Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
jak Gerdicka Maryji pri reakci na strelbu. Nechces, musis, neresit, booze bzuka to...
ale jo, jo, to děláme, potíž je v tom, že jak píšu, vždycky když ho někam dostanu- jako třeba loni, že jsme spolu seděli u stěny porostlý rozkvetlým psím vínem, plno včel- ale jako fakt hafo a tak nějak se ochodil, tak..... tradáááááá, za pár dní na to ho bodne opět včela a jsme tam, kde jsme byli. U nás je toho fakt hodně, mraky čmeláků, ti si ho občas taky podaj.. no a když nic jinýho, tak ty mravenci. POzemek je promravencován... . Já to dokážu ukočírovat přes poslušnost, to jo, jenže jaksi příroda mi to vždycky dost pokazí. Zrovna včera a dneska ráno jsme si říkali, že zatim dobrý.... no tak už ne, odpoledne už ne.

ch tak.

si trapná, víš to?

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:19
- Nahlásit

PetraK
no a když nic jinýho, tak ty mravenci.
Mravenci nebzucej, ne? A kdyz si blbecek mezi ne lehne... Ja dneska krmila kouskama masa ty zdejsi, sou to takovy polovicni lesni, sympataci, koukaly sme na ne s perdelama, jak si o tom rekli, kde to maj a jak to tahaj do nory, krasa. Pak tam teda Baji hrablo hnatem a brablenci meli poplaaaach.
Já to dokážu ukočírovat přes poslušnost, to jo, jenže jaksi příroda mi to vždycky dost pokazí.
Priroda je krasna, jen Esus maaa-goooor! Kravicky, hmyzove, on se uz asi tesi na zimu, vid.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:00
- Nahlásit

Fifi
Mravenci nebzucej, ne?

nebzučej, ale kOOOOOOOOUŠOU! Sou nebezpečný! To nevíš??

Ja dneska krmila kouskama masa ty zdejsi,

no tak já nekrmim, páč pozemek fakt poddolovanej, několikero druhů (pidimidičerný, normoš černý, zrzavý, velký lesní... na co si vzpomeneš)

jen Esus maaa-goooor

jo to jo. Víš co todle je fakt takový blbý na řešení, protože nemáš šanci to moc ukočírovat, on bude fungovat v mý společnosti, bude i nějakým způsobem poslušňovat, ale pak ho něco kousne, štípne.... a jsi tam zase, s těma zvukama, bouřkou můžeš psu ukázat, že mu to nic neudělá. Což neudělá, ale s tí hmyzem to nejde, páč když mu zrovna ukážu, že se mu nic nestane, tak vzápětí mu nějakej hmyzák ukáže, že teda stane a přebije tak moje důkazy. Což ti prostě zvuk a bouřka neudělá. A ani ta kráva ne. On se sice v její společnosti teda necejtí jako že úplně dobře , ale projde kolem nich. Páč- tam mu prostě můžu ukázat, že se mu nic nestane, jakože teda nestane, leč hmyz je vyšší levl . Nebo spíš teda

on se uz asi tesi na zimu,
jo . na zimu a nebo aspoň na noc , ale tam míň,páč to zas sou sršni, že jo....

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:06
- Nahlásit

nazdáááár,
tak jsem si dneska dala výlet na sever a zpátky, po cestě udělala nějaký pakůpky a obnovila šatník, aby mi všechno nepadalo, dala s kamarádkama oběd, zazdila to u babičky oslavou svátku a huš jsem zasejc doma

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:33
- Nahlásit

PetraK
nebzučej, ale kOOOOOOOOUŠOU! Sou nebezpečný! To nevíš?
včera nám šláplo dítě do červenýho mraveniště. Plakalo velmi moc, ale hmyzofobii z toho naštěstí nemá .
Potom si vzala avejodin a šla stříkat "pálí" (kopřivy - já jsem den před tím stříkala kopřivy herbicidem, aby tam dítě mohlo chodit bosky).
Vona je úplně skvělá, jak všechno napodobuje. Dneska jsme šli na procházku, Mája zaběhla do hustýho porostu, takže jsem odložila Cira aby nevylít za ní, kdyby tam něco bylo, přivolala Máju, dávám oběma pamlsek a říkám Michalovi, proč jako Lucka sedí? Michal mi to vysvětlil: "No tys přece řekla sedni"
Tak jsem jí taky dala pamlsek a šli jsme dál

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 08:48
- Nahlásit

RAMŠTAJN

takhle stejně deprezívně sem se dneska kohátala do prasé. Asi érekce na slunci nebo co ale dneska je blbej den už od první minuty, gggggggggrrrrrr. Dejte mi facku. A Brtnik se mi směje, že sem načuřenej spratek

proč jako Lucka sedí? Michal mi to vysvětlil: "No tys přece řekla sedni"

škoda, že mi nikdo piškotek nedá, když udělám sedni

Vona je úplně skvělá, jak všechno napodobuje.

jo tohle je myslím to úplně nejlepší období

PROSIMVÁSUDĚLEJTESEMNOUNĚKDONĚCOSEMNEFUNKČNÍ!!!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 09:09 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Známá psala, proč s náma nejedou na Ouštěk
Tak hlavně ze stejnýho důvodu jako na tu "zimní party", totiž že Honzík se bojí malých nebo jednoduše cizích psů (vlastně snese jenom Sáru), takže u nás nepřipadá v úvahu být byť i ve stejný místnosti s nějakým takovým zvířátkem
Se mi vybavila rada Desenskýho: Arogantně se mu vysmát do ksichtu. Já vim, že se to týká psů, ale bože, ta představa se mě asi hned tak nepustí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 09:29
- Nahlásit

Guten moooorgen líííbe Kinder !

Sem fix und fertig..... sem dva dny šprechtila a mám hlavu jak škopek. a jako již tradičně ničehořž nic nestíháááám

PetraK
PROSIMVÁSUDĚLEJTESEMNOUNĚKDONĚCOSEMNEFUNKČNÍ!!!!! !

turn on????

kachna_
Se mi vybavila rada Desenskýho: Arogantně se mu vysmát do ksichtu. Já vim, že se to týká psů, ale bože, ta představa se mě asi hned tak nepustí
nakonec příjdeš na to (stejně jako já) že s některejma lidma se prostě vyjít nedá .....bohužel

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 09:39
- Nahlásit

Fajka

fertig

taky, taky, taky sem ferdíg!! úplně hrozně sem ferdíg!! a kdybych aspoň měla reálnej důvod, ale von neni, neni, nééééni!! prostě sem jen na pěst.

turn on

ne , turn off, turn off.

) že s některejma lidma se prostě vyjít nedá

tak to já zas vyjdu s každym a s kym nevjdu,.... s tim vyběhnu

brut
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 09:44
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Já sem si v sobotu na maratonu uhnala šílenej bolehlav, takže jsem včera nebyla schopná téměř ničeho. No a tak jsem se rozhodla vyrábět označení platících lidiček na víkendovku. Zvládla jsem víc jak polovinu, dneska dodělám zbytek a zítra začnu dávat dohromady nezbytně nutné věci s sebou... folie, papíry, propisky, štítky na poháry, ceny a další nezbytnosti.

kachna_
Vona je úplně skvělá, jak všechno napodobuje.
naprosto dokonalý věk...škoda, že jim nevydrží věčně

dávám oběma pamlsek a říkám Michalovi, proč jako Lucka sedí? Michal mi to vysvětlil: "No tys přece řekla sedni"

výborná poslušnost, už by jste zvládli ZOPky

PetraK
Asi érekce na slunci nebo co ale dneska je blbej den už od první minuty, gggggggggrrrrrr. Dejte mi facku. A Brtnik se mi směje, že sem načuřenej spratek
bych řekla, že má Brtník pravdu

PROSIMVÁSUDĚLEJTESEMNOUNĚKDONĚCOSEMNEFUNKČNÍ!!!!! !
ti nevím co, páč v týhle náladě co seš, je nebezpečný se k tobě byť i jen na chvíli přiblížit .... co kdyby to bylo nakažlivý

kachna_
Se mi vybavila rada Desenskýho: Arogantně se mu vysmát do ksichtu. Já vim, že se to týká psů, ale bože, ta představa se mě asi hned tak nepustí.
s blbcem nezatopíš

Fajka
Guten moooorgen líííbe Kinder !
Sem fix und fertig..... sem dva dny šprechtila a mám hlavu jak škopek.

a koukám, že třetí den začínáš stylově

jako již tradičně ničehořž nic nestíháááám
nebylo by lepší, kdyby jsi psala, že stíháš? Na tvé nestíhání už jsme si zvykly

Jdu se juknout, co tu kdo načmáral za ty dva dny...

brut
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit

kachna_
Asi jsem musela ve svém minulém životě provést něco strašlivého. Michal si prosadil, že nám přijede pomoct jeho línej synovec s kamarádem.
Neni jim vosum, ale devatenáct
a dorazili nakonec? Škoda takových "pomocníků" , akorát všude překážej

PetraK
BRTNIK JE EXPRT!!! EXPRT!! Podařilo se mu zazáplatovat a vyspravit starou sekajdu. JEST VELMI ŠIKOVNÝ PÁN
je pašáááák, doufám, že ti jí nesvěřil .... by pak musel třá sehnat kozu, aby vám ožírala trávu než opravěj obě sekačky

Hošíček je debil, už zase fakt fest magoří.
se mu nedivím ... víš, jak je ten hmyz nebezpečnej a jak si furt vybírá zrovna hošíčka, aby ho trápil? Koukej seřezat hmyz a politovat Ešuska

jo to je smutná pravda, ale to my víme dávno
já taky, ale nechtělo se mi takhle na veřejnosti...

no nebyla sem na něj vočklivá, to byl von na mě. Místo aby se mě zastal, dal Tildovi za pravdu, chlapi dycky držej basu
ti nevím, ale podle toho cos tu psala, tak měl Brtník pravdu ....

to už jinak neumim ani
to je fakt ...

ten je tak chudák, pedofil jeden!!!!
se ti zase něco zdálo?

jo tak leda jako trest pro hošíčka
třá by přestal utíkat před hmyzem

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:49
- Nahlásit

brut

začnu dávat dohromady nezbytně nutné věci s sebou... folie, papíry, propisky, štítky na poháry, ceny a další nezbytnosti
si pilná jako fčelka Mája
kdyže to vypukne??

má Brtník pravdu
no má, ale já za to nemůžu, sama tohle nesnášim, nevím proč to je, jsem fakt na pěst a navíc totál nefunkční.

kdyby to bylo nakažlivý

JE TO NAKAŽLIVÝ. VYSOCE, už sem nakazila Růžofku a zakrslou kolegyni Františka.

je pašáááák

jo je, fakt že jo , taky na něj furt pěju ódy

.. by pak musel třá sehnat kozu, a

to by ani nemusel shánět....vo jedný vim, hned při ruce....

a politovat Ešuska

litovat se nebude, není důvod k litování, litovat ho můžu, až ho ďobne, ale ne aby byl v panice, když ve vedlejší vesnici přistane čmelák

nechtělo se mi takhle na veřejnosti...

no ešče aby se ti chtělo takhle na veřejnosti.... ,ačkolif co čekat od úhyla

ti nevím, ale podle toho cos tu psala, tak měl Brtník pravdu ....

neměl. Zeptej se Fajfky

se ti zase něco zdálo?

nezdálo!! Zeptej se Fajfky

třá by přestal utíkat před hmyzem
tak tudy cesta rozhodně nevede

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:57
- Nahlásit

brut
a dorazili nakonec? Škoda takových "pomocníků" , akorát všude překážej
Dorazili. Kamarád byl i celkem normální, ale neumyli dno bazénu, takže kdo ví, jestli to nebude rychlejc zelenat. Ach jo, už se těšim, až z toho bude výrazně méně údržbové přírodní jezírko a odpadne všechno to chlorování, hygienické čistění (koupili jsme to i s bazénem).
Fajka
brut
já si zvykla, če Cemkovi prostě psi ne-e, to nebyla stížnost, já jsem totiž před chvíli prohlížela nějaké stránky a tam byla reklama na RD knížku, proto mě to napadlo. Jak před nim, coby "odborníkem" stojej, co maj jako dělat a on jim to důležitě vysvětluje, že jako žádný litování a braní do náruče, ale arogantně se vysmát jeho strachu.Myslim, že mě ta představa bude ještě nějakou dobu pronásledovat a doufám, že se mi o ní nebude zdát.

Tuhle se mi zdálo, že někdo utekl z nějakého vojenského pokusu, kde jim ovlivňovali mozek. Byl to děsný sen, když uvážite, že všechny pokusný osoby na sobě měly bílý overaly s kapucou a ponožkama se širokejma žlutejma proužkama a když ten jeden utek, tak nosil bílou čepici s modrejma proužkama, páč to byl rebel.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:10
- Nahlásit

PetraK
si pilná jako fčelka Mája
nejsem, ale musím, když už jsem to dotáhla až sem...

kdyže to vypukne??
teď od pátku do neděle ... mohla by jsi nám objednat pěkné počasí, prosím?

no má, ale já za to nemůžu, sama tohle nesnášim, nevím proč to je, jsem fakt na pěst a navíc totál nefunkční
a co si dát něco dobrého, co běžně nejíš, aby ti to zvedlo náladu?

JE TO NAKAŽLIVÝ. VYSOCE, už sem nakazila Růžofku a zakrslou kolegyni Františka.
tak Růžofku ani nemusíš nakazit, ta je nefunkční furt , tu druhou neznáme, takže nemůžeme soudit

jo je, fakt že jo , taky na něj furt pěju ódy
pašááááák

to by ani nemusel shánět....vo jedný vim, hned při ruce....
až tak jsem to nemyslela

litovat se nebude, není důvod k litování, litovat ho můžu, až ho ďobne, ale ne aby byl v panice, když ve vedlejší vesnici přistane čmelák
on je prostě trůůůpka a panikář, nooo

no ešče aby se ti chtělo takhle na veřejnosti....
co mě, ale tobě

ačkolif co čekat od úhyla
nápodobně madam

neměl. Zeptej se Fajfky
nemůžu, je tak zavalená prací a breptá po germánsku, že se s ní nedá domluvit

nezdálo!! Zeptej se Fajfky
nemůůůůžuuuu, je ve skluzu

tak tudy cesta rozhodně nevede
myslíš?

kachna_
Dorazili. Kamarád byl i celkem normální,
aspoň někdo

neumyli dno bazénu, takže kdo ví, jestli to nebude rychlejc zelenat. Ach jo, už se těšim, až z toho bude výrazně méně údržbové přírodní jezírko a odpadne všechno to chlorování, hygienické čistění
jj, tomu rozumím ....

všechny pokusný osoby na sobě měly bílý overaly s kapucou a ponožkama se širokejma žlutejma proužkama a když ten jeden utek, tak nosil bílou čepici s modrejma proužkama, páč to byl rebel.
se ti pletou pohádky dohromady

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:21
- Nahlásit

kachna_

Tuhle se mi zdálo, že někdo utekl z nějakého vojenského pokusu, kde jim ovlivňovali mozek.

tak to zlatej můj Tilda

že jako žádný litování a braní do náruče, ale arogantně se vysmát jeho strachu

teda vono to vlastně není ani k smíchu

brut

teď od pátku do neděle

TEĎ?? UŠ?? já to měla posunutý někam do léta??

a co si dát něco dobrého, co běžně nejíš, aby ti to zvedlo náladu?

NE! krom toho, že su protivné, tak sem ešče taky tlusté!! nesnášim se.

tak Růžofku ani nemusíš nakazit, ta je nefunkční furt

, tu druhou neznáme, takže nemůžeme soudit

František je hodné, milé a velmi malililillinkaté stvoření. Někdy jí ani neni skorem vidět , proto jí řikam František. Skřítek František , vona mi za to řiká, že sem kráva . Tak sem jí to dneska nevědomky vrátila. Byla sem u kolegyně Těhule a vyprávěla jí, jak sem našla kus mrtvýho prasete v poli s poměrně už vysokou řepkou a uvědomila si, že kde je mrtvý prase, může bejt i nějaký to živý a snažila se co nejrychlejš zprostředka toho nepřehlednýho pole vystřelit ven. V tom se ozvalo zaklepání na dveře a já prohlásila :"Fuj! to sem se lekla, že de to prase!" a za dveřma stála František

až tak jsem to nemyslela
ale myslela, myslela!!

on je prostě trůůůpka a panikář, nooo
no, ale je to kapek náročný pak , páč je to každej víkend. jak řikám, zlatá buřina

ale tobě

mě vynech, tys to psala

nápodobně madam
no mě ani nenapadne, že by se mi na veřejnosti chtělo, víme?

nemůžu, je tak zavalená prací a breptá po germánsku, že se s ní nedá domluvit
nemůůůůžuuuu, je ve skluzu

áále ty naděláš, jen se jí zeptej!

myslíš?
nemyslim, páč nemám čim, ale vim

brut
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:37
- Nahlásit

PetraK
TEĎ?? UŠ?? já to měla posunutý někam do léta??
nene, právě, že je to teď ... takže vrcholí přípravy a dodělávky.

NE! krom toho, že su protivné, tak sem ešče taky tlusté!! nesnášim se.
aha, takže spíš by to mělo být...sem tlusté, páč sem o víkendu mlsala a proto sem protivné, páč vím, že příští víkend budu mlsat též

V tom se ozvalo zaklepání na dveře a já prohlásila :"Fuj! to sem se lekla, že de to prase!" a za dveřma stála František
chudááák malilinkatá František

ale myslela, myslela!!
nemyslela, sem unavená a tak nemyslím...víš?

ale je to kapek náročný pak , páč je to každej víkend. jak řikám, zlatá buřina
ti nevím, jak s ním.... u nás Brut loví všechno, co okolo něj lítá, piraňa si pro změnu vůbec ničeho nevšímá ..

mě vynech, tys to psala
no, ale na tvým základu

no mě ani nenapadne, že by se mi na veřejnosti chtělo, víme?
to říkáš teď, ale obě víme, že to tak není ...

áále ty naděláš, jen se jí zeptej!
nemůůůůůžu ... tu není a navíc ve tvém snu jen vystupovala, ale vlastně nebyla, páč kdyby byla tak by byla stejně střelená jak ty a to ona zatím není, i kdyý je ouhyla, ale to ś tím tvým snem nesouvisí

nemyslim, páč nemám čim, ale vim
krásně jsi se odhalila ..

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:47
- Nahlásit

brut

... takže vrcholí přípravy a dodělávky.

tak to zvládni, teď je to asi největší pakárna

aha, takže spíš by to mělo být...sem tlusté, páč sem o víkendu mlsala a proto sem protivné, páč vím, že příští víkend budu mlsat též

nene, to ani ne, navíc jsem o víkendu i cvičila. Já nevím co to je, ani na PMS se nemůžu vymluvit , prostě a jednoduše sem na pěst

chudááák malilinkatá František

no, trochu. a já jí vždycky říkám... "ááá přišla Taconenividět!" ona je hrozně roztomilá a prima. Taky proto,ž e je menší než já, proto je prima . Ne kecám, je to fajn holka.

sem unavená a tak nemyslím.

to je směšný, vymlouvat se na únavu

i nevím, jak s ním....

v podstatě nijak. Bavily jsme se o tom loni s Davídkojc aji s Neessi. tady na tom moc nevymyslíš. Můžeš ho v tom nepodporovat, což děláme, můžeš to v určitých situacích vzít přes poslušnost, což děláme, ale nemáš šanci ho tý paniky zbavit tak jako u tý bouřky, vlaku, krávě čemukoliv. Protože ten hmyz jde proti tvýmu úsilí. Mí to vadí hlavně kvůli němu, páč si prostě ten víkend občas moc neužije.

to říkáš teď, ale obě víme, že to tak nen

hm, já exhiboš nejsem, já ne

ale vlastně nebyla

byla, byla, byla.

krásně jsi se odhalila
nejsem ani socha, ani exhiboš

brut
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:54
- Nahlásit

PetraK
tak to zvládni, teď je to asi největší pakárna
ta je už od minulýho týdne ... ale ve chvíli kdy jsem udělala startovku, seznam lidí a psů pro ČMKU, tak už budu jen tisknout a balit nezbytnosti ( teda doufám, že se ještě někde něco neobjeví)

nene, to ani ne, navíc jsem o víkendu i cvičila.

nevím co to je, ani na PMS se nemůžu vymluvit , prostě a jednoduše sem na pěst
a proč si si někde po cestě někomu neřekla? By jsi měla jóójo na oku a byla by jsi v klidu ... při pondělku by se někdo ochotnej určitě našel

já jí vždycky říkám... "ááá přišla Taconenividět!"
ona je hrozně roztomilá a prima. Taky proto,ž e je menší než já,
aha, takže je skorem neviditelná ..... i když tebe není vidět, za to slyšet pořád, má to František taky tak?

to je směšný, vymlouvat se na únavu
to není výmluva, ale realita

v podstatě nijak

hm, já exhiboš nejsem, já ne
ehm, ehm, ehm

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:17
- Nahlásit

brut
teda doufám, že se ještě někde něco neobjeví

tak držím palec, ať už dobrý.

pondělku by se někdo ochotnej určitě našel
jo to věřím. ale tak říká se, že pomocnou ruku hledej na svým rameni, tak až to bude k neudržení, tak si asi jednu fláknu

akže je skorem neviditelná

ano, a co by za to někteří dali , kdyby nebyli vidět

to není výmluva
no to víš, ž ejooooo

.ehm, ehm, ehm
dej si Bromhexin

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit

Čau cérenky,
jste si určo na nás anik nefzdechly, co já na vás myslela, ale neměla jsem internety ani čas.....ták snad hojte ábend něco dočtu a písnu .
Doufám, že jste fšecky o.k. ?

brut
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 13:32
- Nahlásit

PetraK
tak držím palec, ať už dobrý.
díky, to budu potřebovat, páč jinak mě klepne

jo to věřím.
tomu věř

říká se, že pomocnou ruku hledej na svým rameni, tak až to bude k neudržení, tak si asi jednu fláknu
jestli chceš, tak nějakou i najdu, nebudeš muset používat svojí

ano, a co by za to někteří dali , kdyby nebyli vidět
... nebo slyšet, viď?

no to víš, ž ejooooo
potforo, furt říkám, že tady se dočkáš podpory víc než jinde

dej si Bromhexin
tsss, mi na tohle nezabere

denyk
jste si určo na nás anik nefzdechly, co
ale joooo, nebuj ... jen nějako není moc času na vzdychání

já na vás myslela, ale neměla jsem internety ani čas
to je fajnééé, si si užila klídku a pohody, doufám

Doufám, že jste fšecky o.k. ?
si chtěla napsat k.o. , viď? To by totiž souhlasilo

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 13:43
- Nahlásit

denyk
ste si určo na nás anik nefzdechly, co
náhodou jsme rády, že jste tam nezdechli

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit

denyk
anik nefzdechly,

to sme teda zdechly náhodou. a co Pelikán?

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 14:10
- Nahlásit

kachna_
že jste tam nezdechli

proč bychom zdechávali, jsme mladí a neklidní

PetraK
a co Pelikán
Díky za optání, uš není Pelikán jen trochen vyholená brádička
.
A Šarplaninku ani neviděl, jen já jsem si jí chvíli hladila,,,a pak jsem raději kámošce řekla, že uš jako stačí
Jó a od pátku na chalupě s 18-ti babama, byl chudáček zmaten, povrčával, ale druhý den si zvykl
Zatím valím domů

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 15:18
- Nahlásit

denyk

uš není Pelikán

safra, a komu se tetkon budem posmívat??

to je dobře, že huž to zmizlo

povrčával, ale druhý den si zvykl

šak ! páč vono se to musí vochodit

mladí a neklidní

neklidná sem dneska taky, a jako že fest, škoda, že huž teda nejsem mladá, ale co nadělám

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 15:36
- Nahlásit

PetraK
neklidná sem dneska taky, a jako že fest, škoda, že huž teda nejsem mladá, ale co nadělám
hm, můžeš se kývat jako starej Brůna

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 15:48
- Nahlásit

kachna_

hm, můžeš se kývat jako starej Brůna
vod rána nedělám nic jinýho připadám si už jak metronom

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:25
- Nahlásit

zdarec

PetraK
tyjo, asi bylo něco ve vzduchu, páč jsem byla od rána taky gggggggggrrrrrrrr!!!!
a ke všemu jsem zapomněla, že jsem měla jet ráno na krev tak zítra druhej pokus ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:05
- Nahlásit

Rumstajn.
PetraK
vod rána nedělám nic jinýho připadám si už jak metronom

Musis mit docela sisku zamotanou, teda. Ja se tez zacinam podivne kyvat. Vcera v noci jsme sledovaly uuzasny panoramata , bourky snad tri tahly na Kerkonose a Orlicky, mlatilo se to mezi nima, horizontalni bleskance pleskance po celym sirym nebi, triskalo to i do zeme, no kraaasny a silny, smecka si tancila v desti a nabijela se energii, vyrvavala ten bozi ohnostroj. Krasa. Teda odtud, kde spadlo jen par kapek, v miste urceni to musel bejt masakr. Dneska nam tu snezilo. Seriky odkvetly, to je zaplava kvitku, vcelicky se odstehovaly o dum dal, dostala jsem dneska letosni majovy med, mnam mlask.

Janiii
páč jsem byla od rána taky gggggggggrrrrrrrr!!!!
Taktez a jizdu v aute sem mela coby promitaci trenazer, coz ve funkci ridice nebylo moc ok. Hic a hnus.
denyk
Kecy prdy bedary, zrovna 19. sem tu rikala, ze se nekde Pelikanove toulaj.
uš není Pelikán jen trochen vyholená brádička
Tak Pripad Pelikan uzavren. Od ted uz zadny spatny zpravy, pelikani!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 21:30
- Nahlásit

Janiii
tyjo, asi bylo něco ve vzduchu, páč jsem byla od rána taky gggggggggrrrrrrrr!!!!

viď?? a důvod pro to prostě nebyl, nebyl, nebyl. měla jsem bejt v pohodě a hooouno! ale uš dobrý, páč se mi povidlo se hrozně zasmát - na úkor mého nejlepšího přítele, dodavatele kobercůch Ričrda! Sláva mu, sláááva, 3x sláva.,
Fifi

Dneska nam tu snezilo.

ty kecáš!!

Seriky odkvetly, to je zaplava kvitku,
jo tááák! si blbá!

vcelicky se odstehovaly o dum

k nám

Tak Pripad Pelikan uzavren
blbá, blbá, bllllbáááá

<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání