| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit
PetraK
že musím jít do budky
děláte machry a hajzly máte na chodbě....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:59
- Nahlásit
denyk
hajzly máte na chodbě...
kdyby jenom tam!! tady sou fšude
heh, právě mě do telefonu pochválila osoba!! Za fstřícnej přístup a vyčerpávající odpověď. SSSt normálka na stádním úřadu, ne?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 11:01
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem mrkef a to totál ..... nový lék nějako nezabírá a navíc sem měla v noci migrénu. Takže sem vstávala před chvílí. Navíc musím dneska nebo zítra do města pro krepák na fáborky.... ach jo
denyk
Chtěli bychom vzít toho našeho raťafáka letos v září na dovču do chorvatska. Potřebuje mít nějaké speciální potvrzení očkování, nebo něco takového?
myslím, že i tu je někde téma s tímto obsahem... Jediné,musí mít očkovanout vzteklinu a nějaký potvrzení, že je zdravej.
PetraK
A fšichni se tam povinně podivaj a budou vychvalovat!!
nečekáš, že budu hopsat, jak ten střelenej uprostřed, nadšením? Zpočátku opakuje ( nezpívá) jen tři slova a kroutí se jak by byl v posledním tažení nebo dostával minimálně 220 do zadele.......... mnoooo, opět nic nového, světoborného... zkrátka nudní, uřvaní dus, dus, dus
potkali jsme kluka s psékem z útulku ze Slovenska
A moc se ale bál vody
takhle to vypadá, že se bál kluk a ne péééf , ale strach u psa z vody znám a nikdy jsem ho nelámala.... Babča se vody bála tak moc, že by raději chcípla vedrem, než se šla namočit. Jediný co snesla, bylo, když jsem jí vzala do náruče, odnesla do hloubky a tam s ní stále v náručí "plavala" (ponořila jsem jí bříško a rukou na ní nastříkala vodu)... packama se mi držela jak klíště a upírala na mě vyděšená očička, ale nejančila. Jka jí vzal někdo jinej, tak šílela... Do dneška nevím, jestli to bylo tím, že jí chtěli už jako půl roční utopit ( i když se k tomu nikdo neměl, jen o této variantě mluvili) nebo to prostě měla v sobě..
No nic, ale podařilo se nám ŠuHajka do vody částečně dostat
skvělýýý a šel s ocáskem až pod bříškem nebo byl alespoň trochu kmitající?
Páníček je ale šikovnej páníček, páč za čtyři týdny má s pesanem celkem víc než kvalitní vztah a pes mu neuvěřitelně věří a pro pamlsek cokoliv.
šikovnej, moooc šikovnej páníček
Brtnik prohlásil, že se nediví, že sem měla o společnost postaráno, dyš sem vyrazila v těch kraťasech , kontrovala sem kynologickejma zájmama . Pravil na to : "Jasně, jasně, jistě! " a smál se jak degen blbeček
Brtnííík válí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 11:19
- Nahlásit
brut
nový lék nějako nezabírá a navíc sem měla v noci migrénu.
a hlava už trochu lepší? (nemyslim mozek ten nemáš, myslim bolest)
Navíc musím dneska nebo zítra do města pro krepák na fáborky.
zítra,
nečekáš
NO TO JAKO DOST ČEKÁM!! DĚLEJ!
Zpočátku opakuje ( nezpívá) jen tři slova a kroutí se jak by byl v posledním tažení nebo dostával minimálně 220 do zadele
todle vodvoláš!!
a nikdy jsem ho nelámala....
kluk se nebál, ten tam byl nechtěně dříf než péf my ho nelámali, nenene,hásky na buřitka, na hračku, pěkně si dodával odvahy. kluk je vodák, péf bude jezdit vodu ale jsem si jistá, že bude, že to voba zmáknout, jdou na to pomalu, pes má od páníčka dobrou podporu. Víš jakou měl radost, když to v sobě vybojoval a to pitomý stehno si ulovil sám z vody??? BYL NEJOBŘEJŠÍ HRDOPYCH!! Páníčkovi jsem řekla, ať mu ho nechá i kdyby ho měl rozkousat, páč si to zaslouží.
šel s ocáskem až pod bříškem
tsss, je to skorolovečák, žáden ocásek pod bříškem, chtěl lovit, takže ocásek pracoval, pracoval tak jak má. Oni to zvládnou.
Brtnííík válí
ne, furt si ze mě dělá kašpara
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 11:36
- Nahlásit
PetraK
trpělivost, trpělivost, trpělivost
nemáš někde nějakou zásobu, že bych si vždycky došla...?
no slíbila to!! tak musí
ale znáš to, kdo ví, jestli si to bude za rok pamatovat...
no a sou moc družný na můj fkus. ne díkuju
nejsou, třá se mnou se teda nedružej ...asi je vždycky odradí mé "proklusání" kolem nich s výrazem "Kdo to má furt opravovat a řešit?"
Ale nééé, já tam spoustu lidí znám... jednak jsou od nás z města, pak s částí hrával můj bývalý mužíček fotbal a navrch tam jezdí kamarádi Brůtíkovce.
máš argument, aby ti dal pokoj
aby to nedopadlo naopak a nečíhal přímo v sekci pro pořadatele
no to by pak ale nebyli jaksi Rrrramštajn a nebyli by tak zatraceně dobrý
není pravda, byli by to štajni, jen klidnější
no hlavně že von jím voplývá
a ne snad ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 11:41
- Nahlásit
Právě mi volala kamarádka z teplých krajin, že měli bouračku. Naštěstí se jim mimo pár boulí a šrámů nic nestalo, jen auto je na odpis... navíc za všechno může řidič, co do nich naboural. Ale stejnak tu sedím a klepu se......
Bez auta jsou kluci v pééé*deli , za chvíli jim začne sezona .... ach jo, tohle nenávidím, tu bezmoc něco udělat, pomoct...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 11:43
- Nahlásit
brut
nový lék nějako nezabírá a navíc sem měla v noci migrénu
kur*a drát bóžinku.
Jediné,musí mít očkovanout vzteklinu a nějaký potvrzení, že je zdravej.
díky, mrknu
skvělýýý a šel s ocáskem až pod bříškem
chudintá...to jsem zvědavá na našeho blba u móře, myslím, že když budem oba ve vodě, dá si říct
a kópila jsem mu domeček, aby se nespálil
PetraK
(nemyslim mozek ten nemáš
bo kdyby měla, tak se neznáte
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 11:44
- Nahlásit
brut
že měli bouračku
ach jo, to je furt něco
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 11:55
- Nahlásit
PetraK
a hlava už trochu lepší? (nemyslim mozek ten nemáš, myslim bolest)
lepší.. prášek naštěstí zabral za dvě hodiny, ale stejnak jsem byla do rána vzhůru
zítra,
asi jo, nějak se mi nikam nechce ...
NO TO JAKO DOST ČEKÁM!! DĚLEJ!
tak čekej , ale dej bacha, aby si nevyseděla nebo nevystála důlek, páč toho bohdá nebude, aby se mi líbil štajní dus, dus, dus
todle vodvoláš!!
ani náhodou!!!!! ...se na to podívej ještě jednou a nezaujatejma očima, pak mi dáš za pravdu
kluk se nebál, ten tam byl nechtěně dříf než péf
šak bylo vedro, potřeboval schladit
my ho nelámali, nenene,hásky na buřitka, na hračku, pěkně si dodával odvahy. kluk je vodák, péf bude jezdit vodu
Víš jakou měl radost, když to v sobě vybojoval a to pitomý stehno si ulovil sám z vody??? BYL NEJOBŘEJŠÍ HRDOPYCH!!
tak to je naprosto úžasný , k tomu se babča nikdy nedopracovala
je to skorolovečák, .
to tím není... babča byla taky skoro lovečák a vodu nenáviděla. Buď to v sobě pes má nebo nemá a s tím pak nic nenaděláš ... jo a Balča do vody taky neleze, pokud to není po břicho a to je setr, Basty byl to samý, než objevil "krásu" záchranařiny a pak už se nikdo v jeho okolí nesměl koupat, jinak by ho šel "zachránit"- teda utopit
žáden ocásek pod bříškem, chtěl lovit, takže ocásek pracoval, pracoval tak jak má. Oni to zvládnou.
tohle je to nejdůležitější.... žádný ocásek pod břichem, pracoval s ním
ne, furt si ze mě dělá kašpara
když ho k tomu ponoukáš, tak se nediv
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 12:00
- Nahlásit
denyk
kur*a drát
njn, co nadělám... nic
díky, mrknu
není zač, já to vždycky jen prolítla očima, takže si toho moc nepamatuju ...ale vím, že to tu někde na foru bylo a minimálně dvakrát... Zkus zadat cesta do Chorvatska se psem nebo jen Chorvatsko...
to jsem zvědavá na našeho blba u móře, myslím, že když budem oba ve vodě, dá si říct
zkuste nejdřív tady, kde je sladká voda, aby pak neměl pocit, že všude je slaná a neodmítal i tady u nás do vody
kópila jsem mu domeček, aby se nespálil
jůůů, ten má kámoška pro harantííííí
bo kdyby měla, tak se neznáte
si bubáááááááá, ale máš pravdu
ach jo, to je furt něco
tohle je průůůser, páč je osmtisíc kiláků odsud a moc toho nepořeší ani tam a ani my tady ... jediný pozitivum je, že jsou v pořádku a nemusej nikam na ošetření..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 12:06
- Nahlásit
brut
nemáš někde nějakou zásobu
jehehééé já? Který řikaj Netrpělivost srdce?? No to si ftipná, jediný kdy se dokážu jakož takož ovládat je péf a pučený děti
jestli si to bude za rok pamatovat.
to voni jí to voba připomenou, toho bych se nebála
nejsou
sou, furt na sebe volaj ahooj, sdružujou se u vohniků a pějou. To nemám rád, ze svý podstaty
nečíhal p
bude číhat jednou a pak pude do vopravny s voptikou
byli by to štajni, jen klidnějš
no to by právě už nebyli
a ne snad ?
ne
Právě mi volala kamarádka z teplých krajin, že měli bouračku
no hásky!! aspoň že jsou vcelku teda. Hele chlapi něco vymyslej, voni bejvaj kreativní, spešl v nouzovým režimu, to auto nějak bude.
denyk
a kópila jsem mu domeček, aby se nespálil
žjo! to je hacijenda Dona Pineta!!
počítej s tim, že se z tý vody pobleje, jo?
bo kdyby měla, tak se neznáte.
si drzé a vyzývané děfče!! Růžofku z bazénu na tebe§
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 12:34
- Nahlásit
denyk
jasně voe, utopíme tam Rosůlkovou aspoň jí nenajdou
neci do bazénu žádnou Rosůlkovou!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 12:46
- Nahlásit
kachna_
proosim Tě,víš jak dokonalej špunt bys získala? by to utěsnila, že by ani kapička neutekla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit
a ještě by mě zajímalo, kdyby ste byli tak hodní, jestli když něco okusuje, tak části toho jí,nebo ne?
.o
no ty vole, tak ale pak ať se mi nikdo nediví, že už pomalu za vším vidím psékuse'!! takovejdle dotaz, navíc od člověka nedávno zalogovanýho... přece nejni možný, možný, aby lidi nepoužívali mozek. nebo jo? tohle přece není o kynologii a znalostech kynologie.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 13:13
- Nahlásit
brut
njn, co nadělám... nic
jak čék nemá známý nebo prachy, tak nic nenadělá
jo s tou sladkou vodou, plánuju kvůli němu vlézt do rybníka aspoň po kolena, ať to kočičák prubne
ten má kámoška pro harantííííí
no já se nerada vopaluju, tak tam budem spolu...a pívo mi tam tak rychle nezteplá
PetraK
počítej s tim, že se z tý vody pobleje, jo?
jsem četla, že se jen blbě ksichtěj prej
žjo! to je hacijenda Dona Pineta!!
Buki fon bánhof
a ještě by mě zajímalo, kdyby ste byli tak hodní, jestli když něco okusuje, tak části toho jí,nebo ne
???? co to znamená?
kachna_
by ti doma fšecko zežrala, i žapky možná
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 13:28
- Nahlásit
Přišel mi dopis z pojišťovny, že pojistná událost je uzavřená a posílají mi prašule na účet- no problém. Takže spokojenost
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 13:39
- Nahlásit
denyk
Buki fon bánhof
Přišel mi dopis z pojišťovny, že pojistná událost je uzavřená a posílají mi prašule na účet- no problém. Takže spokojenost
tak super
dočítat vás vůbec nestíhám čmáráte jak paka a já nestíhááám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 13:43
- Nahlásit
denyk
Buki fon bánhof
nebohý psék, dělaj si z něj prdééél
tyjo!! že bychom se taky pojistili??
by ti doma fšecko zežrala, i žapky možná
i tydle
vona žere fšecko. vopravdicky fšecko.
Tudle se na ekonomickým ptali kdy porodí
Fajka
dočítat vás vůbec nestíhám
sim tě vůbec vo nic si nepřišla, jen kachna si ze mě furt dělá prdel, sem nebožátko!! Tetkon abych si kůli ní změnila emilovou adress
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 13:48
- Nahlásit
Fajka
čmáráte jak paka
poděkuju své bejvalé kamarádce
PetraK
Tudle se na ekonomickým ptali kdy porodí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 13:49
- Nahlásit
PetraK
jehehééé já? Který řikaj Netrpělivost srdce?? No to si ftipná, jediný kdy se dokážu jakož takož ovládat je péf a pučený děti
právě, začínám na tom být stejně jako ty
to voni jí to voba připomenou, toho bych se nebála
ale stejnak povyprávíš, čistě pro jistotu, ju?
, furt na sebe volaj ahooj, sdružujou se u vohniků a pějou. To nemám rád, ze svý podstaty
tak to tady odpadá .... vyčerpáním na sebe nevolaj, nesdružujou se nikde, páč jsou ráda, že vůbec lezou a řve tak akorát najatá mjůzik
bude číhat jednou a pak pude do vopravny s voptikou
a nebo já do špitálu, až se mi trefí do rypáčku, že?
no to by právě už nebyli
myslíš, že by mi to vadilo?
ne
jo!!
no hásky!! aspoň že jsou vcelku teda. Hele chlapi něco vymyslej, voni bejvaj kreativní, spešl v nouzovým režimu, to auto nějak bude.
v pořádku sou , ale nikdo nic nevymyslí...tam je s autama velká potíž
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 13:56
- Nahlásit
PetraK
sim tě vůbec vo nic si nepřišla, jen kachna si ze mě furt dělá prdel, sem nebožátko!! Tetkon abych si kůli ní změnila emilovou adress
a jak ? na : pipina@ ..... ????
denyk
poděkuju své bejvalé kamarádce
hmm to bé asi nějaká ze slovače
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:00
- Nahlásit
denyk
jak čék nemá známý nebo prachy, tak nic nenadělá
tam oboje, bohužel
jo s tou sladkou vodou, plánuju kvůli němu vlézt do rybníka aspoň po kolena, ať to kočičák prubne
zkus tam vlízt několikrát a hlavně i přes léto trénujte, pak to nebude tak hrozný šok...
¨
no já se nerada vopaluju, tak tam budem spolu...a pívo mi tam tak rychle nezteplá
nemyslím, že by jsi se v září nějak moc opalovala, pokud nepojedete někam vyloženě na jih ..... moje zkušenosti mluví spíš o bouřkách a noční zimě, tak aby vám altánek neuletěl
Přišel mi dopis z pojišťovny, že pojistná událost je uzavřená a posílají mi prašule na účet- no problém
skvělýýýýý .... já už půl roku čekám, až pojišťovna pořeší loňský synkův školní úraz a zatím ticho po pěšině nebo spíš po pojišťovně
Fajka
dočítat vás vůbec nestíhám čmáráte jak paka
zas tak moc néééé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:00
- Nahlásit
denyk
a ještě by mě zajímalo, kdyby ste byli tak hodní, jestli když něco okusuje, tak části toho jí,nebo ne
???? co to znamená?
aaale to je dotaz tady ve vedlejším fóru, kde štěká a kouše štěně , tak mi todle přijde tak dementní otázka, že to prostě nemůže napsat nikdo jinej snad než psékus
brut
ale stejnak povyprávíš, čistě pro jistotu, ju?
když vodvoláš cos napsala a vychválíš až do nebes to vídejo, tak povyprávim, jinak- prt a vodvanem popel ze sopky jednorázově
tak to tady odpadá ..
no ne, já bych se tam prostě stejně zcvokla,
myslíš, že by mi to vadilo?
no tobě ne, mně aaaaaano
ale nikdo nic nevymyslí...tam je s autama velká potíž
vim, ale jak říkal werich- nikdo nikdy nic nemá míti za definitivní, neb nikdo nikdy neví, co se může státi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:03
- Nahlásit
Fajka
jak ? na : pipina@ ....
JEDEN KOBEREC PROSÍM!!
Ne, dneska sem fakt chudák, kachna napsala tuto, když jsem psala,že teď už zbejvá jen začít korespondovat se štajnama:
Takže je jen otázkou času, kdy ramštajni budou mít třídění pošty:
doručená
odeslaná
koš
spam
extraspam
Püp (páč jsou tvrdí)
a já si kvůli ní zaneřádila pracovní prostředí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:09
- Nahlásit
brut
zas tak moc néééé
tak menčí paka nooo
PetraK
JEDEN KOBEREC PROSÍM
no Brtníka stačí
Takže je jen otázkou času, kdy ramštajni budou mít třídění pošty:
doručená
odeslaná
koš
spam
extraspam
Püp (páč jsou tvrdí)
a já si kvůli ní zaneřádila pracovní prostředí
to abych jim napsala ještě aby si pro ten ten extraspamkoš pro Püp nechali zvětšit kapazitäten bo nebo budou zahlceni vod velevážené frau PÜP
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:12
- Nahlásit
PetraK
když vodvoláš cos napsala a vychválíš až do nebes to vídejo, tak povyprávim, jinak- prt a vodvanem popel ze sopky jednorázově
neodvolám ...si to pak nechám povyprávět Brtníkem nebo Fajkou či Janiíííí
no ne, já bych se tam prostě stejně zcvokla,
je mi jasný, nehrajou tam dus, dus, dus...
no tobě ne, mně aaaaaano
tak v tom případě máš problém ty a ne jáá
vim, ale jak říkal werich- nikdo nikdy nic nemá míti za definitivní, neb nikdo nikdy neví, co se může státi.
tam to je jasně daný... právě si píšu s nima a nevypadá to vůbec dobře... Netuším, jak to tam mají pořešené, když nehodu nezaviníš a máš zrušený díky tomu auto... snad až se vše sepíše ( hahaha, kdy to bude s jejich rychlostí a přístupem? ) , tak se dozvím víc...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:13
- Nahlásit
Fajka
no Brtníka stačí
Brtnika na Tebe nepošlu, ten by tě nezabil. Zabiju si Tě sama!
o ten ten extraspamkoš
nejsem extraspamkoš. sem mimo- myslim jako mimo ten koš a extraspamy, páč sama vo sobě sem extra.
magor. Extramagor
budou zahlceni vod velevážené frau
a tuto nehrozí, páč se musí dáfkovat umět. a to umim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:15
- Nahlásit
brut
Brtníkem nebo Fajkou či Janiíííí
nic neřeknou nebo skončej v kobercích!
je mi jasný, nehrajou tam dus, dus, dus
no krom toho že tam nehrajou pořádnou hudbu, tak prostě nenenene.
ak v tom případě máš problém
to nemám, páč nehrozí, že by vyměkli
nevypadá to vůbec dobře.
teď, teď to nevypadá dobře, ale oni to pořešej.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:15
- Nahlásit
Fajka
tak menčí paka nooo
malinkatýýýý
abych jim napsala ještě aby si pro ten ten extraspamkoš pro Püp nechali zvětšit kapazitäten bo nebo budou zahlceni vod velevážené frau PÜP
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:21
- Nahlásit
brut
tam oboje, bohužel
ach jo
vlízt několikrát a hlavně i přes léto trénujte
no uš se těším, do teho bahňáku, ale co bych pro něj neudělala, že
pokud nepojedete někam vyloženě na jih
Brela je téměř na Makarský v sezóně jsem byli jednou a už nikagdá já zas mám zkušenosti dobré i v květnu i v září
Cestou bychom chtěli ostat tak dvě noci v rakousech, no uvidzíme ...
PetraK
nemůže napsat nikdo jinej snad než psékus
takže patrně lepčí materiál neš já
když vodvoláš cos napsala a vychválíš až do nebes to víd
ty wogo, manipopulace s lidma
|