| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:28
- Nahlásit
Fajka
. mám moooocinky moooc práááce eeee
no jistě, jistě, udělat si mákejůp, naondůlovat vlasy alá Adina, naleštit bourák a vyrazit do Prahé točit
Fifi
asi mi odecitala myslenky a zalekla se...
jo, vim o čem mluvíš, pamatuju si Murphyho, když Herčík řekl, že v úterý se uvidí a já v pondělí večer brečela, protože se vidělo. Jenže.... ráno moudřejší večera a v úterý se vidělo fšecko jinak. Musej převládat ty dobrý dny, ono to je jako na houpačce, ale co to vykládám tobě, znáš to. jen ti to chci připomenout. Jsem s váma, jo?? a ... a vůbec
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 16:46
- Nahlásit
Mathea
Se ti zase povedly, tudle mi pls nekde pohledej ve velkym rozliseni, necham si ji zaramovati.
Jinak to mas vraceny, a samo, ze sem tam skejsla pres pul hodinu, ikdyz sem si rikala "nesmis, nesmis! NESMIS!!!" Vysledkem jsou asi 3 tilka, tricenko a podoor, cerna mikina na zips s kapuckou, bez napisu!! , moc prijemna.
PetraK
Jsem s váma, jo?? a ... a vůbec
My vime, my vime. Kujem.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:02
- Nahlásit
Fifi
jeste neco vyberu, jen mi to jde pomalu, pac se ucim novy veci s novejma programama Kazdopadne ji pripravim pro tisk teda Ale tadle se zrovna myslim povedle muzovi )
Ooooo, gratuluji A pul hodka je este dobra, ja se obavam, ze kdyz zejtra jedu na 10:30 do Hk, ze pak taky neodolam..nebo mozna este predtim, dle toho, kdy vstanu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:44
- Nahlásit
Fifi
vypadá pravdu sladce slečna Sádlo
cerna mikina na zips s kapuckou, bez napisu!!
néééééééééééééééééé! néééé!
když já tam neumím moc hledat, to je taky ta potíž totiž.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:49
- Nahlásit
zdraví vás náčelník bolavá huba
u zubaře relativně dobrý, trochu mi to vyčistil, zaplácnul nějakou tou léčící vložkou, a za 14 dní pokračování
přes den to šlo, ale asi od čtyř to bolí docela fest. nicméně jsem si vzala prášek a šla cvičit - ta rozprouděná krev v těle tomu dodala to správný grády
tak si zobnu na noc ještě jeden - a zítra to rozcvičim u tý míchačky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:56
- Nahlásit
Janiii
rozprouděná krev v těle tomu dodala to správný grády
si fakt pitoma??
Hele Brtnik vzkazuje, že když to bude bolet fest, máš to vyrejpnout. von si zub takhle odvrtal, když to hodně zlobilo, uvolnilo se to, vytekl ten sajrajt co se pod tím utvořil a bylo dobře.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:04
- Nahlásit
PetraK
si fakt pitoma??
máš pravdu předsedo! je pitomá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:11
- Nahlásit
jste se shodly soudružky
nééé, nebojte, přehánim nebolí to víc než na Pecce
ono to bolí při skousnutí, ale to bude než se tam usadí to, co tam nacpal
Hele Brtnik vzkazuje, že když to bude bolet fest, máš to vyrejpnout
bléééééé, ani náhodou, já si neumim ublížit
kdyby to bolelo, tak doktorovi holt zavolám a půjdu tam dřív
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:21
- Nahlásit
Janiii
jste se shodly soudružky
no jooo jsme děsný jezinky
ani náhodou, já si neumim ublížit
to tě chápu...taky bych se v tom nemohla vrtat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:46
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Jsem zpět a hotofson. Zítra vás dočtu, teď jdu udělat něco doma. Jo a speciál je až na nějaké drobnosti hotovýýý.
Fifi
fotečky jsou nádhernýýý a Sádýlku to mooooc sluší. Křemýlkovi dodatečně gratulujeméé
PetraK
co to máš zase za hrůůůůzu?
S tou sekačkou tě má Brtník rád, viď?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 22:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
léééééé, ani náhodou, já si neumim ublížit
naprosto chápu, von je prostě ma-goooor , nicméně poté co si to odvrtal vrtáčkem do vrtačky se mu výrazně ulevilo, to je zas pravda
jo, to udělej, páč se to pod tím by mohlo hromaditi. ale pokud je to jako na pecce, tak to tak nevypadá.
Fajka
máš pravdu předsedo! je pitomá
dík za podporu vrchní jezinková
brut
S tou sekačkou tě má Brtník rád, viď?
ssst, má mě rád náhodou i bez sekačky, proto mi nechal vyrobit tu "hrůzu" , víme?
Jo a speciál je až na nějaké drobnosti hotovýýý.
šikovná. Dej si pičkot
EDIT DOOOBROU.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 08:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ramštajn vespolek ....
já mám fakt dost..dneska při venčení sem se vyhejbala slimošům a najedou koukám a von si to po cestě štráduje pruhovanej takovej ten bez boudy jak sou hnusný fuj bek..ale dycky tmavě hnědý celý ale tedle byl pruhovanej už blbnu a pruhy vidim všade
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit
rumštajn na věčné časy...
Fajka
... ty pruhovaný hnusáci jsou i zděs .... doufám, že to není nějaká invaze tam vod vás....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:22
- Nahlásit
RÁÁRARÁÁÁÁÁÁÁ
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁRÁÁÁÁÁ
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ N!!!!
Jak se daříme?
koukám že pruhovaně
hele ho vlka!! byl tu!! co dělá smečka?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:25
- Nahlásit
PetraK
hele ho vlka!! byl tu!! co dělá smečka?
... vlk je zde stále ! Smečka vylehává po zahradě a vyhřívá kožuchy v záři skoroletního slunce....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:36
- Nahlásit
vlk
ty pruhovaný hnusáci jsou i zděs .... doufám, že to není nějaká invaze tam vod vás....
fakt jo???? tak to je invaze vod vás bo já dneska potkala prvního a sem si musela promnout oči bo sem si říkala že ještě spím asi
PetraK
koukám že pruhovaně
toje přesně on
vlk
... vlk je zde stále
a nejni to difný dyž ve vedlejším tématu řešej jestli vlka utratit nebo neutratit?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:38
- Nahlásit
Fajka
a nejni to difný dyž ve vedlejším tématu řešej jestli vlka utratit nebo neutratit?
...su klidné, bo nakonec se zjistilo, že vlk vlatně není vlk ale jen vlkoidní psisko....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:40
- Nahlásit
Fajka
vlk
ty pruhovaný hnusáci jsou i zděs .... doufám, že to není nějaká invaze tam vod vás....
fakt jo???? tak to je invaze vod vás
to je jasný, vlk jim vysvětlila, že musej k vám, za Fajkou prúhatou , že tam je budou mít rádi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:41
- Nahlásit
vlk
su klidné, bo nakonec se zjistilo, že vlk vlatně není vlk ale jen vlkoidní psisko
no já si řikala že se tam rači pro sicher nevokazuješ
Bože... bože řešíme něco se španělama ale teda sem si myslela že dementní bejvaj většinou čehůni ale jak to tak sleduju tak španělé nás hravě strčej do kapsy
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:47 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
kachna_
vlk jim vysvětlila, že musej k vám, za Fajkou prúhatou
... přiznávám se tedy... ale byli tam teda rychle, já je viděla v sobotu po dešti.....
Fajka
no já si řikala že se tam rači pro sicher nevokazuješ
no jo víš jak to tu chodí, někam strčíš čumák a dycinky se najde někdo, kdo tě po něm flákne.....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:51
- Nahlásit
vlk
... přiznávám se tedy... ale byli tam teda rychle, já je viděla v sobotu po dešti.....
tak to je blbý, to je jasnej osidlovací výsadek
no jo víš jak to tu chodí, někam strčíš čumák a dycinky se najde někdo, kdo tě po něm flákne.....
zrovna v tomto tématu mohu směle potvrdit.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 09:57
- Nahlásit
kachna_
to je jasnej osidlovací výsadek
tuž kurňa, ty slimejši to teda maj vymakaný. no jo, tak proto tu nad náma kroužej ty motorový padáky a balony. A já blbec si myslela, že se lidi kochají nad krásou přírody.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:01
- Nahlásit
vlk
Smečka vylehává po zahradě
ach ščastný to vlk!!! U nás se nevylehává a nesluní na zahradě. Proč? Protože sou tam blouší, pabouší, brablenci a fčelky Máji začla sezóna hmyzu a ze psa je psy-chopat
Fajka
toje přesně on
vim, ne! sem tam byla
blbá, bllllbááá, blbááá, moc
ale jak to tak sleduju tak španělé nás hravě strčej do kapsy
ešče chvíli a dojdeš k tomu samýmu co my s kolegyní Ladou kdysi dávno,. že vlastně jedinej normální národ sou v podstatě asi ty češi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:03
- Nahlásit
kachna_
zrovna v tomto tématu mohu směle potvrdit.
kachno, ty vole! co kecáš??? - že ti jednu fláknu!!! :
a druhak, kachna může někam strčit tak jedině zobák
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:07
- Nahlásit
PetraK
. Proč? Protože sou tam blouší, pabouší, brablenci a fčelky Máji
.. to u nás taky.... psiska je loví a vyblbnou se teda sami a já jim nemusím házet míček....krááásné to období....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:24
- Nahlásit
PetraK
kachno, ty vole! co kecáš??? - že ti jednu fláknu!!!
ale nééééé, v předmětném tématu o vlkovi, co byl nakonec "jen" vlčákem.
Prostě, po tom, co jsme si užili s Ervínem (a že se za to cítim spoluzodpovědná, páč jsem ho spoluvybírala a tak), jsem fakt, že Desenskej vzal, jak sám psal, epileptickýho psa do výběhu k háravkám, nemohla nekomentovat.
Ale představ si, že si někdo pořídí epi. psa z outulku, věří, že RD, když má sakra tolik psů, s tim musí mít i nějaké zkušenosti, páč se na to zodpovědně připravuje a přečte si tam tohle. Pominu, že mi nápad vodit psa k háravce, aby neměl tendence utíkat, přijde velmi stresující pro obě strany.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:26
- Nahlásit
Jooo a musim se moc pochváliti. Zvládla jsem dát dítě na nočník včas a nepočůrat se. Je to dost logistickej oříšek - vstát, svlíknout dítě, lupnout ho na nočník a pak teprve jít na záchod
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
vlk
. psiska je loví a vyblbnou se teda sami a já jim nemusím házet míček..
bere vlk domovníkovi psy na školení???????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit
kachna_
ale nééééé,
šak jo. já jen žertovala Ivánku , já zas naopak myslela, že žertuješ ty, jako že tady by se ani mouše neublížilo a přitom furt někdo někomu vyhrožuje
přijde velmi stresující pro obě strany.
celý je to postavený na makovici , já jsem tam teda nekoukala, jen jsem si odhadla z toho co jste psali. No.... ten pán už je evidentně vyšší levl . Včera jsme se na to dostali s Brtnikem, pravil, že už tehdá byl pošahanej - ten pán aby nedošlo k mýlce- když jsme tam vezli auto věcí pro psy z Kurpý. Divnej byl, to bez debaty, nicméně ohledně psů mluvil ještě normálně, s normálním přístupem. Tedy co mohu soudit podle tohodle jedinýho kontaktu i když jsme se bavili relativně hodně dlouho tehdy. Dneska ovšem už jak říkám nejni divnej, je to vyšší levl . jojo, co z člověkem dokáže udělat daf.a nemyslim Daf egberts
a nepočůrat se.
ty si fakt šikovná!! Si už velká holčička, víš to?? No Lucinka má na tebe evidentně dobrej vlif
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit
PetraK
bere vlk domovníkovi psy na školení???????
... vlk sobě si sám domovníkem, tagže sám sobě nese i psaní..... potřebuješ ňáký školení ????
|