaaaa
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 23:32
- Nahlásit
hlasim stastny dojezd na misto,je tu vedro,v hospode to jde,ubytovani strasny mam trojkombinaci voda,frisco a zelena! Jeste chvili slaviiiim jen nevim kdo zitra bude pracovat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 03:43
- Nahlásit
oslava narozenin se protahla rano mame budicek v pul sedmy,to bude reprezentace
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 06:40
- Nahlásit
Morgén, ešče je dýchatelno ....
Fajka
hele on jí má fakt trochen na háčku helle a vy na prochajdě běháte? (mi to tak z teho vídeja přišlo...) a jak to máte ošéfovaný když bujde Fajka hárat? Jsem zvědavá, kdyžtak mě kopni, jo
Burčák včera o.k. nic mi není vysosli jsme jen 1,5 litru ve dvou.
Odpoledne se asi pobavíme http://zpravy.idnes.cz/radnice-v-rumburku-akci-obc anskeho-odporu-zakazala-namesti-obsadi-cssd-1ml-/d omaci.aspx?c=A110825_160144_usti-zpravy_oks
Brutice nějak jsem furt nebyla doma a neměla čas tě najít na FB. Snad zítra nebo večír
Jo a masénko je usušený, ešče uvidím,, jak bude chutnat zrzuli. Čerstvé mělo asi 700g, to sušený chci zvážit, kolik z teho zbylo sušila jsem zhruba 10hod na 60C.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 07:45
- Nahlásit
Ramštaaaajn ve spolek ,
velebnosti to je hnuuus to vedro ale hlavně že neprčíí sim prosim at to ještě pár dní takhle vydrží !
Janiiioslava narozenin se protahla rano mame budicek v pul sedmy,to bude reprezentace
dodatečně přeju všeecko neeeej a jak vidím oslavilas to fakt pořádně
denyk
hele on jí má fakt trochen na háčku
jo to má ..díky bohu... jen tak je šance že to bude v pohodě
helle a vy na prochajdě běháte? (mi to tak z teho vídeja přišlo...)
néééé neběháááme, jen bylo teplo a oba blbečci spěchali do vodičky
jak to máte ošéfovaný když bujde Fajka hárat?
nooo upá jednoduše..do držky dostane ten kterej bude víc vyvádět ne vážně..to je to nejmenší..máme velkej dům několik zahrad a ještě k tomu si můžu kdykoliv jednoho z nich vzít do práce...prostě pohoda si myslím
Jsem zvědavá, kdyžtak mě kopni
se klidně ptej se pak třá dovíže že ten malej blbeček alias torpédo má oblibu v tom se vyválet v jakýkoliv bahnitý louži... Fája jí jen projde a on čučí hele může ona já jdu taky jenže on jen neprochází on se uprostřed zastaví hodí zádíčka okamžitě se postaví na všechny čtyři a jde zase neviňátko dál včera taky našel můj rybníček s rybičkama.... šplouchal se tam jak kachna...kachna promine .... jo a chodili jsme včera po Liberci a pak z toho byl tak hotovej že spal skoro celej den
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 07:53
- Nahlásit
Az umru,nechte me pohrbit v kroju Fajka - dekuju za prani,Ciiif vcera smskoval tak my vyrazime makat.ojojoj
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 07:59
- Nahlásit
Fajka
oba blbečci spěchali do vodičky
aha, no škoda, koupando tam nebylo, asik neměli plafky, že
prostě pohoda si myslím
tak to je dobře, je mi jasný, že jste i nad tím přemýšleli, bo někteří samci jsou z fen mimo a to jako fest
Máme tady jednoho takovýho obšourníka jezefčíka (jeho pán je to samý :lol volala mi kámoška, (ona je takový tintítko) když jí hárala fenka, že neví co má dělat, že jí neustále visí na noze
vyválet v jakýkoliv bahnitý louži...
ty wogo takovej chlupáč a totok si neumím předtavit mít ho v bytofce
že spal skoro celej den
to se nedivím ve městě v tom vedru, uf
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:29
- Nahlásit
RUMštajn ve spolek
denyk
Máme tady jednoho takovýho obšourníka jezefčíka (jeho pán je to samý :lol volala mi kámoška, (ona je takový tintítko) když jí hárala fenka, že neví co má dělat, že jí neustále visí na noze
A visí jí tam ten jozefčik nebo jeho pán???
Fajka
se pak třá dovíže že ten malej blbeček alias torpédo má oblibu v tom se vyválet v jakýkoliv bahnitý louži...
Hele zvykneš si, něco podobnýho mám už delší čásek doma. Nejhorší je, že miluje si v bahnu obalit čumák tak, že jí svítí jen oči a pak dělá v koupelně strašný scénky, když jí tu hlavu drhnu. Následkem scény se veškeré bahno přesune na mě a koupenu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:47
- Nahlásit
Janiii
tak my vyrazime makat.ojojoj
tyjo se upečete v tomhle vedru
denyk
aha, no škoda, koupando tam nebylo, asik neměli plafky, že
no já to chtěla natočit ale to se nedalo vošefovat bo sem byla sama..v ruce dvě vodítka a ještě foťák...to by se ten foták určo vykoupal taky
to je dobře, je mi jasný, že jste i nad tím přemýšleli, bo někteří samci jsou z fen mimo a to jako fest
dyž tohle je takovej ťuňta to erotoman jako má Ešuska určo nebude
ty wogo takovej chlupáč a totok si neumím předtavit mít ho v bytofce
no kupodivu je ta srst samočistící a taky rychle schne.. a co mě překvapilo ještě víc že je bezzápachová něco jako maj akitky..takže je mokrej čpinavej bahnitej ostříkáš hadicí a za chvíli je z něj vonavý čístý bílý miminko
se nedivím ve městě v tom vedru, uf
to bylo ráno mezi 8 a 10 to ještě šlo ale na hlavu to na něj bylo evidentě hodně
Hyena
Hele zvykneš si, něco podobnýho mám už delší čásek doma. Nejhorší je, že miluje si v bahnu obalit čumák tak, že jí svítí jen oči a pak dělá v koupelně strašný scénky
tyjo Dokýš je zlatej..vemeš hadr přijde hodí se na bok a koukájakože chceš mě momejt? tak mej chceš mě vyčesat? tak čes .. je to zlatíčko
tak letím musím s tatuldou na kontrolu oka...tož pááááá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:57
- Nahlásit
Dobré ránko vespolek
Fajka
videjka supééér ... jen mi tam chybí to, jak se Fajka koulela po jeho torpédímu nárazu
PetraK
sem moc a moc a moc naštvaná
matky občas vytáčejí dcery do vejvrtky ... co provedla tentokrát?
jedna samýýýce a druháá samýýýce sou co?? Dopa to ví? jáá joooo!
panebože, kolik si toho vypila?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:10
- Nahlásit
denyk
Brutice nějak jsem furt nebyla doma a neměla čas tě najít na FB. Snad zítra nebo večír
to nespěchá .... fotky ani odkazy nezmizej
masénko je usušený, ešče uvidím,, jak bude chutnat zrzuli. Čerstvé mělo asi 700g, to sušený chci zvážit, kolik z teho zbylo sušila jsem zhruba 10hod na 60C.
to jsem sama zvědavá, kolik ho bude a hlavně, jak moc ti bude chutnat
Fajka
hlavně že neprčíí sim prosim at to ještě pár dní takhle vydrží !
obávám se, že dneškem pohoda skončí ... předpověď nic moc
malej blbeček alias torpédo má oblibu v tom se vyválet v jakýkoliv bahnitý louži...
vítej v realitě
včera taky našel můj rybníček s rybičkama.... šplouchal se tam jak kachna
chytrej kluk, přece nebude v tom horku na suchu
Hyena
něco podobnýho mám už delší čásek doma.
faktem je, že vidět Hyenu v nejhnusnější louži v širém okolí mě pobavilo
Fajka
tohle je takovej ťuňta to erotoman jako má Ešuska určo nebude
neříkej hop, dokud nepřeskočíš
kupodivu je ta srst samočistící a taky rychle schne.. a co mě překvapilo ještě víc že je bezzápachová něco jako maj akitky
jj, to je skvělá kombinace... australáci to mají taky, ale Brutovi se teď trošku zapařila na zadku, kde jí má nejhustější a mám pocit, že jí trochu cítím. Takže mimo hřebelcování ještě budeme máčet a vytírat do sucha, aby nevznikl žádný problém...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:17
- Nahlásit
brut
faktem je, že vidět Hyenu v nejhnusnější louži v širém okolí mě pobavilo
A to byla pořád aspoň ještě louže s vodou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:24
- Nahlásit
Hyena
A to byla pořád aspoň ještě louže s vodou
to je pravda a dokonce měla jedno mastný očko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
R
R
R
R
R
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dneska bude takovej hic, že prej chlapi budou chodit v podlikačkách
brut
panebože, kolik si toho vypila?
nic, niiiiic, já vám to pani vysvětliiiim a nebo víte co?? zkuste pátrat
se nebudete nudit aspoň
... co provedla tentokrát?
áále taková ta její klasika - žárlí jak malý děcko. sem říkala že vůbec nevím, co na chalupě budeme jíst - myšleno tak, že zatím nemám tucha co budu klohnit. Její rádobyftipná hláška se silným rypákovskýcm podtextem byla že: No jo, no. ty vaříš, jen když je tam návštěva!!! To řekně vona, která se tam postavila ke šporheltu tak asi tak 3x a to ještě uvařila jen poblifku, mně, která sem tam furt, buďto to klohnim ještě doma a nebo vařím tam. někdy mám pocit, že jsem na chalupě jen v kuchyni Ty vole, to mě jako nasrala moc, opravdu moc, buď si začne dávat pozor na to co říká a nebo mi nebude řikat nic, tohle je trapný a a hnusný v tom, že to není pravda a navíc ona mi tam skoro nikdy nepomůže, protože by se bez těch kytek asi zbláznila, nikdy jí nenapadne, že by třeba řekla, hele víš co? já to tentokrát udělám. dycky jsem za tu kuchtu já.. Takže telefon letěl bytem. Jsem na ní dneska zvědavá, jak přijede na chalupu.
Hyena
RUMštajn ve spolek
to je hezké, to je hezké pozdravení
A visí jí tam ten jozefčik nebo jeho pán???
Eeeenyky, Deeenyky, hele
Tilda má svý náměstí - tu u nás v prahé, právě jsem tam hledala pro kolegu cestu, jsem ani netůchala
http://www.mapy.cz/#q=Tilleho%20n%C3%A1m%C4%9Bst%C 3%AD%2C%20praha&t=s&x=14.380721&y=50.034470&z=15&d =stre_125136_0_1&qp=11.750192_48.579031_16.319880_ 51.002896_6&rc=14.345926_50.080554_14.343032_50.06 9394_14.377691_50.034463&rl=Vypich%2C%20B%C5%99evn ov_%C4%8D%C3%A1st%20obce%20Motol%2C%20Praha%2C%20o kres%20Hlavn%C3%AD%20m%C4%9Bsto%20Praha%2C%20%C4%8 Cesk%C3%A1%20republika_ulice%20Tilleho%20n%C3%A1m% C4%9Bst%C3%AD&rp={%22criterion%22%3A%22fast%22}
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:50
- Nahlásit
PetraK
, niiiiic, já vám to pani vysvětliiiim a nebo víte co?? zkuste pátrat
se nebudete nudit aspoň
se nenudím... mám doma mladou, tak to ani nejde ... večer přijede synek s přítelkou a nejmladší. Myslíš, že se můžu nudit? Ale neuklízím, jen peru psům pelechy, aby je měli čistý a připravený na horší počasí a kočce taktéž...stejně momentálně chrní buď na dlažbě nebo v krabici
sem říkala že vůbec nevím, co na chalupě budeme jíst - myšleno tak, že zatím nemám tucha co budu klohnit. Její rádobyftipná hláška se silným rypákovskýcm podtextem byla že: No jo, no. ty vaříš, jen když je tam návštěva!!!
to vypadá opravdu na rádoby vtipnou hlášku .... taky je nenávidím a jsem schopná bouchnout jak atomofka ... připomeň mi, ať ti povím, jak jsem naposledy takhle bouchla, pobavíš se
si začne dávat pozor na to co říká a nebo mi nebude řikat nic, tohle je trapný a a hnusný v tom, že to není pravda a navíc ona mi tam skoro nikdy nepomůže, protože by se bez těch kytek asi zbláznila, nikdy jí nenapadne, že by třeba řekla, hele víš co? já to tentokrát udělám.
nemůže to být tím, že má pocit, že ti nemá co lézt do kuchyně? Jako myslím, že by to mohlo být nedorozumění od začátku, které přerostlo v nepsané pravidlo?
