Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:42
- Nahlásit

kachna_

No kamarádka s tou fenkou.

jo tak, sem zabržděná víc než jindy tím časným vstáváním , no takže ovladatelnost má, fena tam nebude lítat jako magor, tak to má cajk. A jak to má u zvířat, nevíš? Honí, nehoní? poslechne?

fórum jsem se dostala na výuku konkrétních povelů a naskenovanou literaturu

jo, tak to by mohlo bejt vono, on tam ten kluk naskenoval ty starý knížky právě.
Divný, že se tam nedostanu (já ani přes ten psí pokec) ještě nedávno v pohodě a našla jsem tam i odkaz na Ešusí prastarý články na starým Neviditelným psu, ještě než přešli k Lidovkám. Je to jinak nedobytný, považovala jsem to za ztracený.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:46
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem totál mrkef .... nemluvím, jen sípu, bolí mě celej čék a ještě navíc sem naprostej debil, páč jsem si vymyslela založit webovky speciálu, takže se tu s nima mořím

denyk
Škoda jen, toho deště, u nás byla sobota polojasná-ideální na závody
jj, ten déšť to dost pokazil, ale zase jsme zjistily, že jsme poměrně kreativní a jde nám improvizace, což je velké plus do budoucna

Celý víkend mi dělal radost, procházky lesem, byly skvělé, když se snažil sejít s cesty (spíš tedy zdrhnout do lesa :mad tak se nechal odvolat téměř na 100% . Musela jsem sice použít "mužský hlas" ale zafungoval
pašáááááááááááááák nejen zrzounek, ale i ty... zasloužíte si kokínko

Skorošvagr se svojí přítelkyní (na kterou Buki pořád vrčákuje) odcházeli domů udělali pár kroků po schodech dolů, on řekl čau, ona dobrou noc a spod deky se ozvalo hlasité hrubé:"vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrr". Aniž by vykoukla hlava či se pohla jiná část těla
velmi slušně vychovaný psééék, krásně po psíím řekl "dobrou noc a nerušte"

Fajka
Já su po víkendu jak zpráskané pes bo sem celou sobotu makala na zahradě a neděle byla pracovní f práci
takže u vás taky nic nového pod sluncem

sobotu byl vůbec blbé den bo byl výlof už ..dva kapři plavaly břichem vzhůru
na silnicí před domem našla sraženou sousedovic čičinu

a to je nejdůležitější
jj, taky si říkám, že to nakonec za ty nervíky a problémy stálo

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:47
- Nahlásit

PetraK
Honí, nehoní? poslechne?
honí, poslechne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:49
- Nahlásit

kachna_
honí, poslechne.

no takže základ dobrej myslím, že když se poptá, jak to na zkouškách vloh chodí co se tam posuzuje, možná už má na ty vlohy hotovo, tak tůchám. Tam se opravdu není třeba nějak echt připravovat, řikaj teda.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:56
- Nahlásit

PetraK
Já sem blinkala (zelenina na noc asi prej nic moc ) a připalovala se. Sem co?? SEM RŮŮŮŽOVÝ PRASÁTKOOOOOOOOOOOOO.
u vás tééééž nic novéééého, páč růůžovýýý prasátko seš furt a blinkáš taktéž každou chvíli

byla děsně zlá a nutila hošíčka ležet na louce, když v sousední vesnici přelétavala fčelka Mája
nemá z toho duševní trauma? Bruta dneska jedna ďobla do tlapy, tak jí za odměnu překous v půlce, blbec

je to děsně ftipný
no, každej tomu říkáme jinak

jo?? no tos hodnááá, moclikatě ti dlužim?
hodná sem a hlavně ne sklerotická, páč jsem je kupovala už někdy hned po Pecce .. Nedlužíš,buď v klííídku

éééjch, tak to je smolikof tady bylo ideál počasí
to bylo, alespoň pro mě, páč nám na poslední chvíli změnili louku na coursing. No a k týdle se muselo lesněskalní cestičkou, kdy to klouzalo jak divý Navíc to bylo půl kiláku od ubytka, což když jsem šlapala počtvrtý s plesnifcema, tak jsem myslela, že mi upadne nožička

tak ale aspoň, že celek dopadl fajn, že z toho člověk nemá blbej pocit.
nemám, fakt nemám blbej pocit.... naopak si myslím, že se to lidem líbilo, i když počítám i s nepříjemnejma reakcema..

sem dvojitej idiot, víte to?
nechceš po nás odpověď, že ne?

místo zveráče se otevřela trůpka a tam odkaz na CHVÁTÁM,CHVÁTÁM............, bedýnky jsem měla na volůůůme doprava a náměstek tu
chudák si musel myslet, že ti za víkend přeskočilo, když místo štajnů slyší večerníčkovu pohádku

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:03
- Nahlásit

kachna_
bylo to super, jen náš malý sprateček se rozhodl býti asociálkem, nemluvil a kradl ostatním boty
to víš, nikdo jí nechápal, tak se rozhodla všem pomstít

Batynka byla takhle na víkend letos poprvé, tak byla jak z divokejch vajec a na konci jí fakt ostatní psi už měli plné zuby.
klasika, u nás to bylo podobný... dvě malé potvůrky byli taky poprve a ostatní pséci v neděli při jejich spatření brali nožky na ramena a zdrhali

Fajka
sooosedi bečeli ale na nás nic...
alespoň že tak..

cete mě snad říct že su tu jedineb de*il krej celé víkend makal ?
vypadá to tak

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:08
- Nahlásit

brut

a blinkáš taktéž každou chvíl

no to sem si řikala v sobotu taky, že mám nějakou častou frekvenci tetkon. celej život nic a te prt, musim to dohnat

nemá z toho duševní trauma?
má! má děsný trojma, ale je mi to fučik. nebo neni, pochopitelně, ale chci aby se trošku, trošku ochodil. Ale říkám si, že na mě bude nasranej, páč z jeho pohledu prudim. ale kurnik, když řeknu sval se, tak se halt bude svalovat a ležet. Já nechci kvůli němu, aby byl celej víkend hyn. Včera jsem na louku vytáhla jeho deku, tak to bylo lepší, taky byl víc unavenej,ale vyvaloval kejty a sme se porvali. Ukop mi hlavu, idiot. Já myslím, že to nikam nepovede, ale ještě to chci zkusit kvůli němu. I když asi marně. Dneska jsem mluvila s vižlí kámoškou, její přítel má smečku maďařů a francouzů, šéfuje tomu frajer maďarskej, pevnou rukou, pes pracant, šéf jak má bejt, leč........... včely, mouchy, apod. sajrajt v něm spouští to stejný co má Ešus. Pánik to neřeši, jako vůbec, ale tudy cesta nevede, páč pesan psychuje stejně jako Ešus. Zalézt a být zalezlej, dokud to nevyhubíte Biolitem

Nedlužíš,buď v klííídku

no to dlužim teda!! a díky ještě jednou.

Navíc to bylo půl kiláku od ubytka, což když jsem šlapala počtvrtý s plesnifcem
ááááááááu,. takže nejvíc utahaná je pánčička

nemám, fakt nemám blbej pocit.... naopak si myslím, že se to lidem líbil

t oje fajn, moc fajn, no prudiči se vždycky najdou, to je jasný.

nechceš po nás odpověď,

ne, nechci, rozhodně se totiž nechci cítit ešče hůř než tetkon

že ti za víkend přeskočilo,
no to si myslim,, žádná změna

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:17
- Nahlásit

Jehé, ještě jsem si vzpomněla. Byli jsme na Grabštejně (nádhera) a tam byly záchody - panáček, naproti němu vozejčkáři, vedle panenka a čarodějnice.
Tak ta panenka, to až moje druhá volba. Automaticky jsem šmátla po tý čarodějnici . Bylo tam zamčeno

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:20
- Nahlásit

kachna_

Automaticky jsem šmátla po tý čarodějnic

Dobře sis vybrala
divný by bylo, kdybys šla k panáčkům.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:41
- Nahlásit

pulci nám vyplenili bazén, musím jít přikrmovat!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:47
- Nahlásit

já ty zákazníky miluju.....nejdřív reklamejšn původní dodávky..pak že né reklamejšn že je všecko ok a že chtěj to stejný dalších 50 ks...v pátek další mail že krom 50 chtěj ještě dalšícch 200 ks...dneska už to zvýšili na 220 ks

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:07
- Nahlásit

Nestíhám (bo koulegyně slaví 50-tiny
Za chvilku jdu s psékem plafčit na rybník...tak nám držte palce, (ať mě neutopí )

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fajka
nejdřív reklamejšn původní dodávky..pak že né reklamejšn že je všecko ok a že chtěj to stejný dalších 50 ks...v pátek další mail že krom 50 chtěj ještě dalšícch 200 ks...dneska už to zvýšili na 220 ks
v překladu, máš tenhle víkend opět co dělat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

t...dneska už to zvýšili na 220

třá si hrajou na burzz??

denyk

plafčit na rybník...

jáááááááááá chci takyyyyyyyyyyy!! a místo toho zářim tady!! aááách jo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:45
- Nahlásit

kachna_
překladu, máš tenhle víkend opět co dělat?
kachno!!! nepruď!!!
fpátek to muší bejt hotový ...

PetraK
třá si hrajou na burzz??
neee hrajou mě na nervy

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:49
- Nahlásit

Fajka

kachno!!! nepruď!!!

nekřič na ní, je celá hyn z těch pulců co jí sežrali bazén

neee hrajou mě na nervy
to bude asi nějakej filharmonik šikovnej, ne? Třá se inspiroval pražským jarem?? Prager Jáááár

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:13
- Nahlásit

PetraK
no to sem si řikala v sobotu taky, že mám nějakou častou frekvenci tetkon
jen aby to bylo po zelenině, páč ta frekvence je dost zarážející

má! má děsný trojma, ale je mi to fučik. nebo neni, pochopitelně, ale chci aby se trošku, trošku ochodil
já vím, ale řekla bych, že to nepomůže, ale taky bych to zkusila

no to dlužim teda!! a díky ještě jednou
není zač

ááááááááu,. takže nejvíc utahaná je pánčička
ta je utahaná jak kotě , ale ne díky tomu, že běhala jak blbec sem tam dva dny po sobě, ale díky celýmu víkendu ..

oje fajn, moc fajn, no prudiči se vždycky najdou, to je jasný.
jj, s tím počítám ... první várku už máme za sebou

ne, nechci, rozhodně se totiž nechci cítit ešče hůř než tetkon
já bych ti jí ráda poskytla

no to si myslim,, žádná změna
ba ne tohle je totální změna ... z magora přes dus,dus,dus na magora přes dětský písničky

kachna_
tam byly záchody - panáček, naproti němu vozejčkáři, vedle panenka a čarodějnice.
krásně odstupňovaný

Automaticky jsem šmátla po tý čarodějnici
udělala bych totéž

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:17
- Nahlásit

Fajka
nejdřív reklamejšn původní dodávky..pak že né reklamejšn že je všecko ok a že chtěj to stejný dalších 50 ks...v pátek další mail že krom 50 chtěj ještě dalšícch 200 ks...dneska už to zvýšili na 220 ks
nebylo by pro vás lepší, kdyby jste toho měli připravenýho 250ks, protože tímhle tempem to bude za chvíli?

kachno!!! nepruď!!!
fpátek to muší bejt hotový

šak jo, to stihnete, jen bych pro jistotu počítala s dalším navýšením ... a když nestihnete, tak máš jistou náplň na víkend

neee hrajou mě na nervy
to víš, asi umíš dobře vyjednávat, takže se ti chtějí odvděčit

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:20
- Nahlásit

Tak dámy a pane, aby jste věděli, co jsem dělala v noci, když jsem nemohla (opět) spát ...... od nápadu k realizaci uplynulo jen 9 hodin

http://www.acdspecial.estranky.cz/

ještě je potřeba dodělat úvodní fotka a pak nacpat informace, ale základ máme

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:20
- Nahlásit

brut

jen aby to bylo po zelenině

jooo, bylo. neraduj se zbytečně

ale řekla bych, že to nepomůže,

. no je mi jasný, že to nepořešim, jen prostě to chci zkusit zklidnit, letos to vypadalo nadějně. A taky mě to hrozně vytáčí, když se chove jako debil. a to se teda chove.

ta je utahaná jak kotě
tak třebas to pomůže k tomu, že se vyspíš.

. první várku už máme za sebou

ááá to je rychlost

ba ne tohle je totální změna ..

no... takže ale furt magor, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:22
- Nahlásit

brut

, co jsem dělala v noci, když jsem nemohla (opět) spá

dooobrý šikovná!

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:35
- Nahlásit

PetraK
jooo, bylo. neraduj se zbytečně
a do prčic

no je mi jasný, že to nepořešim, jen prostě to chci zkusit zklidnit, letos to vypadalo nadějně
držím palečky

tak třebas to pomůže k tomu, že se vyspíš.
právě že mám pocit, že jsem to přeťápla a nemůžu už vůbec usnout ...takže vymýšlím, co bych dělala..

ááá to je rychlost
to jo, ještě nic nezačalo a už začalo být zle...to víš, lidi

no... takže ale furt magor, ne?
přesně tak

dooobrý šikovná
dííííky ..... jen ti nevím, jestli ti nezačínám konkurovat, co se týká být magooorem

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 22:26 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Tak jsem byla dneska chytrá až vychytralá.
Pračka nedobrá mi vždycky napoprvý pere jen deset minut a pak se vypustí a vypne. Musim jí znova zapnout a pak pere znova od začátku v pohodě. Dneska jsem tam nedala prášek, že ho tam dám až napodruhý, aby se mi nevyplách.
Věděla to!!! Vyprala úplně v pohodě napoprvý.

Jooo a ještě jsem zapomněla na trapnou historku. Když jsme odjížděli z trojzemí, zapomněli jsme na parkovišti šeltičku

denyk
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 06:57
- Nahlásit

Morgén,
zatím je krásně, ale dojčland hlásí bouřky .
brut
ale základ máme
šikulkáááá

Tak jsem zkoušela teho mýho plafca. Já v rybníku pes šél, pomalinku, tak jsem ho chválila, jásala, ale kokíno nechťél, ani míček, soustředil se, aby se neutopil .
Je to zázrak, že tam vlezl téměř až "po prsa" ale perdel měl vystrčenou, tu si namočit nechtěl....tak uvidíme dnes
A je nějakej hodnej, chůze u nohy bez vodítka

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:15
- Nahlásit

RRRRRR++++++++++++++++RRRRRRRRRRRRR+RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM MŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

RAMŠTAJN MÓRGN DĚVUCHY - na Čííífa kašlu ten se radši kámoší se soudruhem soustruhem .

Fčéra byl den pakůpkówy, koupila sem sestře koryto k narozkám, dýš sem pro ňu taková sviň a sobě zásobičku habánských tekutin.

denyk

Je to zázrak, že tam vlezl téměř až "po prsa" ale perdel měl vystrčenou,

no jistě. je to totiš sasračný péf
hodnej, chůze u nohy bez vodítka

a taky šikovný péf a páč má taky šikovnou pánčičku. (ono to cvičení jim dodává určitou jistotu, řád i když to tak z našeho pohledu asi nevypadá. Když se to dělá zábavně, tak je to baví, čék si upevní audorýdu a postavení, dělá se něco společně - prostě samý pozytýva.Jste dobrý )

ještě k tomu plavání - až se do toho pustí, tak se nediv tomu příšernýmu stylu. ono to vypadá, že se během následující vteřiny utopí , páč má tělo kolmo dolů a mlátí packama My se vždycky hrozně smáli (a smějem doteď, páč to tak dnesk Ešus dělá občas taky), že je jak kolesovej parnik . Jo, ale ty se ale Bukinovi nesměj, páč by se mohl urazit a to myslim vážně , i když to tak nevypadá, ale mohl . Jo oni někdy se na něco tak soustředí - třeba i u tý zvěře, že odměnu nechtějí.

brut
co se týká být magooorem

sim tě tys magor už dávno

a do prčic

držím palečk
s timdle nemusíš, to je fakt marnej pokus

..takže vymýšlím, co bych dělala.. .
no to pak rozhodně usneš, nevymejšlej a zklidňuj.

ještě nic nezačalo a už začalo být zle...to víš, lidi
proto je nemám rádo

přesně tak
no takže jsem opět měla pravdu

kachna_

Věděla to!!! Vyprala úplně v pohodě napoprvý.

to je svině! Hoď na ní šutr a vymlouvej se že halt pračky občas zabije vodní kámen!!

í, zapomněli jsme na parkovišti šeltičku

: jééhehéé
uklidnim tě chceš?? vy máte aspoň hafo psů, dá se to pochopit, ale my kdysi před barákem zapomněli Murphyho. Jeden jedinej péf v rodině . Budiž ovšem omluvou, že do auta se tehdy nasáčkovala celá část dospělý rodiny (my dva, ségra, švagr, máma, ) a nejstařší synovec. A klec s andulkou. a hromada věcí ..... a na 1. křižovatce jsem začla vykřikovat, že nemáme psáááááá

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:38
- Nahlásit

Gooooood morning svííííííít hááááárd

číf se kamarádí se soudruhem soustruhem a ted už aj s lisem...maká jak šooooub, zatím to vypadá že asi pátek stíháme zatim teda

u nás už je druhej den větrno a foooká a foookáááá....až tak že pruhatice chodí skorem se sklopenejma ušima

jáááááá ciiiii dofčuuuuuu a hnet !!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:43
- Nahlásit

Fajka

ted už aj s lisem...

Áááá tak to von se tetkon lísá, jo?

pátek stíháme

nejste žádný šlejšky, to je jasný že stíháte

druhej den větrno a foooká a foookáááá.

nechi větrno! doufám, že to nepříde stejně jako to počásko z dojčlandu.

jáááááá ciiiii dofčuuuuuu

taky chci!! a dočkám se až v srpnu. kam jedete?

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit

PetraK
hlásim, že denifka má poupata

Jinak Michal má dneska volno... Jdeme pulcům na řasy k rybníku

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Áááá tak to von se tetkon lísá, jo
no jo

nejste žádný šlejšky, to je jasný že stíháte

no ano jednu zakázku na pátek stíháme..druhou na čtvrtek nestíháme jsme poloviční šlejšky

nechi větrno! doufám, že to nepříde stejně jako to počásko z dojčlandu
nooo hnusně taky neci ale dyž dřepím a muším makat a nemůžu ven dyž je azůůro tak su nakrnuté

taky chci!! a dočkám se až v srpnu. kam jedete?
...tam kam chodí slunko spát

denyk
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 09:18
- Nahlásit

PetraK
hošíčkům to sluší, a víš kde vlastně mají mít ten koncert ?

páč má tělo kolmo dolů a mlátí packama
no to bude něco....si rybáři s náma užijou
Bukinovi nesměj, páč by se mohl urazit a to myslim vážně
no znáš ho už dokonale
se na něco tak soustředí
jo to je ono, se asi bál, že se bude muset potápět a u toho se asik žvejkat moc nedá

<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání