Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:23
- Nahlásit

Fajka

no já né mále ale já stopro

ty se mááááš, já asi usnu tetkon.

ale třá to pod náma už je prodan
PŘEPLATÍME JE, prachů bude dost

..a svatej klid..kterej tímto končí

tohle by mě neskutečně štvalo.

tak to nejni čikovná bo tohle ještě nikdá neuďála asi jí to nestojí za to

tak Ešus musí doufat, že to takhle i zvostane

tady malá inšpirace na apalůchu

ble-ble-ble-ble-ble
to je humáááč

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:30
- Nahlásit

Fajka
pod náma vedle nás, nad náma si nevybereš..prostě všude a budem jak město
lity lity lity
My jsme odešli odsud
- myslim, že tenhle obrázek je tak nejvýstižnější

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:33
- Nahlásit

kachna_

obrázek je tak nejvýstižnější

to je hrozný, hrozný!! co maj dělat chudáci asociálové?? kde maj žít?? nikdo na nás nemyslí

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:36
- Nahlásit

PetraK
PŘEPLATÍME JE, prachů bude dost
takže se vlastně i přestěhujem bo nás na dlouhý roky zavřou

tohle by mě neskutečně štvalo.
ani nemluvim...mě taky a moc

tak Ešus musí doufat, že to takhle i zvostane
fklidu ..už bude asi jen hloupnout

kachna_
lity lity lity
My jsme odešli odsud
- myslim, že tenhle obrázek je tak nejvýstižnější

no teda fuj!!!! blijící smailík
to se nedivím že jste zdrhli ale mě z našeho domu nedostanou !!!! ještě že máme docela velkej pozemek že si neuvidíme do talíře s nima...ty nový mezi sebou jo... bo na pozemku velikosti našeho jsou naplánovaný 4 parcely

nejvíc mě na tom štve, že přesně ty individua z města který nám ve škole nadávali že jsme vesničani vesnický slepice akouká nám sláma z bot ....se ted na ten venkov k nám rvou

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:49
- Nahlásit

Fajka

i přestěhujem bo nás na dlouhý roky zavřou

prooosim Tě jak by někoho mohlo napadnout, že tři báně za jeden večer mohly udělat dvě nenápadný holčičky??? Za to zavřou nějakýho recidývistu. Možná nasbírám nějaký hnědý pudlikatý chlupy a nenápadně je tam položim.....

..mě taky a moc
no, nedivím se ti ani trošililinku.

.už bude asi jen hloupnout

náhodou zraje jako vino, víš. a kdyby náhodou začla i hloupnout, tak si o to víc budou s hošíčkem rozuměti

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:12
- Nahlásit

PetraK
udělat dvě nenápadný holčičky???
dyž už tak jedna bo ty seš všecko jen ne nenápadná

kdyby náhodou začla i hloupnout, tak si o to víc budou s hošíčkem rozuměti
huž si docela rozuměj ted...fája si myslí že zrzavec je debil a on jí tu její myšlénku s radostí plní

tjo...ted si tu byl zákazník pro zboží...a trapas..byl tak navoněnej že mě to rozkašlalo tak že sem skoro nemohla mluvit a nešlo to zastavit ... odcházel se slovy že sem se asi nachladila bože

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:19
- Nahlásit

Fajka

seš všecko jen ne nenápadná

NEPUDU V RŮŽOVEJCH TEPLÁCÍCH UDĚLAT BAŇKU, to dá rozum ne?

.fája si myslí že zrzavec je debil a on jí tu její myšlénku s radostí plní

a tys taky debil, páč sem vdechla celou mrkef

.byl tak navoněnej že mě to rozkašlalo tak že sem skoro nemohla mluvit a nešlo to zastavit ... odcházel se slovy že sem se asi nachladila bože

no ešče si mohla dopadnout k tomu jako já, dyš se navoněla Růžofka a mě to rozplakalo a voda mi lila z vočí... moch by si myslet, že Ti je líto, že Tě vopouští

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK

NEPUDU V RŮŽOVEJCH TEPLÁCÍCH UDĚLAT BAŇKU, to dá rozum ne
furt ti ale zůstanou ty červený boty až pod zadek

a tys taky debil, páč sem vdechla celou mrkef
hamoune..nevíš že potravu je třeba řádně rozmělnit!!!
no ale řekni že nemám pravfdu..dyk si to fája myslí a ešus tak činí! mám prafdu prostě !!

no ešče si mohla dopadnout k tomu jako já, dyš se navoněla Růžofka a mě to rozplakalo a voda mi lila z vočí... moch by si myslet, že Ti je líto, že Tě vopouští
no to by byl průser teda bo já byla fakt ráda že odešel brečet bych teda začla až kdyby nechtěl odejít

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:37
- Nahlásit

jo a sem zapoměla !!! tady máte šici dárek !

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:45
- Nahlásit

Fajka

ale zůstanou ty červený boty až pod zadek
nemám je až pod zadek, tak malá uplně nésu , ale je pravda, že by se v nich blbě prchalo a taky podle stop by je snadno identifikovali. vime? Nic pudu v teniskách vod ťongů, ty má 3/4 republiky, tam ta identifikace nebude jen tak, mám to vymyšlený, víme?

nevíš že potravu je třeba řádně rozmělnit!!
no vim, ale nedbám a pak se pobleju zpravidla

no ale řekni že nemám pravfdu
no máš, naprostou. Já nevim, kde von pojal myšlénku, že tim svým chováním zapůsobí. No teda takhle zapůsobí, ale jako debil a pak na něj FŠECHNY koukaj jako Fája nebo tuta psí dáma

já vim, že už sem to sem dávala, to jen pro porovnání jejího výrazu s Fájiným. myslím, že se obě shodly

brečet bych teda začla až kdyby nechtěl odejít

upozorňuju teda, ale že to nepomůže, Růžofka taky nevodešla. A že sem si poplákla

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:50
- Nahlásit

Fajka

jako je divný, že prostě nevoslní....

pomoct, neměla jsem to otvírat

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:53
- Nahlásit

ten vůl vypadá, jak když běží a kadí zároveň a navrch má ešče zácpu

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:57
- Nahlásit

PetraK
nemám je až pod zadek,
dobrý zbejvaj ti tam 2 centáky

Nic pudu v teniskách vod ťongů, ty má 3/4 republiky, tam ta identifikace nebude jen tak, mám to vymyšlený, víme
to už je lepčí ..a ještě si musíš nějak zabezpečit úúúústa

a pak se pobleju zpravidla
to ůžeš a dívej se u toho na růžovfku

máš, naprostou. Já nevim, kde von pojal myšlénku, že tim svým chováním zapůsobí. No teda takhle zapůsobí, ale jako debil a pak na něj FŠECHNY koukaj jako Fája nebo tuta psí dáma
tvoe to je nádhera!!! to sem neviděla todle foto ..ten výraz je přesněj !!!
prostě: bože co tady ten debíííl nacvičujééééééééééé
a Ešus činí...

upozorňuju teda, ale že to nepomůže, Růžofka taky nevodešla. A že sem si poplákla
no tak vidíš tak to už si můžeš i poblinknout

bože Bruuuuuuuuuuut měla skorem prafdu!!!!!
přišlo další navýšení já umři dneska nepudem spát ve dvě ale ve čtyři akorát neuhádla brutice počet kusů...je to vo dalších celejch 111 ks !!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

zbejvaj ti tam 2 centáky

A TOBĚ UŽ JEN 22 DNÍ ŽIVOTA

a ještě si musíš nějak zabezpečit úúúústa
to se snad dělá rukojmím ne? A já teda těžko můžu bejt rukojmí dyž budu loupit.

dívej se u toho na růžovfku

si děláš kozenky?? to už bych nepřestala blejt nikdy, byla bychjak Nyjagárskej vodopád.

..ten výraz je přesněj !!!
prostě: bože co tady ten debíííl nacvičujééééééééé

no jo, no je to tak. a máš pravdu, von se činí

tak to už si můžeš i poblinknout

no tetkon sem se kvůli tobě málem i počůrla

no tak teda vona za to může!! takže ať ti mastí pomoct

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:16
- Nahlásit

PetraK
A TOBĚ UŽ JEN 22 DNÍ ŽIVOTA
nevyhrožuj

se snad dělá rukojmím ne? A já teda těžko můžu bejt rukojmí dyž budu loupit
tem taky ale ty u toho hlavně nesmíš mluvit !!! nezapomen že máš ruce a pusu rychlejší než mozek!! bys nás prozradila první větou

no jo, no je to tak. a máš pravdu, von se činí
šiš to je studijný matriál tohle..ale tak podle výrazu této fenky bych si troufla říct že dyž se tak tváří ona ai Fája budou ony dvě ty normální

no tetkon sem se kvůli tobě málem i počůrla
no tak už nám tu chybí jen to jedno..ale to budeš mušet pro okurku

no to by jako měla !! bo to vlastně přivolala !!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:19
- Nahlásit

Fajka

nezapomen že máš ruce a pusu rychlejší než mozek!! bys nás prozradila první věto

jako že bych hned řekla,jak se menuju a kde bydlim?? no tak mi radši teda tu hubu zalep. Enem nevim, jak pak přežiju tu lepenkovou depilaci kníra, až to budu sundavat

budou ony dvě ty normální

ne, jen... hošíček je výjimečnej..... výjimečnej..... výjimečnej!! debil

.ale to budeš mušet pro okurku
ty si fakt tak blbá!!!!!

no to by jako měla !! bo to vlastně přivolala !!
jo a zatim si cárá bůhví kde, a nebo počitá plesnivý psy a spí

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:40
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=ZVoNgOyHWgg

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

DENYK JE DEBILŮŮŮŮ KRÁÁÁÁÁL . Teda lovna. královna
Fajka tě sloví a zabije...zazpívá ti s Tildou... Ich komm wíídr, in zehn Tááágen und werd ich jáágen .... Ašééé zu Ašéééé

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:51
- Nahlásit

DENYK JE DEBILŮŮŮŮ KRÁÁÁÁÁL
hurá o to tadyk šló ...

nemám čas moc psát, tak jen stručně, no

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:53
- Nahlásit

denyk
tak jen stručně

o to výstižněji a nebezpečněji, páč jsem si dotáhla oběd - čočku... dopadla stejně jako ta mrkef

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:59
- Nahlásit

denyk
mám to teda spečetěný

PetraK
jako že bych hned řekla,jak se menuju a kde bydlim?? no tak mi radši teda tu hubu zalep. Enem nevim, jak pak přežiju tu lepenkovou depilaci kníra, až to budu sundavat

béš to mít zas ale zadarmo a skorem bez práce
DENYK JE DEBILŮŮŮŮ KRÁÁÁÁÁL
pochvala dycky potěší
hošíček je výjimečnej..... výjimečnej..... výjimečnej!! debil
píšu si do deníčku
ty si fakt tak blbá!!!!!

no a co jako ? dyk sem tu doma !!

jo a zatim si cárá bůhví kde, a nebo počitá plesnivý psy a sp jo jako aby usnula místo ovcí počítá plesnifce ?

tak tu jako ten de.......Denyk křížený s Ešusem ...čekám na balík a von zas dneska nedorazí ..dorazí až záftra to je matrijál todlecto ty přepravní služby hrůůůza....

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:00
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Jak se ochladilo ( je mi ziminka, mám na sobě opět několik vrstev a těším se, že si večer zatopíme v kamnech ), tak mám trochu víc energie, takže honem dodělávám věci venku, které jsem nestíhala. Ale spaní mám stále na houby, navíc se brzo unavím, takže toho moc neudělám...

Fifi
Snad nebude zadnej masakr, kroupy a tak.
u nás byla bouřka v noci, ale nijak zvlášť hrozná... naštěstí

Janiii
je toho nějak moc. moc práce, moc starostí a jsem nějaká chorobná tak nezlobte dědečka!!!!
rozkaz chorobo!! A ty se koukej dát brzo do pořádku

PetraK
jsem velmi velmi nasraté. Srážka s blbcem mě vždy velmi nasere. Zvlášť, když jsem si myslela, že jedinec menšinový jeví se normálním býti a posléze ukáže se býti spíše primitivem
nebudeš tomu věřit, ale.......... Ešus čůral a ......... počůral jim volysalou pudl
tohle je nepříjemný, ale řešitelný... jenže když někdo nechce, tak kdyby ses postavila na hlavu, tak to prostě nepůjde.

víš co je zajímavý, že tendle pán, o který jsem si myslela, že z těch začouzenejch je normálnější..... se takhle "inteligentně" chová od tý doby, co je Brtnik ve výboru za barák. Asi začouzený nejsou normálnější??? nechci k tomuhle závěru zatim dospět, nechci
něco jsem se naučila.... tahle varianta platí nejen o menšině, ale i mnoha z většiny. Nevím, jak moc slušný a vzdělaný jsou, ale většinou pohrdaj lidma v jakých koliv funkcích a vadí jim, když se někdo nějak angažuje, byť pro dobro věci...

Mathea
Taky sem nechtela, ale kdyz vidis tu vetsinu "mensiny", neda se to jinak. Existujou vyjimky, fakt jo, ale je jich asi tolik, co Esus kamaradi s hmyzakama.. Nejsem rasistka, ale zkusenosti svoje a ostatnich lidu kolem me (jakoze maminka s nima ma co docineni z profesniho hlediska), me donutily k jistemu nahledu..
jsem na tom stejně... bohužel

Samozrejme, ze nejde globalizovat nic, pruser je proste v tom, ze z vetsiny tech normalnich deti vyrostou stejny kreteni, jako jsou jejich rodice, protoze s tim se proste neda nic delat, dokud tu bude system nastavenej tak, jak je ted. Dokud se jim bude vsechno furt servirovat az pod frnak, nebudou muset delat, budou dostavat od statu nehorazny prachy a nikdo nebude resit, co s nima delaj.. do ty doby budou mit ty deti kurva blbej vzor a budou vyrustat tak, jak tomu je ted. A vim, ze to sou vseobecny kecy, jenze ono to tak proste je Az si politici a EU prestanou hrat na spasitele s otevrenou naruci, bude lip. My sakra tkay musime delat a spousta lidi dostava min prachu za hnusnou praci za kasou v Tescu, nez romska matka 7 deti, ktera sedi doma na prdeli a plodi.
tohle je pravda pravdoucí

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:05
- Nahlásit

PetraK
oběd - čočku
chudák růžofka

jo a tu fotku čokloj do chorvatska nechtěli, ale tak jako aby si nemysleli, že je to nějaká čivava, bo mi příjde, že oni vůbec nechápou ten náš vztah se psem....asi jim to příjde, jako kdyby měli jet na dofču s prasátkem, či pipinkou....tak jsem jim poslala tu fotku jak leží doma na gauči a čumí na vánoční cukroví

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:10
- Nahlásit

Fajka
pozdě..krom toho chtěj neskutečný peníze a přitom tam nic nejni... jen ten výhled do kraje...a svatej klid..kterej tímto končí
problémem je, že za klid se teď tak nějak platí víc , navíc hodně lidí žije v představách, jak se všechny důležitosti dotáhnou až k nim pod čumák, jen díky tomu, že tam chtěj bydlet...

nejvíc mě na tom štve, že přesně ty individua z města který nám ve škole nadávali že jsme vesničani vesnický slepice akouká nám sláma z bot ....se ted na ten venkov k nám rvou
protože ve městě se už nedá dýchat, dle jejich představ je tím pádem venkov ideál... ovšem s tím rozdíleme, že by tam pak chtěli mít vše to, co měli ve městě

ještě že máme docela velkej pozemek že si neuvidíme do talíře s nima...ty nový mezi sebou jo... bo na pozemku velikosti našeho jsou naplánovaný 4 parcely
ale tohle je naprosto běžný ..... máš mini pozemeček a na něm oooooobr barák, přesně to odpovídá satelitním hrůzám

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:36
- Nahlásit

PetraK
NEPUDU V RŮŽOVEJCH TEPLÁCÍCH UDĚLAT BAŇKU, to dá rozum ne?
ani nemusíš, seš stejně nápadná jako obr mezi trpaslíkama

Fajka
přišlo další navýšení já umři dneska nepudem spát ve dvě ale ve čtyři akorát neuhádla brutice počet kusů...je to vo dalších celejch 111 ks !!!

týýýýýý voe, to snad néééééé ... pravda ty kusy na konci bych neuhádla, přece jen bych tam dala kulatý číslo a ne 11
Doporučuju počítat s dalším navýšením, alespoň pak nebudete překvapení jejich požadafkama

PetraK
klidně půjdu ( přijdu mezi fajn lidičky a bude mi nádherně), ale budu tam platná asi jako ty na měsíci

Fajka
no to by jako měla !! bo to vlastně přivolala !!!
ok, zítra hlásím nástup .... jen aby jsi pak nebyla překvapená, že místo pevných součástí budu hledat roztoky

PetraK
a zatim si cárá bůhví kde, a nebo počitá plesnivý psy a spí
omyl, Brůůůtice nespí .... a ani nespala, jen potřebovala poklidit na dvorku, vyvenčit plesnifce a vyprat několik várek prádla, navíc uvařit oběd a připravit vše na pečení rebarborového koláče

Fajka
jo jako aby usnula místo ovcí počítá plesnifce ?
jj, to občas dělám, ale zbytečně, neusnu stejně jako bych počítala vovce

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:54
- Nahlásit

Fajka

béš to mít zas ale zadarmo a skorem bez práce

no. esli to bude probíhat jako pokus o depilaci podpaždí na dovolený s voskovacím vyxlajvantem zakoupeným u kosmetičky, kdy jsem opomněla, že než se trhne, je dobré kůži v podpaždí přidržet................ tak to ale ROZHODNĚ NEBUDE BEZBOLESTNÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ

pochvala dycky potěší

no ale ... nemám snad pravdu , dyk je švihlá do makovice
a nebezpečná hrozně

no a co jako ? dyk sem tu doma !!
to je fakt, mezi svejma

by usnula místo ovcí počítá plesnifce ?
jo a páč jí furt utikaj, nemůže se dopočitat

tak tu jako ten de.......Denyk křížený s Ešusem .

denyk tě taky asi navoplátku sloví a zabije

brut

Ale spaní mám stále na houby, navíc se brzo unavím, takže toho moc neudělám...
tak nedělej vůbec nic, ať se zklidníš

vit vše na pečení rebarborového koláče

hmmm, mám taky trochek rebarbory, ale nejni jí moc, s čim to prokombinovat?

asi jako ty na měsíc
pch, náhodou by ses divila, jak bych tam já mohla bejt platná

jenže když někdo nechce, tak kdyby ses postavila na hlavu, tak to prostě nepůjde.

na ja s hulvátem se prostě nedomluvíš, ale tak Brtnik si za nim došel... D:

denyk
chudák růžofka

no co , bijologický zbraně u nás zakázaný nejsou na úřadu myslim

si jim to příjde, jako kdyby měli jet na dofču s prasátkem, či pipinkou

no vidiš a Brtnik jezdí jak čoklem, tak s Pipinkou

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 14:07
- Nahlásit

PetraK
tak nedělej vůbec nic, ať se zklidníš
to nejde, alespoň trochu fungovat musím

mám taky trochek rebarbory, ale nejni jí moc, s čim to prokombinovat?
s čímkoli co máš doma .... borůvky, jahody, rybíz, angrešt, jabka, hrušky... já kolikrát dělám směs, když mám jen trošky, promíchám je v misce a mám připraveno na koláč

pch, náhodou by ses divila, jak bych tam já mohla bejt platná
jako je platnej mrtvýmu zimník, viď?

ja s hulvátem se prostě nedomluvíš, ale tak Brtnik si za nim došel...
se mu nedivím, taky to tu tak řešíme... ono totiž nic jinýho čéku nezbývá

Brtnik jezdí jak čoklem, tak s Pipinkou
Brtník je vyjímka potvrzující pravidlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 14:10
- Nahlásit

brut

borůvky, jahody, rybíz, angrešt, jabka, hrušky

nemám jen tvaroha mám.

je platnej mrtvýmu zimník, viď?

ten je náhodou platnej moc, páč čék ani do hrobu nemá jít úpa nahej

Brtník je vyjímka
jo von je bezpochyby výjimka

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 15:48
- Nahlásit

Majluju svoje ženyjální synofce. Fšichni zejtřek zazdívaj
Tetkon jsem hovořila s prostředním hošíčkem je čikovnej. Sestra ho chtěla zítra nafštíviti, pravil, že stačí, když voni přijedou za ní v sobotu je genyjální Nejstaršího hošika přivezeme my a ten nejmladší vezme kramle z domova, naberem ho cestou a přijedem na oslavu narozek fšicí najednou jak cigánská horda a pak vypustíme psa

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 15:53
- Nahlásit

PetraK
nemám jen tvaroha mám.
tak ho použij ... na těsto napatláš tvaroha, pak posypeš rebarborou a nakonec posypkou

ten je náhodou platnej moc, páč čék ani do hrobu nemá jít úpa nahej
ti nevím, je to oouplně šumák, páč tě stejnak spálej ať si nahatá nebo s kožichem

jo von je bezpochyby výjimka
potvrzující pravidlo

<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání