Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 12:57
- Nahlásit

Janiii
též též

inu
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 16:53
- Nahlásit

čest, soudrzi a soudržky, řeka hučí po lučinách, některé chatky u řeky nejspíš brzy poplavou po skalinách..

Mathea
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:28
- Nahlásit

Cindyyyyyyyy prouhataaaaa
Cindulka se krasne zotavuje, kontrola naprosto v poradku, vetka mela usmev na tvari. Pri kontrole mela vetka telefonat, ja stala u Cindy u stolu a drbala ji..lehla si nejdriv na bok, nasledne se prevalila na brisko a nechala si drbat pupek po vyholeni Je to frajerka.
Tesne po prevezeni po operaci

A dneska, kdyz jsme cekaly na "maminku", nez si vyridi neco ve meste

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 18:53
- Nahlásit

Mathea
je kráásnááá tak snad bude brzy fit

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 20:13
- Nahlásit

Mathea
ta je roztomilá a vypadá že to ustála hodně dobře
... pruhování dokonalý ..a ten pohled na poslední fotce

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2011 23:17
- Nahlásit

Mathea
Jéééé, Cindy je jako náš Haskýšek Ale prý ji opravdu nechcem

inu
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 08:59
- Nahlásit

Brý ráno, spolustolovníci, včerek byl vyčerpávající, tak dneska jsem tu jen na skok.

Doufám, že čibukoj dostala svůj obojek bez úhony a vy ostatní jste měli mnohem příjemnější víkend než já.

konec hlášení

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 09:10
- Nahlásit

Zdař všici, jsem tu dlouho nebyla, páč prostě nestíhám. Ale jsem hrozně akční - celou chodbu mám zastavenou sesbíranejma dekama, hadrama, hrncema a miskama. Dneska to odvážim, ale tentokrát zřejmě směr Liberecký útulek. Vzhledem k tomu, že jsme teprve včera koupili auto a je na letních pneu, cestu do Dášeňky si nelajsnu, ač mě to mrzí. Libereckou archu máem za rohem, tak snad to udělá radost i tam. Mám toho asi tak 6 velkejch pytlů. Jsem fakt hrdá na takovej úlovek. ))
Co je tu novýho?

inu
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 09:15
- Nahlásit

mishi
Co je tu novýho?

ale tak jako dycky ve všech příbězích: stará spojenectví byla porušena, nová navázána a jeden prsten vládne fšeckým

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 09:17
- Nahlásit

inu
Někdo něco provedl? Koukám, že už není růžovo, už vás to přešlo?

inu
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 09:38
- Nahlásit

mishi
Koukám, že už není růžovo,

kdepak, růžové brýle byly již odloženy, nyní přišla černočerná tma ozařovaná pouze pekelnými plameny ve tvaru R

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 09:42
- Nahlásit

mishi
Koukám, že už není růžovo, už vás to přešlo?
naprosto, samej ramštajn, nic než ramštajn vespolek

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 09:45
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
!

Děcka , psala sem vám v sobotu večer a co?? A SE MI TO CELÝ!! A ŽE TOHO BYLO VY-MA-ZA-LO! tak sem se načtvala a nenapsala sem vám uš nic, jinak bych ten krám byla musela rozkopat. A nebo si spíš asi uříznout ruce

Jaký byl víkendnek?? U nás moc krása. V sobotu jsme byli na výletě v ÚÚÚnhošti. A měla jsem moooc hodnýho pejska a víte proč?? no protože jsem ho hnedka dvě minuty po výlezu z auta zmasakrovala. Kreténa jednoho. Byl to slušnej cambus z mý strany, páč jsem po ňom fakt skočila a skončili jsme v bahníčku . Pak z něj byl veselý a hodný psíček /sakra... psíček??? /co přibíhal na prouhé proudění myšlénky . A včera jsme byli v krásných lesích u Nenačovic. Krom toho, že jsou tam krásný lesy, tak je tam taky hlůůůboká strž a v ní teče potůček a... když hodně hodíte, tak tu strž přehodíte balónkem. A péf má pak radost, protože jede dolů. sápe se nahoru, hledá balonek, najde ho, jede zase dolů, sápe se nahoru, flusne vám balonek do ruky a hopíkuje, ať už proboha háááááááázííííííííteeee, páč už zase chce jet dolů, sápat se nahoru, hledat balonek....... jak u blbej ve strži no ale .... vypustili jsme páru a tak tetkon chvilku nebudu mít doma pískací konvici, alébrž cíplýho čokla.

Mathea
A dneska, kdyz jsme cekaly na "maminku", nez si vyridi neco ve meste

jejdáááááááááááá!! Jak si to užívá panička městská!! vypadá moc dobře a já znova dík, že ses toho zase ujala a jsem moc ráda, že to jde takhle dobře.

a nechala si drbat pupek po vyholeni

fakt že jo???

brut
o to sem dáváš za zrůdu?

ti dám zrůdu, až ti budou berle malý!!

o má na sobě každej průměrnej čék

jeh, hele bez přehánění, tak to asi těžko, průměrnej fakt těžko , průměrnej čék má sobě tři tuny sádla, nikolif hroudu svalovou

stejček neudělála
no to bezpochyby, páč já lidije nepitvám

a to jako má bejt co

to je.......... AMOOOOOOOOOOOOOOOOOK , viďte pani Fajfko

doufám, že ses vrátila bez ztráty květinky

bylo to lepší než jsem očekávala, až na jeden ďolíkatej úsek teda, tam sem musela skorem plavat. ale jinak perfekt.Aportky, hledání a rozlišování, kupodivu i vnímal . byl vůbec poslušnej, poslední dobou byl pořád poslušnej, tak si to vybral v sobotu, ale to jsme pořešili během fteřiny a pak už byl zase poslušnej . Jen já byla vod bahna, páč jak sem po něm hópla, udělali jsme hapala do bahna

a to v těch škrních budeš tancovat dupáka či co?

tsss klidně aji walz. kdybych věděla jak na to

strašil s dusdusdusíkama?
DENYK ! Vzala by to po mě

Fajka
brut
nemá je Ešuska za obrazem
nemáááá! už sem je našlááá

hééééééérgot, já to nestihla!! Fajfka tam byla dříf!

že mě chybí 1251 káááčéééé na korunovm účtu.

to je z toho, že nemáte hrníček na peníze. dybyste měli hrníček na peníze jako my, našli byste tam šécko . Hrníček se menuje ZLostník a je naprosto spolehlivej. dycky tam najdu aspoň bůra . Dostala jsem ho kdysi od kamarádky. Je na něm nápis. Zlostník- v případě náhlého návalu vzteku, mrskni mnou o zem dokonalý, jen nechápu.... proč mi to jako kupovala asi??

střídaj se prudký lijáky s hustým vytrvalým deštěm

čéče jak píše Janiiii, tady bylo krásně - jak na jaře . Oba dny ani kapka a svítilo. Asi se to všechno vybíjí tam u vás

Janiii
tlumočník od rána zatápí - už měl zas svých 39,1

a himbajs! tak doufám, že to vyleží a neřítil se hned do procesu. řádí to tetkon prej.

práce, u který mi bude asistovat ten náš tříbarevnej ometák
no tak tam pust ometáka at to zamete a ty se můžeš jen dívat

má pravdu přecetkyně Fajfka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 09:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

mishi

ám toho asi tak 6 velkejch pytlů. Jsem fakt hrdá na takovej úlovek.

no paráda, paráááááááda, šikovná baba. Dostane pičkůtek! Nebo dva?
e už není růžovo, už vás to přešlo?

mnooo! Sem chtěla napsat že SNAD KONEČNĚ JO!!

a než jsem to stačila napsat, tak tadykle

DŮŮŮŮRA kachna_

vyhrabala zas nějakou úhylárnu!!

KDES TO VZALA KACHNO PŘÍŠERNÁ!!!!!!!!!!

inu
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 10:02
- Nahlásit

Myslím, že si přejmenuju web na Sexugoya

chlupatá ženská
hanebné paničky

brut
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 11:46
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Máme přestavěný obývák, smontované postýlky a krásně se na nich chrupe.... jen ten bordel budu uklízet ještě dneska. Včera večer sem totálně odpadla

Fajka
nemáááá! už sem je našlááá
pašáááák, dostane piškotek

ale zas sem přišla na jinou chybu...že mě chybí 1251 káááčéééé na korunovm účtu....ach jo...a takhle to bude asi až do března ...
a ty nemá Ešuska za tím obrazem, víš, že je hamoun a schovává tam kde co

pani nechci strašit jo ale asi bude ještě hůř
naštěstí ste paní strašila zbytečně.... voda pomalu plyne ( teda ne pomalu, ale fofrem, ovšem už klesá), všechny potoky se uklidnily, a tak snad bude vše ok

všecko odtejká pryč...místo cest koryta plný vody..sníh mizí neuvěřitelným tempem
snad ještě nějaký napadne.... Brut děsně líná, máme chlupy naprosto všude, takhle moc loni nelínal.

Janiii
pán tlumočník od rána zatápí - už měl zas svých 39,1 takže zábaly, čajíčky, čajík s medíkem, vývar, ...
hlavně ať to konečně pořádně vyleží, jinak se v tom bude plácat ještě na jaře a to určitě nebude chtít

takže odpoledne jedu za berni - a hlavně pracovat - sama
tak hlavně doufám, že máš víc rozumu jak tlumočník a nestrhla ses

Mathea
šak už sem to psala... naprosto úžasné, vznešené stvořeníčko je Cindinkááá

brut
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 12:02
- Nahlásit

inu
, včerek byl vyčerpávající, tak dneska jsem tu jen na skok
u nás byl celý víkend vyčerpávající a doufám, že dneska bude víc klidu.... to bude, páč až do večera sem doma s plesnifcema a bílou koulí sama

mishi
Zdař všici, jsem tu dlouho nebyla, páč prostě nestíhám.
zdar!! Díky moc za kalendáře... oba udělaly obrovskou radost. Teta z něj byla na měkko a furt ho každýmu ukazovala

ále to víš, Ešuska sem pere pod párou černou tmu a furt ukazuje nějaký obludky...takže protipol musí být růžovoučká, ale zatím jen slovní

PetraK
zdravím růžová královno

A včera jsme byli v krásných lesích u Nenačovic
byli u Nenačovic a nemohli dojet ještě kousek na návštěvu...achich achich

nechceš mi snad tvrdit, že je to něco jinýho?

hele bez přehánění, tak to asi těžko, průměrnej fakt těžko , průměrnej čék má sobě tři tuny sádla, nikolif hroudu svalovou
požoooor, mluvíme o mase a ne o svalové hmotě a to má průměrnej čék stejný jako ta obluda... pokud by si brala obsah sádla, tak podprůměrný ék by ho měl daleko víc, průměrný víc a nadprůměrný míň

možná by si měla začít, pak by si si nepletla sádlo s masem

to je.......... AMOOOOOOOOOOOOOOOOOK
tak amok sem měla včera v poledne, když sem se podívala směr obývák a viděla ten neskutečný bordel

bylo to lepší než jsem očekávala, až na jeden ďolíkatej úsek teda, tam sem musela skorem plavat. ale jinak perfekt.Aportky, hledání a rozlišování, kupodivu i vnímal
vidíš, tak to nebylo tak hrozný
U nás dostala piraňa céres v sobotu večer a od tý doby je krásně poslušná..... celá zabahněná mi vhupla do uklizený chodby a koupelky, takže sem mohla začít znovu

... bych řekla, že k tobě půjde dupák líp

omyl, ona na rozdíl od tebe má rozum a nedussáááááá

to bude tím, že se příliš couráš

jen nechápu.... proč mi to jako kupovala asi??
tak to my nechápeme též

brut
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 12:04
- Nahlásit

inu
Myslím, že si přejmenuju web na Sexugoya
pane jo, kdo by to řek

Ešuskóóó, jak to vdíš tenhle týden? Potřebuju si ho trochu rozplánovat a objednat se k lékařské vědě sem k nám, tak abych se netrefila zrovna do toho dne, kdy by sme se mohly sejít

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 12:05
- Nahlásit

chlupatá ženská
hanebné paničky

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 12:23
- Nahlásit

brut
Ešuskóóó, jak to vdíš tenhle týden?

ešče nevim, ešče nevim, ešče nééééééééééévim. A nejdříf to budu vědít asi až záftra . Hele tak si to nějak udělej a buďto se trefíme nebo se netrefíme . Ostatně jiná možnost vlastně ani neni

brut
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 12:35
- Nahlásit

PetraK
ešče nevim, ešče nevim, ešče nééééééééééévim. A nejdříf to budu vědít asi až záftra
ok, tak uvidíme zítra

Hele tak si to nějak udělej a buďto se trefíme nebo se netrefíme . Ostatně jiná možnost vlastně ani neni
ale je... počkáááám, zatím

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 14:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ramštaaaajn na věčné časy a už nikdy jinak

nestíhááám, musím makat a vydělávat na daně, na loňský rok, letošek a rok příští

inu
díky za obojek, dorazil vpořádku

Heslo posledních dní:
http://www.youtube.com/watch?v=0oqU0NModSQ&feature =related

inu
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 14:52
- Nahlásit

Fajka
díky za obojek, dorazil vpořádku

za obojek děkuj tomu, kdo ti ho zaplatil a dovezl, ne mě.

brut
u nás byl celý víkend vyčerpávající a doufám, že dneska bude víc klidu.... to bude, páč až do večera sem doma s plesnifcema a bílou koulí sama

ty se máš, i když, já zalehla v už kolem deváté a spala jak zabitá do půl devátý.. záda výjimečně dala pokoj

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 15:04
- Nahlásit

Fajka

Ramštaaaajn na věčné časy a už nikdy jinak

ááááááááááách to je náááááááááádheraááááááááááá

nestíhááám, musím makat a vydělávat na daně, na loňský rok, letošek a rok příšt

mnooo a hlavně hledat

1251 káááčéééé na korunovm účtu.

pak se čék diví, že nestíháme, že??

Heslo

no, tak tetkon nevim, esli se mám vozvat jako???

já sem furt na svym:
http://www.youtube.com/watch?v=yo_iFgNofeo

brut

počkáááám

tak díky

Máme přestavěný obývák, smontované postýlky a krásně se na nich chrup

žjo! to má člověk radosti, co?

ovšem už klesá), všechny potoky se uklidnily,
fakt?? no to jsem v neděli a v sobotu viděla v okolí Únhoště teda moc nevypadalo jako uklidněný potoky. to teda fakt ne. Přes co normálně psa posílám tak to jsem si teda netroufla, páč jsem nechtěla abych ho chytla až u Drážďan A v Nenačovických lesích teda to stejný

zdravím růžová královno

ti jednu plesknu ty královno

a ty nemá Ešuska za tím obrazem

kurnik buď zticha!! Nejdřív se tam musim podivat já!!

byli u Nenačovic a nemohli dojet ještě kousek na návštěvu...achich achi

jeh... no nenapadlo mi to. navíc my se tam dostali ehm, ehm až od Slanýho páč jsme jeli na výlet a nevěděli kam pojedeme a.... pak jsme nakonec jeli tam

nechceš mi snad tvrdit,

no jistěže chci. Todle je vzhlednej pán

požoooor

hele ty požooore, prostě málokterej průměrnej chlap má tudletu figuru, to jako bez debaty

možná by si měla začít,

fuj, copa sem úhyl?

a viděla ten neskutečný bordel

no vidiš, kdyby sis k tomu pustila ešče tadydle kucí Ajsbrechří, měla bys to aji s vhodným hudbením doprovodem

celá zabahněná mi vhupla do uklizený chodby a koupelky

krafka je to , no ale aspoň si se nemusela válet v bahně jako já , ty jo to byla rychlost, saze blafly no a blafly asi o to víc, že fakt byl tetkon furt hodnej, nebyl jedinej problém, aji od háraftky normoš odchod, pohoda. No tak si to vybral

. bych řekla, že k tobě půjde dupák líp

co su ňáké primytýýýf?

jeh, ti to připomenu až za mnou zas povlaješ

# Zasláno: 17 Led 2011 12:02
Citát

inu
, včerek byl vyčerpávající, tak dneska jsem tu jen na skok

mishi
Zdař všici, jsem tu dlouho nebyla, páč prostě nestíhám.
zdar!! Díky moc za kalendáře... oba udělaly obrovskou radost. Teta z něj byla na měkko a furt ho každýmu ukazovala

ále to víš, Ešuska sem pere pod párou černou tmu a furt ukazuje nějaký obludky...takže protipol musí být růžovoučká, ale zatím jen slovní

PetraK
zdravím růžová královno

A včera jsme byli v krásných lesích u Nenačovic
byli u Nenačovic a nemohli dojet ještě kousek na návštěvu...achich achich

nechceš mi snad tvrdit, že je to něco jinýho?

hele bez přehánění, tak to asi těžko, průměrnej fakt těžko , průměrnej čék má sobě tři tuny sádla, nikolif hroudu svalovou
požoooor, mluvíme o mase a ne o svalové hmotě a to má průměrnej čék stejný jako ta obluda... pokud by si brala obsah sádla, tak podprůměrný ék by ho měl daleko víc, průměrný víc a nadprůměrný míň

možná by si měla začít, pak by si si nepletla sádlo s masem

to je.......... AMOOOOOOOOOOOOOOOOOK
tak amok sem měla včera v poledne, když sem se podívala směr obývák a viděla ten neskutečný bordel

bylo to lepší než jsem očekávala, až na jeden ďolíkatej úsek teda, tam sem musela skorem plavat. ale jinak perfekt.Aportky, hledání a rozlišování, kupodivu i vnímal
vidíš, tak to nebylo tak hrozný
U nás dostala piraňa céres v sobotu večer a od tý doby je krásně poslušná..... celá zabahněná mi vhupla do uklizený chodby a koupelky, takže sem mohla začít znovu

... bych řekla, že k tobě půjde dupák líp

omyl, ona na rozdíl od tebe má rozum a nedussáááááá

jen nechápu.... proč mi to jako kupovala asi??

tak to my nechápeme též

viď?? Naprosto nepochopitelný, dyš sem tak klidnej a vyrovnanej čék

ona na rozdíl od tebe má rozum a nedussáááááá

no počky! To nevíš!! Oblibuje Tildu, tak se dá přepokládat, že dusá.

DEEEEEEEEEEEEEEENYYYKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

Gde si? Dusáš??
Stejnak vylez mám pro tebe nápada jak na tu tvou stračenu zrzavou s balonkama.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 15:14
- Nahlásit

PetraK
no, tak tetkon nevim, esli se mám vozvat jako???
no obvykle se vozejvaj potrefený husy nebo kachny (Kachna promine) tak si vyber co si

1251 káááčéééé na korunovm účtu

gumičky nepřišly, peníze nenalezeny kašlu na to du dooom

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 15:30
- Nahlásit

Fajka

tak si vyber co s

asi budu pro tentokrát kachna. Kachna promine

peníze nenalezeny

podivej se do kapcy vod sukně, tam často taky něco najdu. Musí bejt džínová a krátká. Jinde kapcy na sukni nemám. Minule sem tam našla tušim pět stováků, nebo tak nějak?

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:35
- Nahlásit

zdar
včera mi nic nebylo. ještě jsem byla cvičit, parádička, pak za berni, super
ráno mi nebylo nejlíp a ve tři jsem jela domu s tim, že mi fakt neni dobře - 37,6 zítra jechám k doktorce

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 18:46
- Nahlásit

Tááááákhle by to teda dál nešló!!!!
Jaká hrouda sádla? Svaly to jsou z plavání vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 18:53
- Nahlásit

Huš jsem tady, bo jsem měla v práci dost práce ...ono to zas přejde, doufám tedy.
Fčera bylo krásně, tak jsme šli s kámoškou labradorkou na menší výletík....jo zdrhli 1x, tak na 5 minut....srnec vepředu, hnědá medvědice za ním....taktéž přiběhli zase zpět.
Labradorka se cestou zpět futrovala humusy a v noci zvracela- i vodu, takže dnes musela k vetovi, má kapačky, zítra taky
Já zrzouna od humusů odvolám (aspoň něco, že) nebo že by nebyl zas až tak žravý.....

brut
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:40
- Nahlásit

Zdar a sílu .......najdeš v sýru

Janiii
ráno mi nebylo nejlíp a ve tři jsem jela domu s tim, že mi fakt neni dobře - 37,6 zítra jechám k doktorce
jéééje, si to chytila od tlumočníka

inu
ty se máš, i když, já zalehla v už kolem deváté a spala jak zabitá do půl devátý.. záda výjimečně dala pokoj
já šla spát o půlnoci a od půl pátý sem vzhůru..... nějak mi přestávají působit prášky, takže se budím bolestí. Dneska jsem ale relaxovala... udělala několik restů, uklidila psí chodbu s koupelnou a ještě upekla chlebík. Na zítra mám připravený další pečení a už se na něj těším

PetraK
tak díky
není zač ... zítra jedu do Motola, ale to pojedu busem tam a hned zpět, takže by jsem stejně přes Anděla nejela, zbytek nechám až budeš mít čas ty

žjo! to má člověk radosti, co?
jj, hlavně, když konečně vidí, že se mužíček snaží a chce ti udělat radost

no to jsem v neděli a v sobotu viděla v okolí Únhoště teda moc nevypadalo jako uklidněný potoky. to teda fakt ne. Přes co normálně psa posílám tak to jsem si teda netroufla, páč jsem nechtěla abych ho chytla až u Drážďan A v Nenačovických lesích teda to stejný
proti pátku a sobotě už je to lepší, naštěstí. My taky za normálních okolností pouštíme plesnifce do vody, ale teď se jí museli oba vyhýbat, což byl největší problém pro piraňu

ti jednu plesknu ty královno
já nejsem královna, páč ten titul už máš ty...ve spojení s růžičkovou

kurnik buď zticha!! Nejdřív se tam musim podivat já!!
si tam ještě nekoukala? Se teda divím, když furt něco hledáš

no nenapadlo mi to. navíc my se tam dostali ehm, ehm až od Slanýho páč jsme jeli na výlet a nevěděli kam pojedeme a.... pak jsme nakonec jeli tam
a to vadí, že ste jeli od Slanýho? Holt, zkrátka máš mínus ...takovej kousek a nepřijedou, sem měla doma štrůdlíky se šunčičkou, se špenátem a taky se sýrama

no jistěže chci. Todle je vzhlednej pán
vzhlednej? Ty máš něco s očima?

hele ty požooore, prostě málokterej průměrnej chlap má tudletu figuru, to jako bez debaty
to vidím, že je to figura, sem ráda, žes mi to potvrdila

fuj, copa sem úhyl?
nééééé, jen malinkej , když máš doma pohřební ústaf, tak by si k tomu mohla i pitvat

no vidiš, kdyby sis k tomu pustila ešče tadydle kucí Ajsbrechří, měla bys to aji s vhodným hudbením doprovodem
sem k tomu měla doprovod.....
http://www.youtube.com/watch?v=7mdBqhdepGI

http://www.youtube.com/watch?v=_sbjUmpPOrI

krafka je to
velekrafka .... páč to co ona vymyslí a udělá mě fakt jednou přivede do blázince a Bruta chudáka taky

aspoň si se nemusela válet v bahně jako já , ty jo to byla rychlost, saze blafly no a blafly asi o to víc, že fakt byl tetkon furt hodnej, nebyl jedinej problém, aji od háraftky normoš odchod, pohoda.
tak tomu naprosto rozumím, to bych blafla taky a bylo by zle

co su ňáké primytýýýf?
chceš mi snad tvrdit, že by si v těch dusdus botách chtěla tancovat walz?

jeh, ti to připomenu až za mnou zas povlaješ
si tě přitáhnu k sobě... berlí, jen si musím vzít ty druhý, kde se nedá sklopit opěrka

viď?? Naprosto nepochopitelný, dyš sem tak klidnej a vyrovnanej čék
myslím, že sopka je proti tobě klidná hora...ale jestli máš pocit, že si klidná a vyrovnaná, tak ti to brát nebudu, páč víš, co se říká? Bláznům a neurotikům se nemá odporovat

no počky! To nevíš!! Oblibuje Tildu, tak se dá přepokládat, že dusá.
jediná osoba která dusá, seš ty, nikdo jinej by to nezvládl

podivej se do kapcy vod sukně, tam často taky něco najdu. Musí bejt džínová a krátká. Jinde kapcy na sukni nemám. Minule sem tam našla tušim pět stováků, nebo tak nějak?
mohla by si až k vám přijdu připravit sukňu, bych v ní taky mohla najakou kačku najít

<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání