| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 12:51
- Nahlásit
Fajka
Ooooo, mohutne dekuji, naadhera! mas reply. Vrabci, to jsou potvory zaludny, s tim svym čimčaranim, ty zobak nezavrou.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 12:53
- Nahlásit
A na zdraví- pijme s bilem http://www.youtube.com/watch?v=ALbtIwIlxSI
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 13:03
- Nahlásit
Fifi
Ooooo, mohutne dekuji, naadhera
kujeeem
Vrabci, to jsou potvory zaludny, s tim svym čimčaranim, ty zobak nezavrou.
pomalu horší jak trpaslíci..ty taky vlezou fšude
Hyena
rum se nechlastal, pouze se večír truchlilo nad tím, že je jenom imaginární
jo bych si v týhle kose ten vitamín R.U.M. dala hnet ..taky bych truchlila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 13:17
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsme dopoledne byli ve městě a nakoupili papriky, rajčátka a k obědu je cooooo? Lečo První letošní... nějak u nás mají pořád drahý jak papriky tak rajčata ... kor, když ho dělám většinou ze tří kil paprik ( dneska jen z kila a půl )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 13:49
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
teď večer už docela mašíroval na zahradě... Nevím, jestli je to tím Norocarpem, ale je to vlastně v tomhle případě skoro fuk, je evidentní, že má menší bolesti...
slááááááva , tohle zní moc dobře a snad se to tím láme k lepšímu
takhle nějak si představuju Žofinku v akci
filmu Everything Is Illuminated, českej překlad názvu je dost debilní...
jsou filmy, které z depresivních důvodu nemůžu vidět ani jednou .... jak moc je depresivní?
něco malého pro Ešusku, takovej barbiepunk
tě bude obzvlášť milovat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 13:54
- Nahlásit
Hipík mám nohu jak novou! Lítal by s holkama na zahradě, kdybych ho pro sichr jěště nedržela trochu zpátky. A to dneska ráno už Norocarp nedostal, protože byl podstatně lepší
skvělá zpráva ... dej mu pusinku na čumáček a vyřiď, ať tě nestraší
v noci jsem skoro nespala a furt jsem kontrolovala Hipíka, povrchově rychle dejchal a měl zvýšenou teplotu, fakt jsem měla hroznej strach...
myslím,že to bylo taky trochu stresem z bolesti...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 14:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hipík mám nohu jak novou!
asi fakt nějakej kousanec hmyzovej bolavej. No to buď ráda, že doma nemáš Ešusa, to by bylo dívadlo
Hyena
A na zdraví- pijme s bilem
nebo s fanánkem http://www.youtube.com/watch?v=ZNy7r1nh848
Fifi
na slepicovýstavu nejedu, poněvač v Českém svazu chovatelů došlo k odlivu zbytků zdravého rozumu a slepicovýstava se koná současně s králíkovýstavou v Lysé nad Labem, kde pomáhám.
Jo a kdyby se vám někomu taky zalíbil(?a) Peshata, tak kromě posledního alba mají všechny zdarma ke stažení
http://www.peshata.cz/cz/alba
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 15:05 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fajka
Hyena
rum se nechlastal, pouze se večír truchlilo nad tím, že je jenom imaginární
jo bych si v týhle kose ten vitamín R.U.M. dala hnet ..taky bych truchlilaNo dyk, už ho mám taky dokoupenej, ale muším počkat, bo po práci ještě mažem kousat. Hárafka pruhatá se sakra těší na protažení těla. Od návratu z dovolený jí musím porád buzerovat, bo kolem nás je spousta "mrduchtivých" záletníků
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:02
- Nahlásit
Hyena
jí musím porád buzerovat, bo kolem nás je spousta "mrduchtivých" záletníků
Ty se hodej, kdyz je clovek prinasran a potrebuje se nekde odreagovat. Coz mi pripomina, ze Kremyla asi ceka brzo haranicko.
kachna_
Českém svazu chovatelů došlo k odlivu zbytků zdravého rozumu
Po odlivu nasleduje priliv, tak ze by... treba...?
brut
apriky, rajčátka a k obědu je cooooo? Lečo
Bleeee, jedno z jidel, ktery vypada jako uz jednou straveny, stejne jak fazolovy lusky v takovy ty hnusny bily omacce. Nicmene dobre chute preji.
A huuf, posledni pilule antb spolknuta, haleluja, zacal se projevovat jeden z nezadoucich vedlejsich ucinku, ktery dle pribalaku postihuje mene nez 1 z 10 pacientu. To jako postihuje pulku pacienta?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:21
- Nahlásit
FifiTo jako postihuje pulku pacienta?
Koukám, ty taky musíš mít všechno...
Jináč mi napadla další blbinka http://www.youtube.com/watch?v=J3lu1bNvkjg
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:42
- Nahlásit
Hyena
další blbinka
Tak ty sem taky neznala. Oleee, Oleee, to jsou paka.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:45
- Nahlásit
Hyena
už ho mám taky dokoupenej,
ten si dát, tak budu psovi říkat slečno .... v těstě a třá v zemlbábě jsem schopná ho snést, jinak ani náhodou ... ale víš, co je moc dobré? Limetka ( vymačkaná), vodka, med a trocha vody ... no a odkud to asi tak mám? Správně z druhé půlky světa
Hárafka pruhatá se sakra těší na protažení těla. Od návratu z dovolený jí musím porád buzerovat, bo kolem nás je spousta "mrduchtivých" záletníků
taky se nám blíží hárání, moc se těším na Brutovu reakci.. opět
Fifi
Bleeee, jedno z jidel, ktery vypada jako uz jednou straveny, stejne jak fazolovy lusky v takovy ty hnusny bily omacce.
mňam, oboje je dobroučké , ale chápu, že ne všichni jsou jím nadšení
Nicmene dobre chute preji.
děkuji za přání
zacal se projevovat jeden z nezadoucich vedlejsich ucinku, ktery dle pribalaku postihuje mene nez 1 z 10 pacientu. To jako postihuje pulku pacienta?
to víš, půlka stačí , kdyby byl celej, tak by se jim to blbě počítalo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:48
- Nahlásit
Hyena
Jináč mi napadla další blbinka
moc pěkná
To All .... postupně si procházím všechny odkazy a dobře se bavím
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 16:51
- Nahlásit
Fifi
Po odlivu nasleduje priliv, tak ze by... treba...?
Čoveče zatím následují samé odlivy
Jináč mi napadla další blbinka http://www.youtube.com/watch?v=J3lu1bNvkjg
Tak to je ale super.
Coz mi pripomina, ze Kremyla asi ceka brzo haranicko.
Hárá mi Beska s Májou, už desátý den, majíce doma nekastrovaného psa, začínám být lehce paranoidní.
Což mi připomíná, Baty ještě nehárá, tak je venku/doma dle libosti. Cir na ní v nekonečné nadrženosti asi zkusil naskočit, takže vykvikla. Šla jsem pro jistotu zkontrolovat, co se děje a že jí radši vezmu domů a zkontroluju pipku, abych se ujistila, že fakt nehárá. Ten vlkošpicí blbeček si to vysvětlil, že jí zase chci učesat a zdrhnul pod auto. Za řevu jako když mučí stádo krav byla vytažena, otočena na záda, zkontrolována. Když slyšela, že je hotova, radostně se vymrštila na všechny čtyři a odešla se mnou domů . Myslim, že na výstavě, až uvidí tolik lidí s hřebenama jí trefí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 17:04
- Nahlásit
kachna_
Ten vlkošpicí blbeček si to vysvětlil, že jí zase chci učesat a zdrhnul pod auto.
Nema rada cesanicko? To u nas se stojej fronty, jak vytahnu hrabilka a terminatora,nastavujou perdele chtej drbanky.
Coz mi pripomina, ze bych je mela ucesat.
|
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 18:33 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
brut
sou filmy, které z depresivních důvodu nemůžu vidět ani jednou .... jak moc je depresivní?
Právě, že vůbec, i když děj se dotýká smutnejch věcí v minulosti (válka, pogromy...) i se tam jedna smutná věc stane...
Celkově ale film vyznívá, že život jde dál a stojí za to , rozhodně člověka nepřišpendlí k zemi...
Já právě depresivní filmy poslední dobou vůbec nesleduju, třeba Bergmana bych si teď nepustila ani za zlatý prase
skvělá zpráva ... dej mu pusinku na čumáček a vyřiď, ať tě nestraší
Vyřízeno
myslím,že to bylo taky trochu stresem z bolesti...
No právě, taky myslím... Už jsem se částečně připravovala i na variantu, že léky proti bolesti nezaberou, taky proto jsem k němu každou chvilku chodila...
kachna_
asi fakt nějakej kousanec hmyzovej bolavej.
Těžko říct, blbý je, že ani důkladný vyšetření by nepřineslo nějaký praktický řešení. Léky na klouby baští stejně, jěště mám v rezervě inj. Solu-Medrolu a pak už jen zbejvaj různý léky na bolest.
No to buď ráda, že doma nemáš Ešusa, to by bylo dívadlo
Ale mám doma Žofinku . Když ošetřuju Hipíka, poočku mě sleduje z postele a decentně pokuckává Echm Echm... Jako aby mi bylo jasný, že sice není nemocná, ale MOHLA by bejt... Řekla jsem jí: "Žofinko, jestli jen zkusíš bejt nemocná, nadělám z tebe fašíííírku...", frkla, něco neuctivýho a lítostivýho zabrblala pod fousy a otočila se ke mě zadkem
Hyena
No dyk, už ho mám taky dokoupenej
Tak to bude dneska veselejší večer...
A huuf, posledni pilule antb spolknuta, haleluja, zacal se projevovat jeden z nezadoucich vedlejsich ucinku,
Fifi, zkusilas máznout do okolí té rány utrejch?Já to s úspěchem používám i na drobné rány, škrábance, zanícený místa po třísce... Manuka hodně pomohla s léčením Žofčiny kapsy. S ATB to rozhodně nijak kolidovat nemůže... Na Hipíka jsem to teď nepoužila, protože jsem poranění pořádně neviděla, i když jsem vystříhala chlupy a taky už to měl dost rozjetý, já si toho skrz jeho dlouhou a hustou srst dřív nevšímla, tak jsem nasadila raději Framykoin.
ktery dle pribalaku postihuje mene nez 1 z 10 pacientu
co s tím uděláš?
kachna_
Ten vlkošpicí blbeček si to vysvětlil, že jí zase chci učesat a zdrhnul pod auto.
jéje... to je jak u nás s Hipíkem... Víš, jak mě vyděsil, když se včera nechal vyčesávat a ani se nehnul?
Za řevu jako když mučí stádo krav byla vytažena
... a dneska začal bučet hned, jak mě viděl s hrabičkama v ruce
EDIT: ha, a už taky píšu děsně dlouhý a rozkouskovaný příspěvky
|
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 18:56
- Nahlásit
Hyena
Jináč mi napadla další blbinka
to je dobrýýýýýý , ty sem neznala...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 18:57
- Nahlásit
nazdar všichni,
nebudu vás dočítat, to se nedá ... ale:
To u nas se stojej fronty, jak vytahnu hrabilka a terminatora
Fifi
pani, myslíte, že je furminátor dobrej i na kočky? jde mi o toho našeho britskýho modrýho dementa, líná už snad rok v kuse a chlupy jsou naprosto všude
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 20:00 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Ábend,
koukám ku.va drát, že jak vás tadyk nikdo nehlídá tak tu pěkně vlčíte...i bez vlka
My chodíme na houby (mimochodem jsem 100let neviděla bedly a předevčírem jse jich táhla domů asi 12 velkých klóbrců) a užíváme těch studených teplot bo velká vedra fakt nemusíme a prší tak nějak spíš dopoledne, takže i to se daří
Hlavně hlavně si užíváme denní procházky v lese bez utíkání to jsem z toho fakt vyřízená a jestli to půjde takhle dál, tak koupím karton šampáňa
Jsem to tu trochen zkoukla, ale jako fakt se to nedá, tak jsem jen ráda, že je Hipíkovi lépe a vy ostatní dvounozí i čtyřnozí jste snad taky v pořádku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 20:27
- Nahlásit
Janiii
Hele, to se optej Brutovy, myslim, ze ho na Svinu zkousela. Ale co vim tak nejak od ruznych lidi, tak na kocky je pouzivaji, esli zrovna na britsky modry dementy, to netucham.
denyk
Jedly bedlý jsou mnamozni mnoho, smazeny ci zapejkany, mnaam! A gratuliren k nezdrhaci zrzavohupce!
nout do okolí té rány utrejch?
Ted uz to je bezpredmetny, hnus se vstrebava a ranka byla tak pidimidi, ze nestala za povsimnuti. Kdyz se to rozjelo, tak sem si tam cpala vsecko mozny, betadinu, betadinu v masti, bactroban, a prd. V nemocnici na to prdly visnak a proste zabraly az ty antb.
něco neuctivýho a lítostivýho zabrblala pod fousy a otočila se ke mě zadkem
Esli si pak neprdla, tak to je v podstate slusna a uctiva Zofinecka.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 20:39
- Nahlásit
Dámy, nestíhám..... peču koláč s meruňkama a mám připravený se švestkama. Zítra jedeme na výlet, tak abych měla něco s sebou na zub.
Janiii
myslíte, že je furminátor dobrej i na kočky? jde mi o toho našeho britskýho modrýho dementa, líná už snad rok v kuse a chlupy jsou naprosto všude
o kočičích chlupech všude mi ani nemluv... ale furminátor zabírá, jen se musí nechat kočka vyčesat, což je se Svinííí trochu problém
Zbytek buď později nebo brzy ráno, páč jsem sama doma a tak můžu psát i pozdě večer
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 21:12
- Nahlásit
Hele, to se optej Brutovy, myslim, ze ho na Svinu zkousela. Ale co vim tak nejak od ruznych lidi, tak na kocky je pouzivaji, esli zrovna na britsky modry dementy, to netucham
ale furminátor zabírá, jen se musí nechat kočka vyčesat, což je se Svinííí trochu problém
přesně, důležitý je to jedno slůvko ... na britsky modry dementy
uvidíme, asi ho zkusim objednat - než nás tchán vyhodí všechny z 3.patra a za námi tu příšerně zachlupacenou sedačku
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 21:33
- Nahlásit
Tak to jsem ráda, že vás Timuděj potěšil. Já je hodně ráda.
Jinak jsme zptáky z obran- kosání a následný pokec super. Ale jsem neskutečně nasraná z lidí- jela jsem cestou nakoupit do Kauflandu- měli tam prima výprodej zeleniny- stihla jsem akorát vybrat poslední slušná rajčata a salát. Pak jdu s další zeleninou a koukám, vozík nikde. Našla jsem ho o kus dál prázdný. "Čistě náhodně" měly kousek od mého vozíčku tři dámy ve svých vozíčcích dva pytle rajčat- jeden s přesně ( na halíře) s tou samou cenou jako můj- ale samozřejmě to byla jejich rajčata. Samozřejmě obsluha zeleniny nic neviděla. Tak jsem jim tam nechala ten prázdný vozík a odešla. Ovšem teď budu doma sedět hladová.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 21:41
- Nahlásit
Hyena
jeden s přesně ( na halíře) s tou samou cenou jako můj-
To byly ale hyjeny chamtivy! To je neskutecny, co lidi delaj. Mi onehdy v Albertu nekdo cornul starou tasku platenou na nakupa, taky sem nechala vozik chvili nekde stat. Asi si zlodejicek myslel, ze tam bude penezenka ci neco, a vono prd.
Ja se tesim na rajcata domaci, ale je to letos bida, furt ne a ne zcervenat, prtavy jsou navic.
brut
Zítra jedeme na výlet, tak abych měla něco s sebou na zub.
Kampak razite? A klidne zitra vecir brnkni, esli se ti nebude chtit spati.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 21:46
- Nahlásit
brut
. Zítra jedeme na výlet, tak abych měla něco s sebou na zub.
výletníci
Janiii
přesně, důležitý je to jedno slůvko ... na britsky modry dementy
uvidíme, asi ho zkusim objednat - než nás tchán vyhodí všechny z 3.patra a za námi tu příšerně zachlupacenou sedačku
jééé škoda žes to nenapsala dřív, mohla sem ti ho půjčit když si tu byla minulý víkend a mohla sis ho vyzkoušet
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 21:56 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
To byly ale hyjeny
Hyjeny ne, hyjeny jsou krááásný a ne chamtivý
Jinak když se Timuděj líbil-
http://www.youtube.com/watch?v=GJOQQk96tIk&f eature=fvsr
a http://www.youtube.com/watch?v=TCkTZZFElQA
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:25
- Nahlásit
Hyena
hyjeny jsou krááásný a ne chamtivý
Ja si pamatuju jen tu z "Bohove musi byt sileni", ta mi moc sympaticka nebyla, fandila jsem malemu krovackovi.
Timudejove jsou tez sileni.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 22:28
- Nahlásit
Fifi
Jsou kráné- hele Wamiovic fotka to dokazuje
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:01
- Nahlásit
Rumštájn
nemáme rádi rána!!!
http://www.youtube.com/watch?v=M7tJXeEBK5M
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:51
- Nahlásit
Sedíme s Michalem u snídaně, já mu řikám, že mamča se mnou pojede na výstavu do Sedlčan a už si na to koupila na Lucku golfový hole
--- Chvíle rozpačitýho ticha a pak se Michal nejistě zeptal
"A to jí tim chce jako mlátit?"
|