| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:47
- Nahlásit
Hyena
. jsem byla slušný děvče, než jsem sem zabrousila
tomu tady rozhodně, ale rozhodně nikdo nevěří
brut
, páč o hlas jsem přišla na základce)
dyš vostaní tehdá přišli vo uši ... no a todle bude kritizovat Tildu
pořádný kopanec tě nemine.
netrefííí, netrefííííí héhé netrefííí
co to sem dáváš za hrůzy?
to nejni hrůza, to je Ashova hymna... Ašééé zu Ašéééé
pravda, v pytlíku si nemůže pamatovat vůbec ni
.
si blbá. no původně sem chtěla napsat, že to jistě, páč to nejni anatomicky možný, LEČ!!!! LEČ!!! Uvědomte si pani Pitvalkko, že jde o SAMEČKA a samečci co?? No... čim přemejšlej samečci, žákyně? No????.
sem říkala, že je potřeba, aby šel ještě jinam, kde by byl užitečnější a tys souhlasila
JO?? kdy?? to nevim?? průvan asi zase?
.... vzpomínej, sklerozo
hele tady děsně fouká, je to pryč
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:49
- Nahlásit
Hyena
sim Tě pořádně jí znič večer, když už já nemožu. řikala Ti to Brů asi už,Brtnik jede k ségře, bude z něj štukatér.
UPOZORŇUJU ZDEJŠÍ ÚCHYLY, ŽE ŠTUKATÉR, ne aby někomu vypadlo písmenko!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:55
- Nahlásit
PetraK
dyš vostaní tehdá přišli vo uši ...
bych s jeho skřehotáním mohla soutěžit .... po zánětu hlasivek jsem na tom tak, že jsem ráda, když zvládnu jednoduchou skladbičku
no a todle bude kritizovat Tildu
šak jo, on nejen, že nezpívá, ale řve, navíc má problém s duševním zdravím
netrefííí, netrefííííí héhé netrefííí
trefííííííííííím, určitě a pořádně ... bez rozběhu, páč to bych si rozbila ciferník
to je Ashova hymna... Ašééé zu Ašéééé
eštrě že sem v tu chvíli nic nejedla a ani nepila, sem už mohla počítat andělíčky
si blbá.
ach jo, něco nového bys tam neměla ?
Uvědomte si pani Pitvalkko, že jde o SAMEČKA a samečci co?? No... čim přemejšlej samečci, žákyně? No????.
chceš to odborně nebo lidově? Zkrátka přemýšlej koulema aty maj v pytlíku, takže to vyjde nastejno, jestli je v pytlíku u Fajfky nebo jen použije ten svůj
kdy?? to nevim?? průvan asi zase?
je zajímavý, žese průvan objeví pokaždý, když máš sklerozu
hele tady děsně fouká, je to pryč
alzhajmr je sfině
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:56
- Nahlásit
PetraK
ZDEJŠÍ ÚCHYLY, ŽE ŠTUKATÉR
my rozumíme, že šukatér, ale nemusíš to tak zdůrazňovat.... bude mít bílej plášť a nůžky?
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:00
- Nahlásit
PetraK
No... čim přemejšlej samečci, žákyně? No????.
Sem řikala, že nebudu sprostá, tak jak mám teď asik vodpovědět?
brut
já si pouštím pro změnu hudbu k pohádkám, znám je zpaměti, zpívám ( teda pokud se to tak dá nazvat, páč o hlas jsem přišla na základce) si s nima a díky tomu se dostávám do klidu
To musí bejt dobrý. Nemyslí si pak sousedi, že máš doma divný dítě s divným starým hlasem nebo senilního prarodiče s divným mladým hlasem ?
Hyena
Tak tahle písnička by mě rozhodně vytáhla z depréze (požóóór, to je ironie). A ještě Keksáci jako připomínka, že už je to sto let, kdy jsem na ně lozila po zábavách. Fakt díky, teď mám deprézu taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:01
- Nahlásit
brut
bych s jeho skřehotáním mohla soutěži
brůtice, to nejni skřehotání, to je vážný umění!
nejen, že nezpívá,
ale řve
navíc má problém s duševním zdravím
tak to ste na tom naprosto stejně, uvědomuješ si to?
trefííííííííííím, určitě a pořádně
prt, vodzbrojim tě udělám na tebe Kuňk fuj a je po srandě
eštrě že sem v tu chvíli nic nejedla a ani nepila, sem už mohla počítat andělíčky
náhodoooou jo! Brtnik mu to zpíval, dyš byl Ash tááákle . malej hošíček
něco nového bys tam neměla ?
opakování matka moudrosti
jestli je v pytlíku u Fajfky nebo jen použije ten svůj
tak .tak jako tak má mozek v pytliku
žese průvan objeví pokaždý, když máš sklerozu
asi něco jako fyzikální jef jménem spojený nádobí!
alzhajmr je sfině
jo. Kdože toje?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:03
- Nahlásit
brut
. bude mít bílej plášť a nůžky?
jedeš taky , viď úhyle? čekej tam co minule teda
VerčaZ
Sem řikala, že nebudu sprostá,
sem ti řikala, že to je marná snaha
jako připomínka
někdy nejni ten Alchajmr taková sviňa todle se mi stát nemůže
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:13
- Nahlásit
VerčaZ
Nemyslí si pak sousedi, že máš doma divný dítě s divným starým hlasem nebo senilního prarodiče s divným mladým hlasem ?
z jedné strany mám azylák s bezďákama a ty jsou rádi, že maj vůbec kde být... z druhé magora, který žblebtá tak, že mu není rozumět...takže jsem v klidu a můžu pět po libosti
Fakt díky, teď mám deprézu taky
huráááááááááááááááááá, nejsem sama
PetraK
to nejni skřehotání, to je vážný umění!
nene, to je skřehotání.... bych mu mohla konkurovat, by se ještě divil
tak to ste na tom naprosto stejně, uvědomuješ si to?
ti furt říkám, že mu můžu konkurovat...ale ty mi nevěříš
, vodzbrojim tě udělám na tebe Kuňk fuj a je po srandě
budeš pomalejší jak jáááááá
Brtnik mu to zpíval, dyš byl Ash tááákle . malej hošíček
zpívá Brtník stejně jako ty a já? Jestli jo, tak se pak nedivím, že je Ešusek střelenej
opakování matka moudrosti
tak .tak jako tak má mozek v pytliku
nebo pytlík v mozku
Kdože toje?
áááále, ten jednou okolo tebe prošel a chytil se tě mooooc pevně
jedeš taky , viď úhyle? čekej tam co minule teda
jen jestli bude mít nůžky a plášť, jinak sem doma
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:14
- Nahlásit
Dámy, jdu do města... musím do banky, něco zase neklape či co, takže se jdu rozčilovat...ale asi se tím i uklidním
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
, by se ještě divil
jo tomu i věřim
budeš pomalejší jak jáááááá
UŽ NE! už sem rozbitá jenmalinko, házim restart
zpívá Brtník stejně
umí zpívat Tildu, úplně přesně udělá z Tildy imitaci
nebo pytlík v mozku
to ne, všechny pytliky ztratila Fajfka
chytil se tě mooooc pevně
musim mít všechno co vidim.
nůžky a plášť
něco lepčího, bude mít HLADÍTKO , dyk bude ten štukatér, ne?
musím do banky,
nezapomeň si vzít pouzdro
hele pani, prosim vás, až zas budete u vás v drogošce někdy, vykupte jim tam zase nějakou duhu, prosim, prosim, prosim, Brtnik si vobarvil džíny a na mě nezbylo. teda ne že by mě chtěl vobarvovat!! ale si potřebuju vobarvit
Edit si potřebuju vobarvit věci, aby bylo jasno. tak, teď už to nikdo nevotočí.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:25
- Nahlásit
se dneska rozprostírám přes tři fory už, tak se rozprostřu aji do čtvrtý
PetraK
a depa ste byli?
byli jsme na Jizerce a v Bedřichově a u Josefova dolu, víc jsme nestihli ... spali jsme v Tanvaldě v kempu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Tinta76
rozprostírám
pitomá, pitomá ste, to bude tim komínem
byli jsme na Jizerce a v Bedřichově a u Josefova dolu,
jéjéjééééééé a dali jste ty Joudopády na Jedlový? dyš ste byli v Jozífku?
jak dlouho jste byli? užila ste si konečně výletování , jak jste se těšila a co čokle ?? a vůbec, koukejte se udat co dovolená.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:38
- Nahlásit
VerčaZ
Tak tahle písnička by mě rozhodně vytáhla z depréze (požóóór, to je ironie). A ještě Keksáci jako připomínka, že už je to sto let, kdy jsem na ně lozila po zábavách. Fakt díky, teď mám deprézu taky
No vidíš- a to sem strčíš nos jen občas..... náhodou jakých sto let... te´d jsem byla na úžasným konzertíku I když jsem si tak říkali, že věkový průmě se nějak zvyšuje
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:38
- Nahlásit
PetraK
Joudopády na Jedlový? asik teda nedali jako my tam byli vod úterka večera do pátka rána, nic moc, takže vlastně jenom dva dny (tyvoe a já tomu řikám dovolená ), výletováního bylo tedy logicky málo, ale užili jsme si to ... čokli snad taky, však se mrkněte na fotky (POZOR POZOR, KOUKEJTE JEN NA PŘÍRODU A PSY, NEBEZPEČÍ ÚRAZU ČOČKY)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:42
- Nahlásit
Tinta76
asik teda nedali
a to je škoda,škoda, to je jeden, z mýho pohledu teda, z nejhežčích Jizerskejch kousků, TO MUSÍTE VIDĚT, musíte. Jediný co tam chybí jsou vlci - je to prostě místo, kde by měli žít vlci.
mrkněte
du!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:47
- Nahlásit
Tinta76
jé!
taky máte pěkný psíchadelický fotky jako já
vaše:
moje
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:06
- Nahlásit
Ešuskáááááá..uč vám napsali kuci??????
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:09
- Nahlásit
PetraK
a to je škoda,škoda, to je jeden, z mýho pohledu teda, z nejhežčích Jizerskejch kousků, TO MUSÍTE VIDĚT, musíte. Jediný co tam chybí jsou vlci - je to prostě místo, kde by měli žít vlci.
ááá, tak teď jsem si to našla ... no škoda, tak příště, aspoň máme tip na vejlet v jizerkách jsme rozhodně nebyli naposled ...
taky máte pěkný psíchadelický fotky jako já
akorát vy je máte takový no víc abstraktnější
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:13
- Nahlásit
Fajka
Ešuskáááááá..uč vám napsali kuci??????
NE
NEEEEEEEEEEEEEEEE!
Asi se teprf šikujou??? já nevim, třá sem je něčim urazila? Nadbůch ví co sem jim to vlastně psala????
Tinta76
no škoda, tak příště, aspoň máme tip na vejlet v jizerkách jsme rozhodně nebyli naposled ..
to je dobře, že tam zas pojedete, tam je furt kde bádat - třá Joudopády na Čermný taky moc dobrý.
akorát vy je máte takový no víc abstraktnějš
tak víte co, záleží jako nastavíte clonu, citlivost, čočku, hrách, jak moc ste požila a jak moc se vám klepe ruka.... to všechno sou rozhodující věci TODLE MĚL BEJT MĚSÍC pamatuju si moc dobře, že tam byl, filuta, ale...... pak se něco stalo...... a ...... byl fuč, místo něj tam byla lampa a udělala todleto
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
humírám
Spala jsem dneska 4 hodiny, páč jsem opět usnula s Luckou a probudila se v jednu s tím, že jsem nedala psům. Pak už jsem neusnula.
Byla jsem v Mělníce s autem v autoservise na sedmou. Neměli jeden blbej malej těsnící kroužek (kovovej, běžně se nemění), kvůli kterýmu tam musim znova zejtra .
Zjistili to až po hodině a třičtvrtě courání se s dítětem a pak jsem ještě musela docourat na autobus a samozřejmě od busu domů.
Co to maj za blbej systém, že si člověk to auto má hned odvézt a čekat na opravu?
Ale teda, když mi řikal, jestli můžu hned přijít, že má problém, tak mi dost zatrnulo, takže jsem ten kroužek nakonec přijala celkem s úlevou. A teda z ekologickýho hlediska asi nic moc, ale v Mělníce maj v parku ochočený kachny a nutrie. Je celkem div, že ještě nepraskly, páč je tam podle mě chodí krmit půlka Mělníka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:20
- Nahlásit
PetraK
NEEEEEEEEEEEEEEEE!
Asi se teprf šikujou??? já nevim, třá sem je něčim urazila? Nadbůch ví co sem jim to vlastně psala????
no to se nedif dyž jim píšeš takový věci...esi nenapíšou tak zaplatííme zatím tamtok a pak se huvidí, dyž tak jim to doplatíte na místě...
já jen že pak nebudu tak abych vás nějak netento...nezdržovala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:21
- Nahlásit
kachna_
pala jsem dneska 4 hodiny
já taky , taky asi tak nějak, ale nemůžou za to nenakrmený psi, ale gambáč
le teda, když mi řikal, jestli můžu hned přijít, že má problém, tak mi dost zatrnulo, takže jsem ten kroužek nakonec přijala celkem s úlevou
proto to tak říkal, číman je to. Já jsem taky mámě kdysi řekla, že jí musim něco vážnýho říct, byla ráda že nejsem těhotná, jen se ze mě stal kuřák ,
v parku ochočený kachny
promiň
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
..esi nenapíšou
tak maj průser!
nebudu
kdy nebudeš jako už vůbec, vůbec nikdy???? z koho si budu dělat srandu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:26
- Nahlásit
PetraK
kdy nebudeš jako už vůbec, vůbec nikdy????
voe...jen pak odpoudne..budu až večííra zas... i když má tu toho tolik že nevím essi mě z teho netrefí šlak náhodou tak možná už nebudu vůbec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
tak možná už nebudu vůbec
tak to teda ani náhodou, šlak pošli sem.... dáme ho Bréce
až večííra zas...
večír zas... zasráno?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:41
- Nahlásit
Fajka
sem si až tetkon všimla toho podpisu co jsem jim tam poslala neměla jsem napsat Püp :???
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
promiň
proto to tak říkal, číman je to.
myslim, že ne, že spíš maj povinnost to ihned řešit a nesdělovat po telefonu, ale osobně.
Jinak jako se servisem (vyjma ceny, je to Ford Charouz) teda spokojenost. Všichni a všechno čistý, i mi vysvětloval co a jak a proč, že teda tohle a tamto by si taky zasloužilo vyměnit, ale že to ještě chvíli jezdit bude, nedělal si iluze, ale nijak to ani nesrážel ve stylu, když nechcete trávit fůru času v servisu a alespoň tři měsíční platy ročně do náhradních dílů, neměli jste si kupovat forda . No a navíc poslouchá tři sestry (měl jejich čepici). Prostě sympaťák
To, že nemají něco, co nutně potřebujeme, mě už dávno nezneklidňuje a nepřekvapuje, spíš jsem příjemně překvapená, když se něco dobře a bez komplikací, tak, jak má. Kdy se nám to povedlo naposled nevím, ale zeptám se večer Michala, třeba si vzpomene.
Hyena
I když jsem si tak říkali, že věkový průmě se nějak zvyšuje
Si vzpomínám na naší první deprézi, když nám bylo asi 23 a byli jsme na E!E nejstarší (vyjma teda členů kapely)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:45
- Nahlásit
Nazdar breberky, jak se mate?
Jen vas prolitavam pozdravit, Ag hara, Kremylkovi jiz püpka tez nateka, este Bajitko a budou mit vesnicti obsournici zase pohotovost.
Brutice
Odpolko te zahltim mailem, at se nenudinkujes dneska!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:51
- Nahlásit
PetraK
sem si až tetkon všimla toho podpisu co jsem jim tam poslala neměla jsem napsat Püp
akujva..vidiš..na to sem v pozdní hodinu jižý bohužel zapoměla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:57
- Nahlásit
kachna_
ysvětloval co a jak a proč, že teda tohle a tamto by si taky zasloužilo vyměnit, ale že to ještě chvíli
ejch... to se moc nevidí
oslouchá tři sestry (měl jejich čepici). Prostě sympaťák
chápu
Fifi.
püpka
a Füfüně nateče gezicht, až jí jednu načoudim za drzost!
Odpolko te zahltim mailem
dobře děláš ženo nehodná ešče jí zkontroluj výrobu kartiček na slovíčka, dělá si je prej děsně malý, že kvůlivá transportu, což je ale blbost, blbě se z toho zapamatovává, dyš je to titěrný, já mám obří cedule momentálně s předložkama ( aus, bei, mit, nach..... až po ohne až um) předložky jsou pro mě v každým jazyce ledofka udělala jsem si systym, kde si je tumluju do makovice tak, abych věděla co která je, ale aji obráceně, že jako na kolik způsobů třeba se dá říct česká předložka z, na.... a tak jako podobně. Myslim, že už je znají fšichni mojí pravidelní trambajový spolucestující. Já ne
|