Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:46
- Nahlásit

vlk

.. potřebuješ ňáký školení

já ne, mi blouši, pabouši /dobře, tak ty trochu jo/, brablenci a fčelky Máji nevaděj. Ale hošikovi evidentně ano. Má tendenci hysterčit a psííííchovat . ale tomu volovi by pravděpodobně nepomohl pobyt ani ve smečce fšech psů světa, kteří by hmyz lovili, tomu nepomůže už vůůbec nic

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:49
- Nahlásit

PetraK
to se jich jako bojí či co ?????

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:53
- Nahlásit

vlk

jo, bojí , voni ho několikrát poščípali .. má na to smůlu a jak se vo sebe bojí, aby se nerozbil, tak a přes to, že se nikdo nesnažil a nesnaží ho v tom podporovat, tak si prostě rozjiel fobii,pitomec..... no na zahradě je hodně mravenců, jako že hodně, tak to k tomu taky nepřidalo, že když si lehne, tak ho ščípnou........ nojo, už mu to zas začne. Máš vidět, když není posekáno ,

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:04
- Nahlásit

PetraK
chudák Ešusák .... a co takhle nějakej psícholog ????

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:04
- Nahlásit

PetraK
ešče chvíli a dojdeš k tomu samýmu co my s kolegyní Ladou kdysi dávno,. že vlastně jedinej normální národ sou v podstatě asi ty češi
ne tak k tomu si myslím nedojdu asi nikdá tak dobrá zas nééésu...
jináč vás nestíhám....řeším dementní španěly

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:43
- Nahlásit

vlk
a co takhle nějakej psícholog ????
s tim, di do Tak při pátku

Hm, hele co s tím tak asi dělat? Pokaždý, když jsme se posunuli k tomu, že jako tak nějak, tak ho zas bodne vosa nebo ešče hůř fčela (jako loni třeba dopracovali jsme se k tomu, že sedíme kousek od altánu porostlýho břečťanem a svačíme- chválabohu za žrafce, nepanikaříme....... pes pak funguje, funguje a další víkend prd a fčelka Mája, a sme v tom čísle zas), máme tam hafo čmeláků, ty na něj maj taky spadýno . za normálního pobytu venku v polích to neřeší, to fungá normálně, jen prostě si udělal kapek složitější režim na zahradě v sezóně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:44
- Nahlásit

Fajka

ne tak k tomu si myslím nedojdu asi nikdá

ale jo hele.... němci- šak sme si vo nich už něco napovídaly, že? Poláci... na ty taky není spoleh, všechno vožulej, Francouzi, Italové.... na fšechno hafo času, prděj na to...., Rusové- ti řekno Éto ničevóó, vrjémja nechvátit.... se španělem vidíš sama....... a takhle projdeš celou Evropu

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 11:50
- Nahlásit

PetraK
.... se španělem vidíš sama.......
jako poslali snad 20 mailů že zboží z naší poslední dodávky mělo špatnej průměr.... děsnej průser, hodej nám to na hlavu...blablabla po třech dnech se téma jejich mailů změnilo natolik že nám vlastně nic nereklamujou že chtěj další kusy a s tím stejným průměrem co původně reklamovali
a to všechno prosím bez mojí pomoci bo já se jen dvakrát ptala jestli už to zboží poslali zpět at to můžem opravit

už vím proč se řiká že je to srozumitelný jak španělská vesnice

a takhle projdeš celou Evropu
a skončím u dementních čechů

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

.blablabla po třech dnech se téma jejich mailů změnilo natolik že nám vlastně nic nereklamujou že chtěj další kusy a s tím stejným průměrem co původně reklamovali
a to všechno prosím bez mojí pomoci bo já se jen dvakrát ptala jestli už to zboží poslali zpět at to můžem opravit

:

dementních čechů
no voni ti nakonec z toho vyjdou venkoncem nejlíp

FAJKO MÁM JEDEN DOTAZ A JEDNU PROSBU:

1) můžeš se prosím podívat po tej cvičebnici němčiny, esli by se nedala půůůjčiti? Jestli jí teda máš, to je jasný.

2) pamatuješ jak si drtila ty šišky- jakože místo mulčovací kůry? Dělá to něco? neklíčí ti z toho les??, Mám moc moc moc šištiček a nevim esli do toho jít?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:07
- Nahlásit

PetraK
no voni ti nakonec z toho vyjdou venkoncem nejlíp
nevýjdou bo su dementní téééž sem na tu cvíííčebnicu už myslela ale dycky v prácia doma sem na to zapoměla
juknu na ní někde by bejt snad měla

pamatuješ jak si drtila ty šišky- jakože místo mulčovací kůry? Dělá to něco? neklíčí ti z toho les??, Mám moc moc moc šištiček a nevim esli do toho jít?
úpá strašnej..dycky dyž du domu tak se musím prosekávat mačetou krz zahradu

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:10
- Nahlásit

Fajka

než ti vodpovim, musim se zeptat, jak dobře vidíš??

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:13
- Nahlásit

PetraK
než ti vodpovim, musim se zeptat, jak dobře vidíš??

jak kdy pani jak co

hele ta cvičebnice ja tahle!
už je to třetí vydání inovovaný, já mám první takže možná (né že bych ti ji nechtěla půčit ) bude lepčí dyž si koupíš tu novou podle novejch německejch pravidel

je fakt dost dobrá!

http://www.polyglot.cz/nakladatelstvi/e-shop/sezna m-titulu/produkt-137-cvicebnice-nemecke-gramatiky/ ?detail

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:18
- Nahlásit

Fajka

jak kdy pani jak co

hele ty chytrá horákyně křížená se Šalamounem. tak VIDÍŠ DOBŘE, NEBO NE? Nutně to potřebuju vědět

je fakt dost dobrá!

tjooo! Díky, vypadá to zajímace! Půjdu se po ní vbrzzku podívat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:20
- Nahlásit

PetraK
hele ty chytrá horákyně křížená se Šalamounem. tak VIDÍŠ DOBŘE, NEBO NE? Nutně to potřebuju vědět
vidim...řekla slepej

hele ty chytrá horákyně křížená se Šalamounem

tjooo! Díky, vypadá to zajímace! Půjdu se po ní vbrzzku podívat.
koukám že k tomu sou i nějaký kazety či co..to si ani nepamatuju že k tomu byli... možná dřív nebyli..no každopádně neznám lepčí knížku na procvičování gramatiky než tudle ale to že já neznám netvrdím že neexistuje a vím že je aj v ingliš

brut
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:25
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Se tu mořím se startovací listinou a do toho stále řeším pozdně přihlášující se účastníky popř. pozdně platící. Mám pocit, že mluvím tatarštinou a ne češtinou, protože mi nikdo nechce rozumnět.

Jinak jsem byla včera s Al na výletě v Brandýse nad Labem. Jely jsme několika rychlíkama a musím říct, že cestou zpátky už nechtěla ani nastupovat. Ty vyčítavý očiska, co na mě házela .... Sem s ní totiž absolvovala i průchod vlakem za jízdy, seskok na peron ( neb výška stupátka dosahovala téměř do mého pasu) a další podobné "lahůdky". Za odměnu na ní ve Staré Boleslavi čekal Brutův bráška Diázek, takže měla o zábavu postaráno..a my taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:30
- Nahlásit

Fajka

vidim..

Jo fajn, to sem potřebovala!
dyž du domu tak se musím prosekávat mačetou krz zahradu
Takže ty si tak blbá, jak daleko vidíš!

takže to mám našrotit? neurodí se mi plantáže malej boroviček a smrčků, jo?

.no každopádně neznám lepčí knížku na procvičování gramatiky než tudl

dem do ní, já potřebuju fšechno co se učim praktikovat, jak nepraktikuju, vyhasínám a to je konec

díky moc

brut
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:34
- Nahlásit

PetraK
má mě rád náhodou i bez sekačky, proto mi nechal vyrobit tu "hrůzu"
se ho budu muset zeptat, jak to s tou "hrůzou" vlastně bylo

šikovná. Dej si pičkot
sem si místo toho dala dortííík s beruškama

Fajka
dneska při venčení sem se vyhejbala slimošům a najedou koukám a von si to po cestě štráduje pruhovanej
ty neznáš? Prý vytlačují naše hnědé....

bože řešíme něco se španělama ale teda sem si myslela že dementní bejvaj většinou čehůni ale jak to tak sleduju tak španělé nás hravě strčej do kapsy
to víš, nakonec budeš ráda, že seš tu a ne někde na západě

vlk
zdravím po dlouhé době vlka

chudák Ešusák .... a co takhle nějakej psícholog
tomu by nepomoh ani psýýýcholog, to je ma-goooor

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:36
- Nahlásit

zdravim z malty,obedvame a jdem na druhou sichtu,makame od osmi od rana,se snad zacnu tesit do prace a po sichte hura na koncert-pokud se mi povede odbetonovat se

brut
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:40
- Nahlásit

Fajka
zboží z naší poslední dodávky mělo špatnej průměr.... děsnej průser, hodej nám to na hlavu...blablabla po třech dnech se téma jejich mailů změnilo natolik že nám vlastně nic nereklamujou že chtěj další kusy a s tím stejným průměrem co původně reklamovali
no vidíš, stačí pár mejlíků a máš pořešeno Buď ráda, eště mohli chtít, aby jste si tam dojeli a vše opravili na místě

Fajka
PetraK
ta učebnice v aj není nic moc ... má jí jak cérka tak synek a ani jeden se z ní nakonec neučili ( jen se musela samozřejmě koupit)

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:50
- Nahlásit

brut
ta učebnice v aj není nic moc ... má jí jak cérka tak synek a ani jeden se z ní nakonec neučili ( jen se
ááá nová generace viděj to jináč mě prostě na procvičování přišla hodně dobrá ale je to samo věc názoru

neznáš? Prý vytlačují naše hnědé....

neznám viděla sem poprvé sem zavostalá mentálně i momentálně

no vidíš, stačí pár mejlíků a máš pořešeno Buď ráda, eště mohli chtít, aby jste si tam dojeli a vše opravili na místě
hmm to by nebyl čpatnej nápad ! by se oprava protáhla na týdenní pobyt u moooře

se startovací listinou a do toho stále řeším pozdně přihlášující se účastníky popř. pozdně platící. Mám pocit, že mluvím tatarštinou a ne češtinou, protože mi nikdo nechce rozumnět.
pro dobroutu na žebrotu

Janiii
zdravim z malty,obedvame a jdem na druhou sichtu,makame od osmi od rana,se snad zacnu tesit do prace a po sichte hura na koncert-pokud se mi povede odbetonovat se
vo*e máš f tom bordel děláš maltu nebo beton???? je tam kapek rozdíl

PetraK
Takže ty si tak blbá, jak daleko vidíš!
konečně nějaká pochvala taky

to mám našrotit? neurodí se mi plantáže malej boroviček a smrčků, jo
našroť! akurát bacha na prsty a na ruce dyž e to zasekne nemám plantáže zatím žádný zkusím dneska fotnout jak to vypadá

brut
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:18
- Nahlásit

Fajka
ááá nová generace viděj to jináč
to není harantíma, ale učitelkou ... pokaždý jí kupujou na konci roku a od září jim změněj vyučující, no a tý se tyhle nelíběj, takže se kupují nové. Tu ted díky tomu máme tolik různých učebnic, že by jsem je mohla prodávat....

neznám viděla sem poprvé sem zavostalá mentálně i momentálně
to jsem taky, neboooj ...ale nedávno o nich mluvili v Receptáři či co to běží ne Primě v neděli

to by nebyl čpatnej nápad ! by se oprava protáhla na týdenní pobyt u moooře
takže musíte udělat vše proto, aby jste tam mohli dojet a rovnou si udělat dovču ... co třeba nabídka přímého odvozu dalších věciček?

pro dobroutu na žebrotu
přesně tak ... nejen že máš potíže v klubu, páč to není akce přesně pro australáky ( holt krávy nevlastníme ani jedna), ale ještě jí pořádáme v květnu, kdy víme, že bývá klubovka, bonitace, hárání ( jako by čuby nehárali i v jiných měsících) a kdo ví co ještě. Ale ještě se lidem nelíbí, že jim dáš max hranici na zaplacení a přihlášení. Nějak jim nedochází, že musíš vše včas pořešit s majitelem penzionu, pronajmout louku na coursing, zajistit další milion věcí a to tak včas, aby to klapalo a nedošlo k nějakým zásadním nesrovnalostem... Nikdy nikdo z nich nic nepřipravil a ono zorganizovat něco na dálku chce spoustu času a trpělivosti, což vědí jen ti, co se do něčeho podobného pustili ...

Janiii
zdravim z malty,obedvame a jdem na druhou sichtu,makame od osmi od rana,se snad zacnu tesit do prace
až skončíte, můžete přijít k nám ... potřebujeme dodělat přístavek ( kůlničku )

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:37
- Nahlásit

brut
do toho stále řeším pozdně přihlášující se účastníky popř. pozdně platící.

mno tak to asi budeš muset udělat až v den startu

musím říct, že cestou zpátky už nechtěla ani nastupovat.
se jí nedivim, nesnášim přestupování,

se ho budu muset zeptat, jak to s tou "hrůzou" vlastně bylo

to se klidně zeptej, ale NEJSOU TO HRŮZY!! SOU TO MOJE KRÁSNÝ STŘEVÍČKY!! a líbíly se aji panu náměstkoj!!

dala dortííík s beruškama

mňáám

ta učebnice v aj není nic moc ...
to ale nejni učebnice, ale cvičebnice, já potřebuju cvičit, cvičit, cvičit, ódr to bude celý učení na nic .
Fajka
konečně nějaká pochvala taky
vděčná pani, vděčná

mě prostě na procvičování přišla hodně dobrá

já si myslim, zvláš, když pak je to ještě tak přehledně nějak- teda podle toho co píšou. uvidíme.

zkusím dneska fotnout jak to vypadá
joo, fajn no tak já o víkendu asi budu drtit, i když nevim.... aby to nedopadlo jak se sekačkou

Janiii

zdravim z malty,obedvame

ty vole TYDLE ZAZOBANCI!! to je děs!!

brut
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:41
- Nahlásit

PetraK
mno tak to asi budeš muset udělat až v den startu
to nejde... už jsem musela nahlásit počet ubytovaných a počet jídel

se jí nedivim, nesnášim přestupování,
ona taky nééé

NEJSOU TO HRŮZY!! SOU TO MOJE KRÁSNÝ STŘEVÍČKY!! a líbíly se aji panu náměstkoj!!
hmm, takže až se uvidíme, tak je budeš mít na nohou, abych mohla sama posoudit, jestli jsou to nebo nejsou to hrůzy?

mňáám
to myslíš na ty berušky nebo na ten dortík?

to ale nejni učebnice, ale cvičebnice, já potřebuju cvičit, cvičit, cvičit, ódr to bude celý učení na nic
no joooo, sem se přepsala ... ale jestli chceš aj verzi, tak tu ti můžu dodat

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:43
- Nahlásit

A tohohle fešáka znáte? Je to modranka karpatská

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:45
- Nahlásit

brut

už jsem musela nahlásit počet ubytovaných a počet jíde

já jen žertovala Ivánku , to je hrozná práce tuto, brr.

ž se uvidíme, tak je budeš mít na nohou,

nebude -li pařák, tak si piš, že budu už se mi o nich i zdá , jsou dokonalý

na ten dortík?
čéče na ten dortik. něco bych si dala, ale dám si tak leda do držky, páč kvůli pjoumatice

ale jestli chceš aj verzi,
čéče, zeptám se Brtnika, tetkon nutně musim ale sehnat tu germánskou, fakt mi vadí, že nemůžu ten jazyk pouižívat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:47
- Nahlásit

kachna_

ty vogo!! kachni, kdes to sebrala? si jí ponořila do skalice, čii co?
Fajfka bude mít radost, prokříží pruhovatýho s modrym a bude mít modropruhatýho slizouna

hele ostatně - už máš ty indický kachny? Nutně potřebuju, abys s nima přijela na chalupu , nutně!
hele co kytky?? chytli se?

a FAJKO přežily to ty denifky?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
pokaždý jí kupujou na konci roku a od září jim změněj vyučující, no a tý se tyhle nelíběj, takže se kupují nové
to jé blbé todle

nejen že máš potíže v klubu, páč to není akce přesně pro australáky ( holt krávy nevlastníme ani jedna),
tyvogo tak tam pozvěte ty co si stěžujou! to se honáci uhoněj takový stádo případně můžem dodat nějaký exempláře z našich akitích řad

PetraK
já si myslim, zvláš, když pak je to ještě tak přehledně nějak- teda podle toho co píšou. uvidíme.

já si na tom procvičila hodně věcí takže za mě spokojenost

no tak já o víkendu asi budu drtit, i když nevim.... aby to nedopadlo jak se sekačkou
no kdyby jo tak hlavně NEPROZRAZUJ kdo ti to poradil

kachna_

kachnoooooooo!!! ten je! až teda na to že tu zrovna vobjedvám

Fajfka bude mít radost, prokříží pruhovatýho s modrym a bude mít modropruhatýho slizouna
tyjo..dyž ten pruhatej zrána určo už utek
PetraK
FAJKO přežily to ty denifky?
jooo to sou nezmařííí

letos nepokvetou ale příščí rok určitě joooo
akurát nevím jak en kořeň...tan zatim ničehož nic.. tak uvidíme...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:07
- Nahlásit

Fajka

dyž ten pruhatej zrána určo už utek

okamžitě zahájit pátrání, vyhledat, zatknout a množit!

no kdyby jo tak hlavně NEPROZRAZUJ kdo ti to poradil

srabe!!! dyk si daleko!

jooo to sou nezmaříí

to jsem ráda!! fakt. dostaly v tom autě dost na prdel, chudery nebohý, no jo, ty přežijou fšecko

akurát nevím jak en kořeň...tan zatim ničehož nic..

šak jo, klid, vono to bude chtít čas, to je asi ešče brzooo, šak jsi to tam dala před tejdnem tak a nejni to fazole, aby to vyrazilo z hlíny po pěti minutách.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:07
- Nahlásit

PetraK
já jen žertovala Ivánku
ahááá, promiň, ale jsem vzteklá, takže mám zpomalený myšlenkový pochody ... poslední hovor:
já: "Uzávěrka přihlášek byla 20.dubna, platba se měla provést nejpozději 20. dubna. Momentálně už nelze přijímat přihlášky a ani platby. Vše je uzavřeno."
paní: "Ale my chceme jet"
já: " Můžete se přijet podívat, ale bez zajištěného ubytovaní, stravy a bez možnosti zasáhnout do "boje" o ceny. Ovšem vše na vyzkoušení je vám samozřejmě k dispozici"
paní: "Proč bych tam jezdila, když nebudu mít kde spát a co jíst? A čubka nevyhraje ceny.. Co máte za ceny?!
já: "Ceny dodávají sponzoři a vědět to budu na místě. Pokud se chcete přijet podívat, tak je to Podmitrov u Brna"
paní: "To jako nic nevyhrajeme? A kde budeme spát?"
já: "Ne, nevyhrajete, protože nejste přihlášení. Spaní si musíte pořešit sami někde v okolí."
paní: "Jak to, že nejsme přihlášení, když Vám kvůli tomu volám?"
já: " Uzávěrka přihlášek byla 20.dubna, teď už je to skoro měsíc po... Pochopte, že teď už s tím nic nenadělám"
paní: "Jak to nenaděláte, vždy´t vám volám a chci se dopřihlásit"

Hovor pokračoval ještě další tři minuty, pak jsem dost nevybíravě paní oznámila, že je to o ničem a pokud se chce přijet podívat, tak je vítaná, jinak že mě zdržuje od práce. Dostalo se mi odpovědi, že jsem kráva ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:09
- Nahlásit

Fajka se bude venovat Spanelum a nebude mi zavidet beton na malte! zasycha na me cement,asi se vecer na koncerte budu vydavat za rekvizitu

<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání