| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:25
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem vstávala pozdě ( samozřejmě sem byla celou noc vzhůru a usnula až k ránu ) a hned mi volala kamarádka z teplých krajin. Takže jsem měla půlhodinkový telefonát s popisem všeho o co jsem přišla... Ježíííííš, jak bych tam chtěla být a vidět všechno na vlastní oko. Prý mi natáčeli a fotili kde co, abych to měla alespoŃ takhle zprostředkovaně. Hlavně dětičky mi natáčeli a fotili, abych o jejich radost a chování na výletě nepřišla, ale už to nebude stejný, jako když je vidím přímo Tak jsem tak nějak napůl smutná...
Všem Janinkám přeji krásný a sluníčkový nejen dnešní den, ale co nejvíc i těch dalších a pokud se k tomu přidají i pevné nervy s mužíčkama, se stavbou, firmou a s chlupatcema, tak bude celý rok jen a jen úsměvný
Všem co přály, děkuji
PetraK
tééééda to je ouhylnýýý přáááníčko Co jinýho od tebe čekat, že? Dííííííííííííííííííííííííííííík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:35
- Nahlásit
brut
.
Tak jsem tak nějak napůl smutná...
no jo, pani. šak to neni na kokořínsku no (proč mi napadlo zrovna kokořínsko nevim), ale jednou to zas vyjde. uvidíte
ouhylnýýý přáááníčko Co jinýho od tebe čekat, že?
no vono spíš co jinýho poslat ouhylům, že?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit
Fifi
- musela jsem běžet,tak se omluvuju, že jsem to utla tak stroze, herr von náměstek totiž , je to ten co mi pochválil boty, tak to je jasný, že musim bejt vlídná
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit
wami
fotečky jedna báseň.... a východ sluníčka je naprosto úžasný . ale ty to ani jinak neumíš
Fifi
malem se mnou doplatek slehnul
se ti nedivím, oni to umějí napočítat ...
denyk
krásně jsme zvládli 8 hodin jízdy ve vla
pašáááák
Tam jsme šli na výletíky a taky na grilovaná křidélka a Radegast
mňam ...teda ne na Radegast, ale na křidýlka
téměř 18 bab a péf. Ze začátku trochu povrčával, cizí prostředí, baby rok neviděl, nevzal si od nich ani kokíno, ale už v sobotu to bylo lepší
šikulkáááá
PetraK
Vzala sem si na sebe malé černé a víte co mi řek?? "Koláče??? kde máš břicho?? To bude náročnej den, co ? Dyš ho budeš muset mít celej den zatažený!!"
tedáááá, Brtník perlíííí
ÁÁÁch já se tak těšim těšim, budoooooou hošici, budoooou. budou
potěš koště ...to zase bude dus, dus, dus měsíc předem
denyk
bych tě chtěla mít doma, ják malej haránt
omyl, harááánta pošleš do kouta, či mu zakážeš dělat kravál.... Ešusku by si musela svázat, zacpat jí pusu a ještě sebrat sluchátka ... a stejnak by ti to bylo houbeles platný
PetraK
ale je fakt že vosum hodin nevím jestli bych zvládla sedět a nechodit
a proč by si ve vlaku nechodila? Taky chodím, když jedu za wami ... bych nevydržela celou dobu sedět, proto jezdím vlakem a ne autobusem, kde sedět musím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:44
- Nahlásit
PetraK
no a kdy?
tak sem nejen vdova, ale už nemám aji kamarádku. Toje den děti moje, to je den, dva pohřby v jednom dni!!
na svatýho nikdejše ty býýývalá karamááádkoooo
brut
Všem Janinkám přeji krásný a sluníčkový nejen dnešní den, ale co nejvíc i těch dalších a pokud se k tomu přidají i pevné nervy s mužíčkama, se stavbou, firmou a s chlupatcema, tak bude celý rok jen a jen úsměvný
Všem co přály, děkuji
tobě tééééž
vstávala pozdě ( samozřejmě sem byla celou noc vzhůru a usnula až k ránu
tys určitě nepočítala vofce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:46
- Nahlásit
PetraK
no jo, pani. šak to neni na kokořínsku no
no, není, já vím, ale stejnak je mi smutno....
proč mi napadlo zrovna kokořínsko nevim
ti taky nevím
ale jednou to zas vyjde. uvidíte
doufám, že brzo .... snad srpen
no vono spíš co jinýho poslat ouhylům, že?
od ouhyla to sedí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:48
- Nahlásit
brut
Brtník perlíííí
ne neperlí, je drzej a koleduje si vo pohřeb.
měsíc předem
měsic?????? najifko
a proč by si ve vlaku nechodila
malej akční rádius , mám dny, kdy je mi cesta na chalupu hrozně dlouhá chci někde bejt hned tetkon a ne čekat, až se tam dokohátám!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:48
- Nahlásit
Fajka
tys určitě nepočítala vofce
néééé, vovce sem nepočítala, ale voka u háčkování housenky jo .... sem za noc uháčkovala půl tělíčka, dneska dodělám zbytek a pak už jen očička a tlamičku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:50
- Nahlásit
Fajka
nikdejše
a já se tak těšila
brut
... snad srpen
no vidiš ty vole, tak co si stěžuješ?? to máš za chvíli, dokonce dříf než já svůj listospad!!
od ouhyla to sedí
hele ty mlč a drž se svýho holičskýho pláště a nůžek! sic tě prásknu Brtnikoj!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:51
- Nahlásit
Vsem Janam VSE NEJ k vopravdickymu svatku!!! Tady se narozky slavi po trech, svatky taky, parada.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:53
- Nahlásit
PetraK
ne neperlí, je drzej a koleduje si vo pohřeb.
ááále houby, žádnej pohřeb ... perlííííí
měsic?????? najifko
myslím, že my budeme trpět měsíc předem ...tvý sousedi trpí už teď a v práci též
malej akční rádius
než proběhneš vlak tam a zpátky, tak máš o zábavu postaráno... no akdyž se zastavíš i na "úžasným" wc, tak budeš s nadšením vystupovat
mám dny, kdy je mi cesta na chalupu hrozně dlouhá chci někde bejt hned tetkon a ne čekat, až se tam dokohátám!!
nechtěj, abych použila větu, kterou sem tlumila haranta, když chtěl být někde hned teď ... bohužel, mu to taky zůstalo do dospělosti
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
brut
néééé, vovce sem nepočítala, ale voka u háčkování housenky jo .... sem za noc uháčkovala půl tělíčka, dneska dodělám zbytek a pak už jen očička a tlamičku
tys taky dobrý akčňák
PetraK
a já se tak těšila
no jako promin ale přece si nebudeš zvát na víkend svojí bejvalou karamádku a kor dyž k tomu ještě z ní bude mrtvolák
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Fifi
ten pajdulák je příííšerjnééééééééééééééééééééééééééééj!
HÍÍÍÍLF MIR
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit
PetraK
no vidiš ty vole, tak co si stěžuješ?? to máš za chvíli, dokonce dříf než já svůj listospad!!
jenže není jistej ... nějak se musí najít v domácím rozpočtu finance alespoń na letenky a vodu tam...
hele ty mlč a drž se svýho holičskýho pláště a nůžek! sic tě prásknu Brtnikoj!
týýý jo, tohle si furt pamatuješ, ale buchtu stále nevíš .... ci receptík, když si říkala, že je vynikající, mňamozní a tolik si jí vychvalovala
A klidně mě práskni, si myslím, že ho to moc nepřekvapí po tý debatě, co jsme vedli na Pecce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit
Fajka
no jako promin ale přece si nebudeš zvát na víkend svojí bejvalou karamádku a kor dyž k tomu ještě z ní bude mrtvolák
a co? mám prostě ráda hromadný pohřby no!
brut
... perlííííí
hele esli si chceš u něj jako vylepčovat imáge a šplhat tak zatim nemusíš, já mu to ešče neřekla, co s nim chceš dělat
my budeme trpět měsíc předem
nikolif vy budete trpět už vod tekton
než proběhneš vlak tam a zpátky,
ne, nesnášim prodírat se davem. Sou jen dvě výjimky, kdy jsem ochotná to podniknout.
bohužel, mu to taky zůstalo do dospělosti
to je můj člověk. nesnášim zdržování, nesnášim.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:58
- Nahlásit
Fifi
ten pajdulák je příííšerjnééééééééééééééééééééééééééééj!
HÍÍÍÍLF MIR
souhlasííím s Ešuskou a děkuji
pro nás tři ouhyly prostě nemůže být nic jiného než ouhylnost
děti letím...mušíme pro zboží. tak tu nezlopte a nepopište 20 stránek bo to se pak nedá stíhat dočítat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:59
- Nahlásit
Fifi
díííííky ... oběšený pajdulák je parádní
Tady se narozky slavi po trech, svatky taky, parada.
sme to zjednodušily
Fajka
tys taky dobrý akčňák
no jo, ale co jinýho máš v noci dělat? Háčkovat můžu i potmě narozdíl od čtení či koukání na televizi, v níž nic nedávaj...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:00
- Nahlásit
PetraK
a co? mám prostě ráda hromadný pohřby no
tyjo ty ses taky měla jmenovat jana a narodit patnáctýho! si větší ouhyl než my šici dohromady
Brutíková má mailose a já letím..už zas nestíháme
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:05
- Nahlásit
PetraK
hele esli si chceš u něj jako vylepčovat imáge a šplhat tak zatim nemusíš, já mu to ešče neřekla, co s nim chceš dělat
ani nemusím.... si udělal obrázek na Pecce sám ..... ale fakt perlíííí, páč ty tak dlouho řešíš postavu a hubnutí, až se nevidíš. No a tak ti to krásně vrací zpátky
nikolif vy budete trpět už vod tekton
ouououououououououououou
ne, nesnášim prodírat se davem. Sou jen dvě výjimky, kdy jsem ochotná to podniknout.
v rychlíku většinou nebývá daf, ale bývá tam pospojování vagonu, což je kolikrát horší než ten daf...se zeptej pirani
to je můj člověk. nesnášim zdržování, nesnášim.
mladej taky ne .... proto má i praxe zajímavý, kdy na klidném oddělení je úspěšně zaměstnán něčím akčním, aby se nenudil a nevymýšlel ptákoviny
mušíme pro zboží. tak tu nezlopte a nepopište 20 stránek bo to se pak nedá stíhat dočítat
neboj,tolik toho už nezvládnou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:06
- Nahlásit
Fajka
ty ses taky měla jmenovat jana a narodit patnáctýho! s
ne měla sem se menovat Tomáš a narodit se devátýho března. Uďála sem jim ofšem čáru přes rozpočet, narodila sem se JÁÁÁÁ a vo 14 dní dřív. Sice malá ale pospíchavá , sem tak pospíchala, že sem se narodila skorem na mostě. na štvanici můžu já bejt jiná???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:17
- Nahlásit
PetraK
měla sem se menovat Tomáš a narodit se devátýho března.
tak tohle jméno k tobě vůbec nesedí, dobře si udělala
narodila sem se JÁÁÁÁ a vo 14 dní dřív. Sice malá ale pospíchavá , sem tak pospíchala, že sem se narodila skorem na mostě. na štvanici
aháááá, proto jseš střelená .... ono narodit se téměř na Štvanici čéka poznamená
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:35
- Nahlásit
brut
ale fakt perlíííí, páč ty tak dlouho řešíš postavu a hubnutí,
nene, tys to špatně pochopila! von mi právě to břicho předhazuje, víme? jen byl překvapenej, že tam tetkon nejni. , jo šikovnej střih šatů udělá svoje ani se čék nemusí udusit
ouououououououououououou
máš to blbě, tagle je to dobře
http://www.youtube.com/watch?v=1uKCddg-f7g
většinou nebývá daf
daf je všude, kde je víc lidí jak já!
mladej taky ne
jaak mu rozumim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:43
- Nahlásit
PetraK
tys to špatně pochopila! von mi právě to břicho předhazuje, víme? jen byl překvapenej, že tam tetkon nejni. , jo šikovnej střih šatů udělá svoje ani se čék nemusí udusit
jen jestli si to blbě nevykládáš ty
máš to blbě, tagle je to dobře
to je naprosto šílený, děsivý dus, dus, dus
Vždyť oni nezpívaj, ale když neřvou tak citujou
daf je všude, kde je víc lidí jak já!
blbááááá, chudák Brtník je daf
jaak mu rozumim
já taky, bohužel ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:00
- Nahlásit
brut
dobře si udělala
viď? tomáš, takový vobyčejný... ale Koláče! nebo Pip, to zní prostě líp
ono narodit se téměř na Štvanici
no já se narodila PŘÍMO NA ŠTVANICI , tak o to hůř dotáhla jsem to do konce
jen jestli si to blbě nevykládáš t
nenene, depak, v tomdle mám jasno. bohužel, lépe by se mi žilo, kdybych si myslela, že si von myslí, že nemám břicho (ale to by fakt asi musel bejt slepej )
Vždyť oni nezpívaj, ale když neřvou tak citujou
ale spívaj, spívaj, kdysi psali v recezni... když zazní majestátní hlas Tilla Lindemana .....
chudák Brtník je daf
eh, může bejt rád, že je jen daf, taky by moch bejt Daf Egberts
já taky, bohužel
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:27
- Nahlásit
PetraK
tomáš, takový vobyčejný... ale Koláče! nebo Pip, to zní prostě líp
Ti nevím, jestli bych to takhle podala, ale budiž
no já se narodila PŘÍMO NA ŠTVANICI , tak o to hůř dotáhla jsem to do konce
tak to už se nedivím vůbec ničemu .... ještě že sem se narodila na druhým konci Prahy..teda na úplně druhým ne, ale dost daleko
depak, v tomdle mám jasno. bohužel, lépe by se mi žilo, kdybych si myslela, že si von myslí, že nemám břicho (ale to by fakt asi musel bejt slepej
ti nevím, nepozoruješ se moc? Mi totiž připomínáš cééérenku a není to zrovna ideální srovnání
ale spívaj, spívaj, kdysi psali v recezni... když zazní majestátní hlas Tilla Lindemana .....
tam jen nechtěli napsat natvrdo... "když zazní majestátní řev Tilla...." .. to se fakt nedá poslouchat
, může bejt rád, že je jen daf, taky by moch bejt Daf Egberts
šak říkám pořád, že je chudáááák ... asi ho budu muset osobně politovat a přivézt mu něco dobrého na nervíky
Víš, co poslouchám teď? Tady máš odkaz ... :
http://www.youtube.com/watch?v=5wazIoI8QqE
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:45
- Nahlásit
brut
Ti nevím
ale já vim a to je nejdůležitější
tak to už se nedivím vůbec ničemu
sssssssst Štvanice je náhodou naprosto ideální místo pro příchod na tendle svět
i nevím, nepozoruješ se moc
já ne, to von mě
no cérenka teda rozhodně nemá co řešit.
tam jen nechtěli napsat natvrdo... "když zazní majestátní řev Tilla...."
houby, to byla náhodou obdivná recenze
to se fakt nedá poslouchat
no vidiš, a já to vidim naprosto jinak
a přivézt mu něco dobrého na nervíky
nic nevož, já mu tudle poradila podle strýčka Pepina, aby si voméval přirození vlažnó vodó, když je trop na nervy , to vyjde levnějš a je to bezpracný
Tady máš odkaz
hm, no pro mě to nemá dostatečnej náboj jaksi , néni f tom eletrika
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit
brut
Víš, co poslouchám teď? Tady máš odkaz ... :
já nemám ráda smutný písničky, ale tuhle jsem nutně musela zpívat dítěti, páč už mu byla dlouhá cesta. A jak jsem tak odvyla tři sestry, kabáty, těch pár kántry, tak jsem si na konec vzpomněla na tuhle
http://www.velkyzpevnik.cz/zpevnik/lutka-petr/toci -se-toci (bohužel není v mp3)
Jsem "zpívala" a Michalovi tuhly rysy a nakonec z něj vypadlo jen PROBOHA
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit
kachna_
a... zastavil???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit
PetraK
ale já vim a to je nejdůležitější
mno, asi jo
sssssssst Štvanice je náhodou naprosto ideální místo pro příchod na tendle svět
ano, seš toho zářným příkladem
já ne, to von mě
bych řekla, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá ....a to platí i na tohle
no cérenka teda rozhodně nemá co řešit.
náhodou má... je líná ... nějak nevím, po kom je...
houby, to byla náhodou obdivná recenze
to si myslíš ty..
nic nevož, já mu tudle poradila podle strýčka Pepina, aby si voméval přirození vlažnó vodó, když je trop na nervy , to vyjde levnějš a je to bezpracný
nebude to doufám praktikovat, až se u vás objevím
hm, no pro mě to nemá dostatečnej náboj jaksi , néni f tom eletrika
já vím... proto sem ti sem ten odkaz dala. Z tohodle mě nebolí hlava
kachna_
já nemám ráda smutný písničky,
já poslouchám hodně keltskou hudbu a ta jiná ani není .... nevadí mi. Když mám velkou depku, tak poslouchám něco jinýho.... ale většinu času stejnak mám doma ticho, které mi vyhovuje nejvíc
jak jsem tak odvyla tři sestry, kabáty, těch pár kántry,
naštěstí jsem tohodle byla ušetřená ... zpívala jsem harantííím akorát před spaním a to měli svůj obvyklý repertoár a moc ho neměnili
(bohužel není v mp3)
týýý jo, tak ta by byla naprosto skvělááááááá
to proboha bylo na zpěv nebo na obsah?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:17
- Nahlásit
V sobotu jsem byla na Vodáckém maratonu... jestli chcete, tak jukněte na stránky:
http://www.vodmar-beroun.cz/
Svojí fotku jsem tam nenašla a pevně doufám, že se mi povedlo nadšeným fotografům vyhýbat i letos ( i když jednu osobní fotku mám doma... od Brůtíkovce )
|