Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1395 . 1396 . 1397 . 1398 . 1399 . 1400 . 1401 . 1402 . 1403 . 1404 . 1405 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 09:05
- Nahlásit

Janiii

bouličku pozoruju, prohmatávám, nic se neděje, nemění velikost ani tvar

Paráda, paráda, paráda

brut

Brtník se taky "koupal"..

to zní velmi víc než jako optimistický popis

koukala na vorvaňku

tak ta teda byla!! esli to teda byla vorvaňka, a ne vorvaň, páč to v tom vohozu potápěčským nešlo poznat

ale málem se nám ztratila, když si převlíkala tukana

upozorňuju tě, že příště se za todle pudeš koupat i kdybys nechtěla

kachna_

Fifi měla pms, pročež z ní byla plačka

sem četla pračka

brut
Fajka
Hlásim že mám ty nejhodnější dva pésky na světě až bé čas hodím vám vídijo
vím, žes s časem na štíru, ale alespoň podrobnější info by být mohlo, když video bude až na jař

že jo?? zrovna dneska ráno jsem si říkala, že by se taky důra mohla ozvat jak to dopadlo, že jí napíšu , pak sem si řekla, že to nemá cenu, páč mi stejně nevodpoví......

denyk

Dnes odpo. jedeme k vetovi tak na nás plís myslete zhruba v půl 5

držim, držím , držím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 09:08
- Nahlásit

Fajka

Víc napíšu večír tak aspon nějaká fotéééčka

N O KONEČNĚ!! KONEČNĚ, JÁ NUTNĚ POTŘEBUJU VĚDĚT CO A JAK A VŮBEC. DĚLEJ! HOOOOOOOOOONEM!! Už takle se vodkopávám zvědavostí v noci.

ale byla zlatá, nechala si od něj líbit tolik věcí co sem ani nečekala

tak aspoň žďabínek žes pustila!! Vidíš, já ti to řikaláálalalááá, vona je pipinka zlatá, víš!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 09:24
- Nahlásit

Fifi
Eire

Děcka, tady je srovnání, Olin 21.7. a Olin 23.8.:

Zde Olin květ:

A zde Fyfynkiiii:

Jinak nazdar ženy, samozřejmě

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 09:30
- Nahlásit

A pak mám ještě Libušku a Rouzmery a Zvonkiiii:

A jinak mě pějkně štve, že začínám stránky i tady, je to prokletí nějaký!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 09:39
- Nahlásit

Gerda

pani vy máte červenou Fyfynkiii? jo? Ovšem Rouzmery je krásná!! tu vám závidim. Vona mi doma dycky cípne. Dycky najaře koupim, vypustim jí do zahrady, ať si holka užije volnosti, a na zimu ju beru dom,jenže to s kytkama neumim a vona dycky cípne. 2x jsem zkusila, že by se jako naučila stanovat venku i přes zimu. Udělala jsem jí iglů ze chvojí, aby jí bylo teploučko. Jednou to i vypadalo na konci zimy nadějně, ale pak šlus. Jako já vim, že by to venku nemělo jít, jééénže tady v Prahé na jednom sídláku JÍ VENKU MAJ! je to stromek už, nebo teda keřík takovej větší.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:05
- Nahlásit

PetraK
Jasně, mám nejspíš červenou Fyfynkíííí A má mimina dvě - chcete mimino? Rouzmery je zakoupena ve slevě f OBI, jako květina zdechlá za 25 Kč, tak sem ju narvala do země, do květniku, zalejvám jí jako blázen, rosim každý ráno a večer (když kouřim na balgoně), je na přímym slunku, docela vyrostla, vzpamatovala se, na zimu jí asi zmlátim, jestli uhyne. Jinak je nechávám na balgoně, omotám květináče psíma ručnikama, aby nezamrzly, když je velikej mráz, dám eště na kytky papírový tašky, jakože je navlíknu na ně shora, a sou tam. A maj zákaz scípat. Libuše scípla, ale zanechala potomky v truhliku s krysantémkama, tak sem je přepíchla do jinýho a už ta čůza roste jako blázen starý. Tu taky děsně zalejvám a rosim. Kytka, co se nesmí zalejvat, u mě nemá šanci. Jenom na Fyfyny dávám pozor, ty pobleju dycky jen někdy ))) Ale Fyfomimi vám dám - chcete? Jen nevim, kdy ho vyloupnout a jak...eště ho nechám trochu vyrůst.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:21
- Nahlásit

Gerda

já nevim co dělám špatně, pro mě prostě ty kytky nejsou- na ty je u nás doma Brtnik. Asi myslim, že je pak pro ní v zimě tma + moje blbá péče...
ale hele nevim esli Rouzmery rozchodí bejt jen v květniku na mrazu, vona ráda teplo a ručnik je asi málo. Hásky ti kvete. Já kytky na balgóně zrušila, dycky na ně zapomenu. Pěstovali jsme tam ale i takový ty šíleně pálivý papričky. Brtnik coby národní hrdina jednu sežral rovnou utrženou aji s těma semínkama. Nevěděla sem, že můj muš je chamelon a umí tak pěkně měnit barvy. Zběla a zčervenal je taky citlivej muš protože se rozplalal. Pak plakal ešče dva dni na to, ale u toho už sem nebyla, to byl v butce

Fyfiomimi nechcu. Jste hodná pani, ale voni už u nás ty kytky nemajou kde bejt, je jich tam moc. Obyvák je tak jako botanická záhrada. V koutě máme strom a na něm bydlej lijány a neživý papouši. Kostižer tam nebydlí, ten by to celý jen posral.
Jo , když jsme u toho Kostižera- včera měl svůj proslovní den. Nejdřív nám sdělil, že :"Ségra proti kolibříku!! Tady křičí vodička. Už musim jít....pak to rozjel hrozně moc, nedalo se stíhat a zakončil to Hovňous křičí! Strýčínek Davídek!" a usnul já ne, páč sem se tlemila ešče vo půlnoci.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:27
- Nahlásit

Dobre den.
Prosla tu bourka, to byly slupky. Krasne se procistil vzduch!

Gerda
Mate krasny kyti, pani, Olina mate asi vyssiho jak ja.
PetraK
Hovňous křičí!
Nahraj ho nekdy!!!!

Jinak kdo chtel kakace, tak posilat budu zitra ci v patek, dam vedit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
Jinak kdo chtel kakace

jájájáááá pani!! a kdyby chtěla BRŮTICE, můžu jí to vzít.
Edit- asi abych poslala emilem adresu, že?

Nahraj ho nekdy!!!!

no ale dyš von jemen vždycky ztichne, když se o to pokusíme právě že. štve mě to. Nahrát to můžem jen na telefon, nic jinýho nemáme, ten ale není tak citlivej, takže se musí blízko.... a to ten vůl sklapne a čumí co se bude dít .

Sem včera hnedle ségře psala, ať si dává bacha na kolibříky, že jí Kostižer varuje

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:36
- Nahlásit

PetraK
a kdyby chtěla BRŮTICE, můžu jí to vzít.
Ano, ale tu adresu by to chtelo. Poslu to teda v balicku pro tebe, brutici a hyjenu, jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:47
- Nahlásit

PetraK
Ségra proti kolibříku!! Tady křičí vodička. Už musim jít....
Ty vole ))) Kostižer je strašnej ptáááááák ))))) Seš vodička eště furt? )))

je taky citlivej muš protože se rozplalal. Pak plakal ešče dva dni na to
...neboť je to bláááázen Myslim, že pak plakal ještě mockrát, když šel defekovat )))

Fifi
Ale obě máme růžokvětce, že?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:55
- Nahlásit

Gerda

Seš vodička eště furt?

jo vodička sme furt a všichni. Furt to vykřikuje do světa a každýmu. krom toho sem ale taky hruštička a.... .. buřt!! :mad. někdy je hrozný mít ptáčka co hovoří

Myslim, že pak plakal ještě mockrát, když šel defekovat

no bať to ty dva dny, dycky dyš šel na tu butku

Eire
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:55
- Nahlásit

Pěkné upocení dopoledne vespolek

tady je Fifi vánočníček od tebe

A tady je rúžovej Olin mamka,stáří 7 let

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:56
- Nahlásit

PetraK
krom toho sem ale taky hruštička a.... .. buřt!!
hajzl!!!!!!!!

no bať to ty dva dny, dycky dyš šel na tu butku
jooo butka jako butka, ne butka jako butkaaa, už chápu )))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:01
- Nahlásit

Eire
rúžovej Olin mamka,stáří 7 let
Tyyyy vadééé, ten je krásnej! Jak se vlastně stříhá? A kdy?

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:07
- Nahlásit

Zdravím vespolek

To byla blbá noc.... Brůtíkovec se vrátil v půl třetí, v půl pátý vstávala mladá a okolo sedmý Brůtíkovec... příšerný

denyk
kdo vlastně chtěl teho kaktusáka-agáve prouhatýho
já prosím

Jinak aronie je částečně snědená ( mooooc mi chutná, je to horší jak mor), částečně v mrazáku připravená na další zpracování, až nebude tolik vedra a částečně v lednici Ešusce na ochutnání ( snad na ní zítra nezapomenu). Přemýšlím, jestli by se z rostliny nedalo kousek odkopnout a znovu zasadit, páč bych jí moc chtěla, je vynikající ..... škoda, že budeš příští týden pryč, páč Ešuska říkala, že když jedou na Sněžku, že by mi přivezli další várku ( už si zvykla, že u nás se vše dělá v ooooobr množství)

Fajka
nemůžu skoro psát bo mě zas čtípla nějaká sviňucha a mám z levačky bačkoru a ještě bolí jak kdyby mě do ní někdo natlouk hřebík
a ty prášky, co máš nepomáhají?

Víc napíšu večír tak aspon nějaká fotéééčka
naprostá bomba!!!!!!!! Předpokládám, že oba už jsou stále pospolu a je to hotovka

PetraK
Hošíček řádil jak černá ruka a já ssi užila vodičkýýýýý!! Dík Brůtofko!
a řádila jak černá ruka číslo dvě ... nemáš vůbec za co

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:07
- Nahlásit

Gerda
hajzl!!!!!!!!

no.. viď? a tudle mi oznámil... ereš vodičku!!!! tak nevim esli tim měl na mysli, že jako mám durchfáááál neboli průjem a nebo něcím irituju H2O někdy je důležitej a vykřikuje že Kolega Tolstoj , nevim asi spolu kucí něco sepisujou???

Eire
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:09
- Nahlásit

Gerda

Já ho téměř nestříhám,jen když zaschne větvička,nebo se ulomí. Odbornostě zde

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:10
- Nahlásit

brut

o byla blbá noc.... Brůtíkovec se vrátil v půl třetí, v půl pátý vstávala mladá a okolo sedmý Brůtíkovec... příšerný

fuj, fuj, fuj.

HELE TY ÁRONE - NECH SI SEMÍNKOOOOO!! NĚKOLIK MNOHO SEMÍNEK. ZASAĎ a máš to. sice to bude na dýl, ale bude.

a řádila jak černá ruka číslo dv
neneee, dyk sem jen plula.

Eire
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:12
- Nahlásit

PetraK

a tudle mi oznámil... ereš vodičku!!!!

Ptica jedna rozpustilá

Loučím se,jdu se nechat zkrášlit ,celkem blbej nápad v tomhle horku a ve finále mi už stejně není pomoci

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:17
- Nahlásit

Fajka
NO že by úplně jako bydleli to néééé zatím jen na vycházkách a tam jsou spolu v pohodě doma to bude ještě chvíli trvat než pruhatce dojde že tohodle puboše už má doma na furt
aha, tak zkuste doma nejdřív zahradu pospolu a uvidíš, jak se madam bude tvářit.... pokud tu zkousne, tak je vyhráno

byla zlatá, nechala si od něj líbit tolik věcí co sem ani nečekala
bych řekla, že teď by bylo potřeba, aby byli co nejvíc spolu a ne odděleně

PetraK
to zní velmi víc než jako optimistický popis
sem prosím citovala pana Brtníka

tak ta teda byla!!
sem o ní/o něm říkala Brůtíkovcovi.... vytřeštil oči a říkal, že by jí/jeho tam potkat nechtěl

upozorňuju tě, že příště se za todle pudeš koupat i kdybys nechtěla
naštěstí to do tý doby zapomeneš

Za to já nezapomněla na ten pečený čaj:
1 kg rybízu, aronie, švestek či jiného jednodruhového ovoce
1 kg mix ovoce ( jabka, hrušky, švestky, broskve, meruňky, rybíz, aronie ... zkrátka takový mišmaš, ale už tam do toho nedávat to jednodruhový ovoce)
1/2 kg cukru
posypat skořicí, přidat pár hřebíčků
2 dcl rumu

Vše díma na plech, pečeme max 3/4 hodiny, čaj zhoustne skoro na konzistenci marmelády, na nejvyšší teplotu ( ideál 220°C). Pak hned přendat do skleniček a zavíčkovat, otočit víčkem dolů, aby se dobře chytilo. Nemusí se zavařovat. Dobrou chuť

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:19
- Nahlásit

PetraK
že jo?? zrovna dneska ráno jsem si říkala, že by se taky důra mohla ozvat jak to dopadlo, že jí napíšu , pak sem si řekla, že to nemá cenu, páč mi stejně nevodpoví......
asi chytila tvojí nemoc s telefounama, páč je taky věčně nemá u sebe nebo je má vybitý

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:24
- Nahlásit

brut

bych řekla, že teď by bylo potřeba, aby byli co nejvíc spolu a ne odděleně

taky myslim.
sem prosím citovala pana Brtníka

a jo tak tak to pak sedí

... vytřeštil oči a říkal, že by jí/jeho tam potkat nechtěl
jdu shánět vorvaně

naštěstí to do tý doby zapomeneš

depá, depáá, už se lepšim, víš? třeba zatim furt vim, že ti mám poslat recept na ten konrétní kuláč todle si taky budu pamatovat

Za to já nezapomněla na ten pečený čaj:

no vidiiiiš, taky se lepčíš!! tetkon už ty slovíčka pudou!!

Dobrou chu

díkec, díkec, hele mám dva dotazy

je to myšleno buď 1 kilo jednodruhovýho ovoce případně 1 kg mišmaše a nebo to maj bejt dvě kila dohromady a z toho jedno kilo je jeden druh a druhý kilo mišmaš??. Tuchám, že j e to ta první varianta, že?? jen si to chci upřesnit.
No a vono z toho teda vznikne takovej jako mamrdláďovej sajrajt a to pak po lžickách dávkuju do vařící se vody nebo to jen zaleju nebo jak ten čaj uvařim. Neznám čaj co je rosolovitej, jen sypací

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

nemoc s telefounama, páč je taky věčně nemá u sebe nebo je má vybitý

hnusný, todle je hnusný ale. JÁ ZA TO NEMŮŮŮŽU, sem nemocná. na hlavu

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:27
- Nahlásit

Eire
Vanocnicek pekne roste! A Olin mamka je roztomila.
Gerda
obě máme růžokvětce, že?
Ja jeste nevim, zatim se nerozvinul do krasy, ale bude asi zuzovej nebo dobela.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:34
- Nahlásit

Koukám, že pro změnu máme dopoledne s květenou

Gerdičkooooo, máš moc pěkné kytííí , ale u nás by přežilo jen to, co se nemusí poctivě zalívat a rosit, páč jsem na kytky sklerotik a podle toho vypadaj či už časem nevypadaj

Fyfynky je krásné ...až se budeš zbavovat miminek, tak se o jedno hlásím, prosíííííím , přijedu si pro něj do Práglu a třá i na Jiřák

Fifi
ty jsi zlatá... ti na oplátku pošlu masalu, ju?

PetraK
HELE TY ÁRONE - NECH SI SEMÍNKOOOOO!! NĚKOLIK MNOHO SEMÍNEK. ZASAĎ a máš to. sice to bude na dýl, ale bude.
počkej, jak z bobulí vypreparuju semínko? Aronie vypadá jak větší borůvky....

neneee, dyk sem jen plula.
a řádila s hošíčkem a stehnem

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:39 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

rumštajn
brut
http://www.ekozahrady.com/aronie.htm
Keříčkové sazenice můžeme získat řízkováním, odnožemi (kořenovými odkopky), hřížením, dělením keřů a také ze semen, protože potomstvo si celkem dobře podržuje vlastnosti matečné rostliny. Je však třeba sledovat semenáčky a při případných negativních vlastnostech (nízká plodnost, náchylnost na mráz, drobné plody apod.) nekvalitní jedince po vzoru přírody odstraňovat.
jsem byla zvědavá co to je aronie

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:42
- Nahlásit

brut
nevím, jestli by se dal kaktusák nějak poslat, ale určo zabalila bych ho do novin
Přemýšlím, jestli by se z rostliny nedalo kousek odkopnout a znovu zasadit
však jsem ti to nabídla paní, ale vyřešila bych to až po dovolený, ikdyž nevím, jestli by to nebylo právě lepší vykopnout na jaře
škoda, že budeš příští týden pryč, páč Ešuska říkala, že když jedou na Sněžku, že by mi přivezli další várku ( už
jako že bych přijela do Kérkonoš, nebo

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:42
- Nahlásit

brut
počkej, jak z bobulí vypreparuju semínko? Aronie vypadá jak větší borůvky.

semínko, semínko, ty si pjekný vemínko, tak dej do květniku rovnou celou bobuli, ne? za zkoušku nic nedáš.

taky by se dalo zkusit, že by Enyky Denyky odstřihla větéfku, zabalila by ji do hodně vlhkejch ubrousků, aby to nevyschlo a zas poslala počtou, ty bys to zkusila doma nechat zakořenit ve vodě. no a nebo ten odkopek, ten by byl nejlepčí, ale nevim esli to jde.

a řádila s hošíčkem a stehnem

sem ho jen trochek škádlila, bylo tam moc lidijů, větší provoz a ta svině zrzavá je hrozně rychlá a brutálně krutá, když chce svoje stehno, moc dobře to ví a jede dycky rovnou na tebe. Představa, jak lezu z vody v roztrhanym tukanovi, zdrápaná do krve a skalpovaná mě vždycky přesvědčí, že : "ano, ano pánko velkomožný, tady máte to svý všivý stehno! vemte si ho, je celý vaše, jen mě nechte na živu! "

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:45
- Nahlásit

PetraK
taky myslim

jo tak tak to pak sedí
jen ten ton holt popsat nelze...

jdu shánět vorvaně
raději ne, Brutík by si mohl myslet, že je to nějaká super hračka a byl by z toho utopený vorvaň

depá, depáá, už se lepšim, víš? třeba zatim furt vim, že ti mám poslat recept na ten konrétní kuláč
hezkýýýý .... tě vyzkouším... napiš ho dneska, dej do kabelky a zítra mi ho předáš, ju?

no vidiiiiš, taky se lepčíš!! tetkon už ty slovíčka pudou
tak ty zatím nic moc ....ale tam to může být ím, že chci moc a způsobuju si tak blok....

mám dva dotazy
jsem jedno velký ucho

buď 1 kilo jednodruhovýho ovoce případně 1 kg mišmaše a nebo to maj bejt dvě kila dohromady a z toho jedno kilo je jeden druh a druhý kilo mišmaš??.
je myšleno 1 kg jenodruhovýho ovoce + 1kg mišmaše ... můžeš samozřejmě udělat třá půl kila a půl kila s tím, že poupravíš i množství cukru a rumu

mamrdláďovej sajrajt a to pak po lžickách dávkuju do vařící se vody nebo to jen zaleju nebo jak ten čaj uvařim. Neznám čaj co je rosolovitej, jen sypací
ve skleničkách máš ten sajrajt, který si nadávkuješ podle chuti do hrnečku a zaliješ teplou vodou ( většinou je 1 lžička na klasický hrneček) nebo můžeš dát sajrajt z menší skleničky do konvičky a zalít vodou

hnusný, todle je hnusný ale. JÁ ZA TO NEMŮŮŮŽU, sem nemocná. na hlavu
to není hnusný, to je realita ..... nemocná seš, ale jinak.. včera sem šla rychleji než ty a to už je co říct

<< 1 ... 1395 . 1396 . 1397 . 1398 . 1399 . 1400 . 1401 . 1402 . 1403 . 1404 . 1405 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání