| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 13:29
- Nahlásit
Rumštaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajnnnnnn
kachna_
Sedíme s Michalem u snídaně, já mu řikám, že mamča se mnou pojede na výstavu do Sedlčan a už si na to koupila na Lucku golfový hole
--- Chvíle rozpačitýho ticha a pak se Michal nejistě zeptal
"A to jí tim chce jako mlátit?" l
Já nutně potřebuju odsouhlasit že můžu zabít vlastního bratra k tomu fšemu tady , nám sem ještě přivezl děcka na hlídání to asi jako abychom toho neměli málo .......grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrr
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 14:02 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fajka
nutně potřebuju odsouhlasit že můžu zabít vlastního bratra
jak jsto mohla bejt ty, když si byla celej den na návštěvě u nás?
No a máš alibi
Jo a NEPLATÍME ŽÁDNEJ DOPLATEK ZA ELETKRIKU!!! JUPÍ
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 14:55 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Hyena
Hyena je krásná velice moc
A já mám asi další průser - v místním sekáči neměli dětský bavlněný punčocháče v jiný barvě, než růůůůůůžový... Potřebovala jsem je Hipíkovi na nohu, už ji nemá převázanou a pruban docela škrábe, tak aby ji měl jěště chvilku chráněnou.... Akorát nohavici jěště víc zastřihnu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:19
- Nahlásit
Bry den, sviti sluniskoooo! Hura, aspon clovek muze posekat tu po kolena narostlou travu!
Oooovsem, ruzova puncoska, tu mu bude Esusova zavidet!!! Doufam, zes tu druhou schovala a posles jí ji. Hipik vypada spokojene, podrbani dukladny posilam!
kachna_
NEPLATÍME ŽÁDNEJ DOPLATEK ZA ELETKRIKU!!!
Tak to velmi gratuluji! Ja cekam vyuctovani za vodu, baba tu byla uz pred dovolenou a furt nic.
Fajka
Já nutně potřebuju odsouhlasit že můžu zabít vlastního bratra
Odsouhlasuji. Nebo ti tam poslu Kremilka PPLkem, ta ma k detem obzvlaste vrely vztah.
|
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 16:55
- Nahlásit
Fifi
Hura, aspon clovek muze posekat tu po kolena narostlou travu!
jojo 3x hurá... člověk se k tomu večer bude muset dokopat
Doufam, zes tu druhou schovala a posles jí ji.
Nikolivěk, a je to škoda ukrutná... Na odstřiženým kusu punčochy byly proužky v různých valérech růžový. To mohla Ešuska nosit jako apartní šáličku nebo třeba čelenku
Hipik vypada spokojene, podrbani dukladny posilam!
Děkujeme a taky posíláme velkou pusu perdelkám a Křemílkovi
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 17:53
- Nahlásit
Ty jo Hipík je mocinky velkej fešák- může v punčocháčcích rovnou na ten slavnej pochod
Kachna
bledá závist- já jsem za litr
Fajka
sourozenci obecně platí mezi lovnou zvěř- bez omezení
Jinak mohu doručit hyenu- velmi ochotně ti pomůže s jejich uhlídáním na jednom place. Má je ráda, tak že přežijou ve zdraví, pouze s modřinkama na lýtečkách.
|
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 18:02
- Nahlásit
Hyena
může v punčocháčcích rovnou na ten slavnej pochod
Myslíš love parade?
|
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 18:48
- Nahlásit
Heršvec už s těma pejskama...
Tonka pro změnu dneska nechtěla jíst, jinak je dobrá... Snídani jsem teda nechala bejt... ale když nechtěla ani večeři, tak ve mě opět hrklo...
Sedla jsem si k ní na zem a dávala jí jídlo z ruky. Nadšeně hltala všechno, co jsem jí podala a vrtěla vocasem. Snědla všechno, ovšem jen z ruky, sama nee... a na závěr si důstojně krkla jak starej námořník...
Nikdy jsem se kvůli jídlu se psama moc necrcala (když nebyli nemocný). Postupovala jsem systémem, nechceš? nechceš... až budeš mít hlad, tak to eště rááád zbodneš... ale u veteránů je to prostě jiný...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 19:03
- Nahlásit
Snědla všechno, ovšem jen z ruky, sama nee... a na závěr si důstojně krkla jak starej námořník...
Te maj vomotanou kolem prstu, ti povim. Hipik v ruzovem neglize, Tonka veceri z ruky (priste bude pozadovat jiste na vidlicku ) - este Zofku zase posli do hospody, at neni menecenna!
Ale rozumim ti, ono to muze byt i rychlym oteplenim, vem si vcera tu kosu a dneska zase kolem 25, minimalne o deset narust. A jestli ji chutna, tak houby zle, klidne bych ji davala z ruky, babce libezny, zaslouzi si to.
|
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 19:24 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Te maj vomotanou kolem prstu, ti povim
...že by??
Tonka veceri z ruky (priste bude pozadovat jiste na vidlicku
...hm hm a stříbrnou , už má i stoleček z cihel, aby se nemusela moc předklánět , asi by to chtělo ubrus...
Zofku zase posli do hospody, at neni menecenna!
No furt za hipíkem chodí a fascinuje jí ta růžová punčoška, myslíš, že mi tím chce naznačit, že ONA nemá co na sebe?
|
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 19:29
- Nahlásit
Fifi
Zofku zase posli do hospody, at neni menecenna!
Tam nedávno zase byla, ale měli zavříno, což ji rozladilo, tak šla ulovit ovečku. teda nadehnala mi ji, abych ji ulovila já.
A pak byla rozladěná eště víc, protože místo, abych ovečku připravila k večeři, pohladila jsem jí po hlavě a zhnusenou Žofku jsem odnesla pod paží domů...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 19:36
- Nahlásit
Tam nedávno zase byla, ale měli zavříno, což ji rozladilo, tak šla ulovit ovečku. teda nadehnala mi ji, abych ji ulovila já.
Teda tak to musela bejt nastvana, zaviracka! A proste by si asi dala jehneci na cesneku, co na tom nechapes? tak sup sup, ruzove boa zitra ji koupit a pecinku pripravit!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 19:36
- Nahlásit
Hipík a Tonička a RozinkaNo furt za hipíkem chodí a fascinuje jí ta růžová punčoška, myslíš, že mi tím chce naznačit, že ONA nemá co na sebe?
O tom nepochybuj- neměla si zahazovat tu druhou pruhovanou nohavičku
|
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 20:13
- Nahlásit
Fifi
tak sup sup, ruzove boa zitra ji koupit
Myslíš něco jako toto?
... to by jí mohlo tak na 3 minuty zabavit... a já bych pak 3 hodiny uklízela cucky po celým baráku...
Hyena
neměla si zahazovat tu druhou pruhovanou nohavičku
Tak jsem zapátrala v koši, bueee... Žofka projevila enormní zájem, ten odér jí přišel jako parfém, bez kterého je pravá dáma společensky znemožněná... ale já to nedala...
|
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 20:34 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Jinak Hipík, a ode dneška i Tonička, dostávají homeopatický lék Causticum. Hipík 3 kuličky a Toni 2.
Indikace: Paralýzy, porucha pohybové koordinace. Ztuhlé, bolestivé klouby. Paralýzy víček. Stěhovavé křeče. "Písařská křeč". Epilepsie. Popáleniny. Bradavice. Píštěl konečníku, hemeroidy. Neurologické afekce s progredující parezou - zejména cévní mozkové příhody, chladové, hlasové parézy, parézy močového měchýře. Afázie, inkontinence moči při poranění hráze. Chrapot, suchá tracheitis, vykazující charakteristické modality léku. Patologické jizvení.
Nalačno a v uzávěru jim kuličky šoupnu rovnou do tlamičky. Léku by se neměla dotknout ruka (důvod neznám - tak mi to řekla naše vetka). Žofce bohužel na inkontinenci zabralo jen částečně...
http://www.dinarin.cz/product.jsp?artno=30064464
http://vilcakul.extra.hu/modules.php?name=Content& pa=showpage&pid=46
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
jak jsto mohla bejt ty, když si byla celej den na návštěvě u nás
no že jo vlastně
Fifi
Odsouhlasuji. Nebo ti tam poslu Kremilka PPLkem, ta ma k detem obzvlaste vrely vztah.
děkuju..beru hned pokud barfuje a polyká velký sousta tak by to šlo
bavlněný punčocháče v jiný barvě, než růůůůůůžový...
Ešuska tě bude milovat
Bruuuuuuuuuuu and company
kujem moc za návštěvu, prcek vylítán a chrní jako špalek
a já se ještě jednou omlouvám za polní podmínky, ale moooc radi jsme vás viděli až tak že šel venčákovat i číííf
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 00:12
- Nahlásit
Fajka
Seecko vim, vrabci zase cvrlikali, este u vas! Mladas je pry uuuzasny, lepsi nez na foto Snad Brutovci dobro dosli.
beru hned pokud barfuje a polyká velký sousta tak by to šlo
Jasnee, se s tim necrca, zadny jen modrinecky na lyteckach. Mam rano poslat?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 08:18
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jen prolítávám a dávám vědět, že včerejší přepadofka u Fajkůů byla naprosto bombastická. Prcek je mazlíček, miláček a hlavně úžasně praštěný stvoření. Al měla o zábavu postaráno a díky košíku to proběhlo bez bolavých nožiček. Dokonce i Brut vzal prcka na milost a jen si s ním hrál hru na "žďuchanou" a "vylekanou". Oba ukázali, jak jsou "poslušní", kor, když panička zapískala a Brut se rozhodl, že křoví se mu líbí víc a že sice bude o pár metrů od nás, ale k nám přiběhne, až se rozhodne sám
Fajka
já se ještě jednou omlouvám za polní podmínky, ale moooc radi jsme vás viděli až tak že šel venčákovat i číííf
vůbec se neomlouvej, chápu, že při stavbě Kááárlštejna to ani jinak nejde a navíc nám šlo o vás a ne o uklizený bydlení.
Bylo to naprosto úžasný a o procházce ani nemluvím... už se těším, až si jí dám znovu .... a Číííífovi děkuji, protože mi tím že se přidal, udělal velikou radost :up
Doufám, že mu odměna za námahu chutná
Fifi
Snad Brutovci dobro dosli.
dobro došli .... mužíčkovi se chtělo spát než jsme dorazili k Fajfkům, ale tam se nějako probral a cestu domů odřídil v naprosté pohodě. Jen já jí celou prospala
Dočtu vás později.... teď jdu nacpat psí maso do mrazáku a pak jedu do Práglu něco odevzdat.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 08:52
- Nahlásit
Léku by se neměla dotknout ruka Z uzávěru do tlamičky mi to přijde zbytečně složité- pořiď dvě fungl nové stříkačky, dávku dej z víčka do ní, dolej trochou odstáté vody a po rozpuštění stříkni do tlamičky- je to zaručenější, že zvíře dávku spolkne a nevyplyvne. S čistým plastem nebo sklem může homeopatikum do styku přijít.
Fajka
hele, kde stavíte v Karlštejně? Já tam poměrně často bývám, tak abych věděla, kde tě můžu potkat
brut
jak je na " bitevním poli"?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 08:54
- Nahlásit
Jo a ještě jednu hyenní na dobré ráno pro ty, kdo při pátku tupě zírají v práci do kafe nebo na monitor jako já http://www.youtube.com/watch?v=GDzvSrWsuO0
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 10:24
- Nahlásit
Hyena
Tý jo, čoveče, nějak mám pocit, že aspoň králičí ifauna je smířlivější než cézet pes dnes
Hyena
hele, kde stavíte v Karlštejně?
nééé, to oni jsou hoch honorace a stavěj Karlštejn tam u nich doma, prej sever Čech potřebuje víc, než jen povodně
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 10:35
- Nahlásit
kachna_
nééé, to oni jsou hoch honorace a stavěj Karlštejn tam u nich doma, prej sever Čech potřebuje víc, než jen povodně
Ach so.... tak to já se vyskytuju jen v tom, co už je postavený- je to bez práce
Tý jo, čoveče, nějak mám pocit, že aspoň králičí ifauna je smířlivější než cézet pes dnes
Hyena
Já snad zabrousím, i když se za králíkáře moc nepovažuju
|
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 10:35
- Nahlásit
Hyena
Z uzávěru do tlamičky mi to přijde zbytečně složité-
Hm, otevřu chlebárnu, vhodím uzávěrem kuličky, chvíli jí držím rukou zavřenou čumákem vzhůru a řeknu: Toničko, jestli ty kuličky vyflusneš, tak ti nabančim, a je to .
pořiď dvě fungl nové stříkačky, dávku dej z víčka do ní, dolej trochou odstáté vody a po rozpuštění stříkni do tlamičky- je to zaručenější, že zvíře dávku spolkne a nevyplyvne. S čistým plastem nebo sklem může homeopatikum do styku přijít.
Dík, tohle použiju u Hipíka. Občas po kuličkách tak dychtí, že než mu je šoupnu do tlamy, poskočí si pro ně sám, a já pak řvu jak tur a strkám ruku pod tekoucí vodu...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 11:02
- Nahlásit
Hyena
děti děti a takhle vznikaj drby
Kachnička 2v1 má prafdu
brut
přepadofka u Fajkůů byla naprosto bombastická. Prcek je mazlíček, miláček a hlavně úžasně praštěný stvoření.
aaa díííkujem
my si to taky moc užili a na chvíli zapoměli na všecky starosti
Aluška i Bruutíček byli k prckoj supr asi poznali že to jelito malý je taky australský
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 11:14
- Nahlásit
Hyena
tak to já se vyskytuju jen v tom, co už je postavený- je to bez práce
No my se naopak těšíme až budu peníze na pérestrojku té naší chaloupky
Já snad zabrousím
zas tak bych to nepřeháněla
a jedna moje oblíbená http://www.youtube.com/watch?v=8aY7_Y-fois
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 11:54
- Nahlásit
kachna_
Stará, stále aktuální a jedna z mých nejoblíbenějších Podobnost s fory je čistě náhodná
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=a0Yzqd_pkg8
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 11:56
- Nahlásit
Fajka
Hyena
děti děti a takhle vznikaj drby
Kachnička 2v1 má prafdu
No drby světem vládnou, ne, tak a´t se to točí
|
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 13:29
- Nahlásit
Tak přidávám taky jednu starou, českou a pohodovou
http://www.youtube.com/watch?v=R61ddskpQ-0
a jednu nasranou
http://www.youtube.com/watch?v=IkFPCoSq2Ng&feature =fvwrel
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 13:36
- Nahlásit
a jednu nasranou
Již pálím z procesu ... v tebou duchu přiložené písně
vstříc písni další
http://www.youtube.com/watch?v=QK8vPeBhf-U
|
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 13:49
- Nahlásit
Hyena
vofafrně pani s těma muchomůrkama ... tuhle verzi od Garáže jsem neznala...
Přidávám stejnou v trochu jiném provedení
http://www.youtube.com/watch?v=lICvaR8EiYI&feature =related
|