| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 14:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
ta prej bude, dodatečně ku svátku dětích
ten už byl
vim, ne? proto je tam to slovo do-da-teč-ně
že je strašná škoda, že ti maminka nedala jméno Růženka
sem netůchala, jak sou kachny pomstychtivý
apropóó co to je za divnou potprdu?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 14:36
- Nahlásit
PetraK
co to je za divnou potprdu
brejle
proto je tam to slovo do-da-teč-n
no jo no jo, jsem přehlídla čárku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 14:38 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Kraaaaaaafky jste šílený jako fákt, ale já nic nepotřebuju, žádný rukáfky, nic....plavu výborně, to je taky jediný sport který ovládám, jinak jsem levá jak šavle ...to můj přítel měl na základce diplom-želva a já měla delfín....před pár lety mi řekl, že jsem ho na základce v bazénu topila a smála se mu, že neumí plavat ale já si to nepamatuju.....v chorvatsku se plavat docela naučil, ale stejně má respekt.
To já jak vlezu do vody, pud sebezáchovy je pryč a jsem velryba...tělem i duší
kachna_
jojojo jseš tu jediná hodná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 14:44
- Nahlásit
denyk
no stejnak nemám čas
Ksaaa, co tu delas?
jsem velryba...tělem i duší
napodobne. Co to tvy ucho? este bolankuje?
PetraK
apropóó co to je za divnou potprdu?
blbaaaaaaaaaa. Novej model "dobry den, ruzovy kozy ven".
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 14:56
- Nahlásit
Fifi
no to už jsem doma, víš a mažu s psékem na kozlíka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 15:04
- Nahlásit
Myslíte že vadí, dyš čék řekne - NEVĚDOMKY ALE!! - svému nejvyššímu nadřízenýmu "Eržyykooo! Co děěělaš??"
(sem si tady mudrovala nad svou neschopností a páč trpim samomluvou, tak sem se rovnou i pokárala , kárám se dycky touto větou . enemže vylezl pan řídící, já to nevnímla a tuto pronesla do prostoru, chvíli koukal, páč sem u toho hopikala na takovým tom sedacím míči, a pak šel radši zpátky, esli něco chtěl asi to zapmněl ....... asi tu dlouho už nebudu
kachna_
brejle
ešče že teda nejsem ta Růžena, páč muset nosit růžový brejle co vypadaj jak úchylná potprda to by mě společensky znemožnilo, stačí že sem jako tupozraké děcko musela nosit tu obludnou klapku na brojlích
denyk
o můj přítel měl na základce diplom-želva a já měla delfín.
vy ste Brtnik a Já??? máme to stejně, jen stim rozdílem, že jeho topil plafčík tyčí, místo mě. já ho učila potápět, páč když jsem prvně viděla, jak se potápí, málem sem se utopila smíchy.... potopil hlavu, čouhala zadel a nebyl schopen ju dostat pod vodu
jojojo jseš tu jediná hodná
vona jo???? my Ti tady vymejšlíme jak se neutopit a vona je ta hodná!
Fifi
Novej model "dobry den, ruzovy kozy ven".
Fifinoooooooo di do perdelééé
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 15:13
- Nahlásit
PetraK
potopil hlavu, čouhala zadel a nebyl schopen ju dostat pod vodu
pak po kom ma Esus parnicek.
denyk
a mažu s psékem na kozlíka
echm... Napada me fura veci, radsi mlcim, vzhledem k vedru.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 15:19
- Nahlásit
Fifi
pak po kom ma Esus parnicek
no potápět se taky neumí teda , to je fakt
Napada me fura veci,
viď??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 15:32 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
Fifi
Napada me fura veci
páč jste ouhylný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 15:43
- Nahlásit
kachna_
páč jste ouhylný
co kecáš? Já si řikala, ešivá se třeba nejde koukat na Receptář. Tam je přece kozlik šikula, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 15:45
- Nahlásit
PetraK
Tam je přece kozlik šikula, ne?
To myslíš Přemka Podlahu?
No to mi přijde dost úchylný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 15:45
- Nahlásit
kachna_
Uchylna je Helenka. zaujala veřejnost výrokem, že její písně patří k národnímu kulturnímu bohatství, a proto by je měl Český rozhlas víc hrát. - ta by mohla bejt mozna zaregistrovana aj jako pamatka UNESCO, coby narodni kulturni pamatka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 15:56
- Nahlásit
kachna_
No to mi přijde dost úchylný
no co, každej se nějak živíme
Fifi
Uchylna je Helenka.
tam už to spíš tipuju na stařeckou demenci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 16:09
- Nahlásit
Fifi
Uchylna je Helenka.
třá, jak jí vypínaj furt tělo, tak jí to nějak přichytávaj k lebce a ono to tam dělá neplechu.
Jinak trvám na tom, že jít se odpoledne koukat se psem na Přemka Podlahu je úchylný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 16:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
vypínaj furt tělo
tak jí rovnou vypli i mozek
Přemka Podlahu je úchylný
to je fakt, maj se koukat na Simpsny
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:11
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem dneska měla veleúspěšný den ... viděla jsem Fajku a Čííífa, bylo to mooooc pěkný setkání, leč krátký
Po cestě domů jsem usnula ve vlaku,jak jsem byla utahaná. Naštěstí se mnou jela cééérka,takže jsem nemusela prosit průvodčího, aby mě vzbudil
PetraK
Nejdříf nemohla spát, páč byla ta buřina a pak nemohla spát, páč už zase buřina nebyla a vona si zvykla na ten rytmus hromů a von nebýl
taky ste měli krásnou buřinu? Tady byla i s kroupama,byli jsme bez elektriky a navíc všude bylo ráno kvanta bahna a tak hnusně lezavo
ty vado , po jednom dost děsivým zážitku nemám ráda bouřku, nemám ráda bouřku, NESNÁŠIM BOUŘKU, takže to bych měla žinfárkt
náhodou, ve finále to bylo zajímavý ... Ve chvíli, kdy na mě nebyla ani nit suchá, tak jsem lezla do autíka. Ráno jsem viděla, jak vypadá ..... Brůtíkovec bude mít co uklízet, bahno je i na nemožných místech
Fifi
pani nebujte smutné.
A tak... dyk to znas... jsme narozky oslavily s Matheou grilovackou, spolecne sme sly Sadelnici zalejt (konvi jako), se soumrakem sme mely panoramaticky kino na obzoru, sedacky sme si souply do prvni rady.
krásně jste oslavily Sádýlka narozky, přesně v jejím duchu
kachna_
si tu čtu diskusi, říkám si, dítě jí suchárek, houby suchárek, syrový vajíčko
že ty chceš aby měla hlásek jak konipásek?
denyk
Brútice je takhle vodvážná? no nás bouřka potkala loni s kámoškou a utíkali jsme i s čoklama hlava nehlava...to se asi taky nemá, že ?
utíkat se nemá ..... nejsem odvážná, ale bylo to lepší řešení než zůstat v lomu, kde to mohlo kdykoli prásknout. Navíc mě bouřky nevaděj a nikdy nevadily.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 20:04
- Nahlásit
Blink, vypnete nekdo to vedro!!! Kremylek kratkou stopicku, sup do vody... perdele chvili skotacily, sup do vody... nesnasim takovydle hice!!!! Se tesim zitra na Medarda, doufam, ze nezklame.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:01
- Nahlásit
Tak jsme se vrátili...péf úpá mrtvej..a kozlík je asik totok ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:03
- Nahlásit
Fifi
ypnete nekdo to vedro!!!
tadyk nebylo tak zle, šli jsme si do polí, do jednoho rybnika, do potoka, do druhýho rybnika.... závidim Ešusovi tu možnost koupání páč já nemám kde
brut
zajímavý
hm no to nevim zajímavá bouřka pro mě neexistuje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:17
- Nahlásit
denyk
péf úpá mrtvej..
u nás péf ne mrtvej já nevim sakra, kde bere tu energii.
Stihla jsem umejt vokýnka v ložnici a v pokoji, už zbývá enem obývačka a kůchňa.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:19
- Nahlásit
PetraK
že jeho topil plafčík tyčí, m
jsem si mylsela, že to se dělo jen u nás...já si pamatuju, jak jednu holku hodili do 3 metrů a ona byla téměř neustále pod vodou, já jí hodila tu destičku, dostala jsem vynadáno...ale nevím, jako co by chtěli dělat dál a to mě dnes slépka ani nepozdraví
u toho hopikala na takovým tom sedacím míč
ty f práci hopíkáš na míči? no to je gól tedy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:43
- Nahlásit
denyk
jsem si mylsela, že to se dělo jen u nás
ne já si to pamatuju taky, jak tam ty nebohý spolužáky postrkovali bidlem já jsem už plavat uměla (aby ne, když jsem rybička ), takže do mě nežďuchali, ale ....... brrr. hnus, to je prostě sadistický.
a to mě dnes slépka ani nepozdraví
tak si na ni počkej v bazénu a......... víš jak....
ty f práci hopíkáš na míči?
no ne, já na ňom sedim! ale dyš se soustředim a nevnímám, tak prostě hopikám no. se mi líp přemejšlí, dyš hopikam. Potíž je, že jak jsem malá tak za tim pultikem nejsem moc vidět (takovej ten pult co je ještě u stolu), takže se zjevuju a mizim, zjevuju a mizim.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:55
- Nahlásit
Fujtajble ve spolek
jak se máte ? nezlobíte?
Jestli jo tak já se to dovím a bude badabum..velký badabum dočítat vás nestíhám furt makáme záftra to muší bejt fertig a pak tradá zu Kunde
Brut
díky díky díky... rádi jsme tě viděli ! a těšíme se zase brzo ...
http://www.novinky.cz/kultura/235496-barvy-a-zvuky -afriky-ochutnejte-na-melting-festu.html?ref=ostat ni-clanky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:42
- Nahlásit
Fajka
nezlobíte?
ne.
nezlobíme, nespíme.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:56
- Nahlásit
PetraK
nezlobíme, nespíme.
Zlobime, nespime.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 08:39
- Nahlásit
Raaamštááááájn
PetraK
Fifi
nezlobíme, nespíme.
Zlobime, nespime
PetraK
sim vás pani, ty fotky sem nestihla ale budou dneska , dneska už se k tomu fakt dostanu slibuju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 10:59
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Číííífe
Mám doma chcípáka.... mladou skolila angína Jinak jsem včera dostala "moooc dobré" prášečky na únavu. Jsou to virová atb a berou se po 6 hod 2 tablety. Jen doufám, že alespoň zaberou, když už jsou chuťově hnusný....
Fifi
vypnete nekdo to vedro!!!
Kdyby nebyl vzduch tak moc suchej, tak by mi nevadily, konečně nejsem nabalená jak pumpa
PetraK
no to nevim zajímavá bouřka pro mě neexistuje
no jo, ale ty jsi nevyrůstala v lese, kde okolo tebe padaly stromy při buřinách ( poprve mi byly asi tři a schovala jsem se pod poste l, děda mě vytáhl ven, sedl si tak, abych viděla z okna a vysvětloval, že dubům se nic nestane, takže se nemusím bát. No a od tý doby jsem v chatě zažila hnusnejch bouřek hodně, pár vichřic, kdy to lámalo smrky jak sirky, ale naše duby, co máme okolo chaty, to vždycky ustály, takže se nebojím )
Stihla jsem umejt vokýnka v ložnici a v pokoji, už zbývá enem obývačka a kůchňa.
pak můžeš přijít k nám .... potřebuju umejt 6 třídílnejch špaletovejch, jedno malý v koupelce a jedno špaletový obrovský v chodbě u psů
denyk
PetraK
o výuce plavání ve škole mi ani nemluvte... děsná vzpomínka. Naštěstí jsem nesměla od druhého plavání do bazénu
Fajka
záftra to muší bejt fertig a pak tradá zu Kunde
to zvládnete, jen nezapomeň na cestu koupit dostatečnou zásobu dezinfekčních ubrousků
díky díky díky... rádi jsme tě viděli ! a těšíme se zase brzo ...
vůbec nemáte za co ..... já vás taky moooooc ráda viděla a těším se na opáčko
odkaz je super .... pokud bych nejela za wami, tak bych se určitě šla podívat. Láká mě to....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 18:35
- Nahlásit
tjoo že by šici měli okurkovej den?
já chtěla jít ven ale je tam velký bada bum, tak Fája řikala že teda jako ne, že si dá rači nohy křížem
tak dodělávám papíry na záftra
PÜP
posílám endlich fotečky! po jedné, hodný přehodný pan čííf nějaké našel
brut
Mám doma chcípáka.... mladou skolila angína
ajéééje..ted v lééétě místo koupačky postel chudák
vůbec nemáte za co ..... já vás taky moooooc ráda viděla a těším se na opáčko
jo jooo my taky...bude veselooo až dorazíme se všim vybavením
odkaz je super.... pokud bych nejela za wami, tak bych se určitě šla podívat. Láká mě to....
ajooo já zapoměla že máš jet k wami škoda že dycky to co by člověk moc rád viděl tak to se kryje s x dalšíma akcema
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 18:44
- Nahlásit
Rumstajn.
Fajka
PÜP
ta ti podekuje.
tjoo že by šici měli okurkovej den?
Prace neni chlap, ta se sama neudela.... Taky tu hrozilo veeliky badabum, a prt, vyhlo se to smer Kerkonose, spadlo par kvapek, ale aspon, ze tak.
brut
"moooc dobré" prášečky na únavu. Jsou to virová atb a berou se po 6 hod 2 tablety
Tak drzim moc palce, at konecne zaberou spravnym smerem!! A anginu nezavidim, dneska sem si pustila zcela vyjimecne klimu v aute, bylo tam snad 70 st, vyprazeny na slunicku - a rychle sem ji zase vypla.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 18:49
- Nahlásit
Fifi
ta ti podekuje
no nemá zááááč
ale já nic já muzikant to byl prosím nápad Kachny !!!
Prace neni chlap, ta se sama neudela....
jo to znám..poslední tejden byl naprosto pracovně příšernej!!!
díky bohu už jen dotisknu papíry a máme hotovo!
Taky tu hrozilo veeliky badabum, a prt, vyhlo se to smer Kerkonose, spadlo par kvapek, ale aspon, ze tak.
tak to dorazilo k nám a už tu skoro hodinu hustě prší! pro nás dobrý tu bylo sucho a potřebovalo to zalejt..hlavně aby to zas ale někoho nevyplavilo
|