Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

JÁÁÁÁÁÁ ES IST FRAJTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG , FRAJTÁÁG!! Und wir gehen nach Wochenendhaus Fčera jsme byli plouti,větev tam tentokrát nebyla, ale!! byl tam CHUCHVALEC! víte jak je to neestetický? Ten pes fakt přesně potvrzuje pořekadlo, jakej pán takovej péf. Brtnik to teda řiká a nezapomene vždy připomenou scénku na Bečvě, kdy jsem odmítala vstoupit do přehrady, kde byla krásně čistá voda, páč tam podle mě plovaly hovna , pak se ukázalo, že to sou šišky , ale smrkový . Moji větu, že s hovnama plovati nebudu, mi furt otlouká o hlavu . Sem klustý chudáky

a taky jsme potkali našeho romulusa s vopelichanejma pudlicema opět, tož jsem si dala Ešusa k noze a čekej, pudlice se k nám nařítily, my jsme dělali vzhledný sousoší a když se debilnímu romulusovi podařilo na šestej pokus pudlice odvolat pravila jsem: "Hodnej si hošíčku, nemáme přece zapotřebí poslouchat debilní kecy vod hulvátů, že?" a ladně jsme odkráčeli do prostoru . Srát ho budu hodně dlouho

denyk

radost mi chlapeček dělá, když vidí jiného pséka nepopoběhne dál ale už si dá říct je u mě,

AND THE WINNER IS:.......... chvilka napětí...... DENYK S BUKÍŠEM!!! jste šikovní pracanti.

zajdem na pívec a oběd do naší oblíbené restaurace zahrádkové....

se máš, já jdu v nedělu do prasé , musím brzo vstát, pojedu vlakem z chalupy a pak povalim do prasé. A skorem celej příští tejden tu budete sami. NE ABYSTE TU ZLOBILY. Píšu sválně tvrdý y, páč ČÍÍÍF se furt asi tulí k lisu

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:38
- Nahlásit

denyk

pani hele pošlu ti poštovního holoubka, hlídej si schránčičku jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:47
- Nahlásit

denyk

NEMÁM tvou adress??? někdo mi sežral tvou adress sím tě pošli mi emila, kuju,

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:48
- Nahlásit

denyk

mááááááááááám tvou adress ,mám

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:55
- Nahlásit

PetraK
NEMÁM tvou adress??? někdo mi sežral tvou adress sím tě pošli mi emila, kuju,

mááááááááááám tvou adress ,mám
sis spletla tééma to mělo bejt v takhle při pátku

Brýýýýý ramštááááájn
v noci prej byla buřina jak blásen...nic nevim, byla sem tuhééé

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:00
- Nahlásit

Fajka

sis spletla tééma to mělo bejt v takhle při pátku

no co, mám tetkon v hlavě mnohem důležitější věci, mám tam MaaaajnLááááánd totiž

v noci prej byla buřina jak blásen.

jo řikala tu Bréca no ale taky nevim vůbec, tuháč kemping sem byla taky.
Jo víte co minule vyprávěla??? jak byla ta obří buřina, tak vona, vona se tak, ale tak strašlivě bála, že se modlila (nejni věřící, to podotýkám!) a jako doopravdy modlila, to nebylo takový to řečnický!! a taky měla pod postelí svíčky !! No to mi řekněte esli nejsem chudáky? Já si myslela, že ohledně bouřky jsem trotl, páč venku fakt zmatkuju, ale vona je echtgold trotl

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:15
- Nahlásit

Rumštajn na věčné časy dámy..... jak jde život ????

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:23
- Nahlásit

vlk

jééje vlčkůů, dobrej rumštajn přeju. To je dobře, že ses zastavila, škoda, že huž nevim, kde dávala Fajfka odkaz na tu šibinku pro Tebe, bylo to na aukru.
život jde dooobře, je pátek, bude víkendík,upíkla semdobrou buchtu, sjíždim nový štajny.......... venku je krásně....... co mi chybí? Nic, nechybí mi už ani ta adress na denyka, takže mám šécko

a jak u vás co smečka, co hošíček, poslouchaj ho megery?

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:26
- Nahlásit

PetraK
U nás zataženo, ale teploučko, Hošíček přibral tři kila takže se snažíme ho zase odtučnit ale jinak do smečky huš zapadl, a byla jsem nechat vykastrovat Arču, neb měla neustálé problémy s háráním....

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:30
- Nahlásit

vlk
snažíme ho zase odtučnit

ááá dyjétka do plavek , tak hlavně, že ho holky maji rády.

nechat vykastrovat Arču,neb měla neustálé problémy s háráním....

a dobrý? všechno O.K.?

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:32
- Nahlásit

PetraK
tak hlavně, že ho holky maji rády.
... ale jo, už si s ním i hrajou a Yuminka ta ho přímo mylánkuje....

a dobrý? všechno O.K.?
...zrovínka fičíme na kontrolu, ale vypadá že jo....

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:59
- Nahlásit

vlk
Hošíček přibral tři kila takže
hm, tak to u nás přibírám jen já
PetraK
Jseš Ramštajní kozááááá, to je mám-nemám-mám nemám-
je zase slunečno, to zas bude vedro, antónyjo

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:03
- Nahlásit

Děcka neznáte totok?
my teda máme zoubky ešče bílé, ale četla jsem na to hodně chvály http://www.plaque-off.cz/

a co tento obojek, docela zajímací...?
http://www.familydogs.cz/3psi/eshop/1-1-VSE-PRO-PE JSKY/0/5/324-Obojek-Patento-Pet-Sport-vel-L-cerny

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

vlk
kuju za pozdravy šiba Mája byla na srazu oužasná

denyk
já dávám na zoubky tvrdé chlebík a fungá to, zouky máme taky čisté ač nám už je pět a půl

Dětit děti já su pechfooogl...huž měsíc vozím v autě věci od Ešusky pro Dášenku...dyž už se dneska rozhodnu, že mám časovej prostor a že tam zajedu bo už je to fakt vostuda..tak přijedu před vrata a na dveřích cedule:
DNES ZAVŘENO!

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:10
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Tak hnusný počasí by mohlo zůstat schovaný. Včera se nedalo vůbec dýchat , ani večerní bouřka nepomohla nějak extra vyčistit vzduch ...

PetraK
Pochodový cvičení jsem neměla
já si říkala, že tě Brtník nenechá jít pěšky.... ještě by jsi si něco udělala nebo se ztratila

Škoda, že jsem nevěděla, že je stávka proti stávce. Na tu bych šla. Měli dobrý hesla
taky se mi líbili.... i když sestřih zajímavostí ve zprávách byl mooooc dobrej. Sem se bavila

nestáfkuje, pracuje. Jak v práci, tak doma, byli jsme plovati, peru a peču a poslouchám hoši
jj, občas jsou i vyjímky

včera usilovně v noci posílala emilem fotky z páteční oslavy a proklínala SEznam, že to leze max po třech fotkáách
tohle seznam dělá

Fajka
sem ráno vstala že pojedu do rachoty a vono nejelo metro !!!??? no uznejte že cestu od postele do vedlejší místnosti k písí sem prostě jít pěšky nemohla, tak sem se na to vybodla a nešla do práce
to je fakt, by jsi se mohla unavit a někde vyčerpáním padnout

proč ta tráva a plevel roste jako blbec????
taky jsem se ptala ... naše pidi zahrádka už zase potřebuje očistnou kůru

každopádně kejchala tak až si blbka natloukla vo asfaltovou cestu když čudla zjistila že se tlemim jako blbá tak se urazila votočila se a šlo se domu
bych se chechtala taky, naštěstí se plesnifci moc neurážej

denyk
když vidí jiného pséka nepopoběhne dál ale už si dá říct je u mě, sice jako ještě vyštěkává, ale hlavně mu neběží už ani kósek naproti
pašáááááák

Zítra jsme sami doma, bo přítel jede na celý den an rallye Kérkonoše.
Jestli bude hedzký zajdem na pívec a oběd do naší oblíbené restaurace zahrádkové....

my budeme bez páníčka od dnešního odpůldne až do pondělí, páč jede na vandr ... ovšem bez Bruta

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:14
- Nahlásit

PetraK
"Hodnej si hošíčku, nemáme přece zapotřebí poslouchat debilní kecy vod hulvátů, že?" a ladně jsme odkráčeli do prostoru . Srát ho budu hodně dlouho

skorem celej příští tejden tu budete sami. NE ABYSTE TU ZLOBILY. Píšu sválně tvrdý y, páč ČÍÍÍF se furt asi tulí k lisu
ty máš dovču?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:17
- Nahlásit

brut
ty máš dovču?

mjo vona musí bo v sobotu jí přijede delegace až z daleka tak musí poklidit a navařit

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:22
- Nahlásit

vlk
nazdáááár šibí matko

Hošíček přibral tři kila takže se snažíme ho zase odtučnit ale jinak do smečky huš zapadl, a byla jsem nechat vykastrovat Arču, neb měla neustálé problémy s háráním....
hošíček to rychle zhubne a Arča bude určitě v pořádku

Fajka
tam zajedu bo už je to fakt vostuda..tak přijedu před vrata a na dveřích cedule:
DNES ZAVŘENO!

máš sovu ..... Ešuskooooo, ty taky

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:24
- Nahlásit

Fajka
mjo vona musí bo v sobotu jí přijede delegace až z daleka tak musí poklidit a navařit
....pověsit fáborky, postavit slavobránu, zajistit NORMÁLNÍ hudební doprovod na přivítanou a další nezbytnosti?

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:26
- Nahlásit

Rumštanvespolek
Byla jsem včera posuzovat. Dítě měla hlídat babička (Michalova mamča), ale kvůli stávce to nešlo, tak jsme se domluvili, že přijede sem (byl to můj nápad, protože vim, jak by jí to bylo líto). No a protože každej dobrej skutek má bejt po zásluze potrestán, když jsem přijela z posuzování (hladová a s bolavou hlavou), kuře koupený v úterý, který si měli upéct, bylo uvařený v hrnci na vodu (ohřejvám v něm vodu, když nám nejde proud). Prej jim smrdělo, tak obě kuřata uvařili psům .
Samozřejmě, že to vařený maso nádherně voní

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:26
- Nahlásit

brut
máš sovu ..... Ešuskooooo, ty taky
mááááš repláááj

pověsit fáborky, postavit slavobránu, zajistit NORMÁLNÍ hudební doprovod na přivítanou a další nezbytnosti
taky by měla zamést dvůůr, a posekat kopřivy.... červenej koberec sehnat vod Ričrda....

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:27
- Nahlásit

kachna_
který si měli upéct, bylo uvařený v hrnci na vodu (ohřejvám v něm vodu, když nám nejde proud). Prej jim smrdělo, tak obě kuřata uvařili psům .

at žijou babičky

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:30
- Nahlásit

Fajka
brut
pověsit fáborky, postavit slavobránu, zajistit NORMÁLNÍ hudební doprovod na přivítanou a další nezbytnosti
taky by měla zamést dvůůr, a posekat kopřivy.... červenej koberec sehnat vod Ričrda....

vyprat mucholapky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:31
- Nahlásit

vlk

Yuminka ta ho přímo mylánkuje

láááska je láááásky, dyš choděj šiby s šibamáááá

u, ale vypadá že jo....

tak držíme palce, ať jse cajk

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:32
- Nahlásit

Fajka
mááááš repláááj
teď ty téééééž

a hlavně se oblíct do růůůůžový, aby jsme jí vůbec poznaly

kachna_
kuře koupený v úterý, který si měli upéct, bylo uvařený v hrnci na vodu (ohřejvám v něm vodu, když nám nejde proud). Prej jim smrdělo, tak obě kuřata uvařili psům .

za dobrotu na žebrotu se u nás říkalo

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:34
- Nahlásit

kachna_
vyprat mucholapky...

brut
a hlavně se oblíct do růůůůžový, aby jsme jí vůbec poznaly
koš taky by měla vynýst, a vyhnat myši z komory ....

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:36
- Nahlásit

Fajka
A že vim, co dostane Ešus?
http://www.youtube.com/watch?v=C3O4mGORSNw

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:39
- Nahlásit

denyk

to je mám-nemám-mám nemám

ssst,počkej. až uslyšiš Tildu an pěje Wooohin gééchst důů, wooohin? tak budeš taky zmatená jak lesní fčela

Děcka neznáte totok?
nemožu tam odtud jít, ale stejnak prosím neznám, čistíme chrup tvrdym chlebem a kostima a žuby býýýlýýý

Fajka
dávám na zoubky tvrdé chlebík

taky?? tos nemohla říct dřív? rvala bych jí chlebem a ušetřila za špek

dveřích cedule:
DNES ZAVŘENO!

PRO URÁŽKU STAROSTENSKÝ NOHY NA VĚKY ZAVŘENO

brut

ty máš dovču?

ne, ale máme zde pracovní big sešn, takže budu mimo objektik a domů chodit nevim kdy.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:40
- Nahlásit

Fajka
koš taky by měla vynýst, a vyhnat myši z komory ....
Poslat zajíce pryč, aby naši miláčci měli klidný víkendík a zbytečně se neunavovali jejich lovením

kachna_
A že vim, co dostane Ešus?

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:42
- Nahlásit

PetraK
máme zde pracovní big sešn, takže budu mimo objektik a domů chodit nevim kdy.
tak dovču bych ti přála, ale tohle je akorát na politování

<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání