Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1413 . 1414 . 1415 . 1416 . 1417 . 1418 . 1419 . 1420 . 1421 . 1422 . 1423 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:29
- Nahlásit

VerčaZ
Krasna dvojka!!! Bic bozi a Ruprecht! Sympataci oba a sikovni nejsem blbá, umím vložit obrázeeeeeeek.
Nechci ti brat iluze, tez umim vlozit obrazek a ......
Hipík a Tonička a Rozinka
Tssss, dyk to zvladla sama, hned napoprvne, ty lektorko.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:39
- Nahlásit

Gratuluju . Podle mého návodu, kde jsem si dvakrát spletla pravou a levou, je to docela velkej úspěch..

Fifi
Bic bozi
Ježiš, konečně někdo, kdo zná Atilla - bič boží. Nad náma všichni kroutí hlavou, jakto, že Atilla je kluk, že to je přece holčičí jméno.

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:47 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
...ty lektorko

...

Holky, já se s těch čoklů počmáranejch pominu... Opět jedna noha z 16 je v prubanu. Tentokrát Rozinka. Měla nějakou bujarou náladu a chtěla zkusit skok přes koně Hipíka. Ten nic netuše se leknul a chňapnul po ní.
Róza má dirku v noze a Hipík je zkrouhlej, protože jsme mu řekla, že je vůl...

Pruban má, aby si to neolizovala. Róza je ze všech pejsků největší čuník a nechci, aby si tam po nějakém svém gurmánském extempóre zanesla nějaký svinstvo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:47
- Nahlásit

VerčaZ
Nad náma všichni kroutí hlavou, jakto, že Atilla je kluk, že to je přece holčičí jméno.
Ignoranti.
Akorat ten Ruprecht, to je skvely jmeno, to jsme meli coby decka ve stupnici hlasitosti pšouků (pardon, ale je to tak, vsak to urcite znate.. Tichous, Bublouš, Ruprecht a Roztrprd.l) Volat na psa denne Rupiku, by mi prislo jako hazard privolavani neceho.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:56
- Nahlásit

Rozinka vypadá s tou nožní ozdobou dost sklesle. Se jí nedivím...
Fifi
Akorat ten Ruprecht, to je skvely jmeno, to jsme meli coby decka ve stupnici hlasitosti pšouků (pardon, ale je to tak, vsak to urcite znate.. Tichous, Bublouš, Ruprecht a Roztrprd.l
Bože My měli jenom Ticháčka a pak ten zbytek jsme už nijak nepojmenovávali.
Ruprecht vybral Jirka (můj přítel), chtěl nějaké staroněmecké jméno a von Neuhaus proto, že byl nalezenej v Jindř. Hradci a to je německy Neuhaus, takže tak.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:57
- Nahlásit

teda dámy, se tu řehtám .... taky jsme měly Ruprechta jako pšouk .... Ale i já vím, že Attila je klučičí jméno a ne holčičí ...

Není Rozinka šmrnclá australákem? V ní vidím trochu podobu....

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:00
- Nahlásit

Opět jedna noha z 16 je v prubanu. Tentokrát Rozinka. Měla nějakou bujarou náladu a chtěla zkusit skok přes koně Hipíka. Ten nic netuše se leknul a chňapnul po ní.
no jo, jsou to pitomcííí .... mě se ráno oba servali o to, kdo vyrazí první ze dveří... dostali přes čumec a šla jsem první já

Róza je ze všech pejsků největší čuník a nechci, aby si tam po nějakém svém gurmánském extempóre zanesla nějaký svinstvo
tomu rozumím, bych udělala to samý

VerčaZ
klucííí jsou krásní

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:03
- Nahlásit

VerčaZ
Rozinka vypadá s tou nožní ozdobou dost sklesle. Se jí nedivím...

Hmmm, se to stalo před pár minutama , ale na nohu už došlapuje, nic to nebude. Akorát musím pohlídat, aby se neudělala kapsa.

brut
Není Rozinka šmrnclá australákem? V ní vidím trochu podobu....

Vůbec netuším, čím je Róza šmrnclá. Pavla s kamarádkou jí v prosinci 2009 přivezla s dalšíma 4 fenkama ze Šumavy - nechtěné dědictví. Takovej šumavskej dalmatin, bo co... ))

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:05
- Nahlásit

přivezla s dalšíma 4 fenkama ze Šumavy - nechtěné dědictví. Takovej šumavskej dalmatin, bo co...
nj, australáci v sobě mají dalmatina ... mimo jiné ... je hezoučká

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:17
- Nahlásit

Sis, a hluboka-li direcka? vyplachnuto, vydenzifikovano? Ono nekdy ty sli blemcy na ranky funguji lepe, nezli rady babky korenarky.
A jsou to trupky, bujarou Rozinku musis vzit na postu nekdy, bude mit dobre v brisku a nebude hupkat pres Hipika.

brut
dostali přes čumec a šla jsem první já
Berlou? nebo si jim cakla cpavek?
VerčaZ

chtěl nějaké staroněmecké jméno a von Neuhaus proto, že byl nalezenej v Jindř. Hradci a to je německy Neuhaus, takže tak.
Cili staronemeckej prd z Nojhauzu, supeeer! A fakt ste to dal nepojmenovavali v detstvi?

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:27
- Nahlásit

Fifi
Sis, a hluboka-li direcka?

jo, hluboká tak, že jsem tam narvala kapátko od Betadiny. Pořádně jsem to prolila a vmázla Framykoin.

Ono nekdy ty sli blemcy na ranky funguji lepe, nezli rady babky korenarky.

To jo, když pejsci nežerou hovna, jako naše Rozinka (tím jsem mínila to "gurmánské extempóre" výše)... Neuvědomila jsem si, že jsme v kecacím vlákně a hovna se můžou...

Hipík mě kdysi vyléčil opařenou vnitřní část paže od ramene po loket. Soustavně mi chtěl ránu olizovat i když jsem se bránila. V noci jsem ale rezignovala a nechala jsem ho. Po nějaké době doktorka na kontrole nevěřila svým očím, asi po 14 dnech jsem to měla téměř zahojený, ona tomu dávala cca 2 měsíce.
Ani tam nemám žádný jizvy.

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:29
- Nahlásit

Fifi
A jsou to trupky, bujarou Rozinku musis vzit na postu nekdy, bude mit dobre v brisku a nebude hupkat pres Hipika.

Jj, já je mimo procházek beru sebou na střídačku, i Toninka chodí

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:31
- Nahlásit

us su mrkvé ted sem se vrátila zvenku...

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:33
- Nahlásit

Já vidím v Rozince - hlavně v tý hlavě a uších možná nějakou lovku
Fifi
Cili staronemeckej prd z Nojhauzu, supeeer!
Jo, to je přesný. Tyjo, teď když na něj budu volat, tak se budu mlátit smíchy
A fakt ste to dal nepojmenovavali v detstvi?
Nene, moje famílije má zřejmě ještě zachovanou špetku slušnosti

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:35
- Nahlásit

VerčaZ
Fifi
Cili staronemeckej prd z Nojhauzu, supeeer!

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:42
- Nahlásit

Fajka
ted sem se vrátila zvenku...
A jak vam to slape, spolecne, porad ňama problema?
VerčaZ
moje famílije má zřejmě ještě zachovanou špetku slušnosti
Tak ja vyrustala se starsim bratrem a jeho kamosema, tam se na slusnost moc nehralo, naopak sme si hrali na partyzany a nemcoury a barikady a rusaky a tak.
Hipík mě kdysi vyléčil opařenou vnitřní část paže od ramene po loket.

Jako jak se ti povedlo oparit zrovna tuhle cast tela?? Si zehlila a kousal te komar?

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:43
- Nahlásit

Fifi
Berlou? nebo si jim cakla cpavek?
ráno venčím bez berliček ... a čpavek jsem použila jen an Svinííí, ovšem mít ho po ruce, tak dostali plnou dávku ... pitomci

Fajka
us su mrkvé ted sem se vrátila zvenku...
jj, dva uličníci dávjí zabrat

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:45 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Na hluboké a úzké rány je nejlepší čištění ředění betadinou vpravovanou stříkačkou pod tlakem, popř. se mi ještě osvědčil Tenazym, což je prvotně přípravek na mastitidu. Ale nejsem si jsitá, zda je Tenazym volně prodejný.
Jinak držím palečky, ať se to rychle hojí.
http://www.veyx.sk/tenazym.htm

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:47
- Nahlásit

Jo a nic mastného bych tam necpala. Když už by si chtěla Framikoni, tak radši ten sypací.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:48
- Nahlásit

brut
dva uličníci dávjí zabrat
Zato tri feny si vystaci ted samy, lesbi show propuka. Jak jinak, nez po zradle, jak jsem si tu cetla to tema s nafouklym briskem stenatka, tam se zminovaly torze. Nechapu a tukam tuk tuk, ze jeste nepostihla zadnou z fen mych, nehrajou si odmala na klid travici po zradle, naopak. To maji nejvetsi smeckovsky aktivity a kor pri harani.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:52
- Nahlásit

hluboká tak, že jsem tam narvala kapátko od Betadiny. Pořádně jsem to prolila a vmázla Framykoin.
V ramci laicke vet poradny zde, tez bych tam mastnotu nepchala, jen hlidat, aby se to nezavrelo ci netvorilo lalok (skoda, ze je Denyky ksaaa, by ti poradila nejlip ) , vyplach naredenou betadinkou pod tlakem par dni s odtokem naslednym a bude Rozinka mit nozku jako by se nic nestalo.
A oni ty seniori uz halt hur slysi, vidi, stane se, ze se leknou. Ja mela pak radsi Dorotku extra v mistnosti, prave kvuli tomu, kdyby ji nekdo prislapnul a tak, kdyz byla bolestiplna.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:52
- Nahlásit

Fifi
Zato tri feny si vystaci ted samy, lesbi show propuka
na to je expertka Hyena, ta taky miluje lesbi šou

Nechapu a tukam tuk tuk, ze jeste nepostihla zadnou z fen mych, nehrajou si odmala na klid travici po zradle, naopak. To maji nejvetsi smeckovsky aktivity a kor pri harani.
u nás je po jídle taky největší aktivita... a bojímse, ale nemám jak jim zakázat blbnout

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:53
- Nahlásit

Hyena
Jo a nic mastného bych tam necpala. Když už by si chtěla Framikoni, tak radši ten sypací.

Ten sypací se právě nemá na takový rány dávat, z důvodu, že se rána zásypem uzavře a vznikne kapsa, jsem se dočetla na vet. stránkách...
Hipíkovi jsem dle instrukcí veta po op. taky do hluboké rány po výplachu musela vmáčkávat Fr. mast...

Jinak držím palečky, ať se to rychle hojí.

Díky

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:54
- Nahlásit

Fifi

nehrajou si odmala na klid travici po zradle, naopak. To maji nejvetsi smeckovsky aktivity a kor pri harani.

Hele, to taky znám- čuba pravidelně po žrádel loudí vypuštění králíka, pokud máme doma dvě a hárají, tak samozřejmě sodoma i s gomorou

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:56
- Nahlásit

Hele nevím, já většinu kapes řešila jen tou betadinou, Když si nějaká hajtra pořídila obzláště hlubokou a úzkou ( s oblibou si nacházely jediný kousek drátu na kilometru ohrady a tak), tak se to řešilo proplachem betadinou anásledně tenazymem. A samozřejmě hojit odspodu- ťukyťuk, vždy bez problémů.

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:01
- Nahlásit

Fifi
tez bych tam mastnotu nepchala

Já mám ale s F. mastí v těchto případech dobrou zkušenost.
I Žofčinu kapsu jsem tak vyléčila - to jsem teda volala vetce, protože jsem se bála blízkosti oka...

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:03
- Nahlásit

Hele, ono je to jedno,co nakonec použiješ, halvně, aby to dopadlo dobře a Rozinka se uzdravila bez komplikací.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:04
- Nahlásit

Hyena
pokud máme doma dvě a hárají, tak samozřejmě sodoma i s gomorou
A kdyz tri, tak sodoma, gomora i komora.
já většinu kapes řešila jen tou betadinou,
Ja taky tak, i prokouslou hlavu od picbumky jsem u Sadla resila prolevanim naredenou betadinou, nad uchem dat strikacku a z tvare ji to vytejkalo, postupne min a min, az se to zatahnulo.
A Hipikojc se nediv, ta resi zanet okostice svuj u veta taky toz naka direcka v Rozince bude naprosto ok behem par dni.
brut
a bojímse, ale nemám jak jim zakázat blbnout
Tak ja se radsi nebojim, neb strach je otcem pruseru. Dycky jen okomentuju, ze jsou kravky blby a esli se jim neco otoci, nikam je nepovezu.

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:09 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Hyena
Hele nevím, já většinu kapes řešila jen tou betadinou

Já buď B. nebo Hypermanganem, ale u Žofky jsem si nevšimla jednoho kousance, jak byla huňatá a až asi po měsíci jsem najednou viděla, že vypadá, jako kdyby dostala žihadlo.
Protože to měla blízko oka, volala jsem vetce, která mi pro sichr poslala recept na ATB, obešly jsme se nakonec bez nich..

Poradila mi, abych v tomto případě radši použila středně silný roztok H. aplikovaný stříkačkou a pak vmázla F.
Pak jsem ránu doléčila jsem manukou.

EDIT pro Fifi: ...nojo no, ty ATB jsem pak sežrala já, když mi začalo cukat v uzlinách, tak jsem vyměkla...

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:10
- Nahlásit

Fifi
Tak ja se radsi nebojim, neb strach je otcem pruseru. Dycky jen okomentuju, ze jsou kravky blby a esli se jim neco otoci, nikam je nepovezu.
Tak to já su drsná, prvních 30 min dostanou odložení a pelechu a ganz šlus.
ta resi zanet okostice svuj u veta taky
Hmm, já zase řeším 99% zvířecích trablů u lidskejch doktorů

<< 1 ... 1413 . 1414 . 1415 . 1416 . 1417 . 1418 . 1419 . 1420 . 1421 . 1422 . 1423 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání