Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:07
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Mám hlavu jak pátrací balon.... tyhle změny počasí mi vůbec nedělaj dobře na mozkovnu ( teda, ne že bych nějakou měla, ale i to nic je nějaké nafóklé a dělá neplechu)

wami
na Klimešku jeď, pozitivní motivaci jede čistě podle Susan Garett, určitě nebudeš zklamaná...
sem si nebyla jistá, jestli je to ona...a mám radost, že nejsem až tak velkej sklerotik

PetraK
nejdřív jsem si zazdila dodáfku vod Vetamixa a pak sem řekla p.náměstkoj že... je Pampaliny Takže pes bude vohladu a já bez práce???
myslím, že náměstek je už na tebe zvyklej, jinak by dááávno skončil v Bohnicích a hošíííček holt bude baštit tvoje porce "třikrát guláš"

COS TO NAŠLA ZA PŘÍŠERNOST?? myslim ten inzerát
viď? Sem prskala ještě dlouho do noci, jen jsem si na ně vzpomněla

lidi sou fakt naprostý naprostý hovada
přesně tak.... a nejhorší je, že se na tohle spousta lidí chytí, raději nedomýšlím ty konce

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 12:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ramštááááááááááááááááááááááááááááájn,
sem si tráááááápně myslela že dneska bude volnej deeeen a příprava na víkend a vono guvno a nestíhááám, muším dohánět fčerejšek a nějak se mě tu nakupili další jobofky

aaaaaaaaaachjooooooo, nestíhám ani dočíst co jste nasmolili
tak snad večír... užted přeju rači všem hááááskej víííkendík s čumákama
Naše smečka frčí na akití sražení tak se těším bo sem ted Fáju drobátko zanedbávala (i dyž ona byla v tom vedru stejnak pochodující mrtvolák ) tak že jí to ted drobátko vynahradím

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 15:00 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Mamča si jde koupit obraz . Od Oberthora . Zas ty hrozný koně .
Krátký čas štěstí, kdy jsem se na ten strašlivej obraz nemusela koukat je pryč (fakt ho nemám ráda a do svejch šesti let jsem se ho bála. Pak teda taky, ale nebylo mi to už nic platný).
to je von, hnusák
http://www.gplc.cz/cesky/autor/karel-oberthor/116. html
(třetí shora vpravo)

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:05
- Nahlásit

Zdravím při neděli a doufám, že jste si užili víkend a nezmokli
My jsme byli v sobotu jenom u rybníka a cestou zpět mi Batynka zaštěkala na psa, tak jsem jí strhla k noze a zařvala na ní (díky bohu za normálního psa, co se nesesype při okřiknutí). Michal šel za mnou a říkal, že majitelky toho psa se strašně lekly, prej i trochu nadskočily
V neděli jsme byli na trzích v Ředhošti rekognoskovat terén (potřebujem něco prodat). Musim říct, že ze štěňat v klecích a pětitýdenních koťat v "areálu chovatelů" mi dobře nebylo.
Nevíte někdo, jestli to upravuje nějakej zákon, předpis, vyhláška?

brut
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:09
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem byla o víkendu u wami a bylo to mooooooc fajné. Doufám, že si to brzy zopakujeme

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 23:51
- Nahlásit

kdybyste chtěli vědět, kdo může za tu čtvrteční stáfku, tak asi já...
Po dvou letech bych poprvý potřebovala jet někam vlakem. Ale prosím, nikomu to neříkejte, nerada bych to celý platila, na to by mi asi pojištění odpovědnosti za škodu nestačilo.

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 07:38
- Nahlásit

Gúten morgén ve spolék,
tak já vím, že su diuná, gdyš mám dobrou náladu v pindělí ráno, no
kachna_
nikomu to neříkejte
jako hrop, velebností ...já jedu ve čtvrtek-(bude tedyk asi chaoz na silnicích) za rodinkou na slováč přítel jede na služebku kousek od mého rodného města a tak mě vezme sebóu....zdržím se až do neděle, pejštuli bude hlídat má milovaná kamarádka a rozmazlovačka v jednom
A ešče že nestáfkujou slováci, to bych toi kachno dala do zobáka, bo tam se potřebuju přepravit kósek vlakózem.
A víkend jsme měli pěkný, nigde žádný knédl, jen posezení na lavičce u rybníka, gde lidská noha dlouho nefkročila...a najednou zpoza chroští se vyřítil německý důchodce s hůlkou a baba za ním, tóže s hůlkou (předchůdkyněnordic walkingu - dřevěné :lol no a péf se dal do štěkání, že a děděk neohroženě kráčel proti němu....ale pohoda, dědek t ustál bez ukousnuté pracky, nohy, či jiného údu

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 08:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!

bude vjědro? půjdem plouti!

Víkend veskrze lenošivý, neb mu předcházela mohutná páteční oslava. Ešče nikdá se mi nepodařilo v jediným okamžiku položit na stůl toliko cizích chlapů!!! Leželi fšicí dojednoho, fčetně tvrdýho sparťanskýho jádra , (že zrovna na mě kovanýho slávistu vyšli u stolu tudleti sousedi, to byl vrchol ) . Pravda přecházela tomu věta : "Já bych si lehla!!" myšleno ofšem zcela jinak, než to ti magoři pochopili . von totiž oslavenec, kterej přicházel o nás neměl ani tušení, tudíž to chtělo utajit do poslední chvíle, proto jsem touto větou nadnesla, že jako by bylo vhodný si lehnout na stoly a zneviditelnit se. Když se fšichni jen tlemili jak jelimani, tož sem už zařvala "Lehněte volové už de!" či něco takovýho a voni už teda fšicí lehli na stůl, takže oslavenec stál posléze vedle nás a koukal na dva stoly, kde fšichni leželi, dyš sme se zvedli, nechápal už vůbec (páč jsme mu fšicí řekli, že na něj nemáme čas) a řikal jen asi tak 100xdokola "notosiděláteprdel?" Když nás vyhodili z hopsody, šli jsme do klubu. DOmů jsme přišli po třetí ráno. Jak to zvládla oslavencova ženucha matka ročního dítěte druhej den, to nechápu

Jo a tak hmyzí socijálizace moc nefunguje jak minule celkem gůt,tak tentokrát propadák. Naščestí jsem s tim počítala. Ešče vytrvám, ale je to plýtvání času. Ovšem.....plejtvá se to dobře, na dece na louce....

denyk
Gúten morgén ve spolék,
tak ešče jednou........... nemůže bejt gůtenmórgn, dyš sem fstávala v pěěěět! a ešče sem zmrzla

dědek t ustál bez ukousnuté pracky, nohy, či jiného údu

a tak u něj už je to stejnak fučik ne, ?

no a péf se dal do štěkání,
hlídal no, byl tam s tebou sám, hlídal, hovado zrzavobílý taky hlídalo včera pani co šla na vlak, byli jsme tam sami, byl důležitej

.já jedu ve čtvrtek-(bude tedyk asi chaoz na silnicích) za rodinkou na slováč
no to sis vybrala vhodnej den na vejlet ale hele třá to tam zapomenou zas doručit ........ nebo tam napíšou blbej měsíc.... .... uvidíš

kachna_

kdo může za tu čtvrteční stáfku, tak asi já.

to béš mít drahýý!!

Ale prosím, nikomu to neříkejte, nerada bych to celý platila,

no dobře kolik dáš??

brut
Jsem byla o víkendu u wami a bylo to mooooooc fajné.

byli jste kůrsingovat?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:49
- Nahlásit

Čáááááu děckááááááá,
koukám že ste se nenudili nikdo a nudit se nikdo nebudete ..hlavně Kachna a Deník až budou ve čtvrtek mašírovat pěšky stofky mil )))))))))))
My byli na akiťáckým srazíku, sem mrtvolnáááááááááá, bylo to úžasný bylo to super! už dloho sem se tak nepobavila s fajn lidma, bylo veseloooo, pséci v pohodě , běhalo se, soutěžilo, jedlo se, pálili se stejky no paráááda.
Počásko super, a dokonce večer lítali světluškýýýý
Promenádovali jsme se po městě a zviditelňovali se na Kmochově Kolíně

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:56
- Nahlásit

Fajka

zviditelňovali se na Kmochově Kolíně

nezmizel jim náhodou dyrygent? co měla Fajfka k večeři?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:59
- Nahlásit

PetraK
nezmizel jim náhodou dyrygent? co měla Fajfka k večeři
šiš ale nemusíš tu na mě vykecat hned šecko no voni lidi byli zmatený proč hrajou tak falešně ale dyž neměli dirigenta tak to je pak jasný žáááno

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:06
- Nahlásit

Fajka

tu na mě vykecat hned šecko

hele před náma nemusíš mít tajemství

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:20
- Nahlásit

PetraK
hele před náma nemusíš mít tajemství
před váma ho nemám, ale jináč je to děsně tajný...to je jasný nééé???

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:26
- Nahlásit

Fajka
ale jináč je to děsně tajný.

jistě, ale..... zviditelnit se tim, že zneviditelnim dyrygenta, to je přeci jen majstrštyk, to by sis neměla nechat pro sebe .

Hošíček mě včera na protest proti hmyzí socijálizaci zasedl. na někoho si zasedné šéf, na někoho jeho péf

brut
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:33
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem s wami v sobotu byla v Rožnově pod Radhoštěm okukovat chaloupky. Al se to líbilo jen na dvou místech... první bylo u potoka, kde se mohla kachnit a pak u krávy s telátkem a u oslíka. Jinak se tvářila stejně blbě jako v zoo

Akorát wami nějak neodhadla výšku futer a u jedné chaloupky hlavou zkoušela, jestli je dřevo kvalitní .... měla z toho otřes mozku. Takže nás ještě zvládla odvézt domů a pak večer prosténala bolestí. No a mě vyslala na návštěvu, za Aluščinou sestřičkou a její paničkou, abych se prý nenudila Takže i večer byl moooc fajn.

V neděli jsem odjížděla už odpolko, takže jsme jely na wami cvičák okouknout trénink začátečníků agility a pirani se to moooc líbilo. Jen nevím, proč u tunelu, když jsem jí volala ( hlavu jsem měla strčenou vevnitř na konci tunelu), tak čučela do oblak

A na závěr.... bylo celou dobu slunečno a vůůůbec nepršelo, což bych řekla, že je tam u nich skorem zázrak

brut
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:46
- Nahlásit

kachna_
kdo může za tu čtvrteční stáfku, tak asi já...
Po dvou letech bych poprvý potřebovala jet někam vlakem.

kachnoooooo,že půjdeš na pekáč? Páč Brůtíkovec bude muset, díky stávce, odvézt synka do Práglu na praxi, což znamená, že musí vstát po pátý hodině a to nevydejchá

denyk
já jedu ve čtvrtek-(bude tedyk asi chaoz na silnicích) za rodinkou na slováč
takže skvělý víkendík tě čeká, super Budeš vidět ségru s potomstvem a kočkou? Že by jsi nám popsala soužití a případně hodila nějakou fotečku?

víkend jsme měli pěkný, nigde žádný knédl,
jak můžeš mít pěkný víkend, když nemáš další knédl?

zpoza chroští se vyřítil německý důchodce s hůlkou a baba za ním, tóže s hůlkou
péf se dal do štěkání, že a děděk neohroženě kráčel proti němu....ale pohoda, dědek t ustál bez ukousnuté pracky, nohy, či jiného údu

PetraK
Víkend veskrze lenošivý, neb mu předcházela mohutná páteční oslava.
se ani nedivím, páč oslavovat tak mohutně, tak se léčím ještě týden a ne jen po zbytek víkendu

tak hmyzí socijálizace moc nefunguje jak minule celkem gůt,tak tentokrát propadák.
vydrž, prťka, vydrž..... zásraky se nedějou hned, ale postupem času

byli jste kůrsingovat?
nenene, byli jsme na výletě a byl skvělý (teda až na ten otřes mozku)

Fajka
byli na akiťáckým srazíku,
bylo to úžasný bylo to super!
tak to je to nejdůležitější

dloho sem se tak nepobavila s fajn lidma, bylo veseloooo, pséci v pohodě , běhalo se, soutěžilo, jedlo se, pálili se stejky no paráááda.
skvělá akcička ... kolik akit dorazilo?

zviditelňovali se na Kmochově Kolíně
takže akitky "pěli" do rytmu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:07
- Nahlásit

brut

se ani nedivím, páč oslavovat tak mohutně

no čtyrycítku nemá čék každej den, tak se to prostě musí vzít do mrtě

nenene, byli jsme na výletě

aha, já myslela, jestli Tě nevzala na kůrsing k ohařům. Ale oni mají štěnítka, tak mi to přišlo divný, že by stíhali.

(teda až na ten otřes mozku)

sem původně myslela, že to byla nadsázka a vono ne , vzhledem k jejím migrýnám, nic moc zážitek. VOno i tak by to byla gůtovka, ale takhle ještě hůř

No ale víkend byl dobrej jinak, to je fakt.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:19
- Nahlásit

PetraK
no čtyrycítku nemá čék každej den, tak se to prostě musí vzít do mrt
máš pravdu čtyrycítku horečku bych taky slavila vesele

já myslela, jestli Tě nevzala na kůrsing k ohařům
nene, původní plán byl, že se půjdeme podívat na malinké slůně do zoo, ale po fotkách wami usoudila, že bude lepší najít jiný program, kor, když jsem řekla, že by mi návštěva zoo nevadila

sem původně myslela, že to byla nadsázka a vono ne
bohužel nebyla..... bylo jí hrozně zle

vzhledem k jejím migrýnám, nic moc zážitek.
původně si wami myslela, že je to migréna, ale bylo jí stále hůř, takže se z toho nakonec vyklubal otřes mozku .... mi jí bylo líto

No ale víkend byl dobrej jinak, to je fakt.
byl skvělej ... odpočinkovej, chrupala jsem cestou vlakem jak k wami, tak domů, spinkala v autě.. zkrátka prospala jsem co se dalo

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:59
- Nahlásit

brut

máš pravdu čtyrycítku horečku bych taky slavila vesele

no pokud bys to měla jako já, že pokaždý když mám horečku jsem v rauši ,tak si piš že jo

bylo jí hrozně zl
byla s tim někde?

zkrátka prospala jsem co se dal
a pak že to nedospíš, musíš teda hodně jezdit vlakem asi

brut
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 13:32
- Nahlásit

PetraK
pokud bys to měla jako já, že pokaždý když mám horečku jsem v rauši ,tak si piš že jo
ti nevím, jak na tom jsem při horečkách, páč tak vysoký nemívám

byla s tim někde?
ne, jen ležela.. včera už jí bylo dobře

pak že to nedospíš, musíš teda hodně jezdit vlakem asi
a autem, autobusem.... a musím být doma, páč taky půl dne spím

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 15:43
- Nahlásit

brut

včera už jí bylo dobře

ááspoň že tak, ty jo.

páč tak vysoký nemívám

na ja, já dyš uš tak uš

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 18:58
- Nahlásit

FÁÁÁÁÁÁÁJKOOOOOOOOOO
SIM TĚ Z PECKY NĚJAKOU FOTKU - FAJKA + EŠUS nemáte? Vím, sem otravná.... , ale říkala jsem si, kdyby byla nějaká ftipná..... že by k tomu článku pasovala. Kdyby ne, tak v poho.

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 21:24
- Nahlásit

PetraK
ty narozeniny, to muselo bejt masoooo...ty si fákt hrozná stračenááá
Fajka
bylo to úžasný bylo to super!
si předtím makala, tak sis to zasloužila přece
brut
bylo celou dobu slunečno
a bylo ti zima?
Budeš vidět ségru s potomstvem a kočkou?
si to pamatuješ? no to víš, jsem je neviděla téměř dva roky, zlatíčka .... taky mám pro ně zpívající medvídky

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 21:50
- Nahlásit

denyk
jééééééééééééééé medvíííídciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

PetraK
SIM TĚ Z PECKY NĚJAKOU FOTKU - FAJKA + EŠUS nemáte? Vím, sem otravná
néééési votravná
ještě juknem...ale mám trochu strach že asik néééé mám pocit že jediný jsou ty co fotila Sáňa a jsou tam společně s Hagíískem ..ale ještě juknem

brut
skvělá akcička ... kolik akit dorazilo?
čéče na to že je to tak rozhádaný tak docela dost a samý fajn lidi, prostě pohoda klídek tabáček tenhle sraz hodnotím jako nejlepší ze všech co kdy byli

wami nějak neodhadla výšku futer a u jedné chaloupky hlavou zkoušela, jestli je dřevo kvalitní .... měla z toho otřes mozku
nu a rozsvítilo se jí???? já ftipkuju ale auuu to muselo bolet já se tudle při nastupování do auta zapomněla sehnout a flákla sem se hlavou vo střechu a to sem fakt viděla hvězdičky...celéééé stááádo

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 00:26
- Nahlásit

PetraK
že tak, ty jo.
zaplaťpánbu, protože fakt jsem měla v jednu chvíli nahnáno....

na ja, já dyš uš tak uš
to my, co máme normální tělesnou teplotu okolo sedmatřiceti, s tím takovej problém nemáme

denyk
bylo ti zima
mnooooo, chvílema i jo

si to pamatuješ? no to víš, jsem je neviděla téměř dva roky, zlatíčka
tuhle kočku si nemůžu nepamatovat Teď si je alespoň chvíli užiješ a to je dobře

taky mám pro ně zpívající medvídky
téééda, jim budu i závidět ...co zpívají?

Fajka
na to že je to tak rozhádaný tak docela dost a samý fajn lidi, prostě pohoda klídek tabáček tenhle sraz hodnotím jako nejlepší ze všech co kdy byli
tak to je skvělý ... budeš vyprávět, se těšíííííííííííím

a rozsvítilo se jí????
ti nevím, ale poudala něco o tom, že viděla všechny svatý

tudle při nastupování do auta zapomněla sehnout a flákla sem se hlavou vo střechu a to sem fakt viděla hvězdičky...celéééé stááádo
ti věřím, mě stačilo škrtnou hlavou o jednu střechu a nadávala jsem ještě půl hodiny, jak sem blbá

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 06:31
- Nahlásit

´Bré ranko, no doufám, že se medvídci budou líbit, holkám bude 5 tak snad ještě nejsou tak velký
brut
co zpívají?
http://www.youtube.com/watch?v=wcYeRT19Z7E
a
http://www.youtube.com/watch?v=IzqD4P55DLg
no ségra z toho chytne ámok

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:29
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR+++++++++++++
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

Útrom mi dovalili 20 kilíček Vetamixu, tak jsem měla o zábavu postaráno, , booože lidijové já sem tak nevyspalááááá (včera jsme přivezli okýnka, co jsem sehnala a ušetřila tak pět tisíc, sem šikovná žena ) no a ráno šuup brzo z peří a ládovat maso do mrožáka. Jak sem unavená, vzala jsem loktem poličku s kostižerem a urazila si haxnu mám bebí převeliký. Je mně mě líto.

denyk

. taky mám pro ně zpívající medvídky

jééééééééééééé ty sou!!! Holky z nich budou urvaný!! ségra pravda ne, to je fakt, ale ony jo. Těšíš se viď? ty jo dva roky!! To je dlouho což? Užij si to moc, a cesta ať odsejpá a nemáte moc bordel na dálnici

ty narozeniny, to muselo bejt masoooo..

bylo to skvělý, hrozná čurina. Navíc tam jeden kluk dovalil paruku a brüle alá Boney M , takže jsme se fakt vyřádili. panebože už se zase tlemim včera mi Brtnik připomněl další detaily, to taky stálo za to
Fajka

jsou ty co fotila Sáňa a jsou tam společně s Hagíískem

tu jsem tam dala.

.ale mám trochu strach že asik néééé

tak nic pani, já huž to poslalaaaaa

čéče na to že je to tak rozhádaný tak docela dost a samý fajn lidi, prostě pohoda klídek tabáček tenhle sraz hodnotím jako nejlepší ze všech co kdy byli

čůůůmim jako puk

flákla sem se hlavou vo střechu

a zas nic, co?

brut
protože fakt jsem měla v jednu chvíli nahnáno.

to je hrozný, jak se sám člověk dokáže umrtvit a nepotřebuje k tomu ani žáden nástroj!! No fakt hlavně, že už je cajk. Ty jo, kdyby to aspoň s těma migrýnama zatřáslo a daly trochu pokoj, což? Nereálný, ale ... bylo by to pěkný.

co máme normální tělesnou teplotu

no jo, já mám prostě těch pětatřicet a fous takže ta sedumatřicka už se mnou lomcuje potom

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:48
- Nahlásit

Ďévuchy - trocha zajímavýho čtení

http://naszviretnik.net/2011/06/14/veverky-veverky -%E2%80%93-opicky-nasich-lesu/?#comment-79052

Katku znám, psala svýho času na Zvířetník, teď díky stanici už nestíhá, mám i knížku o Pinky /mimochodem, dost dobrej dárek, je to moc prima čtení, člověk se opravdu nenudí, je to hodně dobře zdokumentovanej život divoký veverky, stojí za přečtení)

tady jsou odkazy na jejich stránky - to co dělají je opravdu neuvěřitelná práce a hodně smysluplná

http://www.veveratka.cz/

http://www.veveratka.cz/stranka/2-jak-nam-muzete-p omoci.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 15:17
- Nahlásit

PetraK
veverky jsou skvělý, aspoň vim, co s ořechama, když nám zbydou
no jo, já mám prostě těch pětatřicet a fous takže ta sedumatřicka už se mnou lomcuje potom
mám to stejně + navíc mám vždycky pocit, když nemám horečku, že mi vlastně ani nic neni
takže jsem onehdá něco přechodila a půl roku jsem pak nemohla pořádně mluvit, ble ble ble

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 23:41
- Nahlásit

brut
Uklízim pevnej disk, nechceš naskenovaný čtyřlístky 1-280? Hodila bych ti je někam na úschovnu.

<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání