Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 13:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

KACHNA_!!!!!!
a co fotěj ty neslušný?
ramštajny

TY SI KOLEDUJEŠ KACHNA_!!!!!!

sem taky fotila ramštajny totiž!

Ovšem teda kvalita jako nebyla úplně jako na fotkách vod denykatý polovičky. Sem fotila telefénem pak sem se stekla, že mi to nefotí pořádně a nechtíc sem to přepla na vídejo a nevěděla vo tom takže krom nadávek a výkřiků, že "vono mi to nefotí, nefotí mi to ku...a! mám taky ešče 25 minut koncertu nahrávanýho z kapsy

brut
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 14:07
- Nahlásit

PetraK
jojojo, o víkendu se hodlám zase nějakou dobu povalovat na dece. to nejni marná náplň dne
budeš zase růůůžovoučké prasátko?

No a zkus je počítat od 1000 do jedný obráceně.
taky nepomáhá... buď usnu hned a mám alespoň trochu naspáno nebo mi usnout nejde a je lepšejší vstát a něco dělat než ležet, převalovat se a dumat nad tím, jak vyřešit problém s usínáním..

sem rád, že sis fšim
já vždycky

no to je mi navigace, nemůžeš mi to ukázat na mapě na seznamu
nemůžu, ale když si vzpomeneš, kde jsme byli v hspodě, tak je to mírně do prava směrem k nám a pak do kopce. Od nás rychlou chůzí ( tvojí) tak cca 15 -20 min

ondynoj sem dopsala konečně Pecku. ........ má to.............. sedum. Sedum stránek A4
mi to připomíná něco ...sem psala popis cesty a když jsem došla na stránku 12 a byla u třetího dne, tak jsem přestala, páč to nikdy nikdo nepřečte, jak by to bylo dlouhý

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 16:27
- Nahlásit

Den.
Jen jdu pozdravit, tresti mi kebule z ty bourkovy fronty, co se sem zene. Misto vetru nekdo venku pustil horkej fen, hnus. Tak pac a blemc.
PetraK
Si zase telepatila, vid, sme vedle pisly prispevek ve stejnou minutu, koukam.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 16:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

Si zase telepatila, vid, sme vedle pisly prispevek ve stejnou minutu, koukam.

jo a pak jsem to ještě editla, když jsem viděla, že píšeš taky
e z ty bourkovy fronty, co se sem zene

žene se fakt?? já chtěla jít do polí a k vodičce ale to nemůžu páč bojim.

tož ať hlava přestane

brut

budeš zase růůůžovoučké prasátko?

ne. to už ze mě bude černoška budu mít jemňoučkou kůžičku.
Fšade

taky nepomáhá...
musiš počitat svižně

, ale když si vzpomeneš, kde jsme byli v hspodě,

problém

brut
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 16:37
- Nahlásit

PetraK
to už ze mě bude černoška budu mít jemňoučkou kůžičku.
Fšade

to nezvládneš ... ale moc by mě zajímalo, jak by ses tvářila, kdyby to někdo zkoušel

musiš počitat svižně
tak u toho neusnu už vůbec, páč se budu soustředit na tempo

problém
tak to ti pak můžu max. poslat fotku

Fifi
tresti mi kebule z ty bourkovy fronty, co se sem zene
už máme pod mrakem a nevypadá to na nic jinýho než na pořádnou buřinu

Misto vetru nekdo venku pustil horkej fen, hnus.
hmm, sem se chtěl jít koupat, ale v tomhle dusnu bych padla dřív než bych se vyšplhala na kopec

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 16:41
- Nahlásit

PetraK
já chtěla jít do polí a k vodičce ale to nemůžu páč bojim.
Treba to este stihnes, ja sem holt barometr prevtelenej. Tady se mirne tvori kupovita oblacnost od Kerkonos a Orlickejch, zatim este zadny cerno.
brut
evypadá to na nic jinýho než na pořádnou buřinu
Snad nebude zadnej masakr, kroupy a tak.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 17:50
- Nahlásit

denyk
Pani, to je taková krása ty vaše norský fotky!!!!

Fifi
tresti mi kebule z ty bourkovy fronty, co se sem zene
u nás se zatáhlo, už neni smrtící vedro, klesnul tlak a mě je bááááječně, už mě konečně nebolí hlava a splasknul mi otok na nohách a rukách, zas mi padá prstýnek

Jinak samozřejmě brej den, ramštajni se mi nelíběj, takže vás provokativně pozdravím růžovým pozdravem -
http://www.youtube.com/watch?v=KZk6og_zGLc&feature =player_embedded

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 17:55
- Nahlásit

denyk
pani nádherný fotky, to musí bejt paráda být tam a všechno vidět ...

jináč se vomluvuju, že nepřispívám, ale je toho nějak moc. moc práce, moc starostí a jsem nějaká chorobná tak nezlobte dědečka!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 18:47
- Nahlásit

Janiii
nezlobte dědečka!!!!
že jste paní ta chorobná (což vám nezávidim a přeju, aby brzy přešlo), tak tedy nebudu přispívat do tématu o elektrickém obojku, aby ispidicha nekleplo a na návštěvě u rodičů nebudu mluvit raději vůbec

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 19:00
- Nahlásit

Inzerát v ifauně
koupím - Koupím Ruanské kachny/kachnu/kachnata, nebo něco podobneho;). ZilkaPavel@seznam.cz 737192733
(fakt neni podstatný, kdo to sem dává !!!)

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 19:27
- Nahlásit

kachna_
tak tedy nebudu přispívat do tématu o elektrickém obojku, aby ispidicha nekleplo a na návštěvě u rodičů nebudu mluvit raději vůbec
Skoda
Gerda
klesnul tlak a mě je bááááječně, už mě konečně nebolí hlava a splasknul mi otok na nohách a rukách, zas mi padá prstýnek
Blazne stary, vysokotlaky. Bacha u jidla, at si prstynek nesnis ty nebo maryje, by pak byla prekerka. Me padaj nausnice, ale tlakem to nebude, spis tim limcem krcnim.

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 20:55
- Nahlásit

šiš to je bestie!!!!!!!
celej den se těšákuju na knoflíkáře a ted když maj začínat se žene buřina

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 23:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jsem velmi velmi nasraté. Srážka s blbcem mě vždy velmi nasere. Zvlášť, když jsem si myslela, že jedinec menšinový jeví se normálním býti a posléze ukáže se býti spíše primitivem
asi začnu projevovat sklony k rasismu? ??? doufám že ne.

Fifi
měla sem jít k tomu rybniku. Krom toho že teda nebyla bouřka nekonala by se ani ta srážka s kreténodebilemidyotským.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 23:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
knoflíkáře

knoflíkáři gůůt, a před tim ešče Blemondo milůvanej.

Stihla jsem uklidit byt a Brtnik šel udělat výšlap na primitiva menšinovýho. Což jsem netůchala, páč kdybych tůchala, tak mu to budu zkoušet rozmlouvat.

No nicméně hodlám si menšinu primitivního vychutnávat pokaždý, když ho potkám, sice to bude kapek asi nerf, ale debil si na mě vyskakovat nebude. Mám plán. Strategicko taktický plán, to nevydrží

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 23:35
- Nahlásit

PetraK
Stihla jsem uklidit byt a Brtnik šel udělat výšlap na primitiva menšinovýho. Což jsem netůchala, páč kdybych tůchala, tak mu to budu zkoušet rozmlouvat.

No nicméně hodlám si menšinu primitivního vychutnávat pokaždý, když ho potkám, sice to bude kapek asi nerf, ale debil si na mě vyskakovat nebude. Mám plán. Strategicko taktický plán, to nevydrží

tjo co ti proved??? nebo ty jemu ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 23:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
tjo co ti proved??? nebo ty jemu

no..... nebudeš tomu věřit, ale.......... Ešus čůral a ......... počůral jim volysalou pudlici . Milej menšina naznačil nohou nelibost a slovně Ešusa vyprovodil. Ptala jsem se co se stalo....odpověď zněla pochcal mi psa!" tak jsem se omlouvala, páč chápu, že jaksi, to asi nepotěší.... a navrhla, že to pořeším a psa mu umeju.... ozvala se slova jako nahovno, prdel, děte do prdele..... tak jsem mu řekla, že mu to moc pěkně de, a ať ešče přidá na kadenci, že se moc pěkně projevuje...... Já chápu, že to člověka nepotěší, ale ten pes to asi neudělal schválně a proč teda taky jeho vypelichaná pudlice stojí a nechá si na sebe teda chcát? . No nic, nabídla jsem řešení... dostalo se mi splašků.... tak jsem ho vyfakovala. Pak přišel Brtnik dom, sem mu to nasratě celý vypověděla..... šel pak s košem a nějak dlouho se nevracel..... měla jsem obavy, esli se nevrátí s kudlou v zádech, ale ne. Je šikovnej.
a víš co je zajímavý, že tendle pán, o který jsem si myslela, že z těch začouzenejch je normálnější..... se takhle "inteligentně" chová od tý doby, co je Brtnik ve výboru za barák. Asi začouzený nejsou normálnější??? nechci k tomuhle závěru zatim dospět, nechci

edit: ale už mám bojovej plán, jak ho budu srát menšinu jednoho

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 23:48
- Nahlásit

hm, když tak na dnešním zážitkem přemýšlím... lepší bydlet na samotě a mít psa asocíála, páč tady na sídláku to poslední dobou nějak nedávám. Lidi jsou čím dál tim víc idioti a nebo já divná?

Fajka

dám inzerát: Hledám zapůjčení jedný vostrý pruhatý. zn. čestně vrátim

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 23:55
- Nahlásit

PetraK

ozvala se slova jako nahovno, prdel, děte do prdele..... tak jsem mu řekla, že mu to moc pěkně de, a ať ešče přidá na kadenci, že se moc pěkně projevuje
mu to nasratě celý vypověděla..... šel pak s košem a nějak dlouho se nevracel..... měla jsem obavy, esli se nevrátí s kudlou v zádech, ale ne.
tyjo bacha na ně...maj všichni moc kamarádů co se za ně pudou kdykoliv poprat

hm, když tak na dnešním zážitkem přemýšlím... lepší bydlet na samotě a mít psa asocíála, páč tady na sídláku to poslední dobou nějak nedávám. Lidi jsou čím dál tim víc idioti a nebo já divná
nejsi divná, já sem rád kde sem..akurát že brzo tu bude přelidníno bohužel
dám inzerát: Hledám zapůjčení jedný vostrý pruhatý. zn. čestně vrátim
kdykolif..klidně aj s pochcatůů hlavůůůů

Mathea
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 23:57
- Nahlásit

PetraK
nechci k tomuhle závěru zatim dospět, nechc
Mas to marny, mas to marny.. Taky sem nechtela, ale kdyz vidis tu vetsinu "mensiny", neda se to jinak. Existujou vyjimky, fakt jo, ale je jich asi tolik, co Esus kamaradi s hmyzakama.. Nejsem rasistka, ale zkusenosti svoje a ostatnich lidu kolem me (jakoze maminka s nima ma co docineni z profesniho hlediska), me donutily k jistemu nahledu..

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 00:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
tyjo bacha na ně...

já vim, taky proto sem se bála, když Brtnik dlouho nešel. Svět je debilní..

já sem rád kde sem..3

jo a nedivim se ti a tiše závidim

akurát že brzo tu bude přelidníno

už aj u vás??

aj s pochcatůů hlavůůůů

tjo.... to si ani nejde představit, že by si nechala nascat na hlavůůůů leda.... že bychom jí tejrali tak jako pod tim stromem, to už byla odevzdaná moc , chudera

Mathea
Mas to marny, mas to marny..

čéče... nechcu eše tomu nějak podlehnout. Tenhle mi přišel jako gůt, ešče jsem ho dávala jako vzor..... normální člověk mi tak přišel.... asi ne. no. Víš co já dělal atletiku a chodily tam děti s z děcáku, hodně romů... všichni mi vždycky přišli fajn..... v porovnání s těma, který se s náma vždycky prali, když jsme šli na oběd /oni v té budově chodili do zvláštní školy/ to byl fakt někdy brutál, co ty romský děti dovedly, to se někdy jeden i bál. Nicméně vyrůstala jsem v tom, že ... nestrka do jednoh pytle. A tak k tomu přistupuju. ale poslendí dobou.... Je to pak nefér kvůli těm, kteří žijou normálně ale...:mad.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 00:32
- Nahlásit

PetraK
bála, když Brtnik dlouho nešel. Svět je debilní
no..někdy je lepčí se vyhnout

už aj u vás
jo zrovna dneska už tu byli sooosedi ...tu bude bazén, tu garáž, tu vilečka

tjo.... to si ani nejde představit, že by si nechala nascat na hlavůůůů
ale to víš že dovedeš
viz
že bychom jí tejrali tak jako pod tim stromem, to už byla odevzdaná moc
krom toho už párkrát se jí na ní nějaký spřátelený pejsek taky trefil

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 01:30
- Nahlásit

PetraK
Ja te uplne chapu. A ano, spousta tech deti je normalnich, cim mensi, tim normalnejsi (alespon vetsinou), jenze pak je to jaksi semele. Taky me na zakladce, kam taky chodili do zvlastni, sikanovali, dokonce i sutr letel. Co jsem byla prednaset o psech u mamky v bejvaly praci na detskym diagnostaku, taky tam byly romsky decka, ktery byly fajn. A taky uz tam bylo spousta sigru. Samozrejme, ze nejde globalizovat nic, pruser je proste v tom, ze z vetsiny tech normalnich deti vyrostou stejny kreteni, jako jsou jejich rodice, protoze s tim se proste neda nic delat, dokud tu bude system nastavenej tak, jak je ted. Dokud se jim bude vsechno furt servirovat az pod frnak, nebudou muset delat, budou dostavat od statu nehorazny prachy a nikdo nebude resit, co s nima delaj.. do ty doby budou mit ty deti kurva blbej vzor a budou vyrustat tak, jak tomu je ted. A vim, ze to sou vseobecny kecy, jenze ono to tak proste je Az si politici a EU prestanou hrat na spasitele s otevrenou naruci, bude lip. My sakra tkay musime delat a spousta lidi dostava min prachu za hnusnou praci za kasou v Tescu, nez romska matka 7 deti, ktera sedi doma na prdeli a plodi. A kdyz k tomuhle vsemu prictu to, ze vim, v jakym zhruba procentu pripadu se konkretne do Skrivan dostavaj psiska od cikanu, je to pro me takova ta posledni "tecka". Nejsem na ne hnusna na potkani, snazim se jim vyhejbat, ale mam vedle nich hodne divny pocity.

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 06:58 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Morgén, dám sem našeho kočičáka zlatého, aby bylo frau Eschus líp na duši z teho fčerajšího incidentá

Děkujem za pochválení fotografií, autorovi vyřídím, se bude červenát

PetraK
psa mu umeju....
asik se bál, abys ho neumyla třebas savem...do bíla...

na to není co říct, ale jak píšou holky, raději se vyhnout, nikdy nevíš, půjde banda nalitejch siláků....a

U nás to večer taky vypadalo na bouřku, ale jsme v ďolíku, tak nás obešla..pršelo jen nad ránem, ale dusno je furt.
A pejštovi se fčera plavat nechtělo, nevadí, on si určo chce počkat na tu čistou mořskou vodu
A koupila jsem mu čerstvé koňské maso, co myslíte, vzal do huby a vyplivl

Paní Fajčísová uš nemusíš shánět, co potřebuje sebou čokloj do HR, už vím, známá jezdí každý rok....uš i apartmén jsem sehnala...ptali se jak je na tom pes s čůráním atd. (esli nechčivá ostatním na glávu ) tak jsem jim to vysvětlila a poslala pár nejroztomilejších foték (fšak on ani jinej bejt neumí, než otomiléj

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 08:30
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Dneska to asi na koupání nebude , co?

měla jsem se včera vyprdnout na buřinu, která stejně nepřišla(ale asi v noci pršelo, páč sou louže) a jít se psem plovati, mohla sem si ušetřit tu trapnou scénku a místo toho si užít přírody, leč sem boserón a tak halt jsme byli v civilizaci. Potkali jsme slečnu se dvěma józefpčíkama. Hošíček byl gůtovej, černej magor do lítacího talíře, voba hafani úžasně poslušný, na paničku navázaný, fakt prďácký. Hošíček dělá agi a nemá moc rád lidije. Ale! pučil mi svůj talíř a tvářil se u toho hrozně důležitě a dával pozor, abych mu ho moc nevosahala . Ešus z nich byl unešen. Natolik unešen, že si stoupnul na hlavu a jejich pánčičku skopnul do trávy. Hovád. Vona se mu totiž moc líbila, tak jí vyjádřil své city. slečna mu říkala Kemráku , páč byl celej zakemrovanej. Pak mě rozradostněně prokous ruku, když jsme se rvali. Kapek to bolí, tak doufám, že se do toho nedostal nějakej sajrajt. Uvidíme mám to na dvou místech. Možná budu taky pelikán???

denyk

dám sem našeho kočičáka zlatého
jé. Tilda. Tildu viděti, značí úsměf na gezichtu míti. Když teda pominu Brůtici, páč ta se zas pomine z tý fotky a bude psát disértašku na téma obluda

bys ho neumyla třebas savem...do bíla
měla jsem spíš vzít jeho po palici ...debíla

koňské maso, co myslíte, vzal do huby a vyplivl
je to moudrej péf, koníky se nejeděj, koníky sou přátelé. vyrůstala sem u nic. A taky se nejeděj králíčci, páč sou plyšový, telátka, jehňátka a selátka, páč sou to dětičky....... vyřiď milému psímu filozofovi, že mu naprosto rozumim.

A pejštovi se fčera plavat nechtělo, nevadí,
šak kdy jedete? času ešče dost ne?

(esli nechčivá ostatním na glávu
a co chčívá?

poslala pár nejroztomilejších foték
esli maj doma zvířectvo tak neposílej tu se zakrvácenou slepicí f tlamě

Fajka

no..někdy je lepčí se vyhnou

jo, to je pravda, ale halt v Brtnikoj bouchly saze, moc často nebouchaj..... no naštěstí se vrátil bez ztráty desítky.

zrovna dneska už tu byli sooosedi ...tu bude bazén, tu garáž, tu vilečka
kde?? tam někde těsně u vás na těch plochách?? nene, že ne?

ale to víš že dovedeš
mysliš, že by mu dříf neukósla pinďoura? tak vona je fakt trůůbička

krom toho už párkrát se jí na ní nějaký spřátelený pejsek taky trefi

je, je fakt trůbička roztomilá, já ju furt vidim, jak jde za mnou do toho pokoje a natáčí tu makovici a zkoumá esli bude něco špekatýho

Mathea

pruser je proste v tom, ze z vetsiny tech normalnich deti vyrostou stejny kreteni, jako jsou jejich rodic

. Dokud se jim bude vsechno furt servirovat az pod frnak, nebudou muset delat, budou dostavat od statu nehorazny prachy a nikdo nebude resit, co s nima delaj.. do ty doby budou mit ty deti kurva blbej vzor a budou vyrustat tak, jak tomu je ted.
a spousta lidi dostava min prachu za hnusnou praci za kasou v Tescu, nez romska matka 7 deti, ktera sedi doma na prdeli a plodi

jo, to máš bohužel hlubokou pravdu. ale je to škoda, škoda hlavně kvůli nim, páč pak žijou s tím cejchem s kterým žijou. Jako jasně, takhle idiotsky mohl klidně zareagovat primitiv bělouš nějakej, to bez debaty. Jen mi to prostě naštvalo o to víc, že jsem ho považovala za jednoho z těch normálních, vždycky jsme komunikovali normálně, leč od té doby co je Brtnik ve výboru v baráku a stanovila se nějaká pravidla, tak jsme pro něj asi kreténi bílý debilní. Inu co nadělám.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 08:53
- Nahlásit

PetraK
telátka, jehňátka a selátka, páč sou to dětičky
Hm a chceš vědět v kolika jdou na porážku kuřátka? Který nejen jíš, ale i taháš v síťovce cestou necestou?
leč sem boserón
máš prst navíc?
Mathea
Dokud se jim bude vsechno furt servirovat az pod frnak, nebudou muset delat, budou dostavat od statu nehorazny prachy a nikdo nebude resit, co s nima delaj.. do ty doby budou mit ty deti kurva blbej vzor a budou vyrustat tak, jak tomu je ted.
Jste chytrá paní Mathea. Mathea do parlamentu!!!
(hned teda jak proběhne defenestrace)

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 09:02
- Nahlásit

PetraK

vyřiď milému psímu filozofovi, že mu naprosto rozumim.
a tvůj péf je vegoš, bo co?? víš, jak je konina pro ně dobrá? ikdyž já bych to taky nežrala....
Možná budu taky pelikán???
vítej f klubu ale snad nééé.

jedem 1.9.
zvířectvo tak neposílej tu se zakrvácenou slepicí f tlamě
a myslíš, že tu s tou dětskou ručičkou f tlamě taky ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 09:18
- Nahlásit

kachna_

Hm a chceš vědět v kolika jdou na porážku kuřátka? Který nejen jíš, ale i taháš v síťovce cestou necestou?

já vim a taky mi to vadí, že je jim a vláčim síťofkou .Jako fakt, nekecám. Kdybych nebyla takovej masožrout, tak maso vůbec nejim, jenže....já bez něj nemůžu fungovat

máš prst navíc

ne , kolečko mám navíc, to vyjde skorem na stejno, nebo ne?

denyk

a tvůj péf je vegoš, bo co??.

nejni no, ale když koníky prostě ne, no. Jsou to pro mě fakt přátelé, stejně jako psi, kočky. Koně prostě nemůužu jíst. nesmí mi to domů, Brtnik mě tím týrá, páč třeba kupuju špekáčky na uzení nebo točeňák tak dycky řiká: "Koláče bacha, to je konina!" a já pak dycky vyslýchám prodavačky

ale snad nééé.
no uvidíme, takovej pokus na organizmu to bude

edem 1.9.

ssst do tej doby z něj bude Venclofskej .:-

a myslíš, že tu s tou dětskou ručičkou f tlamě taky ne

to záleží na tom, esli maj doma spíš zvěř a nebo děti, zkus vysondovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 09:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ramštáááááááááááááááááájn,
sem zaspalooo bos sem šla spát až ve dvě v nocííí a už zas nestíháááám

BUřina se nám vyhnula, a pršelo jen maloučko .

denyk
Paní Fajčísová uš nemusíš shánět, co potřebuje sebou čokloj do HR, už vím,
výýborně! nejlepčí je dyž se úkoly a práce plněj samy

PetraK
kde?? tam někde těsně u vás na těch plochách?? nene, že ne
pod náma vedle nás, nad náma si nevybereš..prostě všude a budem jak město

mysliš, že by mu dříf neukósla pinďoura
krz kočík to nejde

pokoje a natáčí tu makovici a zkoumá esli bude něco špekatýho
přemejšlela z kerý strany do tebe asi gribnout, dyž už si jí naslibovala ten čpek

denyk
a myslíš, že tu s tou dětskou ručičkou f tlamě taky ne
blbáááá

voni fakt chtěli poslat fotku jo?
tak to je asi nápravný vopatření po naší návštěvě... my dyž do apartmánu napochodovali se 4 ma velkejma akitama a dvě ratlice tak jejich úžas v očích byl teda očividnej pak furt mleli něco votom že mysleli že to budou malý pejsci tak ted už si rači nechávají poslat fota

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:12
- Nahlásit

Fajka

sem zaspalooo bos sem šla spát až ve dvě v nocííí

sem málem zaspalo, páč sem šlo spát skorem v jednu v noci.

pod náma vedle nás, nad nám

nenéé!! krucinál a všechno to bude hacyjenda dona Pineta, ne? ach jo. Mám nápad uvedeme v život ten můj celoživotní sen, že za jednu noc uděláme tři banky najednou. Pak skoupíme obří pozemky a nikdo na nich nepostaví ani stan!!!!!!!!!!!!!!

krz kočík to nejde

hele prej dyš je péf šikovnej, tak třá přes kočík ucho de. tak co by nešel pinďour?

přemejšlela

no a byla u toho děsně roztomilá.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:17
- Nahlásit

PetraK

sem málem zaspalo, páč sem šlo spát skorem v jednu v noci.

no já né mále ale já stopro

nenéé!! krucinál a všechno to bude hacyjenda dona Pineta, ne? ach jo. Mám nápad uvedeme v život ten můj celoživotní sen, že za jednu noc uděláme tři banky najednou. Pak skoupíme obří pozemky a nikdo na nich nepostaví ani stan!!!!!!!!!!!!!!
no jo ale třá to pod náma už je prodaný pozdě..krom toho chtěj neskutečný peníze a přitom tam nic nejni... jen ten výhled do kraje...a svatej klid..kterej tímto končí

hele prej dyš je péf šikovnej, tak třá přes kočík ucho de. tak co by nešel pinďour
tak to nejni čikovná bo tohle ještě nikdá neuďála asi jí to nestojí za to

tady malá inšpirace na apalůchu
http://www.novinky.cz/bydleni/zahrada/231888-vybar vete-svou-skalku-naruzovo.html

<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání