Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1278 . 1279 . 1280 . 1281 . 1282 . 1283 . 1284 . 1285 . 1286 . 1287 . 1288 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 21:30
- Nahlásit

Fifi

do pr........ sem Ti psala takovej dlouhej emil a vono to zmizlo!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 21:39
- Nahlásit

http://skrivany.rajce.idnes.cz/Dary_z_Pecky/

PetraK
Nebudu psat, ze to nasere... bo v tvym stavu..

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 21:43
- Nahlásit

Fifi
Nebudu psat, ze to nasere... bo v tvym stavu..

jo, kreténi , a znova to nenapišu

Jdu zas hopnout do peří. dala sem si česnečku - obyč enem z brambor, česneku, kmínu. je mi kráásně

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 21:59
- Nahlásit

kuj*va číf mi tu ted vopravoval pičítač už je zasejc nějakej difnej

Fifi
Vam to s tou babovkou mini fakt tuze slusi
díííkuju panííí ale reklamace!!!! fotila sem aj číííífa s pruhaticí a von vám tu fotku neposlááááááááááááááááááááááááál

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 22:09
- Nahlásit

Fajka
číf mi tu ted vopravoval pičítač už je zasejc nějakej difnej
Az se ti zacne pc podivne kyvat ci by byl neklidny, vis, kam s nim.
fotila sem aj číííífa s pruhaticí a von vám tu fotku neposlááááááááááááááááááááááááál
Ale to si vyrid domki!! Co poslete, bude na kecupu. Ale je ostuda, ze se k maly prouhatce Ciiif nehlasi, kdyz to byl jeho napad, uplne zprvu, zeano.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 22:12
- Nahlásit

Fifi
Az se ti zacne pc podivne kyvat ci by byl neklidny, vis, kam s nim
vim ..hnet vedle stolu mám střešní okno

Ale to si vyrid domki!! Co poslete, bude na kecupu. Ale je ostuda, ze se k maly prouhatce Ciiif nehlasi, kdyz to byl jeho napad, uplne zprvu, zeano.

už dostal čočku !
no on jako se k ní hlásí i byl rád že ho s ní fotím ale nechce se zveřejňovat , bo prej slušný lidi jsou skromný.... a pak tam narve moji fotku

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 22:35
- Nahlásit

Fajka
tak kdyz se nechce zviditelnit, jeho volba I tak je to hodnyclovek, obcas, teda asi, jako kazdej chlap.
bo prej slušný lidi jsou skromný.... a pak tam narve moji fotku
tak si bud neslusna nebo neskromna. nebo vyjimka. A jdem do pelechu, bre nocki, bez exkrementu pro jiste lidi..

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 22:43
- Nahlásit

Fifi
tak kdyz se nechce zviditelnit, jeho volba
no tak ehm ehm.....jako prej že my jsme někdy už viditelný až moc
tak si bud neslusna nebo neskromna. nebo vyjimka
jo su vyjímečně blbá

A jdem do pelechu, bre nocki, bez exkrementu pro jiste lidi..
Dobrou noc strýčku Fido...dobrou noc děti

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 23:06
- Nahlásit

Hlasani hlasani
Tak Batůže má asi alergii na bleší kousnutí. Dneska se jí udělaly další dva malé flíčky. Teda malé v porovnání s tím, co bylo před tím . Ale byla jsem rychlá, šplíchla jsem na ní betadinu, odpoledne jsem jí koupila frontlajna a už mě tu spokojeně tyranizuje zlý roční sprateček. Aspoň jí mám čím vyhrožovat. Když bude zlobit, nedám jí odblešovač

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 08:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁJN!!

Kuk hodní strýčínci sou tady!!

Fajka
už je zasejc nějakej difnej

číííf?? No tak ten je divnej snad normálně ne?

Fajka
Fifi

fotila sem aj číííífa s pruhaticí a von vám tu fotku neposlááááááááááááááááááááááááál

to je pravda! Taky sem si řikala! tak buďto najel na Brnikuf systym neviditelnosti a nebo mu bylo žinantní vokazovat, jak se na něj přilípla, baba pruhatá , páč jako hodně taky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 08:59
- Nahlásit

Fajka
ale nechce se zveřejňovat ,

VIRUS BRTNIKUS!

slušný lidi jsou skromný....
a pak tam narve moji fotku

........ prasáku!

kachna_

Tak Batůže má asi alergii na bleší kousnutí
´éééj

Když bude zlobit, nedám jí odblešovač

osobo vy ste fakt blbé

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:03
- Nahlásit

rrrrrrrrramštajn....

číííf?? No tak ten je divnej snad normálně ne
pičítač...a bohužel je normálně difnej a už dlouho

buďto najel na Brnikuf systym neviditelnosti a nebo mu bylo žinantní vokazovat, jak se na něj přilípla, baba pruhatá
jo je to tak, je tu ťululum ale líbila sem mu a prej dyby si měl odtamtud někoho odvést tak by to byla zrovna ona

........ prasáku
to jako já

kachna_
Když bude zlobit, nedám jí odblešovač
osobo vy ste fakt blbé
dotaz: dá se stračena považovat ješče za osobu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:08
- Nahlásit

Fajka
pičítač...

sem se netrefilaaa?

někoho odvést tak by to byla zrovna ona

já vim. no škoda že to prostě nejde , já mám spadeno na Bobinu, ale to spíš vyberu káču ve státní bance, než zlomim druhou půil

to jako já

no jistě, páč... budeš viditelná, takže logicky nejsi skromná a tim pádem podle šéfa ani slušná. No dyš nejsi slušná si prasáku, ne? Zní to logicky, ne?

stračena považovat ješče za osobu

co za osobu, ale za kachnu?? no?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:20
- Nahlásit

PetraK
já vim. no škoda že to prostě nejde , já mám spadeno na Bobinu, ale to spíš vyberu káču ve státní bance, než zlomim druhou půil
úpáá stejný jako u nás ale tak možná že dobře bo jináč by jsme měli doma 10 psů a 10 aut

no jistě, páč... budeš viditelná, takže logicky nejsi skromná a tim pádem podle šéfa ani slušná. No dyš nejsi slušná si prasáku, ne? Zní to logicky, ne
sem si to musela třikrát přečíst abych to pobrala z toho logicky vyplývá že krom toho včeho su ješče dement

co za osobu, ale za kachnu?? no
maj taky doma dobrou Žoo

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:50
- Nahlásit

Fajka
10 psů a 10 aut

tý vole to je rodina, každej čokl má svý auto!!

z toho logicky vyplývá že krom toho včeho su ješče dement

nemáš to vůbec v tom životě jednoduchý, dementní prasák, to je těžkej úděl , ale zase máš dobrý kamarády tim pádem... strýčka Filipa a strýčka Brtnika

maj taky doma dobrou Žoo

no! a víš co ušetřej za fstupný? dyš s Lucinkou nemusej do Troje? stačí jí to doma

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:41
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Už druhý den řeším s kamarádkou nadváhu zavazadla, které s sebou bere do slumu. Dneska jí přišla odpověď z aerolinek na její prosbu o povolení pár kil navíc, málem jí ranila mrtvička.... neuznali jí ani kilo navíc a ještě se platí za každé 22 euro. Vůbec netušíme, co z kufru vyndat, aby se vešla alespoň do 25, kdy je ochotna těch 5 kilo navíc zaplatit. A teď "babo raď! nebo-li "Ešuskóóóó, raď!"

PetraK
Koukám, že už je ti dobře, sláááva

Fajka
se Čííífovi nedivím, taky jsem raději za objektivem než před ním a pokud už tam musím být, tak své fotky nikde neukazuju

jináč by jsme měli doma 10 psů a 10 aut
a bydleli by jste pod mostem, páč by nikde nezbylo ani místečko, kam by jste se oba dva vešli

kachna_
alergie na bleší kousnutí je pěkný svinstvo, ale alespoň už víš, co jí bylo, můžeš to pořešit a do budoucna se tomu vyhnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit

brut
Už druhý den řeším s kamarádkou nadváhu zavazadla, které s sebou bere do slumu

di se bodnout, už několik měsíců řešim sama se sebou nadváhu svýho těla, který s sebou beru každej den fšade

A teď "babo raď! nebo-li "Ešuskóóóó, raď!"

dyk nevim co tam má asi ne

Koukám, že už je ti dobře, sláááva

jo je to lepší, právě jsem po hodině domastila článek o Norince z útulku Dášenka, slibuju to už od únorový návštěvy. Tetkon sem s paní Kubištovou mluvila, že se tam Fajfkovi nějak časem zastavěj a tak jsem na to konečně udělala čas a prostor.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:54
- Nahlásit

PetraK
už několik měsíců řešim sama se sebou nadváhu svýho těla, který s sebou beru každej den fšade
no, to řeší ta pravá

dyk nevim co tam má asi ne
si baba? Si, tak raď !! ... toaletní potřeby, trička, drobné dárečky od adoptivních rodičů, pastelky, tužky, ořezávátka a nějaké drobné hračky...

právě jsem po hodině domastila článek o Norince z útulku Dášenka, slibuju to už od únorový návštěvy.
já takhle dělám už půl roku článek pro jeden časopis...naštěstí má vyjít až v srpnu

jo je to lepší
to je prííma

U nás se zatáhlo a je těžkej vzduch jak před bouřkou, ani ptáci nezpívaj

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 11:17
- Nahlásit

brut
trička,

ešivá je to tam kde přeprat, tak asi trička, bombarďárky a fusky, páč to všechno můžeš nějak přemáchnout v umyvadle, možná aji šortky. Jde o to jaký jsou tam podmínky, to nevím, beru to podle toho, když jedem na dofču, tak polovinu triček stejně nevytáhnu, tílko stačí taky v podstatě jen to jedno páč ho večer přemáchneš a do rána uschne- mluvím o tom funkčním tílku. toaletní potřeby nevošidí, leda si vzít rozpotřebovanou pastu, rozpotřebovaný mýdlo, voňafku, slabší ručník. Ať si uvědomí co z toho co měla s sebou nepotřebovala prostě minule.

no, to řeší ta pravá

ne teď jsem fakt nějak ten bobisud , cejtím to sama na sobě a štve mě to úplně moc. řikala sem se vybleju se z podoby a ani to nepomohlo. Asi musim zahájit hladofku

ani ptáci nezpívaj

tak u nás to za všechny obstarává Kostižer

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 11:37
- Nahlásit

PetraK
Ať si uvědomí co z toho co měla s sebou nepotřebovala prostě minule.
tohle je kufr do slumu a ne s jejíma věcma... svoje má v příručním zavazadle, které si bere do kabiny ( tam je povolených max. 8kg, takže to stejnak přeťápnout nemůže, by jinak musela něco nechat na letišti).To co jsem vyjmenovala, je pro dětičky....

teď jsem fakt nějak ten bobisud
sem tě viděla, nezapomeň ... k bobisudu máš daleko

cejtím to sama na sobě a štve mě to úplně moc. řikala sem se vybleju se z podoby a ani to nepomohlo. Asi musim zahájit hladofku
holka, moc se pozoruješ .... soustřeď se na něco jinýho a uvidíš, že přestaneš mít tyhle pocity

tak u nás to za všechny obstarává Kostižer
nechceš mi ho nahrát, že bych si ho před bouřkou či co to sem de, pouštěla? ... jo a už tu pěkně lilo, chvilku, ale vydatně

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 11:44
- Nahlásit

brut
o co jsem vyjmenovala, je pro dětičky....

ty vole!! to chceš po mě nemožný!! No v tom případku bych to obrátila asi. trička budou potřebovat víc než ořezávátko, pastelku ořeže vždycky někdo nožem, pastelky- taky vzít asi polovinu - myslím ne polovinu balíčků, ale polovinu z každýho balíčku /aby měla dostatek balíčků/ dárečky bych taky rozsortýrovala podle užitečnosti. Ty vole tohle se nedá nedá . Prosím Tě, připomeň mi nějak časem, že se mám zeptat na ČSA, zdaliž by se tohle nedalo nějak ošéfovat. Nedávám tomu nějaký velký šance, ale líná huba holý neštětstí.

k bobisudu máš daleko

páč sem měla na sobě tu plandací mikinu, víme? kdybych to sundala, tak pánbůchsnámiazlýpryč!

pozoruješ

prt, nejsou mi věci, víme.

hceš mi ho nahrát

a na co asi tak jako paninko?

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 11:52
- Nahlásit

PetraK
ty vole!! to chceš po mě nemožný!!
ty nejsi "baba"? Ach jooo, budu plakat, moooc plakat ... sama vím, že je to nemožný, ale zkusit jsem to musela, nééé

Ty vole tohle se nedá nedá
já vím, sem z toho taky mrtvičná, páč spousta toho je vyloženě na přání nadace a stejnak se to tam nějak dodat bude muset.

Nedávám tomu nějaký velký šance, ale líná huba holý neštětstí.
dííky, připomenu

páč sem měla na sobě tu plandací mikinu, víme?
tu plandací si měla potom, předtím si měla upnutou

kdybych to sundala, tak pánbůchsnámiazlýpryč
ale houbeles...

prt, nejsou mi věci, víme
pokud si kupuješ speciálně věci o velikost menší, tak se nediv

a na co asi tak jako paninko?
na co se asi tak nahrává řev ptáků a kravál štajnů či jiných dus, dus, dus?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 12:13
- Nahlásit

brut
a stejnak se to tam nějak dodat bude muset.

je to dementní, já vím

předtím si měla upnutou

furt mikina, ne upnutý tílo , víš
pokud si kupuješ speciálně věci

ne, kapek sem ji přerostla přes hlavu

na co se asi tak nahrává

to nevim, já tu nic takovýho nemám a telefon jak uvidí, zmlkn e

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 12:27
- Nahlásit

PetraK
je to dementní, já vím
nejhorší je, že to nejde poslat poštou, páč se tam balíčky vykrádají ... kdyby to šlo,tak je vše vyřešeno a nemusí si s tím člověk lámat hlavu

furt mikina, ne upnutý tílo , víš
to je fuk, na to, aby člověk viděl, že nejseš koule ale oteklá nit to stačí

ne, kapek sem ji přerostla přes hlavu
kapek si se prašitla do hlavičky,asi při tom běhání na hajzlík

to nevim, já tu nic takovýho nemám a telefon jak uvidí, zmlkn e
se poptej Brtníka, až dorazí dom, třá něco vymyslí

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:29
- Nahlásit

brut
, že to nejde poslat poštou, páč se tam balíčky vykrádají

jo řikala jsem si, že to tak nějak asi bude

že nejseš koule ale oteklá nit to stačí

no koule ešče snad ne, ale voteklá sem dost a niť rozhodně ne, to fakt ne.

třá něco vymyslí

jeheehééé, no nic.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 15:41
- Nahlásit

PetraK
řikala jsem si, že to tak nějak asi bude
je,nedojdou ani obyč obálky s dopisem ..

koule ešče snad ne
ufff, se mi ulevilo

ale voteklá sem dost
se divíš, když baštíš blbý mletý?

niť rozhodně ne, to fakt ne
máš pravdu na nit tu máme jiný odborníky..třá Fajku , ty si bavlnka

jeheehééé, no nic.
se tak hrnul něco dělat, tak sem mu vymyslela úkol

Mathea
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 16:39
- Nahlásit

Tak muzete drzet prouhany palce podruhy Volala mi pani S. - Sindule ma neco s jatrama, zvysenej pocet bilejch krvinek, na sonu jsou videt jakysi zmeny na jatrech (zitra se bude delat dalsi, dneska tam vetka moc nevidela, protoze moc svetla, takze zitra udela dalsi zadara).. muze to bejt budto nejakej novotvar (jakoze metastaze ohledne toho na mlecny liste ), nebo nejakej zanet hnusnej, coz by se resilo atb a naslednym dozivotnim podavanim leku na ochranu jater..
Sindule je na tom ted spatne, prej akorat lezi ,zvraci, nezere, nepije.. zejtra je tam vezu ja, tak pak zas napisu

Tak na ni proste jen myslete

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 16:39
- Nahlásit

ach pomoooc, pomooooct. Sepisuju tady Pecku... běží mi hlavou asi tak milijoun věcí, který se staly a dostala jsem se k naší debatě o zážitcích s němčinou v germánsku. Pláču.... proboha
Fajfko,
kdo tam vyprávěl tu pohnutou historku jak šla mužská polovina neznalá němčiny v obchodáku či kde na WC a vrátil se s tím, že tam maj záchody jen pro baby, páč tam je napsáno für Kunden???? pláču, pláču, nestačej mi šnuptychle. Přišel Brtnik z práce, podělila sem se s ním o slzavou vzpomínku.......... hýkal taky, ale nejsme schopný si vzpomenout, kdo to vyprávěl, kdo byl ten chudák neščastnej
mimochodem, jedna z prvních věcí, který mi dneska Brtnik mezi dveřma řekl byla že říct mu dneska někdo, že se jede na Pecku, tak......... jede hned!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 16:41
- Nahlásit

Mathea
Sindule je na tom ted spatne, prej akorat lezi ,zvraci, nezere, nepije.. zejtra je tam vezu ja, tak pak zas napisu

Tak na ni proste jen myslete

panebože!! vždyť byla tak v pohodě v neděli ještě!!!!!! Držím, úplně moc , hrozně moc.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 17:21
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
Jsem tu a jsem úplně vyvenčená. Humírám, páč jsem ještě frajersky šla doprovodit černočajovi k autu.
Šli jsme mojí oblíbenou trasu, vzala jsem jen Batu s Májou, takže se mohl pořádně vylítat i Timíček, kterej občas dojde k závěru, že psy psy je třeba vyhladit z povrchu zemského.

<< 1 ... 1278 . 1279 . 1280 . 1281 . 1282 . 1283 . 1284 . 1285 . 1286 . 1287 . 1288 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání