Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:25
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem vstávala pozdě ( samozřejmě sem byla celou noc vzhůru a usnula až k ránu) a hned mi volala kamarádka z teplých krajin. Takže jsem měla půlhodinkový telefonát s popisem všeho o co jsem přišla... Ježíííííš, jak bych tam chtěla být a vidět všechno na vlastní oko. Prý mi natáčeli a fotili kde co, abych to měla alespoŃ takhle zprostředkovaně. Hlavně dětičky mi natáčeli a fotili, abych o jejich radost a chování na výletě nepřišla, ale už to nebude stejný, jako když je vidím přímo Tak jsem tak nějak napůl smutná...

Všem Janinkám přeji krásný a sluníčkový nejen dnešní den, ale co nejvíc i těch dalších a pokud se k tomu přidají i pevné nervy s mužíčkama, se stavbou, firmou a s chlupatcema, tak bude celý rok jen a jen úsměvný

Všem co přály, děkuji

PetraK
tééééda to je ouhylnýýý přáááníčko Co jinýho od tebe čekat, že? Dííííííííííííííííííííííííííííík

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:35
- Nahlásit

brut
.
Tak jsem tak nějak napůl smutná...

no jo, pani. šak to neni na kokořínsku no (proč mi napadlo zrovna kokořínsko nevim), ale jednou to zas vyjde. uvidíte

ouhylnýýý přáááníčko Co jinýho od tebe čekat, že?

no vono spíš co jinýho poslat ouhylům, že?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit

Fifi
- musela jsem běžet,tak se omluvuju, že jsem to utla tak stroze, herr von náměstek totiž , je to ten co mi pochválil boty, tak to je jasný, že musim bejt vlídná

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit

wami
fotečky jedna báseň.... a východ sluníčka je naprosto úžasný . ale ty to ani jinak neumíš

Fifi
malem se mnou doplatek slehnul
se ti nedivím, oni to umějí napočítat ...

denyk
krásně jsme zvládli 8 hodin jízdy ve vla
pašáááák

Tam jsme šli na výletíky a taky na grilovaná křidélka a Radegast
mňam...teda ne na Radegast, ale na křidýlka

téměř 18 bab a péf. Ze začátku trochu povrčával, cizí prostředí, baby rok neviděl, nevzal si od nich ani kokíno, ale už v sobotu to bylo lepší
šikulkáááá

PetraK
Vzala sem si na sebe malé černé a víte co mi řek?? "Koláče??? kde máš břicho?? To bude náročnej den, co ? Dyš ho budeš muset mít celej den zatažený!!"
tedáááá, Brtník perlíííí

ÁÁÁch já se tak těšim těšim, budoooooou hošici, budoooou. budou
potěš koště ...to zase bude dus, dus, dus měsíc předem

denyk
bych tě chtěla mít doma, ják malej haránt
omyl, harááánta pošleš do kouta, či mu zakážeš dělat kravál.... Ešusku by si musela svázat, zacpat jí pusu a ještě sebrat sluchátka ... a stejnak by ti to bylo houbeles platný

PetraK
ale je fakt že vosum hodin nevím jestli bych zvládla sedět a nechodit
a proč by si ve vlaku nechodila? Taky chodím, když jedu za wami ... bych nevydržela celou dobu sedět, proto jezdím vlakem a ne autobusem, kde sedět musím

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:44
- Nahlásit

PetraK
no a kdy?
tak sem nejen vdova, ale už nemám aji kamarádku. Toje den děti moje, to je den, dva pohřby v jednom dni!!
na svatýho nikdejše ty býýývalá karamááádkoooo

brut
Všem Janinkám přeji krásný a sluníčkový nejen dnešní den, ale co nejvíc i těch dalších a pokud se k tomu přidají i pevné nervy s mužíčkama, se stavbou, firmou a s chlupatcema, tak bude celý rok jen a jen úsměvný

Všem co přály, děkuji

tobě tééééž

vstávala pozdě ( samozřejmě sem byla celou noc vzhůru a usnula až k ránu
tys určitě nepočítala vofce

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:46
- Nahlásit

PetraK
no jo, pani. šak to neni na kokořínsku no
no, není, já vím, ale stejnak je mi smutno....

proč mi napadlo zrovna kokořínsko nevim
ti taky nevím

ale jednou to zas vyjde. uvidíte
doufám, že brzo .... snad srpen

no vono spíš co jinýho poslat ouhylům, že?
od ouhyla to sedí

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:48
- Nahlásit

brut

Brtník perlíííí

ne neperlí, je drzej a koleduje si vo pohřeb.

měsíc předem

měsic?????? najifko

a proč by si ve vlaku nechodila

malej akční rádius , mám dny, kdy je mi cesta na chalupu hrozně dlouhá chci někde bejt hned tetkon a ne čekat, až se tam dokohátám!!

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:48
- Nahlásit

Fajka
tys určitě nepočítala vofce
néééé, vovce sem nepočítala, ale voka u háčkování housenky jo .... sem za noc uháčkovala půl tělíčka, dneska dodělám zbytek a pak už jen očička a tlamičku

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:50
- Nahlásit

Fajka

nikdejše

a já se tak těšila

brut
... snad srpen

no vidiš ty vole, tak co si stěžuješ?? to máš za chvíli, dokonce dříf než já svůj listospad!!

od ouhyla to sedí

hele ty mlč a drž se svýho holičskýho pláště a nůžek! sic tě prásknu Brtnikoj!

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:51
- Nahlásit

Vsem Janam VSE NEJ k vopravdickymu svatku!!! Tady se narozky slavi po trech, svatky taky, parada.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:53
- Nahlásit

PetraK
ne neperlí, je drzej a koleduje si vo pohřeb.
ááále houby, žádnej pohřeb ... perlííííí

měsic?????? najifko
myslím, že my budeme trpět měsíc předem...tvý sousedi trpí už teď a v práci též

malej akční rádius
než proběhneš vlak tam a zpátky, tak máš o zábavu postaráno... no akdyž se zastavíš i na "úžasným" wc, tak budeš s nadšením vystupovat

mám dny, kdy je mi cesta na chalupu hrozně dlouhá chci někde bejt hned tetkon a ne čekat, až se tam dokohátám!!
nechtěj, abych použila větu, kterou sem tlumila haranta, když chtěl být někde hned teď ... bohužel, mu to taky zůstalo do dospělosti

Fajka
Člen
- Nahlásit

brut
néééé, vovce sem nepočítala, ale voka u háčkování housenky jo .... sem za noc uháčkovala půl tělíčka, dneska dodělám zbytek a pak už jen očička a tlamičku
tys taky dobrý akčňák

PetraK
a já se tak těšila
no jako promin ale přece si nebudeš zvát na víkend svojí bejvalou karamádku a kor dyž k tomu ještě z ní bude mrtvolák

PetraK
Člen
- Nahlásit

Fifi
ten pajdulák je příííšerjnééééééééééééééééééééééééééééj!
HÍÍÍÍLF MIR

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit

PetraK
no vidiš ty vole, tak co si stěžuješ?? to máš za chvíli, dokonce dříf než já svůj listospad!!
jenže není jistej... nějak se musí najít v domácím rozpočtu finance alespoń na letenky a vodu tam...

hele ty mlč a drž se svýho holičskýho pláště a nůžek! sic tě prásknu Brtnikoj!
týýý jo, tohle si furt pamatuješ, ale buchtu stále nevíš .... ci receptík, když si říkala, že je vynikající, mňamozní a tolik si jí vychvalovala
A klidně mě práskni, si myslím, že ho to moc nepřekvapí po tý debatě, co jsme vedli na Pecce

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit

Fajka
no jako promin ale přece si nebudeš zvát na víkend svojí bejvalou karamádku a kor dyž k tomu ještě z ní bude mrtvolák

a co? mám prostě ráda hromadný pohřby no!

brut
... perlííííí
hele esli si chceš u něj jako vylepčovat imáge a šplhat tak zatim nemusíš, já mu to ešče neřekla, co s nim chceš dělat

my budeme trpět měsíc předem

nikolif vy budete trpět už vod tekton

než proběhneš vlak tam a zpátky,

ne, nesnášim prodírat se davem. Sou jen dvě výjimky, kdy jsem ochotná to podniknout.
bohužel, mu to taky zůstalo do dospělosti

to je můj člověk. nesnášim zdržování, nesnášim.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:58
- Nahlásit

Fifi
ten pajdulák je příííšerjnééééééééééééééééééééééééééééj!
HÍÍÍÍLF MIR

souhlasííím s Ešuskou a děkuji

pro nás tři ouhyly prostě nemůže být nic jiného než ouhylnost

děti letím...mušíme pro zboží. tak tu nezlopte a nepopište 20 stránek bo to se pak nedá stíhat dočítat

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:59
- Nahlásit

Fifi
díííííky... oběšený pajdulák je parádní

Tady se narozky slavi po trech, svatky taky, parada.
sme to zjednodušily

Fajka
tys taky dobrý akčňák
no jo, ale co jinýho máš v noci dělat? Háčkovat můžu i potmě narozdíl od čtení či koukání na televizi, v níž nic nedávaj...

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:00
- Nahlásit

PetraK
a co? mám prostě ráda hromadný pohřby no
tyjo ty ses taky měla jmenovat jana a narodit patnáctýho! si větší ouhyl než my šici dohromady

Brutíková má mailose a já letím..už zas nestíháme

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:05
- Nahlásit

PetraK
hele esli si chceš u něj jako vylepčovat imáge a šplhat tak zatim nemusíš, já mu to ešče neřekla, co s nim chceš dělat
ani nemusím.... si udělal obrázek na Pecce sám ..... ale fakt perlíííí, páč ty tak dlouho řešíš postavu a hubnutí, až se nevidíš. No a tak ti to krásně vrací zpátky

nikolif vy budete trpět už vod tekton
ouououououououououououou

ne, nesnášim prodírat se davem. Sou jen dvě výjimky, kdy jsem ochotná to podniknout.
v rychlíku většinou nebývá daf, ale bývá tam pospojování vagonu, což je kolikrát horší než ten daf...se zeptej pirani

to je můj člověk. nesnášim zdržování, nesnášim.
mladej taky ne .... proto má i praxe zajímavý, kdy na klidném oddělení je úspěšně zaměstnán něčím akčním, aby se nenudil a nevymýšlel ptákoviny

mušíme pro zboží. tak tu nezlopte a nepopište 20 stránek bo to se pak nedá stíhat dočítat
neboj,tolik toho už nezvládnou

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:06
- Nahlásit

Fajka

ty ses taky měla jmenovat jana a narodit patnáctýho! s

ne měla sem se menovat Tomáš a narodit se devátýho března. Uďála sem jim ofšem čáru přes rozpočet, narodila sem se JÁÁÁÁ a vo 14 dní dřív. Sice malá ale pospíchavá , sem tak pospíchala, že sem se narodila skorem na mostě. na štvanici můžu já bejt jiná???

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:17
- Nahlásit

PetraK
měla sem se menovat Tomáš a narodit se devátýho března.
tak tohle jméno k tobě vůbec nesedí, dobře si udělala

narodila sem se JÁÁÁÁ a vo 14 dní dřív. Sice malá ale pospíchavá , sem tak pospíchala, že sem se narodila skorem na mostě. na štvanici
aháááá, proto jseš střelená .... ono narodit se téměř na Štvanici čéka poznamená

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:35
- Nahlásit

brut

ale fakt perlíííí, páč ty tak dlouho řešíš postavu a hubnutí,

nene, tys to špatně pochopila! von mi právě to břicho předhazuje, víme? jen byl překvapenej, že tam tetkon nejni. , jo šikovnej střih šatů udělá svoje ani se čék nemusí udusit

ouououououououououououou

máš to blbě, tagle je to dobře

http://www.youtube.com/watch?v=1uKCddg-f7g

většinou nebývá daf

daf je všude, kde je víc lidí jak já!

mladej taky ne
jaak mu rozumim

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 11:43
- Nahlásit

PetraK
tys to špatně pochopila! von mi právě to břicho předhazuje, víme? jen byl překvapenej, že tam tetkon nejni. , jo šikovnej střih šatů udělá svoje ani se čék nemusí udusit
jen jestli si to blbě nevykládáš ty

máš to blbě, tagle je to dobře
to je naprosto šílený, děsivý dus, dus, dus
Vždyť oni nezpívaj, ale když neřvou tak citujou

daf je všude, kde je víc lidí jak já!
blbááááá, chudák Brtník je daf

jaak mu rozumim
já taky, bohužel ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:00
- Nahlásit

brut

dobře si udělala

viď? tomáš, takový vobyčejný... ale Koláče! nebo Pip, to zní prostě líp

ono narodit se téměř na Štvanici

no já se narodila PŘÍMO NA ŠTVANICI , tak o to hůř dotáhla jsem to do konce

jen jestli si to blbě nevykládáš t

nenene, depak, v tomdle mám jasno. bohužel, lépe by se mi žilo, kdybych si myslela, že si von myslí, že nemám břicho (ale to by fakt asi musel bejt slepej )

Vždyť oni nezpívaj, ale když neřvou tak citujou
ale spívaj, spívaj, kdysi psali v recezni... když zazní majestátní hlas Tilla Lindemana .....

chudák Brtník je daf

eh, může bejt rád, že je jen daf, taky by moch bejt Daf Egberts

já taky, bohužel

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:27
- Nahlásit

PetraK
tomáš, takový vobyčejný... ale Koláče! nebo Pip, to zní prostě líp
Ti nevím, jestli bych to takhle podala, ale budiž

no já se narodila PŘÍMO NA ŠTVANICI , tak o to hůř dotáhla jsem to do konce
tak to už se nedivím vůbec ničemu .... ještě že sem se narodila na druhým konci Prahy..teda na úplně druhým ne, ale dost daleko

depak, v tomdle mám jasno. bohužel, lépe by se mi žilo, kdybych si myslela, že si von myslí, že nemám břicho (ale to by fakt asi musel bejt slepej
ti nevím, nepozoruješ se moc? Mi totiž připomínáš cééérenku a není to zrovna ideální srovnání

ale spívaj, spívaj, kdysi psali v recezni... když zazní majestátní hlas Tilla Lindemana .....
tam jen nechtěli napsat natvrdo... "když zazní majestátní řev Tilla...." .. to se fakt nedá poslouchat

, může bejt rád, že je jen daf, taky by moch bejt Daf Egberts
šak říkám pořád, že je chudáááák ... asi ho budu muset osobně politovat a přivézt mu něco dobrého na nervíky

Víš, co poslouchám teď? Tady máš odkaz ... :

http://www.youtube.com/watch?v=5wazIoI8QqE

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:45
- Nahlásit

brut

Ti nevím

ale já vim a to je nejdůležitější

tak to už se nedivím vůbec ničemu

sssssssst Štvanice je náhodou naprosto ideální místo pro příchod na tendle svět

i nevím, nepozoruješ se moc
já ne, to von mě
no cérenka teda rozhodně nemá co řešit.

tam jen nechtěli napsat natvrdo... "když zazní majestátní řev Tilla...."

houby, to byla náhodou obdivná recenze

to se fakt nedá poslouchat

no vidiš, a já to vidim naprosto jinak

a přivézt mu něco dobrého na nervíky

nic nevož, já mu tudle poradila podle strýčka Pepina, aby si voméval přirození vlažnó vodó, když je trop na nervy , to vyjde levnějš a je to bezpracný

Tady máš odkaz

hm, no pro mě to nemá dostatečnej náboj jaksi , néni f tom eletrika

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit

brut
Víš, co poslouchám teď? Tady máš odkaz ... :
já nemám ráda smutný písničky, ale tuhle jsem nutně musela zpívat dítěti, páč už mu byla dlouhá cesta. A jak jsem tak odvyla tři sestry, kabáty, těch pár kántry, tak jsem si na konec vzpomněla na tuhle
http://www.velkyzpevnik.cz/zpevnik/lutka-petr/toci -se-toci (bohužel není v mp3)
Jsem "zpívala" a Michalovi tuhly rysy a nakonec z něj vypadlo jen PROBOHA

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit

kachna_

a... zastavil???

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit

PetraK
ale já vim a to je nejdůležitější
mno, asi jo

sssssssst Štvanice je náhodou naprosto ideální místo pro příchod na tendle svět
ano, seš toho zářným příkladem

já ne, to von mě
bych řekla, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá ....a to platí i na tohle

no cérenka teda rozhodně nemá co řešit.
náhodou má... je líná ... nějak nevím, po kom je...

houby, to byla náhodou obdivná recenze
to si myslíš ty..

nic nevož, já mu tudle poradila podle strýčka Pepina, aby si voméval přirození vlažnó vodó, když je trop na nervy , to vyjde levnějš a je to bezpracný
nebude to doufám praktikovat, až se u vás objevím

hm, no pro mě to nemá dostatečnej náboj jaksi , néni f tom eletrika
já vím... proto sem ti sem ten odkaz dala. Z tohodle mě nebolí hlava

kachna_
já nemám ráda smutný písničky,
já poslouchám hodně keltskou hudbu a ta jiná ani není .... nevadí mi. Když mám velkou depku, tak poslouchám něco jinýho.... ale většinu času stejnak mám doma ticho, které mi vyhovuje nejvíc

jak jsem tak odvyla tři sestry, kabáty, těch pár kántry,
naštěstí jsem tohodle byla ušetřená... zpívala jsem harantííím akorát před spaním a to měli svůj obvyklý repertoár a moc ho neměnili

(bohužel není v mp3)
týýý jo, tak ta by byla naprosto skvělááááááá

to proboha bylo na zpěv nebo na obsah?

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 13:17
- Nahlásit

V sobotu jsem byla na Vodáckém maratonu... jestli chcete, tak jukněte na stránky:

http://www.vodmar-beroun.cz/

Svojí fotku jsem tam nenašla a pevně doufám, že se mi povedlo nadšeným fotografům vyhýbat i letos ( i když jednu osobní fotku mám doma... od Brůtíkovce )

<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání