| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:26
- Nahlásit
Fujtajbl vespolek...
PetraK
máš dost, máš dost
ale já znám lepčí, lepčí písničku... Podkonííí už čpíííííííííí
mám dost fakt už
tak jinou:
Já sem tak línej tak nádherně línej
nejlepší na tom, že nechci bejt jinej!
To se to válí , když sluníčko pálí,
za to mě společnost nepochválí!
páč to budu potřebovat........ rozbila sem novou sekačku
týýýýýýjo, doufám že si to číf přečte...aby věděl že jsou i jiné kouzelnice ...lepčí než sem já
Mathea
A zavist velika ze jo samozrejme Vuubec ti je nepreju, abys vedela! A jestli se mi v nich nekdy prijedes ukazat, tak je z tebe servu a spalim
není nad upřímnost a bezva karamádky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:33
- Nahlásit
Fajka
Fujtajbl vespolek..
CO TO JE???? COOOO! TO JE?????? bože, bože, jak sme jí to vychovali, ani slušně pozdravit neumí
To se to válí , když sluníčko pálí,
ty máš víc než dost
takže.....
týýýýýýjo, doufám že si to číf přečte.
no jo, vzala jsem to vo šutr z úpský mohyly.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 10:35
- Nahlásit
jo holky, hele
nemají někde u vás ve zveráči ROBORAN? došel mi, u nás ho nemají .
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:04
- Nahlásit
Rumstajn.
PetraK
ele a proč máš tolik dementních psů vlastně??
Te nevim, asi svuj k svymu..
Jak se ti to povedlo, s tou sekackou? Ja jednou najela na kanala a nak se tomu temer ohnula hridel ci co, ale dobry, slo to spravit. Jo uz to ctu, kaminek... tak bud rada, ze si s nim este treba nevysklila auto ci okno u baraku, no.
nemají někde u vás ve zveráči ROBORAN?
Zkus i naky drogerky, takovy ty maly, poctivy, mohli by mit, nebo holt objednat pres neta ci u veta.
Mathea
tak je z tebe servu a spalim!!
No ty bys je tak urcite palila, to uuuricte.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:13
- Nahlásit
PetraK
Mne jenom dycky prislo, ze se semis hrozne vodira totiz. Proste neni nad kuzi
A jinak to znam - kdyz sem v ramci skoly delala zpracovavala vyzkum a chodila po reditelech ruznejch skol a ustavu, mela sem co delat, abych se oblikla tak nejak normalne.. a pak sem si nevedomky natahla ty moje choppersky s pavoukem zablaceny vod cokluch
Fajka
To ja rikam furt
Fifi
No ty bys je tak urcite palila,
No co s nima jinyho, kdyz ma Esuska tak desne malou nohu, ze bych se do nich nenarvala, i kdyby mi odmalinka svazovali nozicky jako v Cajne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:17
- Nahlásit
Mathea
kdyz ma Esuska tak desne malou nohu, ze bych se do nich nenarvala,
Njn, ja zapomnela, ze esuska je gejsa s pidinoziskama. Tak ale nez je nechat spalit, hod je degenum zlatejm kdyztak na aportkovani, kuzicky voni prece radi. Co balous, uz se mu ten gesicht zatahuje?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:22
- Nahlásit
Fifi
To je fakt, nejak se to zuzitkovat musi
Jo, vypada to diky Wakegelu pozitivne, ale este nejasam, uvidime zejtra na kontrole.. ma to kolem i trochu votekly, takze fakt nevim.. ale je divny, ze si toho temer vubec nevsima, to me prekvapuje.
Jo a ted volala Katka V 11 v noci ji tam nekdo uvazal psa, velkyho, ma ho na urade, kde rve, pac chce bejt s lidma.. Dneska nebo zejtra nejdyl ho dojedu nafotit.. ale je z toho nestastna.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Te nevim, asi svuj k svymu
aha, takže vzájemná podpora,ano?
Jo uz to ctu, kaminek.
mnoo, kamínek..... vono kamínek.... takovej větší.... mám tam mohylu
z Úpy, tady je ve fázi výroby:
no tak jeden z těch větších vpravo /ne uplně velkejch stojacích, to nee, tak blbá ešče nésu /
tak trochu jsem mu upravila fazónku kurva a hnulo to motorem
holt objednat pres neta ci u veta.
no budu muset objednat asi přes neta, ale nechce se mi,páč dám víc za poštovný, drogošky u nás takový ty starý nejsou,
No ty bys je tak urcite palila, to uuuricte
viď? by si radši uřízla nohu na vel. 37 . leč - nedivila bych se jí, jsou fakt bombarďácký. NUTNĚ POTŘEBUJU KRÁTKOU ČERNOU DŽÍNOVOU SUKŇU, ale nikde ju nemaj!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit
Mathea
velkyho, ma ho na urade, kde rve, pac chce bejt s lidma
doprdele uz Joo, hele, tak esli tam pojedes, mrkni na maila, ta pani poslala udaje, rovnou to tam muzete vyplnit..
Degenovi libam voteklou tvaricku a at se kouka hojit!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:28
- Nahlásit
Mathea
ze se semis hrozne vodira totiz. Proste neni nad kuz
jo taáák, no jasně , kůža je kůža
. a pak sem si nevedomky natahla ty moje choppersky s pavoukem zablaceny vod cokluch
taky gůt
co je Balounovi?
Fifi
ak ale nez je nechat spalit, hod je degenum zlatejm kdyztak na aportkovani, kuzicky voni prece radi.
NÉÉÉ ČOKLŮM NE!! VOHÝNEK, VOHÝNEK, ALE ČOKLŮM NE!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:29
- Nahlásit
PetraK
ne uplně velkejch stojacích, to nee, tak blbá ešče nésu /
No uz uz sem se lekla.... Hnutej motor - takze kaput definitivo nebo to spravej?
viď? by si radši uřízla nohu na vel. 37
To asi nee, pac jak je ona vysoka, jalovec, tak by s tak malou naslapnou plochou furt padala, kdyz by se do ni oprel vitr nebo zlatak.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:35
- Nahlásit
PetraK
ale nikde ju nemaj!!
Zkus sekace, ja uz jinde nenakupuju Vcera jsem si tam vytahla kostkovanou mini zavinovaci (58Kc), par tricek, 2 svetry a bezvadnej pasek (35Kc) Jen pak prijit do normalniho kramu je jak smrt ty jo, tricenko nekvalitni a osklive za 300, kalhoty za 1500.. Ja zas akutne shanim takovy ty klasicky tenisky, cerveny, nad kotniky, bez napisu
co je Balounovi?
Aaale, blbecek si nekde rozseknul mirne tvar, minulej vikend a furt se mu to nechtelo zacit zatahovat a hojit, takze sme fcera zasli za vetkou.. uvidime, v jakym stavu to bude zaftra a pripadne se mu v tom bude muset postourat.
Fifi
Jo, jdu na to, at pak nezapomenu. Ja dneska musim zajet k Redkvi pro naftu, vemu s sebou Dydy a pujdem na prochazku podel Labe (Balon ma utrum kvuliva tomu sramu), pac Redkev je zavalenej prekladama, takze mu vemu zas ven Claudika. Takze nevim, jak mi pak casove na dnesek vyjdou Skrivany.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:37
- Nahlásit
Fifi
No uz uz sem se lekla..
.
no to fakt ne, ne, ne, ešče nééé, vono na to asi časem jednou dojde, ale ešče ne
nebo to spravej
no SNAD to spravěj, ale jaksi pochopitelně ne v rámci záruky, ale za tvrdý prachy a jistý to ještě není. Kurva, já bych si jí flákla!!
To asi nee, pac jak je ona vysoka, jalovec, tak by s tak malou naslapnou plochou furt padala, kdyz by se do ni oprel vitr nebo zlatak.
sssst, Fajfka má taky velikost boty jako já. Takže by to Mathea taky ustála, to je vyzkoušený . A že tam na horách fouká!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:39
- Nahlásit
Mathea
Vidis, na hrabak se dneska nedostanu, vratim to tam zejtra, ju? nebo nejdyl ve ct.. Redkvu pozdravuj a Mordyje este vic, Dydy bude dulezita alfa samyce, kdyz pujde solo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:40
- Nahlásit
Mathea
Zkus sekace, ja uz jinde nenakupuju
sem koukala, ale zatim nic a vono u tý černý je potíž, že v tom sekáči už nebude pak tak úplně černo černá. ale dívám se tam,
tricenko nekvalitni a osklive za 300, kalhoty za 1500.
jo přesně
bez napisu
si f prdeli!! bez nápisu dneska neni vůbec nic!!
Já sem tetkon náhodou urvala černou mikču s kapucou , na zipsa a s kapsiškama BEZ NÁPISU!! heh!! ale to byla náhoda.
blbecek si nekde rozseknul mirne tvar
to je kuba! dyk je vlasatej, neni holoprtka, co dělal, že si to až rozseknul přes chlupy? trůba je to.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:42
- Nahlásit
Fifi
Uaa, ale dneska je posledni moznost, jak to tam vratit, vzhledem k tomu, ze zejtra uz zlevnujou! Tak moc moc prosim
PetraK Fifi
Ja si nozicky nehodlam rezat! Kdyz plavu, nepotrebuju ploutve
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:45
- Nahlásit
PetraK
Kurva, já bych si jí flákla!!
Baci baci!!! Nebo rekni brtnikovi... To nasere, ale priste si snad das majzla.
A jeste jednu veleJemnou Sladkost od mathey, s nozickou bolavou... mam sto chuti poslat Houskovou s tim jejim cinskym biokalciem uz do hluboky prdele.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:45
- Nahlásit
PetraK
Tak obcas se mi povede vyhrabnout i nejakou v podstate novou vec, ale chce to trochu casu no
bez nápisu dneska neni vůbec nic!!
Coz ale nepochopim, proc mam kurva nosit mikinu s napisem "GIRL", nebo cislem 69? Nejlip jeste s flitrickama, vysivany stribrnou niti a s ruzovejma kaminkama
co dělal
To prave vubec netusim, asi nekde pri venceni na Braniku nocnim, kdyz se vracime z Dobesky z piva, tak jdeme lesem, tak jestli nekde tam.. Ale von je debilek no, takze s nim je to tezky proste
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:46
- Nahlásit
Mathea
ale dneska je posledni moznost, jak to tam vratit, vzhledem k tomu, ze zejtra uz zlevnujou! Tak moc moc prosim
Kurna, to sem netusila Do kolika tam sou? do 4?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:53
- Nahlásit
Fifi
Do 6, ja bych tam klidne zajela, ale to ty 2 kila zas projedu Jdu na eland nasunout dalsich par fotek, tak se mrkni za chvilku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:54
- Nahlásit
Mathea
Do 6
Tak to je cajk, stavim se tam teda, tusim, jak to dopadne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:58
- Nahlásit
Mathea
Kdyz plavu, nepotrebuju ploutve
si teda tuleň! víš to?
Fifi
To nasere, ale priste si snad das majzla
no jako že nasere hrozně. já si majzla dávám, ale tadykle sem myslela, že to je cajk (Brtnik tadyma jezdí, jenže když dva dělají totéž.... prostě bych si jí flákla)
mikinu s napisem "GIRL", nebo cislem 69? Nejlip jeste s flitrickama, vysivany stribrnou niti a s ruzovejma kaminkama
fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj hnůůůůůůůůůůůůůůůůůůs blebleblebleeee
Ale von je debilek no, takze s nim je to tezky proste
chlapeček, ne debílek, chlapeček.... tam už je vše, nic dodávat není nutno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:39
- Nahlásit
háááááá
sám pan náměstek mi pochváli botičky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:40
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/233614-pipka-23-vytahl a-z-muzu-pres-seznamku-statisice-dostala-podminku. html
jáááá to néééjsem, někdo mi ukrad méno!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit
PetraK
jo taáááák Pipkááááá a 23 joooooo??????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:49
- Nahlásit
Fajka
jo taáááák Pipkááááá a 23 joooooo??????
hele, hele, di si lenošit na sluníčko,jako ráno, jo?? nebo si pučim vo Janiii, ten tvůj rejč a ušetřim jí práci a bacim Tě s nim sama
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit
PetraK
Roboran
- na Barrandově, na Tilleho nám. jsme ho brávali.
jde to i objednat, kontakty na prahu najdeš na www.petplanet.cz
A někde na Andělu bere mamča syromaso, tak jí můžu zavolat, třeba by ho tam měli taky.
Fifi
Houškovou s její čínskou medicínou bych odeslala tamtéž, ale pak jsem si říkala, že se akorát rozhoří vášnivá diskuse a zbytečně se to celé zaplácá
Jinak jsem vařila gulage u mamči. Sakra koho by napadlo, když sladká paprika má dirku jak špendlíková hlavička, že kmín má v kořence ďuru jak macocha.
Budeme mít kmínovej gulage
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
na Tilleho nám
sem netůchala, že má Tilda svoje náměstí??
no to je pro mě kapek ne úplně při ruce, kdyby to nešlo jinak, tak to halt objednám počtou, ať mi to dovezou dom - nebo k mámě teda
na Andělu bere mamča syromaso,
jej, no zeptej se prosím kde to je, to bych se tam číhla taky.
Budeme mít kmínovej gulage
kmín je zdravej, je proti nadýmavosti, dneska se vám bude dobře spát
Fifi
A jeste jednu veleJemnou Sladkost od mathey, s nozickou bolavou
pani- vona je..... jo velejemná Sladkost, na těhle fotkách, ale vypadá že ne ešče špatně.
mam sto chuti poslat Houskovou s tim jejim cinskym biokalciem uz do hluboky prdele.
no to jí tam pošli, ani jsem to nezaregistrovala, že už zase?
EDIT - mám to udělat za tebe?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit
PetraK
hele, hele, di si lenošit na sluníčko,jako ráno, jo?? nebo si pučim vo Janiii, ten tvůj rejč a ušetřim jí práci a bacim Tě s nim sama
tssss máte jedinou kliku pani že vás nestíhám dočítat natož tu s váma debatit.... mám moooocinky moooc práááce eeee
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 13:19
- Nahlásit
kachna_
a zbytečně se to celé zaplácá
Tak nak, no.
PetraK
mám to udělat za tebe?
Prd na ni.
A tak ona ma Sladkost i sve dobre dny, asi mi odecitala myslenky a zalekla se...
|