Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 12:59
- Nahlásit

denyk
kuřátkem furt? a až vyroste, tak se slepicí? ...to bude gól, kjáva, slépka a srnec, ty wogó
ty si tak, ale tak neskutečně pitomá !!!! že to snad ani není možný

budu s ním muset chodit hned tak to bude nářez
jj to je jasný...a je na žrádlo nebo neni???
já dyž si vemu něco hodně dobrýho tak mám Fajušu vpodstatě nalepenou u zadele a čumák v kapce a naprosto přesně kopíruje moje kroky.... a dyž pustim na volno tak ani nevodchází aby jí něco neuteklo

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:04
- Nahlásit

denyk
hele, příští víkend jedeme do Bílého Kostela nad Nisou. To je furt daleko? Že bych ti ukázala jak funguje ta elektrika.
páč tohle
no trošku ho zatáhnu, on je ale jak oslík a znovu...jde o to, že až příjdu z nemocnice, budu s ním muset chodit hned tak to bude nářez
mi přijde jako fakt dobrej důvod, proč si aspoň na ten měsíč půjčit elektriku
Fajka
čéče Mája pamlsky flusala, dokud jsme nezačaly chodit s elektrikou. Od té doby je žere s chutí a nadšením. Pro mě je elektrika náhrada za nohy, který jí nepředběhnou a ruku která jí šutrem netrefí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

kachna_
čéče Mája pamlsky flusala, dokud jsme nezačaly chodit s elektrikou
joo to mě pruhovaná taky když byla hodně ve stresu..nejvíc na výstavách to byla schopná vyflusnout i buřta
ale jináč za běžnýho provozu nééé to je děsně žravá

a to se fakt dá naučit elektrikou aby pes žral pamlsky???

Pro mě je elektrika náhrada za nohy, který jí nepředběhnou a ruku která jí šutrem netrefí
jj pokud pes lovec zdrhá za zvěří tak chňápu to je jasný, jeden čas sem taky přemejšlela sice ne vo elektrice ale o vodě ale pak jsme to tak nějak docela zvládly bez toho bo už ví že tu srnu stejnak nedohoní takže se okamžitě vrací bo je to ztráta energie

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:15
- Nahlásit

Fajka
...a je na žrádlo nebo neni???

tak když mu to kuře upeču a dobře okořením tak jé jinak
dyž je nasranej (třeba stříhám drápky a pak mu něco chci dát tak to prostě vodmítne:mad

ala moc má ráda totok (kachna snad promine)

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:21
- Nahlásit

denyk
tak když mu to kuře upeču a dobře okořením tak jé
no a tak to zkůšaj s ním s kím pečeným kurčetem..von to brzo pochopí že dyž jde hezky tak je mňamka a pak už si na to časem zvykne netahat..

fája je podobná , dyž je nasraté na mě a nebo ve štézu tak fluše i maso ale jináč žravost zvýtězila nad dravostí

kachna snad promine

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fajka
a to se fakt dá naučit elektrikou aby pes žral pamlsky???
já to nechápu, neučila jsem to. Neměly jsme zkažené přivolání, jen prostě ten pes dobře věděl, že támhle už na ní nedošáhnu, nedoběhnu...

Ve chvíli, když začala nosit obojek, se na mě asi začala soustředit a nebylo to jen jako dřív:
Mája: stopa stopa stopa stopa, kde je ňáká stopa
Já: "ke mně"
Mája: no jó, dyť jdu, co zas votravuješ, nesmim zapomenout že tam je ta stopa. Tam u toho pole v tom trnkovym křoví.
Tak jsem teda tady. Stačí? Už můžu jít? V tom trnkovym křoví byla nedavno srna
Já: hoooodná, na (nabízim sejra, dršťky, nebo něco, párek)
Mája: Když si to nevezmu, tak mě nepustí a v tom trnkovym křoví je ta STOPA. Trnkový křoví, trnkový křoví
Já: volno
Mája: Trnkový křoví, trnkový křoví, Trnkový křoví, trnkový křoví, Trnkový křoví, trnkový křoví, Trnkový křoví, trnkový křoví, Trnkový křoví, trnkový křoví, Trnkový křoví, trnkový křoví
cestou z ní normálně padaly pamlsky a šoltyje nadšeně sbírala.

Teď je to normální. Přijde blafne pamlsek. Občas přijde i sama, jestli náhodou se něco nedává. Prostě slušně vychovanej péf.

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:22
- Nahlásit

kachna_

díky, no daleko nedaleko, já to konzultovala s Waldou, řekl mi po telefonu co mám ještě pilovat, abych na jaře mohla začít s tou elektrikou. Né ja fakt vím, že musím začít já, aby mě vnímal, bo on si venku vůbec nechce hrát, Walda mi říkal, že to není ono, on mě prostě musí začít vnímat.....takže přetahování,aporty atd.
Ale nechci na tom psa mít pořád, jen na to lovení.

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:24
- Nahlásit

kachna_
tos jí naučila i mluvit?

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:26
- Nahlásit

denyk
tos jí naučila i mluvit?
ne, jen jsem se pokusila to popsat co nejnázornějš

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:27
- Nahlásit

Fajka
von to brzo pochopí že dyž jde hezky tak je mňamka
jo jak ho znám, bude furt čumět nahoru a zakopávat vo obrubník

zajímavý je, že u nohy chodí líp bez vodítka. Předevčírem jsme takhli šli cca. 0,5km. Ále kdyby vyběhla košištá, tak je osel v řiti....noha, nenoha

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:27
- Nahlásit

denyk
tos jí naučila i mluvit?
To víš, elektrika

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:28
- Nahlásit

denyk
tos jí naučila i mluvit
šiš to je střevo fakt ! a vona možná bude aj slepý

kachna_
Mája: Trnkový křoví, trnkový křoví, Trnkový křoví, trnkový křoví, Trnkový křoví, trnkový křoví, Trnkový křoví, trnkový křoví, Trnkový křoví, trnkový křoví, Trnkový křoví, trnkový křoví
cestou z ní normálně padaly pamlsky a šoltyje nadšeně sbírala.

sem se pobavila
je to ale zajímavý...to by mě nenapadlo.

U vás je zas taky výhody e jich máš víc...jeden nepříjde ostatní jo apři rozdávání pamlsků ten potížista může pamlsky závidět a pohnout se k lepčímu....
to ale případ Máji teda asi nebyl...

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:31
- Nahlásit

denyk
zajímavý je, že u nohy chodí líp bez vodítka. Předevčírem jsme takhli šli cca. 0,5km. Ále kdyby vyběhla košištá, tak je osel v řiti....noha, nenoha
no tak košišky jsou spešl případek....to je u nás stejný...tam by bylo i nám třeba elektrické energie

bude furt čumět nahoru a zakopávat vo obrubník
nooo tak základ dobrej néééé, td stačí jen natahovat dobu téhle chůze a prodlužovat interval krmení a půjde to

teda alespon nám to takhle šlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:51
- Nahlásit

Fajka

co je to za chlapa?

JISTĚŽE TILDA!!!
TRAVOLTA ROZHODNĚ NE A PŠTROS TAKY NE

no tak to nevím essi je dobrej důvod na pořizování dětí.... bueš na tom ještě hůř ztratíš přehled i vo tom služebním

tak ho seřežu a dokavat nenajde mobil, nebude jíst. Ušetřim

furt do kasy ..třá dostaneš přidááno

si kůli zablokovanejm zádům nebudu přece do práce tahat kasu z vobchoďáku?

fája taky dyž furt čumí do misky dostane nášup

no Zrzavohubec si ji zas rovnou přinese

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:55
- Nahlásit

denyk

to budu muset chodit s kuřátkem furt?

Fajfková má pravdu, vem to přes žrádlo

tak to budem trotli voba

jo totok. možná budete chvílil jako trotli, ale jde o to, aby vnímal, že ty řídíš kam se jde a ne on.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:57
- Nahlásit

denyk
tak když mu to kuře upeču a dobře okořením tak jé
no a tak to zkůšaj s ním s kím pečeným kurčetem..von to brzo pochopí že dyž jde hezky tak je mňamka a pak už si na to časem zvykne netahat..

jak řiká Fajka . a nejdřív to cvič doma normoš v bytě, v klidu, když jste doma sami. až pak jdi ven.

TILDÁÁÁ TILDÁÁÁ SJEL NA VODU MĚLKOUUUUU, UĎÁL V LODI DÍRU VEL-VEL-VELKOOOOU!

Bože je mi šoufl z těch zablokovanejch zad

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:59
- Nahlásit

Fajka

šiš to je střevo fakt ! a vona možná bude aj slepý

no dyk se tom řikala! Celou dobu to řikám a prosimvás vypněte někdo tu káááááááááááchnuuuuuuuu

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:10
- Nahlásit

já mám také netahací metodu. Je to jeden z mých super postupů, na které jsem přišla coby samouk ve svých -nácti. Jako na spoustu jiných věcí, ze kterých by se pravověrný výcvikář opupínkoval.
My to prosím dělaly tak, že jsem je z vodítka nepustila, dokavaď nešly aspoň 50m bez tahání.
Z Májou jsem takhle ušla 30 km na vodítku. Pak už jsme byly doma
vypněte někdo tu káááááááááááchnuuuuuuuu
dyk se ještě ani nezačala péct

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:14
- Nahlásit

kachna_

konéééééééééééééc pitomištó

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:33
- Nahlásit

kachna_
Z Májou jsem takhle ušla 30 km na vodítku. Pak už jsme byly doma

Mája je exprt!

a ty!! ty seš nána obří největčí :

:

hele a ..... VŠIM STE SI NĚKDO, KOHO NA TEJ FOTCE ZMIŇUJOU

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:39
- Nahlásit

No já myslela, že na tý fotce je to schválně, že je ten tvůj Brtníkoj volákej Babica

vypněte někdo tu káááááááááááchnuuuuuuuu
ona je taky na elektriku?

Ták a mažu s matlafouskem a sušenou kachnou v kapse do závějů

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

j Brtníkoj volákej Babica

ten jo? Umí čtyři jídla- dvě z toho sou vopečená sekaná se salátem kempink. Třetí je namazanej chleba se sádlem a cibulí a čtvrtý je chleba se salámem a se sýrem. Vše ovšem ve velmi dobré kvalitě

ona je taky na elektriku?

blbá. blbá, blbá seš

a sušenou kachnou v kapse

no tak to si to holky užijte

s matlafouskem
jéé
matlafousek říkával Brtnik mýmu prvnímu pesanovi - A pan pejsek Matlafousek mu říkával a taky mu řikal ty Fekále

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:47
- Nahlásit

Umí čtyři jídla
tak to umí víc jak Babica

řikal ty Fekále

nepríjemné.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:30
- Nahlásit

denyk
tak to umí víc jak Babic

jo?

nepríjemné..

ano. hlavně bylo nepříjemné, když tedy Murhpyš dostál své přezdívce to nebyl pes, to byla popelniceeeeeeeeeeeeeeeeee!! Křížená s prasetem a s fekálním vozem!
Proto taky jedna z věcí, který jsem učila Ešusa už hned jako štěndo byla, že k POPELNICÍM, DO SKLEPA A POD BALKONY SE NIDKY, NIKDY, NIKDY PROSTĚ NESMÍ!

inu
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:13
- Nahlásit

OT

Ešusko
je v Praze problém sehnat bydlení s čoklem? Na kolik to asi tak vyjde?

brut
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:15
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

inu
sem si nějak nevšimla, ty cooltůristo
sem měla bundu

hláška pána z hospody, který nesl tři guláše třem závozníkům, posléze medvědům
vidíš, scénu si vybavím, ale hlášku nikoliv
Ovšem tři guláše si pamatuju moooooc dobře... z jiný doby a od jiné růžové osoby

páč seš asi vegetarián.. já mám ráda na hošíčcích nějaký to maso.. i když Tora už je poněkud přefouklej
máš pravdu, maso nemusím a to ani na hošíčkách ani na talíři

já jsem měla krizi fčéra, byla jsem totálně mimo.. teda, ne, že by to dneska bylo lepší..
mno, u mě je to dneska o fousek lepší, ale stále nic moc... už aby bylo teplo a hlavně sluníčko

denyk
tom jsem tu psala uším včera, jen si nejdřív mysleli, že jí někdo zastřelil....to jsou fakt magoři....
já vím, že se to tu objevilo, ale nenapadlo by mě, že jsou to lidi, které známe a jejich fenečka

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:26
- Nahlásit

Jsme se vrátily zrovna z venčení ....ty jo byla dobrá sprcha už chybělo jen namydlit

Máme tu 4 stupně a taje to tu hodně rychle omlouvám se všem co bydlej u vody ale sních se rozhod jít k nim a to i přesto že je teprvá leden...
sem měla dycky dojem že záplavy byly až na jaře.... svět se zbláznil

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 18:24
- Nahlásit

Fajka
Máme tu 4 stupně a taje to tu hodně rychle omlouvám se všem co bydlej u vody ale sních se rozhod jít k nim a to i přesto že je teprvá leden...
nemám ráda věci, proti kterejm se nedá nic dělat

svět se zbláznil

jo to ponejprf a pak se naštvala příroda

brut
denyk
tom jsem tu psala uším včera, jen si nejdřív mysleli, že jí někdo zastřelil....to jsou fakt magoři....
já vím, že se to tu objevilo, ale nenapadlo by mě, že jsou to lidi, které známe a jejich fenečka

to je hrozný!!!!!!!!!!!!!!!!

inu
je v Praze problém sehnat bydlení s čoklem? Na kolik to asi tak vyjde?

tak to bohužel nevím zkus to vyhodit jako samostatný téma. já ¨tím že bydlíme, tak tohle jde mimo mě. S jedním psem to asi půjde, ale ceny budou asi drsný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 18:25
- Nahlásit

brut
Ovšem tři guláše si pamatuju moooooc dobře... z jiný doby a od jiné růžové osoby

vyprošuju si hloupý narážky!!

maso nemusím a to ani na hošíčkách

chybááá, viď DENYKU, šoupnem jí sem nějakej ten vobrázek ???

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 18:58
- Nahlásit

huž je tadý

<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání