| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 14:57
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Milé dámy, mám hotové kartičky a ještě mi zbývá spousta prázdných na další slovíčka, větičky nebo jen slovní spojení. Teď už se je jen naučit a mám z části vyhráno
Tuhle zimu jste si měly nechat někde zavřenou.... jak vylezu ven, tak musím bejt nabalená, páč se jinak klepu jak drahej pes...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 20:32
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
Právě jsem dala do trouby už upečený kuře v keramický misce a zapla na 200 + foukání, aby se dopeklo.
Když jsem za pár minut otevřela troubu, zjistila jsem "drobný" omyl. Ta miska byla plastová
Nechcete nám někdo přijít umejt naší horkovzdušnou troubu?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 20:51
- Nahlásit
kachna_
Ta miska byla plastová
njn, soudruzi asi někde udělali chybu...
NE
Přeji všem pěkný večer, ať už s troubou nebo bez
A speciální vzkaz pro Fifi: slípka je už spíš skelet, ale stále velmi žádoucí . Foceno před pár minutama...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:19
- Nahlásit
Zdrávas ženy, je tu někde Fyfyna? Zajímá me, jestli její Olin už vodevřel květ....nechci vypadat jako někdo, kdo se chlubí, ale ten můj už ho zejtra bude mít vodevřenej...asi bude bílej...nebo světle růžovej...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:24
- Nahlásit
kachna_
upečený kuře v keramický misce a zapla na 200 + foukání
za pár minut otevřela troubu, zjistila jsem "drobný" omyl. Ta miska byla plastová
a jéééééééééééééééje... takže nejen, že jste byli bez oběda, ale ještě máš co uklízet
já ne, díky za optání
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:28
- Nahlásit
Přeji všem pěkný večer, ať už s troubou nebo bez
děkuji, raději bez trouby ...tobě též
|
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:31
- Nahlásit
Gerda
Zdrávas ženy, je tu někde Fyfyna?
Ahoj , s Fifou jsem teď dokecala... říkala, že sem koukne na Žofku se slepičí panenkou..
nechci vypadat jako někdo, kdo se chlubí, ale ten můj už ho zejtra bude mít vodevřenej...asi bude bílej...nebo světle růžovej...
... gratujuju..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:38
- Nahlásit
Oooo, Zofinka je uchvatna!! Se fakt divim, ze skelet jeste drzi, tak at vydrzi co nejdele!
Gerda
Ahoj, Olin je zavreny, dneska sem ho zkoumala, ale to bude tim, ze je venku u pumpy a lomcuji s nim tu hice a tu vichr a tu zima. Poreferuj, jake bude barvy, ja si myslim, ze mi venku vubec nevykvete a az ho dam pred zimou dovnitr, tak opada a chytne svilusky.
kachno
Tak to ti nezavidim, sem zvedava, jak se cisteni podari! Mi jednou popcorn v pytliku roztavil misku, umelohmotnou, udajne to mela vydrzet.
brut
Pekne, karticky, sikovna!!! Ti prihodim pak prisunu dalsi davku, at se nenudis, kdyz ses zmrzlik.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:44
- Nahlásit
Fifi
no dobře, tim líp, smíte mi závidět )))))))))))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:50
- Nahlásit
Gerda
Nezavidim, zacina mi kvest zase malofifina, tu co mas u velky a navic novej slahoun od orchydeja! ))) Preji olinovi krasny kvet, ruzovy, nejlepe, neb takovyho bych chtela taky, aby vykvet.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:28
- Nahlásit
jdu vas pozdravit a zaslat neco muziky s krasnym klipem :P
http://www.youtube.com/watch?v=AOfiziY-htU
|
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 22:33
- Nahlásit
Mathea
Tys mě předběhla...
... sice už je večer, ale...
http://www.youtube.com/watch?v=0cWzxJvgWc8
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 23:40
- Nahlásit
jee, Velveti, opravdu pohlazeni po dusi, kor po Lordech
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 23:47
- Nahlásit
A jednu este, klidnejsi podstaten nez Lordi
http://www.youtube.com/watch?v=Sey2rntAiKM
|
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 23:58
- Nahlásit
Mathea
krásná...
a jěště jedna ukolébavka ode mne
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrnLZ8
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 07:04 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
Dítě dnes vstávalo v pět!!! Naštěstí jsem usnula s ní v devět, takže jsem příjemně vyspalá a dokonce už mám vyčištěnou troubu
Dostala jsem od mamči muchovník http://www.ekozahrady.com/muchovnik.htm , tak předávám inspiraci.
Jinak nás naštvali sousedi. Vědi, že hledáme díru, kudy nám zdrhá pes. Mluvila jsem s nima o tom ve čtvrtek nebo ve středu, protože Batula minulej víkend zdrhla za Filípkem (naštěstí hárala fakt chviličku). A že netušej, kudy zdrhla. Včera večer jsme díru našli a když jí Michal zadělal a ještě kontroloval kolem plot, slyší sousedku, jak řiká Filípkovi "Filípku, nechoď tam k tý díře"
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:41
- Nahlásit
RUMštajn ve spolek. Děvy, mám obrovksý KOPR následkem včerejšího krásného dne.- Bezvadný výlet uzavřený konzertíkem KEKS v areálu na KOnopišti- Váleli jako vždycky, jen Hyena ostentativně chrupala v klubku pod lavicí http://www.youtube.com/watch?v=-dafi4L49CM
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:54
- Nahlásit
Zdar vespolek
Fifi
Gerda
Bude světlounce růžový,tmavý a plnokovětý obdržíte příští rok.
Fifi může být doma někde ,někde na chladné chodbě,mě na ně sviluška nejdou,ale puklice jeden rok sály na mladých výhonech.
kachna_
Muchovník má chutné bodule,mnohem chutnější než aronie.
jak řiká Filípkovi "Filípku, nechoď tam k tý díře"
Přejícná je paní suseda,taková laskavá
Hyena
Bezvadný výlet uzavřený konzertíkem KEKS v areálu na KOnopišti-
Tak to máš energie na týden...
Mě večer čeká návštěva veta,náš briták asi nemá zánět močových cest,ale nádor .....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:25
- Nahlásit
RRRRR
RRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRR
RRRRRRR
R
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!
TÝÝÝ VADO, ČÉK JE CHVILKU NA VÍKENDU A PŘI NÁVRATU HNEDLE ZJISTI, ŽE NĚKDE NĚKDO ZAPOMNĚL ZAVŘÍT VRÁTKAv VOD PLOTU A PRCHLY SLEPICE!!!
Víkendové zjištění: malování stropu je velmi únavné, malování zdí tak únavné neni. Mám vyvrácenou hlavu a zaseklý rameno . Sem invalida.
Jdu se číhnout, copa ste tu děvenky kutily.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:27 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Eire
Bude světlounce růžový,tmavý a plnokovětý obdržíte příští rok.
už je skoro otevřenej, dnes ti dám fotky, jak puká, úplně sem se je pokusila umělecky ztvárnit ))), opravdu bude světlince růžovej, myslim, že mocinky krásnej!
edit: ještě jeden:
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:38
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Mám náladu pod psa..tkže se raději na chvíli ztratím a pokusím se jí vylepšit
Fifi
Pekne, karticky, sikovna!!! Ti prihodim pak prisunu dalsi davku, at se nenudis, kdyz ses zmrzlik
přihoď, alespoň se odreaguju a nebudu se tu vzteky vznášet....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:42
- Nahlásit
ÁÁÁ díftky propadly poézii
Fifi
Pardon, jiz mi sibe.
to již dávno.
JOOOOO A PANI, VÍTE KDO PŘEVZAL NEBOHOU ŠTAFETU PMS?? BRT-NIK!!! Chudera, měl v sobotu děsnou chandru a děsnou náladu (:nic mu nešlo, před očima měl příjezdovou cestu, kterou zdevastovaly přívalový deště, bolela ho škeble a fšecko šlo šejdrem... , zeptala sem se ho, že esli by ho ešče bolely kozenky, je to jasný, MÁ PROSTĚ PMS a je nebožáček, donesla sem mu šnuptychle, hodil po mě kýblem.. skorem
Na poslat kakace
no to je průůůůůůůůůseeer, průůůůůůser!
, tipnete plemen
bože ti jsou dokonalí!!
Babofka, Doktor a pak este kratkosrsta, pidivarianta, mohli by rikat, ze babofka mela vyrovnany vrh....
ty seš fakt naprostý pako
brut
panebože, ty jsi trůůůůpka
no jo, tak sem se spletla, spletla, spletla, hodiny nikdy nebyly moje silná stránka
sis na ní ještě nezvykla?
tuto nedělala, to až na starý kolena.
Hyena
Chce to trpělivost- odhalit někdy pravý význam dotazu na rajčata dá práci...
šak já vím, enemže mě naštvala tak jako moc, že jí na rajčata kašlu, já vydržim někdy hodně - spešl, co se týče jí (se snažim bejt za tudletu za lepšího člověka, že jako nebudu šmejd ), ale pak bouchnou kamna a já si zasejřim bojler tak, že už to nikdá nikdo nedá dohromady, no
Janiii
ale dnes zastrizliva!
vona je.... NEMOCNÁ!!
slípka je už spíš skelet
máte sestru naší slépky holky vypadaj úúúplně stejně skeletově
Gerda
.nechci vypadat jako někdo, kdo se chlubí, ale ten můj už ho zejtra bude mít vodevřenej..
ne, to se neboj, to rozhodně nevypdáš D
kachna_
dnes vstávalo v pět!!!
je břídil, já v půl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:44
- Nahlásit
brut
e raději na chvíli ztratím
NIC , TADY BUDEŠ, DĚLEJ !!
Nebo na tebe pošlu strejdu !
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:59
- Nahlásit
PetraK
raději ne.... sem se včera dozvěděla něco, co mě nasxalo a ještě jsem to nestrávila a tak prudím..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:12
- Nahlásit
brut
raději ne...
no ne, já že jako ešče dycky právě může bejt hůř
mám zavolat?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:26
- Nahlásit
PetraK
mám zavolat?
ju
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:27
- Nahlásit
Ramštááájn, do háje už je zase pindělí
Nic nestíhám, mám toho moooc, jako už tradičně..ale mám dvě pozitýýýva, zámkovka už v zahradě je téměř hotová takže hned jak si zedníci vodvezou matroš a nářadí, začnu tam řádít uklidově jááá a druhý pozitývum je že Fajuška není taková hyena jak si všicky mysleli
Máme další pokroky..jako že třeba při návratu z prochajdy jsem musela nechávat Dokýše před zahradou , nechtěla ho pustit dovnitř a ted už nakráčíme do zahrady projdem jí celou a dneska jsme došli až to domu Jo a taky se zdá že s ním je v klidu bo si před ním lehla na záda a válelase kopytama nohooru, což by kdyby nebyla v pohodě podle mě neudělala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:30
- Nahlásit
Fajka
Fajuška není taková hyena jak si všicky mysleli
JÁ NE! já ne, já ju miluju a dycky sem se jí zastávala, svině pruhatý. Dej jí ode mne hudlana na šňupák, a vyřiď jí :AŤ SE LASKAVĚ, ALE LASKAVĚ PŘESTANE VYVALOVAT PŘED KDEJAKYM CUCÁKEM S DOKTORSKYM TITULEM, NEBO HO JINAK HOŠÍČEK SROVNÁ SE ZEMÍ /to udělá tak jako tak / A DRUHAK JÍ BUDE ZA TO VO VÍKENDU NEVĚRNEJ S AJŠOU. A BUDE SI VOD RÁNA DO VEČER UŽÍVAT BEZPEČNÝHO SEKSU, PÁČ VONA JE KASTROVANÁ!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:35
- Nahlásit
PetraK
JÁ NE! já
já hííím šak si jedna z mála
Dej jí ode mne hudlana na šňupák
dáám hned jak se vrátim domů
AŤ SE LASKAVĚ, ALE LASKAVĚ PŘESTANE VYVALOVAT PŘED KDEJAKYM CUCÁKEM S DOKTORSKYM TITULEM, NEBO HO JINAK HOŠÍČEK SROVNÁ SE ZEMÍ /to udělá tak jako tak
blbáááá
DRUHAK JÍ BUDE ZA TO VO VÍKENDU NEVĚRNEJ S AJŠOU. A BUDE SI VOD RÁNA DO VEČER UŽÍVAT BEZPEČNÝHO SEKSU, PÁČ VONA JE KASTROVANÁ
táák to si Ešusík užije teda a vy pak s Brtníkem taky
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:00
- Nahlásit
PetraK
Fajka
Fajuška není taková hyena jak si všicky mysleli
Důrazně žádám, abyste si laskavě přestali brát Hyeny do úst.... neb jsou to úžasná zvířátka ( tedy většinu času
|