Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1395 . 1396 . 1397 . 1398 . 1399 . 1400 . 1401 . 1402 . 1403 . 1404 . 1405 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:34
- Nahlásit

denyk

C é je správně

jakože rovnou internovat?

no tak to bych zrovna tobě ráda vjeřila

opravdu!! sem tichá, skorem nepromluvim, doma hraje v pozadí jen tichá, zvukomalebná hudba.... a tak jako podobně. ŽE JO HOLKY?

proč si tedyk naučila ptícu mlufit?

aby aspoň někdo doma mluvil, když já ani nepípnu, ani nepípnu. vo mě doma vůbec nevědi.

a proč máš ukecanýho pfa?

páč je drzej. Teď se učíme....Jak dělá starostaaa? Sedne si, dá hlavu nahoru a dělá brůůůůůůůůůůum,drrrrrrrrrnbrůůůůůůmhůůůůůůů. přesně jako starosta na chalupě, dyš je vožralej

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:36
- Nahlásit

Fifi

Mejte se tu.

bacha na kruháky

denyk

druhá lanofka většinou nefárá, bo je tam vítr

to je asi i lepší, minule jsem do růžohorek měla dost problémy , nevystoupit za jízdy takže vono tu bude akurát

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:36 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Fifi
PetraK
holky nejde mi otevřít váš mail pod členem- můžete se mi pls ozvat
[b][/b]Jinak mi dost séře počasí- stihla jsem dneska odjezdit i se psem, ale v patách nám už šelo strašný vedro. A to má být o víkendu ještě hůř, to nevím, jak přežiju.

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:36
- Nahlásit

brut
Pustevny jsou blíž tý Sněžce než vy
ale no tak

PetraK
zvukomalebná hudba....
růžová

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:37
- Nahlásit

PetraK
nesnáším lanofky raději bych to dala pěšo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena

hůůůž jsem psala

. A to má být o víkendu ještě hůř, to nevím, jak přežiju.

já tohle nedávám, to je na mě moc, jsem zimní člověk, tohle je vražda.

denyk

ale no tak

asi posunula Beskydy.

růžová

sakra, sem chtěla napsat.. Tildu na tebe a hodit sem něco vostrýho, pak mi došlo, že to je v tvým případku plastelínová munice

nesnáším lanofky

no já právě taky,hrozně moc, ale je to asi míň horší, než jít k dochtoru

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:44
- Nahlásit

PetraK
ale je to asi míň horší, než jít k dochtoru
tsssssssssssssssss

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:46
- Nahlásit

PetraK
já tohle nedávám, to je na mě moc, jsem zimní člověk, tohle je vražda
konečně někdo normální, mně příjde že si tady f tom vědru hnusným fšici libujou

no já právě taky,hrozně moc, ale je to asi míň horší, než jít k dochtoru
tak u mě je to asik naopak

asi posunula Beskydy
a nemyslela z chorvatska

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:48
- Nahlásit

PetraK
vyrobil si z pánčičky plakátek
tak trošku

tož zcela zásadní podmínka
přesně tak

éééjch to je hrozně moc praséééé ale. zkusim to podělit dvěma a udělat z kila.
hele dělala jsi to už? nevíš kolik toho tak je z těch dvou kil? jako jak moc se to smrskne

dělala ho ta ženská, co se stará o tetu, ale z 5 kil základu, takže nevím počet skleniček. O něco se to smrskne, ale ne o moc, pokud nepoužiješ ovoce, které je moc šťavnaté a z něhož vypaří se voda. Můžu vyzkoušet, ale ne teď v tom vedru...až o víkendu, kdy se o něco ochladí ....

to se mi líbíí
mě taky, navíc fakt výborně chutná, alespoň ten, co jsem měla doma

Pravděpodobně ti vypadlo slůfko SE!! asi ses chtěla vomluvit za svou prostořekost? že?
nenene, bylo to správně.... NEZLOB ! .... já a
prostořeká? Kdes to viděla?

nechci pátrat co je kde v nepořádku, nechci doktory, radši pojedu tou lanofkou
asi budu muset poprosit Brtníka, aby mi tě natočil

denyk
tak to přibalím ohebné proutky, abys jí mohla našlehat na tu její žůžovou rosolovitou...

mám ráda taková zajímavá pítka
já taky , proto mám ráda i zázvorový čajík

ibiškový čaj teda nee bo si kupuju čaj sypaný povětšinou Roibos a jak je tam ibišek, necítím tam nic jiného brrr
musíš vybírat tak, aby v tom ten ibišek nebyl....dělám to stejně. Samotný mi nevadí, ale v kombinaci s něčím úplně přehluší chuť daného čaje

