Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

U Denyků už je sice pěkně, ale tady je leda tak pěkná kosa, tak sem přitopila

Nůůn Líbe Kindr poslouchejte, Koláče vám něco poví

FČEREJŠI OSLAVA BYLA MAXIMALISTICKY GŮŮŮŮT!!! MAXIMALISTICKY. Posbírala sem fšecky svoje synovce cestou, nařítili jsme se k minidomečku a vypustili péf. Péf zbořil minidomeček, poškrábal sestru, poškrábal Moniku, řval jak prorvaný Slapy a ségra vůbec nechápala, co se děje, kde se tam bereme, jak to že je nás tolik a stále ještě vylézáme z aut . Bordel jak v cigánskym lágru Bylo předávání darů, kteréžto moje potrhlá máteř zahájila předáním paštik pro kočku oslavenkyni (vona má máteř nějakou nemoc, pokaždý když někam přijede, musí akutně vyndavat přivezené věci z tašek a řikat co to vyndavá , vzhledem k tomu, že se řiká jaká matka, taková cera, mám o sebe dost obavy ), byly gratulace a volíbávání, kterýžto přerušoval čokl, jenž měl nutkavou představu také olíbávat a pak byla žranice. Vytasila jsem hromadu řízkůch, vokurky, nakrájený čerstvý chlébik, pochutiny, dort a z chladící tašky nachlazený pívo. Pro dva řidiče dokonce nealkoholický, myslim na všecko. Zahájili jsme přípitky - obdržela jsem kbelik Tulamórky a pronesla proslov. Tulamórku sem do sebe zvrhla dost nešikovně, takže se mi vorosily voči-mohla jslem to vydávat za dojetí a ne nešikovnost . Seděly jsme vedle sebe s Monikou a..... to je nebezpečná kombinace- máme přibližně stejnou spotřebu . Byla hrozná sranda, ale jako že fakt, já si několikrát poplákla, Brtnik exceloval, páč tentokrát měl na mučení nejen mě (nutil mě třá pískat Ramštajny, když ví, že pískám naprosto falešně a když se směju tak jen vyfukuju, páč mi to nejde), ale taky sestru, Moniku a tři hošíčky. Já sem ale bojovala statečně a taky sem ho znemožnila před celou společností Aji hošíček byl blažen, páč rotoval společností a mohl oblažovat a taky mohl hlídat, páč......... jela motorka!! On nenávidí motorky a nemaj co jezdit kolem minidomečku, háájzlové. Ho to tak rozhořčilo, že pak už kolem domečku nesmělo jet ani auto, taky mu řek, že je hajzl pak bylo chvilku ouvej, to když Brtnik vytasil kleště GILOTINU, a že to hned musí vyzkoušet, hošíček musel udělat mrtvý péf a začla procedura . Po každým drápku se musel katapultovat do vzduchu a vyrotovat v prostoru štréééz. Hošiček, ne Brtnik . A užívat si svých pět minut slávy, kdy fšichni provolávali BRAVOOO, BRAVOOOO, ŠIKOVNEJ PÉF!! . Má ostřihaný asi tři drápy. O milimetr Zbytek nevim, kdy ostřiháme, protože moje máteř je opravdu potrhlá. Když jsme totiž odjížděli, odváželi jsme zpět do Prahé nejstrašího hošika. Ségra ho vybavila nějakým tim proviantem. Když jsme hošika vytrousili na Pankráci a rozjeli se, moje zmatečná matka začla vykřikovat, že si to nebohé sedmadvacetileté děcko zapomnělo v autě onen proviant. Páč všichni víme, že nebohé děcko je hlavou stále všade možně jen ne na zemi, Brtnik zahamtl vozidlo, já popadla tašku a řítila se zpět nočníma ulicema. Vzhledem k tomu, co jsem měla za boty na nohouch to byla fuška, nicméně lidé na zahrádkách viděli enem černou šmouhu an letí tam, zapíchne se u semaforu, hvízdne na prsty a letí zpátky, páč nebohé sedmadvacetileté děcko už bylo dávno v.... doma asi a Brtnik stál na naprosto nemožným místě. Má máteř tedy prohlásila, že vezme proviant k sobě a hošikovi ho nějak předá. mnooooooooo a pak mi volala domů, že ........"to je divný todleto, vono tam neni žádný jídlo, von je Honza fakt praštěnej, vzal něco jinýho, sou tam černý tenisky, nějaký dva pytliky s čimsi a kleště." Jedinej kdo je praštěnej je moje máteř, páč mě svou pošahaností donutila řítit se noční Pankrácí za synovcem s MOJÍ VLASTNÍ TAŠKOU S MEJMA NOVEJMA BOTAMA, DVĚMA PYTLIKAMA ROBORANU, KLEŠTĚMA NA DRÁPY A ZOBACÍMA TYČINKAMA PRO KOSŤU!!!!!!!!!!
zatimco nebohé děcko mělo proviant v batohu

Poučení ze včerejšího večera??? Muži jsou skutečně hračičky a nutně musí každý nářadí ve svém okolí vyzkoušet hned - viz střihání drápků a LOLA sice BĚŽÍ VO ŽIVOT, ALE KOLÁČE BĚŽÍ TAK LEDA NA HOUNO

P.s. Plíce ještě nedorazily z Pankráce za mnou, to za první a za druhní, nedoporučuju todle provozovat po několikero Tulamórkách a vodkách 42. ne nedoporučuju, páč esli mě celej den bolela hlava, tak po doběhu už se mi mohla rovnou rozstřelit.

Fajka

já sem tu asik poslední skaut

vítej strýčku Brůůsi

a dělá že tam nejni
páč von nemá co? nemá špeka a hlavně proč by po něm šla, kdy neni důvod?? vona vi, že si svoje vohlídá a proč se zbytečně namahat?

denyk

jú vzpomněla jsem si na nedaleký Tolštejn,

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa já chci taky na Tolšteeeeeeeeeeeejn!! Miluju to na Toštejně a hlavně tu bukovinu kterou se k němu jde od Jedlový hory. nevím proč, nevim proč, ale to je místo, kde nutně potřebuju bydlet,

davidkova renata
hele

na ja amerikánskyj péf v rasýji

kachna_

pani taky vám chci vyjádřit vděčnost, páč sem byla v tom Zveráči ve dvorku, mám roborááán a aji ty kleště, tak uvidíme jak to s nima bude díky za tip.

Panebože, teď mi psala nějaká češtinářka

já taky takhle několikrát dostala upozornění na přechodníky - páč je teda neumím používat, ale děsně se mi líbijou .

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:03
- Nahlásit

PetraK

já taky takhle několikrát dostala upozornění na přechodníky
jenže co dělat, když hezký jsou jedině ty v ženskym rodě.

Ale zhostila jsem se odpovědi a myslím dobře:

dekuji za upozorneni na hrubku, jakmile budu mit chvili casu, tak ji opravim, ovsem stydet se opravdu nebudu a nehodlam, tenhle pocit si schovavam pro situace, jako jsou chyby ve vychove deti, psu a kraliku.

pani taky vám chci vyjádřit vděčnost
vyřídim mamče. O svých zkušenostech s trixie kleštičkama psát nebudu, třeba tobě budou fungovat . Jako od Trixie všechno šitý super, ale kovový věci nebrat (týká se i stahováků)

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:05
- Nahlásit

kachna_

ale kovový věci nebrat

no co tři drápy už sme vostřihali no

ovsem stydet se opravdu nebudu

ti psala, že se máš stydět?

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:07
- Nahlásit

Jo a večír jsem se tak tulila k Michalovi, protože jsem mu musela něco říct. Docela jsme se tuhle pohádali kvůli králíkárně, protože špatně udělal jednu mezistěnu. Teda, my jsme se nehádali, já jsem nadávala a byla velmi nepříjemná, Michal mlčel.
Tak tuhle mezistěnu jsem dneska vybourala, protože byla úplně k ničemu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:11
- Nahlásit

brýýýýýtrooo...vono už je zase rááááááno!!!!
já chcu spáááááááááát

denyk
...jú vzpomněla jsem si na nedaleký Tolštejn, mrknu na stránky a co nevidím? Zítra jsou Tolštejnské slavnosti
tjo kouknu na odkaz a co nenajdu....
už vím kam pojedou Ešusáci na dofču
seeem http://turistika.ceskesvycarsko.cz/cs/cile/brtnick y-potok

a nebo sééém

http://turistika.ceskesvycarsko.cz/cs/cile/brtniky

sem už néééé
http://turistika.ceskesvycarsko.cz/cs/cile/brtniky -%E2%80%93-kaple-nejsvetejsi-trojice
bo svatý teda rozhodně nejsou

PetraK
šiš vy ste teda famíííílieeeeejejejeeeeee
taková normální rodinka

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:17
- Nahlásit

vlkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

koukej, todle ještě nemáš !!!!

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/10281089/Shiba-inu .php

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:26
- Nahlásit

kachna_
večír jsem se tak tulila k Michalovi, protože jsem mu musela něco říct

Docela jsme se tuhle pohádali kvůli králíkárně, protože špatně udělal jednu mezistěnu.

Tak tuhle mezistěnu jsem dneska vybourala, protože byla úplně k ničemu.

jéééeheehéééé

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

pche . v brtnikách sme nááhodou byli, víš.

-kaple-nejsvetejsi-trojice
bo svatý teda rozhodně nejsou

sssst. nemůžu za to, že ten pes je takovej prasák! Já sem čistá jak lílijus .

taková normální rodinka

že jo? No a myslím, že místní asi na oslavu dlouho nezapomenout, páč..... ešče sem přiměla nejmladšího hošíčka, že aby nám udělal koncert na basovou kytaru trochu to hlučelo , já to prubla taky, ale nedalo se to -narozdíl od něj - teda vůbec poslouchat. ale třá CÉ mi šlo dobře

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:29
- Nahlásit

PetraK
jéééeheehéééé
no uznej, že chovnej kotec MUSÍ mít 160 cm (a ne trapnejch 80)
Je to formát, ani mě nezačal škrtit. Na to, že to předělával dvakrát... a z toho jednou jsem mu to omylem rozbila já

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:30
- Nahlásit

kachna_

e to předělával dvakrát... a z toho jednou jsem mu to omylem rozbila já

jehehehéééé jehehééé tak to von Michal klidně může jet do kaple nejsvětější trojice, páč von je 3x svatej

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:34
- Nahlásit

kachna_
Je to formát, ani mě nezačal škrtit. Na to, že to předělával dvakrát... a z toho jednou jsem mu to omylem rozbila já
je to frajer !!!!!!!!!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:35
- Nahlásit

uš vím jak vypadá Ešuska po vopici !!!!!!

takhle

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

uš vím jak vypadá Ešuska po vopici !!!!!!

takhle

no..... a v podstatě dneska i jo

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:56 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Jó fšak brtníky sú 10km vod nás a je tam nááádherně hlavně v zimě ledopády....
http://www.tomasek.cz/foto_vylety/Ceske_Svycarsko/ Brtnicke_ledopady/thumbs/20060203_5705-9_small.jpe g

Hele děcka, jsem se chtěla zeptat, než to dám do bazárku, mám tu zhruba 350g GAG-u od Caniny, vzala jsem kilovku a je toho hafec, když se mrknete na dávkování, tak pochopíte, exp. 11/2011 mám to za super cenu ....tady něco o přípravku: http://www.mvdr-svoboda.cz/petvital-gag-pulv-200g/ d-70391/

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 10:20
- Nahlásit

denyk

lavně v zimě ledopády..

Jo ty jsou krásný hrozně se mi tam líbilo. Je tam u vás prostě všade krásně

mám tu zhruba 350g GAG-u od Caniny,
hele a na jak dlouho by nám to vydrželo? Dáváš to každej den? Kolik bych Ti poslala penízůch? Já to nestíhám naštudovat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 10:22
- Nahlásit

denyk
Hele děcka, jsem se chtěla zeptat, než to dám do bazárku, mám tu zhruba 350g GAG-u od Caniny, vzala jsem kilovku a je toho hafec, když se mrknete na dávkování, tak pochopíte
dáfkování nepochopím nikdy a u ničeho
jak vodvažuješ 4g?

PetraK
hele a na jak dlouho by nám to vydrželo? Dáváš to každej den? Kolik bych Ti poslala penízůch
žéé by sme se třá šábly na půůůl?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 10:25
- Nahlásit

Fajka
žéé by sme se třá šábly na půůůl?

no klidně, esli to je pro dva čokle, tak klindipindi. Dyby to bylo enen pro jednoho, tak vám to pani přenechám.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 10:27
- Nahlásit

PetraK
no klidně, esli to je pro dva čokle, tak klindipindi. Dyby to bylo enen pro jednoho, tak vám to pani přenechám.

nééé to nééé to klidně přenechám já vám...ste starší

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 10:28
- Nahlásit

Fajka

ste starší

mno a vy ste hlavně mrtvá. takže vy to potřebovat nebude už vůbec

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 10:30
- Nahlásit

PetraK
mno a vy ste hlavně mrtvá. takže vy to potřebovat nebude už vůbec
co jako mrtvá??? jak jako mrtváááááá ?????
čék má úctu k šedinám a tady totok

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 10:31
- Nahlásit

Fajka

jak jako mrtváááááá ?????

JAK? NO JAKO ŽE UPLNĚ !

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 10:36
- Nahlásit

PetraK
JAK? NO JAKO ŽE UPLNĚ
uplně celá?????

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 10:37
- Nahlásit

Zdravím vespolek

denyk
fotka zabijáka.... a opalovačka
pane joooo, to je zabijááááák

kachna_
ale pani je ...prostě učitelka. Takže celej text byl v takovym tom vtipně jízlivym, sebevědomí srážícím duchu, jaký snad umí jedině učitelky
učitelka je prostě diagnoza.... mám jednu v rodině, tak vím, o čem mluvím

Odpovim jí, už asi vim jak. Slušně
to bezpochyby nebo by si mohla jít na hambu či by ti bylo zabaveno dítě a vráceno na konci školního roku

Fajka
Ale huž máme fertig!
a my teda fertig taky ale stihli jsme to

pašáááááááácííííííííííííí

Bruuuuuut má přísný zákaz malování čertů na zed a zminování se o jakým koliv navýšení.... nebo se při porušení příště laskavě dostaví přiložit ruce k dílu
ufff, ještě že si nečetla příspěvek na začátku týdne, kdy vám počet navýšili

denyk
Zítra jsou Tolštejnské slavnosti
tam je krásně, ale slavnostě nebrat... je tam mooooc lidijů a navíc kraválu, i když Točník na tom nebude o moc líp

PetraK
FČEREJŠI OSLAVA BYLA MAXIMALISTICKY GŮŮŮŮT!!! MAXIMALISTICKY
krásně popsaná oslava

Poučení ze včerejšího večera??? Muži jsou skutečně hračičky a nutně musí každý nářadí ve svém okolí vyzkoušet hned - viz střihání drápků a LOLA sice BĚŽÍ VO ŽIVOT, ALE KOLÁČE BĚŽÍ TAK LEDA NA HOUNO
krásné poučení, jen bych tam dodala ... Koláče běží tak leda na houno ve chvíli, kdy má v sobě tulamorku a je umlácená smíchy , jinak letí jak nadmutá kobyla

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 10:40
- Nahlásit

kachna_
večír jsem se tak tulila k Michalovi, protože jsem mu musela něco říct
pohádali kvůli králíkárně, protože špatně udělal jednu mezistěnu
tuhle mezistěnu jsem dneska vybourala, protože byla úplně k ničemu

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 11:09 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Ten GAG-dávkuje se 4g denně na 30kg, tákže 200g je na 50dní, esli počítám správně tákže 350g na 30kg psa je zhruba na 3měsíce....1kg stojí v německu 76,5eura x 25 (což výjde na takových 190Kč na 100g) dala bych vám 100g za 150Kč, takže zhruba 350g za 525Kč hahaha to je chaos, co?
Jó a je tam odměrka a smrdí to po rybách...

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 11:12
- Nahlásit

PetraK
Fajka
á koukám, že už jste to zas rozjely

brut
pane joooo, to je zabijááááák
zlatíčko, že? no a pak světe dif se, že je rozmazlován...navíc jedináček

zas mě bolí uchó už téměř 3 dny

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 11:31
- Nahlásit

Fajka

uplně celá?????

je to s podivem, ale ÚÚÚÚPLNĚ CELÁ CELIČKÁ, NENECHÁM TI NAŽIVU ANI KOUSÍLINEK

denyk

hahaha to je chaos, co?

ty vole to abych si vzala dneska dovolenou abych to domyslela do konců

dala bych vám 100g za 150Kč
počkej to bys na tom prodělala a to nechcu, počitej znova!!

že už jste to zas rozjely

já ne! vona je hrozně drzá!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 11:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
nadmutá kobyla

no tak to je fakt kompliment, dopadneš jako Fajka

denyk

zlatíčko, že?

medovej panáček
zas mě bolí uchó už téměř 3 dn

z toho fókání?

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 11:48
- Nahlásit

Nó jéžiš, tak jestli céš, tak prodám za kolik jsem nakoupila 190Kč/100g takže těch 350g by bylo za 665Kč je to na ty 3 měsíce.
A poštu teda aspoň platím a bez vodmlouvání, bych tě chtěla mít doma

z toho fókání?
to né, asi jak minule, začalo mě tam svědit šťourla jsem tam a problém je na světě....se už nemůžu ni tlemit pořádně

A dvounožci se nece na Tolštejn vrrrrr prý se půjdem koupat, to nevadí, že mám ucho v hajzlu

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 11:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

adresát se ozve sám

Zářivě růžový pytlík:

<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání