| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:05
- Nahlásit
PetraK
a když klikneš běží zjišovat, co dostane?
ešče je z teho trochen zmaten mu trvá všechno trochen dýl stejně jak mně
už si počká, až dojdem a odpreparujem, případně si i dojde sám
s nahrbeným zadkem
Míša Neffová
to byla tak jak jí ta svině zabila?
PetroKááá polibte si svou umanutou prdel! .
diuný lidi mezi náma ...jestli se tomu dá říkat "lid" spíš ufón
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
ešče je z teho trochen zmaten mu trvá všechno trochen dýl stejně jak mně
tak ešče nejni naklikanej, klikejte, klikejte - na echt dobrůtky na různejch místech doma, v sedě, na židli, na gauči, na zemi..... ešče klikej, jo?
nahrbeným zadkem
a zhnuseným výrazem ve tváři
to byla tak jak jí ta svině zabila?
ne, tohle byla manželka Ondřeje Neffa, ona pak umřela a rubriku převzala Dáša.
o tom šmejdovi mi ani nemluv
diuný lidi mezi náma .
baba mě děsně prkala. Já fakt jako chápu, že každej nejni hyn ze zvířectva - nebo chápu- nechápu, ale respektuju, respektuju i to, že se o svoje děti bála, ale proč kuva teda pak leze do zvířecí rubriky? Já taky nelozim do rubriky já nevim jaký hudby třá, abych jim říkala, že to co poslouchaj je příšernost , a že nejlepší je to co poslouchám já. Což je pochopitelně pravda Když mě netankuje opera a přijde mi divná a komická,tak se do ní nervu a necpu jejím příznivcům že jsou mimo a já nevím co ještě. Tak halt baba dokomentářovala
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:24
- Nahlásit
PetraK
..... ešče klikej, jo?
dobrá, sušeného od Brita máme dost ..mi příjde vždy trochu vyplašenej z toho zvuku
pak leze do zvířecí rubriky
asi jí jinde nechtěli
o tom šmejdovi mi ani nemluv
hrozný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:37
- Nahlásit
Zdravím vespolek
kachna_
vlevo jsou jednopokojové ubikace pánů (80x60cm), vpravo dvoupokojové pro matky s dětmi (160x60cm
krásné uspořádání a tolik místa
Janiii
sklípek výbornej, víno eště lepčí vypila jsem ho mooooooc ale dobrý!!!
hlavně, že chutnalo a bylo veselo, to je nejdůležitější
není to krása, když má člověk tolik tatínků?"
skvělé, taky bych potřebovala rozmnožit příbuzný na přestavbu baráku
denyk
měla o víkendu zase nejhodnějšího pefá na svěťé, i přítel valil bulvy, jak chodí krásně sluníčto medové u nohý
skvěléééé, pašááááák
PetraK
Nejsem prasátkooo, nejsem prasátkooooooooo.
sásrak
V sobotu jsem otlkoukala omítku
a jéééééééééje, jééééééééééééééje
Tak sem si to vynahradila fčera, vzala sem kosu a šla sem kosat. Páč.... hodlám si na zimu usušit SENO! Teda ne pro sebe!! Ale pro zvěř-tu Pražskou. Nasušim si pytle sena - nebo aspoň jeden a vodvezu si to do sklepa do Prahé. To se budou bezdomáči divit, až půjdou brakovat a místo kompotů najdou seno
panebože, ty jsi střelená
NEVIM SICE JAK DLOUHO NÁM TO VYDRŽÍ, ALE SYSTEMATICKÝM NÁTKLAKEM NA PSÉKA SE ZADAŘILO, ŽE SI DOKÁŽE SÁM OD SEBE KRUCINÁL LEHNOUT NA TRÁVNÍKU A NEPSÍCHOVAT, když ve vesnici proletí fčelka Mája. Psíchuje teda, když mu proletí nad hlavou, ale tak to i celkem beru, nicméně celej víkend byl tejranej pobytem venku bez možnosti zalézt do krytu
pašááááááááááááááácííííííííííííííííííííííí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:56
- Nahlásit
denyk
sušeného od Brita máme dost .
a je to něco pro co by se přetrhnul?
jestli je vyplašenej ze zvuku, klikej v kapse,ať to ztumí zvuk
asi jí jinde nechtěli
ani ve zvířecí rubrice jí nechtěli
hrozný
jo. hajzl jeden všivej, debil psychotickej hnusnej. Ty jo, pokaždý dostanu vztek, když si na to vzpomenu. To nemluvím o tý malý, která u toho byla sráč jeden za živa bych mu stahovala kůži, fakt že jo. vždyť si to ponese celým životem chůdě malý.
brut
sásrak
i houno sasrak. Jen několik let starej olej na opalování s filtrem 10 . proč řikaj smetáci vobchodní, že čék musí každej rok kupovat nový, dyš to funguje? Vůbec nejsem spálená a to ho tam na tý chalupě mám fakt tak tři roky, možná čtyři??? Nevim, moc to nekupuju. A navíc to tam přežilo několikero zim a mráz.....
panebože, ty jsi střelená
nejsem střelená, sem praktická.
páč
Ponejprf- nebudu muset to seno kupovat za drahej peníz
a druhejprf - sem si tim pádem krásně zacvičila a zaposilovala a pobyla na slunku.
Jen sem pak měla kapek žinfárkt , leč naběhla jsem do zahrady, připojila hadici ke sprše a začla ječet, páč to teklo ledovýýýýý ale žinfárkt byl pryč. žízeň jsem zahnala velmi nachlazeným lahváčem a bylo mi doooobře.
pašááááááááááááááácííííííííííííííííííííííí
tse. a to ešče nevíš můj včerejší majstrštyk Zůstávali jsme na chalupě až do dnešního rána zase a tak jsme už hodně za šera šli ještě s hošikusem na louku, když jsme došli k čérešni tak tam poletovala sršeň. Hošikus se vyděsil a že jako pomaže dom. Duchapřítomně sem mu řekla : "Co blbneš vole? To je motorka!"................... a von mi to sežral
Tak já fakt nepočítám s tím, že to bude nějaká sláva, ale prostě sobotu si užil venku, smířen s tím, že dveře do chalupy halt sou zavřetý, chodil si tak po zahradě a studoval myši, nebo si lehnul, občas se poděsil, a tak jako podobně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:06
- Nahlásit
PetraK
Jen několik let starej olej na opalování s filtrem 10
z toho bych měla dobrou alergickou vyrážku
nejsem střelená, sem praktická
ti nevím, u tebe je to spíš střelenost než praktičnost.
nebudu muset to seno kupovat za drahej peníz
to je pozitivum...
sem si tim pádem krásně zacvičila a zaposilovala a pobyla na slunku.
ano, tělocvik v přírodě na slunci je vynikající věc
naběhla jsem do zahrady, připojila hadici ke sprše a začla ječet, páč to teklo ledovýýýýý
zde je vidět ta střelenost
to ešče nevíš můj včerejší majstrštyk
jak můžu vědět, když ses nepochlubila?
došli k čérešni tak tam poletovala sršeň. Hošikus se vyděsil a že jako pomaže dom. Duchapřítomně sem mu řekla : "Co blbneš vole? To je motorka!"................... a von mi to sežral
blbáááááááááááá ,ale je to evidentně účinné
já fakt nepočítám s tím, že to bude nějaká sláva, ale prostě sobotu si užil venku, smířen s tím, že dveře do chalupy halt sou zavřetý
to je dobře, super
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
z toho bych měla dobrou alergickou vyrážku
já nic. Hásky voní a ešče je furt účinnej. Proč bys z teho měla vyrážku?
je to spíš střelenost než praktičnost.
hm a taky dobrá vejmluva proč nejít plejt v takovým vedru , tak radši pudu kosat
zde je vidět ta střelenost
no to nene, mohla já sem vědít, že Brtnik šécku teplou a vlažnou z hadice potřál na umytí zednickýho kolečka a podložky do auta? nemohla.
blbáááááááááááá ,ale je to evidentně účinné
no je, vono ale totiž, já si fakt původně myslela, že to JE motorka. proto to bylo tak přesvědčivý a právě proto to vyšlo
to je dobře, super
mno, nevim esli by hošikus souhlasil , páč je to tak trochu brutál.
A v neděli to už bylo vidět, že je utahanej a večer začal blbnout, takže jsem ho musela ohouknout, že když jsem řekla, že má sedět, tak sedět BUDE. Ale nemám z teho dobrej pocit, jsem za krávu , je mi to vůči němu hnusný, nicméně se utěšuju tím, že kdyby byl ve smečce a takhle blbnul a namotal se třá do cesty šéfstvu, taky se s ním nebude sejřit a dostane držkovou.... Tak pak, když už jsem ale viděla, že už na to nemá, tak šel spát dovnitř. No jak říkám, dobře mi ze sebe neni
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:35
- Nahlásit
PetraK
už bylo vidět, že je utahanej a večer začal blbnout, takže
no právě jsem se chtěla zeptat, esli máte trochu ten klidovej režim.
"Co blbneš vole? To je motorka!"......
ti říkám, ses minula povolání
a je to něco pro co by se přetrhnul?
jo je to nejmiluvanější
už mi je to blbý zasejc se ptát, ale co tu Caninu, chcete, óder ji mám poslat jinam
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:37
- Nahlásit
PetraK
Hásky voní a ešče je furt účinnej.
to buď ráda
Proč bys z teho měla vyrážku?
je prošlý a navíc prošel mrazem
a taky dobrá vejmluva proč nejít plejt v takovým vedru
tak nějak
to nene, mohla já sem vědít, že Brtnik šécku teplou a vlažnou z hadice potřál na umytí zednickýho kolečka a podložky do auta? nemohla.
máte dlouhou hadici? Páč jinak by tě to napadnout mohlo
no je, vono ale totiž, já si fakt původně myslela, že to JE motorka. proto to bylo tak přesvědčivý
ti nevím, jestli bych si spletla sršně s motorkou, ale evidentně se budeš muset plést častěji
mno, nevim esli by hošikus souhlasil , páč je to tak trochu brutál
to je , ale účel světí prostředky, nééé?
Ale nemám z teho dobrej pocit, jsem za krávu
ti nevím, spíš si myslím, že mu pomáháš zvládnout něco, co sám schopen není... a on to moc dobře ví. Jen holt ta psychika ještě chvíli bude na prd
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Bre den,
jen prolitavam a zdravim pri pindelku, kteryzto mam paradoxne dnes v oblibe, neb ukoncil velice pracovni vikend, kdyz jsem neodlepila prdel od pc.
Prectu si vas vecir, Jiraskove sileny!
Jedu pro zmenu makat, chca nechca.
Dneska by melo Sadylko jedenactiny, echjo.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:37
- Nahlásit
Fifi
zvláštní den....spíš na hovno. Ta kamarádka co chová ty šarplanince má dnes narozky a její strýc vypadá, že se nedožije rána-rakovina
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:00
- Nahlásit
Dneska by melo Sadylko jedenactiny, echjo
Fifi
tak jí tam nahoru přejeme hoooodně psisek, aby měla co prohánět podrbej zbytek smečky
denyk
Ta kamarádka co chová ty šarplanince má dnes narozky a její strýc vypadá, že se nedožije rána-rakovina
achjo radši ani nemyslet, nemáme to taky teď jednoduchý brrr.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 20:23
- Nahlásit
Rrrrrrrramštajn.....zdravím, nestíhám probíhááááám,
já su hotovééééé nestíííháme máme toho mooooooc
Bruuuut
budem tam včas...dle instrukcí nevím jestli má číf přesnout adresu - ulici do GPSky...nevíš dyžtak jak se ta ulica jmenuje?
Dá se tam někde napapat a dát si snídaňo-oběd?
?... teším se !
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 20:52
- Nahlásit
Brej večír, u nás trošku sprchlo, když už nic jinýho, tak aspoň už není takový vedro
A odpoledne jsme bylo trochen v rybníčku, nó neplafčilo se, jen se namáčelo, ale už si ve vodě vzal pičkůtek a pak skákal v mělké vodě jak pošuk .
Jů, koukám že zítra bude náfštěva. Tak ať se vám vydaří
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 23:51
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Nedočítám, páč u nás řádí už přes hodinu šílená buřina, takže čekám, kdy mi vypadne signál.
Jen jsem chtěla říct, že tu zítra nebudu ... teda budu, ale až někdy odpolkoo či večír, páč mám den plný doktorů.
No a taky vám malinko popsat, jak jsem uháněla před buřinou.
Sme s Brůtíkovcem byli počítat raky a na nějaké občasné blejsknutí jsme moc zřetel nebrali. To až ve chvíli, kdy se zvedl vichr.... takže jsme ve fofru šplhali z lomu ven. Nahoře už začalo jemně krápat... samo, že byla tma jak v řiti, páč bylo 22.30. No a tak Brůtíkovec vyběhl napřed s tím, že mi přistaví auto co nejblíž k závoře. Jenže jsem ještě viděla jeho světýlko od baterky, když se buřina rozhodla udeřit s plnou silou. Bylo mi "děsně" fajn po těle, když fučelo, mlátily mě kapky a hřmělo mi nad hlavou. Musím říct, že jsem to vzala cestou necestou ( ona ani žádná vidět nebyla, kolik bylo vody) a "klusala" k autíku. Byla jsem rychlá, páč Brůtíkovec ještě nestihl dorazit, přes vodu totiž neviděl Mno, mokrá jsem byla dokonale, ale stálo to za to
Dobrou noc nebo spíš dobré ránko a pěkný den
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁRARÁÁÁÁÁ
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Mrtvá, mrtvá mrtvá, Koláče je mrtvá.Nejdříf nemohla spát, páč byla ta buřina a pak nemohla spát, páč už zase buřina nebyla a vona si zvykla na ten rytmus hromů a von nebýl
denyk
a pak skákal v mělké vodě jak pošuk
von to vobjeví, vobjeví důležitost H20 a pak ho z ní nebudeš moct dostat.
Hele sím Tě s Fajfkou neni domluva esli máš kde to posejpání udat, tak to prosím Tě udej, ať Tě nezdržujem
brut
jak jsem uháněla před buřinou.
ty vado , po jednom dost děsivým zážitku nemám ráda bouřku, nemám ráda bouřku, NESNÁŠIM BOUŘKU, takže to bych měla žinfárkt.
Fifi
pani nebujte smutné. Myslíme na vás a Sádlokarton měla moc pěkný žití.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:13
- Nahlásit
PetraK
sakra, já si tu čtu diskusi, říkám si, dítě jí suchárek, houby suchárek, syrový vajíčko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:21
- Nahlásit
kachna_
syrový vajíčko
bé mít zlato v hrdle!! Počkej až spustí prodanku no a nebo.... lepčí varyjanta: FojrFrááááááááááááááááááááááááááááj
Pečuje vo sebe děfčica šikovná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:39
- Nahlásit
rumstajn.
PetraK
pani nebujte smutné.
A tak... dyk to znas... jsme narozky oslavily s Matheou grilovackou, spolecne sme sly Sadelnici zalejt (konvi jako), se soumrakem sme mely panoramaticky kino na obzoru, sedacky sme si souply do prvni rady. To musela bejt kruta mela, bourkova fronta kdesi v dali, takovej bozi ohnostroj propojenej fakt zleva az doprava, hodinu sme na to cumely. tu ani kapka.
kachna_
houby suchárek, syrový vajíčko
salmoneloozo, hovnoloozo, pojd do mne.....
denyk
ale už si ve vodě vzal pičkůtek
To je ale odvazny psik. Zkus vyrezat z kury lodicku, dat plachetku a coby naklad burtik a poustet po vode - takhle Kalliope zkousela ucit plavat Pidalku.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:57
- Nahlásit
Čauvajs,
se tady dnes nic neděje??? no stejnak nemám čas
Péťo, beru na vědomí, GAG dám do bazárku
Brútice je takhle vodvážná? no nás bouřka potkala loni s kámoškou a utíkali jsme i s čoklama hlava nehlava...to se asi taky nemá, že ?
Fifi
Zkus vyrezat z kury lodicku, dat plachetku a coby naklad burtik
jó to mě rovnou odvezou i s lodičkou,,,a co potom s tím chudákem psékem, když zůstane sám
takovej bozi ohnostroj propojenej fakt zleva az doprava, hodinu sme na to cumely. tu ani kapka.
to byl "pan" nebo "paní" pes
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:02
- Nahlásit
Fifi
se soumrakem sme mely panoramaticky kino na obzoru, sedacky sme si souply do prvni rady. To musela bejt kruta mela, bourkova fronta kdesi v dali, takovej bozi ohnostroj propojenej fakt zleva az doprava, hodinu sme na to cumely. tu ani kapka.
Pozdravení od Sádla. Už je za duhovým mostem a došli psi
salmoneloozo, hovnoloozo, pojd do mne.....
To jsou domácí (chtěla jsem napsat od maminky, ale někteří!!! by se toho mohli chytit a dát to třeba do souvislosti s mým nickem)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:23
- Nahlásit
kachna_
je za duhovým mostem a došli psi
asi jo no, sem rikala, ze coby asocialka to tam vyeliminuje.
chtěla jsem napsat od maminky
echm... to by prece nikoho ani v koutku duse nenapadlo, takova spojitost....
denyk
to mě rovnou odvezou i s lodičkou,,
bys pak stala na pridi jak Winsletova, rozpazeno, vitr si bude hrat s tvymi kaderemi...
Bazusak taky neni extra vodofil, teda ma ji rada, ale ze by si sla sama zaplavcit, to ne, pekne po bricho, ulehnout do toho, nebo kdyz je fakt hoodne sparena, to si i par temp udela. V Labicku jsem ji hazela piskoty do mirnyho proudu, postupne par cm pred cumec, a pak o kousek dal, a dal, a najednou sama plavala, ani nevedela jak a snazila se pickotka uplavavajiciho dohnat. Vono to pude, zrzounovi, casem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
A tak... dyk to znas..
já vim. no. co říct? nyc no.
To musela bejt kruta mela
no to si piš, podle mě se brůtice musela nutně znečistit, páč to byl fakt pekelnej bordel. Kolikrát to řachlo tady v sídláku a to se to pak klepalo.
Zkus vyrezat z kury lodicku, dat plachetku a coby naklad burtik a poustet po vode
ty si krafkáááááááááááá
ne, oprava Kaliope je krafka si předstvim Píďalu na břehu....
kachna_
ale někteří!!!
TADY? ProosimTě, ukaž kteří jako?
.... dyš byla kachna ešče malá....
pomoooooooooooooooct
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:32
- Nahlásit
Fifi
asi jo no, sem rikala, ze coby asocialka to tam vyeliminuje
sssssssst, počkej až narazí na Murphyho, von jí přesvědčí, že asocyjál jen vocamcaď pocamcaď a posléze jí bude špitat do ouška
denyk
jó to mě rovnou odvezou i s lodičkou,
ty vole, to se nesmíš pokoušet na ni nasednout!! chápeš to??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:43
- Nahlásit
PetraK
to se nesmíš pokoušet na ni nasednout!!
A tak kdyz by si vzala zachrannou vestu, nebo kruh...nebo aspon ty nafukovaci kridylka na ruce, nebo vsecko dohromady, tra by ji lodicka unesla, zalezi, jak velkou vytesa.
P.S. Maj i pekny motivy, to by Denyk sluselo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:49
- Nahlásit
Fifi
vzala zachrannou vestu, nebo kruh...nebo aspon ty nafukovaci kridylka
a nebo si to vzít šécko najednou a má toho Chocholouška jistýho
P.s. Nemo by jí slušel moc, je to její oblíbená barva
ale možná by měla zvostat u tématu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:52
- Nahlásit
denykovo hodina plavání......aneb zichr je zichr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:57
- Nahlásit
PetraK
blbaaa... Este ta vesta tam chybi...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 14:11
- Nahlásit
Fifi
Este ta vesta tam chybi.
ta prej bude, dodatečně ku svátku dětích
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 14:27 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
ta prej bude, dodatečně ku svátku dětích
ten už byl
Hele, víš co mě napadlo, že je strašná škoda, že ti maminka nedala jméno Růženka. Myslím,že by se k tobě krásně hodilo a nemusela by ses stydět nosit svou oblíbenou barvu
|