Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 12:03
- Nahlásit

PetraK
jó šperky a ty seš ten největší...jantar

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 12:18
- Nahlásit

nazdaaaar,huš nejsem v praaaci,huš se cpu pizzou a pak se jede do sklípkůů!to zas bude vostudá a Ešuska nebude lhát,že pískala Ramštajny!!! Já měla votevřený vokno večer a byly slyšet jiný zpěvy. Čpějící Podkoní a tak podobně

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 12:24
- Nahlásit

PetraK
adresát se ozve sám

Zářivě růžový pytlík

ku***jva sem neříkala že ten pytlajs byl růůůůžoveeeeej

Janiii
se cpu pizzou a pak se jede do sklípkůů!to zas bude vostudá a Ešuska nebude lhát,že pískala Ramštajny!!! Já měla votevřený vokno večer a byly slyšet jiný zpěvy. Čpějící Podkoní a tak podobně
vostudááá a vfááálejích poblinknuto

denyk
né, asi jak minule, začalo mě tam svědit šťourla jsem tam a problém je na světě....se už nemůžu ni tlemit pořádně
šťouro

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 12:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii

huš nejsem v praaaci,

huš nejsi kamarádka

pak se jede do sklípkůů

to si zase postojíš, viď ???

Čpějící Podkoní a tak podobně

si blbá, blbá, blbá, kuřecí řízek s petrželovejma bramborama se klábosnici asi líbit nebude

užij si víkenda.

Fajka
pytlajs byl růůůůžoveeeeej

a jakou jinou barvu bys asi čekala? u pytliku?

denyk

ten největší...jantar

sem hotovej poklad
začalo mě tam svědit šťourla jsem tam a problém je na světě...

tož zánět či čo?

se už nemůžu ni tlemit pořádně
to by mě zabilo . ovšem je pravda, že jak sem bolestínek, tak by mi asi moc do smíchu stejnak nebylo

prý se půjdem koupat, to nevadí, že mám ucho v hajzlu
ešče furt lepčí než tuto:

a řek ti aspoň, tak se budeš koukat jak se koupu já?

Fajka

hele tak berem to psí posejpadlo?

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 12:42
- Nahlásit

PetraK
tož zánět či čo
jo určo to samý jak v zimě, zánět zevního zvukovoda
tak se budeš koukat jak se koupu já?
ešče ty mě sejr
a fobrázek nefidím

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 12:59
- Nahlásit

denyk
zánět zevního zvukovoda

ATB??

šče ty mě sejr

No počky, šak vona se tam náhodou taky nenudila
a fobrázek nefidím
uš sem to spravila

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 13:01
- Nahlásit

uš sem to spravila
jó tu znám, a mládí už taky téměř v řiti
ATB??
no už se k ušákovi nedostanu, uvidzíme v pondělí.
šak vona se tam náhodou taky nenudila
no ale já su věrný anděl..po celý život

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 13:06
- Nahlásit

denyk
a mládí už taky téměř v řiti

ssst všeho dočasu
no už se k ušákovi nedostanu, uvidzíme v pondělí.

tož držim palce, ať se to zklidní

no ale já su věrný anděl..po celý život

no áno, ale to měla být ukázka pro druhou polovinu, jak to taky může dopadnout, dyš se vona kouká, jak se koupe von. Páč pak je lepčí jít na ten Tolštejn, ne?

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 13:09
- Nahlásit

PetraK
pak je lepčí jít na ten Tolštejn, ne
si liška podšitá...
jo bude sedět doma na perdeli...a v neděli mi zas řekne: "tak jsem celej víkend pros*al doma
Bych jela sama, ale mi to příjde trošken divný...

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 13:29
- Nahlásit

PetraK
hele tak berem to psí posejpadlo?
hele ty posejpadlo..jak chcéééš klíď...vem ho celý a dyž se se mnou budeš chtíít podělit tak vodsypem na apalůše a já ti nezaplatim a dyžý nebudeš chtít tak si ho necháš

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 13:32
- Nahlásit

denyk
neděli mi zas řekne: "tak jsem celej víkend pros*al doma

každej svýho štěstí strojvůtce , když už teda ať si dá trochu tý vokurky, ať to aspoň odůvodní

Bych jela sama, ale mi to příjde trošken divný...

proooč?? Esli se tam dokohátáš a chce se Ti, tak jeď, je tam moc krásně, bude se vám tam s Bukísem líbit.

ehm, to mi připomíná..... tam se prvně v životě hošíček setkal s děsuplným psím zážítkem jmémen Houno na travnim stéblu visící ze zadku byl úpa zděšen co se to děje se světem, že nemůže dokadit a NAVRCH HO PRONÁSLEDUJE JEHO VLASTNÍ HOVNO!! Brtník plakal, já sem plakala a von vomdlel a čekal až proběhne operace : D

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 13:36
- Nahlásit

Fajka
vodsypem na apalůše a já ti nezaplatim
to je solidní nabídka
Jsem vám chtěla vyfotit králíkárnu i s osazenstvem a nemůžu najít foťák.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 13:51
- Nahlásit

kachna_
to je solidní nabídka

ano, děkuji ......jinou ode mě ani nečekejte

Jsem vám chtěla vyfotit králíkárnu i s osazenstvem a nemůžu najít foťák
a jéééje....jestlipak si s ním nehrááála cééérečka ???

Já letím, muším na depo a pak hurá tradáááá domuuuu, kosit pažit

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 13:53
- Nahlásit

JO a háááskýýý víkend fšem !

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 13:58
- Nahlásit

PetraK
bude se vám tam s Bukísem líbit.
já vím, už jsem tam byla, ale sama neznám nikoho....se bojím
travnim stéblu visící ze zadku
to jsem řešila fčera vohnutou prdél jak mentál a já tahala hovňajse velkým listem ...snad půl metru měla ta tráva horší jak s hárantem

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 14:36
- Nahlásit

denyk
zlatíčko, že? no a pak světe dif se, že je rozmazlován...navíc jedináček
milááááášek

zas mě bolí uchó už téměř 3 dny
zánět zvukovodu?

PetraK
no tak to je fakt kompliment, dopadneš jako Fajka
si nestěžuj, si mohla dopadnout hůř

Janiii
huš nejsem v praaaci,huš se cpu pizzou a pak se jede do sklípkůů!to zas bude vostudá
týýý jo, užijte si to

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 14:46
- Nahlásit

Dámy a pane ... přeji krásný víkend všem, kteří jedou na apaluchy či jinam a již se tu neobjeví dřív jak v nedělu večír ....
Těm ostatním posílám odkaz na stránky Cattle dog cupu, kterým chybí již jen pár doladění a budou úplně hotové, ale už šly do světa

www.acdspecial.estranky.cz

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 16:21
- Nahlásit

Krásný víkend všem
králíkárny pro zakrslá a malá plemena
vlevo jsou jednopokojové ubikace pánů (80x60cm), vpravo dvoupokojové pro matky s dětmi (160x60cm)

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 16:39
- Nahlásit

Narazila jsem na inteligentní pracovnici O2. Volali kvůli tomu, že mi končí promoakce. Tak jsem se slečnou mluvila a na její dotaz, jak jsem u O2 spokojená, jsem jí popravdě řekla, že nemám jinou možnost, jinak bych odešla a ať se koukne co mi dalo práce to založit.
Slečna se koukla a vypadlo z ní: "no pěkný"
Takže mám slevu na další rok. Sice jí dávaj asi každýmu, ale teda asi poprvý mě fakt potěšili.

wami
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 17:45 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

nestíhám, probíhám a nazízám

brut
www.acdspecial.estranky.cz
stránky hezký...

ale koukám, žes mě ve fotogaleriích 2010 úplně zazdila...

nu, což, tak to třeba klapne příští rok

all
a nemohu se dnes nepodělit, tohle mi od rána lepší náladu

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 18:13
- Nahlásit

wami
vždyť jsem tě tam dala ..... se jdu juknout

brut
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 18:16
- Nahlásit

wami
no joooooooo, nejseš tam ... asi sem to zapomněla uložit , promiň

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 23:42
- Nahlásit

hlasim se ze sklipku,stojiiiim a je mi bajecne

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 15:03
- Nahlásit

brut
to bylo tady v zajímavých darovacích
http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/1475867/ do-dobrych-rukou-daruji-australskeho-ovcaka/

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 18:30
- Nahlásit

teda tomu řikám náročný víkend ...
sklípek výbornej, víno eště lepčí vypila jsem ho mooooooc ale dobrý!!! akorát jsem toho moc nenaspala, páč jsem šla chrnět někdy v půl třetí ráno, a v pět jsem byla vzhůru, bylo na pokoji děsný vedro takže jsem už neusnula, v půl sedmý jsme vstávali, dali si snídani a jeli dom na barák, přijel pravej tatínek a taky pravá maminka s levým tatínkem takže bylo veselo
Beruna dostala na tlamu koš, páč se s holkama už děsně dlouho neviděly - a dobře jsme udělali holky se potkaly venku, očuchaly se, Apolenka si vrkla a berni hopsla tak jim to hoši zatrhli a pak už kolem sebe jen tak chodily, no ale Beruně koš zůstal. akorát když ležely holky v pergole a byly pod stolem, tak Berni si chodila bez něj, ale jakmile byly v pohybu všechny, tak jsme to jistili, pro klid všech

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:40
- Nahlásit

PetraK
už se ti ten domek doufám nezdá jako mrňavej

pozor zlý (a děěěěěsně uražený) pes

a stejně s váma nemluvim, ikdyž mám koš sundanej ...

dovolím si předělat hlášku z S tebou mě baví svět:
"není to krása, když má člověk tolik tatínků?"

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 06:09
- Nahlásit

Morgén,
teplo jak v ř*ti ani v noci se nedalo spát, čoklís dokonce utekl z pelechu a spal mezi dveřma
kachna_
vlevo jsou jednopokojové ubikace pánů (80x60cm), vpravo dvoupokojové pro matky s dětmi (160x60cm
chtěla bych být tvůj králík
Janiii
vypila jsem ho mooooooc ale dobrý
tak to bylo dobrý, když ti nic nebylo
není to krása, když má člověk tolik tatínků
tak tahle fotka fakt nemá chybu
a stejně s váma nemluvim, ikdyž mám koš sundanej
se jí nedivím
A já měla o víkendu zase nejhodnějšího pefá na svěťé, i přítel valil bulvy, jak chodí krásně sluníčto medové u nohý já vím, já vím, že to pro některé není zas až taková sláva, ale u nás fakt úspěch

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 08:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!

LUKCUS VÍKEND LUKCUS VÍKEND!!!! Nejsem prasátkooo, nejsem prasátkooooooooo. A sem žena s obřím palcem, heč . V sobotu jsem otlkoukala omítku, že aby na to Brtnik nebyl tak úplně sám, než půju kuchtit poliftku, že jako vypomůžu se stavebníma pracema- páč jediný co já můžu dělat,sou demoliční práce. jala jsem se tedy demolovat a vybrala si svinskej úsek, kde místo vomítky byl snad beton, tyjo. děs, zatimco Brtnik to hásky jen tak odlupoval, já dřela jak muklice. Von si to teda chtěl vyměnit, ale odmítla jsem, páč mi to hrozně sejřilo, jak to nejde dolu!!!!! TŘIKRÁT!!!! TŘIKRÁT SEM SE ŠVIHLA ZEDNICKÝM KLADÍVKEM DO KLOUBU U PALCE. Dycky přesně na milimetr do totožnýho místa. Když to bylo už potřetí zařvala sem :P..............áááááááááááááááááááááááááááááááááá ááááááááá!! (asi nějaký předci o Ostravé se ve mě probudili??? ) a začla do tej stěny bušit ešče třikrát tolik. Sviňa jedna! Brtnik upad do sutin a pravil, že sem fakt povahou buldog. Místo abych se na to vykašlala, začnu do toho řezat s ešče větčí intenzitou . Ale když mě to fakt naštvalo. No jenže než sem dodělala poblifku, tak mi to votlouknul neměla sem se kde stekat Tak sem si to vynahradila fčera, vzala sem kosu a šla sem kosat. Páč.... hodlám si na zimu usušit SENO! Teda ne pro sebe!! Ale pro zvěř-tu Pražskou. Nasušim si pytle sena - nebo aspoň jeden a vodvezu si to do sklepa do Prahé. To se budou bezdomáči divit, až půjdou brakovat a místo kompotů najdou seno .

JO A POČKAT, POČKAT!! Důležitý hlásání, NEVIM SICE JAK DLOUHO NÁM TO VYDRŽÍ, ALE SYSTEMATICKÝM NÁTKLAKEM NA PSÉKA SE ZADAŘILO, ŽE SI DOKÁŽE SÁM OD SEBE KRUCINÁL LEHNOUT NA TRÁVNÍKU A NEPSÍCHOVAT, když ve vesnici proletí fčelka Mája. Psíchuje teda, když mu proletí nad hlavou, ale tak to i celkem beru, nicméně celej víkend byl tejranej pobytem venku bez možnosti zalézt do krytu . Je mi jasný, že to nejni úspěch trvalého karakteru, ale tak snad se ochodí aspoň trochek.

A taky musel podle mě škytat Psíček, páč jsme si vzali klikr a šli si hrát s hošíčkem do lavoru s vodou , kdy v tomdle vjědru je to myslim ta nejlepší zábava, kterou jsme mohli provozovat. Psíček sice nevidí důvod proč by pes měl potápět hlavu pod vodu a bublat a nebo proč by měl hrabat v lavoru s vodou, ale Ešus myslím tento názor nesdílí, páč si řádění v lavóru dost užíval

Janiii

není to krása, když má člověk tolik tatínků?

stračenoooooooooooooooooooo, stračenooooooooooooooooooooooo

ta fotka je strašlivě strašlivá

a Bernidlo je fakt, ale fakt nasraté
wami

a nemohu se dnes nepodělit,

já to znám,ale pokaždý, pokaždý mě to svou pravdivostí dostane .

denyk

že to pro některé není zas až taková sláva,

ale je, je to sláva a vy ste žižkovný, jako že hodně moc. Já sem to řikalááá, la la lááá

á tahala hovňajse velkým listem ...snad půl metru měla ta tráva

a taky u teho vomdlel?

Hele co ucho? A byla jsi nakonec na Tolštejně, nebo koukat, jak se koupe von?

kachna_

králíkárny pro zakrslá a malá plemen

tjoooo, todle pan kačer vyrobil???? je taky žižkovnej, i proto, že Tě nezabil, dyš si mu to zbourala

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:18
- Nahlásit

PetraK
ty si zvíře tverdohlavý, bych tě chtěla mít doma nedá si prostě říct a bude do tého ťukat ak datél

si vzali klikr a šli si hrát s hošíčkem do lavoru s vodou
jo uš jsme taky naklikrovaný, jénže nefím, estli to u toho mého nežrafce bude vono
no a čumáček máchat nebudem, o asi nééé, ale viděla jsem t na jútabu, je to hedzký
a taky u teho vomdlel?
névomdlel, to spíš já
acho gút a Tolštejn nebyl, bo bylo fakt šílený vedro, a tam to je na takovém otevřeném prostranství bez stínu a ani koupání nebylo...jen zahrádka a grilovaná žebra

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:44
- Nahlásit

denyk
acho gút

tak to je další víkendový pozitývum

Tolštejn nebyl
a ani koupání nebylo...jen zahrádka a grilovaná žebra

takže dokonalej kompromis

jo uš jsme taky naklikrovaný, jénže nefím, estli to u toho mého nežrafce bude von

a když klikneš běží zjišovat, co dostane?
musíš mu najít něco ééééééééééééééééchtgoldvýtečnýho a jindy mu to prostě nedat, nedat nedat. uvidíš, třá se chytne

to spíš já

jo, tomu dost rozumim no Ešus už tetkon ani nevomdlívá, ani nelítá splašeně, že ho honi vlastní houno.... už si počká, až dojdem a odpreparujem, případně si i dojde sám. Zjistil,že vlastní houno ho nezabije . Noa co tě nezabije, to tě posílí, takže ho vlastně teda posiluje vlastní houno na niti

nedá si prostě říct a bude do tého ťukat ak datél

no vono se mi často jako zatmí a jdu do toho bez přemýšlení. A někdy pak i dost lituju no ale ty jo, co mi má co zeď jedna tupá odporovat?? Ne?
Hm, sem si tak vzpomněla, že kdysi dávno, na začátku Zvířetníku, ještě, když to na Neviditelným psu a vedla to Míša Neffová, tak tam chodila prudit taková přemoudřelá paní, která tvrdila, že psi jsou nebezpečný a nemaj na světě vůbec nic dělat a zvířata sou vůbec nebezpečný včetně morčat a nemaj na světě vůbec nic co dělat, že jí psi zabijou děti a bláblábláá. Vzhledem k tomu, že jsem nechápala, proč s tímhle názorem - já jí ho neberu ale, proč s ním chodí zrovna do sekce ZVÍŘETNÍKU, pustili jsme se do.... řeknemě že... společenské polemiky , skončilo to tehdá jejím výkřikem do tmy: PetroKááá polibte si svou umanutou prdel! .... a od tý doby je klid . takže asi jo, asi sem umanutá

<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání