| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:24
- Nahlásit
PetraK
nic neřeknou nebo skončej v kobercích!
řeknou a ty s tím nic nenaděláš ... víš, že máš objednaný růůůžovoučký kobereček, tak nezlob
no krom toho že tam nehrajou pořádnou hudbu, tak prostě nenenene
mnooo, občas ta mjůůůzik je trochu divná, kooor když kapela už přebrala alkehůůlu, ale co naděláš
to nemám, páč nehrozí, že by vyměkli
máš pravdu, to dřív umřou na jevišti, až je tam trefí šlak z těch elektrickejch proudů
teď, teď to nevypadá dobře, ale oni to pořešej.
nepořešej, fakt ne, nemaj co, prachy na nový nejsou, páč ty si vydělali tady u nás a oprava nehrozí, páč to byl náraz na kolo a je to celý hnutý... on landrover s čelním rámem udělá svý Jestli se povedlo něco nafotit nevím, ale pokud fotky budou, tak je budu mít i já... ukážu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:29
- Nahlásit
brut
víš, že máš objednaný růůůžovoučký kobereček,
ty wogo a není to škoda pro mrtvolu
náraz na kolo a je to celý hnutý... on landrover s čelním rámem udělá svý
no to určitě, to je skorotank
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:30
- Nahlásit
denyk
no uš se těším, do teho bahňáku, ale co bych pro něj neudělala, že
šikovná panička
Brela je téměř na Makarský v sezóně jsem byli jednou a už nikagdá já zas mám zkušenosti dobré i v květnu i v září
jj, Makarská se ještě dá, ale jen v první půlce, pak je tam v noci zima a bývají dost hnusný bouřky a nebo je celý den pod mrakem ... já jezdila přímo na Makarskou..
Cestou bychom chtěli ostat tak dvě noci v rakousech, no uvidzíme ...
hmm, nechceš sehnat odkaz na bio farmu? Teď tam byl synovec a vrátil se nadšenej...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:31
- Nahlásit
denyk
ty wogo a není to škoda pro mrtvolu
pro Ešusku není, ona tak miláčkuje růůůžovou, že jí musí mít aji na koberečku
no to určitě, to je skorotank
přesně tak...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:34
- Nahlásit
brut
nechceš sehnat odkaz na bio farmu
že bychom tam zase jeli někoho zežrat?
jó písni, budu ráda
a bývají dost hnusný bouřky
znám, jezdili jsme dříf pod stan, to byla prča, půlka stanu na zemi teď jezdíme do apartmánů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:43
- Nahlásit
denyk
takže patrně lepčí materiál neš já
sim tě ty si prt matryjál, vy ste šikovný.
manipopulace s lidma
no jistě, šak aji s lidima je to jako se psema - něco za něco
brut
kobereček, tak nezlob
sst, koberečky sou moje specijalitka, tam nemáš šanci.
to dřív umřou na jevišti
no šak, odejít se musí s plnou parádou
ale zatim jsou ve formičce, tak dobrý, bude novej set list, nová koncertní šňůra, Ričrd vydá nový Emigrátský CD, plánuje nový mimino... neni se čeho bát.
apropóóó DENYKU znáš Ričrdůf Emigráte?
http://www.youtube.com/watch?v=nYd6DTegkrU
gůůůůt tudle miluju přesně dokonalej mix DM a R+ šikovnej hošik je vidět že DM může velmi mnoho
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit
denyk
že bychom tam zase jeli někoho zežrat?
jó písni, budu ráda
ok, až budu mluvit se synovcem a nebo švagrovou, tak zjistím a písnu
znám, jezdili jsme dříf pod stan, to byla prča, půlka stanu na zemi
a věci všude po okolí ... nejlépe, když takhle hnusně bylo dva nebo tři dny po sobě, to měl pak člověk radost
teď jezdíme do apartmánů
áááá, už nechcete lovit stany a oblečení kdo ví kde?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:50
- Nahlásit
PetraK
sst, koberečky sou moje specijalitka, tam nemáš šanci.
koberečky možná jo, ale jeden speciál růůůůžovej mám jen a jen pro tebe .. např.:
je i malej, tam by ses pohodlně vešla
no šak, odejít se musí s plnou parádou
ti nevím, jestli je smrt na jevišti plná paráda, ale budiž ...asi sem těch mrtvejch viděla víc, než je mi milo a o přímej přenos bych teda nestála...
bude novej set list, nová koncertní šňůra, Ričrd vydá nový Emigrátský CD, plánuje nový mimino...
panebože!!!!! ty to vidíš !!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 15:00
- Nahlásit
brut
panebože!!!!! ty to vidíš
no vidí, stejně jako já
je i malej, tam by ses pohodlně vešla
pravil trpaslik
a o přímej přenos bych teda nestála.
no tak já to myslim tak , jako že z pohledu toho, koho se ta smrt týká. ne těch co sou přítomný,já teda taky když už tak radši s plnou parádou, než bez parády v nemocnici. Když do pekla, tak na pekelným koni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 15:09
- Nahlásit
denyk
brut
teď jezdíme do apartmánů
áááá, už nechcete lovit stany a oblečení kdo ví kde?
taky radši penzionky, hotely,. nejsem stanovej tip. mám ráda soukromí. Pod stanem jsme byli jednou a děkuju . Hromady lidí všade, nenenenenene. Zlatej pokojíček, vlastní butka a sprška. páč vono ne všichni lidi se chovají ve společných prostorách jako lidi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 15:23
- Nahlásit
kuwaaa!!
návod jak si vyrobit žbrundu:
dete si uvařit kafe amerikáno, takže uvaříte kafe a zapnete ten prděč na páru.... mezitim, že zavoláte náměstkoj a pořešíte. no a mezitim na prděč na páru zapomenete a místo kávy amerikáááno máte žbrundu, páč to tam furt a furt hustí tu páru až máte hrnek plnej. :smirk. sem idiotka.
nemám dělat sto věcínajednou, nemámdělatstověcínajednou,nemádělat...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 16:15
- Nahlásit
PetraK
no vidí, stejně jako já
si nemyslím
pravil trpaslik
tsss, sem většíííí..sice jen o kousíček, ale sem ... to bude ten kousíček okterej seš starší
no tak já to myslim tak , jako že z pohledu toho, koho se ta smrt týká. ne těch co sou přítomný
tak to pak jo.... ale nechtěla bych být u toho, fakt ne... nějak sem si toho užila až dost a vážím si života jako takovýho..
když už tak radši s plnou parádou, než bez parády v nemocnici.
tak s tím naprosto souhlasím
taky radši penzionky, hotely,.
... mě teda stan nevadí, ale nemůžu a tak jsem odkázaná na ty penzionky a hotely též
Zlatej pokojíček, vlastní butka a sprška. páč vono ne všichni lidi se chovají ve společných prostorách jako lidi
to máš ale se vším...
návod jak si vyrobit žbrundu:
eště že nepiju kafe, kdo ví, co bych byla schopná vyrobit já na tomhle stroji
nemám dělat sto věcínajednou, nemámdělatstověcínajednou,nemádělat...
seš si jistá, že to pomůže?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 16:23
- Nahlásit
brut
si nemyslím
kdyby neviděl, tak to tak není, to je logický, ne?
jen o kousíček
tak to pak jo....
no vidíš, už se s nima dokonce i shodneš
to máš ale se vším..
jo,a le když se tomu můžu vyhnout, tak to udělám.
eš si jistá, že to pomůže?
ne nepomůže, dělám to takhle už celej život, měnit to nebudu, většinou to vyjde,jen někdy se to vymkne kontrole.... občas jen....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 16:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
získala jsem plus body, páč jsem si fšimla, že si pan velkej řídící zapomněl tydlifoun a ušetřila mu tak vracešku a vzápětí sem si zabila malýho řídícího, páč na mě nečekaně promluvil, já se hrozně lekla a von pravil:Ty nemáš čistý svědomí!" odvětila sem "No a tetkon už nejen svědomí!" chvíli koukal a pak upad ze schodů
du domů děcka a pak do přírody
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 16:41
- Nahlásit
PetraK
kdyby neviděl, tak to tak není, to je logický, ne?
u tebe není nic logický
no vidíš, už se s nima dokonce i shodneš
s nima ne, ale s tebou , ač jestli i oni zastávají podobnou filozofii, tak mají malé bezvýznamné plus
jo,a le když se tomu můžu vyhnout, tak to udělám.
já se teď taky vyhýbala... cikáňatům ... až do nich narazila piraňa
nepomůže, dělám to takhle už celej život, měnit to nebudu, většinou to vyjde,jen někdy se to vymkne kontrole.... občas jen....
občas? Hahahahahahahahahahahahahahahaha
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 16:43
- Nahlásit
Právě mi přišla smska: "Tak auto z té samé farmy mělo další havárku, tentokrát s motorkou... smrťák. Jedeme zase na policiii..."
Tohle je hrůza...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 18:07
- Nahlásit
Rumstatajn vespolek.
Maso nalozeny, tekuty chlep se chladi, prijde na to sezere to a budem to myyy! Dorazi se Matheovic na grilaz, slecne Sadlu se zase rozjasni zrak.
brut
To je desny, to tam v dalekych krajich.....? Jedinej kratkej prispevek od tebe, kterej sem schopna ted louskat. Snad bude vse ok.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 18:30
- Nahlásit
A waaaau, TOMU rikam mysi skok!!! To je krasa.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 19:11
- Nahlásit
Fifi
Maso nalozeny, tekuty chlep se chladi, prijde na to sezere to a budem to myyy! Dorazi se Matheovic na grilaz, slecne Sadlu se zase rozjasni zrak.
dobré chutnání dámy
To je desny, to tam v dalekych krajich.....?
jj, přesně tam.. Jsou ok, naštěstí ... jen autí zrušený a tak setrvávaj na místě. Jak to bude dál netuším, neozvali se, ale až vše pořešej, tak dají vědět.... je to tak domluvený
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 19:12
- Nahlásit
Fifi
To je krasa.
to je nádhera... jak krásně natáčí hlavičku,aby líp slyšela .... a pak ten úžasný veleskok ... paráda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR+
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR+
RRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Dyby byl náhodou někomu Pepíček Zíma, máme tu Antonína Topiče életrárenského :
Bože to byla noc . Nejdříf sme byli s Brtnikem v obchoďáku nějakym takovym zastaralym čistě komančským. Von šel něco shánět já se postavila do fronty. Příšel maník nějakej a prudil a ešče si stoupnul přede mě. dostal pěstí do gezichtu . pak mi ovšem došlo, že mě asi přepere i stáhla jsem se takticky z pozic. Páč mě začal honit, stahovala sem se neustále z pozic po tom blbym vobchoďáku, až sem byla úplně stažená, měla sem i staženou řiť. jak jsem se tak snažila zmizet z dohledu, zároveň jsem i hledala esli neuvidim Brtnika, páč teda už bylo jasný, že se v tom bordelu nenajdem . Pak sem se asi stáhla definitivně, páč sem byla najednou u fotra na chalupě, hrozně pršelo, děsnej ceďák a poblil se mi péf. Měla sem strach z torze. Až ráno mi došlo, že když je torze tak se právě blejt nemůže. tož teda GUTEN MÓRGN
Fifi
jaká byla gríílovačka???
vídejo dobrý, líbí se mi když foxiny myškujou, jsou v tom dost dobrý.
brut
u tebe není nic logický
no a? aspoň neni stereotyp
oni zastávají podobnou filozofi
nečekala bys snad nic jinýho ?
až do nich narazila piraňa
to byl hukot, ne
občas?
jo občas, třá fčera sem dělala večeři nám i hošíčkovi zároveň a nepopleta jsem to. On dostal svou misku a my svoje
Právě mi přišla smska:
tak tohle je, je průser
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek přátelé ,
dyž se to séééře tak se to séééře...v práci je to taky na pěst...bud čék nemá žádnou a nebo by se mohl rozdesetinásobit (a to minimálně) a dělat 24 hodin denně... se nám to zas nějak sešlo a nevíme co dřív
PetraK
Příšel maník nějakej a prudil a ešče si stoupnul přede mě. dostal pěstí do gezichtu . pak mi ovšem došlo, že mě asi přepere i stáhla jsem se takticky z pozic.
malá a divoká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:59
- Nahlásit
Fajka
rozdesetinásobit (a to minimálně) a dělat 24 hodin denně... se nám to zas nějak sešlo
už vám to takhle-zaplaťpánbůh-hromadí dlouho, což? Já vim, že to je k zbláznění, ale furt lepší než opak. vydrž Prťka, vydrž.
malá a divoká
no von mi děsně to,.... naštval , takže to koupil hned z první, bez rozmejšlení...... pak teprf mi došlo, že jako to asi možná .... nebylo nejlíp
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:03
- Nahlásit
PetraK
už vám to takhle-zaplaťpánbůh-hromadí dlouho, což
nooo tak to dodet byl takovej normál stav...ale ted tedle měsíc a příští bude fakt na zbláznění asik
ale tak co že jo prááááce šlechtííí ..takže budem tak šlechetný že už to ani víc asi nepude
no von mi děsně to,.... naštval , takže to koupil hned z první, bez rozmejšlení...... pak teprf mi došlo, že jako to asi možná .... nebylo nejlíp
jako chce se mě říct moje oblíbené pořekadlo..ale nevim essi mě hned nepošleš pro kliku
já dycky řkám že dotyčnej má ruce rychlejší než mozek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:10
- Nahlásit
Fajka
.takže budem tak šlechetný
založíte si šlechtitelskou stanici??
že dotyčnej má ruce rychlejší než mozek
noooo, no. vono u mě je začasto i ta huba rychlejší než mozek... , vlastně všechno je tak nějak asi rychlejší než mozek.... taky. když ho nemám, že jo....
no ale stejnak, skákni pro kliku, si drzý čert!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:34
- Nahlásit
PetraK
založíte si šlechtitelskou stanici
tu uš mááááme a rozjedem to konečně ve velkým !!! už brzy
vlastně všechno je tak nějak asi rychlejší než mozek.... taky. když ho nemám, že jo
no ale stejnak, skákni pro kliku, si drzý čert!
sem to řikala ....
janiiiiii
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:37
- Nahlásit
PetraK
ježíííííš
Janii
PetraK
vy ste vobě tak neskutečný PAKA!!!!