| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 18:44
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
... ale...
Chapu, to jen sem Brutici slibovala, ze dam echo, az budou fotky. Takze ja vlastne za nic nemuzu....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 19:08
- Nahlásit
Fifi
jen sem Brutici slibovala, ze dam echo, az budou fotky
ano, prosím, jsem ráda, že mimísky mám a už jsou u švagrů....jsem moc zvědavá, co se od nich dozvím . .... kéž by se jim nějaký prcek zalíbil. Držte palce, měl by vynikající domov.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 21:34 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Tak mé utrpění z hicu je dovršeno- peču králíka a slaný štrůdl a jsem fakt mrkef
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 21:41
- Nahlásit
Hyena
utrpění z hicu je dovršeno
se nedivím, když pečeš, to nedělám ani já a to sem ma-goooor
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 21:42
- Nahlásit
Hyena
peču králíka a slaný štrůdl
Ti to patri, bejt mrkef, protoze to bude obzerstvi a to je hrich a navic sem dostala chut na slanej strudl a proste si mrkef.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 22:00
- Nahlásit
Fifi
navic sem dostala chut na slanej strudl a proste si mrkef.
Ti kousek pošlu- se zelíčkem a slaninkou -mňamky
brut
se nedivím, když pečeš, to nedělám ani já a to sem ma-goooor
Já sem většinu času normální, ale mám občas takovej záchvat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 22:06
- Nahlásit
Hyena
Do nej cpes zeli jako primo do nej, kysany?? Slaninka neni mnamki. ja ho delam jen takovou klasiku salamove, syrove a spenatove, brokolicove, cibulove, do toho najemno...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 22:17
- Nahlásit
Fifi
buď dávám scezené sterilizované zelí a směs slaniny a uzeniny udělanou na cibulce nebo to kysané,a le to nejdřív udělám jako normální zelí , ale bez jíšky.
Ty nemáš ráda opěčenou slaninku?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 22:29
- Nahlásit
Hyena
nemáš ráda opěčenou slaninku?
Pranic nemam rada, bleeee Mastnota tucna, nedejboze opecena. Ani omylem!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 22:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
on by slusel takovejhle pidizvejk aj Ciiifovi, vid? Babofka, Doktor a pak este kratkosrsta, pidivarianta, mohli by rikat, ze babofka mela vyrovnany vrh
Fifijová dráždí hada bosou nohouuuuuu
Edit: ale miminka jsou to nádherný to se muší nechat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 22:45
- Nahlásit
Fajka
dráždí hada bosou nohouuuuuu
To ja radaaaaaaaaaa! Jsou naadherny, zejo...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 22:47
- Nahlásit
Fifi
To ja radaaaaaaaaaa
sebevrahuuuuuuuu jsou..je fakt že by se k naší pruhovaný a k merlatýmu nějakej ten plesnivec hodil ale ne ne ne mě už todle bohatě stačí já su skromnáááá
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 22:50
- Nahlásit
Jako plesnivci jsou krásná štěnda- pruhatý by se na hraní taky jedno líbilo, ale má smolíka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 00:45
- Nahlásit
uz jsem se svyma nocnima prispevkama jak pani Kukackova ale dnes zastrizliva! Jsme ve Zline,byli jsme na nocni rychlostce rally,parada! To se zas bude blbe vstavat.a praci po me budou chtit krasny vikend vsem!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 10:42
- Nahlásit
Právě sem málem zabila svého drahého otce..... jedu s maminou obstarat nákupy vrátim se za hodinu a hádejte co ten blboň dělá ...seká křoviňákem na tom parným sluníčku dva dny po operaci oka a přitom moc dobře ví že týden nesmí nic
Dořvala sem ho tak že bojí jít domu...Dokýš kvílí abych prej neštěkala sama a prchaj přede mnou i zedníci aby náhodou taky jednu neslízli....
Kujva sem vytočená jak žaba v mixéru
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 12:18
- Nahlásit
Fajka
...seká křoviňákem na tom parným sluníčku dva dny po operaci oka a přitom moc dobře ví že týden nesmí nic
Kujva sem vytočená jak žaba v mixéru
To se ti vůbec nedivím...
Taky to umím, sice se mi to neděje moc často, ale když už, tak to stojí za to.
Naposled jsem se takhle vytočila při stěhování. Když rudá mlha před očima začala trochu ustupovat, zjistila jsem, že stěhováci jsou vyrovnáni v řadě u zdi a dvoumetrovej, udělanej, pokérovanej, snědej chlap na mě poočku kouknul a špitnul: "jako bysme tu nebyli..."
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 12:22
- Nahlásit
vedru zdar a následný zmar!
Fifi
štěnda jsou kouzelná,jen sem myslela,že jsou většího tělesnýho rámce.
Hyena
Jako plesnivci jsou krásná štěnda- pruhatý by se na hraní taky jedno líbilo, ale má smolíka
škodáá,hyenovitě flekaté by zapadlo....
Fajka
Právě sem málem zabila svého drahého otce..... j
to nedělej a buď ráda,že ho máš!Chlapi špatně nesou vlastní nedostatečnost,ano je to na zabití,ale....furt jsou to oni.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 14:36
- Nahlásit
Eire
vedru zdar a následný zmar!
Tak tady se ochladilo behem hodiny asi o deset stupnu! Coby nizkotlaka nemam tyhle tlakovy nize nahly rada. Ale furt lepsi nez to inferno, co tu bylo vcera.
Nene, stenda jsou prtavy, to jen fotky zkreslujou.
Fajka
Dořvala sem ho tak že bojí jít domu..
Dobres udelala!
Janiii
Sis, tys neco slavila, narozky??? timto dodatecne gratuliren!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 14:58
- Nahlásit
Eire
Hyena
škodáá,hyenovitě flekaté by zapadlo....
Hyeně se už pomalu vybírá chovka pruhatých Ale ještě si počká.
TO All
Dneska mám radost, bo počasí je NÁÁÁDHERNÉÉ!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 15:22
- Nahlásit
A jen si tak fnuknu.. Dneska by mel svatek clovek, ktery me hodne naucil, Otakar Kavka z LBC.
A taky jsou to dneska tri mesice bez slecny Sadla.
A uz prsi.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 15:39
- Nahlásit
Fifi
Tak zaplaťpánbůh za každé úžasné zvíře i člověka, který nám projde životem a udělá ho bohatší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 15:41
- Nahlásit
Hyena
zaplaťpánbůh za každé úžasné zvíře i člověka, který nám projde životem a udělá ho bohatší
ano, ano, presne.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 17:15
- Nahlásit
fifi - jojo,narozky,ve ctvrtek.diky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 17:22
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Je mi zima, koukejte zapnout topení Od rána musím chodit nabalená jak pumpa, abych se neklepala jak sulc
Fajka
jedu s maminou obstarat nákupy vrátim se za hodinu a hádejte co ten blboň dělá ...seká křoviňákem na tom parným sluníčku dva dny po operaci oka a přitom moc dobře ví že týden nesmí nic
to víš, nikdo to neudělá a on se na to už nemohl koukat .... chlap, přece by jsi nečekala nic jinýho
Dořvala sem ho tak že bojí jít domu...Dokýš kvílí abych prej neštěkala sama a prchaj přede mnou i zedníci aby náhodou taky jednu neslízli....
šikovná, teď budou zedníci makat rychleji, aby od vás co nejdřív zmizeli a nečekali, až taky nějakou slíznou
Fifi
Dneska by mel svatek clovek, ktery me hodne naucil, Otakar Kavka z LBC
taky jsou to dneska tri mesice bez slecny Sadla
je vidět, že ti hodně dal, když na něj stále myslíš... pokud by to bylo jinak, tak ani nevíš, jak se jmenoval. Slačna Sádlo už je pryč tři měsíce? Bože, to to utíká
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 17:24
- Nahlásit
Janiii
všechno nej, nej dodatečně přejeme a hlavně ať už bydlíte ve svém
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 17:30
- Nahlásit
brut
je vidět, že ti hodně dal,
Dal, moc, byl to takovej muj druhej deda, ikdyz sem prchala mnohdy ze cvicaku v placi, kdyz rval, ze sem neschopna, ze kam cumim, kdyz slapu tu stopu a tak. Na nej nelze zapomenout.
Jj, dneska na den tri mesice. Chybi, stejne jak ty lidi.
Je mi zima,
Huraa, vedra odplulyy!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 17:35
- Nahlásit
Fifi
Dal, moc, byl to takovej muj druhej deda, i
tyhle lididčky jsou nezapomenutelní apořád chybí nejen pro lidskost, ale pro moudrost, kterou byli ochotní předat dál ..
Chybi, stejne jak ty lidi.
já vím a mrzí mě to....
Huraa, vedra odplulyy!
nebuď ošklivá ..... víš, jaká je mi zima? Brrrrrr, budu zase muset chodit nabalená, abych nebyla jak sulc....
Právě jsem dodělala první várku kartiček a přemýšlím, že se pustím do pečení, je na to akorát počasí
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 21:22 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
brut
No radovala jsem se z chládku- dopoledne bylo úžasné. Bohužel chcavec jsem fakt nechtěla. Kruci co je to za rok, když je počasí pořád od zdi ke zdi a žádnej střed. Miluju chládek,a le sucho, bo nesnáším, když se koním rozjíždí nožičky a čokle musím strkat do vany
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 21:43
- Nahlásit
brut
Právě jsem dodělala první várku kartiček a přemýšlím, že se pustím do pečení
to už budou vánoce?????????? a kdy byl podzim a kdy léto ?????????
nějak sem to zaspala asi...nebo nestihla???
ooooo adonááááááááj..... JO a to pršení mě taky fakt štve potřebovali jsme ještě blbý dva dny bez děště ... ani to nevydrželo.. ach jo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 21:57
- Nahlásit
ve Zline ani kapka! Ale uz fici studeny vitr.prave nam skoncila sichta a hadejte kam jdem!
|