Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 14:11
- Nahlásit

kachna_

zvládli i moje rodiče, moje tchyně a moje druhá tchyně

to ešče neznamená....... že to zvládnu já

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 14:20
- Nahlásit

PetraK
to ešče neznamená....... že to zvládnu já
hele máš ukázkovýho maila, jak to vypadá. Můžeš si to i stáhnout, ale nepředpokládám, že by tě to zajímalo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 14:27
- Nahlásit

kachna_

a ha, můžu to i stáhnout? Já nechtěla lézt do soukroma. Tak doma číhnu, tu v práci radši ne.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 19:01
- Nahlásit

Jestli chcete zaručeně psy zabijáky, tak tady mám jedny adepty.... naprosto šílená kombinace, která přivodí akorát velké problémy budoucím majitelům

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/10288321/Ojedinela -stenata.php

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 19:06
- Nahlásit

....byla jsem s Bukáčem na prochajdě, jdeme po lesní cestě a tři metry před náma spadne ze stromu něco velkýho, bílýho ...tak jsem si myslela, že kus molitanu, že si nějaký ptákos staví hnízdo.... tak jsem to vzala do ruky a on to byl houskovej knédl kus asi 10cm...a nad hlavou se mi ozvalo krá krá krá
Popošli jsme dalších pár metrů a na mýtince vedle lesní chatky srna...no borec jí samozřejmě zmerčil dřív jak já a jupí za ní tak jsem zařvala, pískla, borec udělal dva kotuly (byly tam nějaké posekané větve) běžel ai ještě 10metrů a pak hurá zpět ...no možná to byla náhoda, ale jsem moc ráda, že poslechl

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 19:08
- Nahlásit

brut
No ty kraaaso, lidi sou fakt ujety!! Osvedcene spojeni, ojedinela stenata, posledni vrh. No uchvatny.
PetraK
terka_devil666
Tak ste se dohoukaly i beze mne? Vyborne.
A Esusko, uschovnu zvladnes i ty, fakt, kdyz sem to zvladla i ja.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 19:12
- Nahlásit

denyk
tak jsem to vzala do ruky a on to byl houskovej knédl kus asi 10cm...a nad hlavou se mi ozvalo krá krá krá
Na vas prsej houskovy knedle??? Doufam, zes ho vzala domu a mas veceri!
Vice takovych vetvi a kotoulu a budes mit perfekt privolanicko. Btw, jak ten srpenec? Pocitame s vama, doufam, ze to plati!

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 19:19
- Nahlásit

Fifi
jo zatím platí
myslím na vás, jak na vlastní

Kámoška o víkendu psala, že manžel musel zasahovat při napadení člověka středoasijatem...prý přijela rychlá a byl to prý dost nechutný pohled.... bohužel jou dnes tito psi v módě a má je téměř každej vůl . Druhá kámoška jak má ty šarplanince, tak vyprávěla, že chlapík-soused měl štěňata středoasiata a rozdával je po sousedech-důchodcích...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 19:32
- Nahlásit

Sláva nazdar výletu
už jsme zpátky už jsme tuuu
už jsme táááády

Co je novýho?

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 19:36
- Nahlásit

denyk
mas mailose.
Fajka
Co je novýho?
Na denyky
prsej knedliky.
Brut hleda asi novy stenatko a vyhledava pouze exkluzivni spojeni. Vice jsem necetla. Mate hotovo? - gratuluji.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 19:39
- Nahlásit

Fifi
Na denyky
prsej knedliky.

a kerá z vás dvou pila??? ty nebo Denííík ?

Brut hleda asi novy stenatko a vyhledava pouze exkluzivni spojeni.
šiš ted na to koukám to bé přímo na zbroják rovnou

Mate hotovo? - gratuluji.
máááme, hotovo odvezeno kujéééém

a záftra je páááátečeeek

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 19:41
- Nahlásit

Fifi
No ty kraaaso, lidi sou fakt ujety!! Osvedcene spojeni, ojedinela stenata, posledni vrh. No uchvatny.
viď? Tady prskám jak papiňák, protože tohle je fakt potenciální zabiják, páč se určitě nedostanou do rukou zkušených lidí, ale těch, co nebudou vědět, jak se k nim chvoat a jak je vychovat

denyk
metry před náma spadne ze stromu něco velkýho, bílýho ...tak jsem si myslela, že kus molitanu, že si nějaký ptákos staví hnízdo.... tak jsem to vzala do ruky a on to byl houskovej knédl kus asi 10cm...
večeřééééééééééééééééééééé

borec jí samozřejmě zmerčil dřív jak já a jupí za ní tak jsem zařvala, pískla, borec udělal dva kotuly (byly tam nějaké posekané větve) běžel ai ještě 10metrů a pak hurá zpět ..
supr... větve jsou výborná zarážka

manžel musel zasahovat při napadení člověka středoasijatem...prý přijela rychlá a byl to prý dost nechutný pohled...
se nedivím

že chlapík-soused měl štěňata středoasiata a rozdával je po sousedech-důchodcích...
taky "kvalitní " páníčci

Fajka
Sláva nazdar výletu
už jsme zpátky už jsme tuuu
už jsme táááády

nezmokli jsme už jsme tu

Co je novýho?
nechceš štěňátko ze super spojení? Jsou poslední .....

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 19:43
- Nahlásit

Fifi
Brut hleda asi novy stenatko a vyhledava pouze exkluzivni spojeni.
nene, Brut hledala info pro Fajfku a na tuhle exkluzivitu náhodou narazila

Fajka
šiš ted na to koukám to bé přímo na zbroják rovnou
jj, teď si přeju, aby žádný nebydlel blízko nás

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 19:46
- Nahlásit

brut
večeřééééééééééééééééééééé
bože tys taky blb..už vidím jak se Deník láduje knedlíkem na lesní cestičce až má boule za ušiskama

nezmokli jsme už jsme tu
ne ne nezmokli bylo krásně. A vyhli jsme se chytře velký zácpě... v který by jsme uvízli nejmín na tři hodky...jsme se včas a fikaně vypařili z dálnice zajeli sice asi kiláčků ale ušetřili nervy ze zácpy

nechceš štěňátko ze super spojení? Jsou poslední
ooo děkuji, nechci jedna blbka mě doma úpá stačí

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 19:53
- Nahlásit

brut
Brut hledala info pro Fajfku
kuju za mailíka !!!! si zlatá
dííky díííky, dneska sem KO ale záftra začnu študýrovat, abych nebyla za debila.... no dyž tak jen menčího noooo

jj, teď si přeju, aby žádný nebydlel blízko nás

u nás si ted jedni z nově přistěhovaných pořídili nový štěndo...taky nějaký přírodní primitivní pastevecký plemeno...mám ěsnou radost bo jsou to ti lidi co už maj totálně neposlušnou ovčačku...kterou nechávaj v zimě když je 1,5 m sněhu lítat samotnou na zahradě bez dozoru a to maj plot sotva jeden metr už ted kolikrát řešíme problémy že se kolem nedá projít. Sem zvědavá až tohle vyroste

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 20:38
- Nahlásit

Fajka
bože tys taky blb..
ach jooo, už to vědí i ve světě ...sem to chtěla ještě chvíli udržet v tajnosti

už vidím jak se Deník láduje knedlíkem na lesní cestičce až má boule za ušiskama
vidíš, chodíš na blbý místa, by si mohla mít véču zadara a ještě venku

ne ne nezmokli bylo krásně.
skvěléé

vyhli jsme se chytře velký zácpě... v který by jsme uvízli nejmín na tři hodky...jsme se včas a fikaně vypařili z dálnice zajeli sice asi kiláčků ale ušetřili nervy ze zácpy
chytrý tah, pašáááci

nechci jedna blbka mě doma úpá stačí
škoda , by jsi měla jistotu, že noví sousedi k vám nikdy nepřijdou

kuju za mailíka !!!! si zlatá
nemáš zač

dneska sem KO ale záftra začnu študýrovat, abych nebyla za debila
neblázni, budeš dobrá, odpočívej, času máš dost

jedni z nově přistěhovaných pořídili nový štěndo...taky nějaký přírodní primitivní pastevecký plemeno...mám ěsnou radost bo jsou to ti lidi co už maj totálně neposlušnou ovčačku
a jééééje, tohle je problém a moc velkej

Sem zvědavá až tohle vyroste
nechci být za hnusnou, ale možná by bylo líp, kdyby to nevyrostlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 20:45
- Nahlásit

brut
hodíš na blbý místa, by si mohla mít véču zadara a ještě venku
Taky chodim na blby mista, max me ten ptak posere. Podelit se vo zradlo nebo hodit nakou zlatou cetku, to ani omylem.

Fajka
A vyhli jsme se chytře velký zácpě...
Sikovny ste, neni nad to si hlidat traveni, takova velika zacpa dovede cloveka pomerne zarmoutit vice, nezli velky prujem.

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 20:53
- Nahlásit

PetraK
A MAS HO TAM!

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:00
- Nahlásit

Fifi
Taky chodim na blby mista, max me ten ptak posere.
to dělá pro štěstí

Podelit se vo zradlo nebo hodit nakou zlatou cetku, to ani omylem.
asi nevypadáš hladově

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:09
- Nahlásit

Fajka
a kerá z vás dvou pila??? ty nebo Denííík ?
ja né, ti ho příště vyfotím
máááme, hotovo odvezeno
šikulkýýýý, ale něgdy je to gút mít víc práce, ne? aspoň budou prašule
brut
večeřééééééééééééééééééé
nó to by mohla být, kdyby mi ten blbec ze stromu hodil ešče vajco
Fifimax me ten ptak posere
no to jsem se bála v zimě, když mi nad hlavou lítala volafka...bych měla otřes mozku (ikdyž mozku, ehm :smirk

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:26
- Nahlásit

denyk
ti ho příště vyfotím
Jaaaaaaak, jako priste, jako pudes s nakupni taskou na vychazku a kra kraaa ti bude hazet veceri? Jednou stacilo, ne? Este vajce si preje, neprehanis to?
jsem se bála v zimě, když mi nad hlavou lítala volafka..
V zime a volafka? Fakt? Nebyl to hladovy orel/sokol/sup?

brut
to dělá pro štěstí
Pekne dekuju.
Co prasky, lepsi? Zabiraj?

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:30
- Nahlásit

denyk
nó to by mohla být, kdyby mi ten blbec ze stromu hodil ešče vajco
pro to by jsi musela na strom vylézt, to by nešlo aby jsi měla komplet véču bez práce

Fifi
Pekne dekuju
nemáš vůbec zač

Co prasky, lepsi? Zabiraj?
jedno a půl platíčka vybraný a zatím žádná změna... uvidíme postupně, ještě je čas.

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:33 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Fifi
a kraaa ti bude hazet veceri?
no ono to na tom místě není zas až takový sásrak, bo pár metrů od onoho místa hází myslifci žrasó divočákům ...takže příště to může bejt třá pizza
V zime a volafka?
fšak jsem to sem psala, možná v březnu, že furt honíme volafku u rybníka sup, voe teho poznám, má holéj kŕk
ti jí taky příště vyfotím

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:34
- Nahlásit

brut
to by nešlo aby jsi měla komplet véču
no možná, kdyby trolík nebyl trolík, mohli jsme mít srnčí gulasch mit knédl

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:41
- Nahlásit

denyk
Si rozbila esusovic foru, cos to tam kopirovala? vymaz ten obrazek ci kyho vyra ci volafky.

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:48
- Nahlásit

Co se stalo Mně to fachčí noumál
a máš vosu

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:30
- Nahlásit

denyk
no ted uz jo, ale neco si zmenila.
taky mas vosu.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 23:36
- Nahlásit

denyk
trolík nebyl trolík, mohli jsme mít srnčí gulasch mit knédl
ti nevím, jestli by si ho na tý pasece zvládla udělat, ale možná seš skrytej zálesák

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:14
- Nahlásit

all
sdrafím, zas jen frčím kolem...

denyk
na Klimešku jeď, pozitivní motivaci jede čistě podle Susan Garett, určitě nebudeš zklamaná...
od nás pár holek ní jezdí pravidelně, a jsou nadšený... akorát pak časem zjistíš, že se z toho špatně vytahujou jen některý věci, ono je to o komplexním přístupu... ale i tak ti to dá hodně, a jestli tam bude ukazovat některé z těch her, tak i ty jsou moc fajn...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!

Přitopim???

Včera sem měla megaúspěšnej den nejdřív jsem si zazdila dodáfku vod Vetamixa a pak sem řekla p.náměstkoj že... je Pampaliny Takže pes bude vohladu a já bez práce???

A co tu děláte vy? Koukám, že DENYKk krade knédln mit Švajnebrátn und Zauer Kraut nebohým ptícám!!! To je nehorázný, jak se lidi v tý přírodě chovaj sobecky!!!!!

Hele Bukanýr je šikula, fakt dobrý, dobrý, je to na moc dobrý cestě. Ať už ho zastavil tvůj povel, větve nebo náhoda, je to moc gůt počin, Předpokládám, že byla obří a nejobřejší pochvala. Klidně u toho hopikej, ať ví že máš fakt mega radost. VYSTAVUJU BUKANÝROVI POCHVALU PŘED NASTOUPENOU JEDNOTKOU

a helele koukám, že wami (AHOOJ WAMIJOFKO) hodila doporučení na seminář, díky

brut

COS TO NAŠLA ZA PŘÍŠERNOST?? myslim ten inzerát lidi sou fakt naprostý naprostý hovada

terka_devil666

A MAS HO TAM!

JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ MÁM TAM TILDŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!! díky pani jde to normoš otevřít mám co "překladááááát"

Fifi
Co je novýho?
Na denyky
prsej knedliky.

Hele Fifijovka chytla básnický třevo!! Vona je huž jak ten Tilda

Fajka

máááme, hotovo odvezeno

tákže fertich? bude se odpočívat?

<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání