Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 12:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

Bruuuuuuuuuuut, bývalá kamarádko Petry káááááááááááá[i]

nemáš to tam celý správně to je

Bruuuuuuuuuuut, bývalá kamarádko Petry káááááááááááá a současná mrtvolooooooooooooooooooooooo!

[i]Páč nemáš představu co se valá za vodu od ns z kopců ..je tu 6 nad nulou a lej

tohle je fakt fakt hodně špatný a co člověk může kurnik jinýho než napsat, takovýdle nic neříkající věty?

brut

takže trénujeme na dvorku, doma.. ovšem chtělo by to být venku na poli, v lese prostě na procházce.

no dneska to bude zajímavý, vyloženě se na to těším, čokl co mu de pára z uší, co nevnímá a nechce vnímat a fšade jen voda, voda, voda. Možná radši pudem k rybniku, vyjde to nastejno a budu ho tam moct vyplavat

brrrr, co mi to sem cpeš za obludy?

TO NEJNI VOBLUDA!

neboj, sem imunní

tak sválně:

a du na voběd.

Jen doufám, že se ta svině najde a půjde sedět ( byť jen na rok, ale byla by to výstraha všem dalším)

ty jo KDYBY !! KDYBY!! Nechápu proč to někdo udělal

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 12:43
- Nahlásit

PetraK

doma aportuje v pohodě a rád?

jo ale dlouho ho to nebaví, a pískcí hračky už má rád, když byl malý, bál se jich....
Co se týče toho deště dnes to taky bude prochajda na chvilku...zbytek musím zmáknout doma, hledání pamlsků, házení, přetahování...a už nefím

dok. Foučková to nebyla´. Já měla fobii z cestování autem...stupňovalo se to až tak, že jsem do něj nechtěla nastoupit, raději jsem volila vlak nebo bus. Prostě fobie z toho, že se vybouráš a konec....těžko se to vysvětluje, kdo nezažil, nepochopí.

brut
to je šílený s tou čubinou...modlím se ať ho najdou magora ujetýho

to by klidně být mohlo... přenáší si obrazy do spaní a podvědomí usoudí, že "nepřítel" je s ním v posteli ... klíďo by ti mohl něco udělat a vůbec to nevědět. Musíš s ním promluvit a vysvětlit mu, jak reaguje či nereaguje, co dělá a jak se chová.

jo to je určitě ono, on prostě vůbec neví, co dělá, to je docela nebezpečný.

U nás už houkala i siréna, takže se voda někde vyvalila a z pole za naší bytovkou to teče hlava nehlava....zas budeme mít potopu ve sklepě.

Mathea
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 13:14
- Nahlásit

Tak prouhata to ma za sebou a zdaaarneeeeee! FOtky poslu pozdeji, jsem mrtvolka. Kdyz lezela prouhata na sale, ja s pani S. jsme se snazily odchytit jeste jednu fenku, ktera se toulala v CHlumci u nadrazi..nepodarilo se to, pletli se do toho lidi, delali kraviny, takze jsem zmokla a desne se nasrala.
Zitra jedem na kontrolu, kastrace pry byla provedena akorat na cas, ze uz tam mela nejakou napln delohy, ktera by postupne rozhodne presla v zanet. Tumory vyndany, vetka tam nechala jen jeden mensi nez hrasek, protoze uz by Cindy mela po sobe tech jizev vic nez dost, krzeva kastraci by to rust nemelo uz.
Ve stredu se pojede na dren (ale to budu mit esika nejspis mimo provoz, protoze mu umira starter), takze budto tam zajede vetka, nebo pani S. sezene nekoho na odvoz jinyho. Pak v patek nebo sobotu stehy ven a bude to.

Za Cindy, pani S. a dalsi lidi pohybujici se kolem azylu VEEELIKANSKYYY DIIIIK, ze jste tem dvema breberucham dali moznost

inu
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 13:27
- Nahlásit

Mathea
tak hlavně ať se dobře vyhojí a najdou pěkný domov.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 13:30
- Nahlásit

Fajka
Bruuuuuuuuuuut, bývalá kamarádko Petry káááááááááááá
nebůůůj, šak ona to skousne

prosim tě a fakt jste dost daleko vod vody????
neboj se, vybírali jsme bydlení daleko od vody, páč oba si pamatujeme několik velkých vod a povodní.....jsme výš než byla ta hospoda, co jsme v ní byli ( sme nad těma kolejema)

Momentálně se víc strachuju o chatu, která je na místě, kde se valí kvanta vody... naštěstí taky mooooc vysoko na Vltavou... cesta je nepřístupná, takže se nedá zkontrolovat jinak než pěšky a to já riskovat nebudu

Páč nemáš představu co se valá za vodu od ns z kopců ..je tu 6 nad nulou a leje a jestli bude záítra ještě teplejí tak to vás to tam dole asi fakt zatopí
nejhůř jsou u nás všichni, co mají chaty u Berounky... ty už je mají pod vodou. Nová cyklostezka už taky není, do baráků zbývá ještě kousek. Ve městě se začalo pytlovat a připravovat na vzestup hladiny.... na tu vodu, co zde byla před devíti lety to mít zatím nebude ( ale lidi nakupují do zásoby, vyřizují vše, co potřebují ve městě, páč čekají, že voda bude i na náměstí )

inu
Tak to je všude stejný
asi bych rovnou měla spáchat seppuku

je to všude stejný, ale ne bez šancí ... jen se musí víc hledat a raději dřív než později

To je docela k ničemu, nikdy nevíme, kdy ho to zase "popadne" a co vyvede. Dřív to ale nikdy neudělal, to až v posledním čtvrt roce...
jj, nervy jsou sfině.... jen ať si dá pozor a nečučí na horory a nehraje tolik her

PetraK
Bruuuuuuuuuuut, bývalá kamarádko Petry káááááááááááá a současná mrtvolooooooooooooooooooooooo!
áááále, co to vidím? Přece by si nechtěla, abych byla ještě víc ztuhlá než sem teď?

no dneska to bude zajímavý, vyloženě se na to těším, čokl co mu de pára z uší, co nevnímá a nechce vnímat a fšade jen voda, voda, voda. Možná radši pudem k rybniku, vyjde to nastejno a budu ho tam moct vyplavat
u nás se nedá jít vůbec nikam... u Berounky je vše pod vodou, pole téměř taky, z kopců se valí voda

TO NEJNI VOBLUDA!
jedna větší než druhá.... bych je mohla dávat harantííím jako strašáky před spaním nebo couráním po lese

ty jo KDYBY !! KDYBY!! Nechápu proč to někdo udělal
to nechápe vůbec nikdo....ale kdyby to vyšlo, tak by to byla skvělá věc a hlavně výstraha jinejm sviním

denyk
to je šílený s tou čubinou...modlím se ať ho najdou magora ujetýho
já taky...a o to víc zase začnu plesnifce prudit s přivoláním, protože tohle je moje noční můra

jo to je určitě ono, on prostě vůbec neví, co dělá, to je docela nebezpečný.
přesně tak... to už je pomalu na nějaký "léčení"

U nás už houkala i siréna, takže se voda někde vyvalila
vůbec se nedivím... pokud tam máte tolik sněhu jako u Fajky, tak to musí být šílený... a ty menší toky se vůbec nedají "ošetřit", takže voda se dostane úplně všude

z pole za naší bytovkou to teče hlava nehlava....zas budeme mít potopu ve sklepě.
u nás se voda valí z kopců, polí... furt prší a zem to nebere....

brut
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 13:32
- Nahlásit

Mathea
Tak prouhata to ma za sebou a zdaaarneeeeee!
ufffff, tak to je dneska první pozitivní zpráva

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 13:33
- Nahlásit

Mathea

ááj díky za hlásání a gratulejšn, že to dobře dopadlo. Jste fšecky statečné převelice.

esika nejspis mimo provoz

koukám že fšicí ešíci sou tetkon mimo provoz

Cindy drbnite za ušiska a ať pěkně srůstá

VEEELIKANSKYYY DIIIIK,

no a od nás zase naopak dík vám všem Skřivanovitým, páč díky vám mají ti čokle novou šanci.

denyk

a pískcí hračky už má rád

ták fajn. Jdi a kup nějakou novou - u nás jsou ve veliký oblibě (a nejen u nás jak jsem zjistila) hračky co jsou pískací, ale taky bodlinkovatý různý ježci a tak. To přines domů a dělej s tím šílený drahoty, pískej na to chvílu, nadšeně vykřikuj, cože je to za nááádheru, ukázat, nechat zrzavci písknout a pak šup do kapsy. A nevydat. A pak než půjdete ven, zase zahraj chvíli dííívadlo abys ho natěšila a pak šup do kapcy. A venku to stejný -ciráty, pískání obivování a pak mu to jednou hoď a až Ti to přinese, jéé huraaa to je krása a šup do kapcy. Takhle ho musíš natahovat, aby on to chtěl, udělat z toho vzácnost. Nevnucovat se mu s tím. Musí to chtít von. A až to chce a chce, tak párkárt hodit, ale opravdu jen párkrát a pak sebrat. Nesmí ho to předstat bavit dřív, než mu to sebereš.
Můžete hrát třeba taky "hru na přivolávanou".... což je vlastně normální procvičení přivolání , že si ho odložíš na místě, ujdeš určitou vzdálenost a pak ho zavoláš. Můžeš při tom i utíkat trošku pryč, aby ho to motivovalo zrychlit. Když dobíhá, tak hroozná radost, jásáš jak je šííkovnej a tasíš nějakou flákotu. Nebo třeba něco na přetahování do čeho se může, až k tobě doběhne zakousnout a potaháte se o to, což je taky zábava.

U nás už houkala i siréna, takže se voda někde vyvalila a z pole za naší bytovkou to teče hlava nehlava....zas budeme mít potopu ve sklepě.

sakra , a to máme fakt teprve leden

Mathea
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 13:35
- Nahlásit

A to sem jeste ke vsemu prvni cestu do Skrivan a zpet absolovovala bez jakyhokoli dokladu, pac sem si nechala doma penezenku...super, pak v takovy chvili volat cajty kvuli odchytu a to jeste takovyho dementa, kterej me za to serval.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 13:37
- Nahlásit

brut

áááále, co to vidím?
Tildu přeciž maso, no

Přece by si nechtěla, abych byla ještě víc ztuhlá než sem teď?

jehehéé a prej že to vydejchá

u nás se nedá jít vůbec nikam...
no já se obávám, že to u nás taky žádná sláva nebude. Kdybych si bývala aspoň nezapomněla naimpregnovat ty bagáně, sakra! takhle budu mokrá hned.

jedna větší než druhá....

to je furt ten samej pán. víme!

...ale kdyby to vyšlo, tak by to byla skvělá věc
jo přesně! Šmejdi! Jenže se trochek bojím, že to asi neklapne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 13:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mathea

a to jeste takovyho dementa, kterej me za to serval.

COOOOOOOOOOOOOOOOO????

A to sem jeste ke vsemu prvni cestu do Skrivan a zpet absolovovala bez jakyhokoli dokladu, pac sem si nechala doma penezenku.
škvrny na slunku asi, taky mám slavnej den dneska

hele a víš co se mi včera stalo?? jááá sem si rozbyla jezdce na zipu u těch mejch roztomilejch střevíčků Utrhlo se mi tam to tahátko, za který se to tahá. A kancelářská sponka to teda nezastoupííííí áááá já nebohá. Nemám střevíčky!!! Co já budu nosit, než se to vopraví?

inu
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 13:47
- Nahlásit

brut
jen se musí víc hledat a raději dřív než později

no, nejdřív by to jako chtělo tu práci

brut
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 13:59
- Nahlásit

Mathea
absolovovala bez jakyhokoli dokladu, pac sem si nechala doma penezenku...super, pak v takovy chvili volat cajty kvuli odchytu a to jeste takovyho dementa, kterej me za to serval.
zas si někdo potřeboval pohonit ego, že?

PetraK
Tildu přeciž maso, no
maso? A kde jako? Nevidím maso, ale obludu, což je mooooc podstatný rozdíl...teda pokud mi nechceš trvdit, že by si si z něj ráda udělala třá stejk

jehehéé a prej že to vydejchá
ale jooo, vydejchá, jen by potřebovala trochu víc aktivity, aby se protáhla a nebyla furt zavřená doma.... nějak jí ten pohyb chybí a je díky tomu ztuhlá

no já se obávám, že to u nás taky žádná sláva nebude. Kdybych si bývala aspoň nezapomněla naimpregnovat ty bagáně, sakra! takhle budu mokrá hned.
poslední hlásání je .... bahno nad kotníky a kde není bahno, tak tam stojí voda

to je furt ten samej pán. víme!
no potěš koště

jo přesně! Šmejdi! Jenže se trochek bojím, že to asi neklapne.
furt věřím, že klapne a sviňák se najde...

jááá sem si rozbyla jezdce na zipu u těch mejch roztomilejch střevíčků Utrhlo se mi tam to tahátko, za který se to tahá. A kancelářská sponka to teda nezastoupííííí áááá já nebohá. Nemám střevíčky!!! Co já budu nosit, než se to vopraví?
střevíčkama myslíš své těžké škorně?

inu
no, nejdřív by to jako chtělo tu práci
já vím ...ale možná by si mohla vyzkoušet spíš než Prágl, tak přilehlé okolí, tam by možná ubytko šlo sehnat spíš...

brut
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 14:00
- Nahlásit

Dámy, odcházím....se tu možná objevím později, pokud ne, tak Vám přeji hezký víkendík ... jo a má se ochlazovat a začít sněžit

Mathea
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 14:23
- Nahlásit

brut,PetraK
Von me nastesti neserval za to, ze jsem nemela doklady, to nastesti nemel moznost zjistit, ale za to, ze sem si dovolila po nem vyzadovat odchyt a postarani se o bezprizorniho cokla. Fakt uz mam toho vseho po krk.

Esusko, botek mi je lito, ale zas jdou opravit, tak nebrec.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 14:23
- Nahlásit

brut
maso? A kde jako?

tu děfče,tu. maso, mooooooooooc masa

že by si si z něj ráda udělala třá stejk

nejsu TY MILÁ HANIBALKO LEKTROVÁ

potřebovala trochu víc aktivity,

tož si pusť todle
http://www.youtube.com/watch?v=yo_iFgNofeo

to tě spolehlivě rozpohybuje

... bahno nad kotníky a kde není bahno, tak tam stojí voda

no vidiš, hned sem celá radostnější a o to víc se na procházku těším.

no potěš koště

střevíčkama myslíš své těžké škorně

tss, škorně, SOU TO BOTÍÍÍÍČKY!! střevíčky mý taneční

furt věřím, že klapne a sviňák se najde..
já v to budu doufat, snad tomu napomůže ta odměna.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 14:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

Dámy, odcházím....se tu možná objevím později, pokud ne, tak Vám přeji hezký víkendík .

taky za chvíli vyrazim a taky přeju ROVNOU HEZKEJ VÍKEND, páč se obávám, že mě pohltí při venčení bažiny

Mathea
moznost zjistit, ale za to, ze sem si dovolila po nem vyzadovat odchyt a postarani se o bezprizorniho cokl

no tak tohle sem právě předpokládala, proto sem se taky tak rozčílila a svou otázku napsala převelikym písmem. IDIOT!!

Esusko, botek mi je lito, ale zas jdou opravit, tak nebrec

já vim, ale ... tzn, nemůžu je tetkon nosit proto pláču, pláááču

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 14:33
- Nahlásit

Sindičce držim palčáky věřím že to zvládne, pruhovaní sou totiž děsně vodolní přeju všem hezkej víkendík a já du pokračovat v hlledání 60EUROkerý se mě někde v průběhu roku ztratily a nemůžu je najít kuj*va....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 14:43
- Nahlásit

Fajka

v hlledání 60EUROkerý se mě někde v průběhu roku ztratily a nemůžu je najít

di za chůůvou ta ví víc než jáááá!

esli von to nejni jeden rrrramštajn tikyt??

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 14:47
- Nahlásit

PetraK
di za chůůvou ta ví víc než jáááá
essi neumí chůva účetnictví tak si v řiti

esli von to nejni jeden rrrramštajn tikyt
no to nééé , sice teda ramštajn ring tu je ale tady ta imaginární částka nechybí..to zas bude nějake debilní překlep na kerej čék čumí a stejnak ho nevidí
no tak mám asi program na celej víkend

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 14:51
- Nahlásit

ramštajnáci prominou ale dneska si pouštím celej den tudle písničku ..

http://www.youtube.com/watch?v=iLUAkOv3RIs&feature =related

neví někdo proč asi ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 14:59
- Nahlásit

Fajka

ssi neumí chůva účetnictví tak si v řit

a tak to sem stejnak, takže žádná změna

ramštajn ring

jééééééééééé ! a zrovinka ho mám na prstiku. Zrovinka furt,takže žádný překvapení

asi program na celej víkend

stejnak prší, tak to je akurát tak na monopoly nebo hledání 60 éček

ale dneska si pouštím celej den tudle písničku ..

ešče ty tu prš!

důůůůůůůůůů dom, naúřad a pak ven. páááááčko

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 15:18
- Nahlásit

PetraK

díky, to víš, já potřebuju nakopnout, bo já nejsem moc emotivní, nehádám se nahlas, neraduju se nahlas....tak se asi budu muset změnit kvůli veličenstvu zrzavému....přivolávat jsem se v Herolticích naučila hodně radostně...tak budu muset i to ostatní...no jo, však jak nemám děti, tak jsem si nevyzkoušela co na ně platí a tohlencto čtyřnohý je temu podobný....

Jo a jestli se tu objeví ještě kačena tak ať si užije vejlet

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 18:53
- Nahlásit

1EUR, 1EUR, 1EUR, 1EUR, 1EUR, 1EUR, 1EUR, 1EUR, 1EUR, 1EUR,

a nic...saaaaaaaaakra........

brut
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 11:15
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Víte jak vypadá Kocourkov? Kdyby ne, tak vám popíšu jak jsem se včera cítila, když dorazil nejmladší na víkendík.
Přijel opět tak nachcípanej, že nemůže ani spát, jak má plnej frňák a chrchlá Mno a pak mi přinesl žádanku na vyšetření na ortopedii s tím, že má skoliozu. Což by nebyl problém, kdyby kvůli skolioze a problémů s páteří neměl už 9 let napsaná rehabilitační cvičení, která necvičí
Tak jsem nas*aná a odmítám s ním jít na ko, protože s tímhle papírem ze sebe akorát udělám blbce

Mathea
Von me nastesti neserval za to, ze jsem nemela doklady, to nastesti nemel moznost zjistit, ale za to, ze sem si dovolila po nem vyzadovat odchyt a postarani se o bezprizorniho cokla. Fakt uz mam toho vseho po krk.
jo holka, tohle mě nepřekvapuje... Já se s našima měšťákama hádám furt. Kvůli kde jaké blbosti buzerujou, ale že naši cikáni tu dělaj bordel, rozebíraj auta, vypouštěj olej kde se jim zlíbí, rozbíjej skla a nechávaj je válet okolo nás, to neřešej... jo a novinka... cikáni choděj s*át na všechna místa, kde je jen trochu něco jako trávník. Takže to neprojdeš bez toho, aby si okolo sebe neviděla hromady hove* Fakt humus

PetraK
tu děfče,tu. maso, mooooooooooc masa
ježííííš, co to sem dáváš za zrůdu? By si člověk myslel, že je po ránu v hororu ... tssss, ty tam vidíš mooooc masa? To má na sobě každej průměrnej čék

nejsu TY MILÁ HANIBALKO LEKTROVÁ
to nejseš, páč z tohohle by si si ten stejček neudělála

tož si pusť todle
http://www.youtube.com/watch?v=yo_iFgNofeo
to tě spolehlivě rozpohybuje

a to jako má bejt co? Nejde mi to totiž spustit a jak tě znám, tak tam bude opět tvůj dus, dus, dus

no vidiš, hned sem celá radostnější a o to víc se na procházku těším
doufám, že ses vrátila bez ztráty květinky

tss, škorně, SOU TO BOTÍÍÍÍČKY!! střevíčky mý taneční
a to v těch škrních budeš tancovat dupáka či co?

já v to budu doufat, snad tomu napomůže ta odměna.
taky spolíhám na odměnu

taky za chvíli vyrazim a taky přeju ROVNOU HEZKEJ VÍKEND, páč se obávám, že mě pohltí při venčení bažiny
doufám, že ne, páč kdo by nám tu strašil s dusdusdusíkama?

Fajka
du pokračovat v hlledání 60EUROkerý se mě někde v průběhu roku ztratily a nemůžu je najít kuj*va....
nemá je Ešuska za obrazem?

Jinak Berounka má už třetí povodňovej stupeň a okolní potoky jsou na tom stejně Už aby bylo léto, tohle je fakt hnus....

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 12:30
- Nahlásit

brut
nemá je Ešuska za obrazem
nemáááá! už sem je našlááá

ale zas sem přišla na jinou chybu...že mě chybí 1251 káááčéééé na korunovm účtu....ach jo...a takhle to bude asi až do března ...

Jinak Berounka má už třetí povodňovej stupeň a okolní potoky jsou na tom stejně
pani nechci strašit jo ale asi bude ještě hůř ...včera hlásili že dneska vybírání oblačností slunečno a bezesrážek ....od rána (nevím jak v noci) nepřetržitě prší střídaj se prudký lijáky s hustým vytrvalým deštěm a všecko odtejká pryč...místo cest koryta plný vody..sníh mizí neuvěřitelným tempem

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 12:33
- Nahlásit

hlásím se při sobotě!
od rána (nevím jak v noci) nepřetržitě prší
tady od rána svítí sluníčko! ale šíleně fouká
měli jsme jet dneska na domeček něco udělat a pak vyrazit vybírat nábytek do koupelny, a místo toho pán tlumočník od rána zatápí - už měl zas svých 39,1 takže zábaly, čajíčky, čajík s medíkem, vývar, ...
takže odpoledne jedu za berni - a hlavně pracovat - sama a zítra jsme měli jet k mamíííí

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 12:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
tady od rána svítí sluníčko! ale šíleně fouká
no tady fouká taky na to sem zapoměla ale nesvítí

tlumočník od rána zatápí - už měl zas svých 39,1
šmankote! at to pořádně vyleží, vykašle se na práci tedkonc...rači at se dá dokupy a až příjde jaro příjde tlumočník pracovat a určo mu to půjde na jaře rychlejš a líp vod ruky

odpoledne jedu za berni - a hlavně pracovat - sama
sim tě nestrhni se ještě ty!

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 12:41
- Nahlásit

šmankote! at to pořádně vyleží
on nezná teplotu 37,3 - když už, tak pořádně já bych byla už mrtvá
odpoledne jedu za berni - a hlavně pracovat - sama
sim tě nestrhni se ještě ty!

nebůůůůůj, trochu suti a jinak zametat hobliny, co odpadaly od prken co hoši přitloukali jemná práce, u který mi bude asistovat ten náš tříbarevnej ometák

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 12:49
- Nahlásit

Janiii
on nezná teplotu 37,3 - když už, tak pořádně já bych byla už mrtvá
jj to já taky..já jám mám těsně nad 37 sem už prakticky mrtvé..při 39 už bych asi hořela

práce, u který mi bude asistovat ten náš tříbarevnej ometák
no tak tam pust ometáka at to zamete a ty se můžeš jen dívat

taky makáme ale jak se nám nechce božínkůůůůůůůů, prááááce šlechtíííííí

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 12:50
- Nahlásit

prááááce šlechtíííííí
jojo, za zpěvu tohoto sloganu se jdu oblíknout a jedu

tak pěkný odpolůůůůdne všem!

<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání