Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1413 . 1414 . 1415 . 1416 . 1417 . 1418 . 1419 . 1420 . 1421 . 1422 . 1423 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:10
- Nahlásit

Fifi
Tak ja se radsi nebojim, neb strach je otcem pruseru.
tak bojím je asi silné slovo...spíš si tak říkám, že by se mohli zklidnit a alespoň po baště se chovat normálně

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:16
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
On se halt každý drží toho, co mu funguje a to je dobře. Cest ke stejnému cíli je povícero.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:17
- Nahlásit

Hyena
Tak to já su drsná, prvních 30 min dostanou odložení a pelechu a ganz šlus.
Pul hodinovy odlozeni? si machr. Neexistuje, s plnymi brisky nutno za sera vyhledavat hlodavce, pomahat a chranit, pri harani sexit. Dle myho klid po zradle torzi nezabrani, staci, aby se pes nalokal vody a je tam nebo si hupsnul tri hodiny po zradle pri vitani a je tam.. nebo se blbe pohnout prave pri tom porzadelnim relaxu a dilatace sleziny jak vysita atd..no hnus a tfuj a at se nam to vsem vyhyba.
brut
spíš si tak říkám, že by se mohli zklidnit a alespoň po baště se chovat normálně
Ja je taky nenecham metat premety, litat a hupsat extra, ale proste jsou normal aktivni.

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:21
- Nahlásit

Fifi
A tak jo, nám taky vet říkal, že jevětší problém je dědičný dispozice. Ale já mám prostě pocit, že aspoň něco preventivně dělám. Jinak odložení na pelechu jim nedělá potíž, občas jí tam posílám i z jiných důvodů, když potřebuju, aby byla na nějaký čas uklizená

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:26
- Nahlásit

Hyena
On se halt každý drží toho, co mu funguje a to je dobře. Cest ke stejnému cíli je povícero.

jj jasně ... Jen ten F. zásyp nebyl na hluboký úzký rány doporučován, právě kvůli zvýšení možnosti vytvoření kapsy...

Jinak si velice cením, že zde můžu hodit do placu psí bolístky a tak...

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:31
- Nahlásit

Fifi
A jak vam to slape, spolecne, porad ňama problema
dneska jsme při venčení potkali Fajuščinýho kámoše Endíka...škoda že sem neměla foťák...vypadalo to asi takhle..Fajuše střídavě naskakovala a dělala srandovní pohyby na Endíkoj prostřídávala to tím že ho chvílema fackovala pacičkama a provokovala ho k "akci" a okolo nich rotovala kvílící skotačící flekatá šmouha Panička od Endíka byla drobátko fšoku ve výsledku si užili všicky tři

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:34
- Nahlásit

Jen ten F. zásyp nebyl na hluboký úzký rány doporučován
Ja zasypavam prave R. zasypem jen polstarky, ktery si neurotik Kremylovity obcas vykouse. Skrabne ji ostruzina, spali kopriva - svedi, svedi, nutno odstranit pricinu svedeni, a za noc si to vyhloda do masa. Do ran kousacich bych pudra taky nesypala.
Hyena
nám taky vet říkal, že jevětší problém je dědičný dispozice.
Ja nevim, u tohodle si proste rikam, co se ma stat, stane se. A tim, ze jsou cuby v baraku a clovek je ma stale pod dohledem, tak pokud by nekdy, nedejboze, neco takovyho, tak bude rychla akce.

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:36
- Nahlásit

Fajka
Fajuše střídavě naskakovala a dělala srandovní pohyby na Endíkoj prostřídávala to tím že ho chvílema fackovala pacičkama a provokovala ho k "akci" a okolo nich rotovala kvílící skotačící flekatá šmouha
Von není dochtor, von je psyhoterapeut

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:38 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Jako jak se ti povedlo oparit zrovna tuhle cast tela?? Si zehlila a kousal te komar?

Rozbila se mi rychlovarná konvice, vařila jsem si vodu v hrnci a volným rukávem trika jsem zachytila o hrnec a zvrhla ho na sebe. Uskočila jsem, paži zevnitř jsem si ale opařila fest. Děsně to bolelo...

Když jsem doktorce po těch cca 14 dnech řekla, že jsem nechala psa, aby mi ránu občas olízl, tak protočila panenky, řekla cosi o 24 (nebo kolika) druzích bakterií v psí tlamě... Připoměla jsem jí, že ona mi říkala, že spálenina se bude hojit 2 měsíce, možná dýl, a já už ji mám díky lidovému psímu léčiteli skoro ok. Tak jen řekla, nojo, tak pokračujte, no...

EDIT: Si zehlila a kousal te komar?
Tssss... eště to tak, nežehlím...

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:38
- Nahlásit

Hyena
Von není dochtor, von je psyhoterapeut
jo to je ...každej den nad ním žasnu

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:43
- Nahlásit

Fajka
...škoda že sem neměla foťák

...to teda jo

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:47
- Nahlásit

Fifi
Ja je taky nenecham metat premety, litat a hupsat extra, ale proste jsou normal aktivni.
já jsem konečně naučila Al, že se neleze po vejškách a neskáče dolů...a tím jsem asi veškeré učení skončila .... víc zkrátka nedokážu

no hnus a tfuj a at se nam to vsem vyhyba.
svatá pravda!!!

Fajka
Fajuše střídavě naskakovala a dělala srandovní pohyby na Endíkoj prostřídávala to tím že ho chvílema fackovala pacičkama a provokovala ho k "akci" a okolo nich rotovala kvílící skotačící flekatá šmouha
to b nebylo na foťák, ale na kameru ...... skvělý, fakt super

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:47
- Nahlásit

Fajka
každej den nad ním žasnu
To je pohoda, vid, mit normalni zvire? Ti zcela rozumim, kdyz se chci uklidnit, vezmu na vylet jen Ag nebo Bazasaka. Ta je pacifistka, ziska si kazdyho. A kdy bude mit svou kolonku na webu?
okolo nich rotovala kvílící skotačící flekatá šmouha
Uuuz pase, uz zacina paaast!
Děsně to bolelo...
Auva, tos byla teda sikovna hbita kuchticka! Este, ze to tak dopadlo. Proste psi sliny leci, to mi rikala babicka uz davno. A myslim, ze ikdyz zerou hovna, tak maj sliny lecivy.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:48
- Nahlásit

Fajka
jo to je ...každej den nad ním žasnu
se na něj těším ... na bláznivku střelenýho .. a Al? Taky...

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:50
- Nahlásit

Uskočila jsem, paži zevnitř jsem si ale opařila fest. Děsně to bolelo...
koukám, žes taky dobře šikovná .. jaujaujau

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:53
- Nahlásit

brut
to b nebylo na foťák, ale na kameru ...... skvělý, fakt super
jo tam by byli akurát tři šmouhy

se na něj těším ... na bláznivku střelenýho .. a Al? Taky
jo tak on se těší na každýho...kdo je ochotnej lítat jak prdlouš..ještě chvíli a už bude lítat i Fája

Fifi
To je pohoda, vid, mit normalni zvire?
jo je i když on je normálně nenormální zase v jinejch směrech

A kdy bude mit svou kolonku na webu
tyvogo..nestíhám...ale brzo..hnet jak vypadnou zedníci

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:54
- Nahlásit

Fifi
Uuuz pase, uz zacina paaast
néééé nepase...provokuje a čeká d´kdo s ním bude lítat..ale Endík zkusil dvě kola a pak to vzdal bo nestíhal

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:55
- Nahlásit

Fajka
jo tam by byli akurát tři šmouhy
ty by byli i na fotkách

tak on se těší na každýho...kdo je ochotnej lítat jak prdlouš..ještě chvíli a už bude lítat i Fája
však jooo.... ona se to naučí a ty pak budeš potřebovat alespoň kolobku, páč jim nebudeš stačit

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:56
- Nahlásit

Fajka
a dělal zase Dokýšek salta? Ta se nám líbila nejvíc ... jen Brut je nějak nepobral

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:58
- Nahlásit

Fajka
i když on je normálně nenormální zase v jinejch směrech
No jasne, kazdy vemeno ma to svy. Casem si zvyknes na vsechno.

A Esusce, esli sem este zabloudi, preju krasnou dovcu, prijemne dosazeni vrcholu Snezky, zadny facky od Krakonose, proste pohodicku! A at vam klapne pocasi!

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:00
- Nahlásit

brut
ty by byli i na fotkách
to je fakt

však jooo.... ona se to naučí a ty pak budeš potřebovat alespoň kolobku, páč jim nebudeš stačit
nestraš

dělal zase Dokýšek salta? Ta se nám líbila nejvíc ... jen Brut je nějak nepobral
ty dělá furt..nejvíc když narazí navodu...vyválí se v ní okamžitě ho chytí raplík a rotuje prostorem tak že by mu Ešus mohl závidět a úplně nejvím miluje běhání a hopíkání ve vysoký trávě , to bé asi tim že je z tý austrálie tak asik bude kříženej s klokanem

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:04 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

brut
koukám, žes taky dobře šikovná

Noooo, sice se mi tyhle věci nedějou moc často, ale když už tak už...

Před pár lety jsem v rámci jarního úklidu terasy prolítla skleněnou stříškou, která byla vedle mého balkonu, zastřešovala balkonek v mezipatře.
Naštěstí jsem se aspoň šikovně přetočila tak, že jsem padala bokem nohama, takže jsem měla akorát hodně pořezaný nohy.

Jak se říká, že během pádu ti v několika vteřinách proběhne celej život, tak mě proběhlo akorát: "Tak, a je to v prdeli...", pak jsem dopadla, zjistila jsem, že žiju a můžu se hejbat, akorát jsem měla mimořezných ran zhmožděnej kotník.

Nejhorší bylo, že Hipík chtěl skákat za mnou, tak jsem na něj strašně ošklivě řvala, aby neskočil.
Dveře od balkonu v mezipatře, kde jsem byla, byly zamčený. Naštěstí byly skleněný, tak jsem si omotala nohu sukní a sklo jsem vykopala.
Na to vylezla sousedka, vyšplhala se dírou ve stříšce na můj balkon a přinesla mi klíče od mého bytu.
Zavolala jsem si záchranku, ty mi řekli, že pro mě nepřijedou a že si mám zavolat taxi. Poslala jsem je do hajzlu... a zavolala si tágo...

Ve Střešovický nemocnici na chirurgický ambulanci byla moc milá doktorka. Poradila mi, ať si příště na jarní úklid objednám Bruce Willise a zařídila mi odvoz sanitkou domů .

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:07
- Nahlásit

tyvogo huuustýýýýý

Fifi
Esusce, esli sem este zabloudi, preju krasnou dovcu, prijemne dosazeni vrcholu Snezky, zadny facky od Krakonose, proste pohodicku! A at vam klapne pocasi!

no vona šla dneska na tu baňku tak možná esi není zavřitá bo jestli tam šla s černou punčochou tak asi ani na dovču nepojede

du dělat hají bucí su mrkvolné... brou nooc

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:11
- Nahlásit

Též jdu zdechnout do houští- brou

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:14
- Nahlásit

Fajka

Dobrou a pozdravuj smečku . Jo a zeptej se, jestli by si mě pan doktor psychoterapeut nedal na seznam...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:20
- Nahlásit

Tys uplnej Brus, ted budou opakovat Smrtonosny zbrane ci pasti nebo jak to je, taky proskakuje sklama, slape po strepech a jeste ma vtipny hlasky! Jizvy delaj chlapa! A jak koukam, tak i HTRŽ.
Před pár lety jsem v rámci jarního úklidu terasy prolítla skleněnou stříškou, která byla vedle mého balkonu, zastřešovala balkonek v mezipatře.
Naštěstí jsem se aspoň šikovně přetočila tak, že jsem padala bokem nohama, takže jsem měla akorát hodně pořezaný nohy.

Nastesti ty jarni uklidy neberu tak vazne jako ty a nehroutim se z nich k sousedum
Ale presne znam ten okamzik, kdyz ti klouzne noha/pes podrazi hnat, dopadnes a reknes "a kurva, je to v prdeli" - abych obohatila tvuj slovnik. V mym pripade to nastesti vyresila jen orteza od kycle po kotnik na mesic, ale koleno vykloktany uz z drivejskasprotem proste doted nedrzi tak, jak by melo.
Fajka
úplně nejvím miluje běhání a hopíkání ve vysoký trávě , to bé asi tim že je z tý austrálie tak asik bude kříženej s klokanem
Pamatujes urcite tu znelku znamou ze serialu Skipi, vid? A mas privolavacku jasnou, staci zahvizdat.

a ted jsem vynesla dneska uz asi 5. oobr pabouka, krasnyho, ale nemusi tu bydlet, ven. Jsem se kochala podobne jak u stonozky onehda, krasnej tvor, pres sklenicku teda.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:30
- Nahlásit

Fajka
to je fakt

nestraš
už se těšíš?

úplně nejvím miluje běhání a hopíkání ve vysoký trávě , to bé asi tim že je z tý austrálie tak asik bude kříženej s klokanem
no jo australák... prdlej, střelenej a hlavně neskutečně živej ...

takže jsem měla akorát hodně pořezaný nohy.
zjistila jsem, že žiju a můžu se hejbat, akorát jsem měla mimořezných ran zhmožděnej kotník.
výborná kombinace

Ve Střešovický nemocnici na chirurgický ambulanci byla moc milá doktorka. Poradila mi, ať si příště na jarní úklid objednám Bruce Willise a zařídila mi odvoz sanitkou domů
volaš si Bruce na úklid?

Jinak musím říct, že taky umíš žít velmi akčně ...

Já jsem jednou říkala, že bych to svoje sepsala, ale pak jsem si říkala, že by stejnak nikdo nevěřil a vzdala jsem to ..

Všem Vám přeji dobrou noc a zítra pápá

Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:31
- Nahlásit

Fifi
Jizvy delaj chlapa!

Nestraš... eště toho trochu...

Nastesti ty jarni uklidy neberu tak vazne jako ty a nehroutim se z nich k sousedum

Hmmm, na mě, co se úklidu týče, celkem sedí definice "bordelář s pedantskejma sklonama", takže to dlouuuuuuuho pojímám víc než velkoryse a pak šťourám hřebíčkem prach ve spárách... njn...

Taky zalezu do peřin, dobrou a sladké sny...

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:36
- Nahlásit

Fifi
dneska uz asi 5. oobr pabouka, krasnyho, ale nemusi tu bydlet, ven. Jsem se kochala podobne jak u stonozky onehda, krasnej tvor, pres sklenicku teda.
já je vynáším v ruce... nejdřív se pokochám a pak je dám ven, aby si šli bydlet jinam...Svinííí totiž chutnají

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:45
- Nahlásit

brut
V ruce vynesu pakomary, smrtihlavy a treba nektery pabouky ala sekace. Ale jak ma pavouk chlupaty haksny a kusadla od pohledu viditelny, tak technika sklinky a papiru, nikdy v ruce. Chlupaty pavouci kousou a moc to boli, ozkouseno.
Svinii nic nedoprejes, si zla, kdyz ji chutnaji, proc ji je vynasis?
A jdu take a dobre noce preji.

<< 1 ... 1413 . 1414 . 1415 . 1416 . 1417 . 1418 . 1419 . 1420 . 1421 . 1422 . 1423 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání