Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 10:56
- Nahlásit

PetraK
teda prostě ten pekáč s kachnou ten den nebude

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 10:56
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Janiii
já vám to řikala, že to bude fofr
mluvila jsem s maminou, na Pecku je stop stav a to se to zveřejnilo v pátek, na webu až v sobotu večer ...

a já to prošvihla

inu
hotofo...
ti nevím... to je potfora jak vyšitá
Povedla se ti, čiší jí z očí, že bude pro jednoho potforou a pro druhého podporou

PetraK
Fčéra sem šla mooudře spát v rozumnou hodinu. Ono mi taky nic moc jinýho nezbývalo, gezicht mám volezlej, v noci nespim, tak sem si řekla, že musím dát tělu úlevu.
včera sem šla spát v půl dvanáctý a usnula ve čtyři, taky sem chtěla dát tělu odpočinek, tak sem odpočívala... u knížek

kdo je zvědavej bude brzo
budu indijánskou babičkou? Týýýý brďo, to bude posun

jo tak, zvyklá z práce ...chlastat! No a tady se dělá cudnou, v práci chlastala první ligu a tady najednou... prej apstinentka
v práci opravdu chlastala první ligu.... čajovou, páč v tý zimě, která tam byla se nedalo pít nic jinýho

určitě, když to řikám já, musí to bejt pravda
no právě, že když to říkáš ty, tak si tím nejsem ouplně jistá

kulovaný, já nemusim nic, téměř nic (když pominu, že tetkon po vypití asi tak hektolitru čaje je teda jedna věc bez debaty, kterou musim
jestli budeš ošklivá, tak tě začaruju a budeš potřebovat ne jedny pemprzy, ale minimálně dvoje

ne to práce
škoda, mohla si mít klid

přišel v blbou chvíli no. Hádala sem se zrovna s technikou a jako dycky sem nehovořila jazykem květinových víl
chudák, to musel koukat

šak já vim, aspoň se vo mě ví
chceš aby o tobě věděl celej net nebo ti stačí úřad? Já jen, pokud by si chtěla celej net, tak bych poprosila všechny ( tím myslím opravdu celého cézetpsa), aby tě zveřejnil nejen na fejsbůku, ale i na svých stránkách a dalších webkách

tak budeš mrtvola
to sem dneska stejně, páč mám naspáno jen mini času a tak se doma pouze potácím, jak sem unavená

fajn, pak se domluvíme, tetkon vim ešče kulovaný
supéééér

Fajka
tutaj jedna nová moodní aktualitka pro vás
sem si představila naše růžové poppátko, jak jde takhle do ouřadu a málem sem si cvrnkla do trikotu... myslím, že tohle by už její šéf nevydejchal

PetraK
esli budem na Eisbrechry na koncert..... tak nevim teda
prosííííím foto ( viz vejš odpověď Fajce)

hele hlásim se do klubu zablešenců!! drbu se jako sviňa!!
koukám, že přenos přes net fááákt fungá...ale nechápu, proč si musíš zrovna vzít drbání, když se tu občas rozdávaj milijouny (zkus si trochu ochladit předloktí, mohlo by to pomoct... já mám od noci několik "super" škrábanců na rukou a břiše)

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:05
- Nahlásit

kachna_
teda prostě ten pekáč s kachnou ten den nebude

sem si hnet říkala že provokuje

PetraK
volnějš (no ale ne vo víkendu, kdy člověk rád hřeší
no to nééééé to bych nepřežila ale zkusím to až bude víc jaro bo ted v zimě tělo potřebuje enerdžiju už jen na tu posr.. zimu. a na jaře bude zeleňinka a čék nebude potřebovat se tak ládovati titi

no já to myslela jako pokloooonůůůůů, no a tim pádem sem tetkon sem zvědavá, jaks to myslela ty
nooo to bylo dvojsmyslný žáno a já nevěděla pro co se rozhodnout...TAK SI VYBER

brut
sem si představila naše růžové poppátko, jak jde takhle do ouřadu a málem sem si cvrnkla do trikotu... myslím, že tohle by už její šéf nevydejchal
no jo to by to rovnou mohli zavřít bo ten den by asi nikdo nic neuďál...a zahraniční návštěvy by jen valili bulvy

včera sem šla spát v půl dvanáctý a usnula ve čtyři
jj poslední dobou hodně lidí říká že blbě spí ale to je fakt jediný co mě netrápí sem dřevo spím jak špalek

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:23
- Nahlásit

kachna_

eda prostě ten pekáč s kachnou ten den nebude

ááááá sakra, sááákra, to niiic, to jen vjééétřiček!

le zkusím to až bude víc jaro
áále to vydržíš! Vem si pro ten den prostě volno od věcí mozkově důležitých - ty přesuň na... no chtěla sem napsat na Číííífa, ale je to chlap, tam čék nějakou mozkovou činnost moc čekat nemůže , no tak je přesuň na druhej den,no. a dělej věci nenáročný. Jde to! KDyž to vydrží Otesánek jako já, tak už každej.

.TAK SI VYBER

no abys pak nelitovala, že jo, až se třá naséřu

brut
. u knížek

no ty sem si u postele zakázala už. Ale na dnešek plánuju.... Brtnik jde do hopsůdky, já si rozsvítim stromek, naleju Portugalský habáni, vezmu knígu, zalezu na gauč a... jééé to je kráása ! už se těšim.

budu indijánskou babičkou?

starou cvrkou bábou budeš

v práci opravdu chlastala první ligu.

no a je to tady!

čajovou,

s rumem, to je mi jasný

, tak si tím nejsem ouplně jistá
ondynoj si uznala že mám pravdu a t onejednou, heh

, tak tě začaruju a budeš potřebovat ne jedny pemprzy, ale minimálně dvoje

todle kouzlo už sem zvládla sama, prolejvám se vodou, takže mám detašovaný pracoviště v butce

chudák, to musel koukat
na ja, ešče nejni zvyknutej úplně. To pan řídící to je jiná liga, ten už s sebou ani necukne, když vykřiknu ŠmarjáHurvajz!

ak bych poprosila všechny ( tím myslím opravdu celého cézetpsa), aby tě zveřejnil nejen na fejsbůku,
fejsbůk je srágora, dostanu se do podvědomí lidijůch zcela jinak, Fejsbůk já nerada.

to sem dneska stejně,
aspoň si mi ušetřila práci

jak jde takhle do ouřadu

týýý vole, no to bych už jela, to je fakt
jen nevim, jestli bych dříf skončila na mravnostním a nebo v Bohnicích. Záleží na tom, kdo by zasáhnul dříf, esli mísní cajti nebo psííchološka

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:24
- Nahlásit

Hele, co je s Denyk, že se neozývá???

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:27
- Nahlásit

kachna_

taky sem si řikala, když jsem jela ráno do práce, esli se dneska ozve, že pak uděláme soupis toho, jak kdo u dochtorů dopad. A nic, jestli si jí tam rovnou nenechali?

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:29
- Nahlásit

Fajka
tak sem konečně nastudovala tvoje rady díky z ně
vůbec nemáš zač... ráda předám to, co jsem dostala sama, hlavně doufám, že ti to pomůže

máme jen sprcháče takže no problémo...vana nehrozí
my máme taky sprcháč a vanu ani nechci, takže sem zbavena rozhodování ( i když občas na ty už moooc bolavý záda by se teplá voda s mořskou solí alespoň na chvíli hodila)

no meltu nevim nevím jednou sem to zkusila a pak vyhodila celej balíček bo nechutnalo ale jak píše Kachna tak vitakávu nebo Caro mě chutnáá vobojí to si koupím určitě a budu teda pít teda to
melta je dobrá, ale musíš jí umět udělat tak, aby nebyla hořká ( i když mě to nevadí)

kachna_
Hele, jaký je dávkování třtinovýho cukru do pečiva? Stejný jako u normálního? Vzhledem k tomu, že peču docela hodně, tak nad tím přemýšlím, ale je strašně drahej + teda neni českej, což je trochu problém, snažim se kupovat hlavně český výrobky
dávkování je podobné nebo téměř stejné ( pokud máš ráda moc sladký), ale já už několik let dávám obojího o dost míň a pokud to jde, tak nahrazuju cukr medem, hroznovým cukrem,rapadurou a v poslední době začínám používat i sirupy ( z agáve, javoru.. které sladí o dost míň a nejsou pro tělo tak nebezpečné). Navíc mě teta s babičkou naučily používat i drcené sušené ovoce ( jabka)
Já sice taky používám hlavně český výrobky, ale třá třtinu u n ás nepěstujeme, takže mám smůlu. Vzhledem k množství pečiva které peču, fakt omezuju nejen cukry, ale i bílou mouku a nahrazuju jí celozrnnou nebo v poslední době hlvně špaldovou

PetraK
Já k tomu nepřistupuju tak jako hodně lidí- že jako kvůli hubnutí, ale právě aby si tělo aspoň jeden den vodpočinulo (tím pádem zmizí takovej ten psychickej tlak na potřebuju jídla a zvostane jen vobyčejnej hlad, i ten stačí ). A celej den jen piju - ráno čaj, černej , zelenej a pak hlavně vodu, jinak nic jinýho nepiju, aby fakt tělo nemuselo řešit vůůůbec nic a mohlo lifrovat ten bordel pryč. Je dobrý si před tím říct, tak tetkon se nebudu přecpávat a snažit se jíst jako by lehčejc a míň aby se tělo připravilo, že teda prostě ten pekáč s kachnou ten den nebude . Chce to udělat v momentě, kdy víš, že máš volnějš (no ale ne vo víkendu, kdy člověk rád hřeší ) a víš, že v práci se nebudeš potkávat. A večer šupky hupky brzo do peří, páč hlad je sice maskovaná žízeň, to je fakt, ale večer už ti to tělo nevěří, tak nejlíp je to zaspat.
tak tohle by fakt u mě nefungovalo... dělá se mi zle a motá se mi kebule, když se po ránu nenajím. Navíc to ani není zdravý, máš jíst alespoň trochu třá zeleniny a ovoce a ne nechat žaludek bez ničeho...

inu
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:31
- Nahlásit

brut
čiší jí z očí, že bude pro jednoho potforou a pro druhého podporou

No jo, pani.. jak se to říká? Drsná slupka skrývá měkké jádro .. nebo tak nějak to bylo

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:32
- Nahlásit

brut

Navíc to ani není zdravý, máš jíst alespoň trochu třá zeleniny a ovoce a ne nechat žaludek bez ničeho...

houbelejs, šak půst se doporučoval dycky. A mi je fakt potom dobře, tělo má čas vymést sajrajte, nemusí zpracovávat vůbec nic, jen uklízí.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:41
- Nahlásit

Fajka
no jo to by to rovnou mohli zavřít bo ten den by asi nikdo nic neuďál...a zahraniční návštěvy by jen valili bulvy
by byla během chvíle opravdu všude na netu a nejen na něm

jj poslední dobou hodně lidí říká že blbě spí ale to je fakt jediný co mě netrápí sem dřevo spím jak špalek
asi je něco nedobrého ve vzduchu ... víš, jak moc závidím Mužskýmu, kterej ještě neleží a už chrní?

PetraK
no ty sem si u postele zakázala už. Ale na dnešek plánuju.... Brtnik jde do hopsůdky, já si rozsvítim stromek, naleju Portugalský habáni, vezmu knígu, zalezu na gauč a... jééé to je kráása ! už se těšim
mě nic jinýho nezbývá než je u postele mít, páč než čučet do tmy, převalovat se a být za chvíli celá rozlámaná, tak to raději čtu

starou cvrkou bábou budeš
ne, ty si sem dala indiánskou babičku, tak holt budu jako Albert.. indiánskou babičkou

no a je to tady!
to víš, někdo ten čajovej rekord strhnout musel

s rumem, to je mi jasný
bez rumu, páč jinak by si každej ufik prstíky či ještě hůř

ondynoj si uznala že mám pravdu a t onejednou, heh
máš pravdu v tom, že o kolečko víc nebo míň vyjde na stejno, ale jinak už pravdu nemáš

todle kouzlo už sem zvládla sama, prolejvám se vodou, takže mám detašovaný pracoviště v butce
ááá, budeš sedět v kadibutce, přeji příjemnou zábavu

na ja, ešče nejni zvyknutej úplně. To pan řídící to je jiná liga, ten už s sebou ani necukne, když vykřiknu ŠmarjáHurvajz!
chudák bude mít ještě co dělat, než si na tebe zvykne

fejsbůk je srágora, dostanu se do podvědomí lidijůch zcela jinak, Fejsbůk já nerada.
máš pravdu, dostaneš...ve chvíli, kdy vyrazíš do práce s nahou zadelí...to budeš nejen na fejsbůku, ale na celým netu téměř okamžitě

aspoň si mi ušetřila práci
viď, sem šikovná?

týýý vole, no to bych už jela, to je fakt
a nejen jela, ale by si byla v cukuletu všudéééé a to nejen na netu

jen nevim, jestli bych dříf skončila na mravnostním a nebo v Bohnicích. Záleží na tom, kdo by zasáhnul dříf, esli mísní cajti nebo psííchološka
myslím, že by nezasáhl nikdo, páč by byli tak moc překvapený, že by se na nic nezmohli

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:42
- Nahlásit

brut
s celozrnnou moukou problém nemám, Michal jí má radši
Sladim taky míň, Michal si zvyknul, ale když to omylem přeženu, tak si fakt nestěžuje .
Jenže ta cena kvalitního sladidla je prostě vysoká, tak hledám hledám.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:50
- Nahlásit

inu
No jo, pani.. jak se to říká? Drsná slupka skrývá měkké jádro .. nebo tak nějak to bylo
přesně tak ..... dobře si ji nakreslila

PetraK
houbelejs, šak půst se doporučoval dycky.
ale jen pro lidi, kteří nemají zdravotní problémy... hlavně spojené s nízkým tlakem, cukrovkou, poruchou jater, ledvin a taky onemocněním, které vede k větší únavě či k omdlévání.
Takže to bych Fajce nedoporučovala ... navíc mám osobně vyzkoušeno, že lidi s nízkým tlakem to neustojí, páč omdlí a pak je jim ještě hůř

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:53
- Nahlásit

kachna_
celozrnnou moukou problém nemám, Michal jí má radši
já taky

Sladim taky míň, Michal si zvyknul, ale když to omylem přeženu, tak si fakt nestěžuje
mnooo, u nás si začali stěžovat, že je to moooc sladký... což se projevilo hlavně teď u cukroví, kde mi upozornili, že je nějaký přeslazený a nechutná jim

Jenže ta cena kvalitního sladidla je prostě vysoká, tak hledám hledám.
je sice vyšší, ale zase ho dáš míň než normálního cukru, takže se to vykompenzuje

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:00
- Nahlásit

PetraK
tady máš info o půstu:

Půst
Postem zdaleka není myšleno jen odepření si jídla. Půst je zřeknutí se čehokoliv, co je v našem životě postradatelné, zbytečné nebo překážející, co nás spoutává. Skrze něj dáváme ve svém životě větší prostor Bohu a máme možnost více poznat sami sebe...

Několik tipů:
* Cvič se ve zdrženlivosti: v jídle, pití, kouření, sledování televize, nakupování...
* Dodržuj Popeleční středu a Velký pátek jako zvláštní dny půstu: jen jednou se najez dosyta a odřekni si maso.
* Přinášej páteční oběť - může mít různé formy: zřeknutí se masa, omezení konzumu. To, co je díky této páteční oběti ušetřeno, by mělo přijít k dobru lidem v nouzi. Smyslu páteční oběti odpovídají také různé formy osobní a společné modlitby stejně jako služba a pomoc druhým.
* Jako postní oběť dej stranou určitou částku peněz: pro hladovějící a jinak trpící

Zřeknutí znamená, když k nutkání "muset mít" řekneme ne. Zřeknutí se znamená svobodný, zodpovědný a uvědomělý život.

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:04
- Nahlásit

Mlha se hlásí....
ty wagó f práci fofr, tóž se ozvu vodpoledne...

no chtěj mě tam, no takže 22.2 nástup.
Sestra mi hned ve dveřích vynadala, ani nepozdravila, držkovala, že jdu pozdě. O 15 minut lidičky!
Je to nemocnice jak kráva, nevím kolik pavilónů (opičích) tak jsme to tam chvíli hledali, no....a cestou šílená mlha, kolem Petrovic a v NDR taky.
MUDr. byl v pohodě, jen ta sestra asi v přechodu, nebo co
a díky, že na mě myslíte (srdíčkovej smajl)

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:13
- Nahlásit

denyk

hele slepý střevo je tu. A ji s denykem

takže 22.2 nástup.

no tak ale zas to budeš mít za sebou!! Budem držet palce.

brut

Cvič se ve zdrženlivost

sem v hajzlu!

Zřeknutí se znamená svobodný

no todle si vobstarám i bez půsta, to je dobrý.

zodpovědný a uvědomělý život.
a todle se asi půstoj se mnou asik nepovede, páč.... když se to nepovedlo mojí mámě, tak komu už, že jo ?

Postem zdaleka není myšleno jen odepření si jídla
no když já to právě neberu, že si to jídlo odpírám, já to beru jako že dávám tělu day off, aby si udělalo to co jindy nemá šanci udělat- neboli-uklidilo.

ale je jasný, že pokud má někdo třá nízkej tlak, tak to třebas neustojí. Ale ségra ho má a dala to taky. Je ale pravda, že hlava jak nemá energii, tak moc nebere už odpoledne. Teda ne že by to jindy bylo výrazně lepší, ale ... poznat rozdíl je a taky se pochopitelně nedá štípat dříví třebas, nebo vodhazovat sníh, prostě to chce mít volnější den. Ale fachčí to fakt dobře. Fajfka by si mohla vypomoct ovocnejma a zeleninovejma štávama, esli má odšťavovač, páč ty slušně zasytěj.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:15
- Nahlásit

denyk
no chtěj mě tam, no takže 22.2 nástup.
to bude rychlovka... za tři dny budeš doma a ani nemrkneš. Budeme ti držet palce

Sestra mi hned ve dveřích vynadala, ani nepozdravila, držkovala, že jdu pozdě. O 15 minut lidičky!
Je to nemocnice jak kráva, nevím kolik pavilónů (opičích) tak jsme to tam chvíli hledali, no....a cestou šílená mlha, kolem Petrovic a v NDR taky.

klasika... držkujou stejně ať přijdeš brzo nebo pozdě

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:17
- Nahlásit

hele slepý střevo je tu.

bohužel, je tu se mnou

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
brut

ale jen pro lidi, kteří nemají zdravotní problémy... hlavně spojené s nízkým tlakem, cukrovkou, poruchou jater, ledvin a taky onemocněním, které vede k větší únavě či k omdlévání.
Takže to bych Fajce nedoporučovala

já jako se znám takže to určo upá na tvrdo nevydržím..tož bych to viděla tak že si dám jen něco lehkýho ten den jako třeba džougurtdéééj a nebo bananadééj und wasser

brut
to je hezká definice půstu!
ani se to tak nezdá ale tohle docela dodržuju..sem šetřivej spořivej čék ...

denyk
ty wagó f práci fofr,
no ani mě nemluf v ledu bejvá dycky klit a ted je to pomalu horší jak před vánocema

MUDr. byl v pohodě, jen ta sestra asi v přechodu, nebo co
jo někerý sestry sou fakt děsný mě včera taky vytočilo že na kref se musí vobědnávat a trvá to tejden, přičemž si celou dobu co pan dochtor ouřadoval bezostyšně surfovala po internetu ...dyby se chtělo tak mě stihla tý krve vodebrat minimálně 3 litry

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:19
- Nahlásit

brut

držkujou stejně ať přijdeš brzo nebo pozdě

jo hlavně že já do indikační poradny čekala od 8.15 do 13hod. nekecám...

PetraK
Člen
- Nahlásit

brut
tak to raději čtu

no jasně to je o jiným. Tak si chrupni prostě po-O.

tak holt budu jako Albert

tak kup hlavně kulatý sušenky, budu rozdávat medajle

či ještě hůř

sem nevěděla,že se v labroce ajikastruje

ale jinak už pravdu nemáš
smolikof, jámám pravdu furt

přeji příjemnou zábavu

, než si na tebe zvykne
já sem jít nechtěla, já ne.

..ve chvíli, kdy vyrazíš do práce s nahou zadelí.

dyk má kalhotky!! žádnou nahou zadel

páč by byli tak moc překvapený, že by se na nic nezmohli

bože!! to by byl pohled škodááááááááá!!

brut
Člen
- Nahlásit

PetraK
sem v hajzlu!
ne poprve, předpokládám

no todle si vobstarám i bez půsta, to je dobrý.
ti nevím, jestli to zvládneš tak dokonale, jak to má být

a todle se asi půstoj se mnou asik nepovede, páč.... když se to nepovedlo mojí mámě, tak komu už, že jo ?
a si v kééélu, drahá růžová přítelkyně

no když já to právě neberu, že si to jídlo odpírám, já to beru jako že dávám tělu day off, aby si udělalo to co jindy nemá šanci udělat- neboli-uklidilo.
já tě chápu, ale pokud chceš mluvit o půstu, tak se budeš muset tomuto podřídit

ale je jasný, že pokud má někdo třá nízkej tlak, tak to třebas neustojí. Ale ségra ho má a dala to taky. Je ale pravda, že hlava jak nemá energii, tak moc nebere už odpoledne. Teda ne že by to jindy bylo výrazně lepší, ale ... poznat rozdíl je
já sem v pé*deli už odpolko a to nic nedělám.... mám to vyzkoušený. A nepomáhaj ani šťávy či něco podobného....

Fajfka by si mohla vypomoct ovocnejma a zeleninovejma štávama, esli má odšťavovač, páč ty slušně zasytěj.
Fajce bych to teď fakt nedoporučovala, pokud nebude vědět co jí vlastně vůbec je

inu
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:20
- Nahlásit

brut
. dobře si ji nakreslila

to je chlap

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:20
- Nahlásit

Fajka
jo někerý sestry sou fakt děsný mě včera taky vytočilo že na kref se musí vobědnávat a trvá to tejden, přičemž si celou dobu co pan dochtor ouřadoval bezostyšně surfovala po internetu ...dyby se chtělo tak mě stihla tý krve vodebrat minimálně 3 litry

četla jsem, ale nestíhám reagovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:22
- Nahlásit

Fajka

bananadééj und wasser

joo, to by šlo.

...dyby se chtělo tak mě stihla tý krve vodebrat minimálně 3 litry

f tom je ta potíž, že se nechce

Denyk to tam bude muset rozkopat víc

Fajka[/b
][b]denyk

v ledu bejvá dycky klit a ted je to pomalu horší jak před vánocema

no taky je tu nějak živoučko.

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:25
- Nahlásit

jó samý fraktúry zde mám...to je asi tím, že je vnku teťkonc to náledí

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:27
- Nahlásit

Fajka
jako se znám takže to určo upá na tvrdo nevydržím..tož bych to viděla tak že si dám jen něco lehkýho ten den jako třeba džougurtdéééj a nebo bananadééj und wasser
víš, co mě ještě napadlo? Zkus si koupit syrovátku. Z ní se dají dělat koktejly s ovocem a jsou chutné. Pomáhají čistit tělo a zároveň mu dodávat živiny...

denyk
jo hlavně že já do indikační poradny čekala od 8.15 do 13hod. nekecám...
to je mi jasný, že nekecáš...ale to máš těžký... co doktor to jinej systém

PetraK
no jasně to je o jiným. Tak si chrupni prostě po-O.
jj, jdu na to

tak kup hlavně kulatý sušenky, budu rozdávat medajle
hlavně aby eště byly

sem nevěděla,že se v labroce ajikastruje
tsss, toho eště nevíš

smolikof, jámám pravdu furt
v tomhle teda ne, ale když myslíš, že jí máš, tak tě přitom nechám, aby si zase třá nevynadala náměstkovi

já sem jít nechtěla, já ne.
to povídej někomu jnýmu

dyk má kalhotky!! žádnou nahou zadel
a budeš mít zase ty růžový?

bože!! to by byl pohled škodááááááááá
nechceš to vyzkoušet?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:28
- Nahlásit

inu
dobře si ji nakreslila

to je chlap

já myslela taky že je to baba

denyk
četla jsem, ale nestíhám reagovat
v poho paní až bude večír nebo klííít

PetraK
no taky je tu nějak živoučko.
na ja ale já dycky leden unor - mrtvý měsíce dělám uzávěrku účetnictvý a daňový...a gdy to mám jako dělat ted to nefím

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:29
- Nahlásit

inu
to je chlap
a proč má prsa?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:29
- Nahlásit

brut

ne poprve, předpokládám

ne je to moje druhý doma

ti nevím, jestli to zvládneš tak dokonale, jak to má být
no to je o tom , jak to vezmeš v hlavě a o prioritách. Není moc věcí, který bych krom zdraví mejch blízkejch a mýho (ale to není věc) chtěla.

a si v kééélu

takže žádná změna
zas mám ale veselj život

ale moment - ta nezodopovědnost se týká jen mý osoby k sobě samý, ne k ostatním. to zas ne.

tak se budeš muset tomuto podřídit[/i]

i kdepak, i kdepak, Koláče nikdá nic nemusí a natož se podřizovat, fuj takový slovo neznám

[i]já sem v pé*deli už odpolko a to nic nedělám.... mám to vyzkoušený

na ja, tak je to kus od kusu, to je jasný.

Jdu si dát svůj odlehčený oběd- dušenou mrkvu s těstovinou.

<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání