| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 17:51
- Nahlásit
Mathea
Sindule je na tom ted spatne, prej akorat lezi ,zvraci, nezere, nepije.. zejtra je tam vezu ja, tak pak zas napisu
dyk v neděli byla v pohodě
držíme palce a myslíme na ni na pruhatku mrňavou ....
PetraK
kdo tam vyprávěl tu pohnutou historku jak šla mužská polovina neznalá němčiny v obchodáku či kde na WC a vrátil se s tím, že tam maj záchody jen pro baby, páč tam je napsáno für Kunden???? pláču, pláču, nestačej mi šnuptychle. Přišel Brtnik z práce, podělila sem se s ním o slzavou vzpomínku.......... hýkal taky, ale nejsme schopný si vzpomenout, kdo to vyprávěl, kdo byl ten chudák neščastnej
to sem vyprávěl já a bylo to dyž jsme jeli s naším karamádem vtipálkem krátce po revoluci za hranice do němec do Žitavy....
ten nápis byl NUR FÜR KUNDEN.... a on chudá přišel a ptal se co znamená nur für...a když se dozvěděl že to znamená "pouze pro" tak byl chudák velmi neščastnej a nechápal proč maj hajzlíky jen pro ženský
mimochodem, jedna z prvních věcí, který mi dneska Brtnik mezi dveřma řekl byla že říct mu dneska někdo, že se jede na Pecku, tak......... jede hned!!!
tak to je paráda že se mu tam tak líbilo !!! to je ta nej vodměna si myslím
chtěla sem jít venčákovat ale začíná asik buřina tak Fája řikala že vlastně vůbec nepotřebuje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 18:04
- Nahlásit
Fajka
to sem vyprávěl já a bylo to dyž jsme jeli s naším karamádem vtipálkem krátce po revoluci za hranice do němec do Žitavy....
ajooooooooooo! sem si to kapek zamotala, ale to neva, to neva, základ tam zvostal a já si zde v tichosti poplákla , no teda v tichosti ty vole to je strašnýýýýýýýýýý, furt je to stejně strašnýýýýýýýýýýýýýýýýýý pomoooooooooooct
asik buřina tak Fája řikala že vlastně vůbec nepotřebuje
budeš jí zkoušet zaměstnat, jak řikal ščučka?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 18:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
ty vole to je strašnýýýýýýýýýý, furt je to stejně strašnýýýýýýýýýýýýýýýýýý pomoooooooooooct
chudááák malej potřál čůůůrat a bál se
budeš jí zkoušet zaměstnat, jak řikal ščučka?
jo ale dneska neeee sem hotofson, sem dodělala konečně to blbý pařeniště...už je na místě, vokolo dlaždice zapuštěný v zemi jen nasázet okurky uuuf sem ráda že to máme z krku
a krom toho má Fajuše nějakou nežravou už asi třetí den vůbec nežere..maximálně vobčas zobne pamlsek a to ještě jen jako aby neurazila...asi mě jí na Peckce někdo přežral
a co ty poseroutko ??? už dobý?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 18:22
- Nahlásit
Fajka
chudááák malej potřál čůůůrat a bál se
no a tetkon si představ že by byl v mý situaci!!!
to blbý pařeniště...už je na místě,
takže fertig!
asi mě jí na Peckce někdo přežral
kerej debil!! cizí čokle se přece zásadně nekrměj!!
a co ty poseroutko ??? už dobý?
už jo, už jo, jen sem kapek taková použitá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 18:39
- Nahlásit
nazdar!
Sindule je na tom ted spatne, prej akorat lezi ,zvraci, nezere, nepije..
achjo snad bude líp ...
já dneska přijela na důmeček, nevítán, nezván, a co nevidim - berni dostala akorát od babičky vylízat hrnec od krupicový kaše tak jsem se s ní pohádala a zas jsem jela
jedna z prvních věcí, který mi dneska Brtnik mezi dveřma řekl byla že říct mu dneska někdo, že se jede na Pecku, tak......... jede hned!!!
já ho žeru!!!!!!! vyřiď mu, že příště sedim jako přikovaná anebo se mu tam líbilo právě proto, že jsem stála?!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 19:05
- Nahlásit
Janiii
příště sedim jako přikovaná anebo se mu tam líbilo právě proto, že jsem stála?!
hele já bych to střídala, ať se to nevochodí
si vařim dijétní ajntopf - dusim mrkef s bramborem. Chvíli taky dusim někoho jinýho než Brtnika s Ešusem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 19:09
- Nahlásit
Janiii
jo a prosim tě až by ses viděla s ÁÁÁlenkou, tak že Filipovi vzkazuju, že jak sem si tak čekala na dochtorku (mrcha si změnila dobu ordinace a já huž neměla sílu se dokohátat dom a zpátky, tak že si počkám...) tak sem čekala.... u školky a........ co nevidim! Děti!! dou z výletu. skoro samý holčičky! Asi holčičkofská exploze. a měli jednotný trička...... žlutý... s nápisem ZAJÍČCI .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 19:42
- Nahlásit
panebooože, to je něco!! Konečně normální jídlo po tolika dnech!! až sem si samým nadšením propíchla hubu vidličkou
a je mi fuck, že si tu povidám sama se sebou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 19:46
- Nahlásit
PetraK
až sem si samým nadšením propíchla hubu vidličkou
a je mi fuck, že si tu povidám sama se sebou
tou dírou f hubě?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 19:58
- Nahlásit
PetraK
jo a prosim tě až by ses viděla s ÁÁÁlenkou
vyřídím, ale snažim se ji sem nasměrovat, aby zavzpomínala na mladý léta na cz-psovi
tak sem čekala.... u školky a........ co nevidim! Děti!! dou z výletu. skoro samý holčičky! Asi holčičkofská exploze. a měli jednotný trička...... žlutý... s nápisem ZAJÍČCI
pomooooooc zaskočily mi moje instantní špagety
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 20:09
- Nahlásit
kachna_
tou dírou f hubě?
jo, dyš může mít díru v hubě Tilda a svítit si tak do huby, můžu mít já taky díru v hubě a povidat si s ní.
Janiii
nasměrovat, aby zavzpomínala na mladý léta na cz-psovi
pomooooooc zaskočily mi moje instantní špagety
hele nevim čim to je, ale tetkon každej den potkám školku , tudlety s tim nápisem, ty byli dokonalý
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 20:13
- Nahlásit
hele nevim čim to je, ale tetkon každej den potkám školku
myslim, žes ji potkávala i před Peckou, akorát to v tobě nevyvolávalo tyhlencty ... asociace
ještě že jsme byli bokem, si představ, co by řikala maminka jakožto pánčtelka v mateřince
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 20:19
- Nahlásit
Janiii
akorát to v tobě nevyvolávalo tyhlencty ... asociace
no copak ve mě, ale co to musí dělat s nima
/sem odtamtud psala Brtnikoj - obratem došla odpověď, ať je zastavim /
co by řikala maminka jakožto pánčtelka v mateřince
asi by jí bejvalo bylo špatně už v sobotu v noci . Jak jí vlastně je? už dobrý?
sem si přes maminku, jak měla tu teplotu uvědomila, že normoš já nemám teplotu -teda jako že nemám teplotu zvýšenou, to je jasný, ale já....... jí nemám vůbec , mám 35,1. sem mrtvá.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 20:28
- Nahlásit
Jak jí vlastně je? už dobrý?
PetraK
dneska už byla v práci, ale taky jinak byla doma
pro nás je zvýšená teplota taky "smrtelná", narozdíl od Míry pro kterýho je 39,5°"normální"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 22:07
- Nahlásit
ted sem se vrátila z venčení, bože tam je krásně..čistej vzdoušek, tma, klídeček, chládeček ...a jaro
PetraK
tak sem čekala.... u školky a........ co nevidim! Děti!! dou z výletu. skoro samý holčičky! Asi holčičkofská exploze. a měli jednotný trička...... žlutý... s nápisem ZAJÍČCI
šiš vypni se už, ty si děsná dneska
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:00 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Jsem vám ani (páč jsem usnula nahoře) nenapsala, jaké bylo venčení.
Sešli jsme se o něco později, protože jsem se nejdřív nemohla vykopat z baráku a potom dítě odmítalo přehodit rychlost z želvičky na zajíčka.
Potom jsme potkali cyklisty. Myslím, že kolem Harasova musí být nějací bludní cyklisti, jinak to není možné, protože jsou tam furt. Asi jedou nějaký nedojetý závod nebo co. Někdy se tam budeme muset vypravit o půlnoci s praporkem Cíl, aby jejich duše konečně našly klid a my nemuseli furt přivazovat psy.
Černej čaj - muš (Zbyněk) si představoval, že to bude kratičká procházka a tomu přizpůsobil svou obuv. Měl sandály s upadlou podrážkou. No, tak úplně krátká ta procházka nebyla. Ale černej čaj se ukázala jako žena činu a přilepila mu podrážku k botě lepidlem loctite, které měla s sebou (doufejme, u zouvání bot jsem nebyla). Na cestě domů jsme se stavovali hospodě, kde naše hejno špiců vzbudilo zaslouženou pozornost naší známé. Kulturní domeček (bejvalý kadeřnictví, dnes prodejna ručně dělanejch šperků) zase vzbudil pozornost černýho čaje, zvlášť, když zjistila, že tam odsud mám náušnice. Tak se nám černej čaj ztratila v kulturním domečku, protože tam maj strašně hezký věci a hlídá to tam pes podobnej Haskýškovi. Ten to po chvilce zabalil, že tohle bude na dlouho a šel domů (bydlí naproti). Když se černej čaj opět zjevila (Zbyněk asi nedoufal, ale netrvalo to tak dlouho), samozřejmě měla pytlíček s náušnicema a náhrdelníkem (teda chtěla jen náušnice, ale ty se jí pán bál prodat samotný, protože dcera, který krámek patří, byla v Praze).
Pak jsem ještě doma čenžla Máju s Batynkou za Besku s Cirem a frajersky doprovodila černočajovy až k na Harasov, kde měli auto. Tam jsem z Besky vyndala deset lezoucích klíšťat (má na sobě jen levanduli).
Cestou zpět jsem velmi trpěla, protože cesta je celá do kopce a zakončená maxikrpálem.
cesta je vyznačená černě a ještě jsme to malinko prodloužili, šli jsme přes Harasov
Bylo to úžasný, já chci někoho na venčení z Kokořína
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:14
- Nahlásit
RRRRRRRRRRR........RRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM RRRRRRRRÁÁÁÁÁMMMMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
strýčci sou tu
tjo dojela sem do rachoty a sem vyčerpaná jak žumpa , noženky prohlásily, že to je max. výkon co dneska podaly, jak se jako dostanu domů??? ani nemám chuť na papů. sem chudáky.
kachna_
Černej čaj - muš (Zbyněk) si představoval, že to bude kratičká procházka a tomu přizpůsobil svou obuv. Měl sandály s upadlou podrážkou
muži jsou zvláštní stvoření, Brtnik si taky před časem představoval, že půjde o krátkou procházku a vyrazil v trekovkách, který tak už jako ne úplně těsnily....... podotýkám, že byl únor, byli jsme v Lužickejch horách, na výletě s čoklama a ač byla zima, tak místy byl sníh slušně rozčvaňhanej. Na to že to bylo tak kolem 15 km je myslim statečnej . A taky kupodivu i votužilej, páč neonemoccněl . asi po vzoru černýho čaje, začnu přibalovat do batůžku lepidlo
protože cesta je celá do kopce a zakončená maxikrpálem.
no to jako že jo!! huf, to už bych asi umříla!!!!!
sem původdně četla Harachov heh, tak sem si řikala, že se vám to fakt nějak protáhlo
Fajka
bože tam je krásně..čistej vzdoušek,
jo to je paráda, u nás taky dá, se dejchat
ty si děsná dneska
dohánim ztráty, no
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 09:18
- Nahlásit
Ramštáááááááááj, je ziminkáááá ochladilo se ale skorem nezapršelo , a že by to chtělo teda ...
kachna_
k botě lepidlem loctite, které měla s sebou (doufejme, u zouvání bot jsem nebyla).
a tak chodí s přilepeným podpadkem k noze doteď
Je pááááááátéééééééééééééééééééék a mě je to stejnak asi na houby bo máme jet pro matroš a jestli dorazí až dneska odpoledne jedem pro něj až záftra
PetraK
tjo dojela sem do rachoty a sem vyčerpaná jak žumpa
to musíš vedle tu je slušná fora
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 09:41
- Nahlásit
Fajka
Je pááááááátéééééééééééééééééééék
SLÁÁÁÁVÁÁÁÁÁÁ
a houby bo máme jet pro matroš
a kam?
tu je slušná fora
no to si děláš prdel, ne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 09:49
- Nahlásit
PetraK
no to si děláš prdel, ne?
jááááááááá NIKDY
kam?
Do Jaroměře, nejni to daleko ale mušíme jet s vozéékem a než to naložíme a zas bude přeloženej vozejk bo toho je mraky tak se zas potáhnem jak kucí z hospody, no akce zas na celé deň
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 10:06
- Nahlásit
Fajka
jááááááááá NIKDY
JEHEHÉÉÉ UJO FTIPKÁR
vozejk bo toho je mraky tak se zas potáhnem jak kucí z hospody, no akce zas na celé deň
tjo votrava děsná
hele!! právě mě něco napadlo! Si f práci a sama?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 10:21
- Nahlásit
PetraK
hele!! právě mě něco napadlo! Si f práci a sama?
jááááá natüurlich
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 10:32
- Nahlásit
Fajka
du volat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 10:36
- Nahlásit
Fajka
du volat
Hat PetraK den grünen Bruder?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 10:53
- Nahlásit
Tak Sindulka ma prolezly cely jatra Ze byla tak dlouho ok je pry tim, ze jatra maj schopnost fungovat i pri 75% poskozeni Vetka u sona prohlasila, ze sice nechce bejt skepticka, ale ze ji to temer jiste pripada jako novotvar, kterym jsou chyceny temer cely jatra Jediny, co se da ted delat je pokusit se ji prodlouzit zivot... Kurva uz, proc musej tyhle svinstva lizt na psy, proc si to nepoddava jenom lidsky hajzli?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 11:07
- Nahlásit
kachna_
Hat PetraK den grünen Bruder
gestern hat sie noch grünen Gesicht gehabt
Mathea
Tak Sindulka ma prolezly cely jatra
prďolka maličká
ale ze ji to temer jiste pripada jako novotvar, kterym jsou chyceny temer cely jatra
ach jo
Kurva uz, proc musej tyhle svinstva lizt na psy, proc si to nepoddava jenom lidsky hajzli
život je sviňa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 11:08
- Nahlásit
PetraK
je sem ti zapoměla říct že sem ještě nestihla tu Dášeňku.. stavim se tam asi příští tejden ..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 11:16
- Nahlásit
Mathea
Tak Sindulka ma prolezly cely jatra
já jsem si říkala, že třeba to tak špatný nebude, byla taková fajn, minulou neděli. je nějaká prognóza? řekla dietu?
já tohle nesnášim, fakt že ne. je mi to hrozně líto.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 11:18
- Nahlásit
Fajka
že sem ještě nestihla tu Dášeňku.. stavim se tam asi příští tejde
simtě klid, já jsem říkala, že jsi velmi zaměstnaná osoba, takže cajk
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 11:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Bruut
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/9914800/krizenec-a ustralsky-honacky-karelak.php
PetraK
simtě klid, já jsem říkala, že jsi velmi zaměstnaná osoba, takže cajk
já právě přemejšlím že bych si udělala čas tak na dvě hodky a zrovna tam vyvenčila nějakýho čtvernožce... ještě možná zkusím vzít Kazišovou sebou dyby se jí chtělo at nás je víc uvidím uvidím..jak to dopadne
|