Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1368 . 1369 . 1370 . 1371 . 1372 . 1373 . 1374 . 1375 . 1376 . 1377 . 1378 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2011 22:49
- Nahlásit

Ty jo koukla jsem pod Zebín- podle mýho ten " velký chlupáč" je choďák- ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2011 22:59
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
jako by měl jet zítra Tour de France
tak kulky si na sedadlu jiz nepresedi, timpadem jiste zvladne zvitezit v nejaky horsky etape!
Hyena
Tez mne to napadlo, ale uz se bojim odhadovat plemena.

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2011 23:14
- Nahlásit

Fifi
Máš pravdu, já bojuju občas i s pruhatcema, co vyhledávám pro nouzovky

brut
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2011 23:29
- Nahlásit

Fifi
pockej, ja videla nekde vorecha, kretej byl zbarvenim jak australan.. achich, musim popremyslet a hledat..
je to australák šmrncnutý něčím hrubostrstým ... zítra ho hodím na stránky do kříženců, díky moc

Eire
k nám může kdokoli a kdykoli není potřeba čekat do pondělí či na jiný den

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 00:04
- Nahlásit

Chjo, jezek.. malej. Byl... Nechapu, kudy mohl prolezt. Brou noc, si cubky rekly, ze kdyz Kill Bill tak kill hedžhoga. Ble.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 06:17 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Eire
Tak jsem se chtěla sem etablovat
Ešuska bude vnitřně rozpolcena, je to růžový, ale je to ptíca
Hyena
rozeznat pruhatce by bylo nad mé psychické síly. Jsem velmi ráda, že špic má aspoň ocas nahoru.
Když disko, tak disko: http://www.youtube.com/watch?v=xWWtVO7dtTM

Právě jsem pustila do baráku Cira. Hodil na mě své naštvané oko a šel spát do patra, kam nesmí. Jestli mi vzbudí dítě, půjde zase ven. Krásně tam prší , může zpytovat svědomí!!!

brut
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 07:10
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Noc proběhla v relativním klidu .... teplota se vyšplhala na pouhých 39,9°C, takže jsem vypila horký černý čaj a jala se potit ( bytostně nenávidím pocení, páč se mi při mém nízkém tlaku dělá blbě). dopadlo to tak, že jsem usnula a odkopala se... takže z pocení nic nebylo Ale je mi o fousek líp ... křeče částečně ustaly a začínám mít pocit hladu .. už jsem si vyndala z lednice banán

brut
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 07:12
- Nahlásit

Fifi
jezek.. malej. Byl...
u nás by dopadl stejně

kachna_
Krásně tam prší ,
tady svítí sluníčko

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 07:41
- Nahlásit

brut
křeče částečně ustaly
nepouštěj si tu písničku!!! nerada bych měla na svědomí opětovné zhoršení tvého zdravotního stavu
jezek.. malej. Byl...
u nás by dopadl stejně

K nám chválabohu nelezou. A nebo tu nejsou ?
tady svítí sluníčko
No já ti řeknu, proč je u nás hnusně, protože máme s kamarádama domluvený grilování v Odolený Vodě, což je kousíček od nás

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 09:30
- Nahlásit

Fifi
Chdák ježek, za některá blbá rozhodnutí se platí draze
Hyena naštěstí ježky zkoumá jen z povzdálí- nehýbe se, a když tak pomalu, pást se to nedá, tak co s tím....
brut
To je dobře, že už ti je líp.
To All DISKOOOOOOOOOOOOO!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=JqpzWUA-UWs&feature =related

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 09:32
- Nahlásit

A ještě..... http://www.youtube.com/watch?v=GVEVN2kUx1c&feature =related
Jinak hnusně bude o víkendu určitě, protože máme též grilovačku

vlk
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 09:36
- Nahlásit

rumštajn ve spolek..... gde je Fajkááááá ?????

brut
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 12:14
- Nahlásit

kachna_
nepouštěj si tu písničku!!! nerada bych měla na svědomí opětovné zhoršení tvého zdravotního stavu
neboj, tohle na mně neúčinkuje

K nám chválabohu nelezou. A nebo tu nejsou
buď ráda.... k nám naštěstí taky nelezou, ale okolo jich je dost a tak musíme večer při venčení dávat pozor. Naštěstí jsme rychlejší a včas je zarazíme...

No já ti řeknu, proč je u nás hnusně, protože máme s kamarádama domluvený grilování v Odolený Vodě, což je kousíček od nás
tak to se pak nedivím.... my měli jet na chatu, ale s horečkou to riskovat nebudu..

Hyena
To je dobře, že už ti je líp.
jj, křeče už nejsou tak šílený, takže se nekroutím jak had, ale mám stále teplotu, což mě štve....

Díky za disko .... mužíček kroutí hlavou, co to tu pouštím za vykopávky a hrůznosti a já se bavííííííííííííííííííííííím

hnusně bude o víkendu určitě, protože máme též grilovačku
a jééééééje, další ..... tak to už se nedivím, že hlásí zhoršení počasí

vlk
gde je Fajkááááá
myslím, že se věnuje Káááárlštejnu, to víš, než postavěj všechny věžičky a můstky
Vydrž, ona se tu určitě objeví ...

vlk
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 12:20
- Nahlásit

brut
myslím, že se věnuje Káááárlštejnu, to víš, než postavěj všechny věžičky a můstky
.... tak to mi zcela jistě samou zvědavostí prdne céfka a budu tahat nohu.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 12:25
- Nahlásit

brut
na pouhých 39,9°C
Ty hele, to prece ale u bliticka neni normalni, ne? Kdyby se to vecer opakovalo, koukej vlitnout k doktorce!

Hyena
Taky mi ho bylo lito, byl prtavej.

A koukam, ze dneska se bude hromadne grilovat, u nas taktez, tak prosim treba brutici, ktera bude jen na bananu, aby si destiva mracna laskave stahla k sobe.

Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 15:28 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Disko trysko vespolek

kachna_ Hyena
Když disko, tak disko

ježišmarjááá.... co tě nezlomí, to tě posílí.... uaaaaa

Viděly jste některá Tančírnu?
http://www.youtube.com/watch?v=ves9d7qxTdY&feature =related
http://www.youtube.com/watch?v=rLWQB0gxK_M&feature =related

brut

Noc proběhla v relativním klidu .... teplota se vyšplhala na pouhých 39,9°C, takže jsem vypila horký

Tady u dospělýho už končí sranda, koukej zavolat doktora...

brut
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 16:00
- Nahlásit

vlk
tak to mi zcela jistě samou zvědavostí prdne céfka a budu tahat nohu.....
neboooooj, to ještě nehrozí

Fifi
to prece ale u bliticka neni normalni, ne? Kdyby se to vecer opakovalo, koukej vlitnout k doktorce!
jsem z toho taky tak nějak nesvá ... ale teď mám jen něco přes 37, tak snad to nebude tak moc zlý ... jo a slupla jsem banán ( bléééé) a kousek chlebíku. Zatím dobrý, není mi hůř, tak si dám za chvíli jednu brambůrku vařenou ve slupce
S doktorkou jsem domluvená na pondělí... i když mi bude dobře, tak se jí mám ozvat, aby věděla, že je vše ok. Ale kdyby bylo nejhůř, tak mě někdo hodí na pohotovost...

dneska se bude hromadne grilovat, u nas taktez, tak prosim treba brutici, ktera bude jen na bananu, aby si destiva mracna laskave stahla k sobe.
budu na vás všechny hodná a zkusím to, páč je mi vcelku fuk, jak bude venku .... jen by jste mohly počkat, až se mi vrátí plesnifci z velké procházky

Tady u dospělýho už končí sranda, koukej zavolat doktora...
neboj, já jsem s ní mluvila včera, snažím se dodržovat její pokyny. Je mi líp, ale k dobře nebo skvěle to má ještě daleko. Doufám, že je to opravdu ta potvora, co u nás ve městě řádí.... kdyby bylo hůř, tak dneska mi slouží na záchrance a na pohotovosti kamarádi, tak bych jim zavolala a poradila se

Eire
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 16:15
- Nahlásit

kachna_

Ešuska bude vnitřně rozpolcena, je to růžový, ale je to ptíca

Taky si myslím,ale jako protiváhu posílám ...

brut
k nám může kdokoli a kdykoli není potřeba čekat do pondělí či na jiný den

Jasně ,nic jinýho jsem tady ani nečekala,jen mi budou dělat problémy ty dlouhé dělené příspěvky...než to dopíšu,zapomenu co jsem vlastně chtěla říct....uplně stejný,jako když jdu pro mrkev do krámu..donesu nákup za litra a mrkev co?..mrkev v nákupu není

Jinak jsme taky chtěli grilovat,no pečená kotletka a br kaše s cibulkou to jistila...neboť....

brut
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 17:24
- Nahlásit

Eire
jen mi budou dělat problémy ty dlouhé dělené příspěvky...než to dopíšu,zapomenu co jsem vlastně chtěla říct...
neboj, si zvykneš, jako všechny ostatní

uplně stejný,jako když jdu pro mrkev do krámu..donesu nákup za litra a mrkev co?..mrkev v nákupu není
takhle jsem kupovala týden cibuli, nakonec jsem vyslala jednoho z harantíííích, protože bych jí vůbec neměla

jsme taky chtěli grilovat,no pečená kotletka a br kaše s cibulkou to jistila...
u nás teda neprší, i když je zataženo... asi všechno poberou Brdy , ale kotletky s br.kaší je taky mňam,mňam, mňam (teda pro toho, kdo baští maso )

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 19:25
- Nahlásit

Rumštajn,
jako já nechtěla bejt sprostá já ne...ale to posr..zk..počasí mě fakt už sere !!! takhle to nebude hotový ani do vánoc

vlk
rumštajn ve spolek..... gde je Fajkááááá ?????

fprdeli ...............

vlk
janii
Janí má smolíka bo nečte maily..sem jí seznamovací mail posílala eventuelně napiš na kerej ti to mám poslat mám tu od tebe už štyry nebo kolik

A na vlka sem ve víru zběsilých událostí posledních dní při posílání maila zapomněla bo se tu ted málo vyskytovala..ale du přeposlat mail

LIdijové drazí, su mrkvolnéééé nestíhám vás dočítat, jen tak sem to prolítla... šecky zdravím, Bruu přeju brzské uzdravení, doufám že si se nenachladla u nás nahorách

Už zas ch...

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:19
- Nahlásit

Janí má smolíka bo nečte maily..sem jí seznamovací mail posílala eventuelně napiš na kerej ti to mám poslat mám tu od tebe už štyry nebo kolik
Fajka
jááák na kterej ... jsem vdaná, tak na ten, kterej odpovídá současné situaci ne? alébrž janavana ten používám denně, tamty ostatní jen občas.
ale jináč samozřejmě děkuju za všechny maily, cos poslala a přijmi omluvu

brut
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:22
- Nahlásit

Fajka
já nechtěla bejt sprostá já ne...ale to posr..zk..počasí mě fakt už sere !!! takhle to nebude hotový ani do vánoc
u nás neprší .... neboj, Karlštejn stihnete včas

Bruu přeju brzské uzdravení, doufám že si se nenachladla u nás nahorách
neboj, sem chytla potforu od mužíčka, kterej jí měl v úterý .... děkuji

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:30
- Nahlásit

Janiii
ale jináč samozřejmě děkuju za všechny maily, cos poslala a přijmi omluvu
přijímám, přijímám, přijímám )))
Já jak nebyl a nejni tolik času tak sem nestíhala zjištovat kdo na jakým mailu je a kdo info obdržel či ne...momentálně si s časem f řitce

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:34
- Nahlásit

brut
nás neprší .... neboj, Karlštejn stihnete včas
u nás dneska lilo už minimálně čtyřikrát a fest

neboj, sem chytla potforu od mužíčka, kterej jí měl v úterý .... děkuji
tak to jooo , tak at si brzo v kupě !

jo a prcek měl včera kapříka... syrového... cpal se až měl boule za ušima a pak přišel řádně poděkovat..není nad takovoujednu pusinku kapříkovou Fajuška to stejné odmítla a dif se z toho při čuchnutí ke kapříkoj nepoblinkala

brut
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:44
- Nahlásit

Fajka
nás dneska lilo už minimálně čtyřikrát a fest
tady ani kapka ... na jednu stranu jsem ráda, páč je Brůůůtíkovec s mladým a plesnifcema v trapu, ale na druhou je potřeba zalít kytky

tak to jooo , tak at si brzo v kupě
doufám, že zítra už budu úplně fit, teď už bujuju jen s teplotou a s trochu bolavým pajšlíkem

včera kapříka... syrového... cpal se až měl boule za ušima
si dovedu představit tu pochoutku

pak přišel řádně poděkovat..není nad takovoujednu pusinku kapříkovou
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, tak tohle bych teda nemusela

Fajuška to stejné odmítla a dif se z toho při čuchnutí ke kapříkoj nepoblinkala
se jí nediv, je to dáma a ne praštěný psisko

vlk
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:20
- Nahlásit

Fajka
Pani, váš doktůrek je velikej sympaťák. Velmi mnoho vám k němu gratuluji, neb málokomu se podaří mít tam úúžasného osobního lékaře.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:24
- Nahlásit

brut
tady ani kapka ... na jednu stranu jsem ráda, páč je Brůůůtíkovec s mladým a plesnifcema v trapu, ale na druhou je potřeba zalít kytky
jestli myslíš ty voděmě tak ty ani vcelku neotřebujou

, teď už bujuju jen s teplotou a s trochu bolavým pajšlíkem tak bojuj, bojuuuuj !!! a bacej bacil aby se brzo ztratil

si dovedu představit tu pochoutku
sem si nebyla jistá essi co a jak kosti ale jestli si dobře pamatuju tak by to neměl bejt problém žádnej ... když sem viděla jak mu svítěj voči tak mě je jasný že budu muset něco objednat

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, tak tohle bych teda nemusela

náhodou byla otomiloučká, jen drobátko zaváněla nooo

se jí nediv, je to dáma a ne praštěný psisko
jo přesně...ona sice projde třá bahnem nebo louží aby si ochladila tlapky...ale NIKDY, nikdy by si do něj nelehla jako dneska to malý čuňátko za trest byla pak koupačka ve vaně...no pochopila sem ze trest není trestem ale odměnou mám se ještě hodně co učit

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:31
- Nahlásit

vlk
Pani, váš doktůrek je velikej sympaťákVelmi mnoho vám k němu gratuluji
kujééém

neb málokomu se podaří mít tam úúžasného osobního lékaře.....

jo jo přesně tak

vlk
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:34
- Nahlásit

Fajka
jo jo přesně tak
.... aneb jak říkala naše babička, doktor v domě je požehnání....
no chápu... když my inžinýrku tak vy..... doktora

brut
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:35
- Nahlásit

Fajka
jestli myslíš ty voděmě tak ty ani vcelku neotřebujou
sem myslela ibiška a zahrádku...

tak bojuj, bojuuuuj !!! a bacej bacil aby se brzo ztratil
bacám, bacám.... snažím se bacily utlouct

sem si nebyla jistá essi co a jak kosti ale jestli si dobře pamatuju tak by to neměl bejt problém žádnej ...
na rozdíl od nás s tím problém nemívají

když sem viděla jak mu svítěj voči tak mě je jasný že budu muset něco objednat
chceš častější rybí pusinku?

byla otomiloučká, jen drobátko zaváněla nooo
drobátečko

jo přesně...ona sice projde třá bahnem nebo louží aby si ochladila tlapky...ale NIKDY, nikdy by si do něj nelehla jako dneska to malý čuňátko
jj, je vidět, že je dámou

no pochopila sem ze trest není trestem ale odměnou mám se ještě hodně co učit
to máš,najivo

<< 1 ... 1368 . 1369 . 1370 . 1371 . 1372 . 1373 . 1374 . 1375 . 1376 . 1377 . 1378 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání