Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:42
- Nahlásit

Janiii
- 37,6

MÍNUS TŘICETSEDMCELÝCHŠEST?? TO SEŠ MRTVÁ UŠ TEDA

si to chytla od Tlumočníka asi. Takhle rychle skončil Brtnikův kolega. Přišel do práce a v plný pohodičce, pak nástup a tradááá 39 stupínkůch a jéchal damój. Pokud byste měli to co von, tak to ale celkem rychle poodstoupí, za dva dny už juchal. Ovšem žena je moudrá, tak ho přišpendlila zpátky do postele.

denyk
Tááááákhle by to teda dál nešló!!!!

dík za podporu přecedo!! nevim co furt proti němu maj. Dyk je to takovej hodnej vzhlednej hošik

hele pani-esli můžu bejt zase za rady dědy porady - nechoďte ve společnosti psa kterej taky zdrhá za zvěří do míst, kde je jistota, že tu zvěř potkáte. To se z toho nikdá nevymotáš, páč s každým útěkem se on odměňuje (právě tím útěkem) a upevňuje se v něm to zdrhání. Fakt jako že jo.

No a k těm balonkům jak jsem psala. Víš jak můžeš zvednout jeho zájem o ten balonek? Když půjdete ve dvou, tak jeden mu dá třá sedni, nebo k noze, prostě povel, kterým ho u sebe udrží a druhej mastí dopředu S BALLONKEM, ještě v momentě, kdy o něj ten pes jeví zájem!! nejlíp mu zmizet za nějakou zatáčku a hodně hodně dopředu aby měl náskok, pak ten co drží psa u sebe ho vypustí a ten vpředu ještě mastí dopředu a když ho čokl dobíhá, tak hodí při zemi a tak aby to viděl, balonek ještě před sebe. Ono mu to "simuluje ten lov" - tím, že se to mrskne při zemi, připomíná mu to i malou kořist a jde po tom s větším zájmem, než když to mrskneš do prostoru do vejšky.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:42
- Nahlásit

denyk
Tááááákhle by to teda dál nešló!!!!
Jaká hrouda sádla? Svaly to jsou z plavání vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kdyby měl svaly z plavání, tak by měl na sobě mokrý prádlo nebo plafky.... tohle je nějaký pokus o kofboje a moc mu to nejde

brut
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:44
- Nahlásit

Přeji dobrou noc milé dámy a zítra tu moc neškrabte, ať nemusím dočítat několik stran

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:56
- Nahlásit

PetraK
- 37,6
no co, málo tu topíš
nechápu, jak Míra může přežít 39,2 a víc. mně stačí ta moje teplůtka a jsem totál kapůt teď po prášku to polevilo, ale nedávám tomu moc šancí.
Pokud byste měli to co von, tak to ale celkem rychle poodstoupí, za dva dny už juchal
Míra to má od noci z pátku na sobotěnku a zatím se dojuchal na dnešních "slabých" 37,5

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:12
- Nahlásit

brut
zbytek nechám až budeš mít čas ty

vyhovořím to s pane šéfem.

že se mužíček snaží a chce ti udělat radost
jo, enem ..... by se mohli teda snažit častějš

proti pátku a sobotě už je to lepší, naštěstí.

no v sobotu ta Unhošt byla fakt hůůstá

což byl největší problém pro piraňu
no v tomhle to s Ešusem jde, stačí houknout cesta a valí po cestě, ale pak se teda koupal, to jako jo, našel si takovej "menší a ne tak prudkej" potůček, vlez si tam po břicho a koukal jakože: Hele dobrý, ne? pitomec, až zas bude mít z ocásku mrtvolu, litovat ho nebudu

páč ten titul už máš ty...

noa víš jak je to s královnama jo?? Zásadně se poslouchaj a DÁVÁ SE JIM ZA PRAVDU, NEVODMLOU VÁ SE JIM A TAK PODOBNĚ. A hlavně sou teda f úctě jako!! Tak se podle toho zařiď

..ve spojení s růžičkovou

Helenou nebo kapustou?

Se teda divím, když furt něco hledáš

ts nehledám zas tak moc. Náhodou. Jen trochek
spíš větčinou tak jako samovolně nalézám věci o kterých netuším, že se mi ztratily

a to vadí, že ste jeli od Slanýho?

no vadí jako, páč naším hlavním úkolem bylo vymyslet a domluvit se KAM teda vlastně pojedem, když na dálnici jako nic (divný ,ne? ) na výlet nebylo k nalezení , no takže nezbývala kapacita mozková už přemýšlet nad tím, jestli jsme někde poblíž někoho . A taky jsme tam venku byli hodně dlouho a taky jsme se vrátili jako prasata. Páč hošíček krosil v bahně. Po návratu domů šel čoklik do vany a my celý do pračky to by asi nebyla dobrá návštěva

se šunčičkou, se špenátem a taky se sýrama

no při posledním setkání se štrůůdlikem sem pak volala do potrubí, tak nevim esli na něj mám tetkon chuť

vzhlednej? Ty máš něco s očima?

ba, ba, ba vzhlednej, vzhlednej. Chybí ti fkus, že jo DENYKŮŮ

že je to figura,
no bať JE TO FIGURA a JAKÁ!! , takovou hnedle právě žádnej průměrnej čék nemá. no

když máš doma pohřební ústaf, tak by si k tomu mohla i pitvat

hele, ty Pitavale, to nechám klidně na tobě, copak už si viděla, aby v pohřebním ústavu aji pitvali? Depak, dělba práce se tomu řiká

sem k tomu měla doprovod.....

na ja, ale při tom se nedá uklízet natož se rozčilovat

Bruta chudáka taky

ten už tam jednou tlapkou je

to bych blafla taky a bylo by zle

na ja, chytla sem halt z první. Lidijové měli tyjátr. ALe kratičkej, bylo to otázkou vteřiny a pak už jsme hásky fungovali. Tohle fakt nemám ráda, nenene.to má halt smůlu.

že by si v těch dusdus botách chtěla tancovat walz?

no nechtěla, páč ho neumim , ale určo bych to dala nemluvim ovšem o kvalitě provedení

si tě přitáhnu k sobě... berlí

zlomenou

myslím, že sopka je proti tobě klidná hora
no jo sobota je mi svědkem, to je fakt , ale srandu si ze mě nebude dělat nikdo, ani vlastní milůvanej čokl. ani ten ne. ale já ho neudeříla, ani náhodou. Enem sem do něj vlítla jak do cukrárny

Bláznům a neurotikům se nemá odporovat

beru toho blázna, zní to líp než neurotik, i když je to stejný

jediná osoba která dusá, seš ty, nikdo jinej by to nezvládl
nevim ... ale je pravda že pan říditel řiká, že mě vždycky slyší jak po kanceláři běhám

mohla by si až k vám přijdu připravit sukňu,

klidně, ale... prosim Tě mohlo by to bejt až tak za půl roku?? Tetkon se mi mrška někam skovala. Udělala to samý jako to tričko s nápisem. Vybalila jsem ho z tašky po dofče a pak ... NYC. prohledala jsem fšechno. Pak sem řekla, že počkám až ho to přestane bavit. Přestalo. Po půl roce prostě bylo f šupliku nahoře . Pro sukňu sem si šla tudle na jistotu, že si ju vezmu......... neni tam, neni , počitám, že když jí nikdo nebude hledat, přestane jí to taky tak za půl roku bavit

Přeji dobrou noc milé dámy

dooobrou a vyspi se dobře

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:15
- Nahlásit

Janiii
mně stačí ta moje teplůtka a jsem totál kapůt

no páč von je chlap a ty žencká, žencký maj běžně mnohem nižší teplotu. Já sem vlastně už skorem mrtvá, páč mám hrozně nízkou teplotu normálně, takže pak běžná 37 mi srazí kolena na zem.

No tak se děcka pořádně vyzdrafte ano?? Čajík, medík, postýlka, mooooooooooc čajíku moc, abyste přečůrali bacily.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 20:18
- Nahlásit

Janiii
no co, málo tu topíš

tak pošleme topiče, ať přiloží

brut
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 23:57
- Nahlásit

PetraK
vyhovořím to s pane šéfem.
nehroť to, fakt se přizpůsobím a pokud bude padat sníh, jak strašej, tak stejně budu zalezlá doma, páč další držkopád opakovat nechci...takže bych jela i příští týden

jo, enem ..... by se mohli teda snažit častějš
to jsem prohodila dneska, když žádnou aktivitou neoplýval a prý "každý den není posvícení" , tak sem mu oznámila, že to chápu, ale aby to pochopil i on, až třá nebude vařeno

no v sobotu ta Unhošt byla fakt hůůstá
dle dnešních info už to bylo o dost lepší

no v tomhle to s Ešusem jde, stačí houknout cesta a valí po cestě, ale pak se teda koupal, to jako jo, našel si takovej "menší a ne tak prudkej" potůček, vlez si tam po břicho a koukal jakože: Hele dobrý, ne? pitomec, až zas bude mít z ocásku mrtvolu, litovat ho nebudu
Bruta ořveš, ale jí musíš praštit něčím silnějším po čumáku ( balonek) jinak je hned ve vodě, kor když už se dlouho nekoupala Naštěstí jim nemrtvěj ocásky, ale stejnak to nerada vidím

noa víš jak je to s královnama jo?? Zásadně se poslouchaj a DÁVÁ SE JIM ZA PRAVDU, NEVODMLOU VÁ SE JIM A TAK PODOBNĚ. A hlavně sou teda f úctě jako!! Tak se podle toho zařiď
si se někde řachla, nééé? Ty si někdy viděla královnu, která by měla takovou úctu, co tu vypisuješ? Odjakživa měly proti sobě mooooc silné protivníky a musely být opatrné a hlavně diplomatické ....takže se máš dost co učit

Helenou nebo kapustou?
růžovou růžičkovou - to jako barva na růžích

nehledám zas tak moc. Náhodou.
fakt jen náhodou

větčinou tak jako samovolně nalézám věci o kterých netuším, že se mi ztratily
blbááááá

naším hlavním úkolem bylo vymyslet a domluvit se KAM teda vlastně pojedem, když na dálnici jako nic (divný ,ne? ) na výlet nebylo k nalezení
tak trochet divný to je, ale u vás mě to nepřekvapuje, kor jestli vám v autě dussá štajní serenáda

no takže nezbývala kapacita mozková už přemýšlet nad tím, jestli jsme někde poblíž někoho

hošíček krosil v bahně. Po návratu domů šel čoklik do vany a my celý do pračky to by asi nebyla dobrá návštěva
myslíš, že by to bylo horší, než piraňa v uklizené chodbě a koupelce? Nemyslím...

no při posledním setkání se štrůůdlikem sem pak volala do potrubí, tak nevim esli na něj mám tetkon chuť
ten ovšem nebyl ode mě

, ba, ba vzhlednej, vzhlednej. Chybí ti fkus, že jo DENYKŮŮ
jestli je obludka vzhledná, tak já sem jelen

no bať JE TO FIGURA a JAKÁ!! , takovou hnedle právě žádnej průměrnej čék nemá. no
figura to je, ale k smíchu

ty Pitavale, to nechám klidně na tobě, copak už si viděla, aby v pohřebním ústavu aji pitvali? Depak, dělba práce se tomu řiká
tsss, znám pohřební ústaf, kde dole maj pitevnu

ale při tom se nedá uklízet natož se rozčilovat
ale dá, stejně jako u všeho jinýho

koukni sem

http://www.youtube.com/watch?v=hQfqJNvdemQ

ten už tam jednou tlapkou je
ten už jí jednou tlapkou krásně usměrnil.... bohužel jen na pár vteřin

chytla sem halt z první. Lidijové měli tyjátr.
taky chytám na první našlápnutí a kliděj se pak i nepřizpůsobivý menšiny

Tohle fakt nemám ráda, nenene.to má halt smůlu.
u nás maj smůlu všichni.. i harantííí, páč na ně to platí stejně

no nechtěla, páč ho neumim , ale určo bych to dala nemluvim ovšem o kvalitě provedení
ti holka nevím, páč u něj musíš zlehounka našlapovat po špičkách, což v tvých botkách dussalkách moc nejde ( vyzkoušeno vbagančatech)

zlomenou
se nebůůůj, mám jich několik

jo sobota je mi svědkem, to je fakt

ale já ho neudeříla, ani náhodou. Enem sem do něj vlítla jak do cukrárny
....a udělala průvan v Ešusí kedlubince

beru toho blázna, zní to líp než neurotik, i když je to stejný
mnoooo, stejný ne, ale hodně podobný

ale je pravda že pan říditel řiká, že mě vždycky slyší jak po kanceláři běhám
hoříííííííí

prosim Tě mohlo by to bejt až tak za půl roku?? Tetkon se mi mrška někam skovala
jj, to bude akorát doba, kdy se k vám s tímhle tempem dostanu

dooobrou a vyspi se dobře
vy taktéž a zítra přeji hezký a hlavně klidný den

Janiíí
odpočívat, čajíčkovat a léčit se... něco řádí, v okolí to padá jak hrušky ( pořádně nahnilý)

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 06:56
- Nahlásit

Morgéééééééééén,
brut
tohle je nějaký pokus o kofboje
to není cowboy, ale hasiš paní

PetraK
nechoďte ve společnosti psa kterej taky zdrhá za zvěří do míst, kde je jistota, že tu zvěř potkáte.

však ta bestie zdrhá sama a labradorka za ní (bo nestíhá s tím tělém). A zvířata jsou fšude. Fakt fšude . To bych s ním musela po silnici- tam zas jezdijó zvířata v autech

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 06:58
- Nahlásit

koukni sem

http://www.youtube.com/watch?v=hQfqJNvdemQ

ty wago, vy tady ujíždíte na medvědech....

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 06:59
- Nahlásit

co hasiš, fšak von je i kuchař

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 08:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Kris kot evrybády !

denyk
zvířata v autech
jj prasátka a zrovna se na Djedničce nějaký vysypali

ježíš jakej kuchař ??
řezník je to !!!

Týjo neska už nemůžu vidět kref..sem byla na vodběru a setřička se mě ptala esi vomdlívám při vodběrech...
a já že néééééééé tsss jak bych mohla co toje proboha vzít jednu ampulku krve ...sestřička na to no ale vy toho máte víc ...(v tonu hlasu bylo něco jako no nevomldlejváš prej ale ted vomdlíš ) při pátý ampulce sem ftipkovala že to rovnou mohla brát do kýble že by to bylo míň náročnější a míň matriálu, při sedmý sem se ptala essi mě tam jako něco zbude skončila na devíti ampulích
takže bacha bue ze mě úúúpír a dneska v noci to musím jít někam dosát

inu
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:16
- Nahlásit

Fajka
skončila na devíti ampulích

jsi překonala můj rekord vosm ampulí

noci to musím jít někam dosát
kopni do sebe něco, v čem jsou flavonoidy - červený víno, juice z červenýho ovoce a pak taky steačík nebo čočka - na železo

inu
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:21
- Nahlásit

A jdu, mám toho opět moc, ale už se těším na večerní lámání v kole, fčera to bylo tak gůt, že jsem opět spala do půl devátý ..

Doufám, že ty taky, brůtofko

A znovu musím napsat: vivat náš současnej poradce chovu, páč jeho slušnost je místy až dechberoucí

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:06
- Nahlásit

Ťuk, ťuk, sem tuuuuu, zapomněla sem si šlisle

RRRRRRRAMM
RRRRRRRRRRRRAMM
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Koukám, že šikovná Denyk to tu vede dobře, jen tak dál dífče, jen tak dál

Fajka

řezník je to !!!

Fafkoooooooo!

co víš, třá byl taky darovat kref a sestřičce se zvrhnul kýbl

DEVĚT AMPULÍ TI BRALI?? to snad budou dělat rozbor i toho jak rychle Ti rostou nehty, ne?
No hlavně aby už konečně něco pořešili!!!

dneska v noci to musím jít někam dosát

Vysosej -Modrýho POrtugalce!! Ale ofšem až zítra, dneska nedoporučuju. Ale zejtra jo, doplň krvinky.

denyk

ty wago, vy tady ujíždíte na medvědech...
no já ne! Mi stačí Brtnik co mám doma, vostaní medvědi mi neberou. Sem čistě monogamní , jen Brtnik a šest germánskejch hošiků

von je prostě klučina devíti řemesel

aji na měsíc lítá:

však ta bestie zdrhá sama a labradorka za ní (bo nestíhá s tím tělém

no jo, enemže, ono je to ve dvou už tak jako smečka, to už ten pes je ještě hůř ovladatelnej no. Já vím, je to těžký, ale jestli to chceš změnit, musíš na tom doopravdy začít makat ve všech směrech.
A nemůžete se s labradůrou sejít třebas na vyblbnutí někde na určitým plácku, tam je nechat spolu polítat pohrát si a pak prostě jít každá sama, aby ses Ty mohla soustředit na čoklida? Ona je to v podstatě výhoda, že máš tu zvěř na každým rohu, páč jí nemusíš hledat, jen vyčihovat tu správnou situaci.
Já doufám, že to nezní ode mne blbě, jen radím

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:12
- Nahlásit

Fajka
řezník je to
ale má kuchařskú čapicú

PetraK
Já doufám, že to nezní ode mne blbě, jen radím
to že jsem koukot a kjáva mi už nikdo nigdá neodpáře ani v páře

Klíďo piš, já s labrouškou chodím jen tak cca1x za 14 dní...většinou jsme sami a dnes jdem do lesního restaurantů na pívec

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:30
- Nahlásit

brut

nehroť to, fakt se přizpůsobím

šak uvidíme, uvidíme

"každý den není posvícení" , tak sem mu oznámila, že to chápu, ale aby to pochopil i on, až třá nebude vařeno

jeh, jak je to fšade stejný, zrovna o víkendu jsme probírali něco tak jako podobného a ve výsledku vařim chleba se salámem , to by jeden nevěřil, kolik takhle ušetří času

Naštěstí jim nemrtvěj ocásky, ale stejnak to nerada vidím

no my to měli jen jednou a snad to tak i zvostane. ALe taky nejsem nadšená, když lítá do ledový vody,páč třeba v únoru na Lipně chytil křeč do nohy, naštěstí byl u břehu. Jak nevěděl o co jde a je na sebe bojínek řval jak kdyby mu tu hnátu ukous žralok

a musely být opatrné a hlavně diplomatické ...

to sem celá já! VOpatrnej diplomat. A proto sem těm dvěma krafkám tady řekla rovnou. že sou slepice
maji mě tu moc rády

na růžích
no hlavně tady teda nemám na růžích ustláno, to teda ne

blbááááá

tohle přesně sem vzkázala tý sukni taky, že je blbá a je mi jedno, kde je

tak trochet divný to je, ale u vás mě to nepřekvapuje,

tak čék nemusí mít dycky jasnej cíl. Důležitý bylo stihnout něco než se setmí

myslíš, že by to bylo horší,

hele nevim, no. Zrzavej péf byl hnědej a my měli bahno i na hlavě. O budnách vůbec nehovořím, u kalhot je to marnost sama. A plus ešče ty jeho flusance páč byl zpěněnej, jak když běží velkou pardubku

ten ovšem nebyl ode mě
to ne, ale ono to nebylo ani tak o štrůdliku, jako o špatným načasování jeho pozření

tak já sem jelen

f tom případku ahoj jelene

ale k smíchu
i jen se směj, my s denykem víme svoje

znám pohřební ústaf, kde dole maj pitevnu

máš divný záliby

ale dá, stejně jako u všeho jinýho

nedá, nemá to drajf
koukni
dyš my Medvědi, krom Brtnika vostatní neradi, hlavně teda toho uplakánka takovýho, toho co si pořídil tu vo stopadesát tisíc let mladší pokladní, toho vůbec nerada.

. bohužel jen na pár vteřin

má to marný, má to marný, má to marný

aky chytám na první našlápnutí a kliděj se pak i nepřizpůsobivý menšin

heh, se směju při představě, jak to asi muselo pro kolemjdoucí vypadat baba letí vzduchem a v dalším momentu se s čoklem válí v bahně a co má mě vnímat pitomeček

u nás maj smůlu všichni.. i harantííí, páč na ně to platí stejně

taky se s nima válíš v bahně

ti holka nevím, páč u něj musíš zlehounka našlapovat po špičkách,
jako víla, jako víla bych byla. Tehdá když jsme s kámošem na valčík tancovali polku páč jsme to nepoznali, tak sem taky byla jako ta víla

..a udělala průvan v Ešusí kedlubince

sim tě ten už tam má co se narodil , ale ne, my jsme to porovnali a bylo prima. Hošik byl radostnej, a zapnul mozek

mnoooo, stejný ne, ale hodně podobný

ach jo , ach jo.

hoříííííííí

KDE? no ale tady ešče ne

jj, to bude akorát doba, kdy se k vám s tímhle tempem dostanu
no to bude akurát, ty jo ale stejnak by mě to zajímalo, jak se taková věc schová tak, že jí prostě nenajdeš , to bych taky chtěla umět

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:32
- Nahlásit

denyk

to že jsem koukot a kjáva

a to je fakt

Klíďo piš

takjo, já jen nechci vypadat jako Dět Vševjet

já s labrouškou chodím jen tak cca1x za 14 dní.
no a co se domluvit s tou kámoškou a vzít to částečně i jako možnost k výcviku - vzít ho v tu dobu na tu stopku a i to trochu ve společnosti druhýho psa pocvičit?

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:39
- Nahlásit

denyk
To s tim míčkem jak psala PetraK používá Michal na zlepšení/zrychlení přivolání.

Pokud pes neaportuje s chutí a nadšením, doporučuju míček přivázat na dlouhý pevný provázek (tenčí prádelní šňůra). Hodíš, pes běží, když tu náhle, co to? že by stopa? Ta votrava, že ten blbej míček musíš najít, dojít pro něj a ještě ti zderhne pes... Kdežto, když držíš v ruce druhej konec míčku, tak buď si ho aspoň přitáhneš (míček), nebo cukneš a máš šanci, že v ohařím mozgu přeskočí jiskra a z programu "stopa" se přepne do programu "támhle se něco hnulo". Navíc můžeš přitahovat a tak se vlastně se psem přetahovat o míček, to má hned několik pozitýv - něco spolu děláte a je to sranda, učí se přijít na přivolání a aportovat.
Omlouvám se PetřeK, jestli jí dubluju, nedočítala jsem

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:42
- Nahlásit

Ó pardon, Ramštajn ve spolek

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 11:05
- Nahlásit

kachna_
Omlouvám se PetřeK, jestli jí dubluju

ne nedubluješ a i kdyby tak co? Tak nic :- ale čoveče u nás tahle metoda nějako nefungá. On když to nemůže chytit, tak ho to za chvílu přestane bafčit, jeho to nevydržáždí. Kdežto to jak jsem psala o tom mizejícím míčku za zatáčkou, kterej si pak dostihne a uloví, to ho rozhicuje spolehlivě. Jak moc jsem netůchala, když jsem tohle udělala poprvní a byla k němu připojená amortizérem. To sem ani netůchala, že se umim takhle rychle dát do pohybu

A je hrozná čurina vidět při tom ten jeho rozevlátej gezicht pysky přes hlavu, voči vyšpulený.... a jede, vyřítí se zpoza zatáčky jak pendolíno a v momentě kdy mávnu rukou s míčkem, nahodí raketový motory, voči ho předběhnou a je z něj šmouha letííííííííííííí, nestačí zabrzdit, zasmykuje, přejede míček asi o třista metrů a řítí se na něj zpátky, rádobyplavným skokem na něj hópne a totál ho zabije

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 11:06
- Nahlásit

kachna_

Ó pardon, Ramštajn ve spolek

No proto!!!

proboha, kde máš sbírku tědle příšerností??

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 11:23
- Nahlásit

PetraK
proboha, kde máš sbírku tědle příšerností?
víš co to dá práce najít? Ale tohle je tušim zrovna oficiální obal nějakého céda

No Máje se líbí, jak to letííííí,, ale jak to dopadne, tak už to neni sranda, nebo když cestou najde něco zajímavějšího, tak k tomu míčku ani nedoběhne. A tam už číhám já a míček vlastně znova rozpohybuju, třeba tim, jak ho táhnu v trávě. Když ho chytí sama do tlamy, tak je to jenom dobře a zase, když vidim, že úsilí o aport polevuje, tak potáhnu a nabudim zájem. Jasně, že to není metoda pro aportovací magory, ale Denyk právě psala, že venku moc neaportujou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 11:54
- Nahlásit

kachna_
víš co to dá práce najít?

no to mi řikej, vim jaká je to šichta dávat sem furt nový a nový věci. Natož ešče hledat ty růžový

No Máje se líbí, jak to letííííí,, ale jak to dopadne, tak už to neni sranda,

Ešus právě nejradši, když se to pohybuje megarychle a nízko při zemi - říkala jsem si, že to je nejspíš proto, že mu to simuluje pohyb malý kořisti. Nejradši má, když se tenisák právě kopne a on to může stíhat, ale uvázaný to ho nebere, to není to vono, není to tak rychlý. A navíc on se nerad o míček přetahuje . Myslím tím ty míčky na šňůrce. On je nerad bere do pusy .hm a to vezme do pusy klidně i kovový věci, ale tohle moc nemusí, přinese to , to jo, ale vodvaz to neni, tenisák na provazu je lepší, starý kalhoty jsou lepší, gumový praseto na provazu je lepší, přetahovací koužek je lepší. Aportovací míčky na šňůře sou prý k hovnu (pardon, ale je to tak).

ale Denyk právě psala, že venku moc neaportujou
no to jo, ale to proto, že jsou tam zajímavější věci. Mi to právě připomnělo jedno naše období s Ešusem, kdy ho to přestalo bavit. Buď jsem ho přetáhla, nebo někde udělala chybu, ale prostě ho to natvrdo nebavilo. Takže jsem to prostě vysadila, doma nic a pak po čase začla pomalu znova a tohle, kdy mu ta kořist uniká úplně a oni ho ještě drží to mi přijde, že to pak chce o to víc. Ale musej na to být dva no.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:42
- Nahlásit

Dankešén, že se vo nás tak staráte
a
Buď jsem ho přetáhla
jó taky ho přetáhnu

si ty rady budu musejc vytisknout, bo už si fakt fšecko nepamatuju-Walda mi poslal vídejo jak přetahovat und aportovat tak huš se učíme

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:04
- Nahlásit

nazdaaaaar,
dneska je líp, páč teplůtka zatím zmizela, takže jsem pookřála, ještě se zbavit tuberáckého kašle a bude zase dobře. ale u paní doktor jsem byla, vyfasovala prášky a doporučení být v klidu a ležet, tak se dle ní zařídím a do práce půjdu až v pátek

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:05
- Nahlásit

Jo my se musíme pochválit. Byly jsme na "opravné vycházce" - to vezmu dítě + jednoho psa, malý holky nechám na zahradě a jdeme na silnici, co vede nahoře kolem našeho pozemku. Holky se můžou pominout a udělaj cokoliv, aby se dostaly ven. Když najdou (udělaj, jako dnes Baty v 1,6 m) díru, tak já jí pak zadělám. Mám celkem jistotu, že nic lákavějšího než já+jeden pes tam nahoře nepotkaj.
Cestou zpátky jsme potkaly dvě kočky a já máju od obou! odvolala (bez el. obojku). A to jedna dokonce běžela a Mája kousíček za ní. A Batynu jsem udržela, že se za nima nevydala . Budu je zato muset vzít odpoledne ještě na opravdovou procházku. A taky budu muset opravit kus plotu

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:06
- Nahlásit

a samozřejmě jsem to vzala rychle od doktorky za Berni, protože je mi jasný že mě tam teď tlumočník nepustí

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:06
- Nahlásit

denyk
huš se učíme
To je to nejdůležitější, zjistíš, jak na něj, na pacholka a máš vyhráno

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 13:19
- Nahlásit

Janiii

a do práce půjdu až v páte

UUŽ V PÁTEK?? Promiň, ale fakt to teď myslím vážně, seš snad idiot?? Srdce ! kurnik pamatuj na něj, když na tebe nemůžou rodičové, tak dosáhnu já. Janiii, fakt neblbni, protože přesně tohle se na tý pumpě po-de-pi-su-je. Doopravdy, zeptej se kterýhokolif dochtora, klidně i veterináře. neblbni.

a samozřejmě jsem to vzala rychle od doktorky za Berni,

todle chápu, páč je to jen na chvílu, ale tu práci ne, je to jeden den, to už se nepoto. bude lepší, když budeš souvisle ležet.

denyk
jó taky ho přetáhnu
no vidiš, už máš dobře našlápnuto

já chci taky vidět to výýýdejoooo!

kachna_

na "opravné vycházce"

sem četla otravné výcházce

Mája kousíček za ní. A Batynu jsem udržela, že se za nima nevydala . Budu je zato muset vzít odpoledne ještě na opravdovou procházku.

jojo jen jim dopřej, aspoň je budeš mít proč zmlátit

<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání