| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:40
- Nahlásit
Fajka
Tak už sem je sešikanovala, sem zvědavo co vodpovědi, pak, jak sem slíbila, budu šikanovat vás pani
tetkon se du umýt a... pravděpodobně odblešit, páč myslim že to co mě tolika štípe nemůžou už bejt komáři, to už musej bejt blechy. ale sou to určitě blechy psí, ty na člověka nejdou. řikali
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:24
- Nahlásit
Morgén,
brut
hlavně pozor na medůzy
tam nejsou, jen ty dvounohé
Janiii
dáreček k narozkám, od všech, novej noutbůůůk
tak jestli to bylo fakt jako překvápko, že si o něm nevěděla, tak to je moc hezkej dáreček
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:35
- Nahlásit
Janiii
a je červenej
mám taky červenej, spíš bordó hedzkej, malej tak si ho hezky užij
Fajka
ale každopádně je vše na dobré cestě
to je moc super...šikulkíííííí
PetraK
mi psa kastroval debilní jorkšír
nám by neměl šanci se přiblížit
Koukej přivézt mušli /a ne že ji utrhneš na pánskym záchodku
co děláš ty na dovolený mě nezajímá
ti pošlu tureckej hajzl, ten je lepší než mušle
brut
budeš mít na oplátku na poště růůůžovou obludku
jééééé ty si chódní, budu mít důvod těšit se domů ale nestojí to za řeč, je toho fakt hodně moc malinko, až jsem přemýšlela, jestli ti to vůbec k něčemu bude ale pošlu stejně jdu na poštu, nejpozději ve čtvrtek to tam máš.
Fajka
bože gde já mám vlastně ten mobil???????? a kde nabíječku
f pytlíku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRR
RRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!
Jeden tématickej vobrásek:
to aby si DENYK dávala bacha, s kym poleze na yáchtu u teho móře
JO A ABYCH NEZAPOMNĚLA:
FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKAAAAAAAAAAAAA
FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR
EVRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!
Milé děti, povím vám něco důležitého, nikdá, nikdá neposílejte na nikoho bubáky, když si dáte tři píva, vymkne se vám to kontrole. SEm tady vyhrožovala brůtici, že na ni pošlu vošklivýho strejdu a místo toho sem jela na služební cestu do Liptouskýho Mikulláša s Ramštajnama ubytování bylo v bungalovu, kde jsme svého času, tak před 362 lety byli na školním výletě s devátou á. Vypadá to tam furt stejně, nejni to divný? . Skládali jsme puzzle . Strejda Frojdů má zas šichtu a Brnik se mi posmíval No co aspoň sem se podívala znovu do Liptouskýho Mikuláša . Zadarmo.
a mám dotaz na Denyka, kurnik jak to, Denyku, že ty vysosáš půl tanku píva a spíš jak špalek a já si tady dám tři ušmrdlaný piviště a celou noc pak nespim? - když se vrátim z L. Mikuláša teda co dělám jinak?
denyk
f pytlíku
ty si stračena největčejší
tureckej hajzl
Na ten Ti zvysoka. (v případku tureckýho hajzliku doslova ), koukej dovalit Šelku, nebo uvidíš. a dobře dojeďte
nám by neměl šanci se přiblížit
kretén to byl prostě no, šlo to rychle, ani jsem nestačila kopnout, Ešus si ho srovnal a šel od něj.
Fajka
díkuju, díkuju, díkuju moc a nejvíc. Hlavně teda Brtnik moc díkuje a se omluvuju, že jsem tak zdržovala, nedocvaklo mi ani kolik je hodin, jsem tupo.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:59
- Nahlásit
Nesměle načuhuji, abych nedostala hnedle ránu mezi oči... Vím, jsem hrozná, zjevím se a zase mizím. Ale když já tu nejsem furt a pak mám pocit, že se v tomhle sympatickém tématu úplně ztrácím. Tak se omluvuju a pokusím se se opravdu začlenit.
Takže RRRRamštajn všem - je to tak dobře Ešusko??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:01
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Dnes mám náladu pod psa a zřejmě mi vydrží dalších 5 dní...
Fajka
oká se těším
já též
PetraK
no voni maj novej playlist to je fakt
Tálinskej rybník v jejich podání bude eso ... doufám, že si Tildu nasměrovala správným směrem a splnil přání, páč u mě nebyl...
denyk
tam nejsou, jen ty dvounohé
ty stačej, néééé?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
VerčaZ
Takže RRRRamštajn všem - je to tak dobře Ešusko??
JÁÁÁÁÁÁ to je vynikajícně a po čuni nedostaneš, teda aspoň pokud podáš řádné hlášení co čoklidi vyráběji. Zrovna tuhle jsem si říkala, že ses 10000000let neozvala.
brut
bude eso
páč u mě nebyl...
skládal puzzle
hele to že Brůtik ten čaj vypil neva, šak se to na tu dáseň dostalo.
zřejmě mi vydrží dalších 5 dní
to zvládneš, jsme tu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:07
- Nahlásit
Fajka
.usínám nad klávesnicí..
jééžiš, ježiš, tohle jsem ve svý pomatenosti neviděla, Fajůůůši, promiň
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:09
- Nahlásit
denyk
jééééé ty si chódní, budu mít důvod těšit se domů
jen doufám, že se nevyděsíš, až obludku objevíš v kaslíku či na poště .... je fakt obludnááááá
nestojí to za řeč, je toho fakt hodně moc malinko, až jsem přemýšlela, jestli ti to vůbec k něčemu bude
bude, navyzkoušení a pak okamžité zakoupení, aby ten můj blb mohl zase žvejkat klacky...stejnak to má z toho...dííííík
PetraK
SEm tady vyhrožovala brůtici, že na ni pošlu vošklivýho strejdu a místo toho sem jela na služební cestu do Liptouskýho Mikulláša s Ramštajnama
tak to je v pytli, páč Tilda místo aby strašil jinde, tak straší tebe .... no jo, už ani na dus,dus, dusáky není spolehnutí
VerčaZ
Nesměle načuhuji, abych nedostala hnedle ránu mezi oči...
proč nesměle? Sem může každý, kdo se nechová jak arogantní pitomec a nekazí zdejší mírumilovnou a tak trochu praštěnou náladu .... jsi vítána
Denykýýýýýýý, dobře dojeďte, pořádně se okoupejte a hlavně si užijte volno, klídek a pohodu ... jo a nezapomeň, že na sluníčku se sice dobře spí, ale pak ty následky ....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:13
- Nahlásit
PetraK
skládal puzzle
to si mohl nechat na den a ne na noc
to že Brůtik ten čaj vypil neva, šak se to na tu dáseň dostalo
ten vůl chtěl ještě další ....sem mu teď ráno dala další a vychlemtal plnej hrneček ( samozřejmě madam piraňa musela mít taky, aby o něco nepřišla), takhle přijdu na buben, když mi čoklíci budou místo vody chlastat čaj...
to zvládneš, jsme tu.
já vím, ale nějak to na mě padlo....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:14
- Nahlásit
brut
tak to je v pytli,
esli je v tom pytli i Tilda je to je průser, páč ho Fajfka ztratí a já mám po koncertu
FAJFKO!! VOPOVAŽ SE ZTRATIT PYTLIK S TILDOU!!! Aspoň jednou si to vohlídej!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:17
- Nahlásit
brut
o si mohl nechat na den a ne na noc
tak vona ta cesta do Liptouskýho Mikuláša zabrala taky nějakej čas.....
místo vody chlastat čaj...
bílej ! ať to stojí za to a prachy lítaj voknem
já vím, ale nějak to na mě padlo.
já vim, Jsi doma samo? pusť si mjůzik, na plný kule, vosol to, sedni si a zhluboka dejchej. a pak se strašlivě naser a jdi něco rozbít.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:17
- Nahlásit
Tak tedy děkuji velmi moc a budu se chovat slušně abych nenarušila atmosféru nebo nebyla nedej bože vypnutá
Koukám, že Denyk si bude krásně kdesi užívati. S hafanem nebo ten bude ponechán doma? Taky jsem stihla postřehnout, že mu zase bylo nějak ublíženo, to je holt smůla, zvlášť když to má s těma ostatníma hafanama trochu složitější.
PetraK
Hlášení ohledně hafanů. Asi standardní stav - jsou zdraví a příšerně zlobí, hlavně ten malej - takže asi vsjo jak má bejt. O víkendu jsme měli na cvičáku sranda agi závody, velmi jsme si to užili, byla to po dlouhé době pohodová akce.
Takže asi tak a teď vás zkusím trochu zpětně dočíst.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:18
- Nahlásit
PetraK
esli je v tom pytli i Tilda je to je průser, páč ho Fajfka ztratí a já mám po koncertu
no jooooo, Fajfka má vlastně pytel ...tak to se rozluč s koncertem, páč ta v něm nikdy nic nenajde, natož Tildu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:19
- Nahlásit
Ramštááááááááááááááááááááááááááájn všem stálejm i jen mihotajícím se a nikdá až na věky jinak ámen
hlaste se kdo pude s Ešuskou na koncík....bo dyby náhodou si objednala lítky dvakrát tak budou volný
PetraK
jééžiš, ježiš, tohle jsem ve svý pomatenosti neviděla, Fajůůůši, promiň
v poho pani jste mě probudila a hezky jsme si pokecali a nemáte záááč..stejnak sem pak zaplula do peří a usnula jak špalek ..bo s usínáním já problém nemám
denyk
to je moc super...šikulkíííííí kujééém
f pytlíku
todle nevidim
a háááskou dofču!!!
brut
Dnes mám náladu pod psa a zřejmě mi vydrží dalších 5 dní...
aaa jen pod psa to ještě de..pod dvě psiska by bylo horšííí...
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:19
- Nahlásit
brut
proč nesměle?
Nesměle proto, páč vždycky přilezu, chci tady s vámi děsně diskutovat a pak se zase objevím kdoví kdy. Ale polepším se, slibuju
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:21
- Nahlásit
PetraK
FAJFKO!! VOPOVAŽ SE ZTRATIT PYTLIK S TILDOU!!! Aspoň jednou si to vohlídej
ty já sem s těma pytlíkama fakt úchylná ted v sobotu na výstavě šahám do kapcy vím že tam pytlíček byl na uklid..šáhnu tam a on co???on tam nebyl takže vlítnu mezi bandu známejch a místo pozdravu řvu kdo mě pučí pytlík ale jsou hodný jsou kamarádi...dali mě pro sichr hnet dva
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:21
- Nahlásit
VerčaZ
a budu se chovat slušně
tady? mezi úhylama??? to ti dlouho nevydrží, to je marný předsevzetí
S hafanem nebo ten bude ponechán doma
zrzavá huba se taky jede dovolovati, bude si válet kejty na sluníčku
t, že mu zase bylo nějak ublíženo
von už to má poněkolikátý, to je pak marná lásky snaha, když člověk psa srovná a zas mu do něj nějakej idiot vlítne
jsou zdraví a příšerně zlobí, hlavně ten malej - takže asi vsjo jak má bejt.
to je dobře, to je výýborně, takže noženky jsou gůt??
Takže asi tak a teď vás zkusím trochu zpětně dočíst.
tak to je hektofór tudleto sem včera hledala recept na pečenej čaj, kterej sem dávala brůtice minulej tejden ve středu a zabraloo mi to PŮL DNE a to jsem věděla, kde asi tak jako přibližně, kolem a vokolo hledat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:23
- Nahlásit
Fajka
..šáhnu tam a on co???on tam nebyl takže vlítnu
ŠMARJÁ PANO TO NEJDE TAKHLE!! Vod tetkon si dávej pozor, nechci mít po koncertu, obzvlášť, když tam musim vyzvednout ten zabavenej přístroj,
řvu kdo mě pučí pytlík ale jsou hodný jsou kamarádi.
vobětavý, hlavně, vobětavý
.....dali mě pro sichr hnet dva............ a než sem se vohla pro to guvno, nebyl tam zas ani jeden....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:25
- Nahlásit
PetraK
tak vona ta cesta do Liptouskýho Mikuláša zabrala taky nějakej čas.....
myslíš, že udělal mezizastávku na severu, kam měl jít původně?
bílej ! ať to stojí za to a prachy lítaj voknem
eště bílej, si se zbláznila .... už ten černej je až moc...
já vim, Jsi doma samo? pusť si mjůzik, na plný kule, vosol to, sedni si a zhluboka dejchej. a pak se strašlivě naser a jdi něco rozbít
nejsem.... mladej ještě chrní, má poslední den prázdnin, tak ho nechávám a právě dorazila mladá z chaty, přivezla houby, abych měla co dělat ....ale mjůzik pustím a pak budu uklízet, péct, vařit... zkrátka budu dělat něco prto, abych se uklidnila a dala do jakéstakés pohody
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:27
- Nahlásit
Fajka
..bo dyby náhodou si objednala lítky dvakrát tak budou volný
hele,hele, já budu mít možná dvoje lístky, ale ty ani jeden pytlik
a nemáte záááč..stejnak sem pak zaplula
já jak vás tu zmerčila, řikám Hilfe přišla, nekoukala jsem nalevo napravo, byla jsem akurát v tom nakupovacím procesu a ..... najednou nevim, nevim, Fajfku volám... a hodná teta Fajfka nás zachránila
brut
no jooooo, Fajfka má vlastně pytel ...tak to se rozluč s koncertem, páč ta v něm nikdy nic nenajde, natož Tildu
no to nejde, máme tam s Fajfkou na koncertě ten přístroj!! Já ho měla pučenej, musim ho vráti
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:29
- Nahlásit
PetraK
zrzavá huba se taky jede dovolovati, bude si válet kejty na sluníčku
Tak to je dobře, že i zrzavohubci byla Denykou dopřána dovolená.
to je dobře, to je výýborně, takže noženky jsou gůt??
Jestli jsou nožky gůůt? Hahááá, nožky jsou tak gůůůt, že bych mu je někdy nejradši přerazila a v sobotu jsme se prosím pěkně zůčastnili u nás na cvičáku sranda agi závodů (s Rupíkem samozřejmě v kategorii mrňat), kde hošík vybojoval 4 místo (ze sedmi). A to doslova hošík, já už poslední běhy nedávala. Mrňata měli paralelní běhy, systém každý s každým, takže já při dvanáctým běhu omdlívala a hošík vesele skotačil přes překážky sám, protože už si to pamatoval z minulých běhů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:30
- Nahlásit
brut
že udělal mezizastávku na severu
na severu??? nejsi na severu, měl jet do Berouna. Já sem žádnou služebku na slovenskko neplánovala, natož skládání pucle
si se zbláznila
dávno tomu
nejsem
to je škoda, ale tu mjůzik fakt dej, pomůže ti to. ale ne cajdák nějakej, ale něco co tě nakopne, ať tě nemusim jezdit nakopat já
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:31
- Nahlásit
VerčaZ
nožky jsou tak gůůůt, že bych mu je někdy nejradši přerazila
to sou paradoxy, to sou paradoxy
hošík vesele skotačil přes překážky sám, protože už si to pamatoval z minulých běhů
je to inteligentní hošík, nejni to dement, poradí si sám, příště můžeš zvostat doma a Rupiště pupiště dotáhne pohár
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:37
- Nahlásit
PetraK
no to nejde, máme tam s Fajfkou na koncertě ten přístroj!! Já ho měla pučenej, musim ho vráti
to si už nepamatuje, přece jen je to starší pán ..
na severu??? nejsi na severu, měl jet do Berouna
nene, měl mít zastávku jinde, tam, kde měl strašit místo mě
Já sem žádnou služebku na slovenskko neplánovala, natož skládání pucle
no jo, jenže ty jak si hrr, tak si nepamatuješ, co si si kdy plánovala..
dávno tomu
ale tu mjůzik fakt dej, pomůže ti to. ale ne cajdák nějakej, ale něco co tě nakopne, ať tě nemusim jezdit nakopat já
jj, pojede mjůzik, pohádky, večerníčky a taky komplet úklidová četa.... zvládnu to, ale musím si dát čas...
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:51
- Nahlásit
brut
Hudba je fakt docela dobrá, aspoň mně zabírá. Ale fakt se nesmí člověk uchýlit k nějakejm pomalejm smutnejm. Bohužel právě k pouštění týhle mjůsik já mám při deprézích sklony, takže to končí ještě hůř než začíná. No, ale já jsem rozenej pesimista, dalo by se říct profipesimista, ze mě si příklad nelze brát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:07
- Nahlásit
VerčaZ
Ale fakt se nesmí člověk uchýlit k nějakejm pomalejm smutnejm.
jistě a proto jí vyberem něco moc pěknýho, to jí nakopne:
http://www.youtube.com/watch?v=k3ddb_Jf8wo
to jí určitě nakopne.......... a pak asi vona nakopne mne
brut
to si už nepamatuje, přece jen je to starší pán
pamatuje, nepamatuje, dyš bude ztracenej v pytliku u Fajfky, je nám to prt platný
měl mít zastávku jinde
vo tom nic nevim, mně se nic neřekne!! Mně se tady vůbec nic neřekne a pak to dopadne tak, že musim jet do Mikuláša skládat pucle
tak si nepamatuješ, co si si kdy plánovala..
pamatuju, pamatuju si, že sem chtěla poslat strýce Tildu na tebe abys měla bujarý spaní, vo cestě na slovensko v plánech ani zmínka
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:36
- Nahlásit
PetraK
tady? mezi úhylama??? to ti dlouho nevydrží, to je marný předsevzetí
A marná snaha... jsem byla slušný děvče, než jsem sem zabrousila
brut
Drž se. http://www.youtube.com/watch?v=uCeLWO33dng
doufám, že není moc smutná
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:37
- Nahlásit
VerčaZ
Ale fakt se nesmí člověk uchýlit k nějakejm pomalejm smutnejm. Bohužel právě k pouštění týhle mjůsik já mám při deprézích sklony, takže to končí ještě hůř než začíná.
já si pouštím pro změnu hudbu k pohádkám, znám je zpaměti, zpívám ( teda pokud se to tak dá nazvat, páč o hlas jsem přišla na základce) si s nima a díky tomu se dostávám do klidu
já jsem rozenej pesimista, dalo by se říct profipesimista
to nejsem... vždycky jsem byla optimistou a nehodlám na tom nic měnit ... jen občas se dostanu do stádia, kdy na mě sedne duševní oubyť a pak se sfině drží a nechce pustit
PetraK
to jí určitě nakopne.......... a pak asi vona nakopne mne
už abych tě potkala, pořádný kopanec tě nemine..co to sem dáváš za hrůzy?
pamatuje, nepamatuje, dyš bude ztracenej v pytliku u Fajfky, je nám to prt platný
pravda, v pytlíku si nemůže pamatovat vůbec nic
tom nic nevim, mně se nic neřekne!! Mně se tady vůbec nic neřekne a pak to dopadne tak, že musim jet do Mikuláša skládat pucle
řekne...sem říkala, že je potřeba, aby šel ještě jinam, kde by byl užitečnější a tys souhlasila
pamatuju, pamatuju si, že sem chtěla poslat strýce Tildu na tebe abys měla bujarý spaní, vo cestě na slovensko v plánech ani zmínka
na Slovensko nééé, ale kousek vedle jooooo .... vzpomínej, sklerozo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:43
- Nahlásit
Hyena
marná snaha... jsem byla slušný děvče, než jsem sem zabrousila
díky moc, hned je mi líp ... budeš perlit i večer?
doufám, že není moc smutná
je hezká .... líbí se mi
|