Jsem na ní dneska zvědavá, jak přijede na chalupu.
jako normálně
Jsem ti včera ani nestihla říct, že to štěnítko už není
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:04
- Nahlásit
brut
se nenudím...
tak já ti to napíšu do emila za chvílu
na rádoby vtipnou hlášku .... taky je nenávidím
tahle fakt ftipná nebyla, znám jí, vím kam mířila, jenže se netrefila ,
pobavíš se
jo to by se šiklo, páč tim jak sem to psala, sem se znovusamonasrala
nemůže to být tím, že má pocit, že ti nemá co lézt do kuchyně?
ne je to tím, že jednak má nutkavou potřebu se hrabat v hlíně furt bez ohledu na to, že by se mělo udělat taky třeba něco jinýho a druhak je to tím, že její představa vaření je , nejdřív si dám cigárko, pak tak jako nakrájim cibuli, pak si skožiím dopít kafčo a dám si k němu cigáro.... a z voběda je vlastně tak nějak večeře - to v případě, že se teda jako by i vypnula k nějakýmu výkonu. A vono je jednodušší říct, díky moc, bylo to moc dobrý a vodfordit od stolu zase do záhonku
jako normálně
děkuju Ti mikuláši za morální podpporu :smirk
t, že to štěnítko už není
počkej, počkej, jaký?? sem mimo.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:22
- Nahlásit
PetraK
Dneska bude takovej hic, že prej chlapi budou chodit v podlikačkách
No tedy nevím, zda se radovat nebo děsit, že u některých jedinců utrpím kulturněsexuální šok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:27
- Nahlásit
Hyena
No tedy nevím, zda se radovat nebo děsit, že u některých jedinců utrpím kulturněsexuální šok
no a nebo si protrhneš bránici, jak se budeš řehtat
jááá chcu domůůůůůůůůůůů!!
Výhoda je, že tu nejni Bréca, nejni tu vůbec nikdo, takže co?? TAKŽE KOLÁČE MÁ KONCETÍK a pěju si (Wolt íír das bét in flamen séhen? )!! Jen ti montéři se tvářej divně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:33
- Nahlásit
PetraK
ak já ti to napíšu do emila za chvílu
ty jsi hodná
tahle fakt ftipná nebyla, znám jí, vím kam mířila, jenže se netrefila
šak píšu, že ti rozumím
to by se šiklo, páč tim jak sem to psala, sem se znovusamonasrala
ti to hodím do mejlíku, aby tě to nasrání přešlo
ne je to tím, že.........
aha, tak to je dost mizerný
děkuju Ti mikuláši za morální podpporu :smirk
to bylo konstatování faktu
počkej, počkej, jaký?? sem mimo
počkééééééééj, neříkej mi, že jsem ti nevyprávěla o prckovi acd? Já myslela, že jo ... ti to hodím taky do mejlíku ...
Hyena
zda se radovat nebo děsit, že u některých jedinců utrpím kulturněsexuální šok
spíš si přprav zásobu pytlíků, páč je bude potřebavat, až jisté jedince potkáš
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:35
- Nahlásit
PetraK
jááá chcu domůůůůůůůůůůů!!
to samé mi od rána pípá z Keni.... se to tam tak nějak popo a zase jsem za vrbu a čekám, kdy dostanu přes rypák ....
TAKŽE KOLÁČE MÁ KONCETÍK a pěju si (Wolt íír das bét in flamen séhen? )!! Jen ti montéři se tvářej divně
se jim vůbec nedivím... bych na tom byla stejně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:49
- Nahlásit
brut
ty jsi hodn
jáááá VIM! ? skromnost, skromnost je mé druhé jméno - máte to tam paninko. už dávno
šak píšu, že ti rozumím
jo jo, já vim, sem jen tak naštvatá, že to prostě musí ven aji ušama
aby tě to nasrání přešlo
se pochlub
to bylo konstatování faktu
no tak si ho šoupni do trenek stačí že to vim nemusim to ešče číst .. tývado, nejlepčejší bylo, když už jsem do teleféna křičela, že se vo tom nehodlám dál bavit a vona řekla dobře, nebudem, ALE JÁ....!! v tu chvíli jsem mrska telefonem do prostoru a křičela, že končim a budu s ní mluvit,až jí to dojde. takže... asi nikdy
že jsem ti nevyprávěla o prckovi acd?
hele myslim že ne, mám díru v mozku to jo, ale myslim, žes mi nic neřikala.
TAKŽE KOLÁČE MÁ KONCETÍK a pěju si (Wolt íír das bét in flamen séhen? )!! Jen ti montéři se tvářej divně
se jim vůbec nedivím... bych na tom byla stejn.
sssst ........LAUF LAUF LAUF UM OJRE LÉÉBEEN!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:59
- Nahlásit
PetraK
jáááá VIM! ? skromnost, skromnost je mé druhé jméno
hergot, ty chceš abych se udusila, co?
já vim, sem jen tak naštvatá, že to prostě musí ven aji ušama
ok, tak si posluž, sem zvyklá a splachovací
se pochlub
jéééé, mejlík sem sice odeslala, ale bez tohodle...jdu to napravit...
tak si ho šoupni do trenek stačí že to vim nemusim to ešče číst
ty si fáááákt koza Roza
nebudem, ALE JÁ....!! v tu chvíli jsem mrska telefonem do prostoru a křičela, že končim a budu s ní mluvit,až jí to dojde. takže... asi nikdy
dovedu si tě živě představit
mám díru v mozku to jo, ale myslim, žes mi nic neřikala.
máš to v mejlu ...
sssst ........
nesyč, hadice jedna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:09
- Nahlásit
brut
hergot, ty chceš abych se udusila, co?
jistě,takovoudle vraždu nepořeší ani ten ... Herkule Pijerót, aní Magor Zeman
, sem zvyklá a splachovací
nééé, to nebylo na tebe, ne, vůbec, vůbec.
Roza
Ooo Roouzmerýý buď mojí dokuuuud mi .............. ale nic. to je tim vedrem
dovedu si tě živě představit
hele nevim já nevim proč musim dycky něco rozbít
máš to v mejlu ...
jdu tam.
esyč, hadice jedna
KOM HÍÍÍR, BLAJB HÍÍÍR, WÍÍR ZIND GŮŮŮD CU DÝÝR!!!
KOM HÍÍÍR, BLAJB HÍÍÍR WÍÍÍÍR SIND BRŮŮŮDR DÝÝÝR!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:23
- Nahlásit
PetraK
takovoudle vraždu nepořeší ani ten ... Herkule Pijerót, aní Magor Zeman
ale třá Agáta jo
nééé, to nebylo na tebe, ne, vůbec, vůbec
já to vím
Ooo Roouzmerýý buď mojí dokuuuud mi .............. ale nic. to je tim vedrem
myslím, že potřebuješ studenou sprchu
já nevim proč musim dycky něco rozbít
kterej telefon máš nefunkční? Abych si udělala poznámku a nevolala na něj
KOM HÍÍÍR
to snad je lepší to syčení, i když klidně bych za tebou zase jela
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:25
- Nahlásit
tyvogo už zas grafomaníte???? to se nedá tohle...
du do pryč... vás nestíhám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:31
- Nahlásit
Fajka
tyvogo už zas grafomaníte???? to se nedá tohle...
du do pryč... vás nestíhám
vždyť jsem nic nenapsaly ..... navíš tam máš několik info ode mě k videjkům a prckovi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:31
- Nahlásit
brut
Agáta
Klistýr, jo? ne.
já to vím
gůůt
myslím, že potřebuješ studenou sprchu
já ne!To Brtnik to přetextoval, já si enem zpívám,