| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 18:59
- Nahlásit
kachna_
doufám, že už máš dopečeno
a že jsem tak smělá, co budete vyvádět na severu?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:04 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
a kdyby teho bylo málo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:18
- Nahlásit
denyk
huž je tadý
a kdyby teho bylo málo
Brůůůůůtici flákne
a dyby jí to bylo málo...
a ešče Ričrdíka, ať to má komplet
má tu celou masnu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:22
- Nahlásit
PetraK
denyk
ten vobrázek s toooo vodoooo je hustej
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:26
- Nahlásit
PetraK
jo chtěla jsem se zeptat, jak jste sem dávaly fotku Ešusáka a měl na sobě ty kšíry, co je to za značku? Vypadají dobře
Já mám tento postro j, ale je moc široký
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:28
- Nahlásit
ten vobrázek s toooo vodoooo je hustej
našla jsem to pod jeho jménem, ae asik to není von....bo tam má nosánek jak Jackson
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:36
- Nahlásit
denyk
a že jsem tak smělá, co budete vyvádět na severu?
"zimní ouštěk" Sraz s kamarádama nazvaný tak na počest prvního legendárního srazu v Ouštěku.
Před pěti lety jsme tam byli všichni starejma škodovkama, já se svým jedním psem , všichni bezdětní.
Mno... Starou škodovkou tam nejedem nikdo (většině z nás odpočívá v garáži a čeká na rekonstrukci), dítě máme všichni, aspoň jedno. Psů jede 6.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:38
- Nahlásit
denyk
jeho jménem, ae asik to není von....bo tam má nosánek jak Jackson
ajo sem si teho nevšimla až ted jak sem si to zvětšila
Měla sem tu už delší dobu na vyřízení dvě neoprávněný reklamace...se mě do toho nikdá nechce .... už mám jednu sepsanou čék dyž je tak nějak vnitřně ..jak bych to zhodnotila...rozerván (nakrknut) tak se to píše ňák jako líp
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:38
- Nahlásit
denyk
http://www.zerodc.cz/
máme tuto e pro ohaře geniální - respektuje to tu jejich prsní kost
aji tam děláme modela
http://www.zerodc.cz/nase-vyrobky-v-praxi.php?lg=c z
ae asik to není von....
to nebude Tilda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:42
- Nahlásit
Fajka
tak se to píše ňák jako líp
to znám
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:54
- Nahlásit
PetraK
tak to bohužel nevím zkus to vyhodit jako samostatný téma. já ¨tím že bydlíme, tak tohle jde mimo mě. S jedním psem to asi půjde, ale ceny budou asi drsný.
zatím to není aktuální a nejde o nic určitýho, ale.. já tady asi neseženu práci na sekretářku jsem moc překvalifikovaná, na vědce málo kvalifikovaná... už asi zbejvá jen ta lopata
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:02 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
inu
Já mám baráček 3+kk + zahrada volnej od srpna cca. Jenže je to za 10tis+poplatky (to je kolem 4-5 tis měsíčně).
Myslim, že by to šlo i pro dva páry.
Jsou to Zdiměřice, 11 minut od metra B chodov, 5 km od D1
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:07
- Nahlásit
kachna_
Já mám baráček 3+kk + zahrada volnej od srpna cca. Jenže je to za 10tis+poplatky (to je kolem 4-5 tis měsíčně).
Myslim, že by to šlo i pro dva páry.
Jsou to Zdiměřice, 11 minut od metra B chodov, 5 km od D1
No, kdyby došlo na nejhorší, pochybuju, že se Kuboj odlifruje se mnou a pustí takovou práci, co má Spíš jsem řešila, že kdyby bylo nejhůř a musela bych do Práglu, tak samozřejmě bych asi nejspíš měla čokla permanentně u sebe a musela bych jít bydlet s více lidma ( moje asociální duše je celá nadšená, zvláště po jednom roce bydlení na koleji ), akurátže těch 15 tis bych možná ani v Prahe nedostávala
Švára tam dělal na Akademii věd laserovou fyziku a dostával zhruba tak nějak, ale hrubýho
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:41 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
PetraK
díky, od Zera jsem na podzim objednávala obleček, ale na toho mýho originál ohaře nepasoval. Vím, že ušijí i na míru, ale neměla jsem čas čekat.....ale postroj určo objednám. A modelovi to sluší
A máte teda ten postroj SHORT?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 08:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
tak copak tady dneska máme?? coo??
Bude asi divení převeliký ale....
RRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!! !
HEZKÉ ŽE?? Kdo nenapíše že ano, půjde za trest venčit šílenýho Ešusa
Dala jsem se na dráhu Brtnickou! Chodím dříve spáti a nejni to to vůbec marný
Jo a nemám doma psa, ale mimoše. Je naprosto mimózní z hárání . Přispívá k tomu pochopitelně i to, že s ním přes týden tetkon chodí spíš Brtnik, kterej je doma dřív než já a stíhá jít ven za světla. Já přijdu a už je tma, takže to můžem tak do civilizace a tam se čokl moc utavit nedá. Dneska z něj sedru kožu, bude makat až se z něj bude čudit. No a ze mě se taky bude čudit, páč jak je mimózní, tak to bude šichta
denyk
.ale postroj určo objednám.
je skvělej, skvělej fakt. strašně dobře sedí.
SHORT
ejch . tak to vůůůbec, vůůbec nevim, páč já tehdy Dáše Nešněrový volala a konzultovala to s ní po tydlifounu, byla mooooooooc a nejvíííííííííc příjemná. TUhle firmu miluju, šlo všechno naprosto suprově, všechno pro zákazníka- čék už to nějak nezná. Fšade je naprosto chválim a doporučuju.
A modelovi to sluší
dík, však ho taky rád nosí,, páč ví, že postroj = jde se na velkej výlet.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 08:40
- Nahlásit
Milý strýčku Frojde, to byla zase noc..! Ale zase vnímám sny, takže kvalita spaní se malinko zlepšuje - což je dobrá věc.
Už jste někdy byli kluk? Malý sirotek, co žil se dvěma sourozenci u protivné tety? Jmenoval jsem se Merlin (??) a byli jsme docela chudí, měli jen málo věcí a teta na nás nebyla hodná. Byl jsem prostřední ze tří dětí, měl jsem staršího bratra a mladší sestru. A kamarády od cirkusu, protože do městečka právě dorazil principál s malým varieté, ohromně sympatický, v jádru dobrý člověk, jehož dvě dcery, dvojčata, byly akrobatky. Všechno bylo fajn až do chvíle, kdy jim jednoho dne manéž a téměř vše, co měli, shořelo. Nemaje moc peněz, začali se živit různě - drobná výpomoc apod.
Poslední, co si pamatuju, bylo, že jsem utekl tetě a donesl jim aspoň trochu jídla (přesněji dva rohlíky). Našel jsem je, jak zrovna u jednoho velkého domu sází stromy (lípu). Vím, že mě "dostalo", že i přes to, co se jim stalo, zůstávali pořád dobrými, skromnými lidmi a tak jsem principálovi řekl toto: "Kdybych měl někdy otce, přál bych si, aby byl jako vy." A on odvětil: "Jsi dobrý hoch, Merline, kdybych měl někdy syna, přál bych si, aby byl jako ty." Dal jsem rohlíky holkám a když jsem viděl, jak hladově je jí, umínil jsem si, že jim musím nějak pomoct. Přezul jsem si boty (vlastně jen jednu, takže jsem měl jednu nízkou a jednu pohorku) a valil zpět, netuše, co vymyslím. Cestou na mě volala jiná teta, ať si vezmu aspoň šátek, abych nenastydnul. No a pak už mě jenom honila, na starou babku byla hrozně rychlá, nešlo ji setřást a pak... pak mě probudil Kuboj.
Prostě se z ničeho nic na mě začalo něco sápat a jít mi po krku, tak jsem se začala bránit a probudila se a zjistila, že Kuboj jde po mě, oči skleněný Něco podobného tu už relativně nedávno bylo, takže jsem na něj začala mluvit a mluvila, dokud nezačal reagovat. Řekl mi, že měl pocit, že se v posteli plazí had a chce ho uštknout (předtím zase rozvrtával postel kvůli údajnému obřímu pavoukovi). Po tomto se obrátil na druhej bok a zase usnul Nevím, jaký to je mít, tyhle divný stavy mezi sněním a bděním, ale měl by se vykašlat na hraní hororovejch her a koukání se na horory před spaním
Ne, že bych nebyla had, ale radši bych sešla ze světa o mnoho let později, klidným způsobem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 09:46
- Nahlásit
Guten morgeeeeen při pátku
u nás nepředstavitelně chčije....starosta hlásil možnost třetího povodňového stupně...zase
PetraK
koukám dokonce klip?
bude makat až se z něj bude čudit.
a jak se totok provádí, paní??
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 09:47
- Nahlásit
inu
Už jste někdy byli kluk?
jo já jo a hodně živě...na regresní terapii
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
Guten morgeeeeen při pátku
šííkovné dífče, šííkovné
u nás nepředstavitelně chčije.
tu taky, ale tak nějak normálně, ne nepředstavitelně, vono se to asi vyždímá, než to sem donde.
...starosta hlásil možnost třetího povodňového stupně...zase
ty jo tohle je hrozný!!
koukám dokonce klip?
na jáááá, přece hošíčky germánský nevošidim , tss, mám zásoby (ale už se mi to tenčí )
a jak se totok provádí,
usilovnou prací, prací. páč práce šlechtí. Hele - sou v plný síle, spousta žrádla, pohodlí, žádná povinnost, zátěž, nic .... tak prostě kravěj, takže dneska se bude aportovat, hledat ztracený věci,cvičit poslušnost, rozlišovat hračky, páč jen velká dávka pohybu nestačí, pro ně ne. Pohyb je pro ně přirozenej, to se jen přííííjemně vyběhaj, ale páru jim to moc neupustí. Kdežto když jim zaměstnáš makovici, je to jiný.
na regresní terapii .
žjo! si byla? jaký to bylo, jaks to zvládla?
inu
a probudila se a zjistila, že Kuboj jde po mě, oči skleněný
už to nehulte
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:16
- Nahlásit
PetraK
už to nehulte
to nebyl bohužel sen, ale tvrdá realita. On opravdu téměř nevnímá okolí.. prostě mu nějak splývá realita a podvědomí. Ale detaily nevím, přeci jen... nikdy jsem tento stav nezažila
denyk
na regresní terapii
co to je?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:22
- Nahlásit
b]PetraK[/b]
tak prostě kravěj, takže dneska se bude aportovat
jo já včera zkoušela házet míček na šňůrce chválila jsem ho pískala jak kjáva, když udělal to co měl...asi 4x pak míč poodnesl pár kroků vyflusnul...a šel hrabat myši. Prostě se mi na to totálně ...hrabal nepříčetně, bo sníh už povolil a bahnu lítalo až mně do ksichtu pak jsem se s ním zkusila přetahovat....ále venku na mě hodí prostě bobek.
žjo! si byla? jaký to bylo, jaks to zvládla
jo v Práglu, to nic není zavřeš voči a představuješ si...ona tě vede tam kam máš správně jít.ale hlavně, problém s fobií vyřešen za jedno sezení, takže vřele doporučuju
Od hypnózy se to liší tím, že víš a pamatuješ si všechno cos tam vykvákala
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:23
- Nahlásit
inu
ty wago, aby tě jednou nepřimáčkl víc
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:25
- Nahlásit
denyk
aby tě jednou nepřimáčkl víc
no právě Nejhorší je, že stáhnout ho do reality opravdu vyžaduje určité úsilí... a ráno si z toho pamatuje jen velmi málo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:31
- Nahlásit
denyk
ona tě vede tam kam máš správně jít.ale hlavně, problém s fobií vyřešen za jedno sezení, takže vřele doporučuju
žjoooo! Ona - nebyla to náhodou doktorka Foučková?
Já zatím nemám myslím důvod do toho jít - (no dobře, mám strach z pabouků, ale už jsem s tím kapek zatočila, páč jsem měla už i 3x pabouka v ruce a nešílím, když vidím obrázek a ešče by se nějaká drobnost našla, páč třeba do letadla mě nedostanou a taky tmu nemusim, páč co dyby tam byl bbbbbubááák a ve vodě vodnik no trochu přehánim, pravda, no) , ale hrozně mě to zajímá. Ale myslím si, že čék to nemá pokoušet, když není doopravdy důvod.
jo já včera zkoušela házet míček na šňůrce chválila jsem ho pískala jak kjáva, když udělal to co měl..
no a doma aportuje v pohodě a rád? Má rád pískací hračky?
.ále venku na mě hodí prostě bobek.
no jasně, páč doteď neměl důvod.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:57
- Nahlásit
Ramštááááááááááááááááááááááááááááájn!
NEMAM RAD DEŠŤ!!!!!
to ať už rači sněží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:43
- Nahlásit
Fajka
to ať už rači sněží
na ja, já to furt řikám.
Tohle je hůmus. Vyloženě se těším na to odpoledne, až půjdu plavat do polí. Krom toho, že tohle počasí je kapek deprézivní, tak je hodně rozmáčivý. A já krafka si zapomněla naimpregnovat boty!! Což mi došlo až právě tetkon.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:12
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Sem nějaká utahaná, otrávená a hlavně znechucená ... počasí na náladě nepřidá a tak jsem ráno byla "mooooc milá" na mužíčka. Dostal sprdunk, páč mu zvoní budík á 9 min od šesti patnácti ( vstává po sedmý), sem si už zvykla( a sem děsně nas*aná, když mě vzbudí), tentokrát si tam dal kokrhání kohouta a to se nedalo vydržet
Fajka
Máme tu 4 stupně a taje to tu hodně rychle omlouvám se všem co bydlej u vody ale sních se rozhod jít k nim a to i přesto že je teprvá leden...
sem měla dycky dojem že záplavy byly až na jaře.... svět se zbláznil
u nás je 11 stupňů, po sněhu ani památky, máme třetí povodňový stupeň na Berounce, druhý na Litavce .... lituju všechny, co bydlej níž než my, páč tý vody se valí děsně moc
PetraK
to je hrozný!!!!!!!!!!!!!!!!
je, panička se zhroutila, malá holčička furt pláče a volá čubinku. Vypasali vysokou odměnu za info, které povedou k pachateli. Jen doufám, že se ta svině najde a půjde sedět ( byť jen na rok, ale byla by to výstraha všem dalším)
inu
je v Praze problém sehnat bydlení s čoklem? Na kolik to asi tak vyjde?
pokud vím, tak tu někdo asi před rokem a půl bydlení s čoklem v Práglu hledal a bylo to dost těžký. Cenu vůbec netuším.
PetraK
vyprošuju si hloupý narážky!!
to nejsou hloupý narážky, to je konstatování faktu
chybááá, viď DENYKU, šoupnem jí sem nějakej ten vobrázek ???
brrrr, co mi to sem cpeš za obludy? By z nich mohl mít někdo psotník....
Brůůůůůtici flákne
neboj, sem imunní, holka má všude vyvěšený různý obludy, takže tyhle jen přiřadím do stejné kategorie
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:26
- Nahlásit
PetraK
Jo a nemám doma psa, ale mimoše. Je naprosto mimózní z hárání . Přispívá k tomu pochopitelně i to, že s ním přes týden tetkon chodí spíš Brtnik, kterej je doma dřív než já a stíhá jít ven za světla. Já přijdu a už je tma, takže to můžem tak do civilizace a tam se čokl moc utavit nedá.
já sem sice doma, ale všude sou zbytky ledu, chčije a chčije, takže o nějaké dlouhé, kloudné procházce se nedá mluvit a je to na těch blbounech znát.... takže trénujeme na dvorku, doma.. ovšem chtělo by to být venku na poli, v lese prostě na procházce. Sice s nima chodí Brůtíkovec, ale ten s nima necvičí
inu
Milý strýčku Frojde, to byla zase noc..! Ale zase vnímám sny, takže kvalita spaní se malinko zlepšuje - což je dobrá věc.
krásnej sen...teda až na ten konec
zjistila, že Kuboj jde po mě, oči skleněný Něco podobného tu už relativně nedávno bylo, takže jsem na něj začala mluvit a mluvila, dokud nezačal reagovat. Řekl mi, že měl pocit, že se v posteli plazí had a chce ho uštknout (předtím zase rozvrtával postel kvůli údajnému obřímu pavoukovi). Po tomto se obrátil na druhej bok a zase usnul Nevím, jaký to je mít, tyhle divný stavy mezi sněním a bděním, ale měl by se vykašlat na hraní hororovejch her a koukání se na horory před spaním
to by klidně být mohlo... přenáší si obrazy do spaní a podvědomí usoudí, že "nepřítel" je s ním v posteli ... klíďo by ti mohl něco udělat a vůbec to nevědět. Musíš s ním promluvit a vysvětlit mu, jak reaguje či nereaguje, co dělá a jak se chová.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:28
- Nahlásit
brut
brrrr, co mi to sem cpeš za obludy? By z nich mohl mít někdo psotník.... vyvěšený různý obludy, takže tyhle jen přiřadím do stejné kategorie
Bruuuuuuuuuuut, bývalá kamarádko Petry káááááááááááá
prosim tě a fakt jste dost daleko vod vody????
Páč nemáš představu co se valá za vodu od ns z kopců ..je tu 6 nad nulou a leje a jestli bude záítra ještě teplejí tak to vás to tam dole asi fakt zatopí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:37
- Nahlásit
brut
pokud vím, tak tu někdo asi před rokem a půl bydlení s čoklem v Práglu hledal a bylo to dost těžký. Cenu vůbec netuším.
Tak to je všude stejný
asi bych rovnou měla spáchat seppuku
Musíš s ním promluvit a vysvětlit mu, jak reaguje či nereaguje, co dělá a jak se chová.
To je docela k ničemu, nikdy nevíme, kdy ho to zase "popadne" a co vyvede. Dřív to ale nikdy neudělal, to až v posledním čtvrt roce...
|