| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:49
- Nahlásit
Mathea
chudáčci, přeju brzké uzdravení
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:55
- Nahlásit
PetraK
zlaťáky už nejsou žádný platidlo dávno, takhle dybys nabízela doláče...
Ale takovej mesec zlataku by urcite sel zpenezit, ne? A ja je klidne do nejakyho poradnyho mesce narvu
tohle si říkám, že by nastalo kdybych šla do těch dvou psů..
Hele ja tomu nerozumim.. Cubina do 5 let bez hotspotu, pak jeden hnusnej po kastraci.. pak zas klid. A ted po 2 letech hnusak jak noha, na druhy tvari ma maly bolacky tez (o vikendu budu u tchyne, tak si zas pujcim strojek na psy a oholim krk i Bubline, ma ho vystrihanej a prostrihanej, ale evidentne malo).. Balon s tim ma problemy od pocatku v podstate.
Nicmene vzhledem k tomu, ze se mu ty hnusaci udelali i pres to, ze nebyl ve vode, tak na to asi opet kaslu a obcas je smocim, protoze pro ne, pro vodouchy zabi, je tohle proste utrpeni
denyk
přeju brzké uzdravení
Dekujem uctive
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:00
- Nahlásit
denyk
bohužel sem mi to teď z práce vložit nejde
mi taky ne
Mathea
? A ja je klidne do nejakyho poradnyho mesce narvu
Cubina do 5 let bez hotspotu,
todle je děsnej xindl u nás chodí hovík a na léto je voholenej celej. Balon se asi zapařil jako že z toho vjedra, ne? A co je teda na léto hodit do letního sestřihu?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:00
- Nahlásit
Jo a to sem vam asi neukazovala Claudika Mongola po utoku vcelicky, co?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:02
- Nahlásit
PetraK
A co je teda na léto hodit do letního sestřihu?
No vsak jim ty tvare a krky voberu cely o vikendu.. Zaim mel jen jednou v zivote Balous hotspot jinde nez na ksichtu a to na vocasu, takze doufam, ze celoholeni nas cekat nebude.
Balon se asi zapařil jako že z toho vjedra, ne?
Kdyz to je prave nesmysl, jak se pes nepoti, tak musi bejt prisun vody odjinud a nasledne teda horko, proschnuti bez pohybu, na primym slunci... ja nevim, uz sem z toho psychicky labilni i ja
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:03
- Nahlásit
PetraK
i prt, jen Tilda maličký
a toho růžovejma teplákama nepřebiješ
vymyslím něco jinýho....a nemusím pro inspiraci chodit daleko. Se těš, až se sejdeme ve větším množství ( třá na Pecce večer, budeš mít růůůůžovou noční můru )
Mathea
Nechce nekdo dva zlataky?
Vymenim je za zdrave psy stejnych povah
ti na chvíli půjčím plesnifce a budeš za zlaťáky s hotspotama ještě ráda .... ti si nenechají léčit nic, páč mají pocit, že by umřeli, takže jen dezinfikuju a už ani nenavlíkám fusky či něco podobnýho, bo to maj během pár vteřin dole .. a povahově? To jsou zlatíčka zlatá, jako zlaťáci ( ale jen když chvíli spěj)
Ale jinak přeji zlaťáčkům rychlé uzdravení, spoustu vody a zábavy v ní
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:07
- Nahlásit
brut
za zlaťáky s hotspotama ještě ráda
Kdyz to ja sem vlastne furt, akorat kdyz clovek po ranu najde takovyhle "prirustky", je z toho trochu na nerva.
ale jen když chvíli spěj)
A to umej?
přeji zlaťáčkům rychlé uzdravení, spoustu vody a zábavy v ní
Nevim, esli to jde uplne dohromady, ale prestavam to resit, proste od jara do podzimu budem mit ve znameni hotspotu, dubovy kury, repiky, betadiny a Cortizemu, jaka to krasa
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:08
- Nahlásit
Mathea
ten boxík je úžasnej taky chudintá mauej...to ten můj blb jako štěndo zaryl čumcem do vosího hnízda, bohudík téměř žádná reakce, jen boule na holově
a musela jsem si vygúglit, co je hotspot, abych jako byla chytřejší, bo jsem to nikdá ešče neslyšela
brut
ani nenavlíkám fusky či něco podobnýho, bo to maj během pár vteřin dole
jéje, to já mám fakt zlatíčko, Petr mu tuhle nasadil mojí norskou čepici a on seděl a držél....tak jsem dvounožci vynadala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:11
- Nahlásit
Mathea
Kdyz to ja sem vlastne furt, akorat kdyz clovek po ranu najde takovyhle "prirustky", je z toho trochu na nerva
tomu věřím, taky bych byla "nadšená", kor ve chvíli, kdy by se problém opakoval...
A to umej?
občas jo, ale na střídačku ... pitomcíííí
Nevim, esli to jde uplne dohromady
asi moc ne, ale na druhou stranu, přece je nenecháš jen tak na suchu, když vodu milujou? To by bylo stejný jak nepustit tam Al,by dostala psotník
prestavam to resit, proste od jara do podzimu budem mit ve znameni hotspotu, dubovy kury, repiky, betadiny a Cortizemu, jaka to krasa
nic moc vyhlídka, ale třeba sestřih pomůže natolik, že budete mít klid....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:12
- Nahlásit
denyk
ten boxík je úžasnej
Je to prdik suprackej, uz skoro rocni.. hrozny, jak to leti. Ale tehdy splasknul dost podstatne po mejch antihistaminikach do druhyho dne, akorat sme se pak zajeli poradit s vetkou, co u sebe pro takovyhle pripady mit, tak prej akorat prasek, ale ze nejlepsi je hned vyrazit na veterinu na injekci, ze ma nejrychlejsi ucinnek.
zaryl čumcem do vosího hnízda, bohudík téměř žádná reakce, jen boule na holově
Voni ti psove faakt nemaj rozum Ale jeste ze to teda bylo ok
co je hotspot, abych jako byla chytřejší,
V tom pripade uz vis vse podstatne o chovu zlatych retrieveru
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:13
- Nahlásit
denyk
jéje, to já mám fakt zlatíčko,
buď ráda , z nich by čék dostal leda tak psotník
tuhle nasadil mojí norskou čepici a on seděl a držél....tak jsem dvounožci vynadala
u nás by jsi ani nemusela nadávat, by byl bez ní během pár vteřin
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:15
- Nahlásit
brut
občas jo, ale na střídačku
Vsak ja taky tvrdila, ze Bublina zavidela Balousovi fusku kvuliva sramu a tak si privodila hotspota, aby byla taky za krasavici Proste to umej
přece je nenecháš jen tak na suchu, když vodu milujou?
Vsak prave voni sou magori, co jsou schopny se koupat v naprosto vsem, co jen trochu pripomina tekouci cokoli.. Sestrih trochu pomuze, ale stejne to proste neni v mejch silach ohlidat uplne, snazim se dodrzovat vsechny zasady, co sem nacetla a co mi bylo z ruznejch zdroju porazeno, ale stejne to proste uhlidat nejde uplne
A ja razim do HK udelat dalsi rozhovor na baknu, ble.
Mejte se tu vsici krasne, zas se zkusim stavit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:19
- Nahlásit
Mathea
Je to prdik suprackej,
to je taky tvůj? tadyk jsou samý velkochovy
tak prej akorat prasek, ale ze nejlepsi je hned vyrazit na veterinu na injekci
no já doufám, že se nic nestane v chorvatsku, bo tam nemají ani pořádný mudry pro lidi, natož pro zvířata
proste od jara do podzimu budem mit ve znameni hotspotu, dubovy kury, repiky, betadiny a Cortizemu,
no to je nářez
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:31
- Nahlásit
Mathea
Vsak ja taky tvrdila, ze Bublina zavidela Balousovi fusku kvuliva sramu a tak si privodila hotspota, aby byla taky za krasav
jj, tohle je klasika, ale naštěstí ne moc častá, alespoň u nás
voni sou magori, co jsou schopny se koupat v naprosto vsem, co jen trochu pripomina tekouci cokoli..
to znááám....já teda nepouštím do hnusných, stojatých nebo jen mírně tekoucích vod, páč od tý doby, co měl Brut zánět chlupovejch váčků, tak se bojím. Ovšem lomy, hluboké řeky a čisté potoky vyhledáváme
stejne to proste neni v mejch silach ohlidat uplne, snazim se dodrzovat vsechny zasady, co sem nacetla a co mi bylo z ruznejch zdroju porazeno, ale stejne to proste uhlidat nejde uplne
víš, co dělám od tý doby, co měl Brut potíže? Vysušuju mu kožich.... z toho nejhoršího se oklepe a pak po chvíli vezmu suchej hadr a důkladně ho vydrbu.
ja razim do HK udelat dalsi rozhovor na baknu, ble
zvládneš v poho , šak držíme palečky
Mejte se tu vsici krasne, zas se zkusim stavit
to doufáme
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:31
- Nahlásit
He, tak mi borec volal, ze mu do toho neco vlezlo a ze teda v 7, samy lepsi.. Vcera sem za jednim jela do Caslavi, v tom nejvetsim slejvaku, na silnicich normalne potopa, ze sem se bala, ze tam zustanu viset.. a v jednom z nejhorsich mist me jeste predjizdel kreten v dodavce Mi pak zacala svitit kontrolka od rucky, ale uz to asi vyschlo a je to ok
denyk
to je taky tvůj?
Ne, ten je "jenom" v rodine Ma ho mamci partner, ja mu akorat pomaham s vychovou a jsem hlidaci teta
no já doufám, že se nic nestane v chorvatsku
Jee, tam bych s tema mejma debilkama hrozne rada nekdy.. To vam moc preju A urco se nic nestane, vemte si sebou dostatek desinfekce a takovjech veci a budete mit klid a krasnou dovcu
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:35
- Nahlásit
brut
.já teda nepouštím do hnusných, stojatých nebo jen mírně tekoucích vod
Ja je tam tkay nepoustim! To oni svevolne! Kdyz jedem nekam, kde to neznam, tak sem v haji.. A jak mame krasny odvolani od zvere a fakt jako pohodicku, tak navetrej vodu a sem v haji To je jedna z mala chvil, kdy musej prijit na radu voditka.
Vysušuju mu kožich.
To delam tez, pokud mi neproschnou dostatecne venku pri pohybu v polostinu. Jezdime naschval nejvic koupat do pisaku, kde jsou kolem lesy a pak tapeme, aby proschli.
Zanet chlupovejch vacku nas nastesti zatim nepotkal, ale asi to musi bejt peknej hnus, co?
zvládneš v poho , šak držíme palečky
Nejak to jit musi, diky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:40
- Nahlásit
Mathea
Mongola
chůůůdera, no bodnout hošíčka Mája do držky........ zemře na citovou újmu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:41
- Nahlásit
Mathea
ze celoholeni nas cekat nebude.
no ale musim říct, že psék vypadá pak děsně roztomile, tak kdyby bylo nejhůř...
Kdyz to je prave nesmysl, jak se pes nepoti
No jo!!! tak to je fakt divný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:43
- Nahlásit
brut
vymyslím něco jinýho..
mno, dífče nevim, nevim, tak silnej kalibr abys pohledala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 15:08
- Nahlásit
Mathea
tak mi borec volal, ze mu do toho neco vlezlo a ze teda v 7, samy lepsi..
taky dobrý
Ja je tam tkay nepoustim! To oni svevolne!
mám honáky a sem na tom podobně
tak navetrej vodu a sem v haji
já je uřvu, ale fakt uřvu neodvolám
To je jedna z mala chvil, kdy musej prijit na radu voditka.
tak to vodítka používám podstatně častěji
To delam tez, pokud mi neproschnou dostatecne venku pri pohybu v polostinu.
tak to já vysušuju i při tom pohybu v polostínu.... pro jistotu, i když mám vyzkoušeno, že když nevysuším po cestě, ale až doma, tak se taky houby stane...
Zanet chlupovejch vacku nas nastesti zatim nepotkal, ale asi to musi bejt peknej hnus, co?
byl, dost blbě a dlouho se léčil ... zabral až nějakej sajrajt na koně
Nejak to jit musi, diky
zvládneš
PetraK
mno, dífče nevim, nevim, tak silnej kalibr abys pohledala
si nemysli.... už je vymyšleno
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 15:42
- Nahlásit
Panebože, teď mi psala nějaká češtinářka bydlící trvale v Anglii, že mám na špatně přechodník v příběhu o Cimrmannovi a králíkovi vídeňskym modrym x moravskym modrym.
myslíte, že jí můžu napsat, že je houpajíc je možná špatně, ale houpaje je pěkně hnusný?
http://kralik.plivnik.cz/
(cimrmann a králíci)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 16:03
- Nahlásit
kachna_
teď mi psala nějaká češtinářka bydlící trvale v Anglii, že mám na špatně přechodník v příběhu o Cimrmannovi a králíkovi vídeňskym modrym x moravskym modrym
můžeš jí napsat cokoli ... je to tvůj výtvor a ne její, kdyby jsi chtěla psát pro širokou veřejnost, tak si zajistíš editora a ten ti opravu češtiny udělá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 17:42 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
KAČENOOOOOOOO si nejlepčí a dostáváš jako pokutu před nastopenou jednotkó
bo tyhle boční kleště jsou fakt zatím nejlepší co jsem použila stříhala jsem postupně, nelámaly se fakt to šlo super potom v těch širších místech jsem to vzala na dvakrát, i zarovnala, no fakt paráda, možná by ještě byly lepší trochen delší, ale jsem na 1000% spokojená (půjčila jsem si je f práci :smirk akorát, že teda mám Knipex a jsou fakt super...i cena
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 17:44
- Nahlásit
kachna_
ale houpaje je pěkně hnusn
jo to bych jí písla, je to hovorová čeština asik né????
A esli teda četla Ešusový články tak mósela jít do mdlob
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 18:19
- Nahlásit
Již zmiňovaná fotka zabijáka....
a opalovačka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 19:04
- Nahlásit
denyk
brut
né mně nejde o tu hrubku (za to jsem ráda), ale pani je ...prostě učitelka. Takže celej text byl v takovym tom vtipně jízlivym, sebevědomí srážícím duchu, jaký snad umí jedině učitelky. Musim se zeptat corgi, jestli to maj jako volitelnej předmět
Odpovim jí, už asi vim jak. Slušně.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 19:08
- Nahlásit
denyk
to jsem ráda, že fungují. Děda měl jedny skvělý univerzální kleště, se kterejma jsme štípali všechno (když to neviděl děda, jinak jsme na ně nesměli ani šmátnout ), tak proč se nevrátit zpět ke kořenům.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 19:11
- Nahlásit
děckááá je tu někdo akití??? hele
http://www.youtube.com/watch?v=NAsNXYPs9Ow
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 00:50
- Nahlásit
No jistěěě všici chrápou a my aby jsme tu dřeli Ale huž máme fertig!
a my teda fertig taky ale stihli jsme to
a záftra záftra zas nanovo
Jooo a Bruuuuuut má přísný zákaz malování čertů na zed a zminování se o jakým koliv navýšení.... nebo se při porušení příště laskavě dostaví přiložit ruce k dílu
davidkova renata
děckááá je tu někdo akití??? hele
já sem tu asik poslední skaut
Háááský akití kousačky a ještě lepčí akity eeeemerický
dyž ta moja je na todle difná...v noci mě hlídá tak že by každýmu skočila po krku a když před ní stojí figurant na cvičáku tak couvá, vodchází a dělá že tam nejni
denyk
modééééél....................ka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 07:38
- Nahlásit
Morgén páteční jupí
u nás kráááásně však dojčland hlásá sluníčtooooo....
to bude víkendík, snad bychom mohli jít někam na výletík...jú vzpomněla jsem si na nedaleký Tolštejn, mrknu na stránky a co nevidím? Zítra jsou Tolštejnské slavnosti http://akce.ceskesvycarsko.cz/cs/akce/tolstejnske- slavnosti-2011
|