| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 13:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Brut
Čííííf vzkazuje, že ten koláč má nějakej difnej tvar... jako dyby ho prej půlka chyběla , prej máš příště přivést tu druhou půlku
PS: láduje až se mu dělají boule za ušima
Hyena
No drby světem vládnou, ne, tak a´t se to točí
jj přesně tak
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 14:02 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
a co tahle?
http://www.youtube.com/watch?v=H4meUPp4Rvw&feature =related
Já jí mám strašně ráda. Edit. tu písničku
Hyena
No drby světem vládnou, ne, tak a´t se to točí
No a to si představ, že si na Kárlštejn nastěhovala i vlastního, soukromýho doktora. A určitě mu neplatí poplatky!!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 14:21
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek..... Fajka - má štěnidlo ?????
|
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 14:23
- Nahlásit
kachna_
Koukni kdyžtak do tématu o nalezeném Benovi. Určitě bys mohla dát pár rad ohledně vztahů dítě - pes
a co tahle?
nóóóó jasně ....zamávám ti zamávááááám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 18:55
- Nahlásit
Dámy, jsem tu jen na skok, páč mě sklátila nějaká žaludeční potvora.... podle doktorky toho máme plný město a nikdo neví, která zrůda to vyvolává. Sem, ráda, že ležím v pelechu a nemusím se moc hýbat. Trvá to prý max 2 dny s tím, že druhý den už se dá i něco málo sníst... _Nejhorší na tom všem je, že mě prvotní příznaky chytily v Práglu, kam sem vezla kamarádce věci do Keni (odlítá v noci), takže mě ještě musela chudák odvézt domů, páč měla strach, abych sebou někde nešlehla, jak jsem byla bílá.
Hyena
ozvu se ti
Fajka
my si to taky moc užili a na chvíli zapoměli na všecky starosti
to mě těší, páč přesně tohle jsem zamýšlela
Aluška i Bruutíček byli k prckoj supr asi poznali že to jelito malý je taky australský
ti nevím, jestli Brutovo drkání do prcka bylo ouplnej ideál , ale mám z něj radost, páč se choval velmi slušně a hlavně i ohleduplně (až na drobné vyjímky... třá plašení atd)
No a Al byla ve svém živlu, když měla koho honit ... jen ten košík jí štval, páč mu nemohla ulovit nožičky
Čííííf vzkazuje, že ten koláč má nějakej difnej tvar... jako dyby ho prej půlka chyběla, prej máš příště přivést tu druhou půlku
opravdu chce schovat tu druhou půlku? Jestli jo, tak není problém, ale nejsem si jistá, jestli mu nepůjde naproti daleko dřív, než se k vám dostaneme
láduje až se mu dělají boule za ušima
tohle moc ráda slyším, kor, když vím, že sladké moc nemusí .... díky za balzám na dušičku
Kdyby ste chtěli někdy stvět Kááárlštejn, tak doporučuju minimálně jako konzultanty Fajfkovic, páč důležitejch těch informací, co se čék od nich dozví , nikde jinde nenajde..... a Kááárlštejn vypadá mooooc pěkně, už se těším na hotový výtvor
|
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 19:03 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
brut
Dámy, jsem tu jen na skok, páč mě sklátila nějaká žaludeční potvora.... podle doktorky toho máme plný město a nikdo neví, která zrůda to vyvolává. Sem, ráda, že ležím v pelechu a nemusím se moc hýbat. Trvá to prý max 2 dny s tím, že druhý den už se dá i něco málo sníst...
Tak se milá brut brzy uzdrav
My ti tady zatím s holkama připravíme nějakou diskotéku na lepší časy (a v pondělí nás za to Ešuska namele do karbanátků )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 19:49
- Nahlásit
tady je koukám plno novinek a já zas nic nevim
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 20:23
- Nahlásit
brut
Ty taky musíš chytnou všechno, co potkáš hamoune Hipík a Tonička a Rozinka
My ti tady zatím s holkama připravíme nějakou diskotéku na lepší časy (a v pondělí nás za to Ešuska namele do karbanátků
Tak diskotéka, ale to stačí říct http://www.youtube.com/watch?v=uEBveR62fdw&feature =fvst
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 20:29
- Nahlásit
brut
Chude poblijonsky.... snad bude lip brzo!!!
Janiii
Pekne Fajkovic sprdni, ja sem si taky musela napsat o maila.
a v pondělí nás za to Ešuska namele do karbanátků )
To nee, ta nas tu sezehne hromadne.
|
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 20:37
- Nahlásit
Fifi
Jojo, pravdu díš, Ešuska má slabost pro plamenomety, a když se kácí les...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 20:44
- Nahlásit
a když se kácí les...
...slehaj plameny.
Hele, mastickarko,nemas nakej tip na matlama patlama na ten muj prst? Sloupnul se jak had, kuze nova je tenoucka a furt to svedi fest. Matlam mesickovou indulonou, ale nic moc. Vazelinu koupit? Nebo v cem to machat?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 20:49
- Nahlásit
Fifi
Tak jsem se chtěla sem etablovat ,raději počkám do dopondělí
A dovolím si tady,švěstičky z naší zahrádky
|
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 21:33 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Třezalkovej olej asi nemáš, viď? Ten je na regeneraci a zklidnění výbornej, dá se často sehnat v lékárně, není moc drahej. Jedná se vlastně o macerát. (Utrejch bych teď nepoužívala.)
Pak z nebylinkovejch mě napadl Alaptid - veterinární mastička . Je fakt výborná . Já ji používala na hojící se rány, když jsem prolítla skleněnou střechou. Měla jsem porůznu docela dost štichů a rány, které jsem po vyndání stehů namazala A., se mnohem rychleji zcela zahojily, i kůže se mi na těch místech rychleji obnovila.
Dá se pořídit na veterině asi za stovku.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 21:39
- Nahlásit
Fifi
tip na matlama patlama na ten muj prst?
čistý sádlo nebo čistej klasickej jelení lůj ( bez parfemace)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 21:40
- Nahlásit
Trezalkovej nemam. Veterinarni masticky radsi nepouziju, dosti bylo experimentu - nebo bych mela zavolat svy vetce a poradit se s ni,vid. Erin mi poradila konopnou mastu ci sadlo, sadlo mam a konopny zazrak koupim v pondelek, pokud ho nebudou mit zitra v lekarne, pripadne se optam i na ten trezalkovej ojel.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 21:42
- Nahlásit
lidííííí - tak co má Fajka za nový psisko ???? Nic se mi neřekne a já teď nebudu spát samou zvědavostí..... na stránkách nic nemá....
|
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 21:43 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Veterinarni masticky radsi nepouziju, dosti bylo experimentu - nebo bych mela zavolat svy vetce a poradit se s ni,vid.
Nebuť labuť , všichni veti, se kterejma jsem přišla do kontaktu, mají tuhle mastičku doma v lékárničce...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 21:45
- Nahlásit
Hyena
čistý sádlo
JJ, sem to blbka, spekuluju a babska klasika me nenapadla, huuz mam prst namatlama domacim sadlem.
|
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 21:50
- Nahlásit
Fifi
A. se používá i v kosmetice. Viz.:
Alaptid
Jde o originální československou patentovanou sloučeninu, polypeptid seschopností vázat na sebe několikanásobně vodu a regenerovat buňky.Vzhledem k obsahu vápníku, rostlinných látek a minerálních solí se tatovlastnost zesiluje.
http://www.maserskepotreby.cz/caralotion
Jinak třezal. ol. hodně pomohl Hipíkovi vyhojit oškubaný ocásek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 21:50
- Nahlásit
vlk
Siba to neni, vlcek taky neee... Australalaci od brutovy si s tim rozumneli, tak hadej, hadaci.
Hele, Alaptide, ja mam tolika vet masticek, aj konskej poctivej ichtyol 20% sem si na to placala.. Ted bych radsi to doladila nejak po lidsku. Ale sadlo je dobre, hnedka to prestalo simrat.
A ad Sadlo, tak strasne se mi po ni na tabore styskalo, nic si neprdelo ve stanu, nehlidalo vozitko navazno.. Ale aspon sem si tam tuze moc extremne nuchnala segru od Sadylka, holcicka beruskata, ony jsou si taak strasne podobny, v povaze, dava stejny blemcose, stejne loupe belmem, stejny drzky haze na bubaky, kdyz hlida vozidlo...
|
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 21:54
- Nahlásit
Fifi
Ale sadlo je dobre, hnedka to prestalo simrat.
To je dobře
A ad Sadlo, tak strasne se mi po ni na tabore styskalo, nic si neprdelo ve stanu, nehlidalo vozitko navazno..
Já viděla tu fotku štěníka Sádlíčka srdíčka v rotvících...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 21:59
- Nahlásit
tu fotku štěníka Sádlíčka srdíčka v rotvících..
Jestli myslis ty posledni, tak to je Kremylek. Sadylko bylo bezocase.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 21:59 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Fifi
Siba to neni, vlcek taky neee... Australalaci od brutovy si s tim rozumneli, tak hadej, hadaci
.... jo vím že chtěla ovčáka australskýho...... huš ho má ???? Jakýho ??? Odkud ????
|
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 22:27
- Nahlásit
Fifi
aha aha, blbě jsem četla, myslela jsem, že vlevo je Sádlíčko a vpravo Křemílek... a on to je Křemílek před a po trvalý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 22:36
- Nahlásit
vlk
jo vím že chtěla ovčáka australskýho...... huš ho má ???? Jakýho ??? Odkud ????
vyčkej času jako husa klasu, ona Fajka info podá ... až se tu objeví
Jinak je mi o fousek líp, ale mám horečku, takže se chvílema potím a chvílema jsem jak eskymák v největší zimě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 22:40
- Nahlásit
Fifi
Australalaci od brutovy si s tim rozumneli, tak hadej, hadaci.
ti moji blbouni se nedají brát jako vzorek ..... Brut nenávidí psy, takže je většinou těžce prudící a musí mu být ukázáno, že nevede smečku a Al miluje honění a lovení nožiček.... je jim naprosto fuk, jestli se jedná o dalšího australáka nebo třá o ovčouna. Al otočí na místě psa i třikrát těžšího než je sama.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 22:41
- Nahlásit
a on to je Křemílek před a po trvalý
Aano, tot Kremylek po trvaly. Vrtule jsou mi proste souzeny, Bazusak je nemlich to samy.
A jak Hipik, namasirovala si mu dukladne lytko dneska?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 22:44
- Nahlásit
brut
ty pockej, ja videla nekde vorecha, kretej byl zbarvenim jak australan.. achich, musim popremyslet a hledat..
uuuz vim, mrkni http://www.jicinskozpravy.cz/psi.php a tam pod foxikem "hnedy vorisek, mlady pes" - dle srsti a tak? Co myslis? pridas ho do krizencu? Popis a fotky nic moc, no.
|
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 22:45
- Nahlásit
Fifi
A jak Hipik, namasirovala si mu dukladne lytko dneska?
Chmmm... No ovšem, že ano Hipík Dlouhá punčoška má lýtečko namasírováný, jako by měl jet zítra Tour de France
|
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 22:47
- Nahlásit
Fifi
Vrtule jsou mi proste souzeny, Bazusak je nemlich to samy.
Njn, svůj k svému...
|