| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:30
- Nahlásit
Dámy, jdu hajinkat... se tu mějte krásně a snad se tu ještě dneska objevím
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:33
- Nahlásit
Fajka
á myslela taky že je to baba
Má snad baba taaaakovýhle ramena?
Chlap:
Chlap:
Baba:
Já se dám k myslifcům
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:34
- Nahlásit
brut
a proč má prsa?
protože je chlapi mejvaj .. když posilujou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:37
- Nahlásit
PetraK
ne je to moje druhý doma
no to je o tom , jak to vezmeš v hlavě a o prioritách. Není moc věcí, který bych krom zdraví mejch blízkejch a mýho (ale to není věc) chtěla.
sem na tom stejně
takže žádná změna
zas mám ale veselj život
že by sme byly klon , páč já to mám taky tak
ale moment - ta nezodopovědnost se týká jen mý osoby k sobě samý, ne k ostatním. to zas ne.
to už sme pochopily
kdepak, i kdepak, Koláče nikdá nic nemusí a natož se podřizovat, fuj takový slovo neznám
tak to pak máš ale smolíčka pacholíčka s vééélikým vykřičníkem
na ja, tak je to kus od kusu, to je jasný.
přesně tak
Jdu si dát svůj odlehčený oběd- dušenou mrkvu s těstovinou.
my máme fazolovej gulášek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:40
- Nahlásit
inu
Má snad baba taaaakovýhle ramena?
jak která...třá já mám ramena stejně široký, jako můj bejvalej manžel
Já se dám k myslifcům
a próóč
Jinak jak je dáš k sobě, tak poznám, že je to chlap a ne ženská..ale samostatně mě zmátly prsa
protože je chlapi mejvaj .. když posilujou
njn, ale to mě v tu chvíli nějako netrklo
A teď už jdu spinkat...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 12:44
- Nahlásit
brut
Dámy, jdu hajinkat...
dobrou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 13:15
- Nahlásit
brut
..třá já mám ramena stejně široký
próóč
Hláška ze Saxany...
njn, ale to mě v tu chvíli nějako netrklo
no ja... když já vím, co je dobré
hají, bucí, já tu napůl "programuju", napůl dezertuju, napůl vařím a napůl zuřím, protože nic z toho není dostatečně efektivní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 14:33
- Nahlásit
Zabiju je. Vážně je zabiju. To je taky nápad mít psa a feny pohromadě, buď mi na jedný straně kvíká Cir, nebo holky. Poslušnost mají na první strašlivé zařvání, takový to, kdy ze stromů opadávaj šišky a vrabci. Zabiju je
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 14:52
- Nahlásit
kachna_
já nevím, že tě to vůbec napadlo....KACHNA a chová psy... huž to se mi zdá jako problém
Beru stopovačku a pádíme do lesa je jaro a tak to musíme využít. Lovu zdar
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 15:01
- Nahlásit
denyk.
KACHNA a chová psy... huž to se mi zdá jako problém
ty si fakt STŘEVO!!!!
k to musíme využít. Lovu zdar
A NA DRUHOU!!!
kachna_
buď mi na jedný straně kvíká Cir,
Tjo mi z toho může hrábnout a to mám jen jednoho psa, navíc mu můžu dát zahul a utavit ho aby ho přešly roupy. A tím že nemá doma báby na dohled se dá. ale z tohodle by mi asi hráblo. A jemu asi navíc taky ouhylovi
Dyby nebyla ta čekuláda tak dráždivá, řeknu - chce to tunu čekulády, takhle prt.
brut
Dámy, jdu hajinkat..
žiš taky bych si dáchla, vem to párkrát za mne, ano?
Fajka
sem volala, ale asi si zavalená prací jak hornik. zkusim to později, ale sem nad tim ani vlastně fčera nestačila popřemejšlet vlastně. Mi jde o to, že to by bylo mimo to normáilní cvičení, že jo? Nebo by on vedl jedno z družstef?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 15:31
- Nahlásit
brut
ak to pak máš ale smolíčka pacholíčka s vééélikým vykřičníkem
i kdepak, páč mi to neva
bože lidi chce se mi tak spááát!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 17:25
- Nahlásit
Tak v lese je sice míň sněhu...ale někde pod kolena a to se fakt nedá lejtka mám jak Herkúles tak proč je ještě posilovat, že?
Srnec na stopovačce-vidí srnu a co myslíte? čumí na ní udělá pár kroků já řeknu "tady jdeme" a on panáček jde...je to prostě liška podšitá, jak má tu stopku tak nezdrhne.
Jo a ještě k oeraci, tak v nemocnici kde jsem byla hospitalizována, tak tam mi řekli, že teda laparoskopicky nee a včera mi MUDr. řekl, že to většinou jde, tak to zkusej a kdyby byl problém, tak to fiknou no ty lejstra co mám jsem ještě nečetla, tak nějak nemám chuť se do toho podívat.....
Jo a potkala jsem rybáře a říkám mu o tý srně, ať si to ti myslivci vodkliděj a on prý, že až se to začne rozkládat, tak to sežerou prasata....taky řešení
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:16
- Nahlásit
Zdravím dámy
Právě jsem slyšela na Nově, že nějakej blbec zřejmě ubodal fenku rr ... a my známe jak jí tak její páníčky, jezdili s námi na coursing ...sem naprosto hotová, znechucená
Jinak sem odpolko chrupinkala dvě hoďky a je mi o dost líp
inu
třá já mám ramena stejně široký
co se divíš .... jak používám berle, tak horní část (převážně ramena) o dost zmohutní
Hláška ze Saxany...
ahááá, sem byla už napůl v limbu, takže mi evidentně vůbec mozek nepracoval ( ne že by to bylo teď o moc lepší)
no ja... když já vím, co je dobré
ty jo, ale já ne jak je vidět
hají, bucí, já tu napůl "programuju", napůl dezertuju, napůl vařím a napůl zuřím, protože nic z toho není dostatečně efektivní
já mám dneska nějakej útlum, páč sice sem se prospala, ale stejně sem jak praštěná a vůbec nejsem schopná normálně fungovat
PetraK
žiš taky bych si dáchla, vem to párkrát za mne, ano?
asi sem si to vzala moc k srdci, páč sem sice vyspalá, ale nějak málo
i kdepak, páč mi to neva
ti nevím, jestli ti mám věřit
denyk
ještě k oeraci, tak v nemocnici kde jsem byla hospitalizována, tak tam mi řekli, že teda laparoskopicky nee a včera mi MUDr. řekl, že to většinou jde, tak to zkusej a kdyby byl problém, tak to fiknou no ty lejstra co mám jsem ještě nečetla, tak nějak nemám chuť se do toho podívat.....
neboj, laparoskopicky to půjde a budeš doma cobydup
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:36
- Nahlásit
brut
ak používám berle, tak horní část (převážně ramena) o dost zmohutní
sem si nějak nevšimla, ty cooltůristo
ne že by to bylo teď o moc lepší)
hláška pána z hospody, který nesl tři guláše třem závozníkům, posléze medvědům
ty jo, ale já ne jak je vidět
páč seš asi vegetarián.. já mám ráda na hošíčcích nějaký to maso.. i když Tora už je poněkud přefouklej
vůbec nejsem schopná normálně fungovat
já jsem měla krizi fčéra, byla jsem totálně mimo.. teda, ne, že by to dneska bylo lepší..
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:43
- Nahlásit
brut
blbec zřejmě ubodal fenku rr
o tom jsem tu psala uším včera, jen si nejdřív mysleli, že jí někdo zastřelil....to jsou fakt magoři....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 20:46
- Nahlásit
brut
Právě jsem slyšela na Nově, že nějakej blbec zřejmě ubodal fenku rr ... a my známe jak jí tak její páníčky, jezdili s námi na coursing ...sem naprosto hotová, znechucená
tohle jsem nějak přehlídla
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 21:30 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
až nebudete vědět, co dělat s volným časem...
URL
doporučuju, má to celkem 12 úrovní a nejhorší jsou podle mě 9 a 11
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 10:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ramštááááááááááájn,
nestíhám totálně
Když konečně dorazim jednu nabídku a odešlu mailem tak mě v tu chvíli příjdou další dvě nefím co ám dělat dřív
PetraK
Pani sem měla včéra zahozený mobííl tak sem vás neslýšel a pak už sem tu nebýl nestíhááááááám
[i]Mi jde o to, že to by bylo mimo to normáilní cvičení, že jo? Nebo by on vedl jedno z družstef?
[/] ju normální cvičení hlavně poslušnost, stopa + eventuelní řešení problémů co kdo má.... a bude to družstvo zvlášť.
problém trochek je ten příplatek a že se začíná už ve čtvrtek ráno ostatní nástup až čtvrtek večer...
začíná se dřív bo on už tam v neděli nebude.
Ale pořád platí, že i když nebudeš v tom družstvu můžes po celou dobu pobytu za ním dojít ukázat s trenažérkou (pruhovanou ) co řešíte aby ti poradil jak ho třá víc fixnout na sebjá aby tě vnímnul víc, rychlejc dříf
my budeme řešit papaní lidí a psůch
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 10:10
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek
Mám novou žehličku. Stála 270 káčé a je z tesca, tak doufám, že za ty prachy něco vydrží
Nemám telefon. Dítě si ho asi půjčilo a někam ho založilo a tak někde spí a spí, brouček vypnutý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 10:15
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
RRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
Fajka
měla včéra zahozený mobííl tak sem vás neslýšel a pak už sem tu nebýl nestíhááááááám
žiš to je krása vědět v tomdle přemobilodebilovaným světě, že to má někdo stejně. Já třá několik dní nevim, že mám vybitej mobil a fšicí sů nasraté, že se mě nemůžou dovolat , ten druhej zachraňuje to, že v něm mám mjůůzik, takže ten se mi pochopitelně nevybije,a le stejnak si třá nefšimnu, že mám něco zmeškanýho, nebo přišla SMS .
Takže naprosto f klidu, f klidu.
Když konečně dorazim jednu nabídku a odešlu mailem tak mě v tu chvíli příjdou další dvě nefím co ám dělat dřív
buď na jednu stranu ráda, páč je kšeft, sice je to na palici, ale hůř, kdyby nechodilo nic. Jak dopadla nakonec ta vánoční rychlofka-podařilo se vám to někde ve sklárně zadat?
a že se začíná už ve čtvrtek ráno ostatní nástup až čtvrtek večer...
začíná se dřív bo on už tam v neděli nebude.
ejch tak tuto je pro nás blbý sááákra.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 10:16
- Nahlásit
kachna_
Nemám telefon. Dítě si ho asi půjčilo a někam ho založilo a tak někde spí a spí, brouček vypnutý.
Tož to jsi tu tedy v dobrém spolku
inu
, který nesl tři guláše
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 10:23
- Nahlásit
kachna_
Mám novou žehličku. Stála 270 káčé a je z tesca,
a už si jí zkoušela???? seš si jistá že to není atrapa???
kachna_
PetraK
jako fakt to je spolek tady...i když kachna z toho ještě vychází nejlíp bo jí pomáhá díťátko ale co jáááá já mám tydle problémy furt i bez díťátka
krom toho já mám ty debily dva.... (ted nemyslím ani Fáju ani čífa )
jeden sokromoš a jeden služební a ten služební právě zvoní furt takže pak jaxi nestíhám vnímat že ten sokr už týden nezazvonil a že vlastně ani nefím gde je
PetraK
ejch tak tuto je pro nás blbý
v poho paní..tak nic neřeš aspon ušetříš předvýst mu co řešíš mu můžem kdykolvek v mezičase
na jednu stranu ráda, páč je kšeft, sice je to na palici, ale hůř, kdyby nechodilo nic. Jak dopadla nakonec ta vánoční rychlofka-podařilo se vám to někde ve sklárně zadat?
jo jo to já sem ale právě že vždycky leden unor byl klid na danový přiznání a ted nejni kde já ten čas vemu a kdy to udělám fakt nevííím
vánoční rychlofka nevím..sem se ptala dojčlandůa odpověd žádná...tož doufám že nésu nasraté na čechy blbouny
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 10:32
- Nahlásit
Fajka
když kachna z toho ještě vychází nejlíp bo jí pomáhá díťátko
na díťátko se dá svíst věěěěcííííí .
vánoční rychlofka nevím
hm, blbý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 10:44
- Nahlásit
Fajka
krom toho já mám ty debily dva.... (ted nemyslím ani Fáju ani čífa
no u Fáji, je jistota, že si to nepřečte, ale co Čííííf?
no ale taky mám právě dva debily a neumim se vo ně starat. a ta nevim, a co tak pořídit si děcko nějaký? Aby to bylo na koho svést? co?
kde já ten čas vemu
ukrást?
předvýst mu co řešíš mu můžem kdykolvek v mezičase
no to sice jo, ale zas na druhou stranu cvičit u něj by nebylo marný.
bože MUSIM ASI DO PELHŘIMOVA!! Votočila sem se u kasy a zpátky už se votočit nemůžu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 11:08
- Nahlásit
PetraK
který nesl tři guláše
co jé? Dyk je to pravda
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:42 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Brý odpolko,
Uamštááááááááájn, slušňáček, že?
chčije a chčije, mlha jak v sauně...krásný leden.
Ten můj fakan né a né přestat táhnout na vodítku...huš nevím, jak na něj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:49 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
no u Fáji, je jistota, že si to nepřečte, ale co Čííííf
v poho ...mě určo nečte stačí že mě musí poslouchat doma furt
a co tak pořídit si děcko nějaký? Aby to bylo na koho svést? co?
no tak to nevím essi je dobrej důvod na pořizování dětí.... bueš na tom ještě hůř ztratíš přehled i vo tom služebním
Votočila sem se u kasy a zpátky už se votočit nemůžu
se nevotáčej nooo a čum furt do kasy ..třá dostaneš přidááno
fája taky dyž furt čumí do misky dostane nášup
denyk
Uamštááááááááájn
tobě taky...co je to za chlapa? Tilda???
chčije a chčije, mlha jak v sauně...krásný leden.
u nás mlha jak mlýko ale ještě nechčije...ale to sem příjde určitě... a sem četla že od dvacátýho má bejt zas tuhá zima a leden a únor hodně zimní ..tak si asi ještě užijem
Ten můj fakan né a né přestat táhnout na vodítku...huš nevím, jak na něj
a je na žrádlo???? jestli jo tak kuřátko do kapsy a bude ipo chuze brzo ..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:53
- Nahlásit
denyk
slušňáček, že
heleho hošíčka jednoho. No stejnak příde Brůtice a pomluví ho, že je hnusnej. Ale vona nemá fkus totiž. Musíš ho sem dát, když je voblečenej za zakrvácenýho kuchtika, to jí pak bere, Hanibalku jednu
Ten můj fakan né a né přestat táhnout na vodítku
počky, někde tady byl návod, takovej dobrej, pohledám to
inu
co jé?
na tři guláše bejvám, ani nevim proč, dost popudlivá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:55
- Nahlásit
Fajka
co je to za chlapa? Tilda
jó takovou mi poslal fotku
tak kuřátko do kapsy
to budu muset chodit s kuřátkem furt? a až vyroste, tak se slepicí? ...to bude gól, kjáva, slépka a srnec, ty wogó
ale teď bez prdele, jó, no trošku ho zatáhnu, on je ale jak oslík a znovu...jde o to, že až příjdu z nemocnice, budu s ním muset chodit hned tak to bude nářez
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 12:57
- Nahlásit
PetraK
někde tady byl návod, takovej dobrej
jestli myslíš totok
http://zaluzi.cz/psiskola/index.php?id=articles
tak to budem trotli voba.
|