| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 12:47 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
ale gůt ne? nevím nakolik jsou zmatený a nakolik se kloužou jako že kloužou
šiš to je dobrý takhle já se prosím pěkně klouzat neumím
Navrátilec vod dochtora druhej tak jako nic....objednávala sem se před vánocima čekala do 11. až mě vemou... sepsali se mnou pá banalit (mimo jiné teda mě něřekli že pan doktor byl sice primář ale tak před padesáti lety :eek vyšetřoval (ohmatával) mě děděček nad hrobem na nic nepřišel ...zatim a objednal mě na odběr krve ...za tejden (nechápu proč v nemocnici nelze nabrat krev hnet :eek takže budu čekat další tejden na odběr pak dalších 2 tejdny na rozbor ...no možná tak za 5 let nějakej výsledek bude..essi se toho dožiju teda....
no jeho první dojem ale je že to svědění je alergie na psí srst bo mám psa co je v bytě a líná ...
že mám ale psa od 10 let a svědivost až od štípanců v letošním létě to nějak nebrav v potaz...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:19
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Jsem v jednom kole.... mužíček se konečně rozhoupal a začal vše připravovat na dodělání ( alespoň hrubé) ložnice, takže musím vše, co je potřeba připravit. Navíc jsme konečně koupili postel ( obrovská náhoda, polohovací rošty), takže jí musím do doby, než bude ložnice, narvat do obýváku a to znamená přesun nábytku
inu
o chujovinu. O důležitejch věcech se totiž lidi obvykle nehádají
taky si myslím, ale nic to nemění na mém názoru o přímém vyříkání a nezavírání si dveří před druhýma ...a to je k tomu opravdu z mé strany vše
Fajka
jako já do toho vrtat už fakt nechcu bo bruuut má pravdu ale tohle:
myslím, že by jsi i ty měla vše vyříkat z očka do očka, protože i v tobě to jak je vidět zanechává "pachuť"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:22
- Nahlásit
brut
myslím, že by jsi i ty měla vše vyříkat z očka do očka, protože i v tobě to jak je vidět zanechává "pachuť"
jo jo já bych ráda ale já nebudu mít v neděli příležitost já tam bohužel nebudu
|
archie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:27
- Nahlásit
no jeho první dojem ale je že to svědění je alergie na psí srst bo mám psa co je v bytě a líná ...
že mám ale psa od 10 let a svědivost až od štípanců v letošním létě to nějak nebrav v potaz...
Hele, nic si z toho nedělej, je to jako s kouřením, jakmile jim přiznáš, žes nykotýnový vyznavač šluků, tak máš všechno z toho, jakmile přiznáš psa, máš to z něho... však oni najdou, co by Ti zakázali s co nejmenším namáháním svých mozkových buněk...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:35
- Nahlásit
archie
Hele, nic si z toho nedělej, je to jako s kouřením, jakmile jim přiznáš, žes nykotýnový vyznavač šluků, tak máš všechno z toho, jakmile přiznáš psa, máš to z něho... však oni najdou, co by Ti zakázali s co nejmenším namáháním svých mozkových buněk...
jo jo pravdu díííš...nějak si řikám že některý dochtoři by fakt mohli odejít..ale nechcu soudit dne před večerem..uvidíme co bude dál
nevím co by mě chtětl zakazovat.... bo nechlošču (skorem) nekooořím... nefetuju, jím málo (někdy )....tak leda by mě zakázali vlastnit tu Fáju
|
archie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:44
- Nahlásit
Halee nebuuj, voni na něco přídou, však soo studovaní, ni? Třeba dýchání, dýcháš? Dýcháš! Dýcháš moc a nebo příliš málo, nebo možná při tom i namáháš plíce, to by se mělo nějak omezit, nejlépe zakázat No uznej přece, že něco Ti zakázat musí, to by nebylo fér, vůči jejich platu, aby Ty sis žila a oni skomírali
|
archie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:46
- Nahlásit
Jdu se vyvenčit, venku mlha jak v Rákosníčkovi, tak abych si vzala buzolu, abychme se neztratili v tom šíííírééém světě
A jinak RRRRRRRRRaaamštajn ve spolek a růžový vaječňák všem!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:53
- Nahlásit
archie
Halee nebuuj, voni na něco přídou, však soo studovaní, ni? Třeba dýchání, dýcháš? Dýcháš! Dýcháš moc a nebo příliš málo, nebo možná při tom i namáháš plíce, to by se mělo nějak omezit, nejlépe zakázat
jak ve slunce seno a pár face...ted už ani dejchat nesmím...to si dejchej! ale nefuň !
zakázat musí, to by nebylo fér, vůči jejich platu, aby Ty sis žila a oni skomírali
no fakt mě to tak připadá
RRRRRRRRRaaamštajn ve spolek a růžový vaječňák všem
vaječňáááááák už se na něj večer těším
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 13:57
- Nahlásit
Fajka
...za tejden (nechápu proč v nemocnici nelze nabrat krev hnet :eek takže budu čekat další tejden na odběr pak dalších 2 tejdny na rozbor ...no možná tak za 5 let nějakej výsledek bude..
TO SI DĚLÁŠ SRANDU???
no já vim že ne, ale dá se na to napsat snad něco jinýho??? hergot, hergot kůůůůůůůůůůůůůůůůr nik!
už se na něj večer těším
proč večír? Dej si tetkon, bylas u dochtora ne? Tak za dochtora je buď vobrázek nebo vaječňák. Dali Ti snad vobrázek? nedali, tak si musíš dát vaječňák
.no jeho první dojem ale je že to svědění je alergie na psí srst bo mám psa co je v bytě a líná ...
že mám ale psa od 10 let a svědivost až od štípanců v letošním létě to nějak nebrav v potaz..
hele já nevim jak se todle dělá,páč nejsem přes dochtóre sběhlá, ale nedalo by se vobjednat někam jinam??
brut
Navíc jsme konečně koupili postel
kecáš? Dyk si vybírala enem 3/4 roku! Seš pod limit!!
Kdy jedeš do tej Prahe?? nevim esli to půjde, ale zkusíme to.
archie
A jinak RRRRRRRRRaaamštajn ve spolek a růžový vaječňák všem!!
a heléé Arčídlo je tu!! No teda neni už asi, páč šlo za Rákosákem,a le byla tu. VOna je tu dycky, dyš já ne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:13
- Nahlásit
Fajka
objednávala sem se před vánocima čekala do 11. až mě vemou... sepsali se mnou pá banalit (mimo jiné teda mě něřekli že pan doktor byl sice primář ale tak před padesáti lety :eek vyšetřoval (ohmatával) mě děděček nad hrobem na nic nepřišel ...zatim a objednal mě na odběr krve ...za tejden (nechápu proč v nemocnici nelze nabrat krev hnet :eek takže budu čekat další tejden na odběr pak dalších 2 tejdny na rozbor ...no možná tak za 5 let nějakej výsledek bude..essi se toho dožiju teda....
a jéééje, zase to bude na dlouhý lokte
ale ta svědivost vůbec nemusí souviset s komárama a štípancema... já se taky drbu furt a vypadá to na nějaký druh alergie. Vím jistě, že alergii na psy a kočky nemám ( mám za sebou nejen testy, ale i spešl odběry),ale něco to svědění způsobuje a zatím nikdo nepřišel na to, co to je...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
brut
hele zablešenci a zkoušely jste omévat si drbací plochy černým čajem /ohne Zucker,Zitrone und Hooonig /
to ne že by to vyléčilo, ale zklidní to tu pokožku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:18
- Nahlásit
PetraK
kecáš? Dyk si vybírala enem 3/4 roku! Seš pod limit!!
já víííím, sem dobrááááááá
Kdy jedeš do tej Prahe?? nevim esli to půjde, ale zkusíme to.
příští tejden..... den si můžeš vybrat, se přizpůsobím, páč bych tě rada viděla
archie
nazdááááár.... se tu vždycky objevíš jak duch a stejně tak rychle zmizíš
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:21
- Nahlásit
PetraK
hele zablešenci
si koleduješ o pád na frňákovník, až ti podrazím haksny berlí
zkoušely jste omévat si drbací plochy černým čajem /ohne Zucker,Zitrone und Hooonig /
já jo a nepomohlo .... trochu to zklidní antialergikum ( xyzal), jinak prostě vůbec nic a to se mi do toho ještě objevila alergie na šampon, takže mám opravdu "radost"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:27
- Nahlásit
brut
jak duch a stejně tak rychle zmizíš
třá se trénuje, že až bude PRDUCH
i koleduješ o pád na frňákovník, až ti podrazím haksny berlí
jeh, mám svý pevný botky, krz ty neprojdeš
já jo a nepomohlo
a kák dólgo ty omyválas? no?
eště objevila alergie na šampon,
grrr , no bezva. A dětský můžeš?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
koleduješ o pád na frňákovník, až ti podrazím haksny berlí
ty vado bacha, dyk víš jak je nebezpečná , a krom toho ta její miniaturizace na širokém základě má děsně dobrou stabilitu ...
ehm ehm..no tak abych asi šla dneska už...
trochu to zklidní antialergikum ( xyzal), jinak prostě vůbec nic a to se mi do toho ještě objevila alergie na šampon, takže mám opravdu "radost
ach jo to máš taky veselý
PetraK
hele zablešenci
ještě že tě nečte číf včéra jednu chytil a ječel kde k tomu přišel ...no nevím kde se povaloval žááno
zkoušely jste omévat si drbací plochy černým čajem
nezkoušela..by sem se f tom musela vykoopat.. švědí mě celej čék...a krom toho je to vždy když ulehnu do peří auvoním svalstvo tak to pak začne a nebo po nějaký velký fizycký námaze..a bo já su makající chdák čék tak je to vlastně furt
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:43
- Nahlásit
PetraK
třá se trénuje, že až bude PRDUCH
blbáááááá
jeh, mám svý pevný botky, krz ty neprojdeš
si myslíš, že se budu trefovat do bot? Najivo
a kák dólgo ty omyválas? no?
tejden... na alespoň malou úlevu by to stačit mělo a bohužel vůbec nic
grrr , no bezva. A dětský můžeš?
ne nemůžu nic, co je byť jen trochu parfémavaný a obsahuje určitý druh alkoholu v kombinaci s dalšími látkami
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:50
- Nahlásit
Fajka
ty vado bacha, dyk víš jak je nebezpečná , a krom toho ta její miniaturizace na širokém základě má děsně dobrou stabilitu ...
sem nebezpečnější, páč mám dvě "nohy" navíc... to neustojí ani růžová miniaturizace na pevném základě
ach jo to máš taky veselý
jj, nic moc, ale fakt můžeš mít alergii na něco, co by tě vůbec nenapadlo ( vím, že mimo chlupů to klidně může být na kakao či jinou pochutinu, navíc drbání může souviset i s jínými věcmi než jen s alergií)
nezkoušela..by sem se f tom musela vykoopat..
nemusela..... stačí, když si uděláš odvar, pak se tím potíráš...
krom toho je to vždy když ulehnu do peří auvoním svalstvo tak to pak začne a nebo po nějaký velký fizycký námaze..a bo já su makající chdák čék tak je to vlastně furt
nemůže to souviset s matrací, dekou nebo polštářem? Stává se ti to úplně všude a vždycky ( i po převlečení postele), nemůže to být práškem na praní? Ono těch možností je fakt strašně moc a kolikrát si je vůbec nedáš do souvislosti
|
archie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:54 - Změnil/a: archie
- Nahlásit
Jsem tůůůů, tůůtůůů, auto houká tůtůtů, dám Ti čajík na plochůůů
Teda tam je taková hmla, že jak jsem venčila jel kolem manželův kolega s rychlou, houk, abych si ho všimla, jel kousíček kolem a za chvilinku jsem neviděla vůbec, ale vůbec nic, velebnosti, asyk se ztratili, bo co Manža jde až na noční, tak abych mu tu buzolu dala fakt sebou jenou líčili s doktorem, jak měli každej ze své strany stažený okýnko a koukali, jestli jsou ještě na silnici
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 14:56
- Nahlásit
brut
sem nebezpečnější, páč mám dvě "nohy" navíc... to neustojí ani růžová miniaturizace na pevném základě
dobrááá budeš mě teda eventuelně před ešuskou krýt záda
fakt můžeš mít alergii na něco, co by tě vůbec nenapadlo ( vím, že mimo chlupů to klidně může být na kakao či jinou pochutinu, navíc drbání může souviset i s jínými věcmi než jen s alergií)
já vím že alergie jsou záhadný ale fakt si nemyslím že by to bylo něco z toho ..krom toho jako příznaky boreliozy u velkýho počtu případů je fakt takovýhle svědění a já na tu borelku díky svědění vlastně přišla....
jako dávám tomu šanci 0,00001 že by to byla alergie... mě nesvědí kůže svědí mě něco vevnitř až tak že sem schopná si nadělat velký modráky
a nemá na to vliv co jím, kde spím jestli je povlečeno a vypráno s aviváží nebo bez....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:06
- Nahlásit
archie
Teda tam je taková hmla, že jak jsem venčila jel kolem manželův kolega s rychlou, houk, abych si ho všimla, jel kousíček kolem a za chvilinku jsem neviděla vůbec, ale vůbec nic, velebnosti, asyk se ztratili, bo co Manža jde až na noční, tak abych mu tu buzolu dala fakt sebou jenou líčili s doktorem, jak měli každej ze své strany stažený okýnko a koukali, jestli jsou ještě na silnici
nám něco podobnýho líčil kamarád, ktrej jezdí u nás s rychlou.... jen to bylo před Silvestrem a jeli tak nějak bokem, takže měl strach, jestli už nejsou napůl v Berounce nebo někde zapadlý v poli ... nebyli, to jen silnice byla tak "krásně" projetá
Fajka
dobrááá budeš mě teda eventuelně před ešuskou krýt zá
ok, neboj, budu tě hrdinně bránit před lítou saní
já vím že alergie jsou záhadný ale fakt si nemyslím že by to bylo něco z toho ..krom toho jako příznaky boreliozy u velkýho počtu případů je fakt takovýhle svědění a já na tu borelku díky svědění vlastně přišla....
mno, já myslela, jestli se náhodou borelkou něco jen neurychlilo a neukázalo...což v mnoha případech taky nastává
mě nesvědí kůže svědí mě něco vevnitř až tak že sem schopná si nadělat velký modráky
jako by tě to svědí až pálí?
Já mám kůži na mnoha místech tak rozdrápanou, že sem plná strupů
a nemá na to vliv co jím, kde spím jestli je povlečeno a vypráno s aviváží nebo bez....
a nechceš vyzkoušet pár dní udělat očistnou kůru? Možná to nepomůže, možná alespoň trochu jo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:15
- Nahlásit
brut
před lítou saní
jo prosim tě jo před lítou i zlíítou jo !? dik
jen neurychlilo a neukázalo...což v mnoha případech taky nastává
nestraš...já sem snad jináč vpořádku..aš na tu hlavu ale to je setrvalej staf
jako by tě to svědí až pálí?
no divný to je ani né pálí ....je to jak dyž mám pod kůži nebo v žilách nějaký brooky a ty se tam hemžej chnusná představa co? nejdřív sem si myslela že se mě dělaj křečáky a usazuje něco v žílách bo to začlo na nohách ale ted je to už všade
nechceš vyzkoušet pár dní udělat očistnou kůru? Možná to nepomůže, možná alespoň trochu jo.
jo to sem chtěla a hledala sem k tomu nějaký info ale bojím se něco vyzkoušet abych něco ještě nepokazila třá sem hledala že spustu problémů tak yzpůsobuje překyselení organizmu ale jak ho vodkyselit sem pořádně nikde nenašla
máš nějakýho tipa????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka,
a krom toho ta její miniaturizace
a tim chceš říct co například??
ehm ehm..no tak abych asi šla dneska už...
ale ne, jen mluf, aspǒň budu moct do toho Bedřicha nakonec jet
do peří auvoním svalstvo tak to pak začne a nebo po nějaký velký fizycký námaze
hm to asi jako alergická reakce teda nevypadadá. Hele a nechceš se kouknout po nějakým jiným specijálistovi?? nemám se začít ptát tady f Práglu?
včéra jednu chyti
ty ho mlátíš??? no ale co stromek se má vohejbat, ať je jak chce starej
a máš pravdu,
ještě že tě nečte číf
to bych asi jednu chytla já
brut
si myslíš, že se budu trefovat do bot?
no nejde ani tak vo trefování, jako že vo vykrytí z mojí strany
a bohužel vůbec nic
aha, no tak prt velebnosti, no
ne
no tak jako bezva!!A a ni dětský z lékárny?? To by mělo bejt snad to nej co může být, ne?
obsahuje určitý druh alkoholu
No vidiš to!! To máš z toho, že nechlastáš!! dybys totiž chlastala, bude tvoje tělo na chlast zvyknutý a po určitý době ho naopak bude vyžadovat, takže by to mělo bejt bez problémů. Musiš začít chlastat, jasný?
páč mám dvě "nohy" navíc
no ale zase vo kolečko míň
brut
Fajka
může být na kakao či jinou pochutinu
!!!!!!!!!!!!!
ČEKULÁDA!
KAFE
RAJSKÝ
TŘI NEJHORŠÍ VĚCI na drbání.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:17
- Nahlásit
archie
Teda tam je taková hmla, že jak jsem venčila jel kolem manželův kolega s rychlou, houk, abych si ho všimla, jel kousíček kolem a za chvilinku jsem neviděla vůbec, ale vůbec nic, velebnosti, asyk se ztratili, bo co Manža jde až na noční, tak abych mu tu buzolu dala fakt sebou jenou líčili s doktorem, jak měli každej ze své strany stažený okýnko a koukali, jestli jsou
ty jo u nás naštěstí ted nic ale taky byla před pár dněma taková že sem neviděla na silnici a to je 20 metrů
nesnáším mlhu a úpá nej průser je to v kombinaci ještě ve tmě a v prostředí gde to neznáš sem takhle jednou jela v noci a řídila (číf skorem spal bo iž řídil dlouho a chtěl vystřídat) si pamatuju jak sem jela sotva dvacet a v očích smrt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:21
- Nahlásit
archie
souhlasím, seš evidentě tůůtůů na makovici
Manža jde až na noční, tak abych mu tu buzolu dala fakt sebou
to záleží na tom... esli byl tetkon hodnej, buzolu bych mu dala, dyby zlobil nedostal by nic
Fajka
jo prosim tě jo před lítou i zlíítou j
ty vole tetkon už tě nezachrání ani dyby měla Brůtice vozejk a chránila tě tim celou, nejen záda brejlí!!
JEDU DO BEDŘICHOVA ASI UŽ TETKON!!
ho vodkyselit sem pořádně nikde nenašla
paradoxně prej kyselim zelim , fakt nekecám. myslim že mi to řikal Brtnik, můžu se ho zeptat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
nesnáším mlhu a úpá nej průser je to v kombinaci ještě ve tmě a v prostředí gde to neznáš
přesně tak!!
sem takhle jednou jela v noci a řídila
sem takhle jednou v noci šla za tmy v mlze s Brtnikem a kamarádem lesem z hospody a pamatuju si jen že sme šli krok sun krok nikdo nevěděl kde sme. Nejdřív sme narazili do stodoly a já si pak píchla větef skorem do voka. do chalupy sem přišla jak Blady Mery
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:25
- Nahlásit
PetraK
tim chceš říct co například??
jááááá nííííc to my si tu jen tak ševelíme s bruuuuuuuu
jako alergická reakce teda nevypadadá. Hele a nechceš se kouknout po nějakým jiným specijálistovi?? nemám se začít ptát tady f Práglu?
juu si hodná díkuju..zatím néééé uvidíme co detailní výsledky co z dédušky vypadne a co navrhne..esi mě bude nutit zbavit se psa a nebo přestat pít a kouřit tak budu samo hledat pomoc jinde ale zatím ještě počkám...na umření néésu
to bych asi jednu chytla já
jj blechu..si přiď číf se s tebou vo nějakou rozdělý
ty nezklameš
ČEKULÁDA!
KAFE
RAJSKÝ
fakt?????? no čekuládu jim málo, kafe mám slabý 2xdenně a rajčata taky pomálu...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:28
- Nahlásit
Fajka
jo prosim tě jo před lítou i zlíítou jo !? dik
vidíš, na zlíítou sem zapomněla
nestraš...já sem snad jináč vpořádku..aš na tu hlavu ale to je setrvalej staf
nestraším... jen sem si vzpomněla na kamarádku, která borelku prodělala před pár lety a od tý doby má nejen alergii jako hrom ale i různé typy exémů a další kožní problémy
je to jak dyž mám pod kůži nebo v žilách nějaký brooky a ty se tam hemžej chnusná představa co? nejdřív sem si myslela že se mě dělaj křečáky a usazuje něco v žílách bo to začlo na nohách ale ted je to už všade
a popsala si jim to takhle? Ono totiž na dobrém popisu kolikrát setsakra záleží...alespoň u těch doktorů, kam já chodím
Tvůj popis je fujtajbl, ale už se to někde slyšela či četla, jen si nedokážu vzpomenout kde. Zkusím pohledat v sešitech a pozeptat se u spolužaček, jestli jim to něco nepřipomene.
jo to sem chtěla a hledala sem k tomu nějaký info ale bojím se něco vyzkoušet abych něco ještě nepokazila třá sem hledala že spustu problémů tak yzpůsobuje překyselení organizmu ale jak ho vodkyselit sem pořádně nikde nenašla
máš nějakýho tipa????
máš pravdu, překyselení dělá hodně. A mám tipa... jen to musím sepsat tak, aby to mělo hlavu a patu.
Začni tím, že "vyhodíš" všechno, co obsahuje kakao, větší množství cukru ( bílýho) a vše, co obsahuje bílou mouku. Jez hodně luštěnin, zakysaných výrobků, když něco s cukrem tak raději s třtinovým nebo medem, z pečiva si dej pozor na pšeničnou mouku, která je hodně alergizující a překyseluje organismus... zkus jíst víc celozrnných rohlíků a chlebů. Když budeš pít čaj, tak střídej ovocné, bylinné a černé.. nedoslazuj je cukrem, ale spíš tím medem. Nepoužívej různé "citronky" či podobné náhražky. Jo a ovoce jez jen to, co se rodí u nás, nic exotického... kysaný zelí ale můžeš
Tohle jsem dostala jako radu od odborníka na výživu a očistu organismu... prý moc jíme toxických věcí a nedáváme pozor na poměry a kombinace, které tělu nesvědčí.
Jo a ještě jedna věc... nekoupej se, ale jen sprchuj. Používej co možná nejvíc neutrální mycí prostředky ( mýdlo, šampon) a to jen na nezbytně nutná místa apokud to půjde, tak ne denně. Ono to souvisí s očistou těla....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:31
- Nahlásit
Fajka
jen tak ševelíme s bruuuuuuuu
tak ste právě doševelily, jasný!!!
ale zatím ještě počkám.
dobře, já si právě vzpomněla, že kolegyně brácha taky nějak borélijózoval, a tak by třeba věděl.
ď číf se s tebou vo nějakou rozdělý
já sem skromná, nemusim mít šécko
ty nezklameš
fakt??????
no bať, vážně.
no čekuládu jim málo,
kecáš! Zrovna nedávno si sežrala celou bombošku, aby Ti jí nesežral číiiif, si tu psala, no....?
kafe mám slabý 2xdenně
to je asi fučik, že slabý, ale je dráždivý.
No tu očistnou kůru - já bych zkusila aspoň třeba jeden den půst a jen pít - vodu a max. nějaký bylinkový čaje- taky se na to chystám, ale zatim se nemůžu dokopat - páč teda jako k večeru už pak umírám hlady- sežrala bych Ešusovi klidně i teho smrdutýho lososa , ale dá se to. A druhej den takovej lehčí- třá k snídani ovoce, a přes den zeleninu hodně a nebo třeba zeleninovo těstovinovej salát, prostě decentko tak nějak. A třá bych zkusila vočistnej čaj nějakej si koupit.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:37
- Nahlásit
PetraK
no nejde ani tak vo trefování, jako že vo vykrytí z mojí strany
tsss, jaký pokrytí, když poklušeš přede mnou?
aha, no tak prt velebnosti, no
přesně tak...
no tak jako bezva!!A a ni dětský z lékárny?? To by mělo bejt snad to nej co může být, ne?
vyzkoušeno... vše funguje tak cca měsíc měsíc a půl a pak jsem zase v kééélu
No vidiš to!! To máš z toho, že nechlastáš!! dybys totiž chlastala, bude tvoje tělo na chlast zvyknutý a po určitý době ho naopak bude vyžadovat, takže by to mělo bejt bez problémů. Musiš začít chlastat, jasný?
mno, mám zřejmě alergii i na určitý druh alkehůlu v tekuté podobě... zhorší se mi drbání a loupe se mi kůže
od tebe to sedí
ČEKULÁDA!
KAFE
RAJSKÝ
u mě to není ani jedno, ale stejně sem omezila čekuládu na nezbytný minimum, kafe nepiju a jen ta rajčata budou vždycky problém, páč je miluju
ty vole tetkon už tě nezachrání ani dyby měla Brůtice vozejk a chránila tě tim celou, nejen záda brejlí!!
JEDU DO BEDŘICHOVA ASI UŽ TETKON!!
nevyhrožuj jí, víš, že musíš bejt na marody hodná
Fajka
jááááá nííííc to my si tu jen tak ševelíme s bruuuuuuuu
taky jí nic neujde, viď? A to ať vykládá jinejm, že má moc práce, náš růžovej králíček
zatím néééé uvidíme co detailní výsledky co z dédušky vypadne a co navrhne..esi mě bude nutit zbavit se psa a nebo přestat pít a kouřit tak budu samo hledat pomoc jinde ale zatím ještě počkám...na umření néésu
bych mohla zkusit i já se pozeptat po známejch... ale až budeš mít výsledky, dřív to fakt nemá cenu.
fakt?????? no čekuládu jim málo, kafe mám slabý 2xdenně a rajčata taky pomálu...
vynechej i tu čekuládu a kafčo... zkus raději meltu, která obsahuje čekanku a nepřekyseluje tělo, navíc obsahuje i další látky, které jsou pro tělo dobré
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 15:39
- Nahlásit
PetraK
tak ste právě doševelily, jasný!!!
a to je jako rozkaz?
No tu očistnou kůru - já bych zkusila aspoň třeba jeden den půst a jen pít - vodu a max. nějaký bylinkový čaje- taky se na to chystám, ale zatim se nemůžu dokopat - páč teda jako k večeru už pak umírám hlady- sežrala bych Ešusovi klidně i teho smrdutýho lososa , ale dá se to. A druhej den takovej lehčí- třá k snídani ovoce, a přes den zeleninu hodně a nebo třeba zeleninovo těstovinovej salát, prostě decentko tak nějak. A třá bych zkusila vočistnej čaj nějakej si koupit.
já třeba tenhle druh očisty nemůžu a navíc není úplně zdravej
|