PetraK
Brtníkovi scénky na pláži s cizejma paníma. já nevim, že my kam přídem, děláme vostudu?
náhodou to bylo skvělý... paní byla dobře na vážkách , asi budu muset Brtníka naučit něco ze svahilštiny a pak bude ještě větší čurina

ták, tak vono už to prve ve vodě bylo, aha. No já měla jinou práci, sem si nevšimla
právě, že vorvaň vylezl na jedné straně, přešel na druhou a tam jsme ho sledovaly my dvě...

takhle sestavený to naprosto odporuje logice
nééé, takhle je to správně... pomáhá na zahřátí, na uvolnění, ale nemáš potom běhafku

bezva, esli to Denyk nastříká na růžovo, tak mám po vodkopku, páč mi to sebere
neboj, budu tvrdit, že je to jedovatý a musí na manipulaci mít spešl krém na ruce nebo rukavice

Fifi
Jedu umrit do vedra. Mejte se tu
tě lituju... u nás umřeli psi ...ležej v koupelně a chladěj se, jen Al občas vyleze na sluníčko, kde sebou na půl hodiny plácne a pak zase zaleze do koupelky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:51
- Nahlásit

Fajka

tsssssssssssssssss

a hele, pruhatej papiňák přišel!

koukej vypustit páru a podat hlášení!!

denyk

libujou

hlavně předpečená Brůtice. Já to nemusim, fakt ne, bez nádsázky cípu, včera sem se oživila vodičkou, to bylo fajn ale do pátka nevydržim, to má bejt děsivý.

Hošíček se včera taky voživil vodičkou, měl to bejt unavenej péf, ale ledva se vykoupal byl jak urvanej z řetězu a když se neházelo stehno , tak řval.

tak u mě je to asik naopak
no já se jich bojim, stejně jako se bojim kříže... řiká se ne, bojí se něčeho jak čert kříže, že ?

nemyslela

a to víš že nemyslela, vona nemyslí. vůbec jako. nikdá.
(ešče že už mám ten recepis na ten čaj

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:52
- Nahlásit

denyk
ale no tak

a nemyslela z chorvatska
nemyslela vůbec, by bylo nejsprávnější

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:53
- Nahlásit

eeeeeeeeeeeeéjch

právě sem zjistila zádrhel při výrobě čaje. Maj se tam dát dvě deci rumu!!

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:55
- Nahlásit

PetraK
hlavně předpečená Brůtice.
mě bylo fajn, dokonce mě tak moc neboléla zádičkááááááá, což odpovídá teorii pana doktora, že potřebuju hodně tepla, aby se mi uvolnilo svalstvo....

to víš že nemyslela, vona nemyslí. vůbec jako. nikdá
zítra dostaneš berlou, páč tohle není možný

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:56
- Nahlásit

brut

hodně tepla, aby se mi uvolnilo svalstvo.

škoda, že mozek neni sval
jááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááu aááááááááááááááuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

, páč tohle není možný
viď? todle neni možný, jak já do Tebe vidim

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:59
- Nahlásit

PetraK
hele, pruhatej papiňák přišel!

koukej vypustit páru a podat hlášení!!

nestíháááááám, mám toho moooooc, až večír písnu ... tek su fprd..s časem za ty dva dny tu mám práce že nevím co dříf
ale jak pruhatá tak flekatej su zlatíííčka hodnoučký.
Taky mě nikdo (kdo nás neznal) nechtěl věřit že je u nás teprve 2 týdny... je to závisláááááák

brut
Člen
- Nahlásit

PetraK
rávě sem zjistila zádrhel při výrobě čaje. Maj se tam dát dvě deci rumu!!
neříkej, že nemáš doma rum nebo jinej druh alkehůlu? Víno teda ne, páč to by se pak kazilo ....

Hyena
Člen
- Nahlásit

PetraK
Já zvládám taky tak do 22C a pak následuje kolaps řídících jednotek

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:00
- Nahlásit

brut
to já si dělám zázvo-medíko-citrónový mňam ...a gdyš je nejhůř tak čaj se slivoviců

že je to jedovatý
hlavně neříkej, že je to na hubnutí bo vám to zežere

u nás umřeli psi
u nás když je takové vedro tak se zásadně chodí u nohy

navíc s ním teď ven zas tolik chodit nechci, vždy jen chvilku a pak sednout do stínu, to slunce s antibiotiky asi nejde moc dokupy. Stačí ta jízda vlakózem a pak to město, než dojdeme k vetovi

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:03
- Nahlásit

brut
zítra dostaneš berlou, páč tohle není možný
musíte mít super procházky, fakt házení stehnem, berlou, topící se vorvaň, zrzavé strašidlo ve vodě....

že nemáš doma rum nebo jinej druh
fšecinko vyslopala

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:05
- Nahlásit

PetraK
škoda, že mozek neni sval
a máš to spočítaný, důro jedna

todle neni možný, jak já do Tebe vidim
jen aby to nebylo podle něčeho jiného: "podle sebe soudím tebe "

Fajka
nestíháááááám, mám toho moooooc
nic nového pod sluncem

za ty dva dny tu mám práce že nevím co dříf
v tom vašem blázinci se ani nedivím...

jak pruhatá tak flekatej su zlatíííčka hodnoučký
ti to tu furt říkáme , ale stejně popřemýšlej nad tím, co nejdřív je dát i doma dohromady, potřebuješ využít toho, že si na sebe zvykli a fungují pospolu. Čím dýl je teď necháš od sebe, tím hůř....

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:05
- Nahlásit

Hyena
Já zvládám taky tak do 22C a pak následuje kolaps
já fčera zvládla 25C ale s pomocí kozlíka...ehm více kozlíků

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:06 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Fajka
s časem za ty dva dny tu mám práce že nevím co dříf
bacha na pyklíky

je to závisláááááák
jédytký vím o čem mluvíš ťuťuňuňu

Až na to že můj závislák mě začíná nějak dost hlídat když je hodně blízko mě -třá jsem seděla na nízkým zábradlí a on sedí vedle mě a někdo se přibližule, začíná vrčákovat sviňka rezavá

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:08 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
ale stejně popřemýšlej nad tím, co nejdřív je dát i doma dohromady, potřebuješ využít toho, že si na sebe zvykli a fungují pospolu. Čím dýl je teď necháš od sebe, tím hůř....
vííím už se taky nemůžu dočkat ale bo tu jsou ještě ty zedníci a ještě tak tři dny budou musím vyčekati...nechci riskovat že by ho Fája tři dny učila jak se žerou zedníci
hned jak položí zámkovku jdou voba ven !!!

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:12
- Nahlásit

denyk
zázvo-medíko-citrónový mňam
mňam, mńam, ale bez medu, páč já med miluju, ale nemůu ho v žádném čajíku

hlavně neříkej, že je to na hubnutí bo vám to zežere
to je fakt... musím tvrdit, že se po tom děsně přibírá

u nás když je takové vedro tak se zásadně chodí u nohy
tak to u nás ne.... se jim zavaří ta jedna mozková buňka a Al se táhne jak smrad za nohou a Brut oblejzá každej keříček, kterej potkáme

vždy jen chvilku a pak sednout do stínu, to slunce s antibiotiky asi nejde moc dokupy.
to moc nejde, navíc ono jim to vedro taky nesvědčí, pokud nejsou u vody a nemůžou se po libosti ráchat...

musíte mít super procházky, fakt házení stehnem, berlou, topící se vorvaň, zrzavé strašidlo ve vodě....
bych ti přála vidět naše procházky, plné srandy a kecání o všem možným i nemožným..... Brtník i Brůtíkovec raději choděj půl kiláku před náma, se asi styděj či co

fšecinko vyslopala
tak to se pak nedivím, že má problém

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:14
- Nahlásit

brut
bych ti přála vidět naše procházky, plné srandy a kecání o všem možným i nemožným..... Brtník i Brůtíkovec raději choděj půl kiláku před náma, se asi styděj či co
No dyž sme šly sami, tak mi nepřišlo, že by se dělo něco divnýho. Kromě toho, že kutači ve svahu podezřele ztichly, když se Hyena významně zahleděla jejich směrem

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:15
- Nahlásit

brut

neříkej, že nemáš doma rum nebo jinej druh alkehůlu? Víno teda ne, páč to by se pak kazilo .

no mám, mám doma rum, ale právě tak akurát ty dvě deci a .... to mi bude moc líto, moc líto to tam právě dát si pak nebudu mít čim vytunit kafe

Fajka
ale jak pruhatá tak flekatej su zlatíííčka

no vidiš, to furt řikám, nestahuj kalhoty, dyš nevíš esli vůbec příde brot. Pokud teda... nejsi exhiboš, to je jasný, tam je to pak jinak

Hyena

Já zvládám taky tak do 22C a pak následuje kolaps řídících jednotek

úplně naprosto přesně. A nejhorší je jízda MHD. Já normálně mám ne úplně příjemno tam, ale jak jsou ty vjědra, tak když je někdo blíž než na půl metru, tak se mi zvedá žaludek a chce se mi vomdlít. Takže každý odpolko paráda cesta dom.

denyk

o já si dělám zázvo-medíko-citrónový mňam

jo to je taky moc a moc dobrý. a ešče jak sem tu hlásala - ta hluchafka s meduňkou, lehce vychlazený.

bacha na pyklíky

bože ty si fakt kretén no možná to spíš napsat Čííífoj??

.ehm více kozlíků

sem nevěděla, žes takovej zdatnej pastevec!!
My si včera s Brtnikem přivezliz Berouna Medvěda. Jeden a půl litru zasyčelo takovým fofrem, že sme si toho ani , ale vůbec ani nefšimli. Takže došlo na druhou lahev

fšecinko vyslopala

to ne-e. R.U.M. si šetřim do kávičky - hásky s medíkem a smetanou.. jooj, to je jak s vaječňákem totiž.

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:17
- Nahlásit

PetraK
Emil vykopnut na zpět

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:17
- Nahlásit

Fajka
vííím už se taky nemůžu dočkat ale bo tu jsou ještě ty zedníci a ještě tak tři dny budou musím vyčekati...
nemusíš..... využij toho, že odcházej za světla a dej plyšáky alespoń na chvíli pospolu ven, aby si oba zvykli, že na zahradě to není jen jednoho. Stačí ti chvíli, aby si to, co jsi pracně získala, zase neztratila...

nechci riskovat že by ho Fája tři dny učila jak se žerou zedníci
tomu rozumím, ale nemusí to být přes den, stejnak je děsný vedro i u vás a to Fáje moc nepřidá na náladě....stačí ti v podvečer

hned jak položí zámkovku jdou voba ven !!!
a co Kááárlštejn a jeho střecha nebo to už máte taky hotový? Aby si Fája nesmlsla pro změnu na tesaři

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:22
- Nahlásit

brut
náhodou to bylo skvělý

von je úplně pitomej todle mi dělá furt. V krámě vo mě řiká, že kradu ... a přitom nekradu, jen pomáhám pani pokladní... a tak jako podobně.

, že vorvaň vylezl na jedné straně, přešel na druhou

tak to jsem si nevšimla tedy

pomáhá na zahřátí, na uvolnění, ale nemáš potom běhafku

tak já vim, jak jaks to myslela, ale když se napíše, že to super funguje a pak že nefunguje, zní to srandisticky

spešl krém na ruce nebo rukavice

to neklapne, si bude myslet, žes Avon Lejdy vona si furt kupuje nějaký srágory (jen to neúčinkuje )

a máš to spočítaný,

jedna dvěěě, brůůtka deee,
nese jednu béérli....

"podle sebe soudím tebe "
ejch to bys dopadla mnohem hůř

se asi styděj či co

to rozhodně, ale taky maj dlouhý nohy

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:22
- Nahlásit

Hyena
dyž sme šly sami, tak mi nepřišlo, že by se dělo něco divnýho. Kromě toho, že kutači ve svahu podezřele ztichly, když se Hyena významně zahleděla jejich směrem
ono se taky nc významnýho většinou neděje, ale stejnak ty dva choděj půl kiláku před náma a vypadaj, že se styděj ... Hyena byla dobrá, by tu byla potřeba, s Brutem by vytvořili skvělou dvojku a myslím, že bych měla doživotní klid

PetraK
mám doma rum, ale právě tak akurát ty dvě deci a .... to mi bude moc líto, moc líto to tam právě dát si pak nebudu mít čim vytunit kafe
vytunit kafe v tomhle vedru? Se pak nedivím, že tě předejdu

přivezliz Berouna Medvěda. Jeden a půl litru zasyčelo takovým fofrem, že sme si toho ani , ale vůbec ani nefšimli. Takže došlo na druhou lahev
ááá, došlo k nákupu dvou lahviček

<< 1 ... 1395 . 1396 . 1397 . 1398 . 1399 . 1400 . 1401 . 1402 . 1403 . 1404 . 1405 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání