| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:05
- Nahlásit
makrel
jo, protože bígl chce být v noci sám venku
aha tak to pak teda jo..............
isdpch
protože podle mýho žádný dva psi spolu nejsou
jak to myslíš?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:06
- Nahlásit
Biluška
On nebude chtít. Víš, že žákyně starší osmi let nepřijimá
a tak dycky de udělit výjimka.
helejte lidijové vono je nám do toho vlastně prt, ale jestli je to pravda-páč, já si zarytě nechávám zašoupnutý v koutě, že se třá fakt někdo dobře baví-ale pokud ne, tak je to smutný. a kazí to imidž týdle fóry, páč to teda fakt neni do Při pátku. Když teda opomenu ten první "rozhořčeně+rozumný" příspěvek na téma čokl s PP a bez PP, páč ten mě setnul do kolen, to jsem se smála až sem uronila kroupu.
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:11
- Nahlásit
bonc
řikám, že přes den jsou spolu, nebo i s náma doma.. nebo s tchýní a tak, jen prostě na noc je venku no...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:13
- Nahlásit
spolu nějak ne-aspoň co jsem viděla
Video Idunka s bíglem jsem rovněž neviděla
protože podle mýho žádný dva psi spolu nejsou
tak teď už tomu rozumim myslim že nemusim zdůrazňovat, že na bígly jsem obzvláť háklivá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:14
- Nahlásit
bonc
jak je myšlený to že žádný dva psi spolu nejsou???díky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:19
- Nahlásit
bonc
tak teď už tomu rozumim myslim že nemusim zdůrazňovat, že na bígly jsem obzvláť háklivá
No von je bígl tak smečkovej pes, že prostě radši dá přednost tomu být na tý zahradě sám, tos nepochopila??????
Zrovna bígl.
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:22
- Nahlásit
Ježiš vy jste fakt neuvěřitelný. Tak mám bígla na zahradě no a co? to ho mám raději zavřít do jedný místnosti kde by mu zajisté bylo líp? Když prostě vidim, že když jdeme ze zahrady domů tak si lehne na verandu a s náma nejde? Ne vlastně podle Vašeho scénáře jí tam násilím uvazuju aby za náma nedejbože nelejzla... trochu se vzpamatujte ;)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:23
- Nahlásit
PetraK
No von je bígl tak smečkovej pes, že prostě radši dá přednost tomu být na tý zahradě sám, tos nepochopila??????
No tak v tom případě to ofšem do týhle fóry zapadá. Páč je to evidentně bígl-fórista
Jinak já bych chtěla vidět jednoho jedinýho psa, který je raději sám venku než doma s paničkou a dalším psem. Jednoho jedinýho mi ukažte
Mám teda foxe podobnýho ražení. Ale u něho je to o tom, že má klaustrofóbii. I on je nejradši s námi se všemi, ale musíme být venku Rozhodně není rád venku a sám
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:25
- Nahlásit
Biluška
Ale vy děláte jakoby byla celej den někde izolovaná v kotci a nikam nemohla... ona má volnej pohyb po celý zahradě, nehledě na to, že nás v baráku je hodně takže pokaždý s nima je někdo venku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:25
- Nahlásit
NikisekX
My bysme ti možná i uvěřili, že bíglice chce být venku na zahradě. Moc se mi to teda nezdá, ale uvěřili bysme....ale jak zdůvodníš, že ani na jednom videu nemáš bígla s Idunkou? To chodíš ven s každou zvlášť? Hraješ si s každou zvlášť? A že od jistý doby tu bíglici už ani nenatáčíš, zatímco dřív jsi natáčela každý její prd....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:26
- Nahlásit
Biluška
No tak v tom případě to ofšem do týhle fóry zapadá. Páč je to evidentně bígl-fórista
no a hlavně teda pak spíš autista,páč bígl jeden z nejsmečkovatějších čoklů, že by dával přednost samotě, no proč ne, když je autista.
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:29
- Nahlásit
Biluška
ale já nepotřebuju někomu dokazovat, kde koho mám. Já vim, že Jess je venku, Iduna doma, protože je malá. Až bude zima holky budou doma obě...
Jinak bíglici mám natočenou, akorát ne v mobilu ale ve foťáku, pro klid vašich duší to tam nahraju až budu mít více času...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:30
- Nahlásit
NikisekX
mám smečku psů a žádný z nich nechce být sám nikde, natož bígl, sorry ale to je dost k neuvěření a argument, že má velkou zahradu je trochu mimo.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:31
- Nahlásit
PetraK
vím o jednom labradorovi, co si vybral zahradu... majitelé předtím měli už dva labíky, oba posteláky, pak si pořídili tohohle, chtěli z něj mít taky posteláka, ale on prostě doma bejt nechtěl a nechtěl, tak mu udělali na zahradě boudu a čoklid je šťastnej... taky bych tomu nevěřila, ale psi sou různé
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:31
- Nahlásit
isdpch
myslím to tak, že došlo ke střídání stráží, bíglice šla do světa a její místo zaujal pes nový, drajvovější, papírovější.
jo tak, to mě taky napadlo.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:32
- Nahlásit
NikisekX
pro klid vašich duší to tam nahraju až budu mít více času...
No pro klid našich duší nemusíš. Hlavně, že má tvoje duše klid když jsi dokázala vykopnout psa, aby sis mohla pořídit novou hračku.
ale já nepotřebuju někomu dokazovat, kde koho mám
ne, to opravdu nepotřebuješ. Na druhou stranu, my si můžeme udělat svůj názor i bez důkazů...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:32
- Nahlásit
NikisekX
Když prostě vidim, že když jdeme ze zahrady domů tak si lehne na verandu a s náma nejde?
no, když jsme na chalupě, tak jasně - čoklid si cárá jak chce, potřebuje..... večer si jde třeba ještě na svý dobrodrůžo výpravy po zahradě, v době kdy my jsme už vevnitř, ale rozhodně z toho nějak nevzešla skutečnost, že by spal venku sám, když se jde spát jdem prostě spát všichni na jednu hromadu. Ale tak každej to má prostě jinak. Jen takový malý upozorněníčko - tím že jednu takhle z pohledu druhý upřednostňuješ by si mohla mít časem třeba trošku i problém. ale jak řikám, každej to má jinak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:35
- Nahlásit
Baysha
taky bych tomu nevěřila, ale psi sou různé
ale jo, no jasně že tady ta eventualita je, ale jednak znovu - bígl je tak smečkovej, že by to fakt spíš musel bejt autista , ale i tak, dobrý, ale já vycházím ponejvíc i z těch předcházejících všech příspěvků. Nicméně je fakt, že je nám do toho kulovaný, to jako bez debaty.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:37
- Nahlásit
isdpch
, mít psa domácího a psa zahradního ještě neznám
no jo já bohužel jo. V podání třasopes doma, vlkopes venku. Jakýpak nastalo divení, když vlkopes sežral třasopsa.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:37
- Nahlásit
PetraK
ale to jó, souhlasím s tím, že to celý vyznívá tak nějak velmi podivně... já jen chci poukázat na to, že není úplně vyloučeno, že slečně křivdíme a že je to celé tak trochu nedorozumění
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:38
- Nahlásit
Biluška
já žádnýho psa nevykopla to za prvé.. za druhé názor si udělej jaký chceš, do toho ti kecat nebudu a máš pravdu ani nic dokazovat nemusim.
takže shrnutí: Opravdu bígl nešel do světa, opravdu jsme jí nevyměnili za PP psa a už vůbec nijak nestrádá. Takže si myslete co chcete, nemá cenu vám stejně něco říkat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:43
- Nahlásit
PetraK
mám taky velký psy převážně venku a třasopsy doma, ale ještě se nesežrali, ani k tomu neinklinujou a v létě jsou venku všichni pohromadě, na prochajdy chodíme všichni pohromadě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:45
- Nahlásit
Baysha
úplně vyloučeno, že slečně křivdíme a že je to celé tak trochu nedorozumění
jojo jasně, jak říkám, já vycházím hodně z toho předchozího projevu. Působí to tak - jak tak koukám - na vícero lidí. Mě původně dostal jen ten prvotní výkřik, zase s ohledem na dotazy a reakce předchozí. Kdy mezi tím než slečna požila šalamounův exkrement uběhlo jen pár neděl.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:47
- Nahlásit
kejtlin
mám taky velký psy převážně venku a třasopsy doma, ale ještě se nesežrali, ani k tomu neinklinujou a v létě jsou venku všichni pohromadě, na prochajdy chodíme všichni pohromadě
jojo, jasně - jenže ty jaksi nekladeš dotazy zde dříve slečnou vznesené, nějakou tu zkušenost s čoklema máš za sebou a navíc tam hraje roli i to plemeno v rukou někoho, kdo se ptá na to, na co se ptá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:48
- Nahlásit
isdpch
to je divný nemít spolu dvě štěňata, ne
a neni, když ten bígl chce bejt sám!!
(to nic já se to jen snažím držet v rámci tématu Tak při pátku, aby to jako nebylo úplně O.T.)
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:51
- Nahlásit
Soudíte něco do čeho ani jeden nevidíte. On ten náš bígl zas až tak není normální bígl... ale těžko vám něco vysvětlovat když jí ani mě neznáte.. Takže si tu plkejte o tom jak jsem strašná, ale já už se k tomu vyjadřovat nebudu. Nemá to cenu, stejně si myslíte svoje ať napíšu cokoliv a pro mě to je zbytečná ztráta času...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:56
- Nahlásit
NikisekX
v jakým směru to není normální bígl?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:59
- Nahlásit
Baysha
v jakým směru to není normální bígl?
já se ptát nechtěla, fakt nechtěla
to u psů bez PP nebývá až tak neobvyklé i když mají černé patro, a co je za problé
a už se držíme tématu fóry dokonale , O.T. nehrozí
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
isdpch
no asi to , že nechce být ve smečce, protože to není pravý bígl
Baysha
najdi si stará témata slečny nebo paní, myslím, že se i pobavíš.
|
NikisekX
Člen |
- Nahlásit
Baysha
v takovém, že sice jako bígl vypadá, ale vůbec se tak nechová
|