| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:46
- Nahlásit
Fifi
bolos
čo bolo to bolo těrazky som majorom
Ne, ano
schíííííízoooooooooo
čaj je upečen bez asistence hasičůch ofšem z plnýho pekáča ovoce je pět skleniček?? a co jako na to zákon o zachování hmoty??? ale je to dobrý, je
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:50
- Nahlásit
PetraK
z plnýho pekáča ovoce je pět skleniček??
A cos cekala? Plnej pekac pecenyho caje? Jedina vec, ktera pri zavarovani nemeni tvar a objem ve sklenici, jsou okurky prece. Ale z tech by asi caj nebyl dobrej.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:55
- Nahlásit
pokračuji v oslavách narozenin, společnost mi dělá pan Merlot
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:22
- Nahlásit
Fifi
Ale z tech by asi caj nebyl dobrej.
co by ne, kdyby byly na sladko
Plnej pekac pecenyho caje?
plnej ne, ale zarazilo mi jak se to zdrclo no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:23
- Nahlásit
Janiii
společnost mi dělá pan Merlot
áááá ty jsi šikovná cérenka Pan Merlot vůbec nejni marnej společník
já dnes zcela výjimečně na ovocném čaji
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:44
- Nahlásit
Pan Merlot vůbec nejni marnej společník
neni marnej, ale došel
jdu spát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:45
- Nahlásit
Janiii
neni marnej, ale došel
tjo ty chlapi už nic nevydržej
brou. taky půjdu
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 08:14
- Nahlásit
Dobrééé ráááno celému Ešusímu foru.
PetraK
Myslim, že už je znají fšichni mojí pravidelní trambajový spolucestující.
Jo tak takhle se učí jazyk. Já furt proč mi to nejde, holt musím dojet někam, kde jsou tramblaje.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 08:17
- Nahlásit
brut
Mladá přivezla houby, takže k obědu je houbová omáčka
Já ci taky houbičky!!!! Tady letos roste úplný kulový, les je úplně vyschlej.
Hipík a Tonička a Rozinka
Možná kdybys to nedala verzálkama, tak by mě to ani nenapadlo , tak já nevím teda, KDO je tu největší úchyl
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 08:20
- Nahlásit
denyk
Pes má neuvěřitelně vystlaný zadní sedačky, bude se tam mít jak pán král a stejně bude navalenej na mě...tak hlavně aby co nejdřív usnul
No jistě, když má zadní sedačky vystlaný, musí mít ještě polštářek, ne? To nevadí, že ty budeš jak paragraf, hlavně hafík, aby měl pohodlíčko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 08:22
- Nahlásit
Brýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý ráááánoooo ramštajni!
su mrkvolné mám bolehlaf ale je háááásky tak se asi dneska pokamarádím s panem pilulem Brufoňem a bé ok...
VerčaZ
Jo tak takhle se učí jazyk. Já furt proč mi to nejde, holt musím dojet někam, kde jsou tramblaje
týjo...a já proč su furt takový jelito a tys na to kápla
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 08:33
- Nahlásit
RUM vespolek
VerčaZ
[i]Jo tak takhle se učí jazyk. Já furt proč mi to nejde, holt musím dojet někam, kde jsou tramblaje.
[/iTak teď už chápu, kam zmizeli mé maturitní znalosti..... nejezdím tramvají. Už do smrti ze mě bude skorkonegramot
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 08:33
- Nahlásit
Rumštajnvespolek.
Kvízová otázka:
Používáte-li náhradní barvy do tiskárny uschované v injekčních stříkačkách a dojde-li vám modrá barva, kterou barvu najdete vylitou?
Kvízová odpoveď:
áno, modrou
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 08:49
- Nahlásit
RUM vespolek
VerčaZ
[i]Jo tak takhle se učí jazyk. Já furt proč mi to nejde, holt musím dojet někam, kde jsou tramblaje.
[/iTak teď už chápu, kam zmizely mé maturitní znalosti..... nejezdím tramvají. Už do smrti ze mě bude skorkonegramot
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 08:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRR
RRRRRRRRRRR
RRRRRRRR
RRRRRRRRRRR
RRRRRRR
RRRRRRRRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Milé děti, dnes vám povím pohádku o tom, jak se Koláče královnou fšech idiotů stalo... to bylo tak.... Jednoho dne se Koláče vypravilo za pakůpkami a zabrousilo do drogošky, kam obvykle moc nechodí, páč nejni nic, co by se na ten její gezicht dalo dát, aniž by pak vypadalo jak mochomůrka tečkovaná. Toho dne bylo něco ve vzduchu a Koláče tam prostě šlo, stálo mezi regálama a koukalo do nich jak jelito a řikalo si, škoda, škoda, takovejch kelímků a ani jeden neni kouzelnej, aby ten můj gezicht vopravil. A v tom najednou, děti.... vidí regál, kde píšou, že tudlety kelímky vůbec nedělaj tečkovaný gezichty a tak podobně. Koláče si říkalo, jojo, vlk taky sliboval, to známe, já si to koupim a zas se votečkuju, maškarní je až na podzim, nemůžu chodit už teď jak Muchomůrka..... ale,..... něco prostě ve vzduchu bylo a Koláče u regála zvostalo a začlo ho zkoumat, jak tak zkoumá.... padl mu do voka kelímek, kde psali, že tutím kelímkem si může z huby sundat válečný malování a vůbec, vůbec se po něm nevosype. Koláče bylo množstvím kelímkůch tak vočarovaný, že na minutu uvěřilo, že by to třebas takhle i mohlo bejt, děti! Draplo rozhodně kelímek a švihlo s nim do košiku a jak už tak bylo rozdováděný z toho nakupování, tak když objevilo kelímek s velejemným grémikem na gezicht, usáplo ho a do toho košiku mrsklo taky, Pak se ale ohlásil rozum a řiká: "Koláče, Koláče, nejsi ty úplně blbý? Zase si chceš hrát na Muchomůrku?" a Koláče celý smutný ty kelímky zase vrátilo. Než došlo ke kase, uvědomilo si Koláče, že přece nejni takový béčko aby poslouchalo rozum, dořítilo se zpátky k regálku a chtivě chňaplo zase po kelímkách a radostně se řítilo ke kase, aby si to nerozmyslelo. Doma potom hnedle vybalilo kelímky a zálibně si je prohlíželo. ale milé děti prohlíželo si je zálibně, ne pořádně. Takže....................... takže se teď už celý týden odličuje krémem na ruce a doposud o tom nemělo ani tucha Podstatné ovšem je, že už asi tak sto let nemělo Koláče paradoxně vyžehlenější gezicht než tetkon a prozatím nejni vůbec votečkovaný . Takže milé děti pamatujte si, že
Někdy je lepší nekoukat moc pořádně, může se to i vyplatit
NEJSEM JÁ IDIOT?
VerčaZ
Dobrééé ráááno
jáááák dobré ráno? Kde je rrrrramštajn? no?
tramblaje
jistě, bez tramblaje neni jazykového vybavení
Náhodou už umim říct velmi důležitý věty třreb například /Fajfku a ostatní jelimanky žádám, aby si odpustily poznámky vo zeleným bratrovi / takže třeba například:
Trinken wir ein Glass Wine, ruhen wir uns aus! Neboli - Vypijme si skleničku vína, odpočiňme si!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 08:56
- Nahlásit
Fajka
mám bolehlaf
nemělas Janiiii vysosat toho Merlota
..a já proč su furt takový jelito
za to nemůže absence trambaje.
Kucí se ešče nevozvali, tak nevim co tetkon. Když počkám s platbou do příštího tejdne, aby mi ty lístky rezervovali?? co myslíš?
Hyena
. nejezdím tramvají.
chyba na kole se toho moc nenaučíš.
jak bylo fčera?
kachna_.
áno, modrou
řikaj, ž emodrá.... je dobrá...
VerčaZ
Já ci taky houbičky!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lICvaR8EiYI
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:00
- Nahlásit
PetraK
Fajfku a ostatní jelimanky žádám, aby si odpustily poznámky vo zeleným bratrovi
a to mám jako lhát jo ?
Kucí se ešče nevozvali, tak nevim co tetkon. Když počkám s platbou do příštího tejdne, aby mi ty lístky rezervovali?? co myslíš
já bych zaplatila tak jak to poslali a pak se uvidí..bud to budou chtít doposlat a nebo to zacáluješ na místě a nebo ušetříš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
já bych zaplatila tak jak to poslali a pak se uvidí..bud to budou chtít doposlat a nebo to zacáluješ na místě a nebo ušetříš
tak jo, ty vado dneska budu za velkou holku zase, po sto letech platba do zahraničí aji s podpisem , pravda tehdá to byly kapek jiný cifry
Hele to stačí když si vystísknu ty údaje bankovní a úřednice to za mě udělá, že jo? nebo ne?
a to mám jako lhát jo ?
ne, stačí když budeš držet hubu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:06
- Nahlásit
PetraK
Já ci taky houbičky!!!!
http://www.ujdeto.cz/lyrics/saze/zalm-stavnatky-pa nenske-cz/
bohužel jsem našla jen text
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:08
- Nahlásit
kachna_
no a může si vybrat VerčaZ
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:12
- Nahlásit
PetraK
mám to!!!
http://www.youtube.com/watch?v=MJjLIFZN9I8
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:13
- Nahlásit
kachna_
ať má víc na výběr:
http://www.csfd.cz/film/230421-houbicky/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:14 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
Hele to stačí když si vystísknu ty údaje bankovní a úřednice to za mě udělá, že jo? nebo ne?
záleží na jak ochotnou úřednici kápneš taky se ti může stát že ti vrazí do ruky papír a vyplň siho ale uvidíš třá nééé třá máte fprahééé ochotnější ouřady
ty údaje si rozhodně vytiskni a vem sebou
ne, stačí když budeš držet hubu
no to je právě to co já nemůůůůžu
třá jak tady jo...
NEJSEM JÁ IDIOT
fakt ti máme odpovědít????
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:16
- Nahlásit
Fajka
myslím, že není třeba, modří již vědí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:23
- Nahlásit
kachna_
Fajka
myslím, že není třeba, modří již vědí
ste kravěny. Modrý
hele ale co, když jsem se jednou - teda pravda doslova jednou, a ani jsem proces kupodivu nedokončila , páč to svinsky štípalo- mohla odličovat omylem pastou na zuby.... tak krém na ruce je proti tomu břídisltví . ale ono to má právě takovou jinou konzistenci a tak sem si nevšimla prostě, že jsem sáhla vedle . A hlavní ale je, že mi to svědčí kdyby to měl bejt grém na boty, je mi to fuck, hllavně že nejsem za Mochomůrku
Fajka
taky se ti může stát že ti vrazí do ruky papír a vyplň siho
ne, bude muset spolupracovat, já to neumim. Když jsem chodila platit za firmu, měla jsem svého osobního bankovního asistenta, který mi nejen asistoval při vyplňování ale pomáhal mi i se podepsat
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:28
- Nahlásit
kachna_PetraK
Za houbičky opravdu velmi děkuji
Fajka
ale uvidíš třá nééé třá máte fprahééé ochotnější ouřady
Sice jsem v Praze jenom vobčas, ale tohle je povedenej džouk
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:30
- Nahlásit
PetraK
hllavně že nejsem za Mochomůrku
http://www.youtube.com/watch?v=e-WIICsyV68
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
VerčaZ
Za houbičky opravdu velmi děkuji
neni zač, vůbec fakt. tady stačí říct a přání plníme na počkání
ale tohle je povedenej džouk
no ale pani vo mě vědi v baňce že su mentál a chodim s doprovodem. vzhledem k tomu, že dneska budu samostatná jednotka, budou mi muset vypomoct
kachna_
týýý vole to je Nostalgia,
Nostalgia, Nostalgia.....to mě zcela logicky hodilo semky:
http://www.youtube.com/watch?v=mE45pn_AMW0
Dáááviííííídeeek Dáááávííídek miluju tuhle písničku (a ešče mu to tam taaaaak sluší )
|
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:09 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
....to mě zcela logicky hodilo semky
mě eště dál...
http://www.youtube.com/watch?v=z6VGOa1YR0U&feature =related
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:34
- Nahlásit
mě eště dál...
sice si to nepustim, ale můžu si to zazpívat.... Fstávej semínko holalááááááááá, bude z tebe Fijalááá, fstááávej seminko holalááááááááááááááááááááá budeztebefijala.
........Já sem "Verbaskum" špitla
|