Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1368 . 1369 . 1370 . 1371 . 1372 . 1373 . 1374 . 1375 . 1376 . 1377 . 1378 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:37
- Nahlásit

vlk
no chápu... když my inžinýrku tak vy..... doktora
blbááááááááááááááá

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

vlk
.... aneb jak říkala naše babička, doktor v domě je požehnání
no to ani neznááám to se mě bude hodit

no chápu... když my inžinýrku tak vy..... doktora
no jistěěěě mě přišlo to jméno nejdřív trošku divný ale čím dýl sem nad ním přemejšlela tím víc se mě líbilo

vlk
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:47
- Nahlásit

Fajka
.... a teď si přectaf že vod každý návštěvy můžeš regulérně požadovat třicet korun...... a to se vyplatí !!!!!!

brut
blbááááááááááááááá
.... ale dycinky dáma.....

brut
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:50
- Nahlásit

vlk
.... ale dycinky dáma.....
.... to samozřejmě

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:53
- Nahlásit

vod každý návštěvy můžeš regulérně požadovat třicet korun

eště že my vždycky jen zatroubíme, když jedem kolem. páč je to vždycky vo víkendech a to by mohlo bejt braný jako pohotovost

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 07:32
- Nahlásit

vlk
a teď si přectaf že vod každý návštěvy můžeš regulérně požadovat třicet korun...... a to se vyplatí
ty si pitomáááááá
v tom případě si píšu do deníčku dlužníků celou rodinu Kazíčkovic a Brutovic.... tyvogo..ještě chvíli a budu bohatááááááááááááááááááááááá

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 07:34
- Nahlásit

Janiii
páč je to vždycky vo víkendech a to by mohlo bejt braný jako pohotovost
budu brzo bohatááá bo návštěvy jezdí většinou vo víkendu

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 07:58
- Nahlásit

Fajka
ty si pitomáááááá
..... no co, začal fungovat trh..... a ministr zdravotnictví chce poplatky ještě zvednout. Budeš f balíku, pořiď si ke dveřím kasičku. no vidíš, babička moje stará měla pravdu.....

brut
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 10:22
- Nahlásit

Brý ráno vespolek

Sem bez teploty a téměř mě nebolí pajšlík.... ai to byla opravdu ta potfora, co tu řádí. Sem ráda, páč konečně můžu normálně baštit...teda opatrně, že.... páč mám hlad.

Fajka
v tom případě si píšu do deníčku dlužníků celou rodinu Kazíčkovic a Brutovic....
omyl, poplatky se zpětně nevybírají, takže máš smolíčka pacholíčka a začínáš až ode dneška A navíc, já se předem vykoupila koláčem

vlk
teď si přectaf že vod každý návštěvy můžeš regulérně požadovat třicet korun...... a to se vyplatí
ty asi dostaneš do nosu, tohle jim poradit

a ministr zdravotnictví chce poplatky ještě zvednout.
jediný štěstí, že u Fajfkovejch nikdo nepřespává, páč by to měl setsakra drahý

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 10:31
- Nahlásit

brut
ty asi dostaneš do nosu, tohle jim poradit
..... voni to ještě névííí ..... ale za tu skvělou radu mi budou posílat provizi....každej si dneska pomáhá jak umí....

brut
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 10:39
- Nahlásit

vlk
voni to ještě névííí ..... ale za tu skvělou radu mi budou posílat provizi...
výborně, šikulkáááááááá

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 11:44
- Nahlásit

Rumštájn
něco pro Ešůsku k zakončení mejdánu http://www.youtube.com/watch?v=IcClXkuM-Bs
Grilování bylo úžasný, děti spokojený, jídlo výborný a nakonec jsem JÁ našla lepší a kratší cestu domů!!!

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 11:49
- Nahlásit

kachna_
nebude to pro Esšálkovou lepčí takhle - URL

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:14
- Nahlásit

kachna_
něco pro Ešůsku k zakončení mejdánu http://www.youtube.com/watch?v=IcClXkuM-Bs
Ty woe, to už není disko, to je o život!!!
Jinak hlásím, že grilování proběhlo vp ořádku, dokonce jsme uhlídali během celé akce hyenu v nejlepším a sousedovic kníra na volno. ( Soused nerespektuje pozemky, jeho pes " je doma všade").
Fajka
A jedna pro lelšpí budování : http://www.youtube.com/watch?v=jLG1ILNKQp0

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 14:24
- Nahlásit

Zdravim, tez grilovacka nemela chybu, ovsem Kremylek se zachoval velmi nehezky a stydim se za ni. Zpestrila si veceri a ukradla z batohu navsteve Vysocinu. Celou sisku. Velkou, cca kilovou, zabalenou v alobalu. Zbyly jen kousky alobalu a taky etiketu nechala. Navdavkem dostala pulku pytliku dobrovodskyho kysanyho zeli, v noci mela tuuuze velkou zizen a neustale chodila lemtat. Jsem zvedava, kolik alobalu vykadi, pripadne zda prolezou i provazky.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 15:29 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Zpestrila si veceri a ukradla z batohu navsteve Vysocinu. Celou sisku. Velkou, cca kilovou, zabalenou v alobalu. Zbyly jen kousky alobalu a taky etiketu nechala.

To je ale moc šikovná holčička... ne nějaký trapný kolečko, ale rovnou lupla celou šišku... Má recht, když už průser, ať to stojí za to...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 15:42
- Nahlásit

To je ale moc šikovná holčička...
Svine je to!!! Mela brisko jak bubinek, jak rika Gerdicka. Sice ma misto strev pozink trubky, ale stejne jsem malinko nervozni, zda vykadi vse, zelicko sdlabla cca 20minut po kradarstvi, tak snad to pripadny kovovy svorky ci provazky obalilo.
Ale ja rikala, "Dam ti ten salam do lednice"....
A nejlepsi bylo, ze sme se chvili pred tim bavili o jedny holce, co ma notne nevychovana psiska v zahranici, co si otviraj lednice, mrazaky, skacou po stole a po sporaku, hrde jsem vypla hrud, a "ze nic takovyho moje fenecky by v zivote neprovedly!". A prd ho, za 20 minut jdu zjistovat, jak velka ta siska vlastne byla..........

Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 15:56 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
a "ze nic takovyho moje fenecky by v zivote neprovedly!". A prd ho, za 20 minut jdu zjistovat, jak velka ta siska vlastne byla..........

Jo, to je mi povědomý... Já takhle vedla moudra, kterak vychovávat psa, v parku k sousedce, která si poprvé pořídila pejska - přišla k němu podobně jako Eva odvedle...

Zatímco jsem zaujatě vysvětlovala "jak na to", Hipík paní projel tašku s nákupem, kterou si odložila neprozřetelně na zem... Spapal rohlíky, paštiku, nějaký sejry, no prostě zhltal co moh, protože věděl, že tenhle ráj na zemi nebude trvat dlouho a bude mela...

Děsně jsem se styděla a nabízela jsem, že nákup uhradím. Paní byla nad věcí a řekla jen: "Vy máte tak chytrýho pejska, to ten náš by neukrad ani rohlík..."

Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:02 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi

Jinak ten salám je mastnej a ze svorek bych u tak velkýho lumpa jako je Křemílek, strach neměla . Kvůli tomu alobalu bych taky radši dala zelí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:08
- Nahlásit

Jsou to potvory psi. Do nakupu sice strkaj rypaky, ale nedovolej si nic cornout - ikdyz radsi uz budu mlcet, abych zase neco neprivolala.
Ale fakt tohle nikdy neprovedla, tahne ji 7 let a teprva ted poradnej ulovek, jak rikas, kdyz uz, tak uz!
brut
Sem bez teploty a téměř mě nebolí pajšlík.... ai to byla opravdu ta potfora, co tu řádí. Sem ráda, páč konečně můžu normálně baštit...teda opatrně, že.... páč mám hlad.
Tak bezva, ze uz zadny horecky, docela si me desila. A jak mas hlada, si na dobry ceste. Dej si Vysocinu.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:12
- Nahlásit

Teda dámy, musím říct, že Ešuska bude padat na pérdel, až si pustí Vaše songy.... nejen radostí samozřejmě. Takže mi nedá a ráda jí přidám, aby měla něco se svojí oblíbenou:
http://www.youtube.com/watch?v=yPbdd73Yu54&feature =fvst
a aby toho bylo dost, tak ještě jedna:
http://www.youtube.com/watch?v=W1Uh-yv_bH4
a do třetice všeho dobrého:
http://www.youtube.com/watch?v=2pMjGffSKu0

Jsem ráda, že Vám vyšlo grilování a užily jste si ho

Fifi
Kremylek se zachoval velmi nehezky a stydim se za ni. Zpestrila si veceri a ukradla z batohu navsteve Vysocinu. Celou sisku. Velkou, cca kilovou, zabalenou v alobalu. Zbyly jen kousky alobalu a taky etiketu nechala
holka je moooooc šikovná a chápu tvé rozpaky Ale musíš pochopit, že tý vůni nemohla zkrátka odolat

Sice ma misto strev pozink trubky, ale stejne jsem malinko nervozni, zda vykadi vse, zelicko sdlabla cca 20minut po kradarstvi, tak snad to pripadny kovovy svorky ci provazky obalilo.
určitě.... jen bude mít hovňousy na šňůrkách, nooooo

brut
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:16
- Nahlásit

Fifi
Tak bezva, ze uz zadny horecky, docela si me desila.
já se taky děsila, hlavně v pátek v Práglu ... naštěstí díky odvozu dom jsem se dostala brzo do klidu

A jak mas hlada, si na dobry ceste. Dej si Vysocinu.
tfůůůůůj, to nepapám ani normálně natož teď ...sem dneska měla zapečený brambůrky s květákem. Myslím, že mladej až přijede k mámě tak bude rád, že dostane vepřovou flákotu, páč včera měl květákovej mozeček

Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:10
- Nahlásit

kachna_
k zakončení mejdánu

Káááááchna je úúúúúchyl....
http://www.youtube.com/watch?v=ZCdmx0F3GrU

A pravdu mám dycinky JÁ a .....
http://www.youtube.com/watch?v=vNGgqtIbbIk

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:12
- Nahlásit

Eire
Pani, oleandr junior bude kvesti! si rikala, ze prej az pristi rok, a hosik se snazi

Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:18 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

brut
Takže mi nedá a ráda jí přidám, aby měla něco se svojí oblíbenou

Týýý jo , to je masakr ... Myslím, že to tady Ešuska vezme z gruntu plamenometem Zvlášť ta první je pěkně do růžova propečená...

Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:26 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

brut

To je dobře, že už je ti evidentně líp... když jsi tak brutální...

Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:50
- Nahlásit

vlk
nebude to pro Esšálkovou lepčí takhle? .....Eine Weisse Orchidee

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:51
- Nahlásit

Tolika ruuzovy, ble, az se mi udelalo samotny mdlo...
A hele, hitparady, uz staci. Nebo zacnu taky a Kremylek si u Vysociny rikal, proc nejsi vetsi , koza venku uvazana zase meci, vola souseda a chce uz domki, dostala zbytky zeleniny ze vcera a mooc ji chutnalo. V Albertu jsem dostala Smouli karticky, a tak mi to pripomelo modry pumprdliky a jak cekam na to Kremylkovo hovno, tak az bude, optam se sovy..
Divny den dneska je, vcera byl uplnek kulatoulinkatej, sajnovatej, timztopadem sem se moc nevyspala...

Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:58 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Divny den dneska je, vcera byl uplnek kulatoulinkatej, sajnovatej

jojo... to se může stát ledacos...
http://www.youtube.com/watch?v=CS1-7cERrTQ

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:07
- Nahlásit

"Mesic sel k rece svetlo piiit" "Kukacka lakala šakala...." - uaaaaa, ty ses debiiiil!
"No jen pojdte, pojdte s nami, za skritkem a za vilami..." - musim zacit zpivat Bajutki Skriteckovitemu, zatim jen zna dukladne Skritkove tesari, z tesaru jsem udelala elfy.
Simonova a Chladil - tak pro tenhle song hlasuju coby Numero Uno v hitparade.

<< 1 ... 1368 . 1369 . 1370 . 1371 . 1372 . 1373 . 1374 . 1375 . 1376 . 1377 . 1378 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání