Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1278 . 1279 . 1280 . 1281 . 1282 . 1283 . 1284 . 1285 . 1286 . 1287 . 1288 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:57
- Nahlásit

Fajka.

.dnes budou mít sousedi pravděpodobně vyřvanou díru v hlavě

už i Fajka, už i kolegové. už i Brtnik

ty vado, já sem mimoooooooooooooooooooooooooooooooo
denyk

ne ona je šikovná, zavře je když přijedem

no táák, takže cajk, tak se neboj - páč jinak se bude bát Bukiš taky a to nepotřebuješ. Víc než kdy jindy jsem si díky Pecce, tomu jak jsem se tam cítila a jak jsem tam pro Ešusa mohla vystupovat a Ščučkovi a tomu jak ke psům přistupuje, uvědomila, jak nejdůležitější je být pro psa šéfem. Ale ne šéfem, kterej rozkazuje, ale vede, chrání, předvídá. Nelze být nejistej - a už vůbec ne dopředu. Je důležitý nestahovat kalhoty dopředu, když ešče nevim, esli vůbec bude nějakej brod. nejvíc ze všeho člověk potřebuje vnitřní klid, přesvědčit se, že se to prostě zvládne. Tady jedeš k někomu na koho se můžeš spolehnout, takže tohle

e když zrzáka povalí 70-ti kilovej péf, tak to by nemusel košík pomoct

vůbec teď dopředu neřeš.

mám strach že až do listopadu...a pak ešče víc

jehehé.......... no ............. asi jo

RRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

jede mi tu:

Důůů bist mir ajn herc gebááááut! Cvaj zééélen španen ajne haut! Und wenn ich réde bist du štilll!! Důůů štirbst, wenn ich es will!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:09
- Nahlásit

PetraK
ano vážení přátelé je MIMO

Sem byla na celnici...zrušili je!!!!! blbouny zrušili bože bože díky

jenžeeeeeeeeeeee...
ted musím s každou celní hovadinou stejně za blbounama ale až do Liberce

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

ano vážení přátelé je MIMO

no co, aspoň se mám na co vymluvit

RRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁJN!!

jo a krom toho, ešče chystajou taky DVC z koncertůch a.... NOVEJ KLIP!! Esli bude tak výbornej a ftipnej jako Hájfiííííš, tak to bude supr

blbouny zrušili bože bože díky

Hele to mi napadá vlastně, jak to , že musíte clít? dyš je ta ůnyje?
máte něco úplně jako že zvenku?

edit - se omluvuju, že jsem Tě utla, šla mi práce

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:24
- Nahlásit

jo ráno sem si zase naběhla, jak je ostatně mým dobrým zvykem.

jsem tu dneska sama a naštosovali se mi tu hnedle zrána kolegové, tak sem jim direktivně sdělila: "Tak pánové, do fronty, do fronty, budu si vás brát po jednom!..." hmmm, komentář jednoho z nich, si asi tak jako přibližně domyslíte, že?? , když se ve svých úvahách propracovat k tomu, že by se to dalo vzít hromadně!!! prasák jeden , prohlásila sem, že se teprve zaučuju, takže prostě po jednom, páč by se mi mohli vymknout kontrole ach jo, že já si na tu držku nedám pozor

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
no co, aspoň se mám na co vymluvit
no a no u tebe už je to stav a diágnoooza

Hele to mi napadá vlastně, jak to , že musíte clít? dyš je ta ůnyje?
máte něco úplně jako že zvenku?

nooo dělám vývoz do Makedooonie a ta f únii ješče nejni

- se omluvuju, že jsem Tě utla, šla mi práce
asi z toho budu mít tik..bo sem utnuté
ale budu zase asi slavné bo mě píše Barandof asi se mnou chtěj natočit tedlecten histerickej serijáál

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:04
- Nahlásit

Fajka

v a diágnoooza

dyjagnóza R+

vývoz do Makedooonie

ééééééééééjch, vývozní papíííreee, sou snad horší než dovoz! ble.

asi slavné bo mě píše Barandof

ty vole!! Kecáš!! budeš ADINÁÁÁÁÁÁ!! ADINÁÁÁ MANDEEEL!

co ti chcou? Kdy je kástynk? možu ti dělat gardedámu? Třá by mi daly úlohu Polednice

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:13
- Nahlásit

PetraK
ééééééééééjch, vývozní papíííreee, sou snad horší než dovoz! ble.
no přesně

ty vole!! Kecáš!! budeš ADINÁÁÁÁÁÁ!! ADINÁÁÁ MANDEEEL
no spíš než mandel ze mě bude vořech a můžeš jít klidně za popelnici vono už se to ftom zmatku ztratí

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:00
- Nahlásit

Fajka

ze mě bude vořech

eeejch!! chci okamžitě znát podrobnostěěěěěěěě, sem zvědavo.

a můžeš jít klidně za popelnici

vyprošuju si narážky na místo, kde sem vyrůstala .....(páč sem vyrůstala v H. Počernicích a Brtnik tomu řiká Popelnice , běda každýmu, kdo se k němu připojí )

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:08
- Nahlásit

PetraK
eeejch!! chci okamžitě znát podrobnostěěěěěěěě, sem zvědavo.

no píše mě nějakej magor Pavel Jelen..nebo magor Jelen Pavel z filmovej ateliérů Barandof, že by s náma rád něco natočil...nebo se mnou zatočil??? to eště nefim

vyprošuju si narážky na místo, kde sem vyrůstala .....(páč sem vyrůstala v H. Počernicích a Brtnik tomu řiká Popelnice , běda každýmu, kdo se k němu připojí
jako že seš z Horních popelnic??? no to si na tom ještě dobře co maj řikat ty z těch dolních

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:16
- Nahlásit

Fajka

no píše mě nějakej magor Pavel Jelen..nebo magor Jelen Pavel z filmovej ateliérů Barandof, že by s náma rád něco natočil...nebo se mnou zatočil???

týýýýýýýýýýý vado! Vona chce bejt tak zviditelněná, že to neni možný! Počkej, počkej víš jak ty dopadneš?? ......Bááárandof.... hééérečky.... chlastání.....********!........ aspoň to tak řikal pan Hrušínckej teda

ako že seš z Horních popelnic???

jo a BACHA NA TO!!

aj řikat ty z těch dolních

sim tě ty z dolních, to byli dycky lůůzři , to byli burani

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:19
- Nahlásit

PetraK
týýýýýýýýýýý vado! Vona chce bejt tak zviditelněná, že to neni možný! Počkej, počkej víš jak ty dopadneš?? ......Bááárandof.... hééérečky.... chlastání.....********!........ aspoň to tak řikal pan Hrušínckej teda
ale jako nevím co chtěj toči bo návrat idiota a ještě větší blbec než jsme doufali už jsou natočený

hééérečky
co jako hééérečky???? snad hošííííčci ne???

jo a BACHA NA TO
dávám!

sim tě ty z dolních, to byli dycky lůůzři , to byli burani
za to z těch horních to jsou samý hoooogo foooooogo

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:21
- Nahlásit

Fajka

i bo návrat idiota a ještě větší blbec než jsme doufali už jsou natočený

voni nechcou točit s tebou! ale s Fajfkou, víme

co jako hééérečky????

tak já nevím, no, Hrušínskej řikal hééérečky, vo hošičkách nic

za to z těch horních to jsou samý hoooogo foooooogo

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:24
- Nahlásit

PetraK
voni nechcou točit s tebou! ale s Fajfkou, víme
já jí to řeknu že si voní psala že je idiot !! já jí to řeknu!!!

tak já nevím, no, Hrušínskej řikal hééérečky, vo hošičkách nic
tak to tam nendu

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:33
- Nahlásit

Fajka

já jí to řeknu že si voní psala že je idiot !! já jí to řeknu!!!

mno, víš, že lhát se nemá!! Já naopak právě tím říkala, že dyš už je todle natočený, je jasný, že nechcou točit s pánčičkou, ale budou točit něco vo chytrejch a proto chcou Fajfku- Fajfku , musim dneska říct hošíčkovi, že jeho vyvolená je od tetkon za Adinu

tak to tam nendu

dobře děláš, místo toho poď se mnou v listospádu, tam hošíčci budou. A jaký!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 20:20 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Joooo a včera sem při venčení potkala malou Danielků s maminkou a mohla sem si jií prohlédnout...musím konstatovat že je úplně krásná nejkrásnější a nejhodnější no prostě úpá něco jinýho než její tetka
Fajka
to si trochu protiřečíš - nejkrásnější a nejhodnější nejde

jináč brej večír všem.
dneska jsme si po práci dali tělůcvik a natřeli jsme latě, co nám přivezli na střechu.

a zítra na mě prosím myslete v 10 jdu k zubaři - k nějakýmu novýmu, kerýho neznám, tak snad skousne to, jaká jsem histerka - nebo skousnu já jeho a navíc s tim svým krutě bolavým zubem měla jsem z toho noční můry už na dnešek ... chjo

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 20:32
- Nahlásit

Janiii
to si trochu protiřečíš - nejkrásnější a nejhodnější nejde
si teda neprotiřečím !! dyk řikám že je něco úpá jinýho než tetka!!! takže nejhezčí a nejhodnější !

mě prosím myslete v 10 jdu k zubaři - k nějakýmu novýmu
myslíme držíme..hlavně aby nebyl nalitej jak ten co byl dneska ve zprávách

po práci dali tělůcvik a natřeli jsme latě, co nám přivezli na střechu.
u nás je zima jak v rusku veškerou práci venku sem dneska zavrhla

PetraK
mno, víš, že lhát se nemá!! Já naopak právě tím říkala, že dyš už je todle natočený, je jasný, že nechcou točit s pánčičkou, ale budou točit něco vo chytrejch a proto chcou Fajfku- Fajfku f topm případu to bé horor pruhovaný čelisti či stín modrýho vlka či tak něco

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 20:34
- Nahlásit

u nás je zima jak v rusku
fakt? tady je ještě teď 13°, v mikině a slabý bundě se dalo v pohodě dělat ...
a ve středu mam dovolenou - zas na maltě betonujem věnec
si teda neprotiřečím !! dyk řikám že je něco úpá jinýho než tetka!!!
počkej, až přijedu - tě přetáhnu tím tvým rejčem, co na tebe čeká v záhoně! nebo půjdeš do rybníčku přepočítat kapřiky

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 20:38
- Nahlásit

Janiii
fakt? tady je ještě teď 13°, v mikině a slabý bundě se dalo v pohodě dělat
šiš bych ti řekla kolik je u nás ale nechce se mě vstávat prostě zima jak v rusku

počkej, až přijedu - tě přetáhnu tím tvým rejčem, co na tebe čeká v záhoně! nebo půjdeš do rybníčku přepočítat kapřiky
tyvo*eee vopovaž se!!! zrovna máme koupenej novej kvalitní s novou násadou to by bolelo to rači budu počítat ty kapry i dyž vlastně nemuším..sou štyry

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 20:39
- Nahlásit

Janiii
ve středu mam dovolenou - zas na maltě betonujem věnec
jo aháááá a tak ted už je mě to jasný proč si vopčas tak natvrdlááá..nesmíš strkat hlavišku do betoooonu

brut
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 20:39
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Nestíhám vůbec nic. Takže moc neškrabte, zítra tu taky nebudu... musím jet dodělat speciál. Lidi mě se*ou, dělají bordel v přihláškách, v platbách.... Jak říká Brůtíkovec "Za dobrotu na žebrotu"

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 20:42
- Nahlásit

šiš bych ti řekla kolik je u nás ale nechce se mě vstávat
já jen pootočim hlavou doprava a koukám na teplůměr

a ve středu jdem na ten 4tet s tchýní, snad tam po tom betonování neusnu měli jste jít taky - lístky ještě sou

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 22:35
- Nahlásit

brut
Nestíhám vůbec nic. Takže moc neškrabte, zítra tu taky nebudu... musím jet dodělat speciál. Lidi mě se*ou, dělají bordel v přihláškách, v platbách.... Jak říká Brůtíkovec "Za dobrotu na žebrotu"

tak to ti nezávidím pani Brutíkovec má předsně pravdu

Janiii
já jen pootočim hlavou doprava a koukám na teplůměr
jáááá prd...

a ve středu jdem na ten 4tet s tchýní, snad tam po tom betonování neusnu měli jste jít taky - lístky ještě sou
paní já tedkonc nemůžu vůbec nic plánovat bo ted už toho je naplánovanýho až moc tak mě to budete mušet vyprávět

Vyrostla štíhlá jedlička
tam mezi modříny,
zelená byla celičká,
od jara do zimy...
zelená byla celičká,
od jara do zimy...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 00:14
- Nahlásit

Nestiham, jen prolitavam, posilam fotky od Mathey, za kterezto ji velmi dekuji. Boze, fakt modelky aneb 4tet mongoloidus, videj fotak a...

A jednu slecnu Sadlo s Kremylkem, ktery mel dneska 6. narozeniny. Dostala jen plici, susenou jako, moji ne, dorta vytvorim, az budu stihat.

A este na zaver jednu sadelnatou, spokojenou, bo hrabala myse.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 08:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM RRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Andělíčku můj strážníčku vopatruj mi mou dušišku,

páč to budu potřebovat........ rozbila sem novou sekačku

Fifi

A este na zaver jednu sadelnatou, spokojenou, bo hrabala myse.

ty vado to je bombová fotka, bombová, opravdu je spokojená, SPO-KO-JE-NÁÁÁÁ!! Mám radost.

Hele a proč máš tolik dementních psů vlastně??

GDE JE MATHEÁÁÁÁ, NUTNĚ SE JÍ MUSIM POCHLUBIT S BOTIMAAA!

Fajka

Vyrostla štíhlá jedlička
tam mezi modříny,
zelená byla celičká,
od jara do zimy...
zelená byla celičká,
od jara do zimy

máš dost, máš dost

ale já znám lepčí, lepčí písničku... Podkonííí už čpíííííííííí

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:12
- Nahlásit

PetraK
Cooo mas za botyyyy?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:16
- Nahlásit

Mathea

Cooo mas za botyyyy

HELÉÉÉÉÉÉÉ

Nechal mi je ušít přímo u KMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joj, jsou to bačkůrky, pohodlnější, nejpohodlnější a na koncík jdu v nich.

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 09:17
- Nahlásit

PetraK
No tyy voleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tak ty sou extra bomba! To cerveny je semis? Nebo kuze?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mathea

kůůůže je to čeeeervenáá drsná kůůůže . Sou naprosto úžasný, jsou ešče vo deset čísel delší než ty černý. Ty vole miluju je. PROČ TU NENI ZAMILOVANEJ SMAJLÍK???

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:17
- Nahlásit

PetraK
Uaaa, tak to jo, ze semise bych mela stracha A zavist velika ze jo samozrejme Vuubec ti je nepreju, abys vedela! A jestli se mi v nich nekdy prijedes ukazat, tak je z tebe servu a spalim!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:26
- Nahlásit

Mathea

ze semise bych mela stracha

proč? je tam nějaká speiálnost? já celý roky nosila semišky - černý - takový ty broučky, (sme jim tak řikali ) měla jsem do nich svítivý kaničky, heč! Jednu žlutozelenou a druhou oranžovou , to byla jediná úchylárna, která se dala tehdá vyprodukovat , ale i tak, když jsem přišla do svý první práce..... podnik zahr. obchodu..... a napochodovala tam v černým vohozu, kalhoty nad kontiky, na kšandách- jedna svítivě žlutozelená, druhá svítivě oranžová a k tomu tydle botky.... , pan šiditel upad a uš nevstal :-D (kupodivu neměl ani sílu mne odeslat dom, abych se převlékla, jako to udělal jedné z vedoucích, kterážto mu přšila nerezprezentativně oděna ) no ale to byly semišky, nic jsem s nima nedělala. To se nějak musí??

Tydle botky pochopitelně hodlám opečovávat, to je fakt, taky jsem psala emilem dotaza , aby mi řekli, jak se o to starat.

Vuubec ti je nepreju, abys vedel

nekdy prijedes ukazat

to si piš, šak taky umíš ocenit kvalitu

<< 1 ... 1278 . 1279 . 1280 . 1281 . 1282 . 1283 . 1284 . 1285 . 1286 . 1287 . 1288 